|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
Trzeba to sprawdzić Mój tz będzie swiadkiem z drugim kolesiem za niecałe trzy tygodnie.
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
ja nie wiem czy mozna mieć więcej świadków.. na każdym weselu na jakim byłam było tylko dwóch świadków więc nie wiem jak coś takiego się rozwiązuje... dobrze że ja nie mam takiego kłopotu kogo wybrać na świadków bo to smutne by było np jak i ja i tż mielibyśmy siostry i z jednej bysmy musieli zrezygnować u mnie będzie siostra świadkową a świadkiem jakiś kolega... na szczęście (wątpliwe to szczęście ale w tej chwili można tak to nazwać) tżta brat się wcześniej ożeni i nie będziemy go musieli brać na świadka
|
|
#3843 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a teraz też można np. mężatki na świadkowe brać- więc myślę że dałoby rade zagadać z księdzem
|
|
#3844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedyś pisałam na pw o profilaktyce w pewnej kwestii więc możecie się domyśleć o co chodzi, tylko błagam nic na forum nie piszcie a co do sukienki to długa, na dole deliaktnie rozszerzana i z głęboko wyciętymi plecami ![]() kolor tak jak mi poradziłaś BIAŁY a tak poważnie to zrezygnowalam z srebrno-szarego bo wyglądam w nim tak nijak, bezsensu, stanowczo za zimny kolor jak dla mnie. będę coś kombinować w okolicach brudnego różó/fioletu. Jeszcze zobaczę co mi jutro doradzi krawcowa ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
I oni to zadnego stresu, podchodzą bardzo na luzie ![]() zobaczymy co będzie jak przyjadą ![]() Samcia Ci już napisała swoją wizję, ale nie do końca prawdę napisała bo ona tak naprawdę to mi białą doradzała |
||
|
|
|
#3845 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mu mówię, ze chce bliskie nam osoby a on swoje, chociaz juz sie trochę zaczął przełamywać Dlatego w ostatecznosci zaproponuję tą wersję. Z resztą jeszcze podczas następenj dyskusji o tym sie rozpłaczę, bo ja na prawdę chcę ta przyjaciółkę, bo ona sie cieszy z nami, jest ze wszystkim na bieżąco i jak sobie wyobrazam jak ona się będzie cieszyć jak ją poprosimy na świadka to własnie dlatego ja chcę, chce żeby to ona zrobiła mi wieczór panieński i zeby była ze mna w moim domku od samego rana w sobotę i żeby mi poprawiala tren i podawała chusteczkę a jak mu mowię to on ma swoje argumenty, że on juz tak jakby powiedział tej kuzynce, po czym obydwoje stwierdzili, ze może jej siostra a jak tz powiedzial jej siostrze to ona powiedziala, że nie chce A on się uparł, że ja namówi to ja foch, ze ona mi łaski nie robi i ja jej nie chcę i takie tam I on mówi, że jak to będzi ewyglądało i co sobie jego rodzina pomyśli jak będa dwie osoby "ode mnie" a ja mówię, że od nas, bo to mój brat i nasza przyjaciółka z którymi sie ciągle widujemy a nie raz na ruski rok. A ja sobie ubzdurałam, że jednak chce, zeby to był ktos mi bliski a nei jakas tam kuzynka.---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
Jest jeszcz ejedna kwestia - ja absolutnie nie chce brata tż jako świadka i gdyby weszla w życie wersja dwie parki to byloby mega za***iste ustępstwo z mojej strony.Cytat:
Ładnie błagasz![]() Cytat:
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
Ojcze Dyrektorze
![]() tylko szkoda, że ten mój Bondzik tak późno przylatuje
|
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
a tak poważnie to twoje argumenty bardziej przemawiają do mnie niż twojego tżta.. chociaż sama nie wiem jakbym powiedziała mojej mamie że np moja siostra nie będzie świadkową lub coś w tym stylu ehhh jakie my biedne panny młode musimy mieć dylematy![]() Onaelka kurczę zupełnie nie pamiętam o jakiej profilaktyce pisałaś buuu szkoda bo aż mnie naszła ochota zbadania czegoś tego co polecasz... no ale jeśli nie chcesz o tym pisać to szanujemy twoją decyzję. trzymaj się dzielnie
|
#3848 | ||
|
Zakorzenienie
|
to chyba nie jest dobra piosenka na film ze ślubu?
