|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Kliwia Twoje kolczyki przyprawiają mnie o zawrót głowy piękne.....też takie chcę!!tylko u mnie w mieście się naszukałam a nic nie znalazłam, na szczęście zamówiłam u dodomi ale nie są tak pięknie rozłożyste jak Twoje- piękna z Ciebie PM
Anika taki welon to tylko na allegro widziałam, ja mam uszy królika,ogonek i muszkę z allegro a mój Tż kapelusz al capone:P:P:P |
|
|
|
|
#3482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TAAA TYLKO TO PANIENSKIE TO JEST JUTRO
|
|
|
|
#3483 |
|
Zadomowienie
|
ciekawe jak moje znajome się w te 12 dni wyrobią z tym moim panieńskim- liste już im dałam i teraz będą działać hehe aż się nie moge doczekać i trochę się denerwuje co to będzie i co one wymyślą
|
|
|
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sang ale to nei jest moje panienskie tylko kolezanki do ktorej idzie w sobote na wesele ![]() az sie boje ze sie porycze na ich slubie bo za 3 tygodnie myyyyyyy
|
|
|
|
#3485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znowu będę płakała ale co tam, to super łzy ![]() kliwia - i po co ostrzegałas?! i tak przeczytałam i sie ubecałam !sas a powiedz mi prosze, drogie to one chyba nie są strasznie prawda? i ja chciałabym mieć jednego we włosach - nie zwróciłam uwagę czy masz coś we włosach czy nie. a jak długo Ci sie trzy,mał? nie opadł? nie są strasznie małe te kwiatki? sorki za tyle pytań, ale jesteś chyba pierwsza osobą która ma "moje" kwiatuszki .
|
|
|
|
|
|
#3486 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
:![]() Cytat:
Cytat:
gratulacje wysmioenita relacja Ty serio ANIOL!
|
|
|
|
#3487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jesli chodzi o ciaze to tak jak pisalam .. moze on poprostu chcial sie zabezpieczyc tym ze bedziecie mieli wspolne dziecko wiec bedziesz z nim caly czas ... a on zawsze taki byl czy dopiero teraz sie zmienil?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia boskie fotki i super relacja, też się popłakałam
też się obawiam co to będzie u mnie, nie chciałabym się zryczeć za bardzo.Dziś się nieźle wkurzyłam, próbny makijaż i fryzurkę miałam mieć 19tego, aby przy okazji wykorzystac to na wieczór panieński, a tu się dowiaduję, że moja wizażystka bedzie na urlopie i nic z tego na dodatek babka do mnie przez tel mówi: "moge pani polecić inny salon na próbny" hmm... ciekawe po co jak ja chce zobaczyc jak będę wyglądała w dniu ślubu, więc wolę nie ryzykować by robić próbny i ślubny w innych miejscach (bezsensu) No w końcu się jakoś ugadałyśmy, że proba będzie 12tego, z fotografem też udało się przesunąć, bo miał porobić parę próbnych fotek.Chwilami mam dość... a tu na dodatek mam wrażenie, że tyję i to akurat przed ślubem jak tak dalej pójdzie to do 26tego nie zmieszczę się w moją sukienkę. Na szczęscie mamy już obrączki... proste, ale śliczne
|
|
|
|
|
#3489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a bkiet trzymal sie ok 5 dni tak ladnie bo potem juz zacza wiednac tak bardziej ja za bukiet zaplacilm 200zlcio do reacji ![]() zaczne od pt).wiec popludniu przyejchala juz do mnie moja swiadkowa z chlopakiem. ok 20.00 zaczelismy przystraja klatek schodowa drzewkiem balonami i kokardkami wtey juz zaczelam czuc ze cos sie zbliza![]() w sobote wstalam sobie ok 7 rano umylam wloski i wymknelam sie do fryzjera.w tym czasei tz razem z mja swiadkowa usprztaywali pokj i mama przgotowywala go do blogoslawienstwa a potem pojechal tz do hotellu z rodzinka ktora dotarla. ja po 2,5h u fryzjerki myknelam do kosmetyczki i po bukiet.i zaczelo sie wpadlam do domku i zaczelo sie ubieranie. w tym czasei przyjechali kamerzysta z fotografem jak juz sie ubralam zaczelam czuc stresik potem wpadla orkiestra i .... tzus oczywisicie musial sie utargowac z sasiadami i ze swiadkowa o mnie wiec mu zeszlo troce a ja sie zestreswaoalam hehe.jak juz wszdl i mne zobaczyl to az go zatkalo, usiechnal sie tak inaczej niz zwykle i nie mogl sposcic ze mnie wzroku potem blogoslwaienstwo i do kosciolka. przed msza. zauwazylismy ze moj tz wedrowal caly czas od spotkania z sasiadami z kwiatkami ktore dostal od nich i zna zjdeciach oboje idziemy z bukietami![]() na eucharystii strasznie sie stresowalam a przy przysiedze, kurcze to bylo cos niesamowitego wogole nkt dla nas nie istnial usmiechalismy sie do siebie caly czas..wpatrywalismy sie skladajac ja to bylo cos niesamowitego przy wkaldaniu obraczek bylo troszke zabawnie bo najpierw oboje chcielismy wiac w tym samym czaie obraczki i na dodatek tz wzial swoja i chcial mi ja zalozyc dobrze ze mielismy mojego zparzyjaznionego ksiedza ktory sie do nas usmiechal i uspokajal![]() potem wyjscie z kosciola, rzuanie ryzem i pieniazkami ![]() pojechalismy na cmentarz na grob mojego taty, oczywisicie sie poplakalam i jeszcze na rodzie na rynku zatrzymal nas pijak z ukietem hehena sali mamy przywitaly nas chlebem maz mnie przeniosl przez 2 progi jeden na dole i drugi na gorze( nasza sala byla na pietrze) stuklismy kielsiki po szamanie ![]() pierwszy taniec wszystkim sie podobal orkistra byla super wszyscy caly czas sie bawili a bylo ok 50 osob..jedzonko wszystkim smakowalo i zachwycilismy wszystkich zyczeniami i piosenka dla mam wogole caly czas sie smeilaisy tanczylismy spiewalismy patrzac na siebie naprawde to byl nismaowty czas..tory byl super, jedzenie tez takze nie mielsimy zbytnio powodow do narzekan ![]() teraz niestety zostaly tlko spomnienia plyta i zdjecia. ale powiedzialam tzowi ze chcialabym za kilkanascie lat powtorzcy przysiege o ile wszystko sie uloyz i Bozia pozwoli.
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
|
#3490 |
|
Raczkowanie
|
kliwia super relacja, obyło się bez płaczu ale wzruszenie było
sas także fajnie że wszystko się dobrze potoczyło Wizazanka492 nietęga sprawa z tym Twoim Tz rzeczywiście , kurczę może poczekać to najlepsze wyjście póki co?
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia ale sie uryczałam
Boże to co bedzie na moim slubie 19.09.. jak czytając Ciebie tak płaczę Tez sie boję że wpadne w histerię podczas przysiegi ![]() Nie rozmazał Ci sie makijaz ??????? Jaka pogoda była u Ciebie? Bo u mnie w Częstochowie non stop lało Dziewczynki czy do sukni slubnej wypada założyc..... zegarek ?? dostałam dokładnie taki sam od mojego narzeczonego :P na urodziny tylko srebrny http://allegro.pl/item724481233_zega...sylka_0zl.html jest baaaardzo delikatny i dokładnie tak jak piszą na stronie, wręcz biżuteryjny... A pytam dlatego bo dając mi go wczoraj w prezencie powiedział, ze oto dodatek do sukni nie chciałabym mu sprawić przykrości nie zakładając... Dla przypomnienia suknię mam taką http://www.madonna.pl/en/lasposa.php?s=83.finlandia Nie wiem czy dobrze widac, ale pod biustem są własnie takie srebrne szkiełka... I co mam zrobić? Czy taki zegareczek bardzo by raził ??? Kochane, a czy sprzedajecie swoje suknie? Mnie dziś mama ochrzaniło, ze głupia jestem, że chce ją trzymać na pamiątke.. ale ja taka sentymentalna jestem i naprawdę żal by mi było sprzedawać... ![]() Żaaabcia jak to z tą swinska grypa w usa? Marzy nam sie podróż poslubna tzn rejs po Karaibach, ale nastraszyli nas ze swińska grypa i teraz sie waham... a do tego tyyyyle godzin w samolocie .. Nienawidzę latac Czy podróż nad atlantykiem jest w miarę spokojna, czy też często rzuca - w sensie turbulencje?
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2009-08-31 o 18:43 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3492 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Kliwia boskie zdjęcia ślicznie wyglądałaś - jak Anioł ![]() Acha pogoda 29.08 w Kielcach była fatalna wiec jednak tak to miało byc z tą datą stresu i nerwów chyba z dnia na dzień coraz więcej... ja się do Was odezwę dopiero ok. 09.09 Gratuluję wszystkim meżatkom z 29.08.09 a slubującym 05.09 tak jak ja życzę wszystkiego naj - niech moc będzie z nami papapapapa
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle nie mam pomysłu na bukiet
czy świadkowa też powinna miec bukiet??? (ślub cywilny) oszlec można, a czas ucieka...
|
|
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swój nie wiem czy 3 min wybierałam, pani pokazała ktore fajnie wychodzą i od razu ten wziełam Ale ja juz taka jestem.. niewybredna
|
|
|
#3495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze mi tez szkoda sprzedac sukni ... ![]() jesli o swinska grype chodzi to u nas spokojnie ... tzn nie panikuja jak wczesniej ... cisza ... fakt 8 godzin samolotem potrafi byc wyczerpujaca ale jakos idzie wytrzymac ja sie zawsze pocieszam ze jak bedzie katastrofa to nie bede dlugo cierpiec ... wiem pesymistyczne nastawienie ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
ja mialam z roz , eustomi ( chyba tak to sie pisze ) i frezji a swiadkowa z samych roz ... swiadkowa raczej powinna miec bukiet zeby mozna bylo zostawic go na oltarzu no chyba ze chcesz zostawic swoj , ale chyba szkoda by bylo
|
|
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa myslalam ze Koscielny masz
|
|
|
|
#3498 |
|
Zadomowienie
|
Był milszy, kiedy mu powiedziałam, że nie chce ślubu, gadał, że kocha itp.
Ale za 2 godz znów mnie wkurzył......... Kiedyś był zupełnie inny, a teraz to nie ten człowiek. Może dlatego, że dłużej jest ze mną teraz,,,
|
|
#3499 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam moją sukienkę - ogólnie nienajlepsze zdjęcie z pierwszej przypimarki robione komórką, ale coś tam chyba widać...
myslicie, że bukiet w tym stylu by pasował(trochę jaśniejszy odcień kwiatów)? Bo właśnie w takim stylu mi się podobają.czekam na Wasze propozycje.
|
|
|
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczynki kontrolujące pogodę 12 września, jak tam newsy dzisiaj? Wszystko po naszej myśli?
|
|
|
#3501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=katowice ja sprawdzam codzien wg tej pogody i poki co sprawdza się ale mam ustawione na katowice trzeba zmienic wg swojego miasta
|
|
|
|
#3502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
|
|
|
#3503 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sprawdzalam pogode. U mnie ma byc 19 stopni, pochmurnie z przejasnieniami, ale mozliwe lekkie opady deszczu. ide sie załamac. Z kolei sprawdzalam na http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm i tu zapowiadaja 26 stopni, pochmurno ale bez opadow. Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-08-31 o 21:27 |
|
|
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moze bedzie w miare cieplo... 19.09 trzymamy kciuki !
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() My z mezem wrocilismy wlasnie z podrozy poslubnej. Bylismy w Tatrach. Bylo cudownie. Wczoraj jeszcze mialam imprezke rodzinna, wiec dopiero teraz sie odzywam. Sporo naskrobalyscie, jak zwykle... ![]() Sobotnim PM-kom gratuluje! Kliwia, piekne fotki. Widze, ze suknie z dekoltem w serce sa dosc specyficzne, bo zauwazylam na ostatniej fotce, ze dekolt Ci lekko odstaje. Ale zaloze sie, ze kieca byla idealnie dopasowana. Na niektorych moich fotkach tez czasem dekolt lekko odstaje a kieca tez nie byla ani za duza ani za mala. Takze widac, ze to taki urok tych kiec.
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pogoda byla lekko wietrzna, i pochmurna, czasami przebijalo slonce - bylo super, bo nie bylo goraco 20 stopni. A suknie sprzedaje, po 2 pelnych dniach noszenia jej mam jej dosc ![]() Jest to sentyment ale co tam , moze komus tez przyniesie szczescie. ![]() Cytat:
Suknia byla dopasowana, ale nie ma sytuacji w ktorej nie odstaje, bo inne ulozenie ciala owodowalo odstawanie sukni. Chyba ze bym ciagle chodzila na wdechu. Wlasnie worcilismy z pleneru, i jak mi fotograf pokazal kilka zdjec to myslalam ze padne i mu mowie, czemu nic nie mowisz ze mi tak kieca odstaje. DO pleneru wiazal mnie tz i zawiazal za lekko, i jak zrobilam wydech do fotki i poze lekko skrzywiona to mi odstaje suknia w cycach A jak wezme oddech pelna piersia, to z kolei mam wypchany dekolt po brzegi. ![]() No coz uroki. ![]() Ale mimo wszytsko jestem zadowloona i sie jakos specjalnie nie przejmuję.
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn ze teraz non stop jestescie ze soba czy jak? kurcze nie wiem co ci doradzic ... ale przemysl wszystko na spokojnie , zebys pozniej nie zalowala a co ci mowia rodzice , znajomi?!Cytat:
mysle ze bukiet jak najbardziej bedzie pasowal
|
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
A przypomnialo mi się gosciom podobalo się podziekowanie dla rodzicow z jajem
![]() Czyli miks, ktory dostalam od jednej z was - co powie tata&a ja wole moja mame ![]() NIkt nie plakal. W podziekowaniu odtanczylismy tez mamie tz walca, bo sie zgapila i na 1 taniec sie spoznila
|
|
|
|
|
#3510 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 częć XIII
Witajcie kochane.Czy ktoś mnie jeszcze pamięta
Dzisiaj miesiąc jak już jestem mężatką!!!Ehhhhh... Podczytuję Was troszeczkę, ale nie mam zbyt wiele czasu na pisanie ....Cytat:
kliwia super relacja!!! Gratulacje!!! Cieszę się, że się wszyskto udało!!! Hmmm a co do mixu u nas zrobił furrorę!! A co do gołębi to u ns same wleciały do kościoła - dopiero wszyscy byli w szoku ![]() san_g pogoda będzie cudna!!! U nas nie było bramy!!! Po pierwsze słub był o 18, a poza tym stały jakieś wyrostki z deską z gwoździami i czekały na tych którzy mieli ślub przed nami. A jak ich zobacyzł mój tata, jak się nie wkurzył i tak na nich huknął (a jest słusznej postawy) i było po sprawie Bał się, że jeszcze coś komuś tymi gwoździami zrobiš, bo lekko podpici byli!!moniqac Nie martw się odmawiającymi gośćmi - nie ma sensu. Potem będą żałować, że ich ominęła taka impreza!! sas gratulacje!!! Super ze wszystko się udało!! ddaaiissyy tylko spokój może Cię uratować Ale nie rozumiem dlaczego mama nie akceptuje Twojej decyzji. Jeżeli chcesz ją zostawić - to zostaw. Edytowane przez groszek80 Czas edycji: 2009-09-01 o 07:56 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

szkoda, ze ja nie mieszkam w USA
też się obawiam co to będzie u mnie, nie chciałabym się zryczeć za bardzo.