|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
400zl wypozyczenie kosztuje to wcale nie jest jakas straszna kwota . No ale nie kazdemu musi sie podoba, czekoladowe tez mi sie podobaja i sie zastanawiam, moze obydwie wypozyczyc... Tz chcial czekoladową.
|
|
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
|
|
|
|
|
#3903 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sorry Ewus ale rozwala mnie ten punkt programu a swojskie wino to znaczy co? szato de jabol? no pozegnalam TZa i zbieram sie spac, bo jutro zaczynam rajd po bibliotekach i pisanie pracy... wiec jak tu bede za czesto to mnie goncie
|
|
|
|
|
#3905 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Reszta w wieku 10 lat w zwyż i raczej potrafia sie obslugiwac talerzem i chusteczka
|
||
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Kubusewa poprostu szczerze napisala ci co o tym sadzi i tyle czyz nie o to ci chodzilo? ![]() a ty od razu z grubej rury o jakims braku kultury w wypowiedziach i wyszydzaniu ![]() btw dla mnie fontanna alkoholowa to rowniez zbedny bajer... i prawde mowiac nie wiem co mozna tam nalac, bo taka krazaca ciepla wodka czy biale wino to fuuuj ![]() dobra, ide spac dobranoc
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-01 o 00:49 |
|
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, wreszcie Was nadrobiłam!
Witam nowe PM ![]() Ultraradiola-piękna sala! ![]() Co do zabaw na weselu to podoba mi się kareta i nie wiem co jeszcze wymyślę-no oczywiście będzie rzucanie welonem i krawatem i chyba zbieranie na wózek-choc nie chcę, żeby się przedłużało w nieskończoność. W ogóle to nie chcę długich oczepin, dla mnie to strata czasu i nie lubię obleśnych zabaw-jedne z najbardziej obleśnych jakie znam: Facet zdejmuje kolejne części garderoby a partnerka w parze się w to ubiera-łącznie ze skarpetkami fuj. A następna- facet leży, w kroku ma pusta butelkę po szampanie- partnerka dostaje szklankę np wody i nabierając ją w usta przelewa do butelki... Nie muszę już chyba pisać jak to wygląda. Najgłupsza zabawa o jakiej słyszałam...Mój TŻ jakoś bardziej myśli o naszym domku i nie może się doczekać mieszkania razem niż samego ślubu i wesela ale u nas też jest tak, jak pisała samoa- że ja wyszukiwałam, a TŻ załatwiał, jeździliśmy razem i zamawialismy.My nie będziemy mieć żadnych fontann, zastanawiam sie też nad wiejskim stołem-u nas kosztuje 1000zł, ale jest duzy i prawdziwy- m.in. deska serów, kwaśnica i takie tam bajery ![]() Matko, chyba z ponad 10 stron nadrobilam! Idę spać Dobranoc
|
#3908 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3909 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobra, Ja też już spadam, bo dzisiaj w pracy na biurku spałam. Ale szefostwo powróciło z urlopu i się skończyły dobre czasy
|
|
|
|
|
#3910 |
|
BAN stały
|
Fakt cieply alkohol jest obrzydliwy
. Nie wiem moze tak jak pisze Jazz to moze miec funkcie chlodzenia![]() Ja tez sie juz zegnam i az sie obawiam jutrzejszego dnia , ja znikne na kilka godzin a wy tu 10 stron nawalicie |
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, a mi 340 wskoczyło
|
#3912 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3913 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale faktycznie już z dziewczynami widziałyśy tą sesję ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3914 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Wróciłam I zabieram się za nadrabianie. chyba jeszcze nigdy nie byłam tyle stron do tyłu![]() Miłego dnia kociaki ![]() A może ktoś mi streści ostatnie 4 dni ![]() ![]() ![]() P 1 witam nowe Panny Młode ![]() U nas na razie z zabaw oczepinowych jest rzucanie welonem i muchą. I chyba na tym koniec. Chociaż kareta jest bardzo fajna i śmieszna Ale nei wiem.Podziękowanie dla rodziców mamy po błogosławieństwie. Tylko my i rodzice. A tort to nie wiem kiedy wjeżdża. Przed oczepinami chyba(muszę zobaczyć w moim menu) Pisałyście o pracach domowych. więc ja potrafię gotować, prac, sprzatać ,prasować(choć bardzo nie lubię). Jedyne co nie umiem to placków piec.---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Cytat:
I na moim weselu też będzie mężatka i żonaty świadkiem
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-09-01 o 07:48 |
|
|
|
|
#3915 | ||
|
Zakorzenienie
|
To będzie pokaz aktorski w takiej stylistyce z epoki (w koncu wesele mam na staropolskim zamku
Cytat:
a swoiskie wino droga panno to jest wino własnej produkcji z owoców z własnego sadu bez jakichś siar i innych ulepszaczyala jabol, tylko owoce drożdże i w razie potrzeby cukier. Moi teściowie się w tym w pewnym sensie specjalizują i wychodzą im pyszne wina Twój szyderczoarogancki komentarz ala jabol... pozostawie ocenie reszty ... jak zwykle a tu masz.. jakbyś jednak chciała doczytać o co chodzi zanim na drugi raz wyszydzisz http://www.winodomowe.com/przechowywanie.htmhttp://www.przepisy.rzeszow.pl/content/wina-domowe Moi rodzice swego czasu również robili wina z owców z własnego sadu ale ciężko znaleźć dodatkowe 0,5 metra kwadratowego na bańkę z winem w ciasnym mieszkanku Cytat:
) No i zabawka fajna i w zasadzie dorosły człowiek nie będzie miał problemu z utrzymaniem czystości przy tym.. ale dzieci...Gdyby było tych dzieci drugie tyle co dorosłych gości to moze bym o tym pomyślała ale w zasadzie wszystkich dzieci może będzie w sumie 8. a fontanna alkoholowa hmm No dla mnei to żadna podnieta pomijając fakt, że wyobrażając sobie moją salęjakoś nie widzę miejsca gdzie mogłaby stać.. No to tak jak dziewczyny piszą jaki alkohol mógłby tam się przelewać??? Wódka jest na stołach (kelnerzy roznoszą, albo świta PM) a wino będzie na wiejskim stole... Nigdy nie spotkałam się z tym aby na weselu ktoś pił cośinnego niż te dwa trunki a zrobienie np jakiejś kobiecie drinka wg mnie nie wymaga zatrudnienia barmana no boco nalac troche wódki i zalać to jakimkolwiek sokiem? co to za filozofia??
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-09-01 o 08:25 |
||
|
|
|
#3916 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jak przyjdziesz na studia do Krk to policzę Cytat:
no, Kubusewa zrobi ten wjazd Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Znów śnil mi sie ślub, mam dość
|
|
#3917 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Cytat:
Co do tzw. wiejskiego stołu to tez chcemy cos takiego miec, bylam na weselu gdzie byl taki stol i przy domowym winku i nalewkach byla zaj.. impreza A kosztuje okolo 400zl.Z zabaw oczepinowych planuje tylko rzucanie welonem i zbieranie na wozek!
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2009-09-01 o 08:42 |
|
|
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3919 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
wątpie - sztyczne są na pewno
zagramaniczni extremalni ludzie są mądrzejsi od naszych rodzimych http://ulubiency.wp.pl/kat,89794,tit...l?ticaid=18ab0 |
|
|
|
#3921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3922 |
|
Zadomowienie
|
cześć Słonka
ja wiem,że mnie bardzo dawno nie było-przepraszam Was za to miałam praktyki-już skończyłam w następny poniedziałek muszę tylko skoczyć po dziennik praktyk do mojego opiekuna ![]() nadrobiłam piąte przez dziesiąte- nie wiem o czym gadałyście zbyt dokładnie ![]() co do fontann czekoladowych czy alkoholowych -osobiście nie chcę ![]() zastanawiam się jednak nad czymś co mogło by być fajnym dodatkiem,ale nie wiem co to by mogło być aaa miałam Was zapytać - autem typu combi nie bardzo żeby jechać do ślubu,prawda? co o tym myślicie? Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-09-01 o 09:08 |
|
|
|
#3923 |
|
BAN stały
|
Czesc
Witaj Szana, chyba sie jeszcze nie poznalysmy ![]() Niedawno wstalam, mala oglada bajki i je sniadanie z moim bratem bo u nas nocowal (10 lat ma) a ja mam chwile z kawką. Zaraz mama przyjezdza do nas i idziemy na basen. Z tż dziś rano pogadałam trochę o ślubie i też nie chce fontanny alkoholowej . W piątek mamy się wziąć za rosztorys, budżet, pełną listę gości i rezerwację w Venus.
|
|
|
|
#3924 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pewnie, że tęskniłyśmy![]() ![]() A co do kombi to nie wiem. Chociaz tż mówi, że szkoda, że wiekszość znajomych i rodziny ma kombi, bo tak byłby super samochód do ślubu.
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kombi do ślubu odpada |
|
|
|
|
#3926 |
|
Wtajemniczenie
|
Szana a co to za marka??
|
|
|
|
#3927 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Szana mnie kombi kojarzy się z handlem bazarowym albo z wyjazdem wakacyjnym całą rodziną samochodem pełnym po brzegi bagaży albe ze starym samochodem transportu medycznego Do wesela.. no ja wiem
Jak nie masz innego wyboru no to weź kombi ale jeśli masz wybór to nie bierz bo to takimi właśnie bazarami zajeżdża
|
|
|
|
#3929 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny powiedzcie mi jak mozna byc takim ch**** i w dzien wlasnego wesela, po slubie koscielnym pisac smsy do innej : kocham cie, tesknie , nie zasne bez ciebie itd ??!! To sie zdazylo mojej przyjaciolce i sama nie moge tego ogarnac a co dopiero ona?? Mają dziecko... Jej tz zasnal w noc poslubna od razu a ona przeczytala te smsy
gdybym go dorwala w swoje receEdytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-09-01 o 09:31 |
|
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

400zl wypozyczenie kosztuje to wcale nie jest jakas straszna kwota
. No ale nie kazdemu musi sie podoba, czekoladowe tez mi sie podobaja i sie zastanawiam, moze obydwie wypozyczyc... Tz chcial czekoladową.

Nie muszę już chyba pisać jak to wygląda. Najgłupsza zabawa o jakiej słyszałam...

. Nie wiem moze tak jak pisze Jazz to moze miec funkcie chlodzenia
Twój szyderczoarogancki komentarz ala jabol... pozostawie ocenie reszty ... jak zwykle a tu masz.. jakbyś jednak chciała doczytać o co chodzi zanim na drugi raz wyszydzisz