|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie chce mi się na razie ![]() Mam prawie 200 słów z przedstawienia i tego, jaka jestem piękna teraz kolejne 200 z tego, jaka jestem inteligentna, mądra, spostrzegawcza, dobroduszna, miła, itp
|
||
|
|
|
#1712 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
W ogóle koleś z mojej klasy z gimnazjum się powiesił parę dni temu, jutro pogrzeb. Za bardzo go nie znałam, bo chodził z nami tylko dwa lata i miał nauczanie indywidualne.. Ale szkoda mi go strasznie, mimo, że nie przepadałam za nim, bo to był taki cwaniaczek straszny.. Cytat:
Witaj [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14060196]ooo jaki kalendarz ?![]() umnie niezly numer wywineli... ten kto mial mniej niz 29 pkt z gimnazjalnego moze chodzic na 1 wybrany... czyli albo majca albo chemia albo biologia;([/QUOTE] Bez sensu, co ma egzamin gimnazjalny do liceum Dobry wieczór Przeżyłam jakoś szkołę, 4 informatyki, kartkówkę z infy i religię, potem musiałam się zwolnić. ![]() Jutro mam na 8sma i 7 lekcji
|
||
|
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie już wczoraj pytali :P Na religii pani zadała już wypracowanko a na niemcu mam zapowiedziane po raz enty odpytywanie z tabelki i napisanie pocztówki o wakacjach... No i Zbrodnie i Karę trzeba przeczytac na jutro
Cytat:
![]() A co do House to właśnie czytam książkę Lauriego pt `Sprzedawca broni` zamiast wziąśc się za lekturę. Ciekawę jak się polonistce wytłumaczę
|
|
|
#1714 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, łuk też ale to chyba w mim przypadku wszystko od szczęścia zależy![]() I jeszcze w sobotę ma padać
|
|
#1715 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paskudo ![]() Cytat:
![]() dasz radę! czasem ma się ochotę... na... Cytat:
fajna książka ?
|
|||
|
|
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo a co to ?
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Książka podoba mi się bardzo, ale może jestem mało obiektywna gdyż uwielbiam Housa, a humor w tej powieści jest baaardzo podobny
|
|
#1718 | |
|
Rozeznanie
|
Mam nadzieję, oby jak najszybciej
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14062485]oj takkkkkk. btw fajna emotka [/QUOTE] Prawda? Idealnie oddaje mój stosunek do szkoły ![]() Cytat:
Jest napisane w informatorze:Pisemna część egzaminu na obu poziomach sprawdza umiejętność rozumienia czytanego tekstu nieliterackiego i pisania własnego tekstu w związku z tekstem literackim zamieszczonym w arkuszu. (...) Arkusz na poziomie rozszerzonym składa się z dwóch części: a) części sprawdzającej rozumienie czytanego tekstu, b) części sprawdzającej umiejętność pisania własnego tekstu. A w innym miejscu jest napisane tak: Od 2010 roku egzamin pisemny z języka polskiego na poziomie rozszerzonym nie będzie sprawdzał umiejętności rozumienia czytanego tekstu, ponieważ ta umiejętność sprawdzana jest i będzie na poziomie podstawowym - obowiązkowym dla wszystkich zdających. To jak jest w końcu? Albo to się nawzajem wyklucza albo ja już jestem przemęczona i nie wiem, co czytam ![]() Zgadzam się Właśnie, trzeba wyluzować trochę, chociaż to niełatwe ![]() Wiem, właśnie oglądam ![]() --- Jeszcze jutro i weekend, ufff. Znowu się zacznie życie od weekendu do weekendu ![]()
Edytowane przez visionario Czas edycji: 2009-09-03 o 21:17 |
|
|
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Paweł Hoser "Fizjologia organizmów z elementami anatomii człowieka"
bardzo polecana przez nauczycieli, egzaminatorów książka do biologii. Strasznie stara. Ale droga. Trudna do dostania. Ale warto. Na jej podstawie napisane są książki Wiśniewskiego, które może łatwiej dostać i moze są tańsze, ale nie wiem. Czasem na mautrach są schematy z tych książek... Cytat:
też muszę ja dopisac do listy must read ![]() fajnie, że nie tylko serial jest w tym stylu...
|
|
|
|
|
#1720 |
|
Rozeznanie
|
polecam, ja wyszperałam ją przez przypadek w starych podręcznikach po braciach. Nasza babka od biologii często daje jakieś ksero wykresów z tej książki właśnie.
|
#1721 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też nie wiem jestem w podobnej sytuacji, znaczy lektur do przeczytania mam mniej, ale też się nie moge przestawić Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14062485]juz zebranie ? ja nawet niewiem kiedy jest studniowka, nic niewiem -.- [/QUOTE] ja też nie Cytat:
druga polonista też na wycieczce, została tylko jedna i ona nie ma żadnej klasy maturalnej więc tematów nikt nie dostanie na razie ja też zwłaszcza jak się nie wyśpię Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
uwielbiam ją ![]() weeeeekend będzie ciekawie
|
|||||||
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Achh ... byle do 13:35 i weekend jutro ![]() ![]() Ale co za weekend jak na angola dała nam tyle ![]() i z polaka spr czytanie ze zrozumieniem mam
|
|
#1723 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam. Uczucia mieszane, zobaczymy jak to będzie
![]() Cytat:
![]() Co? O jaa ![]() Cytat:
![]() ![]() Ej, nie poszłam nago na randkę ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14062485]uuuu , z tym kolega z 18 ? [/QUOTE] Jutro na gg pogadamy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Przepraszam, że tak na maksa skróciłam, ale nie mam czasu, żeby napisać tyle, ile bym chciała ![]() Idę teraz spać, dobranoc
|
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogóle to dzień dobry Wpadnę jeszcze po szkole a potem 18, a jutro rano jazda Mam nadzieję że już ostatnia w [L] Nie licząc egzaminu
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry, Dzieci
;*Ale dziś mi się fatalnie spało Ciągle się budziłam, deszcz lał, cały czas takie pomarańczowe niebo było. Dziwnie.Martuś, jeździj tam ładnie, a na egzaminie pokażesz jak pięknie potrafisz A ja się dowiedziałam, że moja koleżanka oblała przedwczoraj widząc Word Ale niefajne to musiało być ![]() A wczoraj moja inna koleżanka również oblała, ale na łuku ![]() Znowu zaczynam się bać tego piep.rzonego egzaminu
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry ;*
moja siostra zdawała teraz i nie zdała znowu, ale to z własnej głupoty, wymusiła ze stresu. ;/ A tak jej dobrze szło. Gdyby nie ten incydent na pewno by zdała, babkę miała fantastyczną. Teraz się tylko modlę, żebym ją miała, np. ona hasło do mojej siostry "Widzę taką małą bladą z trzęsącymi się nogami to aż się przestraszyłam, spokojnie Pani Joasiu, spokojnie" W ogóle pomagała jej b.dużo. ![]() dobra lecę na autobus. paaa;*
|
#1727 | |||||
|
Konto usunięte
|
wiesz ze juz nie pamietam
Cytat:
pierwsze jazdy , to wiesz bedzie łapał za kierownice Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no chyba nie to pogadamy po poludniu ![]() Cytat:
moja kolezanka tez wczoraj oblala na łuku , a przed wczoraj przyjaciolka wymusila pierwszenstwo. za to kumpel zdał. dzisiaj kolejny kolega ma egzamin juz mnie palce bola od trzymania kciukow ------- dzien dobry ![]() dzisiaj mam 7 lekcji, ale takie lajtowe ![]() lubie sobie posłuchac rano Amy Winehouse , jakos nastraja mnie pozytywnie. ![]() milego dniaa
|
|||||
|
|
|
#1728 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() A ja dzisiaj w szkole mam cztery lekcje - lajtowe, na 8:50, ale na nie nie idę Robię sobie obiegówkę po lekarzach, potem może rehabilitacja - jak uda się załatwić - bo gips już od 3 tyg. zdjęty, a mi się ręka dalej nie prostuje i nie zgina... Potem idę jeszcze na pogrzeb - zmarła mojej wychowawczyni mama i jestem w klasowej delegacji - a o 17:00 - pierwsza jazda Już próbowałam jeździć, czy dam radę, bez prostowania ręki, i szło mi całkiem nieźle, wiec instruktor pozwolił jeździć <jupi>Co do matury to strasznie się boję biologii - bo jej już nie mam i jestem zdana w całości sama na siebie. Nikt mi nie powie, czy to, czego się uczę jest przydatne czy nie. Ja spałam w sumie dobrze, obudziłam się przed budzikiem
|
|
#1729 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14066912] dzien dobry ![]() dzisiaj mam 7 lekcji, ale takie lajtowe ![]() [/QUOTE] ja 5 i taż lajtowe ![]() weszłam powiedzieć wam dzień dobry i życzyć miłego dnia a teraz muszę już iść, bo się spóźnię
|
||
|
|
|
#1730 |
|
Zadomowienie
|
Co do studniówki, to też nie wiem kiedy mamy - ale tata jest w komitecie przedstudniówkowym - co oznacza, że będzie na studniowce.
I jeszcze się pochwalę - wczoraj miałam sprawdzian z geografii i dostałam pierwszą ocenę - 5 !
|
|
#1731 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jakoś się w końcu przestawimy Oj będzie, będzie ![]() Cytat:
Brawo, tak trzymaj ![]() --- Wpadłam do Was na chwilę przed wyjściem, mówię dzień dobry i spadam. Do później
|
|
#1732 |
|
Zadomowienie
|
A ja już wróciłam z lekarskiej "obiegówki" - zapisałam się na rehabilitacje, z tym że mam czekać... miesiąc. 1 października mam termin. Cudownie... kocham NFZ.
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
;*nie pożegnałam się wczoraj bo mi wizaż nie działał ja już po obiedzie ale bylam tragicznie głodna ![]() a tylko 5h mnie w domu nie było ![]() szybko mi w sumie minął dzień,a teraz tylko będę się lenic... do 16:30 ;P o 17:00 lecę z Tż na tenisa nigdy nie trzymałam nawet w rękach rakiety no,ale chciał żebym z nim poszła no to pójdę, co by nie było ![]() a później na bieganko ;] on mnie dzisiaj zamęczy ![]() już nam zapowiedziała na poniedziałek sprawdzian z treści Zbrodni i Kary ![]() muszę przeczytać ... idę odpoczywać ![]() już jestem zmęczona tą szkołą ;P miłego dnia Robaczki ;*
|
#1734 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za ciepłe przyjęcie ;d ale postów w jeden dzień naklikałyście o0
Cytat:
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14057230]wiem ze sie za wczasu obudzilam ale zachcialo mi sie zdawac mature z biologii a niewiele sie jej uczylam przez te 2 lata... myslicie ze takie powtorki i te pomoce (vademecum itp) by mi cos dalo? no i oczywiscie podreczniki. bo bakba z bioogii nam powiedziala ze to co jest w ksiazce to za duzo... (?)i ze to taka w sumie wiedza ogolna... nie wiem juz co mam robic... nie wiem czy zdolam nadrobic te rzeczy z 2 lat... jak myslicie jest to wykonalne?[/QUOTE] Na podstawie napewno wystarczą vadeeka, ale nie wiem zorientuj które są najlepsze. Jak rozszerzenie to wiadomo że może być ciężko. Jak mam micunia z historii i widzę, że ja taką pigułkę informacji na historii nie mam nawet na 3 [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14060196] umnie niezly numer wywineli... ten kto mial mniej niz 29 pkt z gimnazjalnego moze chodzic na 1 wybrany... czyli albo majca albo chemia albo biologia;([/QUOTE] nie mają prawa to jest nierówny dostęp do informacji i możecie do rzecznik praw ucznia napisać spokojnieCytat:
Cytat:
dowiemy się pewnie wszystko tak dokładnie w listopadzie, bo nauczyciele dopiero są informowani, ale myśle że będzie Cytat:
Jest ktoś kto zdaje rozszerzoną historię ;d? |
||||
|
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
fajnie by było. Każdy kolejny egz. to ogromny stres...
Cytat:
i po szkole sobie odpocznę, bo już spać mi się chce. -.- Potem jadę do orto., a nie chce mi się.
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Wróciłam ze szkoły i idę na siłkę
Tak szybko poctytuję. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14066912]no chyba nie to pogadamy po poludniu [/QUOTE]Ale to tak ok. 17-18 ![]() Cytat:
![]() W pierwszym poście wszystko jest napisane ![]() ---------- Dziewoje, ja zmykam
|
|
|
#1737 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a zapowiadają deszcz- super jakbym mało było powodów żeby nie zdaćSpokojnie kwestia nastawienia - jesteś super i dasz radę musisz to sobie powtarzać ja nastawiałam w komórce przypomnienie przed każda jazdą-> jak to ja świetnie jeżdżę Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wcale hiry nie zdaje , wzięłam sobie wos na podstawie
|
|
#1739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj mi wizaż nie działał
![]() Wyszło mi 440 słów! ale nie wiem, jakoś poczułam dla odmiany, że nie boję się tej matury ![]() Cytat:
kiedy można? ![]() Właśnie, Madzia? U nas tak jest, ale jak w tamtym roku położyli taką matę typową jak na halę, to kładą wykładzinę.Moja mama nie miała studniówki, jedyny rocznik w lo, bo akurat był stan wojenny i zakaz zgromadzeń w nocy czy jakoś tak Zresztą tata też nie - zaoczne technikum. Jak byłam mała, to się wypytałam ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14066912] u nas w moim miescie sie jezdzi max 3 godziny , kazdy a potem jedzimy do Słupska , gdzie jest WORD. pierwsze jazdy , to wiesz bedzie łapał za kierownice U mnie identycznie. Słupsk -> Sieradz. Później już nie łapał ![]() Pierwszy post, powtarzam po Beacie! ![]() Z nowości: jestem znowu zastępcą czyli załatwienie wszystko robimy razem, zbieramy za to laury ale jak coś źle, to odpowiedzialność klasowa nie idzie na mnie ![]() A na poniedziałek mam 3 strony a4 słówkuff z angola, policzę ile to będzie ![]() A jutro 18 i nie mam się w co ubrać
|
||
|
|
|
#1740 | |||
|
Rozeznanie
|
hej
Cytat:
już sprawdzian?;> Cytat:
Cytat:
Na wtorek mam napisać recenzję jakiegoś wydarzenia kulturalnego Też mam zawsze problem z ciuchami [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14066912]pierwsze jazdy , to wiesz bedzie łapał za kierownice oj tak. czekam z niecierpliwoscia na weekend ![]() mi tez jakos nijak sie spało. burza byla .[/QUOTE] wczoraj na pierwszej jeździe tez złapał z raz za kierownice [przy zakręcie] z czego bardzo mi się śmiać chciało a weekend już mamy mi tam się dobrze spało, burza tez była ![]() Dopiero kilka pierwszych dni szkoły, a ja już nie mam siły aż strach pomyśleć, co będzie później
staram się ogarnąć rzeczywistość ![]() Edytowane przez elajna888 Czas edycji: 2009-09-04 o 15:42 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.

wpadlam sie pochwalic bo zaraz do matmy siadam

teraz kolejne 200 z tego, jaka jestem inteligentna, mądra, spostrzegawcza, dobroduszna, miła, itp

Witaj 
i religię, potem musiałam się zwolnić.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ciągle się budziłam, deszcz lał, cały czas takie pomarańczowe niebo było. Dziwnie.

Pierwszy post, powtarzam po Beacie!