Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-02, 19:03   #4261
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Kasia a ty masz może linka do naszej klasy panien młodych 2009? poatrzyłabym sobie na ich fotki kiedyś wklejały na forum tego linka ale gdzie ja go teraz znajdę- to jak igły w stogu siana szukać
nie mam

a my juz mamy pieczątki z poradni i nauk juhuuuu

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 19:05   #4262
lusmarija
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
nie szkoda Ci aż 3 godzin z własnego wesela

kurcze, ja bym nigdy na tyle nie opuściła zabawy na swoim weselichu

W lipcu byłam na weselu u kuzynki i oni pojechali na sesję i nie było ich ponad 2 h i dziwnie to wyglądało, tak jak by olali gości
W ogóle goście mniej się bawili, nie było sto lat spiewane, no ogolnie nie podobało mi się
u mnie to jest dość popularne, że młodzi podczas wesela jeżdżą na zdjęcia...chociaż my z TZ tego nie chcemy, bo byłoby nam szkoda poświecić tyle czasu
z tego co kojarzę to Obca zaczyna jakoś bardzo wcześniej swoje wesele więc i tak będą mieli sporo czasu

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 19:05   #4263
n-karlik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
A nam sie podoba Antonia nie Antonina Ale i ta i ta to Tosia

My mamy sesję w parku, pod wiatrakami i nad jeziorkiem I mam nadzieję, że wyjda fajnie

hmm nie mam pojęcia Ale starszy model. Za to w moim ulubionym srebrnym kolorze

My mamy sesję w dniu slubu I do 3 godzin mamy zamiar na to przeznaczyć. I wg mnie w zupełności wystarczy. Koleżanka miałą sesję przed ślubem i mówiła, że wszytsko na luzie, ze spokojem i czasu jest dużo. I na pewno fotki nie były robione w pośpiechu. W sobotę znajomi mmieli ślub i też robili plener przezd slubem.

to jest ze 20 godzin na nogach razem z sesją w dniu ślubu - masakra; ja bym nie mogła - to o 7 musisz wstać - pedzić do fryzjera, potem makijaż- sesja która strasznie męczy - potem kościół , wesele do rana o jaaa
and make a brand new ending...

n-karlik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 19:07   #4264
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

W lipcu byłam na weselu u kuzynki i oni pojechali na sesję i nie było ich ponad 2 h i dziwnie to wyglądało, tak jak by olali gości
W ogóle goście mniej się bawili, nie było sto lat spiewane, no ogolnie nie podobało mi się
ja w kwietniu byłam na weselu gdzie para młoda wyszła na jakieś 1,5 godziny z wesela i wtedy taka lipa była na sali, goście jakoś nie mieli zapału do zabawy, wszystko się jakoś uśpiło, każdy poszedł sobie na dwór.. lipa jak nie wiem!!! mnie to aż denerwowało ze nie ma pary młodej na weselu! jak wrócili to trochę znów się rozkręciło ale niesmak pozostał.. więc jeśli już musi być sesja w dniu ślubu to przed!!! ślubem a nie w trakcie wesela- bo to gości denerwuje...
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 19:09   #4265
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Chyba się zdecydujemy na Chryslera albo tego Passata-to passat wujka TŻ jest czarny i tak myślałam ,że białe kwiaty albo blado różowe by ładnie wyglądały wkleję fotkę poniżej a Chrysler mi się podoba bardzo też tyle,że to kasa dodatkowa ile na ile by go trzeba było czasu?
a ten LR Twojego taty będzie super wyglądał,serio sama bym chciała do tego delikatne przystrojenie mmm
sukienka śliczna,nie widać koloru ale sam krój bardzo ładny do tego szpilki?
Passat jest fajny, bo czarny i skoro za free to go weźcieMi sie podobają czarne autka i własnie takie kwsiatki jak mówisz będa fajnie wygladały.
LR to bym najchętniej nie ubierała, ale cos delikatnego można dać, bo jakies kwiatki musza być
Tak szpilki, biorę pod uwagę czarne lakierkowe i szare zamszowe ale też spodobały mi sie takie mega wysokie szpile tylko za trzy stówy i mi żal i chyba kupię czarne mega wysokie za 169A jak nie kupię żadnych to te czarne ablo szare będą.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
liczę na to, że w annais juz są nowe suknie może znów dostranę rabat za szybko decyzję -15% to wtedy sie zobaczy
W1 427, Carrera, Marys
ale rabat miał byc za szybką decyzję to ciekawe czy będzie jeszcze obowiązywałChyba, że od jutra Ci na nowo policzy "Szybkośc decyzji"

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
a uzywa któras z Was jakiegoś serum do biustu.. bo tak chciałam sobie kupić a w Rossmanie to tylko do kobiet dojrzałych było,a mi chodzi o to żeby to był normalny balsam, serum przeznaczone tylko do biustu, bo ostatnio kupuję balsamy wyszczuoplające, antycellulitowe, a takie to nie za bardzo nadają sie do biustu, ogólnie kiedyś słyszałam taką opinią że takim zwykłym balsamem biustu nie mozna smarować, ale nie mam pojęcia czemu
ja mam eveline, ale uzywam jak sobie przypomnę, bo wygodniej po prostu balsam nawilżający wszędzie. Ale Eveline jest fajny

Co do pleneru to ja mam tak jak Lain - cały dzień do dyspozycji.
Wiecie co - chyba zdjeme aparat szybciej niz myślalam
Stary 2009-09-02, 19:10   #4266
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:

my nie uciekniemy z wesela tylko przed weselem robimy sesje
No kiedyś tak było, że młodzi uciekali z wesela na zdjęcia.Jeszcze 2 lata temu siostra też miała sesję w czasie wesela. A teraz jest w inny dzień albo przed mszą.
A rano na 6 frzyjer o 7-7.30 kosmetyczka. o 9.30 pojedziemy na fotki do 12.30 i ślub na 14 pasuje

N-krolik ja fryzjera będę miała na 6:d hehehe Czyli muszę wstać najpóźniej o 5.30 Dam radę
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 19:16   #4267
n-karlik
Raczkowanie

Cytat:
No kiedyś tak było, że młodzi uciekali z wesela na zdjęcia.Jeszcze 2 lata temu siostra też miała sesję w czasie wesela. A teraz jest w inny dzień albo przed mszą.
A rano na 6 frzyjer o 7-7.30 kosmetyczka. o 9.30 pojedziemy na fotki do 12.30 i ślub na 14 pasuje

N-krolik ja fryzjera będę miała na 6:d hehehe Czyli muszę wstać najpóźniej o 5.30 Dam radę
padniesz moja droga, padniesz - na poprawiny o 18 wstaniesz
and make a brand new ending...

n-karlik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 19:17   #4268
onaella
Zakorzenienie

Cytat:

o mamo, Obca normalnie hardcor

ja pewnie i tak się obudzę raniutko i spać nie będę mogła ale przynajmniej sobie poleżę, kawkę na spokojnie wypiję.

Podziwiam Cię z takim planem

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 19:17   #4269
kaska87
Zakorzenienie

patrzecie kto reklamuje nasz kalendarz w moim podpisie

Stary 2009-09-02, 19:22   #4270
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez n-karlik Pokaż wiadomość
padniesz moja droga, padniesz - na poprawiny o 18 wstaniesz
Myślę, że nie Dam rade. Przed siory weselem spałam 3 godziny, fryzjera miałam też na 6 , wytrzymałam do rana. Wiem, ze czyjeś wesele to nie to samo co swoje, ale myślę, że adrenalina zrobi swoje
Aaaa i przypomniało mi się, że siostra wstawała ze mną bo jechałyśmy razem do fryzjera-ona miała na 7.00. i dała całą noc radę i na dodatek była w 6 miesiącu ciąży i nie padła. Więc można
W nocy nie będe mogła spać-nigdy nie śpię jak się denerwuję. Poprawiny mamy na 16 więc jak wsytane o 14 będzie ok

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-09-02 o 19:23
Stary 2009-09-02, 19:28   #4271
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
najpiękniejsza panna młoda
Stary 2009-09-02, 19:28   #4272
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
Tylko nie Julia plisssss, żygam jak słyszę to imię.
Ja wiem, że to nieładnie zwracać komuś uwagę na forum, dlatego też zwykle milczę i teraz piszę na biało, ale teraz to w zasadzie bardziej w formie ciekawostki chciałam powiedzieć, że w języku polskim są jedynie tylko 2 słowa zaczynające się na er-zet+y: Rzym i rzygać.

Cytat:
no to całe szczęście bo już zaczęłam mieć jakieś paranoje że nie zdążymy a oprócz dwóch dziewczyn co się wypowiedziały co do swoich fotografów to jeszcze któraś wie ile godzin jej fotograf przeznacza na plener?
Ja nawet jeszcze nie mam fotografa Ale koleżanka z pracy miała sesję właśnie 4 godzinki i ma dużo świetnych zdjęć, więc myślę, że to w zupełności wystarczy. A oni jeszcze jechali na sesję w rejony, które słabo znali, więc trochę z tego czasu poświęcili na szukanie fajnych miejsc na ujęcia. Acha, sesję zaczęli o 6 rano i mają fajne fotki ze wschodu słońca.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 19:30   #4273
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Kasik, wariacie

Jak tam suwaczki lecą do przodu?

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2009-09-02 o 19:31
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 19:34   #4274
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

ale rabat miał byc za szybką decyzję to ciekawe czy będzie jeszcze obowiązywałChyba, że od jutra Ci na nowo policzy "Szybkośc decyzji"
no własnie też pamiętam że to miała być szybka decyzja bo Kasia ten rabat chyba jeszcze w maju dostała hehehe i ciekawe czy to aktualne będzie
Cytat:
A rano na 6 frzyjer
oooo matkoooo

Cytat:
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 19:36   #4275
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość

jeszcze 23 dni i poleci
Ale ruszy niedługo, bo dni leca jak szalone.
Stary 2009-09-02, 19:41   #4276
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
też myślałam o sesji przed slubem bo to jednak TEN dzień nakręca wszystko- emocje i w ogóle ale najbardziej przeważył u mnie argument brudnej sukni- bo chcę troszkę się w jakimś sianku potarzać i po piasku na plaży nad rzeką więc głupio by było potem iść do ślubu z piachem w butach i sianem wystającym zza sukni hehehe
no jeżeli ktoś chce mieć bardziej oryginalna sesję to jak najbardziej w inny dzień my chcemy proste zdjęcia we dworku, a w trakcie wesela kilka w plenerze

Cytat:

a my juz mamy pieczątki z poradni i nauk juhuuuu
u mnie w parafii to sie dostaje taką ksiązeczkę 3 miesiące przed slubem gdzie są 3 spotkania grupowe z księdzem i 3 w p[oradni rodzinnej wtedy tylko w oko w oko z panią prowadząca nauki mamy ważne ze szkól

a i jest tam tez miejsce na podpis księdza z dwóch spowiedzi przedślubnych

Cytat:
Napisane przez n-karlik Pokaż wiadomość
to jest ze 20 godzin na nogach razem z sesją w dniu ślubu - masakra; ja bym nie mogła - to o 7 musisz wstać - pedzić do fryzjera, potem makijaż- sesja która strasznie męczy - potem kościół , wesele do rana o jaaa
ja zawsze czy do wesele siostry czy to wesele kogoś z rodziny zawsze wstawałam o 7 rano i bawiłam się do rana i nie padłam, więc mam nadzieję że nie padnę z wrażenia i zmęczenia na własnym weselu

a to że chcemy zdjęcia przed slubem to tylko wynika z tego faktu, że nie będzie mi się chciało nop w poniedziałek zakładac brudnej, przepoconej sukni, znowu iśc do kosmetyczki fryzjera (nie lubię tego) a poza tym to TŻ pewnie będzie musiał wrócić we wtorek/środa po slubie do pracy więc będziemy zajęcimi innymi rzeczami bo chcemy gdzieś wykjechać w lipcu po mojej obronie

Cytat:

ja mam eveline, ale uzywam jak sobie przypomnę, bo wygodniej po prostu balsam nawilżający wszędzie. Ale Eveline jest fajny
to może się zdecyduję jak wypłata przyjdzie ja mam z eveline serum na wyszczuplenie brzucha i taki fajny chłód daje

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Kasik, wariacie

kaska wymiata

ja nie mam suwaczka, ale dni mi strasznie szybko lecą.teraz to już z górki a co dopiero jak będę wybierać suknię, zaproszenia itp..

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-09-02 o 19:43
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 19:44   #4277
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
dobre, dobre

Stary 2009-09-02, 19:52   #4278
Jazzmanka
Zadomowienie

Can't, Ja jak dotąd używałam wyłącznie tego kremu fioletowego z Avonu. Ale ostatnio wyczaiłam jakiś krem do biustu z Eris. Jak mi się skończy ten co teraz mam, to kupię Eris, bo były osobno do miseczki A-B, osobno do miseczki C Z tej serii Body Art mam też peeling antycellulitowy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg firmix_balm_new09.jpg (11,5 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-09-02 o 19:54
Stary 2009-09-02, 20:04   #4279
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Can't, Ja jak dotąd używałam wyłącznie tego kremu fioletowego z Avonu. Ale ostatnio wyczaiłam jakiś krem do biustu z Eris. Jak mi się skończy ten co teraz mam, to kupię Eris, bo były osobno do miseczki A-B, osobno do miseczki C Z tej serii Body Art mam też peeling antycellulitowy.
ta seria I. Eris chyba jest droga, prawda?
Ide na rowerekStrasznie mnie boli szczękaZjadłam kalafiora i brokuły, bo sobie zrobiłam puree i to by było na tyle, w sumie to dobrze

Szykuje nam sie wesele znajomych i to jeszcze w tym roku
Stary 2009-09-02, 20:06   #4280
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Szykuje nam sie wesele znajomych i to jeszcze w tym roku
tych co nie wiedzieli jak napisać Twoje nazwisko mówiłam, że to jeszcze w tym roku październik?

Stary 2009-09-02, 20:09   #4281
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Cześć My zdecydowaliśmy, że na sesję pojedziemy w Bieszczady, czyli tak do 2 godzin jazdy. I chcemy wyjść na Wetlińską lub Caryńską, więc nam raczej faktycznie cały dzień zejdzie.
wow, no to rzeczywiście chyba cały dzień Wam zajmie

Cytat:
mój fotograf powiedział ze sesja w dniu ślubu to zazwyczaj lipna jest bo taka w biegu zazwyczaj- bo te 4-5 godzin to ciężko wygospodarować w tak ważnym dniu na bieganie po trawie i tak dalej..
a co do Nałęczowa to powiem ci szczerze że nie wiem co tam jest i gdzie ale zdjęcia mi się bardziej podobały. napiszę ci priva jeśli chcesz odnośnie tego gdzie ja będę robić sesję tylko poczekaj sekundkę
dziękuję
Cytat:

kiedyś to był zwyczaj prawie na każdym weselu młodzi znikali na plener albo zdjęcia w studio i nikt się nie obrażał, to był już prawie standard, ja nie uważam żeby Para Młoda musiała zabawiać przez całe wesele gości, ślub i wesele jest dla nich, i moim zdaniem jeśli chcą iść na plener na 2-3h to spoko, zwłaszcza że niektóre wesela zaczynają się bardzo wcześnie, więc tym bardziej mając już fryzurę, makijaż i czystą suknię poszłabym na plener w tym dniu, u nas ślub będzie najprawdopodobniej o 15.30 wiec z chęcią wyskoczyłabym gdzieś blisko na plener, ale jak ustalimy z foto to jeszcze nie wiadomo
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
u mnie to jest dość popularne, że młodzi podczas wesela jeżdżą na zdjęcia...chociaż my z TZ tego nie chcemy, bo byłoby nam szkoda poświecić tyle czasu
z tego co kojarzę to Obca zaczyna jakoś bardzo wcześniej swoje wesele więc i tak będą mieli sporo czasu
hehe no właśnie, ale 3-4h w czasie wesela to trochę długo, ale na 1,5-2h to można moim zdaniem wyskoczyć

Cytat:

obca super, nie wiem jak dasz radę, ale jestem pełna podziwu jakbym miała ślub na 14 to w ogole bym się nie zastanawiała i bym brała plener tego samego dnia, ale już w czasie kiedy goście by się bawili, ale nie wcześniej, bo ja akurat nie dałabym rady tyle wytrzymać na nogach

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 20:10   #4282
Monisia_1331
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
Edit:
Dostałam e-meila zwrotnego od fotografa i cena jaka zucili to 3000 zł za pełny reportaz od przygotowań po oczepiny, sesja w plenerze. Zdjec 180 wydaje mi sie,ze cos malo tych zdjec....no i nie maja fotoksiązki, w cenie, wiec musialabym doplacic...masakros. Piszcie szybko ile Wy macie zdjeć w cenie...!!!!
No ja będę płacić 650zl za plener i kościół oraz rozpoczęcie wesele ok 300zdjeć na płycie do tego 2 albumy w pierwszym 50 zdjęć z kościoła format 10-15 i w drugim 40 z pleneru 15-20.Albumy są sliczne takie starodawne gdzie zdjęcia się wkleja i pomiedzy stronami sa takie kartki pergaminowe czy jakieś...taki album ma moja mama.Zawsze bardzo mi się to podobało.No i fotograf pytał się nas czy chcemy umieścić zdjęcia na jego stronie no i my sie zgodziliśmy
Cytat:
a właśnie jak to jest z waszymi fotografami i sesjami slubnymi- oni mają jakąś ilość godzin ustaloną ile przeznaczają na plener czy jak? bo jak np ktoś chce w wielu miejscach fotki i sesja będzie długo trwała to się więcej płaci niż za taką jakąś krótszą???????? mój fotograf dziś mi powiedział że sesja plenerowa jakieś 4-5 godzin będzie trwała więc poleca inny dzień niż dzień ślubu zeby na spokojnie było- i się teraz zastanawiam czy te 4 godziny na sesję to mało czy dużo???
z drugiej strony pamiętam jak kiedyś mieliśmy w zespole tanca towarzyskiego sesję zdjęciową i po jakiś 3 godzinach miałam tak serdecznie dość i byłam tak zmęczona jakbym pracowała fizycznie z 10 godzin!!! taka robota modelki to ciężka robota
No ja będę mieć sesję przed ślubem ok 2,5h chyba że będzie padać to przełożymy.Z racji tego że będę mieć suknie wypożyczoną nie mogę zbytnio szaleć:/

"Dance is a universal language. Dance is freedom and dance is life...Dance4live"
Monisia_1331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 20:11   #4283
certina4
Wtajemniczenie

83mika ślubujemy w tym samym dniu

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 20:11   #4284
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość

fajne ale mnie cena przeraziła.. nie stać mnie żeby wydać 49zł/100 ml
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 20:34   #4285
natj
Rozeznanie

Cytat:
Co do pleneru to ja mam tak jak Lain - cały dzień do dyspozycji.
Wiecie co - chyba zdjeme aparat szybciej niz myślalam
Co, jak, kiedy, opowiadaj ?
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 21:23   #4286
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
tych co nie wiedzieli jak napisać Twoje nazwisko mówiłam, że to jeszcze w tym roku październik?
na razie mamy przeciek od innych znajomych hahaTzn. wszyscy obstawiamy, że to toAle sie cieszę

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
Co, jak, kiedy, opowiadaj ?
górę już mam prostą, dół teraz tylko trzeba lekko przesunąć i wsioMyślałam, ze zdejmę jakoś ledwo przed ślubem a myślę, że sie pozbędę w okolicach wielkanocyI tak juz sie tak przyzwyczailam do tego aparatu, że mi sie nie spieszyło do zdejmowania a tu jak nic sie nie zwali nagle to szybciej sie rozstaniemyJakos te moej zęby sie szysbko wyprostowały

chyba mam romantico piosenkę do ślubnego filmu Ogladaliśmy Miami Vice w weekend i była ta piosenkaSuper jesthttp://www.youtube.com/watch?v=QFMC1N3L3n4&feature=fvst
Stary 2009-09-02, 21:31   #4287
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
chyba mam romantico piosenkę do ślubnego filmu Ogladaliśmy Miami Vice w weekend i była ta piosenkaSuper jesthttp://www.youtube.com/watch?v=QFMC1N3L3n4&feature=fvst
a ja tego słucham
http://www.youtube.com/watch?v=2LfxVC3v6SE

Stary 2009-09-02, 21:34   #4288
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
ta seria I. Eris chyba jest droga, prawda?
Ten Eris ma 100 ml i kosztuje 49 zł, a taki krem z Avonu ma 150 ml i kosztuje niecałe 30 zł (w promocji i na all za 20-15 zł można kupić), więc Eris nie wypada przy tym tanio. Ale i tak kupię ten krem z BodyArt, bo to jest specjalny krem do C+ i jestem bardzo ciekawa czym się różni od tych pozostałych kremów, które są do wszystkich biustów. No ale ten zakup to tak przewiduję na październik dopiero, bo teraz mam jeszcze sporo kremu i oszczędzam kasę na wyjazd.
Stary 2009-09-02, 21:45   #4289
natj
Rozeznanie

Cytat:
na razie mamy przeciek od innych znajomych hahaTzn. wszyscy obstawiamy, że to toAle sie cieszę

górę już mam prostą, dół teraz tylko trzeba lekko przesunąć i wsioMyślałam, ze zdejmę jakoś ledwo przed ślubem a myślę, że sie pozbędę w okolicach wielkanocyI tak juz sie tak przyzwyczailam do tego aparatu, że mi sie nie spieszyło do zdejmowania a tu jak nic sie nie zwali nagle to szybciej sie rozstaniemyJakos te moej zęby sie szysbko wyprostowały
A od kiedy nosisz? I zgryz masz spoko?
Mnie druga połowa leczenia się strasznie dłużyła - tzn. od momentu wizualnie prostych zębów.
Fajnie że ściągniesz wcześniej - będziesz mogła coś podziałać z wybielaniem (jeśli chcesz )
A i powiedz, wariujesz jakoś z gumkami ?

Ja będę tęsknić za kolorami właśnie ; ściągam za miesiąc lub dwa (wszystko zależy od współpracującej dolnej jedynki) i jakoś tak dziwnie. Baaardzo szybko mi minęło. Boję się właściwie
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 21:51   #4290
lusmarija
Wtajemniczenie

dobranoc
i do jutra Wy moje

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości