Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-03, 16:48   #3841
kasiek87
Kokon pro

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
oo Kasiek! witaj i czyzby ta siostra ze zdjec na NK?? )
a witaj witaj tak to ta sama siostra ^^

Cytat:
Napisane przez madzioonia18w Pokaż wiadomość
Zdasz ten egzamin, a klasą się nie przejmuj Będzie dobrze

Gratuluje

Również gratuluje

dzieki ja zdalam za 4 razem dopiero na 1 wymusilam pierwszenstwo, na 2 za brak dwa razy kierunkowskazu, a na 3 az wstyd przyznac wjechalam pod prad ciemno pozno bylo i nikogo na drodze ale i tak wstyd bo nigdy mi sie to nie zdarzylo wczesniej

no i wczoraj sie w koncu udalo, egzaminator bardzo mily, starszy caly czas probowal mnie zrelaksowac rzucal smiesznymi powiedzonkami i zartami mialam w koncu tez clio z porzadnymi hamulcami i sprawnym recznym, na luku pierwszy raz zawalilam przy jezdzie tylem stanelam w kopercie i wystawalam kawaleczek za linie przodem auta ( u nas luk jadac tylem jest pod gorke i ciezko sie jedzie) ;] drugi raz sie udalo. wzniesienie bez problemow jakoze u nas w miescie co chwile sie tak rusza z recznego, bo za duze gorki sa zeby ruszyc inaczej i sie nie cofnac. po miescie jezdzilam dlugo, bo szukalismy kogos zeby moc go wyprzedzic, a ulice puste ( w pewnym momencie zobaczyl inna elke i kazal mi ja scigac i do mnie " gazuuuu gazuuuuuu scigamy ja). mialam parkowanie skosne na pustym parkingu, wiec zadnego odniesienia powiedzial, ze moglo byc lepiej, ale zaliczone. zawracanie w jakiejs uliczce bylo. ronda masa ich ;D bo u nas jest ich od groma, najgorsze byly skrzyzowania ze swiatlami jak mialam w lewo skrecac, bo czesc na glownej ulicy juz byla powylaczana, ale udalo sie nie zgasl ani razu choc raz bylo blisko jak z 3 wrzucilam 4 zamiast 2, ale udalo sie uratowac sytuacje hamowanie mialam na placu, udalo sie tez bez problemow, choc mialam watpliwosci bo nigdy tego nie cwiczylam, po czym podjechalam pod garaz, poniewaz bylam ostatnia u tego egzaminatora. on z powazna mina, ze teraz zobaczymy co nam wyszlo i zaczal wypelniac ta kartke, patrzy patrzy liczy bledy 4 sie doliczyl ( jeden luk, 2 raz brak kierunkowskazu, trzeci, ze niby sie nie rozejrzalam na rownorzednym (mimo ze to zrobilam, ale nie klocilam sie) i 4 za taka sobie dynamike jazdy na poczatku, a powiedzial ze pozniej bylo juz ladnie) i tak patrzy na mnie i mowi ze ma dwie wiadomosci dobra i zla i pytanie ktora chce pierwsza, ja ze zla on nooo bedzie musiala pani jeszcze poczekac na prawo jazdy ( ja juz zalamka) a on taaaaaki banan i " ale tylko dwa tygodnie" i zaczal mi gratulowac i podal reke, usmiechnal sie.
bardzo milo wspominam egzamin, mimo ze przed mialam straszny stres i nie chcialam w ogole tam isc, wiec Babeczki nie poddawajcie sie

DL2/9/9
3/3/6-22/7/8

Edytowane przez kasiek87
Czas edycji: 2009-09-03 o 16:51
kasiek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 16:49   #3842
Agnes140489
Zadomowienie

Jadziura, Mion gratulacje kciuki się przydały
karolinkal1 szkoda

It is the first step that is troublesome
Agnes140489 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 16:54   #3843
girl99
Zakorzenienie

Jak zwykle ja z pytaniem
Chodzi o parkowanie rownolegle. Mianowicie o korekte... Jak ja wykonac? W ktora strone pokrecic kierownica, zeby samochod sam sie lekko stoczyl i ustawil praktycznie bez gazu

Vamos España
girl99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 17:15   #3844
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez Jadziura Pokaż wiadomość
Jestem i ja
No niestety muszę was rozczarować ale...................... ..... ZDAŁAM

Wreszcie a jednak te 3 przyniosły mi szczęście
egzaminator starszy ale bardzo fajny . Dużo nie mówił tylko wydawał polecenia,ale taki spokój od niego emanował że i mi się udzieliło, chyba po prostu był wyspany. (byłam jego 1 egzaminowaną tego dnia)
wylosowałam to co ostatnio poziom płynu hamulcowego i światła mijania, pan nawet dobrze nie spojrzał kazał zamykać machę i
robić łuk .
i poszedł gadać sobie z innymi egzaminatorami a dokładnie z panem z którym jeździłam ostatnio zrobiłam łuk choć nie było łatwo (nie wyprostowałam kół i było mi trudno wyjechać) później wzniesienie , oczywiście pięknie zawyłam........ no i w drogę.
jeździłam, po tak łatwych drogach ze aż nie mogłam uwierzyć 2 x rondo zaliczyłam i jedno dokładnie jedno parkowanie przodem po lewej stronie przy autku. I tu się zaczęły małe problemy bo pan stwierdził ze stoję za daleko kazał mi cofnąć i powtórzyć, troszkę mi się autko zaczęło dusić, ale zaparkowałam a on do mnie "co się pani tak stresuje pierwszy raz pani zdaje??"
no i później już do WrORDU mnie zaczął kierować , wjechaliśmy na plac zaparkowałam.A ten się tak na mnie patrzy i pyta mnie "wie pani co źle zrobiła?" ja już serce w gardle płakać mi się prawie chce , bo pomyślałam ze coś odwaliłam a nawet nie zauważyłam . I mówię ze chba mam zaćmę ,ale wydaje mi się zrobiłam wszystko w miarę poprawnie no prócz tego parkowania za pierwszym razem.
A on w tedy uśmiech i mówi ze zaliiczyłam na 3
Cały dzień z bananem na gębce chodziłam

Się rozpisałam sorryyy

karolikal1 szkoda że się nie udało, ale próbuj do skutku

ach i DZIĘKI za te kciukaski kochane jesteście
Cytat:
Napisane przez kasiek87 Pokaż wiadomość
a witaj witaj tak to ta sama siostra ^^

dzieki ja zdalam za 4 razem dopiero na 1 wymusilam pierwszenstwo, na 2 za brak dwa razy kierunkowskazu, a na 3 az wstyd przyznac wjechalam pod prad ciemno pozno bylo i nikogo na drodze ale i tak wstyd bo nigdy mi sie to nie zdarzylo wczesniej

no i wczoraj sie w koncu udalo, egzaminator bardzo mily, starszy caly czas probowal mnie zrelaksowac rzucal smiesznymi powiedzonkami i zartami mialam w koncu tez clio z porzadnymi hamulcami i sprawnym recznym, na luku pierwszy raz zawalilam przy jezdzie tylem stanelam w kopercie i wystawalam kawaleczek za linie przodem auta ( u nas luk jadac tylem jest pod gorke i ciezko sie jedzie) ;] drugi raz sie udalo. wzniesienie bez problemow jakoze u nas w miescie co chwile sie tak rusza z recznego, bo za duze gorki sa zeby ruszyc inaczej i sie nie cofnac. po miescie jezdzilam dlugo, bo szukalismy kogos zeby moc go wyprzedzic, a ulice puste ( w pewnym momencie zobaczyl inna elke i kazal mi ja scigac i do mnie " gazuuuu gazuuuuuu scigamy ja). mialam parkowanie skosne na pustym parkingu, wiec zadnego odniesienia powiedzial, ze moglo byc lepiej, ale zaliczone. zawracanie w jakiejs uliczce bylo. ronda masa ich ;D bo u nas jest ich od groma, najgorsze byly skrzyzowania ze swiatlami jak mialam w lewo skrecac, bo czesc na glownej ulicy juz byla powylaczana, ale udalo sie nie zgasl ani razu choc raz bylo blisko jak z 3 wrzucilam 4 zamiast 2, ale udalo sie uratowac sytuacje hamowanie mialam na placu, udalo sie tez bez problemow, choc mialam watpliwosci bo nigdy tego nie cwiczylam, po czym podjechalam pod garaz, poniewaz bylam ostatnia u tego egzaminatora. on z powazna mina, ze teraz zobaczymy co nam wyszlo i zaczal wypelniac ta kartke, patrzy patrzy liczy bledy 4 sie doliczyl ( jeden luk, 2 raz brak kierunkowskazu, trzeci, ze niby sie nie rozejrzalam na rownorzednym (mimo ze to zrobilam, ale nie klocilam sie) i 4 za taka sobie dynamike jazdy na poczatku, a powiedzial ze pozniej bylo juz ladnie) i tak patrzy na mnie i mowi ze ma dwie wiadomosci dobra i zla i pytanie ktora chce pierwsza, ja ze zla on nooo bedzie musiala pani jeszcze poczekac na prawo jazdy ( ja juz zalamka) a on taaaaaki banan i " ale tylko dwa tygodnie" i zaczal mi gratulowac i podal reke, usmiechnal sie.
bardzo milo wspominam egzamin, mimo ze przed mialam straszny stres i nie chcialam w ogole tam isc, wiec Babeczki nie poddawajcie sie
o matko, ja bym chyba tam zeszła na zawał

baaaaaardzo serdecznie Wam gratuluję! jesteście wielkie!

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 17:15   #3845
syyluusiiaa
Rozeznanie

[QUOTE=the_kasias;14049585]
Cytat:
Napisane przez syyluusiiaa Pokaż wiadomość
a Ty w Elblagu zdajesz?????

tak, zdawalam w elblagu

łoooo to wiem jak to jest
niby takie łatwe miasto a wredni egzaminatorzy
a z kim zdawalas???

[QUOTE=Jadziura;14059059]Jestem i ja
No niestety muszę was rozczarować ale...................... ..... ZDAŁAM wcale nas nie rozczarowalas trzymalismy mocno kciukasy
GRATULACJON

Cytat:
Napisane przez Mion Pokaż wiadomość
Dziewczyny, muszę się pochwalić ^^ Zdałam dziś za pierwszym podejściem. Trafiłam na bardzo wyrozumiałego egzaminatora. Noga trzęsła mi się jak galareta, ledwo sprzęgło dociskałam i mi zgasł parę razy (facet westchnął i musiał zaznaczyć negatywnie używanie mechanizmów), ale potem wszystko było w miarę dobrze (może poza ciut krzywym parkowaniem). Mógł mnie spokojnie oblać za dynamikę jazdy, bo dusił mi się samochód jak nie wiem co, ze stresu nie potrafiłam myślec o płynnej jeździe Potem powiedział, że było dobrze, choć nie powinnam się tak stresować, bo wtedy robię błędy. Innymi słowy, życzę Wam dokładnie takich egzaminatorów jak mój! Trzymam za Was kciuki

GRATULUJE

Cytat:
Napisane przez karolinkal1 Pokaż wiadomość
oblane mam tego dosyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

przykro mi bardzo nie martw sie ja tez oblalam na strzalce warunkowej nie zatrzymalam sie mimo tego ze bardzo dobrze wiem o tym ze trzeba sie tam zatrzymac , zdasz nastepnym razem

Cytat:
Napisane przez menorka Pokaż wiadomość
cześć pochwale się: odebrałam dziś plasticzek i jestem bardzo zadowolona
wszystkim życzę zdania tego całego prawka
WOW GRATULACJONEK teraz mozesz legalnie jezdzic
a ile czekalas na plasticzek ???
ja juz nie moge sie doczekac az swoj odbiore

wczoraj kolega chcial zebym pojechala z nim do sklepu i kierowala jego samochodem ja sie jednak uparlam ze nie chcem to on mi powiedzial ze jak zdal prawko i gdzies pojechal z kumplem i go policja zlapala to pokazal im ta kartke z wynikiem pozytywnym, oni to gdzies sprawdzili i normalnie go poscili, nie wiem czy takie cos jest mozliwe??

KCŁ

Na ZAWSZE Tylko Ty

2 wrzesień 2009 - ZDAŁAM prawo jazdy

Ciche szczęście w zakątku, obok galopującej wieczności...
syyluusiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 17:25   #3846
karolinkal1
Raczkowanie

następny mam 22.09 ehhh...
kurczę boję się jak cholerka.. bo niedość że wyjezdzam od środy na wakacje dopiero to pozniej chcę sobie 2 godzinki dokupić przed egzaminem , wiec troche szkoły opuszczę
do 3ech razy sztuka więc nie poddaję się
ale egzaminator byl przystojny ajjjćć taki brunet około 28 lat moglam numer wziąść
ale denerwuje mnie to bo kazdy w klasie bedzie sie jutro pytal czy zdalam ;/ powiedzialam jednej kumpeli ze mam egzamin i cos czuje że rozgadała coponiektórym ale niech się walą

Gratuluje tym co zdały

czy i ja kiedyś napisze tutaj: "zdalam"? heheeh

karolinkal1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 17:41   #3847
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
ale zdalam
Gratulacje

Cytat:

Cytat:
Zdałam
Gratki

Cytat:
Jestem i ja
Osz Ty, niedobra Aż się przestraszyłam jak zaczęłam czytać Twój post

Gratuluję

Cytat:
wczoraj kolega chcial zebym pojechala z nim do sklepu i kierowala jego samochodem ja sie jednak uparlam ze nie chcem to on mi powiedzial ze jak zdal prawko i gdzies pojechal z kumplem i go policja zlapala to pokazal im ta kartke z wynikiem pozytywnym, oni to gdzies sprawdzili i normalnie go poscili, nie wiem czy takie cos jest mozliwe??
Możliwe, tylko mandacik w takiej sytuacji przeważnie się zdarza

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
następny mam 22.09 ehhh...
kurczę boję się jak cholerka.. bo niedość że wyjezdzam od środy na wakacje dopiero to pozniej chcę sobie 2 godzinki dokupić przed egzaminem , wiec troche szkoły opuszczę
do 3ech razy sztuka więc nie poddaję się
ale egzaminator byl przystojny ajjjćć taki brunet około 28 lat moglam numer wziąść
ale denerwuje mnie to bo kazdy w klasie bedzie sie jutro pytal czy zdalam ;/ powiedzialam jednej kumpeli ze mam egzamin i cos czuje że rozgadała coponiektórym ale niech się walą

czy i ja kiedyś napisze tutaj: "zdalam"? heheeh
To szybki masz termin A znajomymi się nie przejmuj

Za niecałe 3 tygodnie zapewne

Edit: Madziu, pytałam dziś kolegę o ten egzamin Zdał wtedy

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Diabełek_91 powodzenia jutro

Brakuje mi czasu Chyba wieczorem już się nie pojawię.
Ale jest jedna dobra wiadomość - idę na randkę

~ Thomas Fuller ~

Edytowane przez BeaS
Czas edycji: 2009-09-03 o 17:36
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 17:43   #3848
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Brakuje mi czasu Chyba wieczorem już się nie pojawię.
Ale jest jedna dobra wiadomość - idę na randkę
ulalala powodzenia

a z kim? z kolegą, który wtedy zdał, w czerwcu?

Stary 2009-09-03, 18:14   #3849
sylabud
Raczkowanie

Cytat:
Jestem i ja

ach i DZIĘKI za te kciukaski kochane jesteście
Gratuluję Mówiłam że do 3 razy sztuka A za te kciuki to się odwdzięczysz teraz będziesz za nas trzymać

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
Nie martw się następnym razem będzie dobrze Ja też już dwa razy oblałam ale nie ma się co przejmować. Trzeba zdawać dalej.

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Diabełek_91
Powodzenia jutro

17.09.09 zdany egzamin

Matura 2010

Edytowane przez sylabud
Czas edycji: 2009-09-03 o 18:10
sylabud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 18:50   #3850
justysia1304
Raczkowanie

Talking Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VI

Drogie dziewczynki mam nowy termin -"dzisiaj rzucili dodatkowe terminy w Rybniku " i sie załapałam a wiec bede walczyc 11 wrzesnia o 12.30 - a nie 1 grudnia... strasznie sie ciesze -tylko mam nadzieje ze za tydz. w piatek tez sie tak bede cieszyc . Przemiła pani w okienku powiedziała ze juz mam sie jej tam nie pokazywac , tylko zdac skoro taki termin sie znalazl -poki co jestem szczesliwa
Stary 2009-09-03, 18:53   #3851
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:

Jak się nie zdarzyło? Zdarzyło zdarzyło ja wjechałam pod prąd, na drugim egzaminie:P

Cytat:

Edit: Madziu, pytałam dziś kolegę o ten egzamin Zdał wtedy
O to gratulacje dla kolegi Mam nadzieje że 17 września będe tobie gratulować i się cieszyć z tobą

A co randki, zaraz przeczytam na maturalnym może coś napisałaś więcej.

Diabełek_91 powodzenia

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Napisane przez justysia1304 Pokaż wiadomość
Drogie dziewczynki mam nowy termin -"dzisiaj rzucili dodatkowe terminy w Rybniku " i sie załapałam a wiec bede walczyc 11 wrzesnia o 12.30 - a nie 1 grudnia... strasznie sie ciesze -tylko mam nadzieje ze za tydz. w piatek tez sie tak bede cieszyc . Przemiła pani w okienku powiedziała ze juz mam sie jej tam nie pokazywac , tylko zdac skoro taki termin sie znalazl -poki co jestem szczesliwa
O jak fajnie dobrze się załapałaś, bo 1 grudnia to lekka przesada.
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 18:56   #3852
Kenyaa
Raczkowanie

Cytat:
eeeeeeee... co mi to mowi:P:P czy nie zdawalas przypadkiem w Jastrzebiu? Badz Katowicach?;>:P
Kenyaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 18:57   #3853
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
ulalala powodzenia

a z kim? z kolegą, który wtedy zdał, w czerwcu?
Dzięki

Nie, nie z tym Z innym

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-03, 19:00   #3854
the_kasias
Zadomowienie

Cytat:
łoooo to wiem jak to jest
niby takie łatwe miasto a wredni egzaminatorzy
a z kim zdawalas???
zdałam z ludwiczakiem, prostak jakich mało, naprawdę.
(nie wiem czy powinnam po nazwisku tutaj pisać... jakby co to edytuje)
zresztą opisałam co mi zorbił na koniec egzaminu od razu w dzien jak zdałam (17.08)
the_kasias jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 19:02   #3855
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
No to świetnie, że termin się znalazł

Cytat:
O to gratulacje dla kolegi Mam nadzieje że 17 września będe tobie gratulować i się cieszyć z tobą

A co randki, zaraz przeczytam na maturalnym może coś napisałaś więcej.
Ja też chcę

Nie napisałam więcej, bo nie zapeszam Mogę Ci na gg napisać

Dobra, idę , bo się spóźnię xD

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-03, 19:03   #3856
syyluusiiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez the_kasias Pokaż wiadomość
zresztą opisałam co mi zorbił na koniec egzaminu od razu w dzien jak zdałam (17.08)

łaaaaaa to jednak takie buty.... wlasnie jakis znajomy mi mowil ze jakis "ludwiczek" jest beznadziejny.... jednak to o niego chodzilo, ja zdawalam ze stankiewiczem egzaminator na prawde zarabisty..

KCŁ

Na ZAWSZE Tylko Ty

Stary 2009-09-03, 19:56   #3857
s4bin4
Rozeznanie

prosze mnie dopisac do listy....tylko ze kolejnego terminu nie bedzie...dopiszcie mnie prosze do tej listy na dole........ZDAŁAM dziekuje za kciuki

Maturzystka 2010

Jestem Kierowcą! od 3.09.09

Konsultantka Oriflame 6%
s4bin4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 20:01   #3858
sylabud
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez s4bin4 Pokaż wiadomość
prosze mnie dopisac do listy....tylko ze kolejnego terminu nie bedzie...dopiszcie mnie prosze do tej listy na dole........ZDAŁAM dziekuje za kciuki
Gratuluję Widzę, że dźiś szczęśliwy dźień i to dla tych co podchodzą 3 raz

17.09.09 zdany egzamin

Matura 2010
sylabud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 20:13   #3859
Senija
Zadomowienie

Dziewczyny, gratuluję! Dziś rzeczywiście jakiś szczęśliwy dzień się udał Zazdroszczę wam, to musi być super uczucie jak się w końcu zda Ja się strasznie boję, że drugie podjeście też obleję na łukuuuu... Boziu, dopomóz, żebym chociaż na miasto wyjechała
Senija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 20:17   #3860
s4bin4
Rozeznanie

do trzech razy sztuka

Maturzystka 2010

Jestem Kierowcą! od 3.09.09

Konsultantka Oriflame 6%
s4bin4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 20:18   #3861
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
cieszę się razem z Tobą! wyobrażam sobie, co musiałaś poczuć gdy ujrzałaś poprzedni termin.

Cytat:
Dzięki

Nie, nie z tym Z innym
chyba też zajrzę na maturalny

Cytat:
no to super! a relacja gdzie?

Stary 2009-09-03, 20:20   #3862
karolinkal1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kenyaa Pokaż wiadomość
eeeeeeee... co mi to mowi:P:P czy nie zdawalas przypadkiem w Jastrzebiu? Badz Katowicach?;>:P
w sieradzu

karolinkal1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 20:33   #3863
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też chcę

Nie napisałam więcej, bo nie zapeszam Mogę Ci na gg napisać

Dobra, idę , bo się spóźnię xD
A właśnie widziałam że nic nie napisałaś:P ale możesz napisać z miłą chęcią sobie poczytam to więc trzymam kciuki Beatko

Cytat:
Gratulacje pewnie że dopisze

Cytat:
do trzech razy sztuka
Bo trójki są szczęśliwe.
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 20:34   #3864
kesly1
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem i ja
Super!! Gratuluję

Cytat:
Bardzo mi przykro, ale nie poddawaj się.

Cytat:
Dziewczyny, muszę się pochwalić ^^ Zdałam dziś za pierwszym podejściem. Trafiłam na bardzo wyrozumiałego egzaminatora. Noga trzęsła mi się jak galareta, ledwo sprzęgło dociskałam i mi zgasł parę razy (facet westchnął i musiał zaznaczyć negatywnie używanie mechanizmów), ale potem wszystko było w miarę dobrze (może poza ciut krzywym parkowaniem). Mógł mnie spokojnie oblać za dynamikę jazdy, bo dusił mi się samochód jak nie wiem co, ze stresu nie potrafiłam myślec o płynnej jeździe Potem powiedział, że było dobrze, choć nie powinnam się tak stresować, bo wtedy robię błędy. Innymi słowy, życzę Wam dokładnie takich egzaminatorów jak mój! Trzymam za Was kciuki
Gratulacje

Cytat:
Również szczerze gratuluję
It can't last forever either...
kesly1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 21:17   #3865
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kenyaa Pokaż wiadomość
a może w Gdańsku ??
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 21:46   #3866
Diabełek_91
Raczkowanie

GG do Diabełek_91

Kochane jesteście dziewczynki, wszystkim ktore zdały serdecznie gratuluje, a tym co nie zdały to następnym razem będzie lepiej !! Jestem rozczarowana i przygnebiona z tego wzgledu, że miałam wykupione dziś godziny, ale im się pomyliły daty i lipa z moich godzin przed egzaminem ... :/ Idę na żywioł jak zdam to super, a jak nie zdam to trudno :P Jeszcze przed chwila mój siostrzeniec walnął mnie o ściane - odbiłam głową i zobaczyłam gwiazdki i w dodatku leci mi z nosa jak z kranu .... :| mam słaby dostęp do neta, ale dam Wam jutro dziewczynki relacje !!Chociaż wiem, że i tak nie zdam
Stary 2009-09-03, 22:56   #3867
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
ZDAŁAM
Gratulacje A jakaś relacyjka?

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
chyba też zajrzę na maturalny
Ale tam nic nie ma

Cytat:
A właśnie widziałam że nic nie napisałaś:P ale możesz napisać z miłą chęcią sobie poczytam to więc trzymam kciuki Beatko
Napiszę, ale jutro
Trzymaj, trzymaj

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-04, 07:23   #3868
syyluusiiaa
Rozeznanie

Cytat:

wow GRATULACJE

a relacjon to gdzie?? super szczesliwy dzien

Cytat:
Napisane przez Diabełek_91 Pokaż wiadomość
Kochane jesteście dziewczynki, wszystkim ktore zdały serdecznie gratuluje, a tym co nie zdały to następnym razem będzie lepiej !! Jestem rozczarowana i przygnebiona z tego wzgledu, że miałam wykupione dziś godziny, ale im się pomyliły daty i lipa z moich godzin przed egzaminem ... :/ Idę na żywioł jak zdam to super, a jak nie zdam to trudno :P Jeszcze przed chwila mój siostrzeniec walnął mnie o ściane - odbiłam głową i zobaczyłam gwiazdki i w dodatku leci mi z nosa jak z kranu .... :| mam słaby dostęp do neta, ale dam Wam jutro dziewczynki relacje !!Chociaż wiem, że i tak nie zdam

Kochana nie martw sie dasz czadu na egzaminie bo jezdzic potrafisz, bedzie dobrze
ale siostrzeniec ma siłe moglas zlapac jedna gwiazdke na szczescie

Cytat:
Napisane przez Senija Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gratuluję! Dziś rzeczywiście jakiś szczęśliwy dzień się udał Zazdroszczę wam, to musi być super uczucie jak się w końcu zda Ja się strasznie boję, że drugie podjeście też obleję na łukuuuu... Boziu, dopomóz, żebym chociaż na miasto wyjechała

na łuku zdasz na pewno!! moszisz sie skupic i pojdzie jak po masle zobaczysz juz wiecej razy na pewno na łuku nie oblejesz, jak bedziesz wykupywala jazdy to cwicz luk ile sie da

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

Cytat:
Napisane przez the_kasias Pokaż wiadomość

Kasiu BAAAARDZOOOOO podobaja mi sie Twoje zdjecia w Twojej galerii,

sa przesliczne, dlugo sie zajmujesz fotografowaniem ??? masz ten dryg w reku cudowne sa Twoje zdjecia nie moge sie napatrzec

KCŁ

Na ZAWSZE Tylko Ty

Stary 2009-09-04, 07:42   #3869
the_kasias
Zadomowienie

Cytat:
Kasiu BAAAARDZOOOOO podobaja mi sie Twoje zdjecia w Twojej galerii,

sa przesliczne, dlugo sie zajmujesz fotografowaniem ??? masz ten dryg w reku cudowne sa Twoje zdjecia nie moge sie napatrzec
Zdjęcia to dla mnie oderwanie od rzeczywistości, traktuję to jedynie hobbystycznie, ale jakoś zawsze lubiłam robić zdjęcia. Zdjęcia robię ok. 1,5roku, ale moje internetowe galerie na deviantarcie czy photoblogu mam znacznie krócej.

Straszliwie mi miło że Ci sie podobaja foty

a żeby offtopu nie było, to:

Diabełek_91 trzymam kciukasy!
the_kasias jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 10:30   #3870
girl99
Zakorzenienie

Nie zdałam wewnętrznego. Znowu. Trzeba być strasznym matołem, żeby wewnętrzny oblać. Podziwiam dziewczyny, które mimo wszystko walczą i zdają do skutku. Nie wiem czy ja znajdę tyle siły. PS: Gratuluję Wszystkim

Vamos España
girl99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości