|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Wszystkie kotki fajne są...
Widziałyście nowe emotki? ,<------A to jedna z upragnionych
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-01 o 23:14 |
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
ja widziałam i ta mi sie zdecydowanie najbardziej podoba A byłam dziś w Naturze w celu zakupu balsamu "powitanie z Afryką" i co ? Puste półki ech....
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
<------Ta jest taka niszowa
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
O tak zdecydowanie
Dodasz nowe ciasteczko ???
|
|
|
|
#965 |
|
Zadomowienie
|
Niekiedy odczuwałam brak tej Skype'owej emotki:
![]() o ile łatwiej jest mi teraz wyrażać te najtrudniejsze emocje.. ![]() A to co, do licha? : ![]() Można to interpretować różnorako, ale nie przyszłoby mi do głowy, że to oznacza satysfakcję z posiłku. Melk, życzę wiele pozytywnych wrażeń i spokojnej podróży!
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik, dodaj do Niszowych Ciasteczek Rory Cochrane'a - uroczego Tima Speedle z CSI Miami...
(testuję tylko emotkę, bez skojarzeń...)
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Wypadałoby coś na dniach upieć
Aggie - nie boję się twojej pałki ![]() Wkleję chyba Jamesa Spader'a.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-01 o 23:37 |
|
|
|
#969 |
|
Zadomowienie
|
A to ------->
w sensie co, torba brzydalowi na łeb i za ojczyznę? ta---> jest, hmmm... zgodna z rzeczywistością
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
to jest Leatherface z Teksanskiej masakry
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#972 |
|
Zadomowienie
|
aaa, teraz to wszystko jasne
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe, w jakiej sytuacji po raz pierwszy użyję tej... -->
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam tylko powiedzieć że nowe emotki wydają się przydatne (w większości) zwłaszcza ta:
![]() oraz ze kotek Madzika jest przecudowny i ja bym go na miejscu Madzika nie oddała ![]() a teraz idę spać ![]()
|
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm......
![]() Cytat:
, tak jak Bale zrobił w Equilibrium "rozpierduchę w imię psa"![]() Ja chcę więcej emotek! Dobranoc, idę śnić o jakimś niszowym przystojniaku
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-09-02 o 01:11 |
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#978 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#979 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
dawno mnie tu tak wcześnie nie było
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Planuję wyrwać zęba, zdrową 5 na dole. Po wyrwaniu w zeszłym tygodniu wyleczonej kiedyś kanałowo 6, zęby będą mi wędrować jeszcze bardziej w lewo, więc dla symetrii planuję wyrwać 5 z prawej, 5-tkę dlatego ze ona wychodzi spoza łuku. Nie to żeby mi się tak wyrywanie podobało Czekam aż rana po 6 się zagoi.Ostatnio dowiedziałam się u dentystki że ząb wyleczony kanałowo służy jeszcze 5 do 10 lat, a ja naiwnie myślałam ze to już do końca żywota, po cóż się tyle męczyć, gdybym to wiedziałam od razu kazałabym wyrwać i wprawiać porcelankę, cenowo na jedno by wyszło. |
|
|
|
|
#981 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blue ja odpuściłam kanałowe po tym jak miałam w ten sposób zrobione dwie szóstki i wytrzymały dwa tygodnie,po dwóch tygodniach poprawka a po roku było po szóstkach,już więcej nie będę się tak męczyć,bo płacić trzeba było ,męczyć się też ,potem na każdą zmianę pogody łupało w nich...szkoda czasu i kasy.Teraz jak się okaże ,że będą miały chętkę robić coś kanałowo to każe od razu usunąć...... więcej na kanałowe się nie zdecyduję...
|
|
#982 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to nieprawda- mam zęby leczone kanałowo już 15 lat i mają sie dobrze Cytat:
ja mam kanałowo wyleczone wszystkie zęby od czwórek, wiec jakby nie mam wyjścia...i lepiej mnie nie straszcie ze za 5 lat bede bezzębna... edit- ponadto endodoncja jest najszybciej rozwijającą się dziedziną w stomatologii (podobno)...choć gutaperka pozostała...od czasów starożytnego Egiptu...
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-09-02 o 09:57 |
||
|
|
|
#983 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedobra pani zębolog
|
|
#984 |
|
grozi wypollizowaniem
|
moje zęby to moja trouma życiowa- no ale cóż poradzić
![]() a tej emotki do czego sie uzywa?
|
|
#985 |
|
Zadomowienie
|
|
#986 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Księdzowej " emotki można użyć do odczyniania uroków na zakupy zagramaniczne na przykład
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedna szóstka leczona w ośrodku okazała się niedoleczona, raz że sporo się ucierpiałam, dwa że ząb psuł się pod plombą, więc był rozwiercany, znów leczony kanałowo-czyszczone kanały raz jeszcze, dotruwany-na któryś ze składników jestem uczulona i teraz koniec końców został wyrwany. Inny z zębów leczonych kanałowo daje znać o sobie jeśli jem czy piję coś zimnego, a teoretycznie jest martwy więc chyba nie powinien boleć? Mój w zeszłym tygodniu wyrwany ząb, był leczony kanałowo pierwszy raz ok. 8 lat temu w ośrodku, potem ponownie leczony po 2 latach, czyli ok 6 lat temu. Najgorsze co być może to leczenie kanałowe. Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2009-09-02 o 10:15 |
|
|
|
|
#989 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej hej!
Mam nadzieje ze jeszcze ktos z was pamieta Teziaka ![]() Kurcze stesknilem sie za wami Nie dam rady wszystkiego przeczytac Ze mna jest coraz gorzej Naraz ie jakos funkcjonuje,od poniedzialku jestem w koncu w robocie,wczesniej przez prawie 3tygodnie na L4 siedzialem.W miedzyczasie zmarla mi bliska memu sercu osoba Znow zaczalem sie leczyc u psychiatry I chyba zaczne chodzic do jakiegos psychologa,albo psychoterapeuty.Moj stan psychiczny jest w oplakanym stanie,z byle powodu wpadam w furiee,rzucam wszystkim czym popadnie,placze bez powodu....koszmar istnym slowem,do tego slysze glosy Nikt mnie nie rozumie,wszyscy mysla ze udaje albo sobie wmawiam choroby i kaza mi sie brac w garsc.Mowia tylko nie bierz tabletek,wez sie za nauke albo bog jeden wie za co...Wymyslaja mi zajecia na ktore nie mam ochoty,kaza mi sie smiac A najlepiej znajdz se jakas kicie do ruch***ia![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : (
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Teziaczku -
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.

,<------A to jedna z upragnionych

ja widziałam i ta mi sie zdecydowanie najbardziej podoba
ech....

(testuję tylko emotkę, bez skojarzeń...) 

w sensie co, torba brzydalowi na łeb i za ojczyznę?
jest, hmmm... zgodna z rzeczywistością

Nie dam rady wszystkiego przeczytac
Ze mna jest coraz gorzej
Nikt mnie nie rozumie,wszyscy mysla ze udaje albo sobie wmawiam choroby i kaza mi sie brac w garsc.Mowia tylko nie bierz tabletek,wez sie za nauke albo bog jeden wie za co...Wymyslaja mi zajecia na ktore nie mam ochoty,kaza mi sie smiac