|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14059875]podobno tez duzo niepotrzebnych...
![]() Ja w domu bedę się uczyć wg tego kalendarza z operonu a w szkole będzie fakultet
|
|
|
|
#1682 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej, Spamery
Właśnie wróciłam na chatę ( ), posiedzę trochę w domu, coś muszę pokserować, zajrzę do biologii i idę na randkę ![]() U mnie jest. Koloru brązowego xD Cytat:
I dobrze ![]() No nie? ![]() Dlaczego? ![]() Cytat:
Ojejku, biedna ![]() Cytat:
![]() -------------------- Tak w ogóle to byłam dziś u mojego instruktora. Pośmialiśmy się i umówiłam się na jazdę. Będę musiała olać fakultet z matmy xD
|
|
|
#1683 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u mnie szary ![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14060196]ooo jaki kalendarz ?![]() umnie niezly numer wywineli... ten kto mial mniej niz 29 pkt z gimnazjalnego moze chodzic na 1 wybrany... czyli albo majca albo chemia albo biologia;([/QUOTE] Na stronie operonu w zakładce matura są takie jak powtarzać materiał. A co ma egzamin gimnazjalny do matury
|
|
|
|
|
#1685 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() znaczy niej 29 z czesci przyrodniczej... no wlasnie wiem... kurcze ale zla jestem... na to beda chodzic tez 1 i 2 klasy...;/ Edytowane przez 9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 Czas edycji: 2009-09-03 o 17:36 |
|
|
|
|
#1686 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Aż tak chyba nie będzie źle
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam jutro kartkówkę z wprowadzenia do Młodej Polski Pochwal się, a co ![]() Cytat:
, jak usłyszeli, że ustny też trzeba zdawać R....Cytat:
Ale szkoda jej, na pewno musi być jej ciężko ![]() A ja padam po dzisiejszych dwóch angielskich... Przy okazji dowiedziałam się, że mam ich 5 w tygodniu. I że tych, co chcą R będzie tępić aż 4 osoby... Do tego delikatna aluzja, że jak ktoś do niej pójdzie, to na pewno dobrze zda a ja chodzę do innej nauczycielki z lo, która się do tego nie lubi z tą moją ![]() Na jutro charakterystyka siebie "na a4 i spróbujcie mi pokazać taką, która ma mniej niż 300 słów!" ![]() Razem z kolegą, który też chce zdawać R stwierdziliśmy, że "matura to pikuś przy tych lekcjach" I miałam jazdę
|
|||||
|
|
|
#1687 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moje znienawidzone słowo: studniówka , ehhh .. i znów nie mam z kim iść ![]() Dziewczyny patrze nieźle nauczyciele już u Was szaleją, u mnie na razie lekturę na następny tydzień zadała z polaka i kartk. z gegry, więc luzik ![]() Ale jestem tak zmęczona, że siedzieć nie dam rady. Ałł aż plecy bolą ![]()
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Może chcą dać więcej godzin osobom 'zdolniejszym', które miały więcej punktów na egz. gimnazjalnym? Może nie są w stanie wszystkim zapewnić tylu godzin? --------------- Lecę ![]() Będę albo wieczorem, albo dopiero jutro ;*
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
29 pkt z egzaminu mat-przyr? Wg mnie to słabo, nie kojarzę, żeby ktoś <30 z mojej kasy gim poszedł do lo
![]() Ale nie powinni tak oceniać, już lepiej wg średniej, że tam poniżej tego 3,5 czy 4,0 może tylko na jeden fakultet chodzić. Ale to znowu zależy od klasy ![]() Beata, na jaką RANDKĘ idziesz?
|
|
|
|
#1690 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi też z anglika już pozadawała . A moja koleżanka uciekła na podstawowy. Zostałam ja i 2 chłopaków ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
![]() I nie będzie to dla mnie problem jak pójdę sama ![]() Cytat:
Drukarka do mnie 'Karetka się zatrzymała' |
|||
|
|
|
#1691 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
tego cudu mogę Ci pozazdrościć.Cytat:
wróciłam z pierwszej jazdy i jakoś przeżyłam ![]() całkiem sympatycznie było instruktor baaaaardzo fajny![]() ![]() oczywiście uprzedziłam, że nigdy nie siedziałam za kółkiem. Jeździłam bo małych, spokojnych uliczkach. Raz widziałam pieszego kawałek ode mnie instruktor: "jedziemy!" a ja tylko: "ojj nie, ja nie jade" i się ze mnie pośmiał. Na samym początku się wkurzyłam dość, bo byłam dość zdezoriwntowana, chyba to wyłapał, bo tylko stwierdził: "Spokojnie, wyluuuzuj się" trche miałam obaw jak zrobiło się tłoczno: jakieś samochody, piesi [tam gdzieniegdzie nie ma chodnika].Teraz padam na twarz, łeb mnie boli szkoła w.urwia. Hrrr...
|
|
#1692 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Jestem padnięta właśnie wróciłam z ostatnich 2 godzin jazdy w sobotę mam egzamin w Łomży staram się nie denerwować ale pewnie w sobotę będę miła ogromny supeł zamiast żołądka![]() Co tam jeszcze powoli gromadzi się praca domowa, w sobotę planuję ułożyć sobie jakiś plan nauki do matury Ok idę odrabiać z matmy mam teraz "permutacje" i 8 zadań do zrobienia a jeszcze murzę ćwiczyć testy na egzamin papapa
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uciekam.
Rozwiążę sobie maturkę z biologii. I coś tam jeszcze porobię. Fajny dyplomik dostałam dziś z matmy. ![]() Ukończenie kursu "I ty możesz zostać Pitagorasem" ________ Do kiedyś
|
|
|
|
#1694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I muszę przeczytać Jądro... ogólnie jestem pełna nadziejii i mobilizacji póki co.
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Idę pisać tą ***aną charakterystykę.
I jeszcze jedno - nie zdaję matury podstawowej z angola. A mimo to na lekcje będę musiała przez cały rok napisać pewnie ze 100 listów, na człowieka mamy 5 Idę, bo się nie wyrobię
|
|
|
|
#1696 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Współczuję tych egzaminów zawodowych. Też mam już tego wszystkiego serdecznie dosyć, a to dopiero początek ![]() ![]() Cytat:
--- Ale jestem wkurzona, załamana i w ogóle zła Poza tym czuję się jakby mnie walec przejechał, na nic nie mam siły, a tu już trzeba się wziąć za naukę Nie mogę się przestawić na tryb szkolny, w mózgu mam jedną wielką czarną dziurę. I w ogóle jest świetnie ![]() Szkoła to zuoooo
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
haha dzisiaj w szkole było nawet spoko bo mniej lekcji miałam ;p mam takiego fajnego gościa z PP Wszystko nam podał nawet grupe krwi imiona rodziców , ile ma lat itp Z Angola pytała już ale na szczęście nie mnie ![]() i już x zadań zadała ;p Przyszłam ze szkoły i przespałam 4 godziny
|
#1698 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wiadomo z kim ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Hahaha, rozmowa z Martyną przypomniała mi dziejszą rozmowę na temat poloneza na studniówce. Sorka od w-f mówi, że pierwszy i drugi polonez jest widowiskowy (każda klasa oddzielnie tańczy), a później wszyscy się nudzą i gadają. Na jaki pomysł wpadły dziewczyny z naszej klasy, żeby nasz polonez nie był nudny? Oczywiście to były żarty Żeby zrobić z jakimiś wyrzutami w powietrze i nago
|
|
|
#1699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam grantowy
![]() Ponieważ nie ma już wolnychsal w Lublinie , miała czyjaś mama się tym zająć, zamówiła sale a później zrezygnowała. Chyba że będzie gdzieś za Lublinem...Cytat:
|
|
|
#1700 |
|
Zadomowienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14060196]ooo jaki kalendarz
?![]() umnie niezly numer wywineli... ten kto mial mniej niz 29 pkt z gimnazjalnego moze chodzic na 1 wybrany... czyli albo majca albo chemia albo biologia;([/QUOTE] przeciez 29 to baaaardzo malo ktos w ogole tyle mial?a my znowu czerwony mamy ;D |
|
|
|
#1701 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne , hejka ![]() jak masz na imię? skąd jesteś? ![]() Cytat:
pasożyty jedne ! nierobyyy! ;P tylko by z babci ciągneli ;P ale moja w sumie tak samo, tylko my jeździmy do niej akurat wtedy kiedy ona już jajka porozdaje rodzinie.. (a sama kupuje od jakiegoś gospodarza i zawsze się rozczula nad tymi żółtkami, że żółciutkie, piękniutkie.. a te ze sklepu to takie pomarańczowe albo różowe )no rodzice pomagają Cytat:
i tak do niej czasami zachodzę to mam chody jak są nowości, to mi zawsze przytrzymuje, albo książki, których teoretycznie nie można wypożyczyć ja zawsze mogę zabrać na kilka dni do domu dobrze mieć takie znajomości u mnie w szkole to najmlodsze dzieciaki to 1 klasa gimnazjum ![]() ta dziewczynka miała 8 lat ![]() miała zwolnienie leżące od grudnia. miała zagrożoną ciążę.. i w dodatku ona ma problem z biodrem.. poza tym jest bardzo drobna, ma niecałe 160cm wzrostu, chudzinka straszna.. nie wiem jak ona dała rade ciągać 4kg dzieciaka a jeszcze go urodzić, uuu ![]() teeee, drajwer, nie kozacz no to kolejny kierowca na wątku jak po chamsku większą czcionką, a Beata na biało ![]() Cytat:
![]() po egzaminie napisz jakiego miałaś egzaminatora i czy zdałaś ![]() Cytat:
we, bo sobie dziewczyny pomyślą, że nie wiadomo o czym gadamy ![]() a my tylko o Twoim stroju na randkę ![]() jak nie poszłaś nago to normalnie mam fosia z przytupaskiem. idę robić matmę. rzygaaaam. ech.
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz nadrobie posty
![]() Dopiero siadłam bo po szkole z mama na zakupach byłam - kupiłam sobie opracowania dwa z polskiego Jutro 5 lekcji od 8 do 12:25 włoski polski gegra wf matma
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
też u was już pytają ?
![]() u mnie z angola już pyta ;/
|
#1704 | ||||
|
Konto usunięte
|
juz zebranie ? ja nawet niewiem kiedy jest studniowka, nic niewiem -.-
dlaczego ? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak tam wrazenia po pierwszej jezdzie ?![]() oj takkkkkk. btw fajna emotka ---- dopiero szkola sie zaczela a ja juz mam dosc! ;/ zmulilo mnie po poludniu i polozylam sie spac. w ogole burza byla ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- u mnie jedynie na WOS-ie bierze do odp a tak to |
||||
|
|
|
#1705 |
|
Rozeznanie
|
na szczęście jeszcze nikt nie pyta
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14062485]juz zebranie ? [/QUOTE] u nas dzisiaj było czuje się jakby mnie tramwaj rozjechał, a to dopiero początek roku...
|
#1706 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też to sobie wzmawiam, a nasz gatunek uważam za coraz bardziej zagrożony mam klasówke z ponad 80 stron z podrecznika z biol za 2 tyg! chciała nam zrobic za tydzien ![]() z tym czytaniem ze zrozumieniem na r... to właśnie też tak mi się zdawało, gdzieś tak czytałam, myslałam, że na cke, ale patrzyłśmy z dziewczynami i tam jest, że też i czytanie ze zrozumieniem jest ![]() Cytat:
![]() może od innej weźcie? im szybciej tym lepiej... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też na doszk się umówię z innym koleżanka ta co zdaje 7-ego teraz też miała z innym i mówi, że super. Twoj pewnie też będzie a kiedy masz? godzinkę?Cytat:
![]() i jak jazdy ?ja w ogole uważam, że dla chcącego nic trudnego, ale trzeba mieć cele, która nie przekraczają naszych możliwości... każdy zna siebie i wie na co go stać. a ryzyko też się opłaca ![]() a angla sie boisz, przez te słowka? hm... ja sie angla nie boję wcale bo czuje się w nim pewnie i też nie jest mi on bardzo potrzebny (jesli zdecyduje sie na R) ale moje slownictwo tez jest dość ubogie i na tym rozszerzeniu nie umiem tych zadań ze struktur gramatyczno leksykalnych... dla mnie to kosmos ![]() a czemu niemca? ja już tak wyglądam ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14051581] a ja mam w piatek z anglika kart mi tez dzisiaj sie cos głupiego snilo -------- dzien dobry Dziunie ja postanowilam ze bede chodzila spac o przyzwoitych godzinach o 22 juz leze w łozku a dzisiaj pospałam sobie dłuzej bo mam na 10 i tylko 4 lekcje cudnie. a pogoda do :pupa: , ciagle pada;/ milego dnia [/QUOTE] też mam jutro kartkówkę ale słówka, więc luz, co prawda z Coelho ;|a co Ci się śniło ?ja chodzę całe życie szkolne nie później niż po 23 spać, a tak na prawdę to ok 22 nawet jak powinnam niby się uczyć... ale po tej godz jestem zbyt zmęczona na naukę i tak, więc w efekcie nic bym nie nauczyła się i myślała tylko o spaniu.ja nigdy nie mam 4 lekcji ;( ale pogode ładną Cytat:
a kto mi zagwarantuje, że po farmacji będę?najlepiej na lekarski, 10,5 roku studiowania, super faktycznie ![]() choć wiadomo, staram się przedsiębiorczo patrzec na to wszystko... ale nigdy nie zdecyduje sie na cos co mnie nie pociaga, albo nie zrezygnuje z czegos co NIBY jest nieprzyszłościowe, gdy na prawde bede to kochała. ja juz sobie od wczoraj powtarzam, że nie bede sie denerwowała. [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14057230]wiem ze sie za wczasu obudzilam ale zachcialo mi sie zdawac mature z biologii a niewiele sie jej uczylam przez te 2 lata... myslicie ze takie powtorki i te pomoce (vademecum itp) by mi cos dalo? no i oczywiscie podreczniki. bo bakba z bioogii nam powiedziala ze to co jest w ksiazce to za duzo... (?)i ze to taka w sumie wiedza ogolna... nie wiem juz co mam robic... nie wiem czy zdolam nadrobic te rzeczy z 2 lat... jak myslicie jest to wykonalne?[/QUOTE] Twoja nauczycielka ma rację. Na prawdę w podręcznikach jest dużo za dużo informacji. tam sa szczegoly, duzo tego czego wiedziec na mature nie trzeba, czego zrozumienie jest ponad... a czy dasz rade. możesz dać. masz biolo rozszerzona w kl? wiesz... ja przez 2 lata mialam ten przedmiot ponizej oczekiwań prowadzony niestety i wiem jak duzo pracy mnie czeka, ale dam radę, tak wyszło i przez to nie zrezygnuje z tego... Cytat:
![]() niezła mała :P kurna wyrosnie na pyskatą taką ![]() a na pierwszy rzut oka to Twoje tematy mnie przeraziły ale chyba moje spojrzenie na mature zalezy od mojego nastroju ja mam chyba z 15 ktore wydaja mi sie ok... odpisuje po trochu, więc ide dalej was czytac i cytowac. a wiecie ze house byl wczoraj :p i dzis? :p |
|||||||
|
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Czekamy na relację ![]() Cytat:
Żeby było widać! [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14062485]juz zebranie ? ja nawet niewiem kiedy jest studniowka, nic niewiem -.- no to super jak tam wrazenia po pierwszej jezdzie ? [/QUOTE]Ja też nie podobno tydzień przed feriami, ale to jeszcze nic pewnegoOgólnie ok. Ale koleś mnie trochę wkurzał. Na początku łapał mnie za kierownicę i wciskał sprzęgło. Ale po 10 minutach się uspokoił. I następną jazdę też mam u siebie w mieście doszłam do wniosku, że dziewczyn nigdy nie bierze od razu na Sieradz, bo pewnie myśli, że nawet jak jest ok, to się boją. To na następnej już się upomnę o ten Sieradz ![]() Marta, niemieckiego tak ogólnie, że może za mało umiem. Muszę sobie jakieś matury porobić. Bo zdecydowałam się na niego po tym, jak zrobiłam ubiegłoroczną maturę i bez słuchania miałam już połowę punktów. Angielskiego po dzisiejszej lekcji już nie boję, tylko tych lekcji właśnie (pieprzona charakterystyka, mam nadzieję, że żartowała z tą ilością słów)
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-03 o 20:05 |
|
|
|
|
#1708 | |||||
|
Zakorzenienie
|
O rany! CZEMU?!
![]() Cytat:
![]() myślałam, że nikomu nie chce się przez allegro, no bo to w końcu trzeba tą wysyłkę doliczać i wychodzi drożej niż w księgarni ![]() Moulin Rouge fajny Cytat:
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14059875]podobno tez duzo niepotrzebnych... martus9191 ja chyba wezme z chemii korki a z bioli musze jakos sama... ale nie wiem jak to zorbie wlasnie...; [/QUOTE] ta, właśnie o to mi chodziło, że dużo niepotrzebnych ![]() polecam jeszcze raz Hosera. juz mi dwie nauczycielki poleciły. i vademecum operonu także. Cytat:
![]() właśnie ![]() Cytat:
?a wcześniej nie pomyślałam o tym, że możesz nie zdać tego niemca :P ? ![]() przynajmniej matura będzie w małym palcu haha. ale ja bym po polsku nie wiedziałą co charakteryzowac... właśnie mam zawsze ten problem, że po polsku nie wiem co pow, a co dopiero po ang :Papropo, to ja tez kazdemu za informator robię dobrze ze wych chociaz sporo wie i sie interesowała.jak to ? ![]() też bym była w stanie ![]() Cytat:
Apropo tego, wpiszcie sobie na youtube POLONEZ NORWID i wejdzcie w pierwszy link co zrobili z jednego warszawskiego LO na studniówce moze to by było dobre? ![]() randkowiczu
|
|||||
|
|
|
#1709 |
|
Rozeznanie
|
dzien dobry
wpadlam sie pochwalic bo zaraz do matmy siadam zdalam prawko![]() ![]() BeaS zdaj tez
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() upominaj się, ja sie przekonałam, że należy przypominać, bo instruktor tez nie zawsze wszystko pamięta i nie zawsze sadzi, że dasz radę. porób a napisałaś juz cos tej char. ? też bym miała problem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.

Właśnie wróciłam na chatę (
), posiedzę trochę w domu, coś muszę pokserować, zajrzę do biologii i idę na randkę 

!!! Super

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)