|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI
Cytat:
odwdzięczę się taaaaaaaakimi mocnymi kciukami! może to ten pechowy wtorek rzeczywiście... ciekawe jak Gwiazdeczka. ![]() teraz się już w ogóle nie przejmuję tzn moja samoocena w skali od 1-10 z 3 spadła na 1, ale poza tym jest ok Cytat:
Cytat:
nie mam nic do rudego koloru włosów - wręcz przeciwnie podoba mi się a uznałam, że to charakterystyczne, niewielu ludzi może się pochwalić (!) rudymi włoskami wykrzykniki i znaki zapytania (<- nie widziałaś czy nie chciałaś widzieć... ) postawiłam dlatego, że nie byłam pewna, czy był rudy czy blond. No straszne, rzeczywiście. Chyba jesteś trochę przerważliwiona na swoim punkcie.,.![]() Cytat:
jeśli chodzi o samochód - zgasł trzy razy w tym raz na górce, czyli pierwsza próba nieudana. Nie przesadzaj...
|
|
|
#3722 |
|
Wtajemniczenie
|
iza_wiosenna kurcze, ale lipa... Następnym razem już nie pojedziesz
|
|
|
|
#3723 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj szkoda że się nie udało
Karmenka gratuluje zdania teori
|
|
#3724 |
|
Raczkowanie
|
witam
dołączam do tematu jako świeżo upieczony kierowca prawko odebrałam 17.08 ale udało mi się zdać dopiero za 5tym razem :P więc dziewczyny, wiem co czujecie. bo ja z każdym następnym egzaminem miałam coraz mniejszą nadzieję że kiedykolwiek zdam ten głupi egzamin.... no ale udało sie w końcu na szczęscie załapałam się już na nowe zasady czyli jazdę po mieście tylko 25min ![]() aaa co do tych czynności przed łukiem.... u mnie czyli w Opolu, wygląda to teraz tak że losuje sie dwie karty - kategoria światła + sygnał dźwiękowy i to co pod maską. i tylko sie pokazuje to co sie wylosowało. |
|
|
|
#3725 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zdałam. Zawaliłam w tym samym miejscu, z tym samym egzaminatorem i znowu po zaliczeniu wszystkiego i "prawie" powrocie do wordu. Tylko sytuacja była nieco inna, ale reszta jota w jote. W tym miejscu, co wymusiłam ostatnio, zgasł mi 2 raz, to sie zestresowałam, on nic nie mowi, to sobie mysle, ch** jade, ruszyłam cudnie z 2
a potem to juz nie wiem co wyrabiałam, ale cos bardzo niedobrego i za to oblałam, i za to ruszenie z 2. Qr.a mam dosyc, a egzaminator, ponoc surowy le dla mnie bardzo miły i wiedziałam,ze by mnie puscił.
|
|
|
|
#3727 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Przykro mi, ale dobrze Ci szło i to najwazniejsze i jak egzaminator Ci powiedzial, ze bdb jezdzisz to musi byc dobrze Bardzo podobala mi sie Twoja relacja i przyjemnie mi sie czytało Dziwne troche, ze kolezanka zdala z takimi błedami, ale z drugiej strony fajnie, ze jej sie udało. Na pewno sie cieszy. Cytat:
ZDASZ, ZDASZ, ZDASZ, AMEN A z TZ moze jeszcze sie zejdziecie, a jesli nie to na pewno nie był Ciebie wart i tuz za rogiem czeka ksiaze z bajki Który bardzo chetnie bedzie Ci pozyczal ba ! nawet odda Ci swoje auto bys mogla jezdzic ile tylko bedziesz chciala gdy za 9 dni zdasz egzamin![]() A ja dzis mialam swoja bodajze 5 badz 6 samodzielna jazde, ale najdluzszaaaa :P prowdzilam kawalek nad jezioro i z jeziora do domku popelniam jeszcze bledy i nie opanowalam do konca auta TZ, z 5 dalam na 2 zamiast na 4 :P chyba 2 razy tak zrobilam. Na szczescie pasazerowie mi wybaczyli bo wiedza, ze swiezynka jestem I na zakrecie zamiast troszke przyhamowac jeszcze to ja dodałam... GAZU aaaaaaaaaa !:P
![]() Edytowane przez Sag etwas Czas edycji: 2009-09-01 o 20:20 |
||||
|
|
|
#3728 |
|
Wtajemniczenie
|
Agnes140489
mineralka91 madzia9018 syyluusiiaa Powodzenia ![]()
|
|
#3729 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() no szkoda, szkoda. Ale trudno ![]() Cytat:
![]() ja od razu dostałam kartkę ze swoimi danymi i z tym co wylosowałam. ![]() Cytat:
na nauczycielskie.. ale i tak mamy do siebie niedaleko ![]() Cytat:
jejku ![]() pewnie się potem spięłaś i stąd te błędy, tak? zapisałaś się na kolejny termin?
|
|
|
#3730 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Agnes140489 mineralka91 madzia9018 syyluusiiaa Powodzenia jutro
![]() :kci uki:
|
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mniej stresu, tak mi się wydaje, bo wiem, czego się spodziewać. baardzo się cieszyła, ale mnie też męczyła że niesłusznie zdała. Uspokoiłam ją mówiąc, że w 'normalnych' warunkach jeździ świetnie i zasłużyła na prawko, bo tak jest. tylko kurde biedna bo nie ma czym jeździć, a samochodem ojca się boi.:/ i chyba będzie mieć długą przerwę bez jeżdżenia autkiem - mimo prawka w kieszeni. :/wiecie co? każda pisała o tej nodze na sprzęgle, a ja - spokojna po teorii myślałam, że to mnie na pewno nie spotka. a tu taki surprise wystarczyła pierwsza nieudana górka i noga się rozszalała...
|
|
|
#3732 | |
|
Zadomowienie
|
to może zainwestować w jakiś dobry klej, żeby przykleić tę skaczącą nogę do sprzęgła?
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
|
|
#3733 |
|
Wtajemniczenie
|
Agnes140489
mineralka91 madzia9018 syyluusiiaa POWODZENIA JUTRO! |
|
|
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro mi, że nie zdałaś Powodzenia dziewczyny !
|
|
|
|
|
#3735 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam do grona kierowców wizażowych
zdałam za pierwszym razem. Jeździłam ze świdomością, że nie zdam. A tu taka miła niespodzianka.
|
|
|
|
#3736 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Że co? Uśmiech poproszę i więcej wiary w siebie Cytat:
Dołączam ![]() Cytat:
![]() ---------------- Wiecie co? Po wczorajszym bacie stres odszedł w siną dal Od wczoraj ok. 16:00 tak mi wisi ten egzamin xD Zwisa i powiewa
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny, łacze sie w bólu z innymi, co nie zdały, a gratuluje tym, co zdały. Na razie mam dosyc, nie wiem, kiedy sie zapisze, bo sie spłukałam, 4 nie zdane egzaminy w 5 tyg, to dla mnie dosc, co tygodniowy stres. Mam juz tego normalnie dosc, choc jest plus, dzieki niemu chudne, wiec jak linię złapie to i kwiaty do Wordu zaniose za te poprawki. Napisze pewnie dopiero jak zdam i które było podejscie.
Powodzenia dziewczynki jutro ![]() witam dołączam do tematu jako świeżo upieczony kierowca prawko odebrałam 17.08 ale udało mi się zdać dopiero za 5tym razem :P więc dziewczyny, wiem co czujecie. bo ja z każdym następnym egzaminem miałam coraz mniejszą nadzieję że kiedykolwiek zdam ten głupi egzamin.... no ale udało sie w końcu na szczęscie załapałam się już na nowe zasady czyli jazdę po mieście tylko 25min ![]() aaa co do tych czynności przed łukiem.... u mnie czyli w Opolu, wygląda to teraz tak że losuje sie dwie karty - kategoria światła + sygnał dźwiękowy i to co pod maską. i tylko sie pokazuje to co sie wylosowało Qrcze, to szkoda,ze do nas nie dotarły nowe zasady, bo ja jezdziłam juz 40 minut, a babka przede mna 55 wszystkiego... Jeszcze dopisze a propos manewrów... Jakiegos wybitnego miałam dzis pecha do rowerzystów. Jedzie sobie dziadunio poboczem, ja za nim, to sobie mysle, nie zblizam sie do niego, jade, swiatła mnie złapały na chwilke, uf dziadunio pojechał.Jade dalej, a dziadunio dalej jedzie, to sie wloke, bo podwójna ciągła, i dziadunio, za mna coraz wiekszy sznureczek aut, to sobie mysle, obleje mnie,ze ruch tamuje, to dawaj, wyprzedziłam dziadka, nie najechałam na podwójna, nie strąciłam dziadunia do rowu. Z tego manewru jestem po prostu dumna! Pozniej jeszcze byli inni rowerzysci, ale spox, na przerywanej sobie wyprzedziłam na luzie, ale z dziadkiem to miałam urwanie głowy. Ale cóz..sobie choc pojezdziłam.
Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2009-09-01 o 22:20 |
|
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więcej wiary w siebie: ![]() no, no, mam nadzieję, że ten stan się utrzyma do egzaminu grunt to luuuz.Agnes140489
mineralka91 madzia9018 syyluusiiaa mooocno kciukam!
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes140489
mineralka91 madzia9018 syyluusiiaa I ja kciukam ![]() ![]()
|
|
#3740 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na pewno jest Ci ciezko teraz .. ale jak to mowia .. tego kiata jest pol swiata z pewnoscia niedlugo znajdzie sie "lepszy model" :P:P:P ) a egzaminem sie nie martw - bedzie dobrze ja tez za bardzo nie umialam zawracania ( chyba tylko 3 razy robilam zawracanie na 3 i na egzaminie mi sie to trafilo:P i sobie mysle ze juz po mnie:P ale sie skupilam i poszlo (niewiem jakim cudem) idealnie:P wiec GLOWA DO GORY
Edytowane przez Kenyaa Czas edycji: 2009-09-01 o 22:12 |
|
|
|
|
#3741 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociac po polnych drogach A ja swoja pierwsza jazde mialam jakos miesiac po tym jak zdałam prawko :P Teraz mama cos mysli o jakims autku, wiec moze moze.. Cytat:
Dziewczyny do boju ! Agnes140489 mineralka91 madzia9018 syyluusiiaa POWODZENIA JUTRO
|
|
|
#3742 |
|
Zadomowienie
|
powodzenia jutro dziewczyny
![]() Iza, Krakowianko, dziwię się jak wszystko pamiętasz, ja pojechałam do Huty ale nic więcej nie pamiętam, tylko parkowanie na drodze ze znakiem ograniczenia do 40 zdasz następnym razem i dziewczyny wszystkie też
|
#3743 |
|
Raczkowanie
|
Agnes140489 mineralka91 madzia9018 syyluusiiaa Powodzenia jutro ![]() :kci uki:Ja tez jestem z Wami !! Dajcie popalic egzaminatorom ![]() Dziewczyny dzis zdajace egz.praktyczny, bardzo mi przykro Nastepnym razem sie uda, i musicie w to wierzyc!!!Karmenka gratulacje zdanych testów! |
|
|
|
#3744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też trzymam kciuki
|
|
#3745 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co tydzień egzamin?? jakoś często. ja musiałam na każdy czekać ok 1.5 msc-a i tym sposobem musiałam powtórzyć testy... hmmmm a do rowerzystów też szczęscia nie mam na jazdach z instruktorem natknęłam sie na jedną babke która jechała środkiem mojego pasa - jazda na wprost /skręcanie w prawo. no to sobie myśle, okej, niech jedzie, widocznie chce zmienić pas na ten do skręcania w lewo. dojechała do świateł (ok 300m) po czym zsiadła z rowera i weszła z nim na chodnik
|
|
|
|
|
#3746 |
|
Wtajemniczenie
|
gwiazdeczka - c0 do tych nowych zasad - tj. jezdzenia 25 min - to obowiazuje, ALE pod warunkiem ze w 25 min zdazysz wykonac wszystkie obowiazkowe elementy i to wszystko poprawnie za 1 razem. wtedy egzaminator MOZE, ALE NIE MUSI skrocic czas trwania egzaminu do 25 min.
ja tez dzisiaj oblalam :/ egzamin mialam na 19 wiec caly dzien w stresie, ale poza scisnietym zoladkiem na 3 godziny przed jakos strasznie tego nie odczulam. za to w tak glupi sposob to jeszcze nie oblalam (2 pierwsze podejscia to wymuszenia na miescie - jedno ewidentnie z mojej winy, drugie to pech) - 3 ci raz to luk - nie dojechalam wystarczajaco daleko do koperty przy jezdzie przodem. za drugim razem braklo mi doslownie 10cm. natomiast dzisiejszy - najgorszy sposob oblania - nie przestawilam fotela pasazera, ktory odchylony byl tak daleko ze zaslanial mi cala boczna szybe. nie widzialam w niej kompletnie nic, ale nie przyszlo mi do glowy zeby sie zatrzymac i zrobic potem luk drugi raz w ramach korekty, tylko jechalam, bo myslalam ze jakos pojdzie. no i poszlo - prosto w słupek ;/ mam juz dosc tych jazd i tracenia kasy - jutro rano ide do wordu i tak jak poprzednio bede brala numerki co 5 osob - w koncu przyjdzie ktos kto bedzie chcial przelozyc swoj egzamin to wskocze na jego miejsce, bo czekac to juz mi sie nie chce :/ powodzenia dla jutrzejszych dziewczyn. spalcie gumy
|
|
|
|
#3747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nastepnym razem jak mnie bedzie chciał tam jakis zawiezc, to jade w druga strone, trudno, bede miec błąd, ale tam juz nie pojade. A tyle razy tam jezdziłam, nawet dzis
Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2009-09-01 o 23:08 |
||
|
|
|
#3748 |
|
Raczkowanie
|
powiem Wam, że też już miałam dość... na 5ty raz szłam już tak zrezygnowana że było mi obojętne czy zdam czy nie, byle żeby tam za długo nie siedzieć.... nawet dodatkowych jazd nie wykupiłam.... no i właśnie wtedy, o dziwo, zdałam
a wcześniejsze 4 razy?.... hmmm, tego rekordu chyba nikt nie pobije - 3 razy na placu no a 4 - byłam z siebie dumna bo udało mi sie wyjechać na miasto ale wymuszenie + zapomniałam włączyć kierunkowskazu na jakims pokojnym osiedlu żeby nie jeździć za blisko zaparkowanych na chodniku samochodów....trzymam kciuki za Was ! najważniejsze to sie nie poddawać
|
|
|
|
#3749 | |
|
Zakorzenienie
|
No i tak ma być
![]() Cytat:
![]() -------------- Dziewczyny, dajcie dziś czadu
|
|
|
#3750 |
|
Raczkowanie
|
Cuudownie normalnie zaje.. ;/ wczoraj moj instruktor napisal mi smsa z oswiadczeniem że na egzamin musze sobie dojechac na wlasny koszt
a jutro egzamin osrodek jest jakies 50 km od mojego miejsca zamieszkania. Co za głąb normalnie jestem zalamana..;/ chyba niepodejde do tego egzaminu no bo niemam jak;/ jakby mi wczesniej dal znac to bym sobie przeciez ustalila na pozniejszy termin czy godzine i by moze ktos mnie zawiozl;/ a tak to lipa;/ zobaczymy dzisiaj bo mam plac i co mi powie, ale chyba zadzwonie do niego i powiem ze wole sobie ta godzinke zostawic w razie W. bo mam ostatnia juz
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.

Ale ja oczywiście od razu wnerw i po prostu wyszłam z samochodu, bo wiedziałam, że koniec 
ciekawe jak Gwiazdeczka.
tzn moja samoocena w skali od 1-10 z 3 spadła na 1, ale poza tym jest ok
a uznałam, że to charakterystyczne, niewielu ludzi może się pochwalić (!) rudymi włoskami
) postawiłam dlatego, że nie byłam pewna, czy był rudy czy blond. No straszne, rzeczywiście. Chyba jesteś trochę przerważliwiona na swoim punkcie.,.

zdałam za pierwszym razem. Jeździłam ze świdomością, że nie zdam. A tu taka miła niespodzianka.
Uśmiech poproszę i więcej wiary w siebie