http://www.youtube.com/watch?v=U29W1...eature=related strasznie ja lubię Ja z takich wolnych lubie tylko takie smutne Tak samo Goodbye my lover Jamesa Blunta Zaraz go obczaje![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Kurka to tez nie jest zbyt optimistic http://www.youtube.com/watch?v=-TrWX...eature=related Zawsze rycze jak leci ta piosenka a my sobie akurat z tz lezymy
|
|
#3849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
eeee, mój Bondzik to się czasem lepiej ubiera ode mnie teraz wymyślił, że jedzie specjalnie do Londynu po garniaka bo tam jest jakiś sklep którego nie ma u niego normalnie lansior mi się z niego zrobi |
||
|
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- to fajne ale za wolne http://www.youtube.com/watch?v=CawkXh-WboQ no i tez takie smętne i takie ... o a to jest taka fajna piosenka http://www.youtube.com/watch?v=3bCVq...eature=related fajnei mi sie kojarzy
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż Bondzik ostatnio do mnie podczas pieszczotliwych zwrotów : Ty moj Kaszolociku aaaaaaaaa, miałam się Ciebie pytać jak Ci się zyje z tym małym lapkiem co od Tż dostałas? bo też mam taki tylko nie wiem czy on za mały dla mnie jednak nie będzie. No i Tż powiedział, żebym się zastanowiła bo jak go nie chcę to on sobie zostawi a ja będę miała takie zwykły duży
|
|
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zyje mi sie doskonale, wszędzie z nim łażę, necik na nim hula, nic nie muli Jedynie zdjęcia w necie na stronach internetowych musze czasem przewijac w dół, ale sie przyzwyczaiłam do tego stopnia, ze mi to nie rpzeszkadza a jak siadam na 15 tż albo 17 mojego brata to robię łał że oni mają takie fajne komputery, że wszystko widzą
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ostatnio widziałam taki piękny fioletowy (proszę nie myslić z różowym nie wiem ile mial cali, ani jakie paametry najważniejsze ze miał piekny fioletowy kolor |
|
|
|
|
#3854 |
|
Wtajemniczenie
|
onaella
![]() a gdzie Kasia i Ewa się podziały? Onaella już pytałam ostatnio ale chyba nie zauważyłaś, kiedy planujecia chodzić na nauki do Kościoła? Będziecie chodzić do Św. Rodziny? n-karlik a poważne jakieś jutro te Twoje egzaminy?> |
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
Ja cierpię psychofizycznie
Po tym jak w ramach uśnieżania bólu w ciągu 2 godzin wypiłam jeden nurofen czerwony, 4 nospy i jeden ketonal postanowiłam, że spotkam się z ginem na niwie zawodowej w celu określenia źródła bólu jaki mnie dziś przez pól dnia poniewierał po podłodze mojej zacnej komnaty NIe mam pojęcia najmniejszego co to było ale brzmiało jak niegdysiejszy pierwszy dzień okresu (i niby, że dawno zapomniany) nawet ostatni pierwszy dzień nie był tak bolesny jak ten dzisiejszy (dziś4 dzień wizyty MN) ;( W związku z tym w trybie awaryjnym pan dr mnie przyjmie jutro )Zapomniałąm Wam powiedzieć, że Mr ebay zażyczył sobie 15 funtów brytyjskich za welon. Po tym jak mu powiedziałam, żę nie no jednak zrezyguje mówi: Ok, I want to help You 10 funtów a ja i wiecie co Jak tylko skończyłam z nim konferencję zaraz wstąpił we mnie strach: a jak mi teraz specjalnie coś zepsuje w sukni (albo za dużą albo za małą zrobiszok obsesja maniakalno ślubna ![]() PAinkillery chyba przestają działąć bo cośznowu czuje kłocie jajnikowe Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-08-31 o 21:48 |
|
|
|
#3857 |
|
Adwokat diabła
|
http://www.youtube.com/watch?v=aFd5C...eature=related
jaki hicior mojego dzieciństwa odkryłam
|
|
#3858 | |
|
Zadomowienie
|
TŻ chce już w tym tygodniu zamówić obrączki, w zasadzie to już dzisiaj chciał jechać. A Ja chciałam je jeszcze pokazać mamie, ale się jakoś nie mogłyśmy ze swoimi grafikami dzisiaj zgrać. No i mama przychodzi do domu i mówi, że widziała te obrączki i że są jakieś takie cienkie i rowki mają i że jej się nie podobają i nie są warte swojej ceny
A one mi się tak podobają: http://www.apart.pl/pl/klient,wyszukaj-produkty,834 i Ja właśnie uważam, że są warte swojej ceny, bo inne które wcześniej nam się podobały, to w świetle dziennym to białe złoto albo było takie za ciemne (w matowych obrączkach), albo zlewało się z żółtym kolorem, a te mają fajne jasne białe złoto i chyba się nie zlewa z żółtym. ![]() Tzn. na zdjęciu to fajne, ale czy na żywo też Wam się podobają?---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
aż się nogi rwą do tańca, tylko jak się do tego tańczy |
|
|
|
|
#3859 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale np. we Francji mozna miec po dwoch swiadkow na glowe ![]() my z TZem w swiadkowanie rodziny nie wlaczamy ja bede miec kolezanke, a on kolege ![]() Cytat:
![]() bylismy nad jeziorkiem... byl piekny zachod slonca ja siedzialam na plazy opatulona kocem, a TZ z kolega sobie plywali twierdzili, ze ciepla woda ja tam nie sprawdzalam plus chlodnych wieczorow jest taki, ze nie ma komarow ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
wiadomo, ze kazdemu podoba sie cos innego
|
|||
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() max 1500...Na prawdę ![]() Choć pewno to moja odosobniona opinia Boże czy ja jakieś straszne choróbsko złapałam ![]() Nie dość, że prawie nic nie zjadłam przez ten @ a teraz tak mnie boli brzuch jakbym zeżarła 3 zestawy w macu |
|
|
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
FUJ! MARCEPAN
![]() a mnie liczyłaś Cytat:
głupi TZ nie lubię go! nie zbrał mnie na rynek a jak jej juz za tydzień nie będzie jesztem ![]()
|
|
#3862 |
|
Adwokat diabła
|
http://www.youtube.com/watch?v=o8PtBtRzcqM
wybaczcie ale nie mogłam inaczej Kasik wrócił
|
|
#3863 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() dzisiaj ostatni dzień pracy, jytro wolne, a od środy zaczynam badania do pracy magisterskiej.. oglądalismy sobie z TŻtem obrączki w aparcie i te które mi sie podobały kosztowały 2000 zł ~~~~> ale jedna więc jednak przjdziemy się do mniejszego jubilera bo az tle asy chociaż obrączki sa na całe zycie to nie zamierzam wydać i tak TŻ mnie przekonuje żeby wybrać klasyczne obrączi, ale to się jeszcze obaczy
|
|
|
|
#3864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3865 |
|
Adwokat diabła
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam od szwagierki perfumę sean john
od teraz moja ulubiona, nawet eternity calvina się chowajutro zadzwonię do flossmana zapytac czy mają ta moją Wi 427 i czy model salonowy maja do opchania i za ile
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-08-31 o 22:23 |
|
|
|
#3867 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jeszcze te mi się podobały: http://www.apart.pl/pl/klient,wyszukaj-produkty,199 ale koleżanka z pracy je ma i to matowe białe złoto wygląda jakby było szare. No i właśnie zależy mi na opinii osób, które widziały na żywo te moje obrączki czy to białe złoto w świetle dziennyn rzeczywiście wygląda na białe, a nie że wyjdziemy ze sklepu i się okaże, że w świetle dziennym wyglądają szaro albo jakoś inaczej. Cytat:
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Eternity Calvina to mój ulubiony zimowy zapach. |
||
|
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Kasia plissssss.... nie pisz "perfumę"... to brzmi strasznie
mowi sie perfumy ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
nie wynosilam na swiatlo dzienne
|
|
|
|
|
#3869 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
brrrrr az cos mi sie robi jak slysze, ze ktos uzywa takiej formy
![]() "Częsty jest problem, czy powiedzieć perfum, czy też perfuma. Rozwiązaniem zagadki jest powiedzenie perfumy. Owszem, liczba pojedyncza rodzaju żeńskiego notowana jest jako dawny regionalizm wschodni, można się doszukiwać powodów użycia obu form liczby pojedynczej, ale najprościej (i jak widać w pełni poprawnie) jest zapamiętać, że perfumy to słowo występujące w formie poprawnej nie budzącej niczyich zastrzeżeń jedynie w liczbie mnogiej, tak samo jak spodnie, nożyczki czy drzwi. Prośmy więc w sklepie o perfumy, a nie o prefum czy o perfumę." ( http://polski.janek.rootnode.net/200...zaj-na-rodzaj/ ) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

) i jak myślicie da sie tak zrobić?I oni by siedzieli za nami albo nie wiem gdzie.

Ja mu mówię, ze chce bliskie nam osoby a on swoje, chociaz juz sie trochę zaczął przełamywać

Zaraz go obczaje
)
obsesja maniakalno ślubna

aż się nogi rwą do tańca, tylko jak się do tego tańczy
od teraz moja ulubiona, nawet eternity calvina się chowa