|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
|
#4292 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
No to Ja chyba też zaraz uciekam.
|
|
|
|
#4293 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opalone nogi sa fajne, ale jak ich nie nawilze po kapieli to sa tak przesuszone, ze az biale ![]() Cytat:
![]() Cytat:
co do sesji przed slubem: bedziecie juz pozowac z obraczkami po czym je sciagniecie zeby znow ubrac w kosciele ![]() Cytat:
dzisiaj widzialam na stronie jakiegos fotografa kolejna sesje z Tatr - tym razem znad stawu... piekna ja chce miedzy innymi sesje w wodzie. cos na ksztalt tego pod spodem + jakies z zachodem sloncaw tle ![]() a fotki z Zakrzowka moglyby byc w takiej kolorystyce jak ta ostatnia tylko wyobrazcie sobie, ze zamiast tego bladego pana w gatkach (
|
||||
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
Lain śliczne foty! to Twojego fotografa?
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
to rozne koncepcje mojej sesji zebrane z neta czasem jak sie nudze to ogladam sobie rozne foty i jak cos mi sie spodoba to zapisuje. potem pokaze fotografowi o jaka mniej wiecej sesje mi chodzi tak jest duzo latwiej niz opisywac slowami
|
|
|
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdjęcia dziwne... para młoda spadająca jak mnei mam do wody Hmmm no nie wiem... jako zdjęcia artystyczne są super ale jako zdjęcia weselne (ślubne) nie przemawiaja do mnie ... ale tak jak mowie jako artystyczne są fajne
|
|
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
Pora na moje spanie laseczki brzydalkowe
![]() Idę w strone księżyca Buzi na dobranoc for all
|
|
|
|
#4299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze nerki mnie rwą ałć idę zaraz spać, bo rano muszę do ziomów z ogłoszeń o wynajem podzwonićdobranoc pchły na noc
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-02 o 23:44 |
|
|
|
|
#4301 |
|
BAN stały
|
Cześć.
![]() Ja tylko na chwile,nardobie co tam napisałyście i ide spać.Fajne są te nowe emotki.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-09-03 o 00:03 |
|
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się wRUKwiłam! Nadrobiłam odpisałam na posty wysłałam i nie wysłało się
Tylko streszczę więc: Dziękuję za kciuki, na praktykach było bardzo miło, dzieci fajne, dostałam nawet od 1 dziewczynki cukierasa na przerwie. Jutro też idę a w pt wolne. Ja nie anglistka,a polonistka ![]() Niedawno wróciłam z mini kawalerskiego i chce mi się no i idziemy w sob. na wesele sąsiada i sprawdzimy nasz zespół, bo jeszcze na żywo nie słyszeliśmy, mam nadzieję, że będą dobrze grali bo jak nie to i nie wiem co bym teraz zrobiła.Idę spać dziewczynki, bo jutro znów muszę wcześniej wstać. No a co do imion to podoba nam się Klaudia, a mi Emilia(Emilka) no a z męskimi jest większy problem, bo żadne mi się baardzo nie podoba. Moze Szymon albo Wojtuś
|
#4303 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc:0 Jejku jaka jestem niewyspana, ale tak to jest jak po nocy książki się czyta
![]() Cytat:
Ja ogólnie będe patrzyc pod katem czy mi będzie dobrze w sukience. Cena jest na drugim miejcu. Ale więcej niz 3000 nie wydam. I tak to jest bardzo dużo. Chyba, że uda mi się albo będę zmuszona szyć. Z tego co się orientowałam szycie 1200-1500 kosztuje. A zrestza nie wiem co to bedzie z tą sukienka. Nie myślę jeszcze o tym.
|
|
#4305 | |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4307 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Lain fajne zdjęcia, choć jedno mi się nie podoba bo jest takie ciemne i mroczne i wygląda jakby PM była martwa ![]() Cytat:
ja chciałabym się zmieścić w 2tys, choć szczerze liczę że może nawet taniej, jeśli będę wszyła u krawcowej ![]() Kurcze dzisiaj od rana ktoś wierci i aż mnie głowa od tego boli, czy ludzie nie mogą robić remontów w tym samym czasie? nie dość, że mój blok był ocieplany w tamtym roku 4 m-ce
|
|
|
|
|
#4308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie chce wybielic i miałam nadzieje zdjąć na tyle wczesniej, zeby mieć czas na wybielenie. A co do gumek to miałam już błękinte fioletowe, ciemnoróżowe, szafirowe, pomarańczowe(moje ulubione, mam już trzeci raz albo czwarty), srebrne, zielone, miałam też żółty łańcuszek i czaje sie na swiecące w ciemności Własnie strasznie szybko to mija i ja tez się trochę boje jak to będzie bez aparatu Ale Ci będzie dziwnie jak zdjemiesz i to już niedługo Ja juz zapomnialam jak to jest bez aparatu, podoba mi sie w aparacie Ale nie moge sie doczekać az zdejme, pewnie będe się gapic w lustro godzinę Fajnie, że da się tak szybko i łatwo wyprostowac ząbki![]() Cytat:
Ale jak ja bede pracowac to ja wezmę.nie podobają mi sie te zdjęcia w większości, jakies takie kolory mroczne i PM maja głupie miny Ale sam pomysł fajny, ta fotka ze spadająca PM super gdyby sie łapka nie rozmazala to by była miazga Która s dziewczyn wklejała kiedyś za***ista sesję z nad morza jak PM była w morzu, pamiętam jedno zdjęcie, piękne było, dla takich fot jestem gotowa jechac nad morze i pomarznąć brrr![]() JA się zastanawiam jaki my zrobimy plener do filmu, bo nie wiem czy będę chciała w sukni czy normalny jako wstęp do filmu. ja planowałam 5-6 tys. za suknię z welonem a kupiłam za 4 z hakiem.
|
|
#4309 |
|
Wtajemniczenie
|
dubel
o Onaella tez ma podobne odczucia
|
|
|
|
#4310 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to drugie to nie wiem jakie to co do puszek:moja koleżanka miała puszki i wydawało mi się to fajnym pomysłem ale po przemyśleniu już mi się odwidziało właśnie z tych przyczyn wszystkich o których napisałaś ![]() Cytat:
chcemy sobie uwiecznić TEN dzień a nie żaden inny i już mam ślub na 12 więc wesele będzie gdzieś od 13-13:30 to nic się nie stanie jak nas na około 2 godzinki nie będzie moja szwagierka też wyszła w czasie wesela,chociaż wszyscy wiedzieli,że nie ma PM to i tak się bawili,orkiestra rwała do tańca i nikt się nie nudził ![]() Cytat:
ale jeszcze rozważamy Chryslera![]() Wy udekorujcie delikatnie tego :R i będzie super takie maleńkie kwiatuszki ![]() czarne będą super i będą Ci pasowały do wielu innych rzeczy Cytat:
biorąc pod uwagę,że zamias tego bladuska będziecie Wy to mmm tylko tak jak Onnelcia zauważyła-te 3 foto to dziwne jest,jakby jakieś szczątki ciał czy coś ale pozostałe super
|
||||
|
|
|
#4311 |
|
Wtajemniczenie
|
ojej, dziewczyny, przecież bez aparatu jest dużo lepiej
Sama nosiłam chyba ze 2,5 roku, bo "zjadałam zęby" tzn w nocy zgrzytałam i się zrobiły strasznie małe, i pomimo że były proste trzeba było naprostować zgryz. Ale ja bardzo nie chciałam nosić aparatu, założyli mi go jakoś pod koniec pierwszej klasy liceum, a zdjęłam po wakacjach jak szłam do 4 klasy. Ale ja bardzo przeżywałam noszenie aparatu, w ogóle to o tym widocznym nie było mowy żebym miała, więc miałam ten kosmetyczny, a gumki obowiązkowo przeźroczyste, bo nie chciałam żeby tak było widać aparat, a i tak żółkły w błyskawicznym tempie To był słaby okres dla mnie na założenie aparatu, poszłam do nowej szkoły i nie byłam dojrzała żeby go nosić, myślę że na studiach moje nastawienie byłoby inne. No i jeszcze u mnie noszenie aparatu ciągle się przedłużało, miałam go nosić rok, później 2, a w końcu miałam już tak dosyć, że najpierw zciagnęli mi górę, a m-c później dół, no a wersja była jeszcze taka że dopiero przed studnówką mi zciągną![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Szana żadnego besztania nie będzie ja może też będę miała plener w dniu ślubu i nie uważam tego za nic niestosownego jeśli będzie taka możliwość, to wolałabym nie chodzić drugi raz na makijaż , do fryzjera itp i TŻ nie będzie musiał brać wolnego dnia. Dla mnie same plusy, a pleneru i tak nie planuję długiego, więc jeśli mnie nie będzie 2h to się przeciez nic nie stanie
|
|
|
|
#4312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bede wam przyblizac historii mojego zycia, ale miala etap tzw. gotyckosci i cos mi z tego zostalo wiec chcialabym i fote w tym stylu choc wiadomo, ze nie wszystkie Cytat:
a jak chcesz wybielac? |
||
|
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam metalowy, bo ten kosmetyczny ma wieksze zamki i nie chcialam wyglądac jak Aborygenka z nieumytymi zębami Uznałam, ze skoro tak czy tak widac, że mam cos w buzi to własnie wole metal, bo wlasnie te zamki ma mniejsze i jest trwalszy.
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ale miałąm durnowaty sen i ja ja sobie mierzyłam w dodatku byłam na weselu kolegi, które było w salonie u mojej babci
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlasnie nie chcę biegania po łące w sukience
Dlatego myślałam o jakims filmiku na początek w normalnych ciuchach w stylu tego co robia MP Studios(nie mieli wolnego naszego terminu) o ile nam sie będzie chciało cokolwiek, bo właśnie nie wiem czy jest sens przedlużać film po to, żeby byl jskiś naciągany początek. NIe wiem jakie zdanie ma tż, ale pewni podobne![]() A wybielać chcę tym takim w godzine czy pół godziny, nie wiem co to jest jakas lampa czy laser, nie wiem. Koło tysiaka kosztuje jedna wizyta i finito.
|
#4316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
godzinka (czy tam 45 min. - juz nie pamietam) pod lampa fajny efekt to daje teraz nawet czesciej ludzie na to zwracaja uwage niz zaraz po wybielaniu, wiec nie wiem czy to z czasem sie nateza czy ludzie sa bardziej spostrzegawczy ![]() kiedys wam tu tez pisalam, ze dentystka polecila mi paste do zebow Blanx jak dla mnie jest super troche kosztuje, ale wg mnie warto |
|
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytalam, że te pasty wybielające ścierają szliwo i nie sa zdrowe to ja nie będe takich stosować. Chyba, ze ta co Ty mowisz nie niszczy zebów. Papierosow nie pale to jakiś mocnych past nie potrzebuję a w razie czego powtórzenie wybielania raz na dwa lata to nie jest jakis kosmiczny wydatek, zwłaszcza, ze pewnie taka usługa z czasem będzie coraz tańsza.
|
|
#4318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja będę miała jedne fotki z konikami,ale to będzie tuż przy restauracji,gdzie będzie wesele a potem(albo przedtem,bo nie wiem czy z konikami ie zrobić przy zachodzie słońca) wybierzemy się do parku,gdzie jest jeziorko i tam porobimy parę fotek nawet jak zabrudzę sukienkę trochę to trudno,to już będzie w trakcie wesela![]() Ty już wiesz jakie chcesz? ![]() Samciu zapodaj te początki o jakich mówisz
|
|
|
|
|
#4319 | |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie TO SAMO SOBIE POMYŚLAŁAM
No ale skoro Lain chce też takie to spoko Martwiłabym się bardziej gdyby ktoś uznał tą fotę za romantyczną ![]() Cytat:
Ale masz sny pokręcone
|
|
|
|
|
#4320 |
|
Raczkowanie
|
Juz masz suknie i to z welonem? ja nie chciałabym wypożyczać, chciała bym miec ja pierwsza na sobie, w gre wchodzi szycie lub kopno w granicach 2-3 tys, choc nie powiem że kusza mnie teraz te promocje, mozna kupic suknie do tys zł i to bardzo ładna, ale czy to nie za szybko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

cos ostatnio dużo tego wszystkiego zuzywam
opalone nogi sa fajne, ale jak ich nie nawilze po kapieli to sa tak przesuszone, ze az biale 
poza tym TŻ nawet w sobotę pracuje, więc myślę że 1,2 góra 3h w zupełności wystarczy, no chyba żebyśmy chcieli w kilku miejscach zdjęcia, a miejsca te byłyby trochę od siebie oddalone, to nawet i pól dnia może zejść.
nie szkoda Ci aż 3 godzin z własnego wesela 

for all

no i idziemy w sob. na wesele sąsiada i sprawdzimy nasz zespół, bo jeszcze na żywo nie słyszeliśmy, mam nadzieję, że będą dobrze grali bo jak nie to
i nie wiem co bym teraz zrobiła.
to wtedy sie zobaczy
?
Ale Ci będzie dziwnie jak zdjemiesz i to już niedługo
jak wrócili to trochę znów się rozkręciło ale niesmak pozostał.. więc jeśli już musi być sesja w dniu ślubu to przed!!! ślubem a nie w trakcie wesela- bo to gości denerwuje...