![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
Cytat:
interesuje mnie, bo mi moj pan foto nie daje do obejrzenia filmu zanim mu nie zaplace :O |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
tak płaciliśmy z góry, jeszcze na weselu.
Ale jakbyśmy po obejrzeniu mieli jakieś 'ale' to z poprawieniem nie będzie problemu. ciekawa jestem jej bardzo bo wybraliśmy sobie dość nietypowe utwory ![]() wiem tyle ze są 2 komplety zdjęcia na dobrym papierze + albumik i podklejki. 37,6stopnia, kto da więcej?? ![]()
Edytowane przez froggie Czas edycji: 2009-08-31 o 20:49 Powód: błąd był |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
wibrator
![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
łeee ja Cie mogę dogonić
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
to raczej by mnie nie rozgrzało
![]() zreszta tego też ni ma ![]() o nie! od ciebie bakteryjki won won.
![]() |
#68 | ||
Raczkowanie
|
Melduje się w kolejnej części!!!
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Małgoś Ty się nie wygłupiaj, mleczko sobie na gorąco wypij z miodkiem, czosnkiem i masełkiem i hoop do łóżka niech Cie Tz-cik wygrzeje. Ja tak właśnie zrobię i uciekam do swojego Tz-ta, niech grzeje ![]() ![]() DOBREJ NOCKI!
Edytowane przez kamab22 Czas edycji: 2009-08-31 o 21:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Gdzie nie słysze to każdy jakiś chory :/
Już leże w łóżeczku sama, ale ważne że ciepło , może puści dzisiejsza noc pokaże. Dziewuszki dobranoc
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
I ja ledwo żywa się melduję. Ciężko zaczynać nową pracę i wychodzić za mąż... Z nowości: fryzjer zmieniony. Idę w piątek na próbną do pewnego Maćka. Podobno jest za***isty jeśli chodzi o krótkie włosy. Dziękuję bardzo wszystkim wam które odpowiedziałyście na mejle. Bardzo mi to pomogło ocenić trzeźwo stuację. Fryzura jest niby fajna, ale na imieniny cioci a nie własne wesele. Pozdrawiam was i całuję gorąco.
![]() |
#71 | |||||
Rozeznanie
|
ktoś tu sie chyba czepia
![]() ![]() choć jak sobie przypomnę sam stosuje swoje słynne BTW od By The Way... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() chcemy tez zapisac się na nauki od września( tj. od dziś ![]() -choć słyszalam,że u Dominikanow są bardzo ciekawie prowadzone i w sumie moglibysmy się zapisać tam na zaś i już sama nie wiem, ale pewnie zostaniwemy przy moim kościele ![]() ps. trzymam kciuki za rozmowę ![]() Cytat:
tylko jesli jest ktoś zainteresownay to lepiej wczesniej podpisywac umowę,bo my jak szukaliśmy zespołu to byli o 500 zł tańszy niż kilka miesięcy później na ten sam rok u znajomych poza tym miała ich Edytka,wiec ją mozna podpytać jak coś ![]() Cytat:
![]() nie byłam wszędzie,ale w tych kilku salonach, w ktorych bylam panie były bardzo miłe- normalnie mówiłam,że szukam sukni na czerwiec 2010 i gdyby coś mi wpadlo w oko to nie ma przeciwskazań, żeby się zdecydować-tylko dostalam przez to takiej zamotki, że spać nie moglam-zresztą jak i moja siostra, z którą chodziłam... tzn. ona spać to mogła, ale też już się zakręciła co do sukni... Cytat:
![]() no i zdrówka życzę ![]() ![]() Edytowane przez maciejka83 Czas edycji: 2009-08-31 o 23:29 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Ale jesteście szybkie już namachany nowy rozdział
![]() ![]() Co do godziny to my mamy 16,45 bo 16 była już zajęta a że śluby są u mnie w parafii co 45min czyli niezły maraton ![]() Janulla zdjęcia na prawdę świetne...warto było się poświęcić dla takich fotek ![]() Froggie żabko wracaj do zdrowia
![]() |
![]() |
#73 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() możliwe, że będziemy tak chodzić, chociaż chyba wolałabym coś w formie warsztatów jak na Kulu czy u dominikanów. na razie temat nauk odkładamy do października albo początku listopada - wtedy pewnie dopiero zaczniemy ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
mojego tż też dla odmiany zmogło, co dziwne, bo to zawsze mnie coś chwyta a on zdrów jak ryba zdróweczka dziewuszki i nie dawać się choróbskom
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
¡¡¡¡¡Witam , witam !!! & ¡¡¡¡¡¡JJuz jestem na nowym watku!!!!! W ubieglym tygodniu i w weekand bylam bardzo zajeta...a wczoraj wyladowalam w szpitalu na caly dzien...ale juz jest ok. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#76 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Powodzonka !!! Cytat:
[QUOTE=ana_01;14007332]A jaki zespół grał?/QUOTE] Powiem Ci, że nie wiem, ale to był z tamtejszej okolicy, bo weselicho odbywało się ok. 200km od Lublina. Więc nie ma stracha żeby grał w lubelskim ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja Wam powiem że odkąd piję sok ze świeżo wyciśniętej cytrynki rozrobiony z wodą to w ogóle nic się mnie nie czepia, ani na jesieni, ani w zimie, ani na wiosnę...mam nadzieję że teraz też nic nie złapie jak się ten sezon chorobowy rozkręci. Ponadto łykałam jakiś krótki czas czosnek w tabletkach, ale śmierdziało ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
..Zalezy od pory roku... ja mialam o 18:00, w maju...
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
a jaki dżem?
![]() jak dobrze być już poza wiekiem szkolnym ![]() jakbym miała teraz iść n alekcje ![]() mnie to coś dopadło znienacka. głowa mnie bolała przez kilka dni. I dopiero pod wieczór temp się wziela i gardelko pobolewa. a tak to nic.. Kobitki proszę dzisiaj o zbiorowe trzymanie kciukasów ![]() a za co to powiem później, żeby nie zapeszyć.
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
I ja witam w dniu dzisiejszym
![]() Lepiej się czuje ![]() ![]() Spottkanie miałam wczoraj z facetem z zespołu mojego i ustaliśmy pewne rzeczy ale wszsytko fajnie , tak jak bym chciała jak narazie Dziś byliśmy ze świadkami u księdza i już wszsytko podpisane, zdane i zapłacone, tylko czekać na ślub. Niestety nie będzie księdza którego bym chciała , ale będzie inny też fajny także ok. Kupiliśmy też wczoraj napoje , coś za 475litrów od soków po pepsi , wodę, fante itp zapłaciliśmy coś koło 1000zł także wydaje mi się że naprawdę ok Mam jedną nie przyjemną przygodę jak narazie. Pani dekoratorka życzyła sobie 450zł od 3 dziewczyn za postawienie sztucznych kwiatów ww kościele. Po zapłaceniu niestety stwierdziłyśmy że za taką cene spokojnie mielibyśmy żywe i Pani teraz nam już 2 tyg oddaje pieniądze ![]() Froggie trzymam kciuki ![]()
![]() Edytowane przez MalgosiaM8 Czas edycji: 2009-09-01 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | ||
Rozeznanie
|
witam i ja, ledwo Was odnalazłam
![]() Cytat:
![]() mój (na 16.00) trwał ponad godzinę ![]() no, ale każdy ma swój, ja poszłam do proboszcza i mu zakomunikowałam żeby na 17 nic nie planował, bo będzie obsuwa, niby wpisał mszę ze zdrowie czyjeś na 17 i ta msza zaczęła się chyba o 17.30 ale był uprzedzony, więc jego ryzyko to było. miałam swoich księży i oni nie zamierzali śpieszyć się, bo ktoś tam pod drzwiami czeka (z 4 osoby raptem) Cytat:
![]() jak macie możliwość, czas, to skorzystajcie z nauk u Dominikanów, zachęcam, warto na pewno, juz Olci na prw pisałam o primo, bardzo polecam, na pewno nie było żadnych problemów, ani z naszej strony, ani z kelnerek, ani fotografa, współpraca bardzo pozytywna i bardzo ważne nic nie narzucali, nie mieli swoich widzi mi się, że grają tylko to i to i tak i tak, nie gwiazdorzyli na pewno, nie "błyszczeli" , a Pan klawiszowiec po prostu nie wali ściemy i nie uśmiecha się jak dużo menadżerów: "dobra mina do złej gry", po prostu oni muzyką i zabawą się zawsze obronią, nie muszą udawać, może to nie dzisiejsze, mało marketingowe, ale widać że nie łapie klienta na gatkę, tylko na konkretną robotę. Zresztą nie wiem, po prostu każdy ma inny charakter, Ja już wolę mieć do czynienia z takim człowiekiem konkretnym i sprawdzonym niż taką Panią Jolą z ABC uśmiechy, chichy, wszystko ładnie pięknie a potem jakaś masakra! i w ogóle dziewczyny idę na wesele 12 września i będzie to piękny ślub i wesele też nie tuzinkowe... juz się ciesze i nie mogę doczekać! Będzie to ślub jakiego ja sama nie mogła mieć... ![]()
Edytowane przez edytka27101982 Czas edycji: 2009-09-01 o 08:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Kniaginia
|
Małgoś, Froggie, wracajcie do zdrówka!!
Edytka, a jaki to ślub, że taki fajny się zapowiada? Ja mam możliwość być w tą niedzielę na ślubie prawosławnym ![]() Czy któraś z was slyszała coś o firmie Kamel Travel na wynajem autobusów, busów na przewóz gości? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żabko, też trzymam kciuki ![]()
O miłości, macierzynstwie, pasji, pracy, codzienności czyli blogujemy ![]() http://sukcespisanyszminka.com Zapraszam ![]() Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2009-09-01 o 09:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Maria weź buty płaskie na ślub prawosławny, u nich liturgia jest dluuuga, przynajmniej taka prawdziwa, może mają też jakieś ekspresowe wersje ![]() Kamel travel tylko widziałam autobusy i reklamy ale nie wiem o jakości nic, a ten ślub... ach schola dominikańska na ślubie, już mnie ciary przechodzą! - Pan Młody jest członkiem przy składaniu życzeń chór politechniki da koncert - Panna Młoda jest członkiem dalej na salę poprowadzi przez cały nałęczów i po przygrywa i na sali będzie grać Kapela Brodów ![]() moje nie spełnione marzenie... Cytat:
Edytowane przez edytka27101982 Czas edycji: 2009-09-01 o 09:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Drogie dziewczynki. Bardzo proszę o opinię. Organizujemy z Tżtem mym wesele na ok 190 osób i powoli zastanawiamy się nad detalami naszego przyjęcia. Przy tak dużej ilości osób komiecznym oczywiście elementem są winietki na stołach. Nie rozwiązuje to jednak poszukiwań własnego miejsca przy stołach przez gości. W ofercie pewnej firmy znaleźliśmy coś na styl table planner a mianowicie ustawiane na sztalugach albo wieszane na ścianie w okolicach wejścia do domu weselnego planowe usadzenie gości. My mum uznaje to za dosyć głupi pomysł stwarzający tylko potencjalny sztuczny tłum ludzi tłoczących się przy wejściu. Czy lepszy jest jednak widok gości biegających między sołami? Bardzo serdecznie proszę o opinię. Przykład takiego rozwiązania w broszurce str 22-25 http://www.cartalia.com.pl/main/akcesoria_pl.pdf
Aha no i oczywiście kciuki za Żabeczkę i poszukujące pracy 3mane ! :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
dziewczynki wracajcie do zdrowia
![]() [QUOTE=maria28;14016991 Czy któraś z was slyszała coś o firmie Kamel Travel na wynajem autobusów, busów na przewóz gości?[/QUOTE] ja nic nie slyszalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki dużo, dużo zdrówka WAM życzę
![]() Telka daj znać jak już będziesz po rozmowie kwalifikacyjnej - PAMIĘTAM!! Froggie i ja równiez trzymam kciuki za tą tajemniczą sprawę ![]() ![]() Oshinku raz jeszcze dziękuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziekuje Wam Kochane za odpowiedzi na moje pytanie
![]() ![]() I wlasnie tez mnie zachwyca glos tej kobiety... cud miod po prostu ![]()
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Za Telke inne poszukujące pracę także trzymam kciuki bo sama niedługo wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną. No i wszystkie chorujące wracajcie do zdrowia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pytanie bo kto mi pomoże jak nie wy
![]() Jakie dodatki do sukienki jak poniżej ale w kolorze starego złota , bo mam identyczną sukienke i zamierzam w niej na drugi dzień wystąpić
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.