Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-01, 23:53   #1531
Paulyna_
Raczkowanie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

heej! wbijam do was, bo mnie też czeka maturaa w 2010 roku....;d co za radość ahh. planuje zdawać rozszerzona geografie(która mi się skończyła w drugiej klasie, ale co tam), rozszerzony polski i angielski. zobaczymy jak to bedzie. książek narazie nie mam, zeszytów też nie xD

dieta na erasmusie!

start: 81 kg
Cel I: 77kg JEST
Cel II: 73 kg
Cel III: 69 kg
Cel IV: 65 kg

60 kg musi być!
Paulyna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-01, 23:57   #1532
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulyna_ Pokaż wiadomość
heej! wbijam do was, bo mnie też czeka maturaa w 2010 roku....;d co za radość ahh. planuje zdawać rozszerzona geografie(która mi się skończyła w drugiej klasie, ale co tam), rozszerzony polski i angielski. zobaczymy jak to bedzie. książek narazie nie mam, zeszytów też nie xD
Hej

Oo, przypomniało mi się, że nie mam żadnego długopisu a szukałam po całym domu, ale żaden mi nie odpowiadał. Rano sobie kupię, bo trochę siara tak pierwszego dnia od razu długopisy żulić...

Idę, bo rano planuję wstać o 6...

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 00:10   #1533
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Pewnie, przyszłam, to wszystkie poszły spać!
To też idę...

Poza tym mam doła I to jedyny plus dla szkoły, nie będę się miała czasu zamartwiać tym, czym nie powinnam

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Oo, jedna Kasia
Ja się z religii przygotowałam na brak pisania... I wos,historii z moim superowym historykiem tak samo.

I jak zawsze mam takie śmiechowe, jak się grzebie w tym samym koszu w realu w dziesięciolatkami... xD
no ja niestety będę musiała mieć JAKIŚ zeszyt do religii ;P

dzisiaj byłam w realu i jak widziałam te dzikie tłumy przy koszach z przyborami szkolnymi
a zeszyty kupiłam w małym sklepie papierniczym na osiedlu
Stary 2009-09-02, 00:32   #1534
Paulyna_
Raczkowanie

ja akurat długopisy to mam

też chciałam wstać o 6, ale stwierdziłam, że nie bede sie katować pierwszego dnia i nastawiłam budzik na 6.30

dieta na erasmusie!

start: 81 kg
Cel I: 77kg JEST
Cel II: 73 kg
Cel III: 69 kg
Cel IV: 65 kg

60 kg musi być!
Paulyna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 00:34   #1535
KaasiaaK
Zakorzenienie

a ja na 6.15, więc idę
baju **
Stary 2009-09-02, 06:25   #1536
martus9191
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
mówiłam Ci martus że masz świetnego ava?
A dziękuje

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
oj ta emotka pasuje do niej
ale żeby w podstawówce się malować!
Marek miał rację!
Oj ale błyszcza to mógł jej pozwolic

Idę głowe myc a potem 5 godzin lekcji i do domku

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 07:09   #1537
BeaS
Zakorzenienie

Cześć , Dziunie

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
edit: jeszczę się z wami podzielę moją wieczorną refleksją w rozmowie z moim Gosiasem.

Ja 22:25:07
wezmę się rano upudruję jak na 9:00 mamy...co by za bardzo nie oslepiać swoją zaj.ebi.sto.scią na korytarzach;d
Gosias 22:26:31
hahaha no trzeba ten blask niesamowitości trochę przyćmić
Ja 22:26:56
no dokladnie, za tapetą go ukryję.

Cytat:
oj ta emotka pasuje do niej
ale żeby w podstawówce się malować!
Marek miał rację!
Nie w temacie jestem. O co chodzi? Nie oglądałam tego

Cytat:
Poza tym mam doła I to jedyny plus dla szkoły, nie będę się miała czasu zamartwiać tym, czym nie powinnam

Cytat:
Hej

-------------

Idę do S

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 07:14   #1538
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
ja zawsze komentuję.
poszłam niedawno na pocztę. proszę o kwitek na list polecony, wypełniłam, daję "paczkę". a babka do mnie :"ja nie mogę tego nadać listem poleconym" no i zaczyna się dyskusja

ja: dlaczego?
pani na poczcie [dalej pnp] : ponieważ to jest allegro
ja: skąd pani wie?
pnp: bo widzę.
ja: co pani widzi?
pnp: że to jest wysyłka do klienta.
ja: ma pani roentgen w oczach?
pnp: nie, ale nie wyślę tego listem poleconym.
ja: proszę mi pokazać punkt w regulaminie, że nie może pani tego wysłać listem.
pnp: <bulwers> nie wyślę i koniec.
ja: więc proszę mi to napisać na kartce i postawić swoją pieczątkę.
pnp: co pani taka zawzięta?
ja: bo muszę to wysłać.
pnp <wielki bulwers na twarzy, aż się czerwona zrobiła>
ja: a pani tu za karę siedzi? koperta ma wymianry na list polecony? ma.
pnp: proszę mi to dać.

-.-

ale ja to mam chyba po rodzinie... wujek ostatnio wysyłał jakąś przesyłkę pocztą.. i miał to zapakowane w karton po wódce dębowej. i były nadruki, po boku kartonu. Babka w okienku mówi, że mu nie wysle bo ma nadruki to wujo, żeby podala punkt regulaminu ;] a ona, że to logiczne, ze nie moze byc reklamy.. i tekst baby:"nie można bo pan się nie nazywa wódka dębowa", na co wujo :"a skąd pani wie? jak dopiszę Wojciech I*********** Wódka Dębowa, to będzie dobrze?"

kłócił się z nią 15 minut ;] i już jest znany na każdej poczcie w swoim mieście ;]

mówił, że ostatnio (po przeczytaniu nazwiska na liście do wyslania) go przywitała babka słowami :"o to pan, my pana znamy, ostatnio pan zrobił rozróbę na piątce, słyszalam".

ja chyba mam ten charakterek po wuju
on normalnie tak z tą pocztą walczy, że szok;d z regulaminem chodzi wysyłać paczki
.
i bardzo dobrze ! trzeba walczyc D
[QUOTE=blue_apple;14029279]
Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Koleżanka mi powiedziała.. W sumie nasza polonistka jest do tego zdolna, a przez wakacje mieliśmy przeczytać "Ferdydurke" Wszystko możliwe.

A co do tabletek to mi się cera poprawiła i nie przytyłam, ale też nie schudłam..
a nam chce zrobic kart z ludzi bezdomnych
Cytat:
Napisane przez ewelina* Pokaż wiadomość
Nie rozumem co jest złego w płatnych studiach? Mi się wydaje że lepiej iść na zaoczne studia ale renomowane niż skończyć w jakiś podrzędnych o których nikt nie słyszał ?Co o tym myślicie?
Np. u mnie jest taka sytuacja nie jestem zbyt zdolna żeby dostać się na UW nie jestem pesymistką ale myślę racjonalnie, wiec co ma mzrobić podać się i gdze iść wiec szczerze zastanawiam się nad zaocznymi teraz chyba dyplom jest ten sam co na dziennych a w trakcie będę mogła pracować możne jakiś doświadczenie zdobywać, jeszcze się nie orientuje ja kto jest może wy wiecie?
ogolnie zgadzam sie z Martyna i Marta co napisaly , ale jak nie zapomne to napisze po poludniu o tym

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Ja wczoraj się dosiadłam do mamy jak Modę na Sukces oglądała. Wytrzymałam 5 min, znudziło mnie ciągłe pytanie A kto to? A czemu to już nie jego żona ? A co to za dziecko ?
moja babcia to oglada namietnie i jak do niej przychodze to mowie: babciaaa ale przeciez ona byla z nim a teraz jest z tym? pokrecony serial
Cytat:
a w ogólę to muszę się z Wami podzielić moją radością mimo, iż pewnie nie zrozumiecie mnie
mianowicie mój ukochany klub, Wisła Kraków, 22 lub 23 września będzie grał w Zamościu! W moim kochanym rodzinnym Zamościu 1/16 pucharu Polski normalnie poruszę niebo i ziemię, ale tam będę! nie ma bata! jadę i koniec
jak mi koleżanka napisałą o tym, to myślałam, że padnę ze szczęścia ^^ jakiś napad ADHD miałam :P
no to zaje,biscie

Cytat:

To też się pochwalę: jeździłam na rolkach i kręciłam 40 minut HH, jutro będę biegać cholera, biorę się za siebie...
Cytat:

Cytat:
siema.

------
dzien dobry spamerki moje
jestem juz ubrana wszystko ładnie zaraz wychodze na autobus.

a emotki fajneeeee pozniej obczaje dokaldnie. tylko chcialabym jeszcze emotke <plask> zaje.bista jest

milego dnia
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 07:47   #1539
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
nosek do góry ;**

Cytat:
hej

w końu jakaś paulina a ostatnio nawet mówiłam, że ubolewam nad brakiem Pauliny na watku

Cytat:
Hej

Oo, przypomniało mi się, że nie mam żadnego długopisu a szukałam po całym domu, ale żaden mi nie odpowiadał. Rano sobie kupię, bo trochę siara tak pierwszego dnia od razu długopisy żulić...

oj tam, zrozumieją. bida w domu, Justyna najcieńsze zeszyty, długopisu nie ma ;P pamiętaj, w ramach oszczedności na inwestycje, klasa zrozumie ;P

Cytat:
ja akurat długopisy to mam

też chciałam wstać o 6, ale stwierdziłam, że nie bede sie katować pierwszego dnia i nastawiłam budzik na 6.30
ja tak samo 6:30

byłam biegać
już nawet się wykąpciałam idę suszyć łeb.

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość

moja babcia to oglada namietnie i jak do niej przychodze to mowie: babciaaa ale przeciez ona byla z nim a teraz jest z tym? pokrecony serial

moja babcia nienawidzi nawet głosu lektora z MnS
mówi, że słuchać nie może, że same intrygi i ciągle to samo

dzień dobry Dziunie ;****

ech, zaraz do S. -.-
przykro... idę się suszyć.

buźka ;*

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 12:50   #1540
Slodka_Marzycielka
Zakorzenienie

Wymiatam xD

Pierwszy dzień i już dwie piątki
Który dotrzymuje słowa.
Każda miłość zaczyna się od obecności i do obecności się sprowadza.
Slodka_Marzycielka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 12:59   #1541
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Slodka_Marzycielka Pokaż wiadomość
Wymiatam xD

Za co?

---------

Wróciłam z S Wypożyczyłam sobie repetytorium do poldona i biologii A zaraz idę do biblioteki miejskiej (po dobre repetytorium z chemii), na miasto i na siłkę

Sprzedałam dziś 4 książki Ale jestem przedsiębiorcza

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-02, 13:04   #1542
martus9191
Zakorzenienie

Cytat:
Wymiatam xD

e to niezła jesteś A mozna wiedziec za co ?

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Wróciłam z S Wypożyczyłam sobie repetytorium do poldona i biologii A zaraz idę do biblioteki miejskiej (po dobre repetytorium z chemii), na miasto i na siłkę

No ja tylko 1 :P Muszę się do Ciebie na korepetycje z przedsiębiorczości zapisac

A tak w ogóle to oddali nam matury próbne z angielskiego i miałam 78 procent Jestem zadowolona mimo że to podstawa, ale liczyłam na ok 60 Zresztą angielski i tak na maturze u mnie byle zaliczyc

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 13:11   #1543
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
No ja tylko 1 :P Muszę się do Ciebie na korepetycje z przedsiębiorczości zapisac

A tak w ogóle to oddali nam matury próbne z angielskiego i miałam 78 procent Jestem zadowolona mimo że to podstawa, ale liczyłam na ok 60 Zresztą angielski i tak na maturze u mnie byle zaliczyc
Spoko

No to ładnie

--------------

Ale nas maturą nastarszyli xD Sorka od polskiego jutro ma zamiar dać nam tematy prezentacji do wyboru, z biologii kazała już powtarzać pierwszą klasę i oznajmiła, że od poniedziałku mamy fakultety z bioloii. Jak miło Nie dość, że w planie mam sporo biologii to jeszcze fakulteciki będą. Zupa

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

No to ja spierniczam
Będę później

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-02, 13:57   #1544
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Nie w temacie jestem. O co chodzi? Nie oglądałam tego
nooooooo bo wczoraj w 'M jak miłość' jak Natalka się szykowała do szkoły to pomalowała rzęsy tuszem i błyszczyku użyła... no i Marek się bardzo zdenerwował i kazał jej to zmyć, a Hanka powiedziała, że może sobie błyszczyk zostawić na co Marek, że nie! no i się Hanka z Markiem pokłóciła I Marek jej zarzucił, że podważa jego autorytet czy coś takiego ;P
no i później Natalka stwierdziła, że jest brzydka i dlatego się pomalowała... a koleżanki z jej szkoły są ładne xD

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14034650]
no to zaje,biscie
[/QUOTE]

taaa :P super a jeszcze lepiej, bo w tym samym tygodniu mam spr. z biologii z budowy komórki i podziałów komórkowych, a miałam to w 1kl. mecz może być we wtorek (jednak liczę, że będzie w środę...) a we wtorek mam 2 biologie -.- no i jeszcze w czwartek mam...
całe życie pod górkę ;(

w ogóle dzisiaj myślałam, że padnę ze śmiechu
czekamy sobie koło sali gimn. na sora od WFu i idzie dyrka z piątką dzieci ;D ja myślałam, że to przedszkole, a okazało się, że to nasi gimnazjaliści
okazało się, że nie wyszło stworzenie 2 klas i jest jedna.. 12 osobowa ;] bo to jest prywatne gimnazjum... 250zł miesięcznie płacą ;] i siedzą w jednej sali cały czas :P
mówię Wam xD te dzieci to wyglądają na max 3kl. podstawówki
fajnych mam ziomów ze szkoły, no nie?

zaraz muszę iść poszukać jakichś spodni na WF, bo kurde kupiłam sobie w grudniu za całe 89,9zł Nike fajne, ale kurde oczko mi na tyłku poszło i dziurka się zrobiłam.. zaszyłam, ale widać, więc mam je póki co do spania, a WF jutro ;] i nie chcę od razu wykorzystać jednego z dwóch nieprzygotowań ;]

aaa i się jeszczęp pochwalę, że dostałam z PP lekcję do poprowadzenia za tydzień po znajomości

Edytowane przez KaasiaaK
Czas edycji: 2009-09-02 o 13:59
KaasiaaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 14:27   #1545
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
To też się pochwalę: jeździłam na rolkach i kręciłam 40 minut HH, jutro będę biegać cholera, biorę się za siebie...

Umyta, spakowana (10 minut zastanawiałam się, jak wziąć zeszytu, bo mam 3 16katkowe i 1 32kartkowy do: historii, wosu, pp i relgii i nie wiedziałam, do czego wziąć ten "gruby" stanęło na pp, jakby były jakieś pojęcia czy coś) siedzę na łóżku z laptopem
Ja nie chcę ta jutro iść

Ola, ja sama tak mówię jak Twoja babcia xD na biwaku oglądaliśmy horrory i ja, żeby się mniej bać, cały czas tak gadałam

ja do wosu nie mam bo wszystkie są za grube i muszę kupić dopiero

ja nie oglądał horrorów z zasady, ba za bardzo się boję

Cytat:
hej

Cytat:
wow gratulacje

Cytat:

tyle książek już w pierwszy dzień nie no dobra jesteś ja nie wypożyczyłam nic

rzeczywiście

Cytat:
taaa :P super a jeszcze lepiej, bo w tym samym tygodniu mam spr. z biologii z budowy komórki i podziałów komórkowych, a miałam to w 1kl. mecz może być we wtorek (jednak liczę, że będzie w środę...) a we wtorek mam 2 biologie -.- no i jeszcze w czwartek mam...
całe życie pod górkę ;(

czekamy sobie koło sali gimn. na sora od WFu i idzie dyrka z piątką dzieci ;D ja myślałam, że to przedszkole, a okazało się, że to nasi gimnazjaliści
okazało się, że nie wyszło stworzenie 2 klas i jest jedna.. 12 osobowa ;] bo to jest prywatne gimnazjum... 250zł miesięcznie płacą ;] i siedzą w jednej sali cały czas :P

aaa i się jeszczęp pochwalę, że dostałam z PP lekcję do poprowadzenia za tydzień po znajomości
ja miałam mieć jutro powtórzenie z biologii ale babka się pyta kto powtarzał przez wakacje no i oczywiście nikt to stwierdziła, że sama ze sobą nie będzie powtarzać i będzie za tydzień

nie zaprzyjaźniłaś się z nimi jeszcze??? Ja bym się zaprzyjaźniła

spoko

wróciłam po 5 godzinach nawet nie było tak fatalnie, bo miałam prawie same lekcje organizacyjne a jutro 7
będzie źle

aha no i dzień dobry
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 14:32   #1546
ejMala
Zakorzenienie

GG do ejMala

Cytat:
Napisane przez malenstwo5 Pokaż wiadomość
Ale to M jak Miłość nudne się zrobiło
Podpiszę zeszyty na jutro i idę spać
Dobranoc
oj nudne kiedyś było lepsze, a teraz raczej dla starszych ;p

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

a ja dzis po 5 skończylam o 9 zaczęłam lekcje

i juz sie załamalam, za tydzień dwie klasówki powtórzeniowe z pierwszej klasy z angola i polaka.... pewnie matma i fiza dojdzie ;/
i dopiero pierwszy dzień, a mam juz dość słuchania od nauczycieli o maturze
Stary 2009-09-02, 14:54   #1547
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Wymiatam xD

długo nie posiedzę, bo muszę coś jeszcze porobić, a o 16 jazdy. I nie chce mi się dzisiaj.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 15:07   #1548
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Wymiatam xD

uaaa gratki

Cytat:

Ale nas maturą nastarszyli xD Sorka od polskiego jutro ma zamiar dać nam tematy prezentacji do wyboru, z biologii kazała już powtarzać pierwszą klasę i oznajmiła, że od poniedziałku mamy fakultety z bioloii. Jak miło Nie dość, że w planie mam sporo biologii to jeszcze fakulteciki będą. Zupa
my mamy temaciki na stronie szkoły :/
dzisiaj muszę się zebrać żeby coś wybrać.. i mieć spokój.

mialam 5 lekcji na 9:00..
jutro na 8:00 sześć lekcji.. w następnym tygodniu mam super plan
nie ma babki od angola... i od wtorku do piatku kończę o 12:35
żyć nie umierać.

dzisiaj na gegrze gościu pytał ile osób zdaje gegre na maturze.. 18/21
i wszyscy cisną rozszerzoną

zobaczymy ile osób zda.

dzisiaj wpadam do piakrni, patrze stoi córka piekarza (uczyła się u mnie w szkole, teraz zdawała maturę) i od razu mi się smiać zachciało.. bo ona zawsze taka wyniosła, super-ekstra-fajna, a okazało się, że matury nie zdała i chyba ją czeka praca w piekarni rodziców

nie żebym się śmiała, ale dla mnie to żal.. dostała 6% z rozszerzonej chemii a miała przez trzy lata najlepszego nauczyciela od chemii w mojej szkole.. szok po prostu nie wiem co ona tam natworzyła.. no,ale spoko... 6% chociaż

w ogóle byłam na zakupach
w końcu w lodówce jest coś oprócz światła

i już na jutro gościu z gegry kazał powtorzyć kilka działów z pierwszej klasy..
a Tż o 18:00 do mnie przychodzi... ajj..
no damy radę

miłego popołudnia ;***

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość

długo nie posiedzę, bo muszę coś jeszcze porobić, a o 16 jazdy. I nie chce mi się dzisiaj.

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 15:15   #1549
shironi
Raczkowanie

czy jest ktoś w sytuacji, że włąśnie rozpoczyna WOS, a chce zdawać mature rozszerzona z wosu?
shironi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 15:16   #1550
effciaa16
Zakorzenienie

jeszcze mam 10 min.

o jaa 6% to na prawdę bardzo bardzo mało. Niektórzy po prostu mają wygórowane ambicje. Szkoda dziewczyny.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 15:23   #1551
ewelina*
Rozeznanie

Cytat:
Witaj w gronie maturzystek
Cytat:
Napisane przez ejMala Pokaż wiadomość

i juz sie załamalam, za tydzień dwie klasówki powtórzeniowe z pierwszej klasy z angola i polaka.... pewnie matma i fiza dojdzie ;/
Współczuje, mi dzisiaj już prace domową z ruskiego pan zadał kurcze nie wiem czy go zdawać tyle nauki z każdego przedmiotu trzeba tyle powtórzyć mam jeszcze albo tylko miesiąc na podjęcie decyzji.
Nam się zmieniła pani z polaka dzięki Bogu poprzednia byłą okropna jesteśmy tak do tyłu że wogle czasu nie będzie na powtarzanie na poniedziałek mamy przeczytać "Zbrodnie i kare" zaległości jeszcze z drugiej klasy.Ach...

Idę na "przyjaciół"

ewelina* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 15:52   #1552
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

haha, ja nie miałam dziś oczywiście

co się dzieje, że dołek ?

Cytat:
nosek do góry ;**

hej

w końu jakaś paulina a ostatnio nawet mówiłam, że ubolewam nad brakiem Pauliny na watku

oj tam, zrozumieją. bida w domu, Justyna najcieńsze zeszyty, długopisu nie ma ;P pamiętaj, w ramach oszczedności na inwestycje, klasa zrozumie ;P

ja tak samo 6:30

byłam biegać

moja babcia nienawidzi nawet głosu lektora z MnS
mówi, że słuchać nie może, że same intrygi i ciągle to samo

dzień dobry Dziunie ;****

ech, zaraz do S. -.-
przykro... idę się suszyć.

buźka ;*
brawo za bieganie!
ja zeszytów jeszcze nie miałam dziś pisałam tylko na chemii, od jutra się zacznie

Cytat:
Za co?

---------

o kurczę
a co wy tak biegacie i w ogóle, sportowe się zrobiłyście wszystkie ?

też mam pewne plany, ale

Cytat:
Napisane przez ejMala Pokaż wiadomość
oj nudne kiedyś było lepsze, a teraz raczej dla starszych ;p

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

oni bardziej przeżywają to chyba. :|
a te klasówki dasz radę!

musimy chyba jak mantrę sobie to powtarzać... damy radę, będzie dobrze.

ja dziś lekcji 7, ale na drugą, więc 6.
mówiłam wam kiedys ze moja polonistka jest w ciązy i mamy od grudnia miec kogos...
no, i wlasnie od dzis poszla na zwolenie i od dzis mielismy
chyba sie zabije, ta baba jest nieogarnięta!
nie znała tematów maturalnych, nic nie wiedziała dokładnie o...niczym
po prostu jakas tragedia.
byle chociaz dobrze uczyła
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 15:53   #1553
ejMala
Zakorzenienie

GG do ejMala

Cytat:

Współczuje, mi dzisiaj już prace domową z ruskiego pan zadał kurcze nie wiem czy go zdawać tyle nauki z każdego przedmiotu trzeba tyle powtórzyć mam jeszcze albo tylko miesiąc na podjęcie decyzji.
Nam się zmieniła pani z polaka dzięki Bogu poprzednia byłą okropna jesteśmy tak do tyłu że wogle czasu nie będzie na powtarzanie na poniedziałek mamy przeczytać "Zbrodnie i kare" zaległości jeszcze z drugiej klasy.Ach...

Idę na "przyjaciół"
zdąrzycie do końca roku z nadrobieniem? ;/
Stary 2009-09-02, 15:53   #1554
Slodka_Marzycielka
Zakorzenienie

Cytat:
Za co?
Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
e to niezła jesteś A mozna wiedziec za co ?
miałam praktyki no i robilimy plakat na 70 rocznice wybuchu II wojny i później za strone :P

a teraz musze lkture przeczytac i 15 stron z matmy przepisac :/ w ogóle nie wiem jakie jutro mam lekcje (jaka emotka już ją lubie xD)
Który dotrzymuje słowa.
Każda miłość zaczyna się od obecności i do obecności się sprowadza.
Slodka_Marzycielka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 15:55   #1555
parodia
Zakorzenienie

Z mojego wstania o 6 wyszło tyle, że radio dostało pięścią, żeby się wyłączyło, a 6:50 mam wpadła z krzykiem, na którą mam i czy czasem nie muszę już wstawać
Cytat:
Oj, już Tżtowi jednego zabrałam bo jego mama jako pielęgniarka w prywatnej przychodni ma full długopisów reklamówek i Tż ma zawsze za dużo. To po co mam kupować
Cytat:
Ja wczoraj trzy, dzisiaj kolejne cztery Zarobię na książkach w tym roku, więcej sprzedam niż kupię
Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
ja do wosu nie mam bo wszystkie są za grube i muszę kupić dopiero

nie zaprzyjaźniłaś się z nimi jeszcze??? Ja bym się zaprzyjaźniła
Ja miałam 16/32, a okazało się, że muszę 60! Ale to sobie kupię najwyżej na wiosnę kolejny Bo mam takiego fajnego nauczyciela, a nie tego starego historyka...

Ja też dzisiaj idę sobie do wc, sama (!), a tam dwie grupki pierwszoklasistek. Jak weszłam, to cisza, odprowadziły mnie wzrokiem do kabiny. Zamknęłam się, to usłyszałam taki konspiracyjny szept "ej, ona jest z trzeciej klasy pewnie,nie?" i dalej gadają potem znowu cisza i wzrok na mnie, jak szłam do umywalki i wychodziłam co jest z tymi dziećmi, miałam na plecach kartkę "maturzystka" czy co.
Poza tym korytarzem nie da się przejść, dopóki pierwszaki się nie nauczą, że stoi, gada, siedzi się pod ścianą, a środek jest od chodzenia bo korytarze szerokości 3 m...

I jeszcze jeden bulwers: mam w planie TRZY fizyki! bo super-ekstra pomysłowa dyra 2 h dyrektorskie w 3 klasie nie przeznaczyła na rozszerzenie, tylko na matmę, bo matura tylko, że dla nas to bez sensu... Będziemy mieli jeszcze dwie poza planem i mam albo 25, albo 26 godzin, sama jeszcze nie wiem. Bo od poniedziałku się plan zmienia, bo oczywiście źle ułożony

Marta, już lepiej dzięki dziewczyny

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2009-09-02 o 15:59
parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 15:58   #1556
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

Idę na "przyjaciół"
też mnie przeraża... tyle powtarzania z każdego przedmiotu, i że ja mam to zapamiętać wszystko jak?

my też mamy zaległości! :/ mimo, że w zasadzie każda klasa 3 u nas w szkole jest na tym poziomie. (niektore jeszcze dalej )
Stary 2009-09-02, 16:00   #1557
visionario
Rozeznanie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
moja babcia zawsze krzyczy do telewizora, coś typu:' Nie idź tam' albo " Nie rób tego on chce cię uwieść' albo 'I po co tam polazłaś'
Moja zawsze rozmawia z Chuckiem Norrisem jak leci Strażnik z Teksasu - 'Przywal mu', 'Z prawej', 'Mocniej!', 'O właśnie tak, jeszcze raz!' 'A to drań'
A Modę na sukces też ogląda i potem wszystkim opowiada, kto z kim i dlaczego, mimo że nikt oprócz niej tego nie ogląda

Cytat:
Trzymaj się

Cytat:

Cóż za pracowity dzień

---
Nie wiem jak wy, ale ja już mam dość szkoły
Jestem zmęczona jakbym tam już przynajmniej z miesiąc przesiedziała, a nie jeden dzień. Oczywiście się nasłuchałam o maturze. A to dopiero początek Jedyne co mnie pociesza to to, że to już ostatni rok w tej szkole. Jakoś wytrzymam. A potem goodbye zakazane mordy

Idę coś zjeść, bo strasznie zgłodniałam.

visionario jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 16:06   #1558
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Z mojego wstania o 6 wyszło tyle, że radio dostało pięścią, żeby się wyłączyło, a 6:50 mam wpadła z krzykiem, na którą mam i czy czasem nie muszę już wstawać

Oj, już Tżtowi jednego zabrałam bo jego mama jako pielęgniarka w prywatnej przychodni ma full długopisów reklamówek i Tż ma zawsze za dużo. To po co mam kupować

Ja wczoraj trzy, dzisiaj kolejne cztery Zarobię na książkach w tym roku, więcej sprzedam niż kupię

Ja miałam 16/32, a okazało się, że muszę 60! Ale to sobie kupię najwyżej na wiosnę kolejny Bo mam takiego fajnego nauczyciela, a nie tego starego historyka...

Ja też dzisiaj idę sobie do wc, sama (!), a tam dwie grupki pierwszoklasistek. Jak weszłam, to cisza, odprowadziły mnie wzrokiem do kabiny. Zamknęłam się, to usłyszałam taki konspiracyjny szept "ej, ona jest z trzeciej klasy pewnie,nie?" i dalej gadają potem znowu cisza i wzrok na mnie, jak szłam do umywalki i wychodziłam co jest z tymi dziećmi, miałam na plecach kartkę "maturzystka" czy co.
Poza tym korytarzem nie da się przejść, dopóki pierwszaki się nie nauczą, że stoi, gada, siedzi się pod ścianą, a środek jest od chodzenia bo korytarze szerokości 3 m...

I jeszcze jeden bulwers: mam w planie TRZY fizyki! bo super-ekstra pomysłowa dyra 2 h dyrektorskie w 3 klasie nie przeznaczyła na rozszerzenie, tylko na matmę, bo matura tylko, że dla nas to bez sensu... Będziemy mieli jeszcze dwie poza planem i mam albo 25, albo 26 godzin, sama jeszcze nie wiem. Bo od poniedziałku się plan zmienia, bo oczywiście źle ułożony

Marta, już lepiej dzięki dziewczyny
ej ja nigdy nie mam tak, że usypiam budzik i idę dalej spać, jak wiem, że wstać muszę to wstanę

daj mi jakiś dugopis xD

a ja nie wiem co i komu mogłabym sprzedać :mysli:
wy tak w szkole po prostu?
ja nie mam raczej żadnych znajomych z 2 czy 1 kl...
moze allegro?

moze jak sie jest maturzystą to widać z daleka ?
ale fakt, pierwsze klasy sa specyficzne.
moja szkola jest wielka. chyba najwieksza w warszawie. i kazda sala oznaczona jest symbolami.. np. A2, H1... No i numer sali... np 011- piwnice, 12 - parter, 112 - pierwsze piętro, 213 - drugie piętro ale w planie jest tylko symbol
no i dziś pierwszaki nie wiedziały oczywiście gdzie są ich sale.
szczerze chciałam im pomóc, ale sama (chyba nikt z reszta...) nie umiem tych symboli

ciekawe czy moj plan się zmieni. bo jak mozna dzielic wf z biologia! 24 dziewczyny i 5 chłopa
to ile Ty masz tych matm teraz?!

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Napisane przez visionario Pokaż wiadomość
---
Jestem zmęczona jakbym tam już przynajmniej z miesiąc przesiedziała, a nie jeden dzień. Oczywiście się nasłuchałam o maturze. A to dopiero początek Jedyne co mnie pociesza to to, że to już ostatni rok w tej szkole. Jakoś wytrzymam. A potem goodbye zakazane mordy

dokładnie!
mam to samo co Ty, zmęczona jestem okropnie... i głodna jeszcze bardziej, zawsze jestem w szkole głodna tak na maksa, że o 10 mam ochotę zjeść obiad.

ale to tylko rok, a potem... ? bedzie lepiej, koniec tych mord.
Stary 2009-09-02, 16:17   #1559
malenstwo5
Wtajemniczenie

Cytat:

dokładnie!
mam to samo co Ty, zmęczona jestem okropnie... i głodna jeszcze bardziej, zawsze jestem w szkole głodna tak na maksa, że o 10 mam ochotę zjeść obiad.
Też jestem zmęczona i też zawsze głodna bardzo jestem w szkole ;/

Nie miałam kartkówki
Wybrałam właśnie temat na maturę z polskiego, bo nam marudziła dzisiaj, że do końca września mamy wybrać, to ja już mam. xD
Strasznie się wynudziłam w tej szkole..

Kiedyś któraś podawała przepis na muffinki czekoladowe/kakaowe, a ja chcę dziś zrobić, więc można prosić ?
malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 16:34   #1560
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
byłam biegać

Cytat:
Wymiatam xD

gratuluje

Cytat:
u mnie w bibliotece watpie czy bedzie mozna wypozyczyc jakies repetytoruim a potrzebuje z geografii ale to sobie kupie chyba

Cytat:
nooooooo bo wczoraj w 'M jak miłość' jak Natalka się szykowała do szkoły to pomalowała rzęsy tuszem i błyszczyku użyła... no i Marek się bardzo zdenerwował i kazał jej to zmyć, a Hanka powiedziała, że może sobie błyszczyk zostawić na co Marek, że nie! no i się Hanka z Markiem pokłóciła I Marek jej zarzucił, że podważa jego autorytet czy coś takiego ;P
no i później Natalka stwierdziła, że jest brzydka i dlatego się pomalowała... a koleżanki z jej szkoły są ładne xD

ja juz nie pamietam keidy ogladalam mjakmilosc, nudne sie dla mnie zrobilo i w oogle teraz mi szkoda czasu

daj spokoj, u mnie w szole tez chodza chlopcy tak niscy ze normalnie jakby chodzili do podst

ja juz nie mam PP a jaki temat dostalas?

Cytat:
my mamy temaciki na stronie szkoły :/
dzisiaj muszę się zebrać żeby coś wybrać.. i mieć spokój.

dzisiaj na gegrze gościu pytał ile osób zdaje gegre na maturze.. 18/21
i wszyscy cisną rozszerzoną

zobaczymy ile osób zda.

dzisiaj wpadam do piakrni, patrze stoi córka piekarza (uczyła się u mnie w szkole, teraz zdawała maturę) i od razu mi się smiać zachciało.. bo ona zawsze taka wyniosła, super-ekstra-fajna, a okazało się, że matury nie zdała i chyba ją czeka praca w piekarni rodziców

nie żebym się śmiała, ale dla mnie to żal.. dostała 6% z rozszerzonej chemii a miała przez trzy lata najlepszego nauczyciela od chemii w mojej szkole.. szok po prostu nie wiem co ona tam natworzyła.. no,ale spoko... 6% chociaż
ja w ogole jeszcze niewiem jakie bedziemy mieli tematy

u nas tez sporo osob sie zglosilo na gegre rozszerzona

a z tymi 6% z chemi to masakra... po co w ogole zdawała ja,....

Cytat:

Cytat:
Napisane przez visionario Pokaż wiadomość

ja tezz w ogole mam dosyc juz niektorych osob po pierwszym dniu

Cytat:
a ja nie wiem co i komu mogłabym sprzedać :mysli:
wy tak w szkole po prostu?
ja nie mam raczej żadnych znajomych z 2 czy 1 kl...
moze allegro?
.
u nas jest organizowany taki kiermasz
ja jutro sprzedaje pare ksiazek jakies dziewczynie

-------
no to wytrzymalam te 8 godzin poszlysmy po szkole z dziewczynami na ciachooo w ogole ostatni mialam WOS i pani pol godziny wczesniej nas puscila do domu .

jesli chodzi o moj plan to pare spraw sie wyjasnilo. mam w sumie 6 h polskiego w tyg a nie 7 w tym jedna dodatkowa na ktora nie musze chodzic . 2 h dodatkowej matmy obowiazkowe i 1h geografii i ang . takze luz.
a jutro mam na 10 i 4 lekcje

w ogole w piatek mam kart z anglika
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości