Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-01, 08:16   #3511
liliputek
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Witam was dziewczyny. Piekny dzien sie u nas zapowiada Jutro jade zaplacic za gosci do restauracji, w ktorej mamy wesele. Zaczynam odczuwac stres coraz mocniej. Mam mieszane uczucia. Z jednej strony, chcialabym, aby bylo juz po wszytskim, z drugiej strony nie moge sie juz doczekac slubu i wesela, pomimo, ze sie boje Jeszcze tylko 11 dni.
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 08:17   #3512
san_g
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 częœć XIII

hej dziewczyny- przyszłam się poskarżyć bo nie znalazłam butów do suknii to raz (byłam tam gdzie Anika mówiła okazało się że moja noga wchodzi tylko do 35 a takie były tylko jedne na 8 cm szpilce....buuu) dzisiaj szukania część II mam nadzieje żę je nareszcie znajdę
Po drugie do wczoraj mieliśmy potwierdzenia i nas olano-nie zadzwonił NIKT!! ludzie są niepoważni...
Po trzecie wyczytałam na jakimś forum że niby mój zespół zmienił skład i sie mega wkurzyłam (niby pisały o tym 2 konta dopiero co założone z tego samego IP!! i smarowały na mój zespół ) no ale dzisiaj będę dzwonić do nich i zapytam czy to prawda bo ja żadnej zmiany nie chcę!!na ich stronie nic nie ma o zmianach w zespole.
Same kłopoty

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 08:18   #3513
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
A przypomnialo mi się gosciom podobalo się podziekowanie dla rodzicow z jajem
Czyli miks, ktory dostalam od jednej z was - co powie tata&a ja wole moja mame

NIkt nie plakal.
W podziekowaniu odtanczylismy tez mamie tz walca, bo sie zgapila i na 1 taniec sie spoznila
Ja też bardzo proszę o przesłanie tego kawałka na 1 taniec? Posłucham chętnie, wiem ze przy cudownych rodzicach bym się rozkleiła... moj adres: stokrotka77@wp.pl

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane.Czy ktoś mnie jeszcze pamięta Dzisiaj miesiąc jak już jestem mężatką!!!Ehhhhh... Podczytuję Was troszeczkę, ale nie mam zbyt wiele czasu na pisanie ....

ddaaiissyy tylko spokój może Cię uratować Ja bardzo bym chciała sprzedać swoją kieckę. W czwartk odbieram ją z pralni, ciekawe czy się doprała, po tych naszych wojażach po mieście i krzakach Ale nie rozumiem dlaczego mama nie akceptuje Twojej decyzji. Jeżeli chcesz ją zostawić - to zostaw.
Pewnie że Cię pamietamy, a jakże
Ale ten czas zasuwa prawda?? Tyle czekania na 1 dzień a tu fru i po sprawie
Też nie rozumiem, mojej mamy.... tym bardziej że za suknię w 100% płacę sama.
Uważa że mogłabym ok 2-2,3 tys odzyskać i dołożyc sobie do podróży poślubnej, ale na podróż to mamy kasę z oczepin..
Trudno, chyba ją zostawię

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 08:22   #3514
san_g
Zadomowienie

Kobietki które były w Konopiskach napiszcie mi proszę czy są tam białe buty ślubne i co można jeszcze tam kupić bo Tż się namyśla czy tam pojechać muszę mieć jakieś argumenty i jeszcze czy to jakies centrum handlowe tam jest czy targ i w jakie dni.za wyjaśnienia już teraz pięknie dziękuję

Stary 2009-09-01, 08:24   #3515
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość

liliputek... tylko spokojnie - nie daj sie zwariować, ja wiem że ma sie ochote krzyczec, ja mam też mnóstwo nerwów przez to wesele.... oby wszystki po weselu przeszło... już niedługo!
Racja, czasami juz nie wytrzymuje, ale za 11 dni bedzie juz po wszytskim.
Cytat:
Przypomnialo mi sie, ze Panstwo ktorzy prowadza sklep na przeciw naszego mieszkania, z ktorymi mamy dobry kontakt i zaprosilismy ich na slub, zrobili nam niespodzianke i przyniesli w koszyczku biale golabki, wiec je wypuszczalismy

Mam juz więvcej fotek:
Kliwia pieknie wygladalas.
Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
tak i biket trzymal sie bardzo dlugo: jetem mega zadowolona z nego

pewnie, ze wypada ja sama taka dostalam na panienskim

3mam kciuki napewno sie uda
Gucia dziekuje cio do pra hm... nio zaczelam ostre poszukiwanie, ale na razie nistey w moim zawodzie trudno..zyje jednak nadzieje, ze cos sie znajdzie..a w tym tyg ide do urzedu pracy sie zarejestrowac..moze cos znajde albo na staz mnie wysla bo jeszcze w pl nie bylam na stazu..troche sie martwie ta praca

kliwa relacja super i tak mi sie przypomnialo zeja nie opisalam wam nic ze slubu prawie wiec moze to nadrobie jesli bedziecie mialy ochote
Dziekuje. A co do pracy, to ja wiem co to za bol. tez dlugo szukalam pracy, zanim mnie zatrudnili w obecnej firmie.
Cytat:
Witajcie kochane.Czy ktoś mnie jeszcze pamięta Dzisiaj miesiąc jak już jestem mężatką!!!Ehhhhh... Podczytuję Was troszeczkę, ale nie mam zbyt wiele czasu na pisanie ....

liliputek na pewno wszystko się uda!!! Trzymam kcuki

kliwia super relacja!!! Gratulacje!!! Cieszę się, że się wszyskto udało!!! Hmmm a co do mixu u nas zrobił furrorę!! A co do gołębi to u ns same wleciały do kościoła - dopiero wszyscy byli w szoku

san_g pogoda będzie cudna!!! U nas nie było bramy!!! Po pierwsze słub był o 18, a poza tym stały jakieś wyrostki z deską z gwoździami i czekały na tych którzy mieli ślub przed nami. A jak ich zobacyzł mój tata, jak się nie wkurzył i tak na nich huknął (a jest słusznej postawy) i było po sprawie Bał się, że jeszcze coś komuś tymi gwoździami zrobiš, bo lekko podpici byli!!

moniqac Nie martw się odmawiającymi gośćmi - nie ma sensu. Potem będą żałować, że ich ominęła taka impreza!!

sas gratulacje!!! Super ze wszystko się udało!!

ddaaiissyy tylko spokój może Cię uratować Ja bardzo bym chciała sprzedać swoją kieckę. W czwartk odbieram ją z pralni, ciekawe czy się doprała, po tych naszych wojażach po mieście i krzakach Ale nie rozumiem dlaczego mama nie akceptuje Twojej decyzji. Jeżeli chcesz ją zostawić - to zostaw.
Oczywiscie, ze cie pamietamy.
Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
hej dziewczyny- przyszłam się poskarżyć bo nie znalazłam butów do suknii to raz (byłam tam gdzie Anika mówiła okazało się że moja noga wchodzi tylko do 35 a takie były tylko jedne na 8 cm szpilce....buuu) dzisiaj szukania część II mam nadzieje żę je nareszcie znajdę
Po drugie do wczoraj mieliśmy potwierdzenia i nas olano-nie zadzwonił NIKT!! ludzie są niepoważni...
Po trzecie wyczytałam na jakimś forum że niby mój zespół zmienił skład i sie mega wkurzyłam (niby pisały o tym 2 konta dopiero co założone z tego samego IP!! i smarowały na mój zespół ) no ale dzisiaj będę dzwonić do nich i zapytam czy to prawda bo ja żadnej zmiany nie chcę!!na ich stronie nic nie ma o zmianach w zespole.
Same kłopoty
Hmm, smierdzacac sprawa z tym zespolem. Najlepiej zadzwon i sie zapytaj, bo to smarowanie na forum to mi wyglada na zemste konkurencji A co do butków, uwierz mi-ja musialam jechac do pobliskiego miasta, bo u nas tez nic na mnie nie bylo
Stary 2009-09-01, 08:32   #3516
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
NIkt nie plakal.
W podziekowaniu odtanczylismy tez mamie tz walca, bo sie zgapila i na 1 taniec sie spoznila
Moge ja też poprosić o ten miks w podziękowaniu dla rodziców?
<stokrotka20201@wp.pl>

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 09:15   #3517
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ja też chcę też chcę anna.k80@o2.pl

sang ja butów męskich tam widziała od groma ale damskich to tyle co kot napłakał

i to jest tak coś na małe domki blaszane poustawiane w rzędach jeden przes sciane z drugim i w kazdym cos jest czesc jest z damską czesc jest z męską odzieżą i te domki stoją na takim olbrzymim placu i jest duzo alejek idzie sie pogubić

a w tym forum byłas?
przejdz sie jeszcze do mojego salonu gdzie mam suknie Anna na zwycięstwa tez tam maja buty tylko chyba drogie

w ryłko tez widziałam buty białe do slubu tylk skórkowe a ja sie uparłam na satynowe i znalazlam

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 09:27   #3518
kliwia
Zakorzenienie

Mixy się do was wysylaja.
Jeszcze raz dziekuje.

Dzis ledwo chodze po plenerze
Ale fotograf mowi ze jest mega zadowolony, a jak on jest to znaczy ze fotki beda suprasne
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 09:45   #3519
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Mixy się do was wysylaja.
Jeszcze raz dziekuje.

Ale fotograf mowi ze jest mega zadowolony, a jak on jest to znaczy ze fotki beda suprasne
Dzięki Kliwuś fajna ta piosenka
ja mam piosenke Bernadety Kowalskiej "kochani moi rodzice"

Stary 2009-09-01, 09:47   #3520
mallenstwo
Przyczajenie

Dziekuje Kliwuś za mixa
Stary 2009-09-01, 10:04   #3521
ania20m
Wtajemniczenie

mallenstwo a czemu Ty masz ślub w piątek?

Stary 2009-09-01, 10:46   #3522
liliputek
Raczkowanie

Dziewczyny doradzcie mi. Na poprawiny bede sobie robiła sama makijaz. Sukienke mam koloru ivory ze srebrnymi dodatkami, mam ciemno brazowe oczy i włosy, czarna oprawe oczu. W jakich kolorach makijaz by pasował?
Stary 2009-09-01, 11:00   #3523
san_g
Zadomowienie

dziewczyny tragedia z tą zmianą składu to prawda- popłakałam się z nerwów i bezsilności ślub niedługo a ja dostanę nie wiadomo co bo nowego składu nie słyszałam, ma mi menager zespołu napisać gdzie grają teraz żebyśmy ich posłuchali...nie mam już siły do tego, mam dość

Stary 2009-09-01, 11:10   #3524
agnusek22
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki! Nie wiem czy mnie któaś pamieta, bo udzielałam się sporo na początku, ale potem znalazłam prace i nie mam w domu neta i tak jakoś nie dawałam rady, chociaż staram się być na bieżąco Gratuluje wszystkim mężatkom i łącze się w "bólu" z tymi, co dopiero ślubują U nas wszystko prawie gotowe, zostało nam kilka mniejszych spraw do załatwienia,a le nie cieszę się przedwcześnie, bo z reguły się okazuje, że te drobnostki potrafią być bardzo upierdliwe...Mój stres osiagnął poziom wysoki, bo od 2 tygodni, kibelek to jedno z częściej odwiedzanych miejsc, a ilość włosów jaką gubię i pryszcze, których normalnie nie mam po prostu mnie dobijają A jak u was? Macie coś takiego, że przygotowujecie to wszystko, ale czujecie się tak, jakby to było dla kogoś? ja tak właśnie mam Fakt, że za 11 dni zostanę Panią N. jeszce do mnie doszedł Po wszytskim jedziemy w podróż poslubną na Dominikane <JUPI>

Kliwuś, Ty powinnaś mnie pamietać podeślesz mi tego miksa na mejla agnusek85@gmail.com

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 11:14   #3525
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny tragedia z tą zmianą składu to prawda- popłakałam się z nerwów i bezsilności ślub niedługo a ja dostanę nie wiadomo co bo nowego składu nie słyszałam, ma mi menager zespołu napisać gdzie grają teraz żebyśmy ich posłuchali...nie mam już siły do tego, mam dość
Nie jesteś samam z tym problemem. Ja kiedyś znalazłam na NK wokalistke z mojego zespołu i napisałam jej wiadomość że to u mnie bedą grać i że mi sie podoba jej głos bo oglądaliśmy u menegera wesela na których grali i na żywo też słyszeliśmy, a ona mi odpisała że już z nimi nie śpiewa bo poszła na studia zaoczne i co drugi weekend by jej nie było i odeszła z zespołu. a ja zroniłam taką mine i zadzwoniłam do menegera ale nic mu nie powiedziałam że wiem że ona już nie śpiewa, tylko zapytałam czy gdzieś grają może teraz żebyśmy ich posłuchali jeszcze a on na to że narazie nie graja nigdzie bo robią sobie waracje, ja na to ok i pytam czy skład zespołu sie nie zmienił, a on że nic sie nie zmieniło i wszystko jest tak jak było, to sie pożegnałam i odłożyłam słuchawke. masakra jakaś kolo mnie okłamał a teraz kiedyś pare dni temu powiedziałam tz żeby zadzwonił do tego gościa i zapytał czy chociaż na jakiejś majówce grają albo na dożynkach i kolo powiedział że w naszej okolicy nie grają nigdzie (zespół jest od nas 100km) i że nie musimy przyjeżdzać bo wszystko mamy już dogadane.

I co ja mam teraz zrobić??

Stary 2009-09-01, 11:15   #3526
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
San_g nie smutaj sie Moze akurat zmiana skłądu wcale nie zawazy na jakosci muzyki, a wrecz odwrotnie? Bedzie dobrze, zobaczysz,
Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki! Nie wiem czy mnie któaś pamieta, bo udzielałam się sporo na początku, ale potem znalazłam prace i nie mam w domu neta i tak jakoś nie dawałam rady, chociaż staram się być na bieżąco Gratuluje wszystkim mężatkom i łącze się w "bólu" z tymi, co dopiero ślubują U nas wszystko prawie gotowe, zostało nam kilka mniejszych spraw do załatwienia,a le nie cieszę się przedwcześnie, bo z reguły się okazuje, że te drobnostki potrafią być bardzo upierdliwe...Mój stres osiagnął poziom wysoki, bo od 2 tygodni, kibelek to jedno z częściej odwiedzanych miejsc, a ilość włosów jaką gubię i pryszcze, których normalnie nie mam po prostu mnie dobijają A jak u was? Macie coś takiego, że przygotowujecie to wszystko, ale czujecie się tak, jakby to było dla kogoś? ja tak właśnie mam Fakt, że za 11 dni zostanę Panią N. jeszce do mnie doszedł Po wszytskim jedziemy w podróż poslubną na Dominikane <JUPI>

Kliwuś, Ty powinnaś mnie pamietać podeślesz mi tego miksa na mejla agnusek85@gmail.com
Hehe, mnie tez sie stres objawia tak jak Tobie. Chociaz ja mam takie hustawki: raz sie ciesze i nie moge doczekac ślubu, raz sie boje chcialabym miec to za soba i przewiduje najczarniejsze scenariusze.
Stary 2009-09-01, 11:39   #3527
moniqac
Zadomowienie

Cześc dziewczyny!

india83 - extra suknia!!! i kwiatek super będzie pasował!

sas - piękna relacja !

Gucia0987
liliputek - na moim parapecie od miesiąca stoją buty - pogoda będzie!!! na nasz dzień! (ja też nie mam bolerka ani nic w tym stulu)

groszek - już miesiąc?!!!!!!!1 rany jak ten czas leci!

san_g a z jakiego miasta jesteś? nie wiem jakich butów szukasz, ale pochodz po normalnych sklepach - ja tak zrobiłam.
w konopiskach są jakieś tam buty damskie, ale nie zbyt wiele (chociaż byłam blisko kupienia jednej pary, ale pięta mi wyskakiwała). a konopiska to racej jedna długa ulica (z odnogami) wzdłuż których stoją "budki - sklepy" http://www.konopiska.com.pl/

kliwia - prześlesz mi też tą piosenkę? ciasteczko6@op.pl
dziękuję!

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Macie coś takiego, że przygotowujecie to wszystko, ale czujecie się tak, jakby to było dla kogoś? ja tak właśnie mam Fakt, że za 11 dni zostanę Panią N. jeszce do mnie doszedł Po wszytskim jedziemy w podróż poslubną na Dominikane <JUPI>

oj też tak mam... też tak mam - nie czuje wcale że to mój ślub... masakra jakaś.

i bardzo Ci zazdroszcze podróży poślubnej - ja o niej moge tylko pomarzyć - może uda nam się w październiku wyskoczyć.... bo po naszym ślubie, mamy kolejne dwa wesela, tydzień po tygodzniu .

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 11:45   #3528
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
NIkt nie plakal.
U nas mix też się podobał. Do tego, który Ci wysłałam na początek dodaliśmy "Cudownych rodziców mam" - mysleli, że będzie płaczliwie a tu zgrzyt płyty i co powie tata&a ja wole moja mame
Stary 2009-09-01, 11:56   #3529
sas
Wtajemniczenie

hej kochane
Cytat:

sas gratulacje!!! Super ze wszystko się udało!!
[/FONT][/B]
pamietay i dziekuje

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość

Dziekuje. A co do pracy, to ja wiem co to za bol. tez dlugo szukalam pracy, zanim mnie zatrudnili w obecnej firmie.
kurcze ja sie zacznam tym stresowac..nie lubie nie miec stalej kasy i do tego tzeus jeszcze nie pracuje ..na razie konczy remont u mojej babci i bedzie cos szukal...a ja zaczynam prawko od czwartku i studia za 3 tyg wiec kasa bedzie potrzebna hhh mam nadzieje, ze sie nie zalame z ta praca

wogole mam jakiegos dola..ludzie sa tacy dziwni i czasem nie sposob ich zrozumiec niestety
sas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 12:17   #3530
mallenstwo
Przyczajenie

Mamy w piątek bo mieliśmy mały problem ze znalezieniem sali na sobotę. Jak już zarezerwowaliśmy na piątek to akurat dogadalismy wspólnych znajomych zespół, kamerzysta i fotograf więc też fajnie jak się znają. Jak już to było to okazało się że 19 września w sobotę mają ślub znajomi z naszego wspólnego towarzystwa więc na dobre wyszło bo znajomi pobawią się u nas i u nich i nie musza wybierać
Stary 2009-09-01, 12:25   #3531
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
No to nie jest typoowe serce, ale ma lekko zaokraglone tu i owdzie.
Suknia byla dopasowana, ale nie ma sytuacji w ktorej nie odstaje, bo inne ulozenie ciala owodowalo odstawanie sukni. Chyba ze bym ciagle chodzila na wdechu.
Wlasnie worcilismy z pleneru, i jak mi fotograf pokazal kilka zdjec to myslalam ze padne i mu mowie, czemu nic nie mowisz ze mi tak kieca odstaje. DO pleneru wiazal mnie tz i zawiazal za lekko, i jak zrobilam wydech do fotki i poze lekko skrzywiona to mi odstaje suknia w cycach
A jak wezme oddech pelna piersia, to z kolei mam wypchany dekolt po brzegi.
No coz uroki.

Ale mimo wszytsko jestem zadowloona i sie jakos specjalnie nie przejmuję.
No ba, nie byc zadowolonym z wlasnej kiecy. Mi tez czasem odstawala, w zaleznosci od tego jak stanelam, ale sie tym tez nie przejmuje. A napisalam, ze to dekolt w serce, bo na srodku ma wciecie. A z tego co zauwazylam, to wielu kiecach z takim wcieciem suknia na gorze czesto potrafi odstawac w zaleznosci jak PM stanie.

Cytat:
No to, ze zadowolony to nie watpie.Juz po tych fotach widac, ze bedziecie miec ekstra foty. Ja troche zazdroszcze PM-kom, ktore slubowaly po mnie lub w dniu tym samym co ja a juz maja fotki od fotografa. Ja na swoje jeszcze musze czekac... Bo na te od gosci to chyba sie wogole nie doczekamy... Ale za to ekspresowo dostalismy zapowiedz naszego filmu od kamerzysty. Takze czesto go sobie wlaczamy i z TZ ogladamy. Na caly film tez niestety musimy czekac...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 12:38   #3532
mallenstwo
Przyczajenie

Justyna33333 czy możesz mi przesłać na mallec@o2.pl swój mix Dzieki
Stary 2009-09-01, 12:40   #3533
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mallenstwo Pokaż wiadomość
Justyna33333 czy możesz mi przesłać na mallec@o2.pl swój mix Dzieki
fajny masz mail-to Twoje nazwisko?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 12:42   #3534
mallenstwo
Przyczajenie

Niestety niee
Najmniejsza i najstarsza z towarzystwa byłam i wołali maleństwo albo mallec i tak wyszedl meil.
Stary 2009-09-01, 12:43   #3535
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mallenstwo Pokaż wiadomość
Niestety niee
Najmniejsza i najstarsza z towarzystwa byłam i wołali maleństwo albo mallec i tak wyszedl meil.
a bo myślałam, że masz tak jak ja

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 12:48   #3536
mallenstwo
Przyczajenie

A Ty masz Mallec na nazwisko??
Fajnie
Date ślubu też masz 18 września
ja mam w tym roku a Ty w przyszłym
Stary 2009-09-01, 12:58   #3537
agnusek22
Wtajemniczenie

Liliputek, Moniqac, cieszę się, ze w swoim stresie nie jestem sama W końcu, nikt tak nie zrozumie Panny Młodej jak druga Panna Młoda To jest ostatnio moje motto przewodnie Moja Mama się dziwi, ze się stresuje, bo przecież nie ma czym

Dziewczyny, jeśli któraś dostała nagranie od Kliwy, to podeślicie mi, proszę agnusek85@gmail.com

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 13:02   #3538
moniqac
Zadomowienie

kliwia - możesz podesłać mix'a? ciasteczko6@op.pl
Dzięki!

No tak.... teraz zadam Wam dwa bardzo ważne pytania :
1. Co robicie/robiliście podczas ślubu z pierścionkiem zaręczynowym ?
2. Uwaga, uwaga ... czy któraś z Was ma może przebieg mszy po angielsku? będę miała kilku zagranicznych gości weselnych i miłoby było gdybym im zrobiła takie książeczki z pełnym przebiegem, tekstem itp.

Nie miała baba kłopotu.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2009-09-01 o 13:42
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-01, 13:45   #3539
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Mallenstwo,
ja Ci wysle z domu ale niestety mam tylko wersje taka poucinana czyli same fragmenty bo nam je łączyl dj na zywo dopiero ale i tak brzmi to niezle tak puszczane razemj
Stary 2009-09-01, 13:55   #3540
mallenstwo
Przyczajenie

Oki, Będe czekać

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości