Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-01, 15:46   #4021
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
pewnie nam się koncepcja wiele razy jeszcze zmieni mi się z męskich podoba imię marcin, ale TŻ nie chce bo jrgo bart ma tak na imię
ja od 4 lat mam ta sama koncepcje
choc kto wie co bedzie za kolejne 6 jak sie za bardzo oklepia te moje umyslane to trzeba bedzie wymyslec cos innego
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 15:59   #4022
onaella
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

cześć

ale się wnerwiłam byłam w szpitalu potwierdzić swoją wizytę i co się dowiaduję, że moja prowadząca pani doktor odwołała wizyty z całego września no i babka mi mówi, że może mnie zapisać na 2 października, czyli 2 dni przed wylotem no i dupa, nie zgodziłam się bo co ja zrobię jak będzie trzeba robić koeljene badania

no i zapisałam się do innego lekarza, trduno, Tż mi mówi, ze to nic nie szkodzi bo będzie miał moją cała karte i wyniki i zapozna się i będzie wiedział co i jak. Tylko ja nie cierpie zmian lekarzy

no dobra, wyżaliłam się

z weselszych nowin to zamówiłam nową kolekcję papierów jak tylko przyjdzie to siadam do albumu dla brata

a i przyszły ich podziękowania dla rodziców - drewniane skrzyneczki na alkoloh z kieliszkami. Bardzo ładne i co naważniejsze nie wyglądają na tandetne
moim rodzicom napewno przypadnie takie coś do gustu bo oni lubią alkohole a jak z ładną oprawa to już w ogóle super

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 16:29   #4023
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
cześć

ale się wnerwiłam byłam w szpitalu potwierdzić swoją wizytę i co się dowiaduję, że moja prowadząca pani doktor odwołała wizyty z całego września no i babka mi mówi, że może mnie zapisać na 2 października, czyli 2 dni przed wylotem no i dupa, nie zgodziłam się bo co ja zrobię jak będzie trzeba robić koeljene badania

no i zapisałam się do innego lekarza, trduno, Tż mi mówi, ze to nic nie szkodzi bo będzie miał moją cała karte i wyniki i zapozna się i będzie wiedział co i jak. Tylko ja nie cierpie zmian lekarzy

no dobra, wyżaliłam się

z weselszych nowin to zamówiłam nową kolekcję papierów jak tylko przyjdzie to siadam do albumu dla brata

a i przyszły ich podziękowania dla rodziców - drewniane skrzyneczki na alkoloh z kieliszkami. Bardzo ładne i co naważniejsze nie wyglądają na tandetne
moim rodzicom napewno przypadnie takie coś do gustu bo oni lubią alkohole a jak z ładną oprawa to już w ogóle super
ehhhh co do szpitali to sie nie wypowiadam. Moja mama miała mieć operacje za tydzień i przełożyli jej na pażdziernik.

A jakie papierki zamówiłaś Ja dostałam na imieninki od tżta i wczoraj właśnie do mnie dotarły Ale na razie nic nie robie, bo brak czasu. A muszę się zabrać za album slubny
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 16:33   #4024
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
A tak w ogóle,to cześć. Nadrobiłam Was troche,co nabazgrałyście.

Co do dzieci,ja tam jak widze,to reaguje ale słodkie dziecko Tż chce mieć pierwszego syna A co do imion,też mi się podoba imie Oliwia,choć uparta byłam na Julie,ale już nie chce Julie.Choć teraz/przed chwilą zaczelismy rozmawiać o tym i stwierdziliśmy że ładnie imie Oliwia pasuje do tż-towego nazwiska ale Alicja mi/nam sie też podoba,a dla chłopca Aleksander.

Co do aut combi na ślub,moja koleżanka miała i naprawde był ładnie przyozdobniony. My również będziemy mieć/jechać nasze/ym autko/kime,no chyba że nam odbije i będziemy jechać zwyklakiem jego brata.
serio jest dużo Oliwek? ja słyszałam tylko o jednej, koleżanki koleżance bardzo mi się podoba to imię , kiedyś chyba też myślałam o Julii , a teraz to już sama nie wiem, sama sobie na bierzmowanie wzięłam... uwaga... Olimpia hehe, miało być Anastazja, ale mi się odmieniło a co do imion męskich to mi sie podobają Michał, Piotr, Jakub, i co z tego że oklepane i że jest ich mnóstwo, mi się bardzo podobają

Onaella tak to jest z lekarzami, w najmniej spodziewanym momencie oni sobie idą na urlop, albo coś innego im wypada wiem to też ludzie, ale do niektórych trzeba się zapysywać nawet kilka miesięcy wcześniej, a jak wizyta przepada to kolejne kilka m-cy, masakra

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 16:34   #4025
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć Dopiero wróciłam do domu, ale jestem dziś zmęczona po pracy Zapiernicz miałam. Co u Was? Znowu wszystkiego nie dam rady nadrobić, przepraszam
Ooo widzę, że mowa o imionach Nam się również podoba Oliwia Ale też Maja. A jesli chodzi o imiona chłopców to Jakub i Filip. Mój TŻ bardzo chciałby córę

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2009-09-01 o 16:38
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 16:54   #4026
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Co do dzieci,ja tam jak widze,to reaguje ale słodkie dziecko Tż chce mieć pierwszego syna A co do imion,też mi się podoba imie Oliwia,choć uparta byłam na Julie,ale już nie chce Julie.Choć teraz/przed chwilą zaczelismy rozmawiać o tym i stwierdziliśmy że ładnie imie Oliwia pasuje do tż-towego nazwiska ale Alicja mi/nam sie też podoba,a dla chłopca Aleksander.
Nasz pierworodny będzie miał na imię Piotruś a dziewczynka to nie wiem. Kiedyś podobała mi się Agnieszka, ale już teraz mniej mi się podoba

certina, miałam kiedyś uczennicę Olimpię. Niezły z niej czort był
Onaella, może ta zmiana nie będzie zła i trafisz na lepszego lekarza
Black, ja tęskniłam ja
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 16:58   #4027
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Nasz pierworodny będzie miał na imię Piotruś a dziewczynka to nie wiem. Kiedyś podobała mi się Agnieszka, ale już teraz mniej mi się podoba

certina, miałam kiedyś uczennicę Olimpię. Niezły z niej czort był
Onaella, może ta zmiana nie będzie zła i trafisz na lepszego lekarza
Black, ja tęskniłam ja
Bardzo ładnie- Piotruś Jak mój TŻ
My będziemy miec dziewczynkę Agatkę albo Iwonkę a chłopca chcemy Patryka.. Mi się jeszcze Maksymilian podoba
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 17:04   #4028
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
A jakie papierki zamówiłaś Ja dostałam na imieninki od tżta i wczoraj właśnie do mnie dotarły Ale na razie nic nie robie, bo brak czasu. A muszę się zabrać za album slubny
Romanca z Ilowescrap
piękne są, zamówiłam 3 komplety plus pojedyńcze
Jak dla mnie idealne na romantyczny album ślubny

a Ty jakie masz, proszę mi się szybko chwalić

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 17:21   #4029
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki

ale mi dziś ekspresowo dzień w pracy minął... oby tak dalej

poszukuję jakiejś fryzury na wesele koleżanki, ale jakoś mi się nic nie podoba... chyba sobie zrobię jakieś fale... to dla mnie nowość bo ja zawsze na wesela prostowałam włosy i już, a już broń Boże jakieś koki... a teraz coś mi się odmieniło

córeczka - Julita
synek - yyyyyyyyyyyyyy nie wiemy być może Dawid... podoba mi się też Marcel, ale mojemu TZ niestety nie

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 17:31   #4030
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
z tym: "pisze" i " jest napisane" podobno już obie wersje są prawidłowe, gdzieś o tym czytalam, bo mnie też to wkurzało, ale okazało się że nie miałam już wtedy racji
Nie miałaś racji, że Cię wkurzało? Pewnie, że miałaś rację, bo to jest wkurzające

Ja wiem, że ta forma została uznana za poprawną/akceptowalną, ale to ani trochę nie zmienia faktu, że mnie to irytuje, bo słowo "pisze" kojarzy mi się z czasownikiem (on pisze, ona pisze, a nie że tam pisze - kto pisze i co?). Dla mnie jak coś jest napisane, to to jest tryb dokonany, a nie że ktoś to dopiero pisze (jest w trakcie). Niech sobie Miodek to uznaje, Ja nie zamierzam i mówię poprawnie- ale to poprawnie po swojemu.

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
on jest cudny,tylko właśnie kombi i to mi trochę wadzi w nim
mam jeszcze do wyboru dwa autka,chryslera takie coś(nie dokłądnie ten tylko taki model i kolor)- http://www.allegro.pl/item719371455_...lub_slask.html
i innego golfa-już nie kombi
My jeśli będziemy wypożyczać, to ze zwykłej wypożyczalni nie informując nikogo, że to na ślub. Na allegro to auto jest za 600 zł , a TŻ jak kiedyś wypożyczał samochód (jakieś bardzo dobre Audi), to zapłacił chyba max 400 zł za całą dobę. W zwykłych wypożyczalniach też są dobre auta, a nie takie drogie.

Cytat:
fajne są te fontanny czekoladowe, ale my ich nie chcemy, to niezła frajda dla dzieci, ale my mieć albo kilkumiesięczne dzieci albo juz takie pannice 13-14 latki a słyszałam że niexle brudzi taka fontanna, chociaz nigdy się nie spotkałam z takim czymś na weselu a szkoda a nóż widelec by mi się spodobało
Jak będziesz miała możliwość, to idź na targi. U nas zawsze są te fontanny. Jak pójdziesz rano, to zobaczysz jakie są super i jakie mają wzięcie, ale jak pójdziesz trochę później, to zobaczysz jak one niesmacznie wyglądają jak ta czekolada powoli się kończy i jak jest brudno dookoła.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 17:41   #4031
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość

to jest golf VI -wkleję potem fotkę,tylko TŻ musi mi go znaleźć

on jest cudny,tylko właśnie kombi i to mi trochę wadzi w nim
mam jeszcze do wyboru dwa autka,chryslera takie coś(nie dokłądnie ten tylko taki model i kolor)- http://www.allegro.pl/item719371455_...lub_slask.html
i innego golfa-już nie kombi
ja bym wybrała Chryslera, bo Golf taki pospolity i jeszcze kombi.Kombi są jakies takie kombiNIe podobaja mi się. Chociaż ten Golf VI kombi nie jest taki tragicznie kombiasty to mógłby być, ale żadne audice kombi czy ople kombi mi sie na ślub nie widzą. Z rugiej strony to tylko głupie auto i jechac tym co się ma i już.
My chyba pojedziemy Land Roverem mojego taty, bo mi się nie podoba kolor Accorda rodziców tż.Jeszcze Lexuska mamy jakby cos, ale 3 drzwiowy, więc niewygodny na ślub.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
o jaaa ale tam sie tlum zrobil

dziewczyny, a podoba wam sie takie cos, ze swiadkowie siedza za para mloda i wlasciwie to ja zaslaniaja bo mi wlasnie nie wolalabym zebysmy przed oltarzem stali/siedzieli tylko my, a swiadkowie poprostu beda od podpisania papierow ciekawe czy moge ich posadzic w lawce z innymi gosciami no bo wlasciwie po co mi oni cala msze obok
mi to ne przeszkadza, czasem świadkowie siedza z boku. I tak krzesło CIe zasłoni to świadkowie to chyba mały problem

Cytat:
nie wiem, bo ja ich nie odróżniam

Kupiłam sukienke na weseleA teraz spadam do tz bo się burzy, ze pzy kompie siedze
Stary 2009-09-01, 17:44   #4032
Jazzmanka
Zadomowienie

Jeszcze się tylko chciałam pochwalić, że dzisiaj w pracy skończyłam trzeci rozdział mojej pracy magisterskiej Jeszcze tylko napiszę rozdział czysto praktyczny, czyli na przykładzie bardziej konkretnym i finito

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Kupiłam sukienke na weseleA teraz spadam do tz bo się burzy, ze pzy kompie siedze
To miłej randki tylko później nie zapomnij się pochwalić jaka to suknia dyktatorze mody
Stary 2009-09-01, 17:56   #4033
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość

My jeśli będziemy wypożyczać, to ze zwykłej wypożyczalni nie informując nikogo, że to na ślub. Na allegro to auto jest za 600 zł , a TŻ jak kiedyś wypożyczał samochód (jakieś bardzo dobre Audi), to zapłacił chyba max 400 zł za całą dobę. W zwykłych wypożyczalniach też są dobre auta, a nie takie drogie.
racja z tymi wypozyczalniami szkoda tylko, ze czasem kaucje nie sa male
ja bym mogla jechac do slubu takim http://autovip.net.pl/pokaz_samochod.php?samochod_nr=11
kaucja 5 tys...
no i trzeba kogos wrobic w role szofera

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
mi to ne przeszkadza, czasem świadkowie siedza z boku. I tak krzesło CIe zasłoni to świadkowie to chyba mały problem
z przodu krzeslo mnie nie zasloni
a fajne sa takie zdjecia gdzie widac z przodu pare mloda, a z tylu droga do oltarza i piekny kosciol z goscmi... bez twarzy swiadkow pomiedzy glowami mlodych

ide z TZcikiem na rower
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 18:33   #4034
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ej no ja też chcę Oliwkę
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ale ładne imię, w ogóle Tż mnie ostatnio zaskoczył, bo coś tam o dzieciach rozmowa, a On no że nasz Kacper i Oliwka to coś tam
Cytat:
a mi sie juz Oliwka jako imie dla dziecka nie podoba za bardzo oklepane
ale ja pisałam o tym, że będę wozic naszą Olivke Kota w tym wózku a Wy mi tu z dziećmi
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
ktoś tęsknił
ja

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-01 o 18:34
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 18:41   #4035
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
My będziemy miec dziewczynkę Agatkę albo Iwonkę a chłopca chcemy Patryka.. Mi się jeszcze Maksymilian podoba
Też chcemy miec Maksymiliana
a dla dziewczynki : Elena mi sie podoba, Julita i pare innych

Cześć

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 18:44   #4036
kaska87
Zakorzenienie

a mi się podobają imiona: Pola, Alicja(ale TZ sis ma tak na imię)
a dla zioma Mikołaj

Stary 2009-09-01, 18:57   #4037
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

hey jestem i co zadziwiajace przestało mnie boleć
podobno wszystko ze mna w porządku dostałam tylko krążki wewnętrzne i nakaz używania revalidu bo pan doktor na oko widzi ze ze mnie włosy wypadają jak z liniejącego kota sierść...

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a mi się podobają imiona: Pola, Alicja(ale TZ sis ma tak na imię)
a dla zioma Mikołaj
Zrób sobie prezent na mikołaja i urodź mikołaja

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Też chcemy miec Maksymiliana
a dla dziewczynki : Elena mi sie podoba, Julita i pare innych

Cześć
Troche chyba jednak my nie chcieli bysmy miec maxymiliana.. niegdysiejszy ( w sensie zdechł był) pies rodziny mojego TZ tak się wabił.. więc to chyba jednak zbyt duze pokrewieństwo

Wyobraźcie sobie owczarka berneńskiego takie duże bydle podobne do bernardyna (tylko z lekka mniej się ślini i ma inną sierść) i wyobraźcie sobie imię Ariel Jak Boga kocham mój TZ chyba już całkiem rozum postradał.. Chce tego wielkiego jak dąb psa nazwaćAriel

Jeszcze nawet go nie kupiliśmy .. nawet jeszcze dfomu z ogródkiem nie mam y.. co ja mówie imion dla dzieci nie mamy ale pies będzie Ariel

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hello?

ktoś tęsknił
Rym cym cym ja też tęskniłam

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-09-01 o 18:51
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 19:09   #4038
metkaa
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
właśnie tak popatrzyłam że dziewczynom z kwietnia zostało 7 miesięcy i kilka dni do ślubu już nie mówiąc o tym że szwagrowi do slubu zostało 4 miesiące i trochę
jeszcze do wczoraj byłam szczesliwa ze zostało tak mało do slubu ale wieczorem jedna wiadomosc sprawiła ze myslenie o slubie odkładam na bok, ciekawe jak to wogole bedzie, otoz okazało sie ze moj dziadek (74 lata) okaz zdrowia zasłabł, przyjechało pogotowie, zabrali go, po badaniach stwierdzili ze to guz, tak duzy ze nie da sie go operowac, podobno trzyma sie trzustki, watroby, zoładka, no masakra jakas
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 19:19   #4039
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Hurraaaa! Wreszcie komuś się podoba moje imię
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
jeszcze do wczoraj byłam szczesliwa ze zostało tak mało do slubu ale wieczorem jedna wiadomosc sprawiła ze myslenie o slubie odkładam na bok, ciekawe jak to wogole bedzie, otoz okazało sie ze moj dziadek (74 lata) okaz zdrowia zasłabł, przyjechało pogotowie, zabrali go, po badaniach stwierdzili ze to guz, tak duzy ze nie da sie go operowac, podobno trzyma sie trzustki, watroby, zoładka, no masakra jakas
Współczuję z nowotworami to niestety tak jest, że dopada okazy zdrowia i często jest późno wykrywany A nie dawał żadnych objawów
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 19:21   #4040
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ale ja pisałam o tym, że będę wozic naszą Olivke Kota w tym wózku a Wy mi tu z dziećmi

ja
Kasia umarłam ze śmiechu

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
hey jestem i co zadziwiajace przestało mnie boleć
podobno wszystko ze mna w porządku dostałam tylko krążki wewnętrzne i nakaz używania revalidu bo pan doktor na oko widzi ze ze mnie włosy wypadają jak z liniejącego kota sierść...

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Zrób sobie prezent na mikołaja i urodź mikołaja

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Troche chyba jednak my nie chcieli bysmy miec maxymiliana.. niegdysiejszy ( w sensie zdechł był) pies rodziny mojego TZ tak się wabił.. więc to chyba jednak zbyt duze pokrewieństwo

Wyobraźcie sobie owczarka berneńskiego takie duże bydle podobne do bernardyna (tylko z lekka mniej się ślini i ma inną sierść) i wyobraźcie sobie imię Ariel Jak Boga kocham mój TZ chyba już całkiem rozum postradał.. Chce tego wielkiego jak dąb psa nazwaćAriel

Jeszcze nawet go nie kupiliśmy .. nawet jeszcze dfomu z ogródkiem nie mam y.. co ja mówie imion dla dzieci nie mamy ale pies będzie Ariel

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Rym cym cym ja też tęskniłam
dobrze że w końcu Ci lepiej Ariel dla psa? to może jeszcze Dosia?

Cytat:
hej

nie wiem co powiedziećbardzo Ci współczuję

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Aniołku mi też się imię Maksymilian podoba, choć mój przyjaciel ma tak na drugie i się wstydzi

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-09-01, 19:22   #4041
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
hej

metko trzymaj się ciepło ipamiętaj, że trzeba wierzyć, że będzie dobrze: wiara czyni cuda
Stary 2009-09-01, 19:24   #4042
AgaMili
BAN stały

Moglybyscie choć raz przez caly dzien spisac 2 stony np.?

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
już o tym czytałam dziś, przykre, choć trochę nierozumiem podejścia Twojej koleżanki, że musi zostać, bo mają dziecko
To nie chodzi o to Ona nie moze od niego odejsc bo nie pojdzie pod most z dzieckiem.
Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
cześć

no dobra, wyżaliłam się

No to trzeba "przecierpiec", ja tez bym sie zapisala do innego lekarza.
A co do podziekowan dla rodzicow - fajny pomysl wymysliliscie.

Jeszcze co do mojej kolezanki to wole wiecej nie pisac co dalej. Napisalam tamten post pod wplywem emocji,a ona moglaby sobie nie zyczyc zeby pisac o niej. Strasznie jej wspolczuje i tyle

A ja dzis z tz rozmawialam o gosciach weselnych, no i mowie mu ze moja mama chce tego czy tamtego zaprosic itd. i sie smieje ze ja jej odmowilam a on spowaznial i juz widzialam strach w jego oczach ze chce zrobic wesele na niewiadomo ile osob. W sumie on by wolal zeby bylo z 50 osob tylko, a ja z samej mojej strony mam tyle. No i moi rodzice chca nam dolozyc 10 000 zl ale ja odmowilam i tz nawet nie chce o tym slyszec, a mama i tak sie upiera. Poza tym wiem ze dzieki temu bedzie czula ze ma prawo sie wtracac.

Co do imon dzieciecych to mi sie podoba MILENKA , poza tym Nikola, a chlopiecych typow nie mam.

A co do samochodu do slubu to ja zawsz marzylam o limuzynie, ale teraz to juz obciach i niestety chyba pojedziemy naszym, chyba ze za rok juz nie bedzie limuzyna obciachem
A nasze auto to to: http://www.autotrader.pl/details,30220,109363359.asp - tzn. ten model i kolor
Tylko skąd wziac kierowce?

A co do swiadkow to ja tez wole zeby siedzieli w lawce z goscmi

Edytowane przez AgaMili
Czas edycji: 2009-09-01 o 19:31
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 19:25   #4043
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
ojjj to smutne nigdy nie wiem co powiedzieć w takich sytuacjach

ale tak to właśnie bywa... wydaje się nam, że wszystko ok aż tu nagle coś się dzieję...
moja babcia zasłabła nagle i dostała udaru, a piec minut wcześniej też było wszystko ok i niestety a trzy tygodnie później po pogrzebie babci, dziadka zabrało pogotowie i też już się z nim więcej nie zobaczyłam straszne przeżycie

Stary 2009-09-01, 19:25   #4044
AgaMili
BAN stały

Metko wspolczuje
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 19:30   #4045
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Co do imon dzieciecych to mi sie podoba MILENKA , poza tym Nikola, a chlopiecych typow nie mam.
zawsze mi się buźka cieszy jak widzę Twój nick bo M to moja najlepsza przyjaciółka a A to ja

Cytat:
A co do swiadkow to ja tez wole zeby siedzieli w lawce z goscmi
nasi świadkowie też będą siedzieli za Nami nawet nigdy się nie zastanawiałam, że mogłoby być inaczej, pewnie dlatego, że jeszcze się z taką sytuacją nie spotkałam

Stary 2009-09-01, 19:36   #4046
certina4
Wtajemniczenie

ale się smutno zrobiło

AgaMili ja też współczuję Twojej koleżance,Wiem że łatwo mówić co by się zrobiło, ale nie jest się w skórze tej osoby więc to trochę w realu inaczej wygląda, aczkolwiek nas Twój post zbulwersował, tzn to co w nim napisałaś, co facet zrobił Twojej przyjaciółce, stąd nasze odpowiedzi na taką sytuację

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2009-09-01 o 20:00
Stary 2009-09-01, 19:50   #4047
metkaa
Zakorzenienie

dziekuje dziewczynki,

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
metko trzymaj się ciepło ipamiętaj, że trzeba wierzyć, że będzie dobrze: wiara czyni cuda
wiem ze czyni, ale patrze tez na to wszystko realnie,

przepraszam ze wprowadziłam troche smutku, ale naprawde mi przykro, wogole to jestem w szoku,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 19:59   #4048
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
To nie chodzi o to Ona nie moze od niego odejsc bo nie pojdzie pod most z dzieckiem.
najdurniejsza wymówka świata niech on spieprza albo niech ona idzie do rodziców

Stary 2009-09-01, 20:00   #4049
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
racja z tymi wypozyczalniami szkoda tylko, ze czasem kaucje nie sa male
ja bym mogla jechac do slubu takim http://autovip.net.pl/pokaz_samochod.php?samochod_nr=11
kaucja 5 tys...
no i trzeba kogos wrobic w role szofera
Mmmm automat - to Ja mogę być szoferem mimo, że nie przepadam za Leksami, ale automat

Cytat:
O kurcze Metka trzeba być dobrej myśli, więc główka do góry. Nie wiem jak Twój dziadek (czy myśli o tym), ale często się słyszy, że chorzy dziadkowie czy rodzice nie chcą żeby z ich powodu wesela się nie odbywały. Nawet tu gdzieś na wizażu takie słyszałam historie, że chorzy zastrzegali sobie, że wesele ma się odbyć choćby nie wiadomo co i że goście mają się bawić. Natura potrafi czasem działać cuda, więc nie martw się na zapas.

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-09-01 o 20:02
Stary 2009-09-01, 20:01   #4050
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Jeszcze się tylko chciałam pochwalić, że dzisiaj w pracy skończyłam trzeci rozdział mojej pracy magisterskiej Jeszcze tylko napiszę rozdział czysto praktyczny, czyli na przykładzie bardziej konkretnym i finito

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

To miłej randki tylko później nie zapomnij się pochwalić jaka to suknia dyktatorze mody
jak sie tak rozpędziłaś to moglas tez mi napisac
E tam randka, standardowy pakiet
A sukienka z Zary prosta bez ramiączek, obcisła, do kolan, w talii ma pasek czarnego materiału a kolor w sumie brązowy, bo jest czarna ale składa sie się z takich malych brązowych wzorkówFajnaI jeszcze kupilam skorzana kurtkę, bo weszłam do Ochnika, żeby obczaić tą torebke co Natj niedawno wkleiła no i torebki nie było, ale za to wyszlam z kurtką

Cytat:
hej

przykro mi, ze Ci smutno, ale takie życie i niestety trzeba byc na takie rzeczy przygotowanym.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości