Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-03, 10:08   #4321
lain
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
a to jest tak, ze od razu zeby robia się biale czy stopniowo w ciagu kilku dni nabieraja ostatecznego koloru?
Czytalam, że te pasty wybielające ścierają szliwo i nie sa zdrowe to ja nie będe takich stosować. Chyba, ze ta co Ty mowisz nie niszczy zebów. Papierosow nie pale to jakiś mocnych past nie potrzebuję a w razie czego powtórzenie wybielania raz na dwa lata to nie jest jakis kosmiczny wydatek, zwłaszcza, ze pewnie taka usługa z czasem będzie coraz tańsza.
tzn zaraz po wybielaniu sa juz biale tylko np. tam przy dziaslach sa troche ciemniejsze (nie wiem z czego ty wynika) i dopiero z czasem wszystko ladnie sie wyrownuje do bieli ja jeszcze kilka dni po wybielaniu nalozylam pare razy taka gumowa nakladke na zeby z zelem wybielajacym aha i przygotuj sie na to, ze pare dni po wybielaniu zeby sa baaardzo wrazliwe... przynajmniej moje byly... jak zawial wiatr to ehhh

no ja mysle, ze przy moim kruchym szkliwie dentystka nie polecilaby mi pasty ktora by mi je jeszcze bardziej rozwalila na stronie (http://www.blanx.info.pl/zdrowe_zeby/formula.html) utrzymuja, ze ta pasta zawiera porost islandzki - "Pierwszy naturalny, w pełni bezpieczny czynnik wybielający nie niszczący struktury szkliwa"

ja w kazdym badz razie nie zauwazylam zeby cos zlego dzialo sie z moim szkliwem
pije duzo herbatki, lubie tez czerwone wino... wiec taka pasta jest dla mnie jak znalazl

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-03 o 10:28
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 10:14   #4322
natj
Rozeznanie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
ojej, dziewczyny, przecież bez aparatu jest dużo lepiej Sama nosiłam chyba ze 2,5 roku, bo "zjadałam zęby" tzn w nocy zgrzytałam i się zrobiły strasznie małe, i pomimo że były proste trzeba było naprostować zgryz. Ale ja bardzo nie chciałam nosić aparatu, założyli mi go jakoś pod koniec pierwszej klasy liceum, a zdjęłam po wakacjach jak szłam do 4 klasy. Ale ja bardzo przeżywałam noszenie aparatu, w ogóle to o tym widocznym nie było mowy żebym miała, więc miałam ten kosmetyczny, a gumki obowiązkowo przeźroczyste, bo nie chciałam żeby tak było widać aparat, a i tak żółkły w błyskawicznym tempie To był słaby okres dla mnie na założenie aparatu, poszłam do nowej szkoły i nie byłam dojrzała żeby go nosić, myślę że na studiach moje nastawienie byłoby inne. No i jeszcze u mnie noszenie aparatu ciągle się przedłużało, miałam go nosić rok, później 2, a w końcu miałam już tak dosyć, że najpierw zciagnęli mi górę, a m-c później dół, no a wersja była jeszcze taka że dopiero przed studnówką mi zciągną NIe za miło wspominam ten okres, ale niektóre koleżanki, które miały krzywe zęby bardzo mi zazdrościły, ale założyła aparaty dopiero jak poszły na studia. Coś w tym jest

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Szana żadnego besztania nie będziekażda z nas zrobi jak uważa ja może też będę miała plener w dniu ślubu i nie uważam tego za nic niestosownego jeśli będzie taka możliwość, to wolałabym nie chodzić drugi raz na makijaż , do fryzjera itp i TŻ nie będzie musiał brać wolnego dnia. Dla mnie same plusy, a pleneru i tak nie planuję długiego, więc jeśli mnie nie będzie 2h to się przeciez nic nie stanie
No bo tak zawsze jest jak rodzice zmuszają. Ja swój musiałam/chciałam założyć za swoje pieniądze i go doceniam - ważne żebym miała zdrowe łądne zęby.
Jakoś nie przeżywam tych 2 lat w metalowcu - ot taka droga do pięknego uśmiechu

Cytat:
ja sama chciałam aparat i nie mam kompleksów z tego powodu, ze go noszeMam metalowy, bo ten kosmetyczny ma wieksze zamki i nie chcialam wyglądac jak Aborygenka z nieumytymi zębami Uznałam, ze skoro tak czy tak widac, że mam cos w buzi to własnie wole metal, bo wlasnie te zamki ma mniejsze i jest trwalszy.
Z tym porównaniem to się z Tobą zgodzę. Mój wykladowca ma/mial krysztalowy i kolezanki myslaly ze ma tak brzydkie czy popsute zeby. Po prostu z dala odbicie swiatla jest inne i i tak widac ze cos jest. Nie wiadomo co ale jest

Kumpele ze studiow zawsze zwracaja uwage na nowe gumki
Ja sie lubuje w mixach - teraz mam niebiesko zolte na pozegnanie lata
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 10:21   #4323
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
ja sama chciałam aparat i nie mam kompleksów z tego powodu, ze go noszeMam metalowy, bo ten kosmetyczny ma wieksze zamki i nie chcialam wyglądac jak Aborygenka z nieumytymi zębami Uznałam, ze skoro tak czy tak widac, że mam cos w buzi to własnie wole metal, bo wlasnie te zamki ma mniejsze i jest trwalszy.
ten kosmetyczny wcale nie ma większych zamków, przynajmniej nie miał 7 lat temu, bo widziałam oba i nie dałabym się zamknąć w czymś mniej wygodnym od innego może teraz zmienili, ale kosmetyczny jest fajny bo jest mniej widoczny. Ja teraz też nie miałabym kompleksów na tym puncie, ale jak bylam w liceum, a to taki fajny wiek, to bardzo nie chciałam go nosić. Wydaje mi się że na studiach już człowiek inaczej myśli

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a to ja tak wlasnie wybielalam godzinka (czy tam 45 min. - juz nie pamietam) pod lampa fajny efekt to daje mi juz 2 lata zaraz mina jak wybielalam i dalej sa biale teraz nawet czesciej ludzie na to zwracaja uwage niz zaraz po wybielaniu, wiec nie wiem czy to z czasem sie nateza czy ludzie sa bardziej spostrzegawczy

kiedys wam tu tez pisalam, ze dentystka polecila mi paste do zebow Blanx jak dla mnie jest super ja mam co prawda wersje Anty-osad a nie stricte wybielajaca (bo wybielone juz mam), ale bardzo ladnie utrzymuje te zeby w bieli troche kosztuje, ale wg mnie warto
blanx pasty bardzo polecam Dla tych co chcą sobie poczytać:
http://www.allegro.pl/item730347767_..._promocja.html

ja lubię te z nanotechnologią, ale zobaczłam właśnie że jest coś nowego

http://www.allegro.pl/item723999357_...ite_od_ss.html

i zastanawiam się na kupnem
Ja odkąd zdjęłam aparat mam manię na puncie zebów, ale podobno tak się robi, jak już w czasie noszenia aparatu ma się 4 różne szczoteczki do mycia, to i po zdjęciu zostaje coś takiego i dobrze, zawsze dbałam o zęby, ale powiem Wam że i u ludzi zwracam na nie szczególną uwagę

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
ufff to dobrze,że bez besztania
ja będę miała jedne fotki z konikami,ale to będzie tuż przy restauracji,gdzie będzie wesele a potem(albo przedtem,bo nie wiem czy z konikami ie zrobić przy zachodzie słońca) wybierzemy się do parku,gdzie jest jeziorko i tam porobimy parę fotek nawet jak zabrudzę sukienkę trochę to trudno,to już będzie w trakcie wesela
Ty już wiesz jakie chcesz?

Samciu zapodaj te początki o jakich mówisz
nie wiem jeszcze, bo jeśli będziemy mieli w ten sam dzień co wesele i ślub to chciałabym gdzieś blisko, żeby nie zniknąć na długo, więc pewnie w Nałęczowie bo jak już pisałam mój dom weselny znajduje się 4km od Nałęczowa, więc nie wiem czy byłby sens wracać 15km do LBN i tam robić, biorę jeszcze pod uwagę możliwość, sesji w dniu ślubu właśnie w Nałęczowie, i jeszcze kiedyś byśmy sobie zrobili w Pałacu w Kozlówce, no ale fajne miejsca są w Lublinie, można nad zalewe zdjęcia pyknąć, w ogrodzie botanicznym, na starówce, koło Zamku, no jest kilka opcji, ale dopóki się nie zobaczę z foto to nie wiem jak to będzie wyglądało, bo jeszcze nie wiem czy zdecydujemy się na jego usługi

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 10:26   #4324
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
ufff to dobrze,że bez besztania
ja będę miała jedne fotki z konikami,ale to będzie tuż przy restauracji,gdzie będzie wesele a potem(albo przedtem,bo nie wiem czy z konikami ie zrobić przy zachodzie słońca) wybierzemy się do parku,gdzie jest jeziorko i tam porobimy parę fotek nawet jak zabrudzę sukienkę trochę to trudno,to już będzie w trakcie wesela
Ty już wiesz jakie chcesz?

Samciu zapodaj te początki o jakich mówisz

www.mpstudios.pl
Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Juz masz suknie i to z welonem? ja nie chciałabym wypożyczać, chciała bym miec ja pierwsza na sobie, w gre wchodzi szycie lub kopno w granicach 2-3 tys, choc nie powiem że kusza mnie teraz te promocje, mozna kupic suknie do tys zł i to bardzo ładna, ale czy to nie za szybko
mam zamówioną, nie mam jej w domu, bo jest jeszcze w Hiszpanii, będa ja trzyamc w salonie i 3 tyg przed ślubem ide na przymiarkę i tydzień przed slubem odbieram suknie.

Cytat:
tzn zaraz po wybielaniu sa juz biale tylko np. tam przy dziaslach sa troche ciemniejsze (nie wiem z czego ty wynika) i dopiero z czasem wszystko ladnie sie wyrownuje do bieli ja jeszcze kilka dni po wybielaniu nalozylam pare razy taka gumowa nakladke na zeby z zelem wybielajacym aha i przygotuj sie na to, ze pare dni po wybielaniu zeby sa baaardzo wrazliwe... przynajmniej moje byly... jak zawial wiatr to ehhh

no ja mysle, ze przy moim kruchym szkliwie dentystka nie polecilaby mi pasty ktora by mi je jeszcze bardziej rozwalila na stronie (http://www.blanx.info.pl/zdrowe_zeby/formula.html) utrzymuja, ze ta pasta zawiera porost irlandzki - "Pierwszy naturalny, w pełni bezpieczny czynnik wybielający nie niszczący struktury szkliwa"

ja w kazdym badz razie nie zauwazylam zeby cos zlego dzialo sie z moim szkliwem
pije duzo herbatki, lubie tez czerwone wino... wiec taka pasta jest dla mnie jak znalazl
a to spokoWidzialam te pasty w aptece. W razie czego będe sie Ciebie pytac co i jak jak będę blisko wybielania ekspercie

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
No bo tak zawsze jest jak rodzice zmuszają. Ja swój musiałam/chciałam założyć za swoje pieniądze i go doceniam - ważne żebym miała zdrowe łądne zęby.
Jakoś nie przeżywam tych 2 lat w metalowcu - ot taka droga do pięknego uśmiechu

Z tym porównaniem to się z Tobą zgodzę. Mój wykladowca ma/mial krysztalowy i kolezanki myslaly ze ma tak brzydkie czy popsute zeby. Po prostu z dala odbicie swiatla jest inne i i tak widac ze cos jest. Nie wiadomo co ale jest

Kumpele ze studiow zawsze zwracaja uwage na nowe gumki
Ja sie lubuje w mixach - teraz mam niebiesko zolte na pozegnanie lata
ja nie mialam nigdy mixa, i tak sie moja orto dziwi, że ja takie kolorowe lubię

Cytat:
ten kosmetyczny wcale nie ma większych zamków, przynajmniej nie miał 7 lat temu, bo widziałam oba i nie dałabym się zamknąć w czymś mniej wygodnym od innego może teraz zmienili, ale kosmetyczny jest fajny bo jest mniej widoczny. Ja teraz też nie miałabym kompleksów na tym puncie, ale jak bylam w liceum, a to taki fajny wiek, to bardzo nie chciałam go nosić. Wydaje mi się że na studiach już człowiek inaczej myśli

blanx pasty bardzo polecam Dla tych co chcą sobie poczytać:
http://www.allegro.pl/item730347767_..._promocja.html

ja lubię te z nanotechnologią, ale zobaczłam właśnie że jest coś nowego

http://www.allegro.pl/item723999357_...ite_od_ss.html

i zastanawiam się na kupnem
Ja odkąd zdjęłam aparat mam manię na puncie zebów, ale podobno tak się robi, jak już w czasie noszenia aparatu ma się 4 różne szczoteczki do mycia, to i po zdjęciu zostaje coś takiego i dobrze, zawsze dbałam o zęby, ale powiem Wam że i u ludzi zwracam na nie szczególną uwagę
ja mam dwie łazienki w domu i w kazdej komplet szczoteczek, mam tez do terebki, mam różne wyciorki, u tz ma komplet jak żebowy psychol U mnie w liceum kolezanka nosiła i ja jej strasznie zazdrościłam, ale nie chcialam miec aparatu na studiniówce, pustak ze mnie był
Stary 2009-09-03, 10:36   #4325
Dżasta87
Raczkowanie

Hej Królewny

Ja tez myslalam o wybieleniu zabkow. W sumie sa biaaaaaae, ale od palenia paprosów troszkę bledną A marzy mi sie taki snieznobialy usmiech, jak w filmach...lol

Mam jeszcze pytanie, do ktorej godz. bedzie u Was fotograf, bo nie wiem czy brac do oczepin ( czyli do godz. ok 1.00) czy wczesniej powiedziec mu 'Pa".

Obca znasz moze tego fotografa, albo cos o nim slyszalaś?
http://www.michalwisniewski.net/inde...&id=2&Itemid=4
Stary 2009-09-03, 10:39   #4326
gosica502
Wtajemniczenie

U mnie do oczepin, to znaczy oczepiny jeszcze sfotografuje a potem niech ucieka już Bo obawiam się że mało gości byłoby zadowolonych ze swoich zdjęc "po północy" Kamerzysta powiedział to samo- że będzie dotąd dopóki goście będą się nadawac do tego żeby ich filmowac
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 10:41   #4327
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
Ja tez myslalam o wybieleniu zabkow. W sumie sa biaaaaaae, ale od palenia paprosów troszkę bledną A marzy mi sie taki snieznobialy usmiech, jak w filmach...lol
ja wlasnie takiego sztucznego ("amerykanskiego") snieznobialego nie chcialam na szczescie mam zwykly bialy

Cytat:
Mam jeszcze pytanie, do ktorej godz. bedzie u Was fotograf, bo nie wiem czy brac do oczepin ( czyli do godz. ok 1.00) czy wczesniej powiedziec mu 'Pa".
u mnie wlasnie ma byc do oczepin (tzn. z oczepinami wlacznie) mysle, ze warto uwietrznic ten moment na zdjeciach cos sie dzieje

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

mam pytanie do dziewczyn z aparatem na zebach
nie przeszkadza wam taki aparat w calowaniu albo... ekhm milosci francuskiej (O)
Stary 2009-09-03, 10:41   #4328
kaska87
Zakorzenienie

samoa ogladnełam kilka filmów i też chcę ta piosenkę co ma "asia i Tomek" taki czarno biały na początku ktoś zna tytuł?
ile ten kamerzytsta bierze?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-03 o 10:43
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 10:46   #4329
Dżasta87
Raczkowanie

Cytat:
ja wlasnie takiego sztucznego ("amerykanskiego") snieznobialego nie chcialam na szczescie mam zwykly bialy

u mnie wlasnie ma byc do oczepin (tzn. z oczepinami wlacznie) mysle, ze warto uwietrznic ten moment na zdjeciach cos sie dzieje

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

nie przeszkadza wam taki aparat w calowaniu albo... ekhm milosci francuskiej (O)
Właśnie też jestem za tym,zeby do oczepin był. Juzod tego szukania i czytania mi sie wszystko w głowie poprzewracalo

No wlasnie jaka cena? Tylko mnie przeraza fakt, ze filmuja 2-3 kamerami....Obecnie duzo firm oferuje takie uslugi, ale jakos mnie to nie przekonuje.... I jeszcze jedno...filmiki podobaja mi sie, tylko mnie bardziej interesuje to jak filmuje na sali. Ogladalam ostatnio plytke, gdzie kamerzysta krecil tylko z bliska i prawie w ogole nie było widać "od pas w dół" masakroooooos....

Edytowane przez Dżasta87
Czas edycji: 2009-09-03 o 10:49
Dżasta87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 10:50   #4330
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

no co TY? hehe ale wiele osób się mnie o to pytało jak nosiłam przecież on jest na zębach, a nie za zębami no nie wiem jak dziewczynom, ale mi nie przeszkadzał, oprócz tego że jest trochę kłopotliwy jeśli chodzi o mycie zebów po każdym posiłku ( ja myłam nawet w szkole) no i przy każdym podkręceniu strasznie mnie bolała szczęka a do tego zazwyczaj drucik mi wystawał tam z tyłu przy zamkach, bo szybko się zgryz prostował i ciągle ten drucik mi kaleczył policzki ( od wewnątrz ) ale tak ogólnie to spoko, bardzo się cieszę że mam już wszystko ok ze zgryzem, bo miałam zagrożenie że w wieku 30 kilku lat moge zostać bez zębów ( tak bym je zjadła )

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-09-03, 10:53   #4331
kaska87
Zakorzenienie

a mi się strasznie paraty podobają chciałabym mieć, ale mam proste ząbki więc szkoda kasy dla ciekawostki powiem Wam, że nie mam ani jednej 4-ki wyrwali mi 4 zdrowe czwóreczki bo mam za mała szczękę ale to jak byłam młodsza ale nic nie widać bo sie tak fajnie ząbki naprostowały inaczje bym miała takie kły

Stary 2009-09-03, 10:54   #4332
lain
Zakorzenienie

Cytat:
no co TY? hehe ale wiele osób się mnie o to pytało jak nosiłam przecież on jest na zębach, a nie za zębami no nie wiem jak dziewczynom, ale mi nie przeszkadzał, oprócz tego że jest trochę kłopotliwy jeśli chodzi o mycie zebów po każdym posiłku ( ja myłam nawet w szkole) no i przy każdym podkręceniu strasznie mnie bolała szczęka a do tego zazwyczaj drucik mi wystawał tam z tyłu przy zamkach, bo szybko się zgryz prostował i ciągle ten drucik mi kaleczył policzki ( od wewnątrz ) ale tak ogólnie to spoko, bardzo się cieszę że mam już wszystko ok ze zgryzem, bo miałam zagrożenie że w wieku 30 kilku lat moge zostać bez zębów ( tak bym je zjadła )
prawde mowiac nigdy nie patrzylam nikomu do buzi jak to dokladnie wyglada dlatego w moim wyobrazeniu aparat to taka kupa zlomu, cos jak to co Forest Gump mial na nogach tyle ze tu jest male i na zebach no ale dzieki za uswiadomienie
Stary 2009-09-03, 10:55   #4333
centipede
Zadomowienie

Cześć Księżniczki

Byłam dzisiaj ugadać się co do praktyk i w poniedziałek i wtorek będę obserwować, a od środy będę prowadzić lekcje Także będziemy się wspierać z resztą praktykantek

Cytat:
kiedys wam tu tez pisalam, ze dentystka polecila mi paste do zebow Blanx jak dla mnie jest super ja mam co prawda wersje Anty-osad a nie stricte wybielajaca (bo wybielone juz mam), ale bardzo ladnie utrzymuje te zeby w bieli troche kosztuje, ale wg mnie warto
Ja mam Blanx wybielającą i BIOREPAIR, z tej drugiej jestem chyba bardziej zadowolona ale ogólnie to potwierdzam - super pasty! Tylko cena trochę odstrasza
Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Juz masz suknie i to z welonem? ja nie chciałabym wypożyczać, chciała bym miec ja pierwsza na sobie, w gre wchodzi szycie lub kopno w granicach 2-3 tys, choc nie powiem że kusza mnie teraz te promocje, mozna kupic suknie do tys zł i to bardzo ładna, ale czy to nie za szybko
eee nie jest za szybko moja suknia wisi już w szafie
Zawsze możesz popatrzeć teraz na promocje, może akurat Ci się coś spodoba?

Dżasta u nas fotograf i kamerzysta(o ile znajdziemy) będą do oczepin włącznie
Stary 2009-09-03, 10:55   #4334
Dżasta87
Raczkowanie

Jak juz o zdjeciach było to patrzcie:
http://www.weselne.ayb.pl/viewtopic....7cb730d89bd25f
Stary 2009-09-03, 10:56   #4335
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a mi się strasznie paraty podobają chciałabym mieć, ale mam proste ząbki więc szkoda kasy dla ciekawostki powiem Wam, że nie mam ani jednej 4-ki wyrwali mi 4 zdrowe czwóreczki bo mam za mała szczękę ale to jak byłam młodsza ale nic nie widać bo sie tak fajnie ząbki naprostowały inaczje bym miała takie kły
ja jak bylam mala mialam strasznie gesto te zeby, ale czasem jak jakis wypadl to sie ladnie rowno rozlozyly i na szczescie problem zniknal

co do aparatu... no ja bym nie bardzo chciala miec aczkolwiek jakby tu chodzilo o moj prosty zgryz i ladne zeby to oczywiscie zalozylabym bez marudzenia
Stary 2009-09-03, 10:57   #4336
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
samoa ogladnełam kilka filmów i też chcę ta piosenkę co ma "asia i Tomek" taki czarno biały na początku ktoś zna tytuł?
Nickelback-Far away Super pioseneczka
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 11:00   #4337
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Nickelback-Far away Super pioseneczka
dziękuję

chyba chcę z nim być, ale nie chcę ślubu

Stary 2009-09-03, 11:01   #4338
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak juz o zdjeciach było to patrzcie:
http://www.weselne.ayb.pl/viewtopic....7cb730d89bd25f

jest tu zdjęcie gdzie PM spadł gorset, no właśnie takich akcji się boję

no ale to jak Pm ziewa, czy z na wierzchu to masakra

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Kasia no co Ty

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-09-03, 11:02   #4339
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia no co Ty
nie wiem czy to przez to, że mam teraz na łbie tyle problemów czy co, ale mnie on tak drażni, że mamooooo widzę milion wad

Stary 2009-09-03, 11:04   #4340
Dżasta87
Raczkowanie

Cytat:
dziękuję

Zdaraza sie, ja ostatnio tez mysle, ze po co nam ten slub i czy naprawde chce z nim byc. No i czy wytrzymamy ze soba 30 lat
Stary 2009-09-03, 11:05   #4341
centipede
Zadomowienie

Kasia może to kryzys przedślubny? może powinniście szczerze porozmawiać?
Stary 2009-09-03, 11:07   #4342
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Zdaraza sie, ja ostatnio tez mysle, ze po co nam ten slub i czy naprawde chce z nim byc. No i czy wytrzymamy ze soba 30 lat
a to planujesz malzenstwo tylko na 30 lat?
Stary 2009-09-03, 11:12   #4343
Dżasta87
Raczkowanie

Cytat:
a to planujesz malzenstwo tylko na 30 lat?
ha ha, kto wie ile dozyje z Tżetem
Stary 2009-09-03, 11:13   #4344
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ha ha, kto wie ile dozyje z Tżetem
ja optymistycznie zakladam, ze chociaz tej polskiej sredniej razem dozyjemy, wiec conajmniej jeszcze 50 lat razem
Stary 2009-09-03, 11:17   #4345
Dżasta87
Raczkowanie

Cytat:
ja optymistycznie zakladam, ze chociaz tej polskiej sredniej razem dozyjemy, wiec conajmniej jeszcze 50 lat razem
Chyba wczesniej mnie wykonczy

Ostatnio czytałam sobie z teściowką horoskopy i numerologie. I smiac mi sie chciało bo Tż wyszło,że ma się nie wiązac z 4 i 9. No i 4- to ja, a 9- to jego byla, z ktora mial brac ślub
Stary 2009-09-03, 11:17   #4346
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
po oczepinach sobie pójdzie

Cytat:

nic a nicTz cały i zdrowy jesli o to pytaszBo aparat jest z zewnątrz tylko.

Cytat:
ten ponoć 4,5 tys, ale mysle, ze sie juz podnieśli jak wszyscy.

Cytat:
No wlasnie jaka cena? Tylko mnie przeraza fakt, ze filmuja 2-3 kamerami....Obecnie duzo firm oferuje takie uslugi, ale jakos mnie to nie przekonuje.... I jeszcze jedno...filmiki podobaja mi sie, tylko mnie bardziej interesuje to jak filmuje na sali. Ogladalam ostatnio plytke, gdzie kamerzysta krecil tylko z bliska i prawie w ogole nie było widać "od pas w dół" masakroooooos....
ja będe miała 2 kamery i jeszcze taka kamere na wysięgniku, czyli trzy. Płace 3,5 tys. ale juz jest nowa cena i teraz biora za to 4 tys.

Cytat:
dziękuję

jeszcze masz czas, żeby sie rozmyslićNikt Cie przeciez nie zmusza.
Stary 2009-09-03, 11:20   #4347
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
nie wiem czy to przez to, że mam teraz na łbie tyle problemów czy co, ale mnie on tak drażni, że mamooooo widzę milion wad
Może odpocznij troche od niego, wyjedz gdzies albo idz na impreze z koleżankami Nie martw sie, sa gorsze i lepsze momenty w zwiazku, co by nie bylo to bedzie ok
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 11:21   #4348
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio czytałam sobie z teściowką horoskopy i numerologie. I smiac mi sie chciało bo Tż wyszło,że ma się nie wiązac z 4 i 9. No i 4- to ja, a 9- to jego byla, z ktora mial brac ślub
wg horoskopow jest male prawdopodobienstwo na przetrwanie zwiazku Panny i Ryby... a my juz z powodzeniem od 8 lat jestesmy razem i mamy zamiar juz tak zawsze
wiec horoskopy mozna sobie wsadzic... wiadomo gdzie
Stary 2009-09-03, 11:24   #4349
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

Kasiu są przecież czasami takie dni, że łapie takie negatywne myślenie, ale jak mówi Samoa masz jeszcze czas możesz rozważyć wszystkie za i przeciw. Dla mnie ślub jest na całe życie, więc jeśli miałabym jakiekolwiek wątpliwości, to wolalabym się dłużej zastanowić niż potem brac rozwód. Na spokojnie sobie przemyśl, pamiętaj że jest się z kimś nie za coś, ale pomimo wszystkiego, jeśli się kocha

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-09-03, 11:27   #4350
kaska87
Zakorzenienie

ale ja dzisiaj jestem pies (płci żeńskiej) wiecie o co cho
zbeształam jednego z moich przełozonych bo mi kasy nie przelali za uwaga! maj i czerwiec-płatności miały być po 40 dniach po zakończeniu miesiąca czyli ok 10 lipca i sierpnia i zbeształam, że mam to gdzieś, że idę na studia i też potrzebuję kasy na mieszkanie żarcie itd bo już mnie to wkurza 3 razy tam dzwoniłam a 200zł to zawsze cos poza tym nie będę robić za free
teraz mam mu napisac maila, żeby łąskawca przesłał go do centrali jak za kilka dni nic nie ruszy to dzwonię sama do centrali i zbesztam ich normalnie nie mogę! Same problemy: kasa, mieszkanie, TZ i na dodatek PMS

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości