|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#724 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zupełnie nowy wątek - perfumy, pielęgnacja, kolorówka, apteczne i inne dobra :)
Cytat:
![]() Szkoda, że tej fajnej spódniczki już nie masz ![]() Na tą chwilę nic dla siebie nie znalazłam ![]() Oj zupełnie mi ten zapach nie podchodzi, szczerze mówiąc kompletnie nie rozumiem co tyle wizażanek w nim widzi, dla mnie śmierdzi jak mało który ![]() Może letnia lżejsza wersja by mi podeszła ale nie udało mi się jej powąchać ![]()
![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zupełnie nowy wątek - perfumy, pielęgnacja, kolorówka, apteczne i inne dobra :)
U Ciebie mi się masakrycznie pełno perfum podoba
![]()
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Buttonki kosztowały 18 zł z groszami... więc raczej skromna kwota
![]() To ja radzę poczekać, lada dzień dołożę perfumy, to wtedy może się dogadamy, jak nie to może coś znajdziesz u siebie coś w zamian za buttony, tak żeby Ci się opłacało ![]()
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
Zerknij teraz, wreszcie się zebrałam na dokładkę perfumową
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Interesuje mnie coś z tego:
- Karl Lagerfeld, Kapsule Floriental, 30 ml, nowe - Nuxe, Aroma - Perfection, Anti-Imperfection Care, krem do cery mieszanej i tłustej, zmniejsza pory, nawilża, z roślinnymi wyciągami i pudrem ryżowym. Nowy, 40 ml - Clarena, Serum wzmacniające dla cery naczyniowej, 30 ml, nowe - Clarena, Luksusowy peeling enzymatyczny, 100 ml, nowy - Aquolina, bagno, bath foam - cioccolato al peperoncino czyli pepper chocolate, wielka butla 750 ml, nowa, będę wybredna ![]() - Bourjois, Effet 4D - błyszczyk z brokatem, trójwymiarowy efekt, mieniące się drobinki, kolor 62 rose givre, jasny róż, nowy - Guerlain L'OR, baza ze złotem - Radiance Concentrate with Pure Gold, 30 ml, ubytek minimalny, wymieniam bo nie mam czasu na bazy pod podkład, nawet ze złotem ![]() - Tunika Soya, nowa z metkami. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-09-04 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Midnight Poison i L'instant Magic
![]() ![]() Edytowane przez lalesia Czas edycji: 2009-09-04 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Miałam dokładki
![]()
![]() |
#731 | ||
Zadomowienie
|
Kolciu, niestety to nie moje zapaszki
![]() Cytat:
![]() Czy cały Ananas wchodzi w grę czy tylko odlewka ? ![]() Cytat:
![]() La Perla już nieaktualna ![]() A za Rain nic nie widzę dla siebie ![]()
![]() |
![]() |
#732 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
No nic.... trudno
![]() ![]() Na Rain nadal mam ochotę ![]()
![]() |
#733 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
Może jednak przemyślisz? Oczywiście jestem skłonna oddać Elle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Zadomowienie
|
A za co konkretnie ?
![]() Bo przyznam, że trochę szkoda mi oddać dwa nowe zafoliowane zapachy za jeden używany ![]()
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
- Tołpa huminea, Rosaca L, Naturalna dermopielęgnacja skóry wrażliwej, naczyniowej i zaczerwienionej, zestaw: lekki krem wzmacniający spf 10 40 ml + bogaty krem wzmacniający spf 10 40 ml + delikatny żel micelarny do mycia twarzy i oczu, 150 ml, Zapraszam do wszystkich 3 wątków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() .... i kolejne dokładki ![]()
![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Malpeczka, moze cos u mnie? Masz sporo fajnych rzeczy i chętnie się dopasuję pod Twoj wybór.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
BAN stały
|
zainteresowały mnie :
Guerlain L'OR, baza ze złotem - Radiance Concentrate with Pure Gold Gosh, Trio Eye Shadow cień czarny z drobinkami, użyty kilka razy, nie widać ubytku, bez kartonika. Shiseido, Extra Length Mascara, Tusz do rzęs extra wydłużający 6 ml może u mnie coś za to ? ps. spoza wątku mam prostownicę babyliss'a oraz depilator ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
6. Estee Lauder - nowa miniatórka cieni - 4 kolory - (beż, blady róż, ciemniejszy i jaśniejszy brąz, Ginger Light, Ginger Dark, Cinnamon, Sand Box) oraz: 10. Lancome - crayon kohl - eyeliner ołówek - gris bleu 03 - szafirowy - uzyty kilka razy http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14118 13. Lancome - crayon kohl - eyeliner ołówek - 021 plum - super pasuje z cieniami #12 - ubytek 10% http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14118 Ale prosiłabym o dokładniejszy opis kolorów, czy to szafir bardziej granatowy czy wrzosowy, czy plum to ciepła śliwka czy bardziej zimna ? ![]() Cytat:
![]() Włosów nie muszę prostować a depilator mam akurat nowy ![]() Niestety nic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Bialamalpeczka, qrcze ciezko mi powiedziec precyzyjnie bo nie znam sie az tak bardzo na kolorach...
1. Estee Lauder, 4 kolory, jasny blady roz jakby ciut opalizujacy, bez wiadomo raczej cieply, i dwa typy brazu, jeden jasniejszy jakby ciut opalizujacy a drugi ciemniejszy jakby ciemniejszej czekolady. 2. Landome olowek, gris bleu - ten szafir jast jakby zgaszony ciemniejszy jakby troche zmieszany z szarym, a nie intensywny niebieski. 3. Lancome olowek, plum - kolor jakby ciemniejszej sliwki - nie jasny fiolet ale tez nie ciemny - nie jest to fiolet wpadajacy pod granat tylko taki typowy fiolet sliwka. Najlepiejbyloby sprawdzic osobiscie. Wiadomo tez zalezy jakie jest swiatlo czy dzienne czy sztuczne i nawet jak zrobie fotki to w rzeczywistosci te kolory moga sie wydac troche inne. ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Biala Malpeczka - czekam na info czy ew. chcialabys te rzeczy. Wowczas zaproponowalabym cos na wymianę od Ciebie. Pozdrawiam. ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- A jesli chodzi o rozroznienie miedzy cieplym a zimnym kolorem to moim zdaniem: 1. Cienie to cieple kolory 2. Olowek plum tez cieply kolor 3. Olowek bleu - raczej zimny kolor jak na moj gust. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
hmmm może coś u mnie za : - Thierry Mugler, Angel Sunessence lub Moon Sparkle?? Ewentualnie Chance jeszcze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
W zasadzie to odpowiadałyby mi 3 zapachy oprócz Midnight:
- Diesel FFL - Black XS lub wymienione wcześniej l'instant Chciałabym sobie coś używanego wybrać, ale Ty masz same nówki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Co byś chciała za to ? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() daj mi chwilę do namysłu ![]()
![]() |
![]() |
#749 |
BAN stały
|
cos u mnie za:
MAC, Mineralize skinfinish, wypiekany puder mineralny, odcień global glow , tylko przetestowany, jak nowy, z kartonikiem, ? odpisz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Biała Małpeczko,
Najbardziej podobają mi się te rzeczy w kolejności od tych na których najbardziej by mi zależało: 1. Clarena, Luksusowy peeling enzymatyczny, 100 ml 2. Estee Lauder Signature, Silky Eyeshadow Duo 3. Estee Lauder, Hydra Lustre Lipstick - szminka z kolekcji Signature 4. Avene, Soothing hydrating serum for sensitive skin 5. Pupa, 4Eyes, Paleta cieni do powiek 06 vintage chic 6. MAC, Frost Lipstick |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.