Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-03, 17:15   #1681
Karmenka
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14059875]podobno tez duzo niepotrzebnych...

[/QUOTE]
Ja w domu bedę się uczyć wg tego kalendarza z operonu a w szkole będzie fakultet
Stary 2009-09-03, 17:28   #1682
BeaS
Zakorzenienie

Hej, Spamery Właśnie wróciłam na chatę (), posiedzę trochę w domu, coś muszę pokserować, zajrzę do biologii i idę na randkę

Cytat:
Napisane przez Inspiracyjna Pokaż wiadomość
Ale dlaczego nie wagary? dopoki nie ma dzienników
U mnie jest. Koloru brązowego xD

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
w ogóle zeszłam do biblioteki bo babka chciała ode mnie pożyczyc książkę "zwcięzca jest sam" coelho.. to jej zaniosłam..i taka dziewczynka, 8 lat (strasznie pyskata..) podchodzi do biurka (ja siedziałam naprzeciwko pani z biblioteki), a ta mała ciągle czegoś chciała i tak podchodzi, położyła mi rękę na ramieniu i mowi do bibliotekarki :"ładna"
a pani się śmieje, że no ładna, ładna Martyna, a ta mała :"jak ona się nazywa?!" (jakby mnie tam nie bylo ).
i później słysze jak ona do koleżanki mowi, że się na listę wpisała, Nikola R*******. i wychodzę z biblioteki, jeszcze rozmawiam z p.Bożenką o maturze, temacie.. i tam, że wpadnę po pomoce do pracy, a ta mała do mnie krzyczy ciągle jak ja mam na imię.. i mówię do niej "poczekaj", ale ta dalej, coraz bardziej agresywnie
skończyłam rozmawiać z p.Bożenka i mówie :"nie denerwuj się, przecież rozmawiałam z panią, teraz mogę Ci odpowiedzieć, mam na imię Martyna", a ona taka zgaszona , że ją opierdzieliłam w sumie (bo takim podwyższonym tonem powiedziałam).

i najlepsza jej bulwers.. bo ona mówi do mnie :
N: ale Ty nie wiesz jak ja mam na imię.
Ja: wiem.
N: niby skąąąd?
Ja: wiem, nazwisko Twoje też znam.
N: jasne... to jak się nazywam?
Ja: Nikola R*******.
N: znasz mnie..
Ja: nie znam Cię..
N: jak nie jak tak...to skąd byś wiedziala?

normalnie szok;D tak się dziewczynka zbulwersowała
A Ty jaka ostra dla niej I dobrze

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Masakra :O non stop ględzą o tej maturze.
No nie?

Cytat:
Napisane przez madzioonia18w Pokaż wiadomość
Prawdopodonie nie będe mieć wogóle studniówki!!! Super
Dlaczego?

Cytat:

w ogóle.. wiecie co? ta moja kol z klasy, co w maju urodziła bobo.. dzisiaj w szkole była, idzie znowu do 2 klasy. Jej chłopak (ten z którym ma dziecko) zginął w wypadku samochodowym miesiac temu. szok. i też została sama....
Martyna, Ty zboczuchu

Ojejku, biedna

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
hmm, nieśmiało spytam czy mogę się przyłączyć, tyle że mnie już cud mobilizacji dopadł.
Hej

--------------------

Tak w ogóle to byłam dziś u mojego instruktora. Pośmialiśmy się i umówiłam się na jazdę. Będę musiała olać fakultet z matmy xD

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 17:28   #1683
9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Ja w domu bedę się uczyć wg tego kalendarza z operonu a w szkole będzie fakultet

ooo jaki kalendarz?

umnie niezly numer wywineli... ten kto mial mniej niz 29 pkt z gimnazjalnego moze chodzic na 1 wybrany... czyli albo majca albo chemia albo biologia;(
9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 17:33   #1684
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Hej, Spamery Właśnie wróciłam na chatę (), posiedzę trochę w domu, coś muszę pokserować, zajrzę do biologii i idę na randkę

Fiu, fiu

A u mnie szary
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14060196]ooo jaki kalendarz?

umnie niezly numer wywineli... ten kto mial mniej niz 29 pkt z gimnazjalnego moze chodzic na 1 wybrany... czyli albo majca albo chemia albo biologia;([/QUOTE]
Na stronie operonu w zakładce matura są takie jak powtarzać materiał.

A co ma egzamin gimnazjalny do matury
Stary 2009-09-03, 17:35   #1685
9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2
Konto usunięte

Cytat:
Fiu, fiu

A u mnie szary

ok dzieki

znaczy niej 29 z czesci przyrodniczej...

no wlasnie wiem... kurcze ale zla jestem... na to beda chodzic tez 1 i 2 klasy...;/

Edytowane przez 9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2
Czas edycji: 2009-09-03 o 17:36
9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 17:36   #1686
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
ja się boję wszystkiego chyba
Aż tak chyba nie będzie źle
Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
uła xD niemiecki ^^ ja na maturze z tego języka tylko bym się ośmieszyła
Mnie dzisiaj naszło - a co jak tego niemca nie zdam na te 30 % od następnego tygodnia, jak będziemy mieli "ostateczny" plan, szukam korepetycji
Cytat:
w ogóle zeszłam do biblioteki bo babka chciała ode mnie pożyczyc książkę "zwcięzca jest sam" coelho.. to jej zaniosłam..i taka dziewczynka, 8 lat (strasznie pyskata..) podchodzi do biurka (ja siedziałam naprzeciwko pani z biblioteki), a ta mała ciągle czegoś chciała i tak podchodzi, położyła mi rękę na ramieniu i mowi do bibliotekarki :"ładna"
a pani się śmieje, że no ładna, ładna Martyna, a ta mała :"jak ona się nazywa?!" (jakby mnie tam nie bylo ).
i później słysze jak ona do koleżanki mowi, że się na listę wpisała, Nikola R*******. i wychodzę z biblioteki, jeszcze rozmawiam z p.Bożenką o maturze, temacie.. i tam, że wpadnę po pomoce do pracy, a ta mała do mnie krzyczy ciągle jak ja mam na imię.. i mówię do niej "poczekaj", ale ta dalej, coraz bardziej agresywnie
skończyłam rozmawiać z p.Bożenka i mówie :"nie denerwuj się, przecież rozmawiałam z panią, teraz mogę Ci odpowiedzieć, mam na imię Martyna", a ona taka zgaszona , że ją opierdzieliłam w sumie (bo takim podwyższonym tonem powiedziałam).

Ale masz fajne dzieci w tej swojej szkole
Cytat:
ech dzisiaj na dwóch polskich cały czas mówiliśmy o maturze, bo nikt nie miał książki i nie było jak lekcji normalnej zrobić ;D i nam polonistka dała cenne rady odnośniej ustnej i mówiła, że jak już wybierzemy tematy to sobie zrobi listę jaki kto ma temat, a do listopada mamy jej przynieść listę lektur jakie planujemy i mniej więcej jak sobie wyobrażamy zrobienie prezentacji, a później plan mamy dostarczyć to nam powie czy w dobrym kierunku myślimy

a w ogóle to coś mi się pochrzaniło, bo myślałam, że nie zaczęliśmy Młodej Polski, a my już zaczęliśmy i teraz kończyć będziemy i byłam przekonana (i nie tylko ja), że jakoś na początku będzie spr. z pozytywizmu a spr. będzie dopiero po Młodej Polsce

a później Wam pokażę jaki piękny okrąg wczoraj na matmie narysowałam, bo cyrkla nie miałam
My mam mieć takie coś o ustnej maturze w poniedziałek i wtedy nam da tematy. Dzisiaj mieliśmy o pisemnej...
Ja mam jutro kartkówkę z wprowadzenia do Młodej Polski
Pochwal się, a co
Cytat:
a jeszcze odnośnie zasad matury.. dzisiaj z braku pracy na polskim rozmawialiśmy z sorką o maturach, ale ona niezbyt była zorientowana jak to teraz jest... więc posłużyłam jako informator maturalny i wszystko ładnie wytłumaczyłam jak to jest, a jedna dziewczyna do mojej koleżanki z ławki "Ty, skąd ona to wszystko wie?" (ja w tym czasie tłumaczyłam...), a moja koleżanka też chyba lekko poirytowana "w internecie wszystko jest napisane" -.-
mam nadzieję, że jutro zrozumieli, bo sporo osób nie wiedziało co i jak
zapewne jutro na wychowawczej będę powtarzać, bo wątpię, że nasza wych. będzie wiedzieć co i jak
Nasza właśnie dzisiaj tłumaczyła. A ja robiłam za informator, jak to jest z językami... Powiedziała, że sprawdzi i jutro na wych. nam powie. Bo wszyscy tak: , jak usłyszeli, że ustny też trzeba zdawać R....
Cytat:
w ogóle.. wiecie co? ta moja kol z klasy, co w maju urodziła bobo.. dzisiaj w szkole była, idzie znowu do 2 klasy. Jej chłopak (ten z którym ma dziecko) zginął w wypadku samochodowym miesiac temu. szok. i też została sama....

:gęsia skórka:
Jak w maju to nie dała rady dokończyć klasy?
Ale szkoda jej, na pewno musi być jej ciężko

A ja padam po dzisiejszych dwóch angielskich... Przy okazji dowiedziałam się, że mam ich 5 w tygodniu. I że tych, co chcą R będzie tępić aż 4 osoby... Do tego delikatna aluzja, że jak ktoś do niej pójdzie, to na pewno dobrze zda a ja chodzę do innej nauczycielki z lo, która się do tego nie lubi z tą moją
Na jutro charakterystyka siebie "na a4 i spróbujcie mi pokazać taką, która ma mniej niż 300 słów!"
Razem z kolegą, który też chce zdawać R stwierdziliśmy, że "matura to pikuś przy tych lekcjach"

I miałam jazdę pośmigałam po mieście, kolejna w środę. Ale nie chciałam na 16, żeby znowu nie czekać i sobie wzięłam na 7 rano. Tylko zapomniałam, że w środę jest rynek, taki dzień targowy i całe miasto zakorkowane

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 17:37   #1687
FeelingGood
Rozeznanie

Cytat:
hmm, nieśmiało spytam czy mogę się przyłączyć, tyle że mnie już cud mobilizacji dopadł.
Jasne że możesz i zazdroszczę mobilizacji

Moje znienawidzone słowo: studniówka , ehhh .. i znów nie mam z kim iść

Dziewczyny patrze nieźle nauczyciele już u Was szaleją, u mnie na razie lekturę na następny tydzień zadała z polaka i kartk. z gegry, więc luzik

Ale jestem tak zmęczona, że siedzieć nie dam rady. Ałł aż plecy bolą

Niech nikt i nic nie zdoła
Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy,
które sobie wymarzyłaś...

FeelingGood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 17:37   #1688
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Fiu, fiu

Może chcą dać więcej godzin osobom 'zdolniejszym', które miały więcej punktów na egz. gimnazjalnym? Może nie są w stanie wszystkim zapewnić tylu godzin?

---------------

Lecę
Będę albo wieczorem, albo dopiero jutro ;*

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-03, 17:40   #1689
parodia
Zakorzenienie

29 pkt z egzaminu mat-przyr? Wg mnie to słabo, nie kojarzę, żeby ktoś <30 z mojej kasy gim poszedł do lo
Ale nie powinni tak oceniać, już lepiej wg średniej, że tam poniżej tego 3,5 czy 4,0 może tylko na jeden fakultet chodzić. Ale to znowu zależy od klasy

Beata, na jaką RANDKĘ idziesz?

Stary 2009-09-03, 17:45   #1690
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość

Nasza właśnie dzisiaj tłumaczyła. A ja robiłam za informator, jak to jest z językami... Powiedziała, że sprawdzi i jutro na wych. nam powie. Bo wszyscy tak: , jak usłyszeli, że ustny też trzeba zdawać R....

Na jutro charakterystyka siebie "na a4 i spróbujcie mi pokazać taką, która ma mniej niż 300 słów!"
Tak to jest jak się na wizaż nie wchodzi.

Mi też z anglika już pozadawała . A moja koleżanka uciekła na podstawowy. Zostałam ja i 2 chłopaków

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Napisane przez FeelingGood Pokaż wiadomość

Moje znienawidzone słowo: studniówka , ehhh .. i znów nie mam z kim iść
Ja też
I nie będzie to dla mnie problem jak pójdę sama
Cytat:
29 pkt z egzaminu mat-przyr? Wg mnie to słabo, nie kojarzę, żeby ktoś <30 z mojej kasy gim poszedł do lo
Ale nie powinni tak oceniać, już lepiej wg średniej, że tam poniżej tego 3,5 czy 4,0 może tylko na jeden fakultet chodzić. Ale to znowu zależy od klasy

To bardzo słabo. Poniżej 40 to już kiepsko. Ale jeszcze na lo się nadaje. A poniżej 30 to już raczej nie.

Drukarka do mnie 'Karetka się zatrzymała'
Stary 2009-09-03, 17:51   #1691
elajna888
Rozeznanie

Cytat:

o matko, tragedia

Cytat:
wiatm tego cudu mogę Ci pozazdrościć.

Cytat:
tez będe się uczyć według niego

wróciłam z pierwszej jazdy i jakoś przeżyłam
całkiem sympatycznie było instruktor baaaaardzo fajny oczywiście uprzedziłam, że nigdy nie siedziałam za kółkiem. Jeździłam bo małych, spokojnych uliczkach. Raz widziałam pieszego kawałek ode mnie instruktor: "jedziemy!" a ja tylko: "ojj nie, ja nie jade" i się ze mnie pośmiał. Na samym początku się wkurzyłam dość, bo byłam dość zdezoriwntowana, chyba to wyłapał, bo tylko stwierdził: "Spokojnie, wyluuuzuj się" trche miałam obaw jak zrobiło się tłoczno: jakieś samochody, piesi [tam gdzieniegdzie nie ma chodnika].

Teraz padam na twarz, łeb mnie boli szkoła w.urwia. Hrrr...
Stary 2009-09-03, 17:53   #1692
ewelina*
Rozeznanie

Hej dziewczyny

Jestem padnięta właśnie wróciłam z ostatnich 2 godzin jazdy w sobotę mam egzamin w Łomży staram się nie denerwować ale pewnie w sobotę będę miła ogromny supeł zamiast żołądka

Co tam jeszcze powoli gromadzi się praca domowa, w sobotę planuję ułożyć sobie jakiś plan nauki do matury gera, matma, angol, polak
Ok idę odrabiać z matmy mam teraz "permutacje" i 8 zadań do zrobienia a jeszcze murzę ćwiczyć testy na egzamin papapa

ewelina* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 17:59   #1693
Karmenka
Zakorzenienie

Ja też uciekam.
Rozwiążę sobie maturkę z biologii.

I coś tam jeszcze porobię.
Fajny dyplomik dostałam dziś z matmy.
Ukończenie kursu "I ty możesz zostać Pitagorasem"

________
Do kiedyś
Stary 2009-09-03, 18:01   #1694
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj wydrukowałam sobie kalendarze. Zobaczymy jak to będzie z używaniem ich.

Cytat:
My mam mieć takie coś o ustnej maturze w poniedziałek i wtedy nam da tematy. Dzisiaj mieliśmy o pisemnej...
Pochwal się, a co
nam tematy da w przyszłym tyg. i też w przyszłym tyg. będę miała pracę klasową z Młodej Polski I muszę przeczytać Jądro...
ogólnie jestem pełna nadziejii i mobilizacji póki co.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 18:07   #1695
parodia
Zakorzenienie

Idę pisać tą ***aną charakterystykę.

I jeszcze jedno - nie zdaję matury podstawowej z angola. A mimo to na lekcje będę musiała przez cały rok napisać pewnie ze 100 listów, na człowieka mamy 5 Jestem zła

Idę, bo się nie wyrobię

Stary 2009-09-03, 18:10   #1696
visionario
Rozeznanie

Cytat:
eee, to nie xD ja jak mam cyrkiel to takie okręgi rysuję, że mucha nie siada :P
Szacun

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
Jeju ale wykończona jestem po tych lekcjach... Ja nie wiem, niby spoko było bo to początek, ale po 3 godzinach mam wielką ochotę iśc do domu.
Szczerze? Ja mam ochotę iść do domu zanim jeszcze wejdę do szkoły

Cytat:
Napisane przez the_kasias Pokaż wiadomość
e teraz co raz mniej czasu, aktualnie korzystając z jako-takiego luzu szukam kiecki na 100stniówkę (też mam 29stycznia).
Ja nawet nie wiem kiedy mam i w ogóle jakoś średnio mnie to interesuje.

Cytat:
Hej
Znów was zaniedbuje, nie che mi się nic, ciągle słysze o tej maturze i do tego o egzaminach zawodowych, dopiero drugi dzień a już mam dosyć! Rzygac mi się chce, jak musze tego słychać. Dziś babka od Polskiego, całe 2 godziny lekcyjne przegadała o maturze, dała tematy do xerownia, jutro juz będe je mieć, w dodatku jutro także dostane deklaracje maturalną.
Hej
Współczuję tych egzaminów zawodowych. Też mam już tego wszystkiego serdecznie dosyć, a to dopiero początek

Cytat:
3 000

Cytat:
Cześć, witamy. Ja czekam aż mnie też dopadnie, na razie jedynie nieśmiało zerka

---
Ale jestem wkurzona, załamana i w ogóle zła Nie wiem jak ja sobie dam radę z tym wszystkim. Zerknęłam na tę listę lektur i uzupełniłam, co jeszcze muszę przeczytać i wyszło jakieś 30 książek Poza tym czuję się jakby mnie walec przejechał, na nic nie mam siły, a tu już trzeba się wziąć za naukę Nie mogę się przestawić na tryb szkolny, w mózgu mam jedną wielką czarną dziurę. I w ogóle jest świetnie

Szkoła to zuoooo

visionario jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 18:24   #1697
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
D
Przeleciałam Was, ale siły za bardzo nie miałam.
I nie mam.

haha dzisiaj w szkole było nawet spoko bo mniej lekcji miałam ;p
mam takiego fajnego gościa z PP jak się nam przedstawiał :haha:
Wszystko nam podał nawet grupe krwi imiona rodziców , ile ma lat itp coś czuję że będą na lekcji u niego jaja;D

Z Angola pytała już ale na szczęście nie mnie
i już x zadań zadała ;p
Przyszłam ze szkoły i przespałam 4 godziny
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 18:59   #1698
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
I miałam jazdę pośmigałam po mieście, kolejna w środę. Ale nie chciałam na 16, żeby znowu nie czekać i sobie wzięłam na 7 rano. Tylko zapomniałam, że w środę jest rynek, taki dzień targowy i całe miasto zakorkowane
Gratuluję pierwszej jazdy

Cytat:
No wiadomo z kim

Cytat:
Napisane przez elajna888 Pokaż wiadomość
wróciłam z pierwszej jazdy i jakoś przeżyłam
całkiem sympatycznie było instruktor baaaaardzo fajny oczywiście uprzedziłam, że nigdy nie siedziałam za kółkiem. Jeździłam bo małych, spokojnych uliczkach. Raz widziałam pieszego kawałek ode mnie instruktor: "jedziemy!" a ja tylko: "ojj nie, ja nie jade" i się ze mnie pośmiał. Na samym początku się wkurzyłam dość, bo byłam dość zdezoriwntowana, chyba to wyłapał, bo tylko stwierdził: "Spokojnie, wyluuuzuj się" trche miałam obaw jak zrobiło się tłoczno: jakieś samochody, piesi [tam gdzieniegdzie nie ma chodnika].
I Tobie gratuluję

Cytat:
Napisane przez ewelina* Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Jestem padnięta właśnie wróciłam z ostatnich 2 godzin jazdy w sobotę mam egzamin w Łomży staram się nie denerwować ale pewnie w sobotę będę miła ogromny supeł zamiast żołądka
Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez visionario Pokaż wiadomość
Ale jestem wkurzona, załamana i w ogóle zła Nie wiem jak ja sobie dam radę z tym wszystkim. Zerknęłam na tę listę lektur i uzupełniłam, co jeszcze muszę przeczytać i wyszło jakieś 30 książek Poza tym czuję się jakby mnie walec przejechał, na nic nie mam siły, a tu już trzeba się wziąć za naukę Nie mogę się przestawić na tryb szkolny, w mózgu mam jedną wielką czarną dziurę. I w ogóle jest świetnie
Niedługo się wdrożysz

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Hahaha, rozmowa z Martyną przypomniała mi dziejszą rozmowę na temat poloneza na studniówce. Sorka od w-f mówi, że pierwszy i drugi polonez jest widowiskowy (każda klasa oddzielnie tańczy), a później wszyscy się nudzą i gadają. Na jaki pomysł wpadły dziewczyny z naszej klasy, żeby nasz polonez nie był nudny? Oczywiście to były żarty Żeby zrobić z jakimiś wyrzutami w powietrze i nago

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-03, 19:10   #1699
madzioonia18w
Wtajemniczenie

Cytat:

Dlaczego?
Ja mam grantowy

Ponieważ nie ma już wolnychsal w Lublinie, miała czyjaś mama się tym zająć, zamówiła sale a później zrezygnowała. Chyba że będzie gdzieś za Lublinem...
Cytat:

Pochwal się, a co
Ja wczoraj miałam juz wypracowanie
madzioonia18w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 19:10   #1700
the_kasias
Zadomowienie

[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14060196]ooo jaki kalendarz?

umnie niezly numer wywineli... ten kto mial mniej niz 29 pkt z gimnazjalnego moze chodzic na 1 wybrany... czyli albo majca albo chemia albo biologia;([/QUOTE]

przeciez 29 to baaaardzo malo ktos w ogole tyle mial?

Cytat:
Fiu, fiu

A u mnie szary

a my znowu czerwony mamy ;D
the_kasias jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 19:13   #1701
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:

jasne , hejka
jak masz na imię? skąd jesteś?

Cytat:
U mnie zawsze nadmiar jest.
Bo co jesteśmy u babci to 'A jajek to nie chceta?'

O, to nie zazdroszczę jej. A rodzice albo ktoś jej pomaga ?
Czy na siebie zdana. No przechlapane ma dziewczyna.
Ale tak to jest jak się dziecko ma w tym wieku.
i wy zawsze pewnie chceta pasożyty jedne ! nierobyyy! ;P tylko by z babci ciągneli ;P ale moja w sumie tak samo, tylko my jeździmy do niej akurat wtedy kiedy ona już jajka porozdaje rodzinie.. (a sama kupuje od jakiegoś gospodarza i zawsze się rozczula nad tymi żółtkami, że żółciutkie, piękniutkie.. a te ze sklepu to takie pomarańczowe albo różowe )

no rodzice pomagają teraz wraca do szkoły

Cytat:
Ale masz fajne dzieci w tej swojej szkole

Jak w maju to nie dała rady dokończyć klasy?
Ale szkoda jej, na pewno musi być jej ciężko

to biblioteka miejska ;] znam się dosyć dobrze z panią z czytelni dla dzieci i tak do niej czasami zachodzę to mam chody jak są nowości, to mi zawsze przytrzymuje, albo książki, których teoretycznie nie można wypożyczyć ja zawsze mogę zabrać na kilka dni do domu dobrze mieć takie znajomości

u mnie w szkole to najmlodsze dzieciaki to 1 klasa gimnazjum
ta dziewczynka miała 8 lat

miała zwolnienie leżące od grudnia. miała zagrożoną ciążę.. i w dodatku ona ma problem z biodrem.. poza tym jest bardzo drobna, ma niecałe 160cm wzrostu, chudzinka straszna.. nie wiem jak ona dała rade ciągać 4kg dzieciaka a jeszcze go urodzić, uuu

teeee, drajwer, nie kozacz no to kolejny kierowca na wątku

Cytat:

jak po chamsku większą czcionką, a Beata na biało

Cytat:
Napisane przez ewelina* Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

a jak tam parkowanie ?
po egzaminie napisz jakiego miałaś egzaminatora i czy zdałaś

Cytat:

Hahaha, rozmowa z Martyną przypomniała mi dziejszą rozmowę na temat poloneza na studniówce. Sorka od w-f mówi, że pierwszy i drugi polonez jest widowiskowy (każda klasa oddzielnie tańczy), a później wszyscy się nudzą i gadają. Na jaki pomysł wpadły dziewczyny z naszej klasy, żeby nasz polonez nie był nudny? Oczywiście to były żarty Żeby zrobić z jakimiś wyrzutami w powietrze i nago

we, bo sobie dziewczyny pomyślą, że nie wiadomo o czym gadamy

a my tylko o Twoim stroju na randkę
jak nie poszłaś nago to normalnie mam fosia z przytupaskiem.

idę robić matmę.
rzygaaaam.
ech.

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 19:19   #1702
synesthesia
Zakorzenienie

Zaraz nadrobie posty

Dopiero siadłam bo po szkole z mama na zakupach byłam - kupiłam sobie opracowania dwa z polskiego Jutro 5 lekcji od 8 do 12:25 włoski polski gegra wf matma
synesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 19:34   #1703
Aneczka91
Zakorzenienie

też u was już pytają ?
u mnie z angola już pyta ;/
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 19:39   #1704
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj w sql jest zebranie... a 29 stycznia studnióweczka
juz zebranie ? ja nawet niewiem kiedy jest studniowka, nic niewiem -.-

Cytat:
dlaczego ?
Cytat:
3 000

Cytat:
kurcze, wspolczuje. ale dobrze ze podjela spowrotem nauke.

Cytat:
jasne. czesc

Cytat:
uuuu , z tym kolega z 18 ?

Cytat:
no to super jak tam wrazenia po pierwszej jezdzie ?

Cytat:
Szkoła to zuoooo
oj takkkkkk. btw fajna emotka

----
dopiero szkola sie zaczela a ja juz mam dosc! ;/
zmulilo mnie po poludniu i polozylam sie spac. w ogole burza byla

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
też u was już pytają ?
u mnie jedynie na WOS-ie bierze do odp a tak to
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 19:50   #1705
elajna888
Rozeznanie

Cytat:
też u was już pytają ?
na szczęście jeszcze nikt nie pyta

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14062485]juz zebranie ? [/QUOTE]
u nas dzisiaj było

czuje się jakby mnie tramwaj rozjechał, a to dopiero początek roku...
Stary 2009-09-03, 19:57   #1706
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Też mnie to wkurza. Jak mnie coś interesuje i mi na tym zależy to sama się dowiaduję, a nie czekam aż mi ktoś na tacy poda I wolę wiedzieć wcześniej, żeby sobie wszystko ułożyć i rozplanować, a nie czekać na ostatnią chwilę. No ale nie wiem, może jakaś dziwna jestem, bo u siebie też widzę, że wszyscy są tacy beztroscy.

Pewnie, że damy radę, a przynajmniej tak sobie wmawiam

Maturzyści - zagrożony gatunek

Też mam plany bardzo systematycznej nauki z przedmiotów maturalnych Mam nadzieję, że wytrwam.

Z tego co się orientuję to na rozszerzeniu nie ma czytania ze zrozumieniem, bo zostaje ono sprawdzone na podstawie, którą wszyscy muszą zdawać.
Też wolę wiedzieć jak najwcześniej mogę, żeby móc się porządnie zastanowić i coś zaplanować

też to sobie wzmawiam, a nasz gatunek uważam za coraz bardziej zagrożony mam klasówke z ponad 80 stron z podrecznika z biol za 2 tyg! chciała nam zrobic za tydzien

z tym czytaniem ze zrozumieniem na r... to właśnie też tak mi się zdawało, gdzieś tak czytałam, myslałam, że na cke, ale patrzyłśmy z dziewczynami i tam jest, że też i czytanie ze zrozumieniem jest

Cytat:

albo tak

ja jeszcze nie dostałam tematów dostanę pewnie po 10 dopiero, bo mojej polonistki nie ma na razie
już tak wyglądam

może od innej weźcie? im szybciej tym lepiej...

Cytat:
Napisane przez aga900 Pokaż wiadomość
U mnie babka na angielskim mówiła, że jeśli ktoś zdaje rozszerzony angielski to pisze podstawę, a tylko ustny jest rozszerzony. Nie ma już pisemnego rozszerzonego, tylko jest wspólny jeden arkusz dla obu poziomów. Chyba właśnie od matury 2010 będzie tak po raz pierwszy. I tak jest jeśli ktoś wybrał ang. jako przedmiot obowiązkowy tylko i wyłącznie. Natomiast jeśli ktoś, poza tym wybrał go również jako przedmiot dodatkowy to musi go wtedy zdawać i na podstawie i na rozszerzeniu, czyli w sumie ma 4 egzaminy, dwa ustne i dwa pisemne.
ale to chyba coś pomyliłaś, bo nie można wybrać angielskiego rozszerzonego jako przedmiot obowiązkowy

Cytat:

Uwielbiam tę emotkę -

------------

Umówiłam się na jazdę Ale sympatyczny instruktor (umówiłam się na jazdy z innym niż do tej pory )
Dziunie, idę spać, bo mój mózg wyłączył już opcję 'myślenie'
Dobranoc
też ją uwielbiam

ja też na doszk się umówię z innym nie dlatego, że ten jest zły, ale dlatego, że inny instruktor zwróci na coś innego uwagę mi, a poza tym mam go z polecenia
koleżanka ta co zdaje 7-ego teraz też miała z innym i mówi, że super.
Twoj pewnie też będzie
a kiedy masz? godzinkę?

Cytat:

Bardziej zdolne lenie

Mój kolega był na biolchemie, w tym roku skończył, a przed 3 klasą natchnęło go na prawo/dziennikarstwo. Bardzo dużo sam pracował, zdawał R z wosu, historii, polskiego i angola. Te pierwsze trzy za dobrze mu nie poszły (w sensie: historia 70% na próbnej, 40 w maju), ale z wosu miał całkiem przyzwoity wynik + dobrze zdał ang i poszedł na politologię

A ja się w ogóle nie boję matmy, może troszkę fizyki, ale strasznie angielskiego głównie o moje ubogie słownictwo i niemieckiego...

Tż mnie pilnuje, że mam iść wcześnie spać bo jutro o 15 mam jazdę!
haha, pogrubione

i jak jazdy ?

ja w ogole uważam, że dla chcącego nic trudnego, ale trzeba mieć cele, która nie przekraczają naszych możliwości... każdy zna siebie i wie na co go stać. a ryzyko też się opłaca

a angla sie boisz, przez te słowka?
hm... ja sie angla nie boję wcale bo czuje się w nim pewnie i też nie jest mi on bardzo potrzebny (jesli zdecyduje sie na R)
ale moje slownictwo tez jest dość ubogie i na tym rozszerzeniu nie umiem tych zadań ze struktur gramatyczno leksykalnych... dla mnie to kosmos
a czemu niemca?

Cytat:
ja też idę jutro 7 lekcji jak wrócę do domu będę wyglądać tak
ja już tak wyglądam

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14051581]

a ja mam w piatek z anglika kart

mi tez dzisiaj sie cos głupiego snilo

--------
dzien dobry Dziunie
ja postanowilam ze bede chodzila spac o przyzwoitych godzinach o 22 juz leze w łozku

a dzisiaj pospałam sobie dłuzej bo mam na 10 i tylko 4 lekcje cudnie.
a pogoda do :pupa: , ciagle pada;/
milego dnia [/QUOTE]

też mam jutro kartkówkę ale słówka, więc luz, co prawda z Coelho ;|

a co Ci się śniło ?

ja chodzę całe życie szkolne nie później niż po 23 spać, a tak na prawdę to ok 22 nawet jak powinnam niby się uczyć... ale po tej godz jestem zbyt zmęczona na naukę i tak, więc w efekcie nic bym nie nauczyła się i myślała tylko o spaniu.

ja nigdy nie mam 4 lekcji ;(

ale pogode ładną

Cytat:

Podziwiam takie osoby, które zmieniają plany praktycznie o 180 stopni. Musiał na pewno ogromnie dużo pracy w to włożyć, ale chyba się opłacało, bo najgorsze co można zrobić według mnie to wybrać się na studia niezgodne z naszymi zainteresowaniami i studiować na siłę. Albo jak ktoś chce iść np. na filozofię albo politologię to wszyscy mu odradzają, bo to nieprzyszłościowe, bo nie ma pracy, bo co to za studia... ale to chyba wybór każdego z nas, prawda? I nikomu nic do tego. Ja nie wyobrażam sobie, żeby iść na jakiś kierunek, który w ogóle mnie nie interesuje, ale jest 'przyszłościowy' i męczyć się potem 5 lat a pracy i tak mi nikt nie zagwarantuje. Denerwuje mnie po prostu takie gadanie niektórych ludzi To moje życie i to ja o nim decyduję i ja będę ponosić konsekwencje swoich działań i wyborów, nie oni.

Jeśli oni sami się tym nie przejmują to po co my mamy się martwić? Nie ma sensu sobie szarpać nerwów.

zgadzam się w 100%. wkurza mnie jak ktoś mówi ze po biotechnologii nic nie będę robiła a kto mi zagwarantuje, że po farmacji będę?
najlepiej na lekarski, 10,5 roku studiowania, super faktycznie

choć wiadomo, staram się przedsiębiorczo patrzec na to wszystko... ale nigdy nie zdecyduje sie na cos co mnie nie pociaga, albo nie zrezygnuje z czegos co NIBY jest nieprzyszłościowe, gdy na prawde bede to kochała.

ja juz sobie od wczoraj powtarzam, że nie bede sie denerwowała.

[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14057230]wiem ze sie za wczasu obudzilam ale zachcialo mi sie zdawac mature z biologii a niewiele sie jej uczylam przez te 2 lata... myslicie ze takie powtorki i te pomoce (vademecum itp) by mi cos dalo? no i oczywiscie podreczniki. bo bakba z bioogii nam powiedziala ze to co jest w ksiazce to za duzo... (?)i ze to taka w sumie wiedza ogolna... nie wiem juz co mam robic... nie wiem czy zdolam nadrobic te rzeczy z 2 lat... jak myslicie jest to wykonalne?[/QUOTE]

Twoja nauczycielka ma rację. Na prawdę w podręcznikach jest dużo za dużo informacji. tam sa szczegoly, duzo tego czego wiedziec na mature nie trzeba, czego zrozumienie jest ponad...
a czy dasz rade. możesz dać. masz biolo rozszerzona w kl?
wiesz... ja przez 2 lata mialam ten przedmiot ponizej oczekiwań prowadzony niestety i wiem jak duzo pracy mnie czeka, ale dam radę, tak wyszło i przez to nie zrezygnuje z tego...

Cytat:
no, a poza tym to tego.
wróciłam ze szkółki <333 ( rzygam.)

nie miałam w zamiarze sprzedawać książek, ale dzisiaj kilka osób się zapytało no i posprzedaję jednak to co mam chyba dzisiejsza lekcja PP mnie natchnęła

normalnie szok;D tak się dziewczynka zbulwersowała

idę się relaksować
jutro 5 lekcji
na 8:00 do 12:35.
wf, dwa polskie, matma i wos

ale ile mi pracy domowej z wosu zadała szok.
chyba z 6 zadan, jak nigdy
ta jakie znajomosci ma, z panią Bożenką
niezła mała :P kurna wyrosnie na pyskatą taką

a na pierwszy rzut oka to Twoje tematy mnie przeraziły ale chyba moje spojrzenie na mature zalezy od mojego nastroju bo dzis wydaja mi sie ok, szczegolnie 2
ja mam chyba z 15 ktore wydaja mi sie ok...

odpisuje po trochu, więc ide dalej was czytac i cytowac.

a wiecie ze house byl wczoraj :p i dzis? :p
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 19:58   #1707
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję pierwszej jazdy

No wiadomo z kim

Czekamy na relację
Cytat:
teeee, drajwer, nie kozacz no to kolejny kierowca na wątku

jak po chamsku większą czcionką, a Beata na biało
Jeszcze trochę...
Żeby było widać!
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14062485]juz zebranie ? ja nawet niewiem kiedy jest studniowka, nic niewiem -.-

no to super jak tam wrazenia po pierwszej jezdzie ?[/QUOTE]
Ja też nie podobno tydzień przed feriami, ale to jeszcze nic pewnego

Ogólnie ok. Ale koleś mnie trochę wkurzał. Na początku łapał mnie za kierownicę i wciskał sprzęgło. Ale po 10 minutach się uspokoił.
I następną jazdę też mam u siebie w mieście doszłam do wniosku, że dziewczyn nigdy nie bierze od razu na Sieradz, bo pewnie myśli, że nawet jak jest ok, to się boją. To na następnej już się upomnę o ten Sieradz

Marta, niemieckiego tak ogólnie, że może za mało umiem. Muszę sobie jakieś matury porobić. Bo zdecydowałam się na niego po tym, jak zrobiłam ubiegłoroczną maturę i bez słuchania miałam już połowę punktów.
Angielskiego po dzisiejszej lekcji już nie boję, tylko tych lekcji właśnie (pieprzona charakterystyka, mam nadzieję, że żartowała z tą ilością słów)

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2009-09-03 o 20:05
Stary 2009-09-03, 20:21   #1708
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
O rany! CZEMU?!

Cytat:
Mi się opłacało.

Już dziś trwały debaty na temat wystroju sali, tzn tam gdzie siedzimy i pijemy. Koleżanka się uparła na Titanica ale ja tego jakoś nie widzę. Moulin Rouge zaproponowałam.
a jak to było z wysyłką, skąd w ogóle ludzie wiedzą ile np dana ksiązka będzie ważyła, żeby podać cenę wysyłki >< ?
myślałam, że nikomu nie chce się przez allegro, no bo to w końcu trzeba tą wysyłkę doliczać i wychodzi drożej niż w księgarni

Moulin Rouge fajny

Cytat:

o jeeej... strasznie smutne... dobrze chociaz, że chce skończyć nauke!

[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14059875]podobno tez duzo niepotrzebnych...

martus9191 ja chyba wezme z chemii korki a z bioli musze jakos sama... ale nie wiem jak to zorbie wlasnie...;

[/QUOTE]

ta, właśnie o to mi chodziło, że dużo niepotrzebnych
polecam jeszcze raz Hosera. juz mi dwie nauczycielki poleciły. i vademecum operonu także.

Cytat:

Tak w ogóle to byłam dziś u mojego instruktora. Pośmialiśmy się i umówiłam się na jazdę. Będę musiała olać fakultet z matmy xD
rozumiem, że bardzo Ci smutno?

Cytat:
właśnie

Cytat:
Aż tak chyba nie będzie źle

Mnie dzisiaj naszło - a co jak tego niemca nie zdam na te 30 % od następnego tygodnia, jak będziemy mieli "ostateczny" plan, szukam korepetycji

A ja padam po dzisiejszych dwóch angielskich... Przy okazji dowiedziałam się, że mam ich 5 w tygodniu. I że tych, co chcą R będzie tępić aż 4 osoby... Do tego delikatna aluzja, że jak ktoś do niej pójdzie, to na pewno dobrze zda a ja chodzę do innej nauczycielki z lo, która się do tego nie lubi z tą moją
Razem z kolegą, który też chce zdawać R stwierdziliśmy, że "matura to pikuś przy tych lekcjach"

o i jak jazda ?

a wcześniej nie pomyślałam o tym, że możesz nie zdać tego niemca :P ?

przynajmniej matura będzie w małym palcu haha. ale ja bym po polsku nie wiedziałą co charakteryzowac... właśnie mam zawsze ten problem, że po polsku nie wiem co pow, a co dopiero po ang :P

apropo, to ja tez kazdemu za informator robię dobrze ze wych chociaz sporo wie i sie interesowała.

Cytat:

Drukarka do mnie 'Karetka się zatrzymała'
jak to ?

Cytat:
Przyszłam ze szkoły i przespałam 4 godziny
też bym była w stanie

Cytat:

Apropo tego, wpiszcie sobie na youtube POLONEZ NORWID i wejdzcie w pierwszy link co zrobili z jednego warszawskiego LO na studniówce moze to by było dobre?

randkowiczu
Stary 2009-09-03, 20:22   #1709
s4bin4
Rozeznanie

dzien dobry wpadlam sie pochwalic bo zaraz do matmy siadam zdalam prawko BeaS zdaj tez

Maturzystka 2010

Jestem Kierowcą! od 3.09.09

Konsultantka Oriflame 6%
s4bin4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 20:23   #1710
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Czekamy na relację

Ogólnie ok. Ale koleś mnie trochę wkurzał. Na początku łapał mnie za kierownicę i wciskał sprzęgło. Ale po 10 minutach się uspokoił.
I następną jazdę też mam u siebie w mieście doszłam do wniosku, że dziewczyn nigdy nie bierze od razu na Sieradz, bo pewnie myśli, że nawet jak jest ok, to się boją. To na następnej już się upomnę o ten Sieradz

Marta, niemieckiego tak ogólnie, że może za mało umiem. Muszę sobie jakieś matury porobić. Bo zdecydowałam się na niego po tym, jak zrobiłam ubiegłoroczną maturę i bez słuchania miałam już połowę punktów.
Angielskiego po dzisiejszej lekcji już nie boję, tylko tych lekcji właśnie (pieprzona charakterystyka, mam nadzieję, że żartowała z tą ilością słów)
może wiesz, bał sie na zapas
upominaj się, ja sie przekonałam, że należy przypominać, bo instruktor tez nie zawsze wszystko pamięta i nie zawsze sadzi, że dasz radę.

porób

a napisałaś juz cos tej char. ? też bym miała problem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości