|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
no to juz z górki Już niedługo wszystkie PM będa miały mniej niż rok
|
|
#4472 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja, tz, mój tata, brat jak widzimy jakies dzieci na chodniku to zawsze zwalniamy, bo niewiadomo co takiemu gówniarzowi odwali a później problem. Ostatnio sie nauczyłam, że jak idzie dziadek to tez trzeba zwolnić, bo włazi takie na ulice i nie patrzy, ze ma czerwone ![]() masz tak daleko do dworca????
|
|
#4474 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie.
A ja mam małego kacora, wczoraj wyszłam tylko na spacer a skonczyło sie na piwach...hmm... ![]() I na jgorsze,ze mam ochote na jakiegos fast fooda, moze ktos podzuci...albo kanapke z MC
|
|
|
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my juz czytania mamy wybrane Pnp 2. 8-10.14.16a; 8, 6-7 i 1Kor 12, 31 - 13, 8a) a w tej ksiazeczke ("czerwona ksiazeczka" ciekawe czy mozemy sobie wybrac takie jak nam sie najbardziej podoba i przekazac ksiedzu co ma czytac
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-04 o 09:34 |
|
|
|
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A dworzec jadę do LEszna-czyli 25 km. Nie lubie być na ostatnią chwile więc tak o 5.15 muszę wyjechać. Mam jeszcze później pociag o 6.46 ale jest punkt 8 w Poznaniu, do szkoły mam niecałe 10 minut. ale.. pociąg może się spóźnić no i ja tez bym była spóźniona. a niewypada się spóźnić zwłaszcza na poprawkę. Zaj.ęcia w weekend mamy od 8.30 więc z dojazdem na zajęcia nie ma problemu, bo pociąg jedzie jeszcze o 7 i spokojnie zdążę.
|
|
#4478 | |
|
Zadomowienie
|
Nie rymuje się
Cytat:
). Ale nawet po tych dniach późnego chodzenia spać i tak muszę to w sobotę odespać i wtedy wstaję o 11. W pracy jakoś jest, czasem mi głowa leci, ale ogólnie daję radę, zależy co się w pracy dzieje. Idę do biblioteki pokserować jakieś schematy, żeby napompować sobie stron w pracy mgr Do później |
|
|
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To juz rozuemim z tym dworcem, ja też zawsze wole byc wcześniej Nieladnie jest sie spóźniać. I czasem nie można
|
|
#4480 | |||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Samoa, tak coś w stylu Grocholi Gosia 3mam kciukasy za Ciebie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dzisiaj pierwszy pochmurny dzień, od nie wiem kiedy, ale fajnie, bo jest czym oddychać
|
|||
|
|
|
#4481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie ja nienawidzę się spóźniać i jestem zła jak ktoś się spóźnia.
|
|
#4482 |
|
Wtajemniczenie
|
Obca u mnie na każdy prawie egzamin żeby wchodzić na początku, jeśli nie było kolejności alfabetycznej, to trzeba było wstać o 4.30 i od 6 czekać pod uniwerkiem na otwarcie i na prędko robić listę
jeju co za czasy były, ja zawsze chcialam wchodzić na początku,bo jak czekałam to się jeszcze bardziej denerwowałam, a jak zdażało mi się czekać naprawdę długo to stan mojej wiedzy przez te kilka godzin czekania i stresu bardzo się zmniejszał
|
|
|
|
#4483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
-często tak jest z tymi co się pchają pierwsi No a wg alfabetu to jeszcze nie zdarzyło mi się chodzić. A czekać na szczęście będę tylko pół godzinki
|
|
#4484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIe wiem jak mozna byc tak bezmyślnym. Na szczęście na najdłuższym odcinku kończą juz budowac chodnik, ale i tak mi się wydaje, że te wiesniaki nie będa z niego korzystać.Mam identyczne podejście do spóźniania ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
|
|
#4485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
ejjjjjjjjjj.............. ............. no co Wy gdzież sama 4 butelki byłyśmy we 3 i we trzy wypiłyśmy 4 pełne i jedną nie pełną, czyli 4,5 butelki razem a nie na łebka matko aż tak mnie nie ponosi, chociaż winko to ja mogę pić najwięcej bo chyba sama 3 butelki wypiłam z mojego Tż-a bratowymi, ale wtedy tak dobrze wchodziło, że szkoda bylo odpuścić sobie chociaż nie, kiedyś z kuzynką dzień przed sylwestrem chyba więcej wypiłam ![]() ale dokładnie nie pamiętam z przyczyn wiadomoych juz wiecie dlaczego chcę wino zamiast kwiatów na ślubie |
|
|
|
#4487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jeszcze wkurzają mnie rowerzyści jak np. jedzie sobie środkiem, jedzie i nagle bez żadnej reki, bez zadnego obejrzenia sie za siebie skręca sobie jak gdyby nigdy nic... wrrrrrr i czasami dzieciaki tez są okropne... ostatnio byłam swiadkiem sytuacji jak jakaś grupka siedziała sobie na krawężnikach przy samej ulicy, nogi wyciagniete na ulicę i co tam, że coś jedzie... podeszłabym strzeliła i by się skończyło normalnie tylko zadzwonic na policje ![]() też nie lubię się spóźniac i jak juz sie tak zdarzy to mi wtedy strasznie głupio, ale jeszcze bardziej nie cierpię na kogoś czekać ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co chyba ze 3 godziny wyobrażałąm sobie jak pytam księdza w konfesjonale gdzie tu sens i logika skor oja go kocham i chocby nie wiem co było to i tak z nim będę a najbardziej to mnie wnerwia podejście niektórych chłopaków.. mojego ex (tego co to niby na sam slub mnie zaprosil w pazdzierniku) i mojego brata ciotecznego ( co to za to co powiedzial zdejmę go z funkcyjnego stanowiska w moim weselu - niebedzie szoferem )w każdym razie oni tak nie wiem czy z zazdrości czy z zawisci czy z jakiegoś chorego realizmu stwierdzili: rok do ślubu.. eee to wy się jeszcze mozecie rozstać do tego czasu... myślałam, że ich obu na raz uszkodze... nie wiem... macie teżtakie odczucia (kasia nie odpowiadaj na to pytanie !!!!) |
|
|
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sadzac co wypisujecie po pijaku to chyba mam troche mocniejsza glowe zawsze tez wszystko pamietam i opowiadam innym co robili i takie tam chodze normalnie, mowie normalnie itd. co najwyzej czuje przyjemne rozluznienie i chce mi sie tanczyc
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-04 o 10:29 |
|
|
|
|
#4490 |
|
Wtajemniczenie
|
Na rowerzystów to ja mam uczulenie odkąd robiłam prawo jazdy. I własnie 2 takie " święte krowy" bez wyciągnięcia reki i obejrzenia się zjechały na mój pas(droga była dwupasmowa).. Jak się wtedy wystraszyałm, bo to była moja pierwsza jazda w mieście wrrrr. a instruktor otworzył okno i je ochrzanił. A co najśmieszniejsze to były jakieś jego znajome. Ale od tamtej pory naprawde na rowerzystów uważam. I tak właśnie jak piszesz często nie wyciągają reki i ani się nie obejrzą.
|
#4491 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() Cytat:
ja codziennie nawilżam nózki, a nie mam takich ładnych błyszczących jak dużo dziewczyn na ulicach co one takiego robią ?Cytat:
![]() oj kasiu kasiu.. musisz sobie to wszystko przemysleć, bo widzę że coś ostatnio masz czesto kryzysy mam taki sam portfel jak Ty dostałam od TŻcika hehe ![]() Cytat:
witaj fajnie że będziesz szybciej zonką ![]() Cytat:
ja też się strasznie cieszę jak się dowiaduję że ktoś jest w ciazy ciekawa jestem jak to bedzie kieydś ze mną niedługo to Nam wszystkim zostanie mniej niż rok i teraz już z górki będzie
|
||||
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiem ci, ze po tylu latach razem nawet nie umiem sobie rozstania wyobrazic
|
|
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama to przetestowalam tylko to jest klopotliwe bo potem trzeba rece umyc bo sie wszystko utlusci ale efekt... jak z reklamy |
|
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) a wiem, ze niektore laski smaruja sie oliwka zeby tak blyszczec
|
|
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
Mialam raz taką sytuację, że wracałam w nocy z imprezy i jakieś gówniarze mi wyskoczyły przed maskę - taki żart sobie wymyślili
Jakbym ich wtedy potraciła to oczywiście nie byłaby moja wina, ale nawet niemiałabym wyrzutów sumienia, bo to juz trzeba być debilem.A pare tygodni później jakas grupka wracała z imprezy i jednego chłopaka potraciło auto i umarł, w ogóle mi nie było zal, bo pewnie też szli środkiem i nagle tragedia, bo 18-letnie "dziecko" spokojnie szlo poboczem, jasne, jeszcze mi sie nie zdarzyło, żeby takie gówniarze popieprzały poboczem, zwłaszcza w nocy kiedy zajmuja caly pas. Temar zachowań pieszych i rowerzystow na drogach mi strasznie podnosi ciśnienie, bo jak sie zdarzy wypadek to wszyscy jadą po kierowcy ![]() A z rowerzystami to mój tata miał taka sytuację, że jechały dwie baby obok siebie(genialne ) no i on jechał za nimi, bo z naprzeciwka jechalo auto i nie mgół ich jeszcze wyprzedzić i nagle jedna straciła równowage i przewróciła sie na druga i prosto mojemu tacie pod koła, ale na szczęscie je ominął, bo juz nic nie jechało z naprzeciwka, ale ja sie zawsze zatsnawiam co ja zrobie jak mi się ktos właduje pod koła a będzie jechało cos z naprzeciwka, ja chyba wjade w twgo człowieka a nie w auto, bo nie wiem czy bym się zmusiła do tego, zeby sie władowac w samochod, bo chyba ciężko o taki odruch, bo to jak kamikaze.Ogladąłam sobie moja Lornę i mi się strasznie podoba
|
#4496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Identycznie się zachwuję. Sama piję, ale zawsze reszty pilnuje żeby krzywdy sobie nie zrobili. Ale u mnei to wynika chyba z faktu, że częściej jestem kierowca niż pijącą. I jako kierowca tez ich pilnuje, odwoże do domu, czekam aż wejda za drzwi. I po pijaku chyba mi moja troska zostaje
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idiotyczne... wiem, że nawet jeśli cośmiędzy mnąśa TZ będzie psuło będęstarałą sięzrobić wszystko, zeby to naprawić a nie pokłócimy sie o jakiśbanał i koniec zwiazku.. Uważam, że trzeba umieć się dogadać a nie tylko uciekać od problemów.. bo to do niczeog nie prowadzi
|
|
|
|
|
#4498 |
|
Wtajemniczenie
|
kiedys stosowałam oliwkę, i chyba do niej wrócę.. tylko zawsze musiałam dłuższą chwilkę poczekać w łazience na golaska aby mi się wszystko ładnie wchłonęło
![]() no a jak robiłam na świeżo jak miałam sikienkę np, to idąc na autobus 15 minut to całe nózki miałam brudne.. Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-09-04 o 10:57 |
|
|
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie odwozenie z imprez zdarzalo mi sie tylko z moja rodzina (powroty z imienin), a i to to juz przeszlosc, bo teraz brat nas odwozi (ma prawo jazdy krocej, wiec nieustannie trenuje wiec prawde mowiac sama sie zastanawiam skad ta trzezwosc umyslu u mnie ale to chyba wlasnie z dosc mocnej glowy wynika pod tym wzgledem jestem nieekonomiczna
|
|
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie TZ przestał Kasie nachodzić w domu to przestała z nudów zaglądać na wizaż... chyba czas ich pogodzić bo nam dziewczyna zaniknie na wątku
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

przeczytałam już do końca
no daje do myślenia
i jakos inaczej patrzę na to co się dzieję aktualnie u nas....
przeczytałam książkę, posprzątałam szufladki, bardzo miły dzień
Czytałam tylko jedną jej książkę 'Kobieta i mężczyźni' czy jakiś taki tytuł. I po tej lekturze postanowiłam już więcej nie czytać książek tej autorki. Książka była o niczym 

jeny jak takie historie są straszne... a tego kolesia to bym normalnie.....

). Ale nawet po tych dniach późnego chodzenia spać i tak muszę to w sobotę odespać i wtedy wstaję o 11. W pracy jakoś jest, czasem mi głowa leci, ale ogólnie daję radę, zależy co się w pracy dzieje. 
jeju co za czasy były, ja zawsze chcialam wchodzić na początku,bo jak czekałam to się jeszcze bardziej denerwowałam, a jak zdażało mi się czekać naprawdę długo to stan mojej wiedzy przez te kilka godzin czekania i stresu bardzo się zmniejszał