|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Jak Wy czytacie te e-książki? Drukujecie czy tak z monitora? Bo jak z monitora, to Ja bym tak nie mogła. Nie jestem stworzona do czytania dłuższych tekstów z monitora. Muszę mieć normalną książkę.
|
|
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
jol all
![]() Wybaczcie że nie nadrobię tej waszej dziobaniny.. nie mam siły.. Kasiu trzymaj się super babka jesteś pamiętaj o tym
|
|
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewa daję radę ![]() Jazz ja z kompa i tak cały dzień przed nim siedzę
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-03 o 23:55 |
|
|
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
ajlowjudobra nic więcej nie pisze bo po 4 butlach wina nie nadaję się na publiczne forum |
|
|
|
#4445 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Since that emot is here I will use it cause it shows my present state: i tk od ranabeznadziejnie sie czuje i nie wmawiajcie mi ciąży byłam wczoraj u gina i nie stwierdził ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
ona też podobno się nie nadaje a tak fajnie się ją czyta po pijaku <lol>matko onaella zaraziłaś mnie .. wczoraj Ty dzisiaj ja .. tyle, że ja na żywo a nie na emotkach... już nie wspomnę, że narzygałaś mi do bryczki ![]()
|
|||
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa kobieto..... tytuł ksiązki to Jedenaście minut ![]() i podobno to ja nawalona jestem |
|
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
nie podrywaj mojego menszczysny
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytałam też życie pi .. ale chłopaczyna za dużo się tułał po tym ocenie i mnie znurzył... postanowiłam przeczytać frankensztajna ale jakos mi nie idzie... nie mam siły czytać teog wszystkiego w oryginale... próbowałam zmożyć kinga ...ale niestety his mysteries are killing my sense of literature ja nei jestem nawalona tylko głodna i rzygająca... tak dla jasności ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- To ja też chcę.. mojego maila to chyba masz ?? |
|
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
mój Bondzik się chyba fochną, z resztą to chyba ja sie fochnęłam, a może jednka on
sama nie wiem, w każdym bądz razie nic nie pisze a ja byłm u kolezanki z inna koleżanką no i oglądałysmy zdjęcia ślubne innej naszej koleżanki i z racji, ze moj Bondzik się nie odzywa muszę podrywać Pana
|
|
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
Kurnaco jest z Wami Kaśka ma PMS, onaella podrywa pana
, blacki mają ciche dni .. dziśgdałam z koleżanką ze szkoły... chyba po 5 latach zostawi faceta bo ten debil zamiast się niązajmwoać pracuje od 9 do 23 u wujka w zakąłdzie stolarskim - robi meble.. co jest kurna pełnia wpływa czy jak ???
|
|
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
yyy, no to dię ![]() dobranoc Kasia i inne też
|
|
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteśmy w podobnym stanie żołądkowym Gdzie jest tancia.. popodniecałabym sięz nia.. buty mi wysłali...Niech mnei ktoś uświadomi ile idzie paczka ze stanów
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-09-04 o 00:06 |
|
|
|
|
#4454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobranoc Cytat:
wystarczyze stanów to zależy, ale ok tydzień
|
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4457 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to masz mocną głowę jak jeszcze widzisz klawiaturę.Cytat:
Potem się porwałam na Kod Leonarda, ale nie dałam rady A jak wróciłam do PL to kupowałam w Empiku głupie książki o modzie, bo w takich nie ma specjalistycznego słownictwa, którego bym co drugie słowo nie kumała, a i tak się ćwiczy.---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- To Ja jako jedna z tych innych też Ci mówię dobranoc Cytat:
|
|||
|
|
|
#4458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Choć to CI wleje
![]() Cytat:
a gejsze dostalam od TZ na nasząpierwszą wspolna gwiazdke...... no i zapomnialam o niesmiertelnej jane eyre... ale to sie chyba zalicza do kanonu lektur anglistycznych wiec chyba sie nei liczy... tak jak shakespeare ??? ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
edit: Cytata: Przesyłka zostanie wysłana za pomocą usługi Wysyłka z systemu PayPal za pośrednictwem U.S. Postal Service Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-09-04 o 00:18 |
||
|
|
|
#4459 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedyny problem jaki z nimi mialam to wbijanie sie w sluzowke policzka, ale delikatne przypilowanie rozwiazywalo problem ![]() Cytat:
podobalo mi sie ![]() Cytat:
chyba bym oslepla a ze wzrok mam sokoli to nie chcac go sobie zepsuc nawet nie probuje czytac ksiazek z monitora ![]() Cytat:
dzis znow byla standardowa godzinka nauk a w przyszlym tygodniu czeka nas drazliwy "temat drugi" z jakims panem Leszkiem ciekawe co tez nam powie interesujacego o rozmnazaniu ![]() dostalismy jeszcze jakies ksiazeczki gdzie jest opisana cala msza slubna, co, kiedy, gdzie i jak... xiadz twierdzi, ze to zebysmy sie potem nie stresowali tym co sie dzieje wokol nas ![]() niech jutro nie padaaa
|
||||
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Dżizas jak to dobrze, że nie siedziałam dziś z Wami... bo na samo wspomnienie o sztachetach cały zgryz mnie boli.. Też miałam.. może to i pomocne.. ale cholernie boli.. zwłaszcza jak taki mały gówniany drucik wcina sie w policzek... frajer jeden...
Nie wspominam dobrze tego czasu bo zeby mnie prawie na okraglo bolały.. tydzien przed wizyta i tydzien po .. a widzialam ortodonte co 3 tygodnie... zabić gada
|
|
|
|
#4461 |
|
Zadomowienie
|
Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci
dzieci lubią misie, misie lubią dzieci Ale mi się przypomniało
|
|
|
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4463 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
nara kup se banana
a ja słucham http://www.youtube.com/watch?v=6ZNl4Vh5wsM
|
#4465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() blanoc
|
|
|
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
i ja też bo mnie trochę brzuch boli przez tą durną @
dobranoc
|
#4467 |
|
Zadomowienie
|
Dziś 4 września za 365 dni Nasz ślub
|
|
|
|
#4468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czesć laski... czy Wy kiedykolwiek spicie??? Jazz to pytanie szczególnie do Ciebie i nie masz potem problemu zeby rano wstac do pracy i jeszcze potem normalnie w niej funkcjonować ![]() Jozia to juz tylko roczek, super jejku dowiedziałam się strasznej rzeczy niedaleko mojego miasteczka był ostatnio wypadek... 2,5 dziewczynka wyrwała się babci i wpadła pod samochód (chodnik przy samej ulicy i do tego brak barierek!) i co się okazało ten koleś który prowadził miał prawie 3 promile!!!!!!!!! Chciał uciekać z miejsca wypadku, dziewczynka trafiła do szpitala, była w śpiączce i wczoraj zmarła jeny jak takie historie są straszne... a tego kolesia to bym normalnie.....
|
|
#4469 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4470 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
Co tam jak tam![]() Kurcze ale jestem zła. Jutro mam poprawkę i muszę być na 8 w Poznaniu. A żeby zdażyć mam pociąg o 6.00. Czyli muszę wstać o 4.30. Masakra. Przecież to środek nocy jakby nie było. Miłego dnia ![]()
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

i tk od rana

sama nie wiem, w każdym bądz razie nic nie pisze a ja byłm u kolezanki z inna koleżanką no i oglądałysmy zdjęcia ślubne innej naszej koleżanki i z racji, ze moj Bondzik się nie odzywa muszę podrywać Pana

a ze wzrok mam sokoli to nie chcac go sobie zepsuc nawet nie probuje czytac ksiazek z monitora

jeny jak takie historie są straszne... a tego kolesia to bym normalnie.....