|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
![]() choc kto wie co bedzie za kolejne 6 jak sie za bardzo oklepia te moje umyslane to trzeba bedzie wymyslec cos innego
|
|
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
cześć
![]() ale się wnerwiłam ![]() no i zapisałam się do innego lekarza, trduno, Tż mi mówi, ze to nic nie szkodzi bo będzie miał moją cała karte i wyniki i zapozna się i będzie wiedział co i jak. Tylko ja nie cierpie zmian lekarzy ![]() no dobra, wyżaliłam się ![]() z weselszych nowin to zamówiłam nową kolekcję papierów jak tylko przyjdzie to siadam do albumu dla brata a i przyszły ich podziękowania dla rodziców - drewniane skrzyneczki na alkoloh z kieliszkami. Bardzo ładne i co naważniejsze nie wyglądają na tandetne ![]() moim rodzicom napewno przypadnie takie coś do gustu bo oni lubią alkohole
|
|
|
|
#4023 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jakie papierki zamówiłaś ![]() ![]() Ja dostałam na imieninki od tżta i wczoraj właśnie do mnie dotarły Ale na razie nic nie robie, bo brak czasu. A muszę się zabrać za album slubny
|
|
#4024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja słyszałam tylko o jednej, koleżanki koleżance bardzo mi się podoba to imię , kiedyś chyba też myślałam o Julii , a teraz to już sama nie wiem, sama sobie na bierzmowanie wzięłam... uwaga... Olimpia hehe, miało być Anastazja, ale mi się odmieniło ![]() a co do imion męskich to mi sie podobają Michał, Piotr, Jakub, i co z tego że oklepane i że jest ich mnóstwo, mi się bardzo podobają Onaella tak to jest z lekarzami, w najmniej spodziewanym momencie oni sobie idą na urlop, albo coś innego im wypada
|
|
|
|
|
#4025 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Zapiernicz miałam. Co u Was? Znowu wszystkiego nie dam rady nadrobić, przepraszam ![]() Ooo widzę, że mowa o imionach Nam się również podoba Oliwia Ale też Maja. A jesli chodzi o imiona chłopców to Jakub i Filip. Mój TŻ bardzo chciałby córę
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2009-09-01 o 16:38 |
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziewczynka to nie wiem. Kiedyś podobała mi się Agnieszka, ale już teraz mniej mi się podoba ![]() certina, miałam kiedyś uczennicę Olimpię. Niezły z niej czort był ![]() Onaella, może ta zmiana nie będzie zła i trafisz na lepszego lekarza ![]() Black, ja tęskniłam ja
|
|
|
|
|
#4027 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak mój TŻ![]() My będziemy miec dziewczynkę Agatkę albo Iwonkę a chłopca chcemy Patryka.. Mi się jeszcze Maksymilian podoba
|
|
|
|
|
#4028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piękne są, zamówiłam 3 komplety plus pojedyńcze Jak dla mnie idealne na romantyczny album ślubny ![]() a Ty jakie masz, proszę mi się szybko chwalić
|
|
|
|
|
#4029 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
ale mi dziś ekspresowo dzień w pracy minął... oby tak dalej poszukuję jakiejś fryzury na wesele koleżanki, ale jakoś mi się nic nie podoba... chyba sobie zrobię jakieś fale... to dla mnie nowość bo ja zawsze na wesela prostowałam włosy i już, a już broń Boże jakieś koki... a teraz coś mi się odmieniło ![]() córeczka - Julita synek - yyyyyyyyyyyyyy nie wiemy być może Dawid... podoba mi się też Marcel, ale mojemu TZ niestety nie
|
#4030 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wiem, że ta forma została uznana za poprawną/akceptowalną, ale to ani trochę nie zmienia faktu, że mnie to irytuje, bo słowo "pisze" kojarzy mi się z czasownikiem (on pisze, ona pisze, a nie że tam pisze - kto pisze i co?). Dla mnie jak coś jest napisane, to to jest tryb dokonany, a nie że ktoś to dopiero pisze (jest w trakcie). Niech sobie Miodek to uznaje, Ja nie zamierzam i mówię poprawnie- ale to poprawnie po swojemu. ![]() Cytat:
, a TŻ jak kiedyś wypożyczał samochód (jakieś bardzo dobre Audi), to zapłacił chyba max 400 zł za całą dobę. W zwykłych wypożyczalniach też są dobre auta, a nie takie drogie.Cytat:
|
|||
|
|
|
#4031 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIe podobaja mi się. Chociaż ten Golf VI kombi nie jest taki tragicznie kombiasty to mógłby być, ale żadne audice kombi czy ople kombi mi sie na ślub nie widzą. Z rugiej strony to tylko głupie auto i jechac tym co się ma i już.My chyba pojedziemy Land Roverem mojego taty, bo mi się nie podoba kolor Accorda rodziców tż.Jeszcze Lexuska mamy jakby cos, ale 3 drzwiowy, więc niewygodny na ślub. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiłam sukienke na wesele A teraz spadam do tz bo się burzy, ze pzy kompie siedze
|
|
#4032 | |
|
Zadomowienie
|
skończyłam trzeci rozdział mojej pracy magisterskiej Jeszcze tylko napiszę rozdział czysto praktyczny, czyli na przykładzie bardziej konkretnym i finito ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
tylko później nie zapomnij się pochwalić jaka to suknia dyktatorze mody
|
|
|
|
|
#4033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym mogla jechac do slubu takim http://autovip.net.pl/pokaz_samochod.php?samochod_nr=11 kaucja 5 tys... ![]() no i trzeba kogos wrobic w role szofera ![]() Cytat:
a fajne sa takie zdjecia gdzie widac z przodu pare mloda, a z tylu droga do oltarza i piekny kosciol z goscmi... bez twarzy swiadkow pomiedzy glowami mlodych ide z TZcikiem na rower
|
||
|
|
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-01 o 18:34 |
|
|
|
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dla dziewczynki : Elena mi sie podoba, Julita i pare innych ![]() Cześć
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się podobają imiona: Pola, Alicja(ale TZ sis ma tak na imię)
![]() a dla zioma Mikołaj
|
#4037 | ||
|
Zakorzenienie
|
hey jestem
i co zadziwiajace przestało mnie boleć ![]() podobno wszystko ze mna w porządku dostałam tylko krążki wewnętrzne i nakaz używania revalidu bo pan doktor na oko widzi ze ze mnie włosy wypadają jak z liniejącego kota sierść...---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
Wyobraźcie sobie owczarka berneńskiego takie duże bydle podobne do bernardyna (tylko z lekka mniej się ślini i ma inną sierść) i wyobraźcie sobie imię Ariel Jeszcze nawet go nie kupiliśmy .. nawet jeszcze dfomu z ogródkiem nie mam y.. co ja mówie imion dla dzieci nie mamy ale pies będzie Ariel ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Rym cym cym ja też tęskniłam
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-09-01 o 18:51 |
||
|
|
|
#4038 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
|
|
#4039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A nie dawał żadnych objawów
|
||
|
|
|
#4040 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Aniołku mi też się imię Maksymilian podoba, choć mój przyjaciel ma tak na drugie i się wstydzi
|
|||
|
|
|
#4041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4042 | ||
|
BAN stały
|
Moglybyscie choć raz przez caly dzien spisac 2 stony np.?![]() Cytat:
Cytat:
A co do podziekowan dla rodzicow - fajny pomysl wymysliliscie. Jeszcze co do mojej kolezanki to wole wiecej nie pisac co dalej. Napisalam tamten post pod wplywem emocji,a ona moglaby sobie nie zyczyc zeby pisac o niej. Strasznie jej wspolczuje i tyle ![]() A ja dzis z tz rozmawialam o gosciach weselnych, no i mowie mu ze moja mama chce tego czy tamtego zaprosic itd. i sie smieje ze ja jej odmowilam a on spowaznial i juz widzialam strach w jego oczach ze chce zrobic wesele na niewiadomo ile osob. W sumie on by wolal zeby bylo z 50 osob tylko , a ja z samej mojej strony mam tyle . No i moi rodzice chca nam dolozyc 10 000 zl ale ja odmowilam i tz nawet nie chce o tym slyszec, a mama i tak sie upieraCo do imon dzieciecych to mi sie podoba MILENKA , poza tym Nikola, a chlopiecych typow nie mam.A co do samochodu do slubu to ja zawsz marzylam o limuzynie, ale teraz to juz obciach i niestety chyba pojedziemy naszym, chyba ze za rok juz nie bedzie limuzyna obciachem A nasze auto to to: http://www.autotrader.pl/details,30220,109363359.asp - tzn. ten model i kolor Tylko skąd wziac kierowce? A co do swiadkow to ja tez wole zeby siedzieli w lawce z goscmi
Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2009-09-01 o 19:31 |
||
|
|
|
#4043 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nigdy nie wiem co powiedzieć w takich sytuacjachale tak to właśnie bywa... wydaje się nam, że wszystko ok aż tu nagle coś się dzieję... moja babcia zasłabła nagle i dostała udaru, a piec minut wcześniej też było wszystko ok i niestety a trzy tygodnie później po pogrzebie babci, dziadka zabrało pogotowie i też już się z nim więcej nie zobaczyłam straszne przeżycie
|
|
#4044 |
|
BAN stały
|
Metko wspolczuje
|
|
|
|
#4045 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nasi świadkowie też będą siedzieli za Nami nawet nigdy się nie zastanawiałam, że mogłoby być inaczej, pewnie dlatego, że jeszcze się z taką sytuacją nie spotkałam
|
|
#4046 |
|
Wtajemniczenie
|
ale się smutno zrobiło
![]() AgaMili ja też współczuję Twojej koleżance,Wiem że łatwo mówić co by się zrobiło, ale nie jest się w skórze tej osoby więc to trochę w realu inaczej wygląda, aczkolwiek nas Twój post zbulwersował, tzn to co w nim napisałaś, co facet zrobił Twojej przyjaciółce, stąd nasze odpowiedzi na taką sytuację
Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2009-09-01 o 20:00 |
|
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczynki,
Cytat:
przepraszam ze wprowadziłam troche smutku, ale naprawde mi przykro, wogole to jestem w szoku,
|
|
#4048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najdurniejsza wymówka świata
|
|
#4049 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mimo, że nie przepadam za Leksami, ale automat Cytat:
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-09-01 o 20:02 |
||
|
|
|
#4050 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() E tam randka, standardowy pakiet A sukienka z Zary prosta bez ramiączek, obcisła, do kolan, w talii ma pasek czarnego materiału a kolor w sumie brązowy, bo jest czarna ale składa sie się z takich malych brązowych wzorków Fajna I jeszcze kupilam skorzana kurtkę, bo weszłam do Ochnika, żeby obczaić tą torebke co Natj niedawno wkleiła no i torebki nie było, ale za to wyszlam z kurtką![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

mi się z męskich podoba imię marcin, ale TŻ nie chce bo jrgo bart ma tak na imię
jak sie za bardzo oklepia te moje umyslane to trzeba bedzie wymyslec cos innego

ja słyszałam tylko o jednej, koleżanki koleżance
Zapiernicz miałam. Co u Was? Znowu wszystkiego nie dam rady nadrobić, przepraszam 

, a TŻ jak kiedyś wypożyczał samochód (jakieś bardzo dobre Audi), to zapłacił chyba max 400 zł za całą dobę. W zwykłych wypożyczalniach też są dobre auta, a nie takie drogie.
bo mi wlasnie nie 
. No i moi rodzice chca nam dolozyc 10 000 zl ale ja odmowilam i tz nawet nie chce o tym slyszec, a mama i tak sie upiera