|
|
#931 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
ja też
rzadko się daję namówić na picie na cysto, zawsze drinki sączę ![]() Cytat:
to ja jakaś niedzisiejsza jestem (wczorajsza? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wszyscy zapracowani widzę... wiec i ja się do roboty wzięłam, ale jak na razie walczę z formalnościami próbuję się na podyplomówkę zapisać ale oczywiście muszę najpierw odebrać dyplom a przed tym odwiedzić milion bibliotek chyba tydzień mi to zajmie
|
||||
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich zdychająco...
Drugi dzień, a ja już nie mam sił... Gryksiu, mówiłeś, co więcej, chciałeś nawet mnie zastąpić. Czekam więc
|
|
|
|
#933 | |
|
BAN stały
|
Ja stosuje tylko 4Z, bez tego pierwszego, ktore podalas
).Cytat:
Nieprawda, nic takiego nie mialo miejsca |
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#935 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Jak cudownie, że dzisiejszy dzień w pracy się już skonczył
jeszcze tylko 3 dni do weekendu
|
|
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie wysiadam, mózg mi wyparował i energia odejszła. Wypiłam kawę i lekko mi lepiej. A poza tym w niedzielę paskudnie obtarłam sobie piętę (mówiąc drastycznie: oderwałam sobie za pomocą zapiętka kawał skóry 2x2 cm), wczoraj się doprawiłam (a wydawało mi się, że jak mam niziutki zapiętek, to będzie git, uhm), przy każdym źle postawionym kroku puszczałam pod nosem niecenzuralną wiązankę. Dziś zostało mi jedynie założenie japonek (najelegantszych jakie mam) do koszulowej bluzki i spodni w kancik . Paskudna mi się ta pięta zrobiła, wczoraj się z niej płyn sączył i boliiii ![]() A z dobrych wiadomości: odkryłam kolejnego arbuza No kto by go tam szukał ![]() Dobra, obiecuję, to już ostatni edit Postaram się już więcej dziś nie marudzić. Boję się, że zabiłam Wam tym wątek
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-09-01 o 18:45 |
|
|
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się mega odcisk na pięcie zrobił i tak chodzę jak kulawa, więc możemy przybić "5"
|
|
|
|
|
#940 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale tym arbuzem mnie zaciekawiłaś Powiadasz, przeprowadził się w buraczki? Sama go wyhodowałaś? (wiem, wiem, ciekawość to pierwszy stopień do piekła )
|
|
#941 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja tez disiaj kimę odwaliłam- a w robocie nie byłam, tylko na rozpoczęciu roku z córą, potem razem na zakupach szkolnych. A po zakupach zasnęłam- nawet nie pamiętam jak i kiedy się połozyłam. Aby jakoś zakamuflować swoje lenistwo zaaranzowałam zupę ogórkową zanim małż przybył co do arbuza- może będzie buraczany w środku?
|
|
|
#942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mąż zasadził nasionka, podlewał, kierował pędy w odpowiednim kierunku (noo, ten jeden co w buraczkach to mu umknął), ale tak, ja wyhodowałam tego legendarnego arbuza ![]() Całe szczęście burak nie jest z dyniowatych, więc arbuz-niespodzianki nie będzie ![]() Jeszcze jedna katastrofa: wczoraj jakby nigdy nic poszłam sobie na maliny, a tam na krzaku siedzi szerszeń Jak mnie stamtąd wywiało! Nie że się boję jego jako owada, ale wolę nie ryzykować. Po ugryzieniu przez każdego owada mam obrzęk większy niż standardowo, więc szerszenia boję się najbardziej z tego właśnie powodu. Jeszcze mi życie miłe, kichać maliny.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-09-01 o 19:02 |
||
|
|
|
#943 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Przyszłam pomachać
Nic ciekawego nie mam do powiedzenia
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#944 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
z tego wszystkiego zapomniałam zapytać czy arbuz numero uno juz skonsumowany ![]() a na owady uzywamy: przed- off po- hydrokortyzon ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- edit- znowu mam jakaś złą passe do testów- wszystko jest ble i wszystko pachnie/smierdzi mydłem
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A skąd! Mam w rodzinie samych ekspertów-teoretyków. Wszyscy wiedzą, że ma brzmieć głucho, ale jak prezentuję to nikt nie wie czy to jest głuchy dźwięk W sprawie owadów: Matkoicórko, nie znoszę zapachu tych wszystkich antyowadzich specyfików, używam tylko wtedy kiedy muszę (do lasu, jak planuję dłuższe posiedzenie w ogrodzie), w domu mam wtyczkę na owady. Te specyfiki jednak nie pomogą chyba, jak owada rozdrażnię A boję się, bo po ugryzieniu zwykłego komara zdarza się, że mam bąbel o średnicy 5 cm. Oczywiście, jak akurat nie mam pod ręką żadnego specyfiku do smarowania. Ale obawiam się, że jakby mnie grubszy zwierz ugryzł w bardziej wrażliwe miejsce (twarz, szyja), to spuchnę tak, że żadne smarowania nie pomoże. Alergolog olał mnie (kilka lat temu, przy okazji innych badań). A ja wychodzę z założenia, że najlepszą ochroną jest unikanie bezpośredniego styku z owadami gryzącymi W sprawie testów: Tylko się cieszyć, że portfel odetchnie ![]() Ach, jeszcze jedno nieszczęście mi się przypomniało ![]() Kilka razy w ciągu miesiąca zdarzyło się, że w moim biurze poczułam swąd palonego plastiku. Łaziłam, wąchałam wszystko, nic nie wyniuchałam, po chwili zapach się ulatniał. Wczoraj się winowajca ujawnił Listwa taka z gniazdkami zaczęła się fajczyć, normalnie dym z niej szedł :szok: Zapewne winić należy czajnik elektryczny. Nie wpadłabym na to, że on ma za dużą moc, żeby go razem z innymi sprzętami do jednej listwy podłączyć
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-09-01 o 19:57 |
|
|
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj w klubie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja łączyłam. Biochemiczki łączą filtry ze wszystkim, z sałatką śledziową też. Tyle, że te naj-naj-naj filtry to za bałdzo nie współpracują z żadnym makijażem. Mnie Lirene 50+ wchłaniała się bardzo dobrze, ale ostatnie wizażowe doniesienia są takie, że ona jednak nie chroni najlepiej przed słońcem. Tak przynajmniej piszą ortodoksy. Ja używałam jej miesiąc i po upływie byłam blada jak trup.
|
|
#948 |
|
BAN stały
|
Mam wyniki, estrogen ok, ob w normie (mam 6 a norma jest od 0-20), hemoglobina ok,
hematokryt jedynie obniżony mam 35,5 a min to 38. Nie wiem o czym to może świadczyć. Stan podanemijny może mam. |
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słuchajcie - mój trzeci kociak.... jest kotką jednak, a nie kocurkiem I chyba z nami zostanie... mam coraz mocniejszą nadzieję![]() Z pracy wróciłam wq.... jak nigdy. Na pół godziny przed wyjściem dostałam zadanie do zrobienia - na jutro. Okazuje się, że w necie nie znalazłam tego, co potrzebuję, muszę dzwonić mailować, a zadanie z serii tych " na już". Kur... czaki, jakby nie można mi tego zlecić z rana, gdzie zdążyłabym to dziś załatwić chociażby telefonicznie właśnie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#950 |
|
BAN stały
|
Ja też wpadłam pomachać, ale na pożegnanie
bo jutro wybywam na wymarzony od dawna wypad do Amsterdamu ![]() Trzymajcie się |
|
|
|
#951 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Madziczko - ach jak fajnie jest w tej pracy czasami...znam "takie" tematy niestety. |
|
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik, biedaku, tak to jest, jak ktos bez wyobraźni zleca zadanie pięc minut przed końcem pracy, nie wiedząc nawet, ile czasu to zajmuje.
Znam z autopsji...
|
#953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Papuź, zaglądaj no częściej Cytat:
Madzik, trzecia kobietka, powiadasz? A jaki jest kolor jej?
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, też nie rozumiem
. Siedziałam w pracy, wystarczyło zadzwonić, że mam to zrobić i zrobiłabym, podzwoniła, pomailowała i miałabym to dziś jeszcze załatwione. A tak? Co ja zrobię dziś, teraz, o tej porze? Jedyne, co mogę zrobić to wysłać maile i liczyć, że ktoś na nie odpowie z rana. Trudno, dzwonić będę jak przyjdę do pracy![]() Echh, wyszłam z pracy tak nabuzowana, że nawet nie wiem kiedy doszłam na przystanek. W jakimś amoku byłam ![]() A to Lola ![]() Melk - baw się dobrze ![]() Aggie - czytałam, co masz w pracy za kocioł.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-01 o 22:10 |
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Taka trochę brudniutka, ale fajna
![]() A teraz jeszcze wrzucę coś i zmykam spać. http://demotywatory.pl/113111/Mleko#comments http://demotywatory.pl/107646/Gentleman#comments http://demotywatory.pl/113020/Jak-myslisz#comments
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-09-01 o 22:24 |
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czas na mnie, jutro pobudka o 5:10 ![]() Dobranoc Barowiczki
|
|
#958 |
|
Zadomowienie
|
Jaki fajny z niej bączek
słodkie pyszczydło ![]() ja na kota niestety poczekam, miał do mnie przylecieć w piątek, ale za późno zostały poinformowane linie lotnicze i się nie zgodziły na nowego pasażera wcześniej nie mogłam podjąć ostatecznych decyzji, bo siedziałam w szpitalu ale ja będę mieć (a już w zasadzie mam) chłopaczka
|
#959 | ||||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
w końcu go przedobrzycie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tylko sie za dużo po rowach nie plątaj
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik gratuluję kotka a raczej kotki
Fajny pyszczek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

nie znoszę wódki
rzadko się daję namówić na picie na cysto, zawsze drinki sączę 
to ja jakaś niedzisiejsza jestem 

próbuję się na podyplomówkę zapisać ale oczywiście muszę najpierw odebrać dyplom a przed tym odwiedzić milion bibliotek
chyba tydzień mi to zajmie

Nieprawda, nic takiego nie mialo miejsca

Jak mnie stamtąd wywiało! Nie że się boję jego jako owada, ale wolę nie ryzykować. Po ugryzieniu przez każdego owada mam obrzęk większy niż standardowo, więc szerszenia boję się najbardziej z tego właśnie powodu. Jeszcze mi życie miłe, kichać maliny.

Znam z autopsji...