Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-31, 20:11   #3841
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez n-karlik Pokaż wiadomość
oj nie wiem czy nie musisz wybrac tej dwójki świadków do podpisania dokumentów..więc może być problem; by the way, ja słyszałam ostatnio od kumpeli że na jednym ślubie mieli dwóch facetów za świadków
ale to nic .. czaicie motyw jak się spiewa najpierw młodym a potem świadkom - gorzka wódka gorzka wódka nie będziemy pili, poprosimy państwa świadków żeby osłodzili... hahaha
a do podpisania to wiem, że tylko jedna parka, ale jakby mozna było dwie to super Trzeba to sprawdzić Mój tz będzie swiadkiem z drugim kolesiem za niecałe trzy tygodnie.
Stary 2009-08-31, 20:13   #3842
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
A powiedzcie mi czy ja moge miec dwie pary jako swiadków? Bo jest taka sprawa, ze ja chce brata i przyjaciółkę a tż sie nie chce zgodzić, żeby obydwoje byli ode mnieN o to wymyśliłam, ze ja sobie wezme ich a on sobie wexmie druga parkę ze swoje rodziny() i jak myślicie da sie tak zrobić?I oni by siedzieli za nami albo nie wiem gdzie.
to pogrubione szczególnie mnie zaintrygowało
ja nie wiem czy mozna mieć więcej świadków.. na każdym weselu na jakim byłam było tylko dwóch świadków więc nie wiem jak coś takiego się rozwiązuje... dobrze że ja nie mam takiego kłopotu kogo wybrać na świadków bo to smutne by było np jak i ja i tż mielibyśmy siostry i z jednej bysmy musieli zrezygnować u mnie będzie siostra świadkową a świadkiem jakiś kolega... na szczęście (wątpliwe to szczęście ale w tej chwili można tak to nazwać) tżta brat się wcześniej ożeni i nie będziemy go musieli brać na świadka
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 20:14   #3843
n-karlik
Raczkowanie

Cytat:
a do podpisania to wiem, że tylko jedna parka, ale jakby mozna było dwie to super Trzeba to sprawdzić Mój tz będzie swiadkiem z drugim kolesiem za niecałe trzy tygodnie.
o kurcze, pozmieniało się nie? kiedyś by to w ogóle w grę nie weszło,
a teraz też można np. mężatki na świadkowe brać- więc myślę że dałoby rade zagadać z księdzem
and make a brand new ending...

n-karlik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 20:18   #3844
onaella
Zakorzenienie

Cytat:

ojej to trzymam kciukiA jakis czas temu byłaś u lekarza i było spoko. Mam nadzieję, że tym razem juz definitywny koniec ze szpitalami
A jaką masz wkońcu wizję sukienki? A jak Ci sie podobała moja wizja Ciebie o ile w ogole ja widziałaś
no właśnie nie było w tedy za dobrze więc ide znowu tym razem już dokładnie będę wiedziała co i jak bo wtedy było za wcześnie żeby to stwierdzić
kiedyś pisałam na pw o profilaktyce w pewnej kwestii więc możecie się domyśleć o co chodzi, tylko błagam nic na forum nie piszcie

a co do sukienki to długa, na dole deliaktnie rozszerzana i z głęboko wyciętymi plecami
kolor tak jak mi poradziłaś BIAŁY
a tak poważnie to zrezygnowalam z srebrno-szarego bo wyglądam w nim tak nijak, bezsensu, stanowczo za zimny kolor jak dla mnie.
będę coś kombinować w okolicach brudnego różó/fioletu. Jeszcze zobaczę co mi jutro doradzi krawcowa

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Onaelka nie strasz nas nawet- wszystko będzie na pewno w jak najlepszym porządku więc proszę się uśmiechnąć i pochwalić wizją sukienki na wesele brata a którego września jest to wesele? i jak tam para młoda- już są w Polsce? stresik jest?

Samoa chyba mnie coś ominęło ale nie widziałam żadnej twojej wizji Onaelci
wesele jest 26 wrzesnia, a przyjezdzają jakoś 13, czyli za 2 tygodnie.
I oni to zadnego stresu, podchodzą bardzo na luzie
zobaczymy co będzie jak przyjadą

Samcia Ci już napisała swoją wizję, ale nie do końca prawdę napisała bo ona tak naprawdę to mi białą doradzała

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 20:26   #3845
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
to pogrubione szczególnie mnie zaintrygowało
ja nie wiem czy mozna mieć więcej świadków.. na każdym weselu na jakim byłam było tylko dwóch świadków więc nie wiem jak coś takiego się rozwiązuje... dobrze że ja nie mam takiego kłopotu kogo wybrać na świadków bo to smutne by było np jak i ja i tż mielibyśmy siostry i z jednej bysmy musieli zrezygnować u mnie będzie siostra świadkową a świadkiem jakiś kolega... na szczęście (wątpliwe to szczęście ale w tej chwili można tak to nazwać) tżta brat się wcześniej ożeni i nie będziemy go musieli brać na świadka
ale mi chodzi o to, żeby obie pary bylt wyróżnione i siedziały jakoś za nami albo obok nas. Najchętniej chciałabym tylko mojego brata i przyjaciółke, ale co ja zrobie jak tz sie uparłJa mu mówię, ze chce bliskie nam osoby a on swoje, chociaz juz sie trochę zaczął przełamywać Dlatego w ostatecznosci zaproponuję tą wersję. Z resztą jeszcze podczas następenj dyskusji o tym sie rozpłaczę, bo ja na prawdę chcę ta przyjaciółkę, bo ona sie cieszy z nami, jest ze wszystkim na bieżąco i jak sobie wyobrazam jak ona się będzie cieszyć jak ją poprosimy na świadka to własnie dlatego ja chcę, chce żeby to ona zrobiła mi wieczór panieński i zeby była ze mna w moim domku od samego rana w sobotę i żeby mi poprawiala tren i podawała chusteczkę a jak mu mowię to on ma swoje argumenty, że on juz tak jakby powiedział tej kuzynce, po czym obydwoje stwierdzili, ze może jej siostra a jak tz powiedzial jej siostrze to ona powiedziala, że nie chceA on się uparł, że ja namówi to ja foch, ze ona mi łaski nie robi i ja jej nie chcę i takie tamI on mówi, że jak to będzi ewyglądało i co sobie jego rodzina pomyśli jak będa dwie osoby "ode mnie" a ja mówię, że od nas, bo to mój brat i nasza przyjaciółka z którymi sie ciągle widujemy a nie raz na ruski rok. A ja sobie ubzdurałam, że jednak chce, zeby to był ktos mi bliski a nei jakas tam kuzynka.

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
o kurcze, pozmieniało się nie? kiedyś by to w ogóle w grę nie weszło,
a teraz też można np. mężatki na świadkowe brać- więc myślę że dałoby rade zagadać z księdzem
ale świadek jest do podpisania papierów to może byc nawet niewierzący i ksiądz nie ma nic do tegoJest jeszcz ejedna kwestia - ja absolutnie nie chce brata tż jako świadka i gdyby weszla w życie wersja dwie parki to byloby mega za***iste ustępstwo z mojej strony.

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
no właśnie nie było w tedy za dobrze więc ide znowu tym razem już dokładnie będę wiedziała co i jak bo wtedy było za wcześnie żeby to stwierdzić
kiedyś pisałam na pw o profilaktyce w pewnej kwestii więc możecie się domyśleć o co chodzi, tylko błagam nic na forum nie piszcie
łojoj. Nie martw sięŁadnie błagasz

Cytat:
a co do sukienki to długa, na dole deliaktnie rozszerzana i z głęboko wyciętymi plecami
kolor tak jak mi poradziłaś BIAŁY
a tak poważnie to zrezygnowalam z srebrno-szarego bo wyglądam w nim tak nijak, bezsensu, stanowczo za zimny kolor jak dla mnie.
będę coś kombinować w okolicach brudnego różó/fioletu. Jeszcze zobaczę co mi jutro doradzi krawcowa
no po prostu dziewczyna BondaDyktator mody Samcia wie co dobre
Stary 2009-08-31, 20:31   #3846
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
no po prostu dziewczyna BondaDyktator mody Samcia wie co dobre
Ojcze Dyrektorze jak tylko będę miała zdjęcie pierwsza je zobaczysz

tylko szkoda, że ten mój Bondzik tak późno przylatuje

14.08.2010
baby
Stary 2009-08-31, 20:34   #3847
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Z resztą jeszcze podczas następenj dyskusji o tym sie rozpłaczę,

a tak poważnie to twoje argumenty bardziej przemawiają do mnie niż twojego tżta.. chociaż sama nie wiem jakbym powiedziała mojej mamie że np moja siostra nie będzie świadkową lub coś w tym stylu ehhh jakie my biedne panny młode musimy mieć dylematy

Onaelka kurczę zupełnie nie pamiętam o jakiej profilaktyce pisałaś buuu szkoda bo aż mnie naszła ochota zbadania czegoś tego co polecasz... no ale jeśli nie chcesz o tym pisać to szanujemy twoją decyzję. trzymaj się dzielnie
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 20:43   #3848
Samoa
Zakorzenienie

to chyba nie jest dobra piosenka na film ze ślubu?
http://www.youtube.com/watch?v=U29W1...eature=related
strasznie ja lubięJa z takich wolnych lubie tylko takie smutneJakos do mnie trafia tylko jak jest o rozstaniu Tak samo Goodbye my lover Jamesa BluntaO a może James Blunt nam cos zatekści w filmie ślubnym Zaraz go obczaje

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Ojcze Dyrektorze jak tylko będę miała zdjęcie pierwsza je zobaczysz

tylko szkoda, że ten mój Bondzik tak późno przylatuje
no wiem, że pierwsza, bo znowu nie bedziesz umiala dodac załącznikaSpoko, Bonda też odziejemy, bez pośpiechu

Cytat:

a tak poważnie to twoje argumenty bardziej przemawiają do mnie niż twojego tżta.. chociaż sama nie wiem jakbym powiedziała mojej mamie że np moja siostra nie będzie świadkową lub coś w tym stylu ehhh jakie my biedne panny młode musimy mieć dylematy

Onaelka kurczę zupełnie nie pamiętam o jakiej profilaktyce pisałaś buuu szkoda bo aż mnie naszła ochota zbadania czegoś tego co polecasz... no ale jeśli nie chcesz o tym pisać to szanujemy twoją decyzję. trzymaj się dzielnie
ale tż nie ma siosrty tylko kuzynki. Tzn. ma mała siostrę.

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Kurka to tez nie jest zbyt optimistic
http://www.youtube.com/watch?v=-TrWX...eature=related
Zawsze rycze jak leci ta piosenka a my sobie akurat z tz lezymy
Stary 2009-08-31, 20:43   #3849
onaella
Zakorzenienie

Cytat:

zaraz Ci coś napiszę na pw bo jeszcze w hipohondrię (czy jak to się pisze ) wpadniesz

Cytat:
---------- D
no wiem, że pierwsza, bo znowu nie bedziesz umiala dodac załącznikaSpoko, Bonda też odziejemy, bez pośpiechu

eeee, mój Bondzik to się czasem lepiej ubiera ode mnie
teraz wymyślił, że jedzie specjalnie do Londynu po garniaka bo tam jest jakiś sklep którego nie ma u niego
normalnie lansior mi się z niego zrobi

14.08.2010
baby
Stary 2009-08-31, 20:52   #3850
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
eeee, mój Bondzik to się czasem lepiej ubiera ode mnie
teraz wymyślił, że jedzie specjalnie do Londynu po garniaka bo tam jest jakiś sklep którego nie ma u niego
normalnie lansior mi się z niego zrobi
co za jeden! Że niby nie chce porad wiejskiego dykatora mody, tak?Ze moje atelier mu nie pasi, bo na wiosce? NIe martw się, będziesz lepiej wyglądała od niego

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

to fajne ale za wolne http://www.youtube.com/watch?v=CawkXh-WboQ
no i tez takie smętne i takie ...

o a to jest taka fajna piosenka http://www.youtube.com/watch?v=3bCVq...eature=related fajnei mi sie kojarzy
Stary 2009-08-31, 20:52   #3851
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
co za jeden! Że niby nie chce porad wiejskiego dykatora mody, tak?Ze moje atelier mu nie pasi, bo na wiosce? NIe martw się, będziesz lepiej wyglądała od niego
dzięki Ci o wielka moja wyrocznio
chociaż Bondzik ostatnio do mnie podczas pieszczotliwych zwrotów : Ty moj Kaszolociku

aaaaaaaaa, miałam się Ciebie pytać jak Ci się zyje z tym małym lapkiem co od Tż dostałas?
bo też mam taki tylko nie wiem czy on za mały dla mnie jednak nie będzie. No i Tż powiedział, żebym się zastanowiła bo jak go nie chcę to on sobie zostawi a ja będę miała takie zwykły duży

14.08.2010
baby
Stary 2009-08-31, 21:02   #3852
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki Ci o wielka moja wyrocznio
chociaż Bondzik ostatnio do mnie podczas pieszczotliwych zwrotów : Ty moj Kaszolociku

aaaaaaaaa, miałam się Ciebie pytać jak Ci się zyje z tym małym lapkiem co od Tż dostałas?
bo też mam taki tylko nie wiem czy on za mały dla mnie jednak nie będzie. No i Tż powiedział, żebym się zastanowiła bo jak go nie chcę to on sobie zostawi a ja będę miała takie zwykły duży
ooo James, ten to ma gadane
Zyje mi sie doskonale, wszędzie z nim łażę, necik na nim hula, nic nie muli Jedynie zdjęcia w necie na stronach internetowych musze czasem przewijac w dół, ale sie przyzwyczaiłam do tego stopnia, ze mi to nie rpzeszkadza a jak siadam na 15 tż albo 17 mojego brata to robię łał że oni mają takie fajne komputery, że wszystko widząAlbo jak na moją 14 zasiadam to tez łaaaał a dawniej mi sie wydawala małaWygodny kompik i jestem z niego bardzo zadowolona, tylko częsciej robię zoom
Stary 2009-08-31, 21:08   #3853
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
ooo James, ten to ma gadane
Zyje mi sie doskonale, wszędzie z nim łażę, necik na nim hula, nic nie muli Jedynie zdjęcia w necie na stronach internetowych musze czasem przewijac w dół, ale sie przyzwyczaiłam do tego stopnia, ze mi to nie rpzeszkadza a jak siadam na 15 tż albo 17 mojego brata to robię łał że oni mają takie fajne komputery, że wszystko widząAlbo jak na moją 14 zasiadam to tez łaaaał a dawniej mi sie wydawala małaWygodny kompik i jestem z niego bardzo zadowolona, tylko częsciej robię zoom
to ja się jeszcze zastanowie

ale ostatnio widziałam taki piękny fioletowy (proszę nie myslić z różowym
nie wiem ile mial cali, ani jakie paametry najważniejsze ze miał piekny fioletowy kolor

14.08.2010
baby
Stary 2009-08-31, 21:20   #3854
certina4
Wtajemniczenie

onaella 3mam za Ciebie kciuki, żeby wszystko się pozytywnie skończyło

a gdzie Kasia i Ewa się podziały?

Onaella już pytałam ostatnio ale chyba nie zauważyłaś, kiedy planujecia chodzić na nauki do Kościoła? Będziecie chodzić do Św. Rodziny?

n-karlik a poważne jakieś jutro te Twoje egzaminy?>

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 21:39   #3855
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Onaella już pytałam ostatnio ale chyba nie zauważyłaś, kiedy planujecia chodzić na nauki do Kościoła? Będziecie chodzić do Św. Rodziny?
my nie będziemy chodzić do nas bo albo zrobimy weekendowe albo w UK tam gdzie mieszka tż

14.08.2010
baby
Stary 2009-08-31, 21:45   #3856
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Ja cierpię psychofizycznie
Po tym jak w ramach uśnieżania bólu w ciągu 2 godzin wypiłam jeden nurofen czerwony, 4 nospy i jeden ketonal postanowiłam, że spotkam się z ginem na niwie zawodowej w celu określenia źródła bólu jaki mnie dziś przez pól dnia poniewierał po podłodze mojej zacnej komnaty
NIe mam pojęcia najmniejszego co to było ale brzmiało jak niegdysiejszy pierwszy dzień okresu (i niby, że dawno zapomniany) nawet ostatni pierwszy dzień nie był tak bolesny jak ten dzisiejszy (dziś4 dzień wizyty MN) ;(
W związku z tym w trybie awaryjnym pan dr mnie przyjmie jutro a do tego czasu ja chyba zejde na chorobę nerwową podszywaną urojeniami maniakalno rozrodczymi (ciąża urojona )
Zapomniałąm Wam powiedzieć, że Mr ebay zażyczył sobie 15 funtów brytyjskich za welon. Po tym jak mu powiedziałam, żę nie no jednak zrezyguje mówi: Ok, I want to help You 10 funtów a ja i mu mówię: doszłam do wniosku, że ta suknia wygląda lepiej bez welonu, więc bardzo dziękuję za profesjonalne podejscie do mnie ale jednak zrezygnuje z welonu
i wiecie co Jak tylko skończyłam z nim konferencję zaraz wstąpił we mnie strach: a jak mi teraz specjalnie coś zepsuje w sukni (albo za dużą albo za małą zrobiszok obsesja maniakalno ślubna

PAinkillery chyba przestają działąć bo cośznowu czuje kłocie jajnikowe whyyyyyyy

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-08-31 o 21:48
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 21:55   #3857
BlackAngel
Adwokat diabła

http://www.youtube.com/watch?v=aFd5C...eature=related
jaki hicior mojego dzieciństwa odkryłam

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 22:01   #3858
Jazzmanka
Zadomowienie

TŻ chce już w tym tygodniu zamówić obrączki, w zasadzie to już dzisiaj chciał jechać. A Ja chciałam je jeszcze pokazać mamie, ale się jakoś nie mogłyśmy ze swoimi grafikami dzisiaj zgrać. No i mama przychodzi do domu i mówi, że widziała te obrączki i że są jakieś takie cienkie i rowki mają i że jej się nie podobają i nie są warte swojej ceny
A one mi się tak podobają: http://www.apart.pl/pl/klient,wyszukaj-produkty,834 i Ja właśnie uważam, że są warte swojej ceny, bo inne które wcześniej nam się podobały, to w świetle dziennym to białe złoto albo było takie za ciemne (w matowych obrączkach), albo zlewało się z żółtym kolorem, a te mają fajne jasne białe złoto i chyba się nie zlewa z żółtym.
Dziewczyny które widziały moej obrączki na żywo: powiedzcie mi co o nich myślicie, bo Ja już nie wiem czy to moja mama się kompletnie nie zna (nie mierzyła przecież tylko przez szybkę sobie popatrzyła) czy może Ja jestem kompletnie nimi zauroczona i nie widzę, że nie są fajne Tzn. na zdjęciu to fajne, ale czy na żywo też Wam się podobają?

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=aFd5C...eature=related
jaki hicior mojego dzieciństwa odkryłam
aż się nogi rwą do tańca, tylko jak się do tego tańczy
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 22:07   #3859
lain
Zakorzenienie

Cytat:
A powiedzcie mi czy ja moge miec dwie pary jako swiadków? Bo jest taka sprawa, ze ja chce brata i przyjaciółkę a tż sie nie chce zgodzić, żeby obydwoje byli ode mnieN o to wymyśliłam, ze ja sobie wezme ich a on sobie wexmie druga parkę ze swoje rodziny() i jak myślicie da sie tak zrobić?I oni by siedzieli za nami albo nie wiem gdzie.
nie wiem jak jest u nas (musialabys zadzwonic do USC to by ci udzielili informacji), ale np. we Francji mozna miec po dwoch swiadkow na glowe ja swiadkowalam mojej siostrze, a jej mezowi dwoch kumpli
my z TZem w swiadkowanie rodziny nie wlaczamy ja bede miec kolezanke, a on kolege

Cytat:
Jedynie zdjęcia w necie na stronach internetowych musze czasem przewijac w dół, ale sie przyzwyczaiłam do tego stopnia, ze mi to nie rpzeszkadza a jak siadam na 15 tż albo 17 mojego brata to robię łał że oni mają takie fajne komputery, że wszystko widzą
ja robie łał jak siadam przen monitorem u brata - 22 cale... to wiecej niz moj pokojowy tv 21-calowy ale fajnie widac

bylismy nad jeziorkiem... byl piekny zachod slonca
ja siedzialam na plazy opatulona kocem, a TZ z kolega sobie plywali twierdzili, ze ciepla woda ja tam nie sprawdzalam plus chlodnych wieczorow jest taki, ze nie ma komarow

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Dziewczyny które widziały moej obrączki na żywo: powiedzcie mi co o nich myślicie, bo Ja już nie wiem czy to moja mama się kompletnie nie zna (nie mierzyła przecież tylko przez szybkę sobie popatrzyła) czy może Ja jestem kompletnie nimi zauroczona i nie widzę, że nie są fajne
mierzylismy je z TZem i nas nie powalily, ale my to my, a wy to wy wiadomo, ze kazdemu podoba sie cos innego
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 22:09   #3860
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
TŻ chce już w tym tygodniu zamówić obrączki, w zasadzie to już dzisiaj chciał jechać. A Ja chciałam je jeszcze pokazać mamie, ale się jakoś nie mogłyśmy ze swoimi grafikami dzisiaj zgrać. No i mama przychodzi do domu i mówi, że widziała te obrączki i że są jakieś takie cienkie i rowki mają i że jej się nie podobają i nie są warte swojej ceny
A one mi się tak podobają: http://www.apart.pl/pl/klient,wyszukaj-produkty,834 i Ja właśnie uważam, że są warte swojej ceny, bo inne które wcześniej nam się podobały, to w świetle dziennym to białe złoto albo było takie za ciemne (w matowych obrączkach), albo zlewało się z żółtym kolorem, a te mają fajne jasne białe złoto i chyba się nie zlewa z żółtym.
Dziewczyny które widziały moej obrączki na żywo: powiedzcie mi co o nich myślicie, bo Ja już nie wiem czy to moja mama się kompletnie nie zna (nie mierzyła przecież tylko przez szybkę sobie popatrzyła) czy może Ja jestem kompletnie nimi zauroczona i nie widzę, że nie są fajne Tzn. na zdjęciu to fajne, ale czy na żywo też Wam się podobają?

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

aż się nogi rwą do tańca, tylko jak się do tego tańczy
Wg mnie nic specjalnego w nich nie ma żeby kosztowały aż 3500
max 1500...Na prawdę
Choć pewno to moja odosobniona opinia

Boże czy ja jakieś straszne choróbsko złapałam
Nie dość, że prawie nic nie zjadłam przez ten @ a teraz tak mnie boli brzuch jakbym zeżarła 3 zestawy w macu
Stary 2009-08-31, 22:12   #3861
kaska87
Zakorzenienie

FUJ! MARCEPAN
Cytat:
Patrzyłam na moja liste gości i mam 136 osób
a mnie liczyłaś

Cytat:
ciekawe gdzie się Kasia zapodziała- jeszcze z Wro nie wróciła? ciekawa jestem czy była w salonie z sukniami chociaż pewnie i tak nie nadrobi tego co dzisiaj pisałyśmy więc nawet się nie dowie że o niej myślałam
ha! a jednak przeczytałam 7 stron nie byłam mierzyc mojej W1
głupi TZ nie lubię go! nie zbrał mnie na rynek a jak jej juz za tydzień nie będzie
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Kasia i Ewa się podziały?
jesztem

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 22:13   #3862
BlackAngel
Adwokat diabła

http://www.youtube.com/watch?v=o8PtBtRzcqM
wybaczcie ale nie mogłam inaczej boski Enrike

Kasik wrócił

Stary 2009-08-31, 22:16   #3863
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej dziewczynki

dzisiaj ostatni dzień pracy, jytro wolne, a od środy zaczynam badania do pracy magisterskiej..

oglądalismy sobie z TŻtem obrączki w aparcie i te które mi sie podobały kosztowały 2000 zł ~~~~> ale jedna więc jednak przjdziemy się do mniejszego jubilerabo az tle asy chociaż obrączki sa na całe zycie to nie zamierzam wydać i tak TŻ mnie przekonuje żeby wybrać klasyczne obrączi, ale to się jeszcze obaczy
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 22:18   #3864
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=o8PtBtRzcqM
wybaczcie ale nie mogłam inaczej boski Enrike
Ale Cię wzięło
Stary 2009-08-31, 22:22   #3865
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Ale Cię wzięło
już przestaje

Stary 2009-08-31, 22:22   #3866
kaska87
Zakorzenienie

dostałam od szwagierki perfumę sean john od teraz moja ulubiona, nawet eternity calvina się chowa
jutro zadzwonię do flossmana zapytac czy mają ta moją Wi 427 i czy model salonowy maja do opchania i za ile

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-31 o 22:23
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 22:29   #3867
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Wg mnie nic specjalnego w nich nie ma żeby kosztowały aż 3500
max 1500...Na prawdę
Choć pewno to moja odosobniona opinia
Ja bym była skłonna tyle zapłacić jeśli to białe złoto w świetle dziennym jest właśnie takie białe jak na zdjęciu na stronie www, bo mierzyliśmy też te: http://www.apart.pl/pl/klient,wyszukaj-produkty,172 ale one w świetle dziennym wyglądają jakby były całe z żółtego złota.
I jeszcze te mi się podobały: http://www.apart.pl/pl/klient,wyszukaj-produkty,199 ale koleżanka z pracy je ma i to matowe białe złoto wygląda jakby było szare.
No i właśnie zależy mi na opinii osób, które widziały na żywo te moje obrączki czy to białe złoto w świetle dziennyn rzeczywiście wygląda na białe, a nie że wyjdziemy ze sklepu i się okaże, że w świetle dziennym wyglądają szaro albo jakoś inaczej.

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Boże czy ja jakieś straszne choróbsko złapałam
Nie dość, że prawie nic nie zjadłam przez ten @ a teraz tak mnie boli brzuch jakbym zeżarła 3 zestawy w macu
Spokojnie, to tylko AH1N1. żarcik oczywiście

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dostałam od szwagierki perfumę sean john od teraz moja ulubiona, nawet eternity calvina się chowa
jutro zadzwonię do flossmana zapytac czy mają ta moją Wi 427 i czy model salonowy maja do opchania i za ile
Eternity Calvina to mój ulubiony zimowy zapach.
Stary 2009-08-31, 22:32   #3868
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dostałam od szwagierki perfumę sean john
Kasia plissssss.... nie pisz "perfumę"... to brzmi strasznie
mowi sie perfumy

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
No i właśnie zależy mi na opinii osób, które widziały na żywo te moje obrączki czy to białe złoto w świetle dziennyn rzeczywiście wygląda na białe, a nie że wyjdziemy ze sklepu i się okaże, że w świetle dziennym wyglądają szaro albo jakoś inaczej.

a to ja je widzialam tylko w swietle salonowym nie wynosilam na swiatlo dzienne
Stary 2009-08-31, 22:33   #3869
n-karlik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Kasia plissssss.... nie pisz "perfumę"... to brzmi strasznie
mowi sie perfumy
e tam ty się nie znasz - mówi się ten PERFUM
and make a brand new ending...

n-karlik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 22:36   #3870
lain
Zakorzenienie

Cytat:
e tam ty się nie znasz - mówi się ten PERFUM
brrrrr az cos mi sie robi jak slysze, ze ktos uzywa takiej formy swoja droga nieporawnej

"Częsty jest problem, czy powiedzieć perfum, czy też perfuma. Rozwiązaniem zagadki jest powiedzenie perfumy. Owszem, liczba pojedyncza rodzaju żeńskiego notowana jest jako dawny regionalizm wschodni, można się doszukiwać powodów użycia obu form liczby pojedynczej, ale najprościej (i jak widać w pełni poprawnie) jest zapamiętać, że perfumy to słowo występujące w formie poprawnej nie budzącej niczyich zastrzeżeń jedynie w liczbie mnogiej, tak samo jak spodnie, nożyczki czy drzwi. Prośmy więc w sklepie o perfumy, a nie o prefum czy o perfumę."
( http://polski.janek.rootnode.net/200...zaj-na-rodzaj/ )
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości