|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
ja jeszcze kilka dni po wybielaniu nalozylam pare razy taka gumowa nakladke na zeby z zelem wybielajacym aha i przygotuj sie na to, ze pare dni po wybielaniu zeby sa baaardzo wrazliwe... przynajmniej moje byly... jak zawial wiatr to ehhh ![]() no ja mysle, ze przy moim kruchym szkliwie dentystka nie polecilaby mi pasty ktora by mi je jeszcze bardziej rozwalila na stronie (http://www.blanx.info.pl/zdrowe_zeby/formula.html) utrzymuja, ze ta pasta zawiera porost islandzki - "Pierwszy naturalny, w pełni bezpieczny czynnik wybielający nie niszczący struktury szkliwa"ja w kazdym badz razie nie zauwazylam zeby cos zlego dzialo sie z moim szkliwem ![]() pije duzo herbatki, lubie tez czerwone wino... wiec taka pasta jest dla mnie jak znalazl
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-03 o 10:28 |
|
|
|
|
#4322 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
Jakoś nie przeżywam tych 2 lat w metalowcu - ot taka droga do pięknego uśmiechu Cytat:
![]() Kumpele ze studiow zawsze zwracaja uwage na nowe gumki ![]() Ja sie lubuje w mixach - teraz mam niebiesko zolte na pozegnanie lata
|
||
|
|
|
#4323 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może teraz zmienili, ale kosmetyczny jest fajny bo jest mniej widoczny. Ja teraz też nie miałabym kompleksów na tym puncie, ale jak bylam w liceum, a to taki fajny wiek, to bardzo nie chciałam go nosić. Wydaje mi się że na studiach już człowiek inaczej myśli ![]() Cytat:
Dla tych co chcą sobie poczytać: http://www.allegro.pl/item730347767_..._promocja.html ja lubię te z nanotechnologią, ale zobaczłam właśnie że jest coś nowego http://www.allegro.pl/item723999357_...ite_od_ss.html i zastanawiam się na kupnem ![]() Ja odkąd zdjęłam aparat mam manię na puncie zebów, ale podobno tak się robi, jak już w czasie noszenia aparatu ma się 4 różne szczoteczki do mycia, to i po zdjęciu zostaje coś takiego i dobrze, zawsze dbałam o zęby, ale powiem Wam że i u ludzi zwracam na nie szczególną uwagę![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4324 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
www.mpstudios.pl Cytat:
Cytat:
Widzialam te pasty w aptece. W razie czego będe sie Ciebie pytac co i jak jak będę blisko wybielania ekspercie![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4325 |
|
Raczkowanie
|
Hej Królewny
![]() Ja tez myslalam o wybieleniu zabkow. W sumie sa biaaaaaae, ale od palenia paprosów troszkę bledną A marzy mi sie taki snieznobialy usmiech, jak w filmach...lol![]() Mam jeszcze pytanie, do ktorej godz. bedzie u Was fotograf, bo nie wiem czy brac do oczepin ( czyli do godz. ok 1.00) czy wczesniej powiedziec mu 'Pa". Obca znasz moze tego fotografa, albo cos o nim slyszalaś? http://www.michalwisniewski.net/inde...&id=2&Itemid=4 |
|
|
|
#4326 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie do oczepin, to znaczy oczepiny jeszcze sfotografuje a potem niech ucieka już
Bo obawiam się że mało gości byłoby zadowolonych ze swoich zdjęc "po północy" ![]() Kamerzysta powiedział to samo- że będzie dotąd dopóki goście będą się nadawac do tego żeby ich filmowac ![]()
|
|
|
|
#4327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczescie mam zwykly bialy ![]() Cytat:
) mysle, ze warto uwietrznic ten moment na zdjeciach cos sie dzieje ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- mam pytanie do dziewczyn z aparatem na zebach ![]() nie przeszkadza wam taki aparat w calowaniu albo... ekhm milosci francuskiej (O )![]()
|
||
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
samoa ogladnełam kilka filmów i też chcę ta piosenkę co ma "asia i Tomek" taki czarno biały na początku
ile ten kamerzytsta bierze?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-03 o 10:43 |
|
|
|
#4329 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No wlasnie jaka cena? Tylko mnie przeraza fakt, ze filmuja 2-3 kamerami....Obecnie duzo firm oferuje takie uslugi, ale jakos mnie to nie przekonuje.... I jeszcze jedno...filmiki podobaja mi sie, tylko mnie bardziej interesuje to jak filmuje na sali. Ogladalam ostatnio plytke, gdzie kamerzysta krecil tylko z bliska i prawie w ogole nie było widać "od pas w dół" masakroooooos.... Edytowane przez Dżasta87 Czas edycji: 2009-09-03 o 10:49 |
|
|
|
|
#4330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przecież on jest na zębach, a nie za zębami no nie wiem jak dziewczynom, ale mi nie przeszkadzał, oprócz tego że jest trochę kłopotliwy jeśli chodzi o mycie zebów po każdym posiłku ( ja myłam nawet w szkole a do tego zazwyczaj drucik mi wystawał tam z tyłu przy zamkach, bo szybko się zgryz prostował i ciągle ten drucik mi kaleczył policzki ( od wewnątrz ) ale tak ogólnie to spoko, bardzo się cieszę że mam już wszystko ok ze zgryzem, bo miałam zagrożenie że w wieku 30 kilku lat moge zostać bez zębów ( tak bym je zjadła )
|
|
|
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się strasznie paraty podobają
dla ciekawostki powiem Wam, że nie mam ani jednej 4-ki wyrwali mi 4 zdrowe czwóreczki bo mam za mała szczękę ale nic nie widać bo sie tak fajnie ząbki naprostowały inaczje bym miała takie kły
|
#4332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4333 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć Księżniczki
![]() ![]() Byłam dzisiaj ugadać się co do praktyk i w poniedziałek i wtorek będę obserwować, a od środy będę prowadzić lekcje Także będziemy się wspierać z resztą praktykantek![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zawsze możesz popatrzeć teraz na promocje, może akurat Ci się coś spodoba? ![]() Dżasta u nas fotograf i kamerzysta(o ile znajdziemy ) będą do oczepin włącznie
|
|
#4334 |
|
Raczkowanie
|
Jak juz o zdjeciach było to patrzcie:
http://www.weselne.ayb.pl/viewtopic....7cb730d89bd25f |
|
|
|
#4335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do aparatu... no ja bym nie bardzo chciala miec aczkolwiek jakby tu chodzilo o moj prosty zgryz i ladne zeby to oczywiscie zalozylabym bez marudzenia
|
|
|
|
|
#4336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super pioseneczka
|
|
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
chyba chcę z nim być, ale nie chcę ślubu
|
#4338 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jest tu zdjęcie gdzie PM spadł gorset, no właśnie takich akcji się boję no ale to jak Pm ziewa, czy z ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Kasia no co Ty
|
|
|
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy to przez to, że mam teraz na łbie tyle problemów czy co, ale mnie on tak drażni, że mamooooo
|
#4340 |
|
Raczkowanie
|
Zdaraza sie, ja ostatnio tez mysle, ze po co nam ten slub i czy naprawde chce z nim byc. No i czy wytrzymamy ze soba 30 lat
|
|
|
|
#4341 |
|
Zadomowienie
|
Kasia może to kryzys przedślubny?
może powinniście szczerze porozmawiać?![]()
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4343 |
|
Raczkowanie
|
ha ha, kto wie ile dozyje z Tżetem
|
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ostatnio czytałam sobie z teściowką horoskopy i numerologie. I smiac mi sie chciało bo Tż wyszło,że ma się nie wiązac z 4 i 9. No i 4- to ja, a 9- to jego byla, z ktora mial brac ślub
|
|
|
|
|
#4346 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tz cały i zdrowy jesli o to pytaszCytat:
Cytat:
jeszcze masz czas, żeby sie rozmyslić Nikt Cie przeciez nie zmusza.
|
|
#4347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiec horoskopy mozna sobie wsadzic... wiadomo gdzie
|
|
|
|
|
#4349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kasiu są przecież czasami takie dni, że łapie takie negatywne myślenie, ale jak mówi Samoa masz jeszcze czas możesz rozważyć wszystkie za i przeciw. Dla mnie ślub jest na całe życie, więc jeśli miałabym jakiekolwiek wątpliwości, to wolalabym się dłużej zastanowić niż potem brac rozwód. Na spokojnie sobie przemyśl, pamiętaj że jest się z kimś nie za coś, ale pomimo wszystkiego, jeśli się kocha |
|
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja dzisiaj jestem pies (płci żeńskiej)
wiecie o co cho![]() zbeształam jednego z moich przełozonych bo mi kasy nie przelali za uwaga! maj i czerwiec-płatności miały być po 40 dniach po zakończeniu miesiąca czyli ok 10 lipca i sierpnia teraz mam mu napisac maila, żeby łąskawca przesłał go do centrali
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.

ja jeszcze kilka dni po wybielaniu nalozylam pare razy taka gumowa nakladke na zeby z zelem wybielajacym 

Sama nosiłam chyba ze 2,5 roku, bo "zjadałam zęby" tzn w nocy zgrzytałam i się zrobiły strasznie małe, i pomimo że były proste trzeba było naprostować zgryz. Ale ja bardzo nie chciałam nosić aparatu, założyli mi go jakoś pod koniec pierwszej klasy liceum, a zdjęłam po wakacjach jak szłam do 4 klasy. Ale ja bardzo przeżywałam noszenie aparatu, w ogóle to o tym widocznym nie było mowy żebym miała, więc miałam ten kosmetyczny, a gumki obowiązkowo przeźroczyste, bo nie chciałam żeby tak było widać aparat, a i tak żółkły w błyskawicznym tempie
To był słaby okres dla mnie na założenie aparatu, poszłam do nowej szkoły i nie byłam dojrzała żeby go nosić, myślę że na studiach moje nastawienie byłoby inne. No i jeszcze u mnie noszenie aparatu ciągle się przedłużało, miałam go nosić rok, później 2, a w końcu miałam już tak dosyć, że najpierw zciagnęli mi górę, a m-c później dół, no a wersja była jeszcze taka że dopiero przed studnówką mi zciągną
Uznałam, ze skoro tak czy tak widac, że mam cos w buzi to własnie wole metal, bo wlasnie te zamki ma mniejsze i jest trwalszy.

A marzy mi sie taki snieznobialy usmiech, jak w filmach...lol

a do tego zazwyczaj drucik mi wystawał tam z tyłu przy zamkach, bo szybko się zgryz prostował i ciągle ten drucik mi kaleczył policzki ( od wewnątrz ) ale tak ogólnie to spoko, bardzo się cieszę że mam już wszystko ok ze zgryzem, bo miałam zagrożenie że w wieku 30 kilku lat moge zostać bez zębów ( tak bym je zjadła )
Także będziemy się wspierać z resztą praktykantek