Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-04, 09:15   #4471
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ok jutro będę czytac Alchezioma
Samoa podobała mi się ta książka przeczytałam już do końca no daje do myślenia i jakos inaczej patrzę na to co się dzieję aktualnie u nas....

wiecie co pierwszy raz się nie odzywamy do siebie więcej niż kilka godzin....nic zero kontaktu, ale to lepiej dzisiaj robiłam domowe spa-kąpiel w soli morskiej i pachnidełkach itd przeczytałam książkę, posprzątałam szufladki, bardzo miły dzień
widziałam przed chwilą białą Carrerę i ryjek mi się do niej cieszył....
wiedziałam, ze Ci sie spodoba

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Ktoś jeszcze wspominał tutaj o Manueli Gretkowskiej. Czytałam tylko jedną jej książkę 'Kobieta i mężczyźni' czy jakiś taki tytuł. I po tej lekturze postanowiłam już więcej nie czytać książek tej autorki. Książka była o niczym strata kasy.
mam tą książkę, jakby Kasia ją teraz przeczytała to by zostawiła TadzikaStrasznie dołująca, dość jednostronny obraz, czyttalo sie dobrze, ale źle mi na psyche ta książka podziałała. RAczej też nie planuję już czytać Gretkowskiej, bo po tej lekturze uważam, ze jest dla sfrustrowanych bab, które sobie nie radzą z facetami i wszystko dla nich jest be.

Cytat:
Jak Wy czytacie te e-książki? Drukujecie czy tak z monitora? Bo jak z monitora, to Ja bym tak nie mogła. Nie jestem stworzona do czytania dłuższych tekstów z monitora. Muszę mieć normalną książkę.
ja też, w życiu bym nie przeczytała żadnego ebooka, tylko naukowe mam czasem ebooki. Muszę mieć normalna książkę, książka to książka.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
dostalismy jeszcze jakies ksiazeczki gdzie jest opisana cala msza slubna, co, kiedy, gdzie i jak... xiadz twierdzi, ze to zebysmy sie potem nie stresowali tym co sie dzieje wokol nas
fajna ta ksiązeczka, można sobie zobaczyc jakie czytaia sa do wyboru i faktycznie zobaczyć co i jak.

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Dziś 4 września za 365 dni Nasz ślub
no to juz z górkiJuż niedługo wszystkie PM będa miały mniej niż rok
Stary 2009-09-04, 09:15   #4472
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość

Ejjj wstawac!!
ja już od 3 godzin nie spię
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 09:22   #4473
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

jejku dowiedziałam się strasznej rzeczy niedaleko mojego miasteczka był ostatnio wypadek... 2,5 dziewczynka wyrwała się babci i wpadła pod samochód (chodnik przy samej ulicy i do tego brak barierek!) i co się okazało ten koleś który prowadził miał prawie 3 promile!!!!!!!!! Chciał uciekać z miejsca wypadku, dziewczynka trafiła do szpitala, była w śpiączce i wczoraj zmarła jeny jak takie historie są straszne... a tego kolesia to bym normalnie.....
jedyna wina faceta jest taka, że byl pijany, bo jakby nie było to dziecko wtargnęło na ulice i nie jest do końca powiedziane, że gdyby był trzeźwy to zdążyłby zareagować. Ale strasznie mnie wkurzają ludzie wsiadający za kierownice po pijaku, powinni dożywotnio zabierac im prawko.
Ja, tz, mój tata, brat jak widzimy jakies dzieci na chodniku to zawsze zwalniamy, bo niewiadomo co takiemu gówniarzowi odwali a później problem. Ostatnio sie nauczyłam, że jak idzie dziadek to tez trzeba zwolnić, bo włazi takie na ulice i nie patrzy, ze ma czerwone

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Hello Co tam jak tam
Kurcze ale jestem zła. Jutro mam poprawkę i muszę być na 8 w Poznaniu. A żeby zdażyć mam pociąg o 6.00. Czyli muszę wstać o 4.30. Masakra. Przecież to środek nocy jakby nie było.

Miłego dnia
masz tak daleko do dworca????
Stary 2009-09-04, 09:29   #4474
Dżasta87
Raczkowanie

Witajcie.
A ja mam małego kacora, wczoraj wyszłam tylko na spacer a skonczyło sie na piwach...hmm...

I na
jgorsze,ze mam ochote na jakiegos fast fooda, moze ktos podzuci...albo kanapke z MC
Stary 2009-09-04, 09:30   #4475
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

fajna ta ksiązeczka, można sobie zobaczyc jakie czytaia sa do wyboru i faktycznie zobaczyć co i jak.
a co oprocz czytan i psalmu mozna sobie jeszcze wybrac?
my juz czytania mamy wybrane Pnp 2. 8-10.14.16a; 8, 6-7 i 1Kor 12, 31 - 13, 8a)
a w tej ksiazeczke ("czerwona ksiazeczka" ) jest np. powitanie - pierwsza formula powitania, druga formula powitania, trzecia formula powitania...; kolekta - znow 3 formy, prefacja - 3 formy, blogoslawienstwo - 4 formy, komunia - 3 formy...
ciekawe czy mozemy sobie wybrac takie jak nam sie najbardziej podoba i przekazac ksiedzu co ma czytac

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-04 o 09:34
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 09:33   #4476
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a co oprocz czytan i psalmu mozna sobie jeszcze wybrac?
my juz czytania mamy wybrane Pnp 2. 8-10.14.16a; 8, 6-7 i 1Kor 12, 31 - 13, 8a)
a w tej ksiazeczke ("czerwona ksiazeczka" ) jest np. powitanie - pierwszya formula formula powitania, drua formula powitania, trzecia formula powitania...; kolekta - znow 3 formy, prefacja - 3 formy, blogoslawienstwo - 4 formy, komunia - 3 formy...
ciekawe czy mozemy sobie wybrac takie jak nam sie najbardziej podoba i przekazac ksiedzu co ma czytac
własnie nie wiem co i dzieki tej książeczce bedę wiedziala.
Stary 2009-09-04, 09:39   #4477
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
jedyna wina faceta jest taka, że byl pijany, bo jakby nie było to dziecko wtargnęło na ulice i nie jest do końca powiedziane, że gdyby był trzeźwy to zdążyłby zareagować. Ale strasznie mnie wkurzają ludzie wsiadający za kierownice po pijaku, powinni dożywotnio zabierac im prawko.
Ja, tz, mój tata, brat jak widzimy jakies dzieci na chodniku to zawsze zwalniamy, bo niewiadomo co takiemu gówniarzowi odwali a później problem. Ostatnio sie nauczyłam, że jak idzie dziadek to tez trzeba zwolnić, bo włazi takie na ulice i nie patrzy, ze ma czerwone

masz tak daleko do dworca????
Też tak mam zakodowane-dzieci na chodniku- trzeba zwolnic. Zwłaszcza w mieście. No i starsi ludzie też częstow chodzą na drogę bez patrzenia czy cos jedzie.

A dworzec jadę do LEszna-czyli 25 km. Nie lubie być na ostatnią chwile więc tak o 5.15 muszę wyjechać. Mam jeszcze później pociag o 6.46 ale jest punkt 8 w Poznaniu, do szkoły mam niecałe 10 minut. ale.. pociąg może się spóźnić no i ja tez bym była spóźniona. a niewypada się spóźnić zwłaszcza na poprawkę.
Zaj.ęcia w weekend mamy od 8.30 więc z dojazdem na zajęcia nie ma problemu, bo pociąg jedzie jeszcze o 7 i spokojnie zdążę.
Stary 2009-09-04, 09:40   #4478
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
nara kup se banana
Nie rymuje się

Cytat:
Czujesz adrenalinę?

Cytat:
czy Wy kiedykolwiek spicie??? Jazz to pytanie szczególnie do Ciebie i nie masz potem problemu zeby rano wstac do pracy i jeszcze potem normalnie w niej funkcjonować
Jestem typem sowy, najlepiej mi się uczy i czyta w nocy (studia wieczorowe, to był chyba dla mnie strzał w 10). Jak nie mam nic ciekawego do roboty, to potrafię iść wcześniej spać (chociaż jak nie mam nauki albo pracy mgr, to zawsze jakaś książka czeka). Ale nawet po tych dniach późnego chodzenia spać i tak muszę to w sobotę odespać i wtedy wstaję o 11. W pracy jakoś jest, czasem mi głowa leci, ale ogólnie daję radę, zależy co się w pracy dzieje.

Idę do biblioteki pokserować jakieś schematy, żeby napompować sobie stron w pracy mgr Do później
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 09:43   #4479
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak mam zakodowane-dzieci na chodniku- trzeba zwolnic. Zwłaszcza w mieście. No i starsi ludzie też częstow chodzą na drogę bez patrzenia czy cos jedzie.

A dworzec jadę do LEszna-czyli 25 km. Nie lubie być na ostatnią chwile więc tak o 5.15 muszę wyjechać. Mam jeszcze później pociag o 6.46 ale jest punkt 8 w Poznaniu, do szkoły mam niecałe 10 minut. ale.. pociąg może się spóźnić no i ja tez bym była spóźniona. a niewypada się spóźnić zwłaszcza na poprawkę.
Zaj.ęcia w weekend mamy od 8.30 więc z dojazdem na zajęcia nie ma problemu, bo pociąg jedzie jeszcze o 7 i spokojnie zdążę.
a we wsi ludzie ida środekim drogi to i tak trzeba zwolnić
To juz rozuemim z tym dworcem, ja też zawsze wole byc wcześniejNieladnie jest sie spóźniać. I czasem nie można
Stary 2009-09-04, 09:50   #4480
certina4
Wtajemniczenie

cześć ale dzisiaj pospałam

Samoa, tak coś w stylu Grocholi
Gosia 3mam kciukasy za Ciebie

Cytat:
No właśnie tak sobie teraz myślę, że może tak jak Ty wcześniej napisałaś po prostu trafiłam na tę książkę w odpowiednim momencie mojego życia i dlatego tak bardzo mi się podobała i do mnie trafiła. Ciekawa jestem czy jakbym ją teraz przeczytała, znając już jego pióro, to czy też by mi się aż tak podobała ale nie ważne, bo i tak się cieszę, że ją przeczytałam właśnie wtedy.

Ktoś jeszcze wspominał tutaj o Manueli Gretkowskiej. Czytałam tylko jedną jej książkę 'Kobieta i mężczyźni' czy jakiś taki tytuł. I po tej lekturze postanowiłam już więcej nie czytać książek tej autorki. Książka była o niczym strata kasy.
no ona pisze specyficznie, akurat tej książki nie czytałam

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Dżizas jak to dobrze, że nie siedziałam dziś z Wami... bo na samo wspomnienie o sztachetach cały zgryz mnie boli.. Też miałam.. może to i pomocne.. ale cholernie boli.. zwłaszcza jak taki mały gówniany drucik wcina sie w policzek... frajer jeden...
Nie wspominam dobrze tego czasu bo zeby mnie prawie na okraglo bolały.. tydzien przed wizyta i tydzien po .. a widzialam ortodonte co 3 tygodnie... zabić gada
ja też co 3 tyg i też problem z drucikami

Cytat:
bedziemy w C70 więc wpadaj

czesć laski...

czy Wy kiedykolwiek spicie??? Jazz to pytanie szczególnie do Ciebie i nie masz potem problemu zeby rano wstac do pracy i jeszcze potem normalnie w niej funkcjonować

Jozia to juz tylko roczek, super

jejku dowiedziałam się strasznej rzeczy niedaleko mojego miasteczka był ostatnio wypadek... 2,5 dziewczynka wyrwała się babci i wpadła pod samochód (chodnik przy samej ulicy i do tego brak barierek!) i co się okazało ten koleś który prowadził miał prawie 3 promile!!!!!!!!! Chciał uciekać z miejsca wypadku, dziewczynka trafiła do szpitala, była w śpiączce i wczoraj zmarła jeny jak takie historie są straszne... a tego kolesia to bym normalnie.....
wiecie co, odkąd sama doświadczyłam wypadku, a potem śmierci znajomych teraz każdy wypadek o którym słyszę, czy go widzę, strasznie przeżywam, coś mi się w psychice porobiło

dzisiaj pierwszy pochmurny dzień, od nie wiem kiedy, ale fajnie, bo jest czym oddychać

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 09:51   #4481
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
a we wsi ludzie ida środekim drogi to i tak trzeba zwolnić
To juz rozuemim z tym dworcem, ja też zawsze wole byc wcześniejNieladnie jest sie spóźniać. I czasem nie można
na mojej się nie da chodzić środkiem, za duży ruch.

Właśnie ja nienawidzę się spóźniać i jestem zła jak ktoś się spóźnia.
Stary 2009-09-04, 09:52   #4482
certina4
Wtajemniczenie

Obca u mnie na każdy prawie egzamin żeby wchodzić na początku, jeśli nie było kolejności alfabetycznej, to trzeba było wstać o 4.30 i od 6 czekać pod uniwerkiem na otwarcie i na prędko robić listę jeju co za czasy były, ja zawsze chcialam wchodzić na początku,bo jak czekałam to się jeszcze bardziej denerwowałam, a jak zdażało mi się czekać naprawdę długo to stan mojej wiedzy przez te kilka godzin czekania i stresu bardzo się zmniejszał

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 10:02   #4483
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Obca u mnie na każdy prawie egzamin żeby wchodzić na początku, jeśli nie było kolejności alfabetycznej, to trzeba było wstać o 4.30 i od 6 czekać pod uniwerkiem na otwarcie i na prędko robić listę jeju co za czasy były, ja zawsze chcialam wchodzić na początku,bo jak czekałam to się jeszcze bardziej denerwowałam, a jak zdażało mi się czekać naprawdę długo to stan mojej wiedzy przez te kilka godzin czekania i stresu bardzo się zmniejszał
u nas żadnych list sie nie robi. A czy ja wchodze pierwsza czy ostatnia to mi to obojętne. Nie ściągam na studiach i nie musze wchodzić pierwsza żeby zając ostatnie ławki-często tak jest z tymi co się pchają pierwsi No a wg alfabetu to jeszcze nie zdarzyło mi się chodzić. A czekać na szczęście będę tylko pół godzinki
Stary 2009-09-04, 10:07   #4484
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
na mojej się nie da chodzić środkiem, za duży ruch.

Właśnie ja nienawidzę się spóźniać i jestem zła jak ktoś się spóźnia.
u mnie też jest ruch,ale ludzie mają to gdzieś i ida sobie parami po ulicy, bo w końcu u siebie na wsi są NIe wiem jak mozna byc tak bezmyślnym. Na szczęście na najdłuższym odcinku kończą juz budowac chodnik, ale i tak mi się wydaje, że te wiesniaki nie będa z niego korzystać.
Mam identyczne podejście do spóźniania

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
u nas żadnych list sie nie robi. A czy ja wchodze pierwsza czy ostatnia to mi to obojętne. Nie ściągam na studiach i nie musze wchodzić pierwsza żeby zając ostatnie ławki-często tak jest z tymi co się pchają pierwsi No a wg alfabetu to jeszcze nie zdarzyło mi się chodzić. A czekać na szczęście będę tylko pół godzinki
z tym tez mam tak samo, nie ściągam i jest mi obojętne gdzie siedzę
Stary 2009-09-04, 10:10   #4485
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie też jest ruch,ale ludzie mają to gdzieś i ida sobie parami po ulicy, bo w końcu u siebie na wsi są NIe wiem jak mozna byc tak bezmyślnym. Na szczęście na najdłuższym odcinku kończą juz budowac chodnik, ale i tak mi się wydaje, że te wiesniaki nie będa z niego korzystać.
Mam identyczne podejście do spóźniania
heh no ja mieszkam przy drodze krajowej i jakby ktoś se chodził po drodze to z niego by nic nie zostało. U nas strach chodnikiem iść a co dopiero drogą. . Czasami to się boje naprawdę. Zwłaszcza jak z siostrzenicą idziemy na spacer. Zwłaszcza jak tiry tak szybką jadą
Stary 2009-09-04, 10:14   #4486
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Ty alkoholiczko Ty!
Cytat:
Dżizas Onaelcia to masz mocną głowę jak jeszcze widzisz klawiaturę.
Cytat:
Choć to CI wleje
Cytat:

wychlalas sama 4 butelki wina? ee cos mi sie wierzyc nie chce

ejjjjjjjjjj.............. ............. no co Wy gdzież sama 4 butelki

byłyśmy we 3 i we trzy wypiłyśmy 4 pełne i jedną nie pełną, czyli 4,5 butelki razem a nie na łebka

matko aż tak mnie nie ponosi, chociaż winko to ja mogę pić najwięcej bo chyba sama 3 butelki wypiłam z mojego Tż-a bratowymi, ale wtedy tak dobrze wchodziło, że szkoda bylo odpuścić sobie

chociaż nie, kiedyś z kuzynką dzień przed sylwestrem chyba więcej wypiłam
ale dokładnie nie pamiętam z przyczyn wiadomoych

juz wiecie dlaczego chcę wino zamiast kwiatów na ślubie : hahaha:

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 10:24   #4487
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
wiadomo, że jakby nie był pijany to nie byłaby jego wina (zależy od prędkości) bo to przecież dziecko wleciało na ulicę, ale jeśli ktos wsiada za kółko pijany to po prostu nie mam litości dla niego

a jeszcze wkurzają mnie rowerzyści jak np. jedzie sobie środkiem, jedzie i nagle bez żadnej reki, bez zadnego obejrzenia sie za siebie skręca sobie jak gdyby nigdy nic... wrrrrrr

i czasami dzieciaki tez są okropne... ostatnio byłam swiadkiem sytuacji jak jakaś grupka siedziała sobie na krawężnikach przy samej ulicy, nogi wyciagniete na ulicę i co tam, że coś jedzie... podeszłabym strzeliła i by się skończyło normalnie tylko zadzwonic na policje

też nie lubię się spóźniac i jak juz sie tak zdarzy to mi wtedy strasznie głupio, ale jeszcze bardziej nie cierpię na kogoś czekać

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 10:24   #4488
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:

byłyśmy we 3 i we trzy wypiłyśmy 4 pełne i jedną nie pełną, czyli 4,5 butelki razem a nie na łebka

matko aż tak mnie nie ponosi, chociaż winko to ja mogę pić najwięcej bo chyba sama 3 butelki wypiłam z mojego Tż-a bratowymi, ale wtedy tak dobrze wchodziło, że szkoda bylo odpuścić sobie

A u mnie dziś 280 dni do zaślubin

wiecie co
naszło mnie wczoraj w nocy i wymyślałam sobie mowę do księdza w konfesjonale w sprawie mojego figlowania z TZ
chyba ze 3 godziny wyobrażałąm sobie jak pytam księdza w konfesjonale gdzie tu sens i logika skor oja go kocham i chocby nie wiem co było to i tak z nim będę

a najbardziej to mnie wnerwia podejście niektórych chłopaków.. mojego ex (tego co to niby na sam slub mnie zaprosil w pazdzierniku) i mojego brata ciotecznego ( co to za to co powiedzial zdejmę go z funkcyjnego stanowiska w moim weselu - niebedzie szoferem )
w każdym razie oni tak nie wiem czy z zazdrości czy z zawisci czy z jakiegoś chorego realizmu stwierdzili: rok do ślubu.. eee to wy się jeszcze mozecie rozstać do tego czasu... myślałam, że ich obu na raz uszkodze... nie wiem... macie teżtakie odczucia (kasia nie odpowiadaj na to pytanie !!!!)
Stary 2009-09-04, 10:27   #4489
lain
Zakorzenienie

Cytat:

ja tez lubie winko ale sadzac co wypisujecie po pijaku to chyba mam troche mocniejsza glowe czasem jestem przerazona sama soba - zdarza sie, ze powinnam byc nawalona na 102, a tu dbam zeby kazdy wrocil do domu, zeby ktos nie wpadl pod samochod i takie tam wlacza mi sie odpowiedzialnosc za innych wspolpijacych zawsze tez wszystko pamietam i opowiadam innym co robili i takie tam chodze normalnie, mowie normalnie itd. co najwyzej czuje przyjemne rozluznienie i chce mi sie tanczyc

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-04 o 10:29
Stary 2009-09-04, 10:27   #4490
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:

a jeszcze wkurzają mnie rowerzyści jak np. jedzie sobie środkiem, jedzie i nagle bez żadnej reki, bez zadnego obejrzenia sie za siebie skręca sobie jak gdyby nigdy nic... wrrrrrr

i
Na rowerzystów to ja mam uczulenie odkąd robiłam prawo jazdy. I własnie 2 takie " święte krowy" bez wyciągnięcia reki i obejrzenia się zjechały na mój pas(droga była dwupasmowa).. Jak się wtedy wystraszyałm, bo to była moja pierwsza jazda w mieście wrrrr. a instruktor otworzył okno i je ochrzanił. A co najśmieszniejsze to były jakieś jego znajome. Ale od tamtej pory naprawde na rowerzystów uważam. I tak właśnie jak piszesz często nie wyciągają reki i ani się nie obejrzą.
Stary 2009-09-04, 10:30   #4491
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej dziewczynki

Cytat:
ja ostatnio sie intensywnie nawilzam roznymi maselkami do ciala i tez mi schodza w zastraszajacym tempie opalone nogi sa fajne, ale jak ich nie nawilze po kapieli to sa tak przesuszone, ze az biale

ja codziennie nawilżam nózki, a nie mam takich ładnych błyszczących jak dużo dziewczyn na ulicach co one takiego robią?

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
U mnie do oczepin, to znaczy oczepiny jeszcze sfotografuje a potem niech ucieka już Bo obawiam się że mało gości byłoby zadowolonych ze swoich zdjęc "po północy" Kamerzysta powiedział to samo- że będzie dotąd dopóki goście będą się nadawac do tego żeby ich filmowac
nasz kamerzysta bedzie do 1 w nocy.. mysle że to jak najbardziej starczy

Cytat:

chyba chcę z nim być, ale nie chcę ślubu
oj kasiu kasiu.. musisz sobie to wszystko przemysleć, bo widzę że coś ostatnio masz czesto kryzysy

Cytat:
patrzcie jestem zła to......sprzątam
wawaliłam wszystko z szuflad
mam taki sam portfel jak Ty dostałam od TŻcika hehe

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Z moim Skarbeńkiem prawie już jesteśmy 6 lat poznalismy sie całkowicie przypakiem slub byl zaplanowany na 2011 ale stwierdzilismy ze tak bardzo sie kochamy ze nie ma po co dłużej czekac teraz mam tylko sale i problem czy wszytko uda mi sie zorganizowac
co jeszce chciałybyscie wiedziec

witaj fajnie że będziesz szybciej zonką

Cytat:
Dziewczyny za miesiąc idziemy na wesele znajomych:jup i:I do tego właśnie sie dowiedziałam, ze będa mieli dzidziusia, nawet nie wiecie jak sie cieszęAż mnie ciary przeszły jak się dowiedziałamWiecie co, to juz drudzy znajomi w ciąży i jak się dowiedziałam o tamtych to tez sie strasznie ucieszyłam a co dopiero jak ja kiedys będe w ciąży, niewyobrazam sobie jaka to musi byc radośćNo po prostu nie mogę przestać się cieszyć
ale fajnie ja też się strasznie cieszę jak się dowiaduję że ktoś jest w ciazy ciekawa jestem jak to bedzie kieydś ze mną

Cytat:

niedługo to Nam wszystkim zostanie mniej niż rok i teraz już z górki będzie
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 10:30   #4492
lain
Zakorzenienie

Cytat:
w każdym razie oni tak nie wiem czy z zazdrości czy z zawisci czy z jakiegoś chorego realizmu stwierdzili: rok do ślubu.. eee to wy się jeszcze mozecie rozstać do tego czasu... myślałam, że ich obu na raz uszkodze... nie wiem... macie teżtakie odczucia (kasia nie odpowiadaj na to pytanie !!!!)
odczucie, ze sie ejszcze mozemy rozstac?
powiem ci, ze po tylu latach razem nawet nie umiem sobie rozstania wyobrazic
Stary 2009-09-04, 10:31   #4493
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

ja codziennie nawilżam nózki, a nie mam takich ładnych błyszczących jak dużo dziewczyn na ulicach co one takiego robią?
Oliwka dla dzieci
sama to przetestowalam
tylko to jest klopotliwe bo potem trzeba rece umyc bo sie wszystko utlusci
ale efekt... jak z reklamy
Stary 2009-09-04, 10:32   #4494
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ja mam takie blyszczace wlasnie jak sie namaselkuje(ale to tylko jak mam opalone te nozki tak jak teraz ) a wiem, ze niektore laski smaruja sie oliwka zeby tak blyszczec
Stary 2009-09-04, 10:33   #4495
Samoa
Zakorzenienie

Mialam raz taką sytuację, że wracałam w nocy z imprezy i jakieś gówniarze mi wyskoczyły przed maskę - taki żart sobie wymyśliliJakbym ich wtedy potraciła to oczywiście nie byłaby moja wina, ale nawet niemiałabym wyrzutów sumienia, bo to juz trzeba być debilem.
A pare tygodni później jakas grupka wracała z imprezy i jednego chłopaka potraciło auto i umarł, w ogóle mi nie było zal, bo pewnie też szli środkiem i nagle tragedia, bo 18-letnie "dziecko" spokojnie szlo poboczem, jasne, jeszcze mi sie nie zdarzyło, żeby takie gówniarze popieprzały poboczem, zwłaszcza w nocy kiedy zajmuja caly pas.
Temar zachowań pieszych i rowerzystow na drogach mi strasznie podnosi ciśnienie, bo jak sie zdarzy wypadek to wszyscy jadą po kierowcy
A z rowerzystami to mój tata miał taka sytuację, że jechały dwie baby obok siebie(genialne ) no i on jechał za nimi, bo z naprzeciwka jechalo auto i nie mgół ich jeszcze wyprzedzić i nagle jedna straciła równowage i przewróciła sie na druga i prosto mojemu tacie pod koła, ale na szczęscie je ominął, bo juz nic nie jechało z naprzeciwka, ale ja sie zawsze zatsnawiam co ja zrobie jak mi się ktos właduje pod koła a będzie jechało cos z naprzeciwka, ja chyba wjade w twgo człowieka a nie w auto, bo nie wiem czy bym się zmusiła do tego, zeby sie władowac w samochod, bo chyba ciężko o taki odruch, bo to jak kamikaze.

Ogladąłam sobie moja Lornę i mi się strasznie podoba
Stary 2009-09-04, 10:34   #4496
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tez lubie winko ale sadzac co wypisujecie po pijaku to chyba mam troche mocniejsza glowe czasem jestem przerazona sama soba - zdarza sie, ze powinnam byc nawalona na 102, a tu dbam zeby kazdy wrocil do domu, zeby ktos nie wpadl pod samochod i takie tam wlacza mi sie odpowiedzialnosc za innych wspolpijacych zawsze tez wszystko pamietam i opowiadam innym co robili i takie tam chodze normalnie, mowie normalnie itd. co najwyzej czuje przyjemne rozluznienie i chce mi sie tanczyc
Lain jakbym czytała o sobie Identycznie się zachwuję. Sama piję, ale zawsze reszty pilnuje żeby krzywdy sobie nie zrobili.
Ale u mnei to wynika chyba z faktu, że częściej jestem kierowca niż pijącą. I jako kierowca tez ich pilnuje, odwoże do domu, czekam aż wejda za drzwi. I po pijaku chyba mi moja troska zostaje
Stary 2009-09-04, 10:35   #4497
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
odczucie, ze sie ejszcze mozemy rozstac?
powiem ci, ze po tylu latach razem nawet nie umiem sobie rozstania wyobrazic
NIe ni o to chodzi... bo ja właśnie tego rozstania nie umiem sobie wyobrazić a oni mi mówią... eee do teog czasu... no wiesz.. jakby specjalnie chcieli mi wmówić nei podniecaj siętak bo i tak sierozstaniecie .. chore to jakieśtakie.. to po kij w takim razie siępobierać być z kimś skoro i tka za jakiś czas się to rozpadnie... skoro inni tak twierdzą
Idiotyczne... wiem, że nawet jeśli cośmiędzy mnąśa TZ będzie psuło będęstarałą sięzrobić wszystko, zeby to naprawić a nie pokłócimy sie o jakiśbanał i koniec zwiazku.. Uważam, że trzeba umieć się dogadać a nie tylko uciekać od problemów.. bo to do niczeog nie prowadzi
Stary 2009-09-04, 10:36   #4498
can't be perfect
Wtajemniczenie

kiedys stosowałam oliwkę, i chyba do niej wrócę.. tylko zawsze musiałam dłuższą chwilkę poczekać w łazience na golaska aby mi się wszystko ładnie wchłonęło

no a jak robiłam na świeżo jak miałam sikienkę np, to idąc na autobus 15 minut to całe nózki miałam brudne..

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-09-04 o 10:57
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 10:38   #4499
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain jakbym czytała o sobie Identycznie się zachwuję. Sama piję, ale zawsze reszty pilnuje żeby krzywdy sobie nie zrobili.
Ale u mnei to wynika chyba z faktu, że częściej jestem kierowca niż pijącą. I jako kierowca tez ich pilnuje, odwoże do domu, czekam aż wejda za drzwi. I po pijaku chyba mi moja troska zostaje
a to my jak idziemy na wieksza imprezke to albo nocujemy na miejscu (jak to gdzies dlaej, pod miastem) albo wracamy taxi w sumie odwozenie z imprez zdarzalo mi sie tylko z moja rodzina (powroty z imienin), a i to to juz przeszlosc, bo teraz brat nas odwozi (ma prawo jazdy krocej, wiec nieustannie trenuje )
wiec prawde mowiac sama sie zastanawiam skad ta trzezwosc umyslu u mnie ale to chyba wlasnie z dosc mocnej glowy wynika pod tym wzgledem jestem nieekonomiczna
Stary 2009-09-04, 10:38   #4500
kubusewa
Zakorzenienie

Patrzcie TZ przestał Kasie nachodzić w domu to przestała z nudów zaglądać na wizaż... chyba czas ich pogodzić bo nam dziewczyna zaniknie na wątku

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości