|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
Może powinnaś brac jakies witaminki?Np. Capivit A+E? Ja teraz biore Belissę i omega3 Na nawilzęnie skory dobry jest olej z wiesiolka i ogórecznika, ale możesz np. kupic Belissę Hydro, kosztuje chyba ok. 10 zl, jakos wiem, że tanio, bo zaczełam kupowac Belissę zamiast Capivitu, bo sie bardziej opłaca, tylko ja nie biore tej Hydro tylko taką różową normalną.No i wsumie zdrowo sie odżywiam a to tez swoje robi i no i nie mam sklonności do przesuszania sie skory.
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
dubel
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-04 o 13:12 |
|
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zgadzam sie, ze nie wolno uciekac od problemow wczoraj na tych naukach xiadz wlasnie potepil cale te 'ciche dni', stwierdzil, ze nalezy rozmawiac od razu, probowac rozwiazac problem gdy jest jeszcze maly, a nie czekac az urosnie i nas przerosnie... bo w pewnym momencie moze juz byc za pozno... bardzo madrze to powiedzial i calkowicie sie z nim zgadzam a w ogole to cos mi Wizaz nawala... nie odswieza, nie wysyla postow i takie tam...
|
|
|
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inni ktorzy nas na codzien "ogladaja" twierdza ze jestesmy dla siebei stworzeni ![]() więc ja na tym bazuje i tego sie bede trzymala... poza tym serducho nie sluga tylko pan i wladca ![]() siśkim siem psuje wizaz |
|
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-04 o 13:12 |
|
|
|
#4507 |
|
Wtajemniczenie
|
o to ja tez tak mam, że zawsze sie martwię o wszystkich i przejmuję czy aby na pewno wrócą cali i zdrowi do domu
ja mam za to bardzoe ekonomicza głowe do alko ale za to jeszcze nigdy nie mialam tak żebym nie pamiętała, też zawsze wszystkim wszystko opowiadam co sie działo, chociaz sama nie jestem w lepszym stanie niż inni
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem co oni mają za programistów na tym wizazu, co chwile cos sie wali
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-09-04 o 14:18 |
|
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
ale dzisiaj dublujecie.. jak mi ise pojawia bialy ekran dobie tylko odswież i (pomijajac fakt ze dwa razy sie wysyla post) samo wraca do"normalności"
|
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tez dubel zaliczylam
panie informatyku wez pan sie do roboty.. jeszcze nie ma weekendu zeby sobie robic olewke wizazanek Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-09-04 o 11:12 |
|
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
ej wiecie co... ja te posty widze tylko jak dam 'odpowiedz' i tam na dole... a tak to mam dalej jako ostatniego posta Kubusewy z 10.24... ide stad, bo mnie wkurza ten Wizaz
|
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kociaki!
Strasznie dawno mnie tu nie było, bo byłam zajęta przeprowadzką no i przez tydzień nie miałam dostępu do netu. No ale już jestem przeprowadzona i wypakowana, a mieszkanko (prawie) wysprzątane Niestety pewnie nie dam rady nadrobić tego, co naskrobałyście przez ten czas. Spróbuję chociaż ogarnąć kilka ostatnich stron. Jejku ale się za Wami stęskniłam. Pozdrowionka dla wszystkich |
|
|
|
#4514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż jak sie człowike oliwką nasmaruje to się szybciej opala, zwłaszcza nogi kurde Wy cos piszecie a u mnie nie widać .
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja używam takiego różowego z Eveline i jest ok. Nawet jakąś nagrodę mu przyznali, laur konsumenta czy coś w tym stylu. |
|
|
|
|
#4516 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny ja wróciłam z tego pier******** Rze i oczywiście dalej nie mam mieszkania :/ Pewnie jeszcze się z raz albo 2 będę musiała tam przejechac.. Ehhh.. A jak nie znajde nic w przyszłym tygodniu to będę dojeżdżac i tyle!! Wkurzona jestem bardzo!
|
|
|
|
#4517 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4518 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no spoko, tylko mi chodziło o egzaminy ustne, bo u mnie na studiach 99% takich jest, a na pisemnych jak już były to tez nie zciagałam, bo zazwyczaj nie było od kogo, bo ja się zawsze przygotowywałam więc nie było sensu nawet próbować zciągać A poza tym nie było sensu przychodzić na pisemny egzamin dużo wcześniej bo ławki i tak były pozajmowane, a jeśli egzamin był bardzo rano to i tak trzeba było czekać na otwarcie auli swoją drogą chyba nie zrozumiałaś mojego posta skoro napisałaś że nie musisz wchodzić pierwsza by zająć ostatnie ławki a chodziło o to że ja przychodziłam wcześnie rano żeby zająć sobie kolejkę i wchodzić w pierwszej dwóce, trójce czy czwórce na egzamin ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- widziałam że dużo dziewczyn kupuje sally hansen ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
Gosia a w necie żadnych ofert nie ma? ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- o proszę przekroczyłam 500postów
|
||
|
|
|
#4519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ze mnie matołek hihihihi I nie pisałam, ze Ty ściągałas tylko przeważnie osoby, które się pchają w ostatnie ławki pchają się, bo chcą ściagać. A z tym zaznaczonym to chodziło mi o to, że nie zalezy mi na jakimś konkretnym miejscu tylko siadam gzdie jest wolne. Bo niektórzy przychodza wczesnie żeby zająć ostatnie ławki i myslałam, że Ty też(niekoniecznie żeby ściągać). Bo nie pomyślałam ,ze to chodzi o ustne
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-09-04 o 13:03 |
|
|
|
|
#4520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz spróbowałam i dopiero zadziałał. Robią pełno nowych funkcji, żeby ściągnąć reklamodawców a to co im generuje użytkowników sie najbardziej wali, bardzo mądrze![]() Ja sobie dalej czytam książke, wczoraj tak sie zaczytałam, ze o 1 poszłam spac
|
|
#4521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
spoko![]() a to prawda, ze Ci co się pchają do ostatnich ławek to wiedzą na egzamin nie grzeszą , nawet kiedyś było tak, ze mi i koleżance, zajęli miejsce ludzie którzy nas nawet nie lubią i wzajemnie, tylko po to żeby móc od nas zciagać ludzie to są straszni
|
|
|
|
|
#4522 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja tam wolę nie zdać niż ściągać przynajm niej wiem, że uczciwa byłam. I wolę nie zdac niż być wywalona z sali za ściąganie hehehe
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() inna sprawa, ze te egzaminy tak potrafily sie przeciagnac, ze raz mialam wchodzic o 11.30, a weszlam o 16 dlatego zawsze zapisuje sie tak jakos przy poczatku, bo wtedy jest mniejsze ryzyko ewentualnych obsuw w czasie
|
|
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
jezdem
wstałam o 10:00 boli mnie brzuch przez @ Samoa daj mi jakiś tutuł na dzisiaj coś, że niby bym Tadzika rzuciała czy cośwylisiłam od kolegi, że TZ był dzisiaj z mamą w sklepie ale nadal się nie odzywał poza wczorajszym głuchym telefonemu nas ustny u największego hardcora wyglądał tak najpierw pisaliśmy o 9:00 test a od 10:00 nas pytał i pewnego razu byliśmy z TZ pytani o 23:00 i zawsze nam gratulował haha
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-04 o 14:13 |
|
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo poszukaj to co ja teraz czytam "Bądź zdrowa, Lizbono" Ana Veloso albo "Cień wiatru" Carlos Ruiz Zafon albo "Rodzina Borgiów" Mario Puzo.Ja tam nie bardzo wspominam jakies egzaminy jako szczególnie hardcorowe, jeden podobny do drugiego. Czekam az mama wróci z zakupów, bo ma mi kupić serek plesniowy i specjalnie nic nie jem tylko czekam
|
|
#4526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4527 |
|
Wtajemniczenie
|
ale mnie ten wizaż dzisiaj irytuje wrrr i grrr
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-09-04 o 14:51 |
|
|
|
#4528 | |
|
Wtajemniczenie
|
No są tylko że oni chcą zawsze żebym ja jeździła oglądac w taki dzien a o takiej porze a jak ja pojade wtedy co oni chca to sie dowiaduje ze juz nieaktualne albo ogladne i oni niby wszystko pieknie i mowia ze"odezwa sie" a potem sie okazuje sie ze jednak kogos innego znalezli (kto im ofiarowal 500 zeta jak chcieli 400) a ja tyle nie dam :/ To znowu dzis bylam na jakims mieszkaniu co raz ze neta nie widzialo to dwa smierdzialo okropnie jakas stechlizna
Porazka, mówię Wam...Cytat:
dobrze ze poszłam wcześniej
|
|
|
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzie są zachłanniGosia a gdzie mieszkałaś w tamtym roku? nie zostawaliście na tym samym mieszkaniu?
|
|
#4530 |
|
Wtajemniczenie
|
z tymi cenami za wynajem pokoju to jest przegięcie.. tak samo jest w Pozku, więc ja już wolę sobie codziennie dojeżdżać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.

co one takiego robią
?
Może powinnaś brac jakies witaminki?Np. Capivit A+E? Ja teraz biore Belissę i omega3
Na nawilzęnie skory dobry jest olej z wiesiolka i ogórecznika, ale możesz np. kupic Belissę Hydro, kosztuje chyba ok. 10 zl, jakos wiem, że tanio, bo zaczełam kupowac Belissę zamiast Capivitu, bo sie bardziej opłaca, tylko ja nie biore tej Hydro tylko taką różową normalną.No i wsumie zdrowo sie odżywiam a to tez swoje robi i no i nie mam sklonności do przesuszania sie skory.

ludzie to są straszni
ale nadal się nie odzywał poza wczorajszym głuchym telefonem