|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
nasze imiona są w pierwszym poście ![]() zapraszam do zapoznania się i wpisania na listę, jeśli będziesz nas systematycznie odwiedzać ![]() Cytat:
nie wierze ![]() Cytat:
poszłam niedawno na pocztę. proszę o kwitek na list polecony, wypełniłam, daję "paczkę". a babka do mnie :"ja nie mogę tego nadać listem poleconym" no i zaczyna się dyskusja ![]() ja: dlaczego? pani na poczcie [dalej pnp] : ponieważ to jest allegro ja: skąd pani wie? pnp: bo widzę. ja: co pani widzi? pnp: że to jest wysyłka do klienta. ja: ma pani roentgen w oczach? pnp: nie, ale nie wyślę tego listem poleconym. ja: proszę mi pokazać punkt w regulaminie, że nie może pani tego wysłać listem. pnp: <bulwers> nie wyślę i koniec. ja: więc proszę mi to napisać na kartce i postawić swoją pieczątkę. pnp: co pani taka zawzięta? ja: bo muszę to wysłać. pnp <wielki bulwers na twarzy, aż się czerwona zrobiła> ja: a pani tu za karę siedzi? koperta ma wymianry na list polecony? ma. pnp: proszę mi to dać. -.- ale ja to mam chyba po rodzinie... wujek ostatnio wysyłał jakąś przesyłkę pocztą.. i miał to zapakowane w karton po wódce dębowej. i były nadruki, po boku kartonu. Babka w okienku mówi, że mu nie wysle bo ma nadruki to wujo, żeby podala punkt regulaminu ;] a ona, że to logiczne, ze nie moze byc reklamy.. i tekst baby:"nie można bo pan się nie nazywa wódka dębowa", na co wujo :"a skąd pani wie? jak dopiszę Wojciech I*********** Wódka Dębowa, to będzie dobrze?" ![]() kłócił się z nią 15 minut ;] i już jest znany na każdej poczcie w swoim mieście ;] mówił, że ostatnio (po przeczytaniu nazwiska na liście do wyslania) go przywitała babka słowami :"o to pan, my pana znamy, ostatnio pan zrobił rozróbę na piątce, słyszalam". ja chyba mam ten charakterek po wuju on normalnie tak z tą pocztą walczy, że szok;d z regulaminem chodzi wysyłać paczki ![]() Cytat:
Cytat:
bo wypytuję o szczegóły i komentuję. ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
o nieeee ! ![]() "to się przyznał, że w szafie siedział" leżę ![]() a co do mojej historycy.. to naprawde... no na każdej lekcji nas pyta.. już nie ma siły nam jedynek stawiać a my i tak się nie uczymy ;]i zawsze jest : -no to może michał nam powie... - nie jestem przygotowany.. -no to koleżanka pomoże.. -.- no cóż.
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę się eee...spakować. ;/ i podpisać zeszyty
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-09-01 o 20:21 |
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
HEJ!
![]() Dzien dobry wam, a w sumie odbry wieczór i zarazem dobranoc, bo ja tu tylko na chwilkę, muszę wcześniej iść spać... ![]() Chciałam was nadrobić, ale chyba z 6 stron po całym dniu mam, czy 7 nawet, więc tylko część nadrobiłam, nawet już nie cytowałam ![]() zwariowały spamerki jedne. Tak tylko widzę, że gadacie sobie o planie i tych mordach wszystkich... Moj plan to juz dawno znam, liczę na to, ze się zmieni, troche mnie wkurza, ale nie jest taki zły, chyba serio zrezygnuje z wfu, wtedy to juz w ogole mialabym po 5 lekcji 2 razy. ![]() mam 2 razy po drugą... uf, wyspię się. a w ogóle mówili coś u was o tych nowosciach z wfem zwiazanych ?u mnie nie ![]() dzis mam strasznie zły humor. na serio mam dosc tych ludzi. oni sa tacy pusci i zapatrzeni w siebie. tacy bezwartosciowi. ech. dobrze, że nie wszyscy. Justyna faktycznie nie ogarnelam co się dzieje, myślałam, że juz poszłaś i bierzesz tabl. ![]() a ktoras tu mówiła o tym, że cera się poprawia. dziewczyny, nie mowcie tak stereotypowo o rzadnych tekach, a juz na pewno nie o tabletkach. bo co z tego, ze po nich sie poprawi, skoro nie kazdemu i na pewno nie jest to sposob na leczenie tego problemu, jeśli ktoś go ma, bo co bedzie jak skonczy brac tabl? skad wie, co bedzie potem. no, ale o tym juz kiedys gadałyśmy ![]() Karolina gratuluję ![]() już pamiętam dowcip Martyna ![]() ------------------- podobaja mi sie nowe emotki! szczegolnie i , pasują nam do wątku ![]() noo, jeszcze... xDjak mi sie przypomni cos to dopiszę, sprobuję was nadrobić jeszcze. |
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A one jak za karę tam ![]() Co z tym Panem Niespodzianką ? Mieliśmy z niego cały rok polewkę, jak go czasem nie było to teksy 'Szafa go pochłonęła znowu' ![]() Nowe ![]() ![]() :brzy dal:![]() :rzyg i:
|
|
|
|
|
#1476 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze zdążą się natruć przez cały rok
tak jakbyśmy sobie nie zdawali sprawy z tego, co nas czeka.Zacznie się codzienne pakowanie, o nie Edit. Ale fajne te nowe emotki
Edytowane przez visionario Czas edycji: 2009-09-01 o 20:26 |
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, przypomniałam sobie jeszcze
![]() możemy zdawać 6 dodatkowych na maturze :| nie rozumiem, czemu jeszcze wprowadzili te zmiany. fakt, sa one korzystne, ale kurna, przecież uczelnie już ustawily wymagania swoje pod wymogi matur, a teraz wymogi i zasady matur sie zmienily... mogli wczesniej sie zastanowić nad tym i cos jeszcze chcialam... aaa! ze sie ciesze bo w 2 semestrze moze bedziemy miec tylko fakultety, czyli chodze na te przedmioty ktore na maturze zdaje ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- ![]() czy kazda ma juz nowe zeszyty ?kredki, tornister, piórniczek xD
|
|
|
|
#1479 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Jakoś przeżyłam rozpoczęcie i wykład, że ten rok taki krótki, że matura itd.. Fajne macie plany.. Ja mam beznadziejny ;/ Pn 8/9.40-11.30, ale to zależy kiedy będę francuski miała, bo jedna grupa ma w poniedziałek, a druga we wtorek i środę, a do 11.30, bo potem jest wf, a ja nie ćwiczę Wt 8-13.15/14.10(francuski) Śr 8-13.15/14.10(francuski) Czw 8-14.10 Pt 8-14.10 A przedmiotów mam tyle: 2 francuskie 4 polskie 3 wosy 3 matematyki 1 gzw 3 religie 4 informatyki 2 elementy prawa 3 angielskie 4 historie Nie wiem po co mi 4 informatyki i 3 religie, no ale ta szkoła jest dziwna.. Pocieszam się tym, że ten plan co kilka dni będą zmieniać.. Zapisałam się na egzamin
|
|
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
Beata ja jestem zastępca gospodarza
ps: ciągle zapominam co miałam Wam odpisać a nie mam siły cytować ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- na kiedy ?Karolina masz egz tego samego dnia co moja koleżanka tylko, że ona 3 tyg czekała :P xD dziewczyny, przepraszam, że tak was dziś okrajam i średnio cytuję ale czytam czytam i łączę się z bulu z każdą marudzącą na swój plan, bo wiem jak to wkurza, że zamiast zrobić coś pod maturzystów, dać luz, mniej lekcji to się okazuje, że jest jakaś tragedia
|
|
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Same maturalne zostawić. Nie mam |
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
patrzcie ile dostepnych nas jest
|
|
|
|
#1484 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1487 |
|
Wtajemniczenie
|
Koleżanka mi powiedziała.. W sumie nasza polonistka jest do tego zdolna, a przez wakacje mieliśmy przeczytać "Ferdydurke"
A co do tabletek to mi się cera poprawiła i nie przytyłam, ale też nie schudłam.. |
|
|
|
#1488 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
genialne ![]() a co do kartkówki to współczuję ![]() nie mogę się zebrać w sobie żeby się spakować, no nie mogę ![]() |
|
|
|
|
#1489 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale nie przejmuj się plan na pewno się jeszcze zmieni jest 50% szans że na lepsze![]() Cytat:
wita jw gronie maturzystekCytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14028336] jak to brzmi Maturzystki trzeba sie przyzwyczaic ![]() ja tak samo tego nie rozumie moje kolezanki tez chca isc na płatne studia, probowalam im to wyperswadować z głowy ale nie udało mi sie -.-. jak maja kase to niech ida sobie. tylko ze bez problemu dostana sie tam gdzie chca a ja bynajmniej bede miala satysfakcje ze dostalam sie na wymarzone studia nie dzieki kasy ale dzieki mojej wiedzy.juz wiecie kto bedzie gospodarzem , my dopiero za jakis tydzien podejmniemy decyzje ![]() [/QUOTE] Nie rozumem co jest złego w płatnych studiach? Mi się wydaje że lepiej iść na zaoczne studia ale renomowane niż skończyć w jakiś podrzędnych o których nikt nie słyszał ?Co o tym myślicie? Np. u mnie jest taka sytuacja nie jestem zbyt zdolna żeby dostać się na UW nie jestem pesymistką ale myślę racjonalnie, wiec co ma mzrobić podać się i gdze iść wiec szczerze zastanawiam się nad zaocznymi teraz chyba dyplom jest ten sam co na dziennych a w trakcie będę mogła pracować możne jakiś doświadczenie zdobywać, jeszcze się nie orientuje ja kto jest może wy wiecie?
|
|
#1490 |
|
Rozeznanie
|
Kartkówka 2 września? Koniec świata
![]() --- Demotywatory naprawdę wciągają ![]() http://demotywatory.pl/99823/ZIOMALEM
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1492 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę na M jak Miłość
|
|
|
|
#1494 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() kartkówka to jeszcze nic moja koleżanka ma PRACĘ KLASOWĄ z baroku i cierpień młodego wertera ![]() Cytat:
![]() moi rodzice kończyli zaoczne studia na Uniwersytecie w Bialymstoku.. ale sami zgodnie twierdzą, że to nie to, co normalne studia. Zjazd co dwa tygodnie, zwykłe palenie głupa, zaliczenie to błahostka... ale im tylko papier był potrzebny, bo pracują w Urzędach a te 10 lat temu jak ktoś nie rozpoczął studiów to zwolnienia lecialy. ja nie uważam, że studia prywatne czy zaoczne to ZŁO, ale na pewno lepiej studiować dziennie.. a jeśli już studia płatne..to może wieczorowe na jakimś Uniwerku? na wieczorowe jest zwykle mniej chętnych, niższe progi. A na wieczorówkach więcej na pewno materialu niż na zaocznych. tak myślę, nie wiem jak to jest w praktyce.. poza tym ciągle patrzy się na potencjalnego pracownika przez pryzmat uczelni na jakiej studiuje bądź studiował. jak podejmiesz studia zaoczne i chcesz pracowac..to bez wykształcenia możesz pracować w sklepie, kawiarni, mcdonaldsie, kfc... niestety. Cytat:
też widziałam przefantastyczne ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- jest oglądalam u babci ostatnio teletydzień.. i była rozpiska wszystkich seriali, kiedy wznawiana jest transmisja.. m jak miłość od dzisiaj -.-dam sobie rękę uciąć, że mama pewnie ogląda
|
|
#1495 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja się zmywam, do jutra dziewczynki
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj się dosiadłam do mamy jak Modę na Sukces oglądała. Wytrzymałam 5 min, znudziło mnie ciągłe pytanie A kto to? A czemu to już nie jego żona ? A co to za dziecko ?
|
|
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
ja już oglądam
![]() co ja widzę w tych gupotach to nie wiem, ale się wciągnęłam. a co do zaocznych to się zgadzam z Martyną... i w sumie nie wiem, czy lepiej już te zaoczne, czy na gorszej uczelni dzienne ![]() dziewczyny, tez już idę ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
haha, obejrzałabyś cały to pewnie byś się domyśliła <rotfl> Mode ogladalam jak bylam malutka
|
|
|
|
|
#1498 |
|
Raczkowanie
|
Hej..
Co do przedmiotów; 8 matematyk, z 5 fizyk ( + 2 godz dod. obowiazkowo), 6 ang, 2 niem, 2 wosy i inne... Masakra.... Co do kartkówek, moja P. od polaka przed wakacjami też stwierdzila, że sprawdzian zrobi 2 wrz, żebyśmy się nie nudzili w wakacje... JAk będzie, się zobaczy... Spakowana do szkoły jestem, pierwszy i pewnie ostatni raz.... Zawsze pakuje się rano (lepiej to nazwać zbieraniem rzeczy w biegu) |
|
|
|
#1499 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze ) Jesteś w Liceum OGÓLNOKSZTAŁCĄCYM ![]() nam to zawsze powtarzaja -.- Cytat:
tak to moja chemiczka bierze 35zł, ale po znajomości mam zniżkę i możliwę, że w tym roku też jakieś upusty będę mieć a jak czasami przed sprawdzianami chodzę z koleżanką to płaciły 20zł od osoby fajnego masz kolegę ;D a że historia w poniedziałek to nie szkodzi takie rzeczy trzeba ustalać wcześniej ;PCytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14025008]u nas tez jest takie miejsce gdzie sa sklepik, automat na kawe, stoliki i to miejsce nazywa sie .... Macdonald [/QUOTE] eee to u Was pełna kulturka, skoro Maka macie ![]() ![]() e no Beata ;D masz władzę szacun! wczoraj kupiłam wszystkie zeszyty ![]() i nawet zeszyt na zwolenienia "piórnik" a raczej kawałek dżinsu powędrował dzisiaj do krawcowej, żeby uszyła i zamek wszyła a potem ja co jakoś ozdobię koralikami czy czymś ;D no i zamówiłam sobie kieszonkę na sciągi jakoś Was nadrobiłam ![]() a z nowych emotek najlepsza jest ta >>> ![]() ale dobra jest też ta >>> ![]() kupiłam dzisiaj sobie w Orsay'u 5 pierścionków za całe 24,9zł fajnie wyglądają razem, ale pojedynczo też będę nosić ostatnio z ciuchami przystopowałam i inwestuję w dodatki ;P no i wreszcie tusz sobie kupiłam ;P jeszcze muszę się zastanowić jaki podkład kupić... a w ogólę to muszę się z Wami podzielić moją radością mimo, iż pewnie nie zrozumiecie mnie ![]() mianowicie mój ukochany klub, Wisła Kraków, 22 lub 23 września będzie grał w Zamościu! W moim kochanym rodzinnym Zamościu 1/16 pucharu Polski normalnie poruszę niebo i ziemię, ale tam będę! nie ma bata! jadę i koniec jak mi koleżanka napisałą o tym, to myślałam, że padnę ze szczęścia ^^ jakiś napad ADHD miałam :P noo.. ![]() a teraz się skupiam na "M jak miłość" potem podpiszę kilka zeszytów na jutro i jazda
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w trakcie wymyślania co załorzę jutro do szkoły.
I spakować się muszę, pierwszy raz od kilku miesięcy. Obym nie wyszła z wprawy. Książek chyba na razie nie będę brała, same zeszyty, zapiszę temat ' Lekcja organizacyjna (...)' Ale czy mam tyle zeszytów ![]() Szukam... znowu bałagan zrobię i piórnika nie mam. Luzem długopisik wrzucę.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

nasze imiona są w pierwszym poście 

Atrakcja dnia: pies smigajacy po boisku na apelu.

i
, pasują nam do wątku
xD
:brzy dal:
:rzyg i: