|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
Ja sprawdzam.. ale nie chce mi się zbyt często chodzić do okulisty skoro i tak nie noszę okularów![]() Cytat:
Ale tak to jest, że jak się przyzwyczaiłam, to nie przeszkadza mi, że nie mogę przeczytać napisów na billboardach. Jakoś cieszy mnie to, że nie widzę zbyt wyraźnie np. pijaków pod sklepem A to co potrzebuję, to widzę Top takie wybiórcze widzenie świata![]() Ale super Zrobiłam zdjęcia swojej kolorówce, zaraz idę je wklejać, strasznie dużo czasu mi zajęło otwieranie wszystkich minerałów i w dodatku jeden pigment sobie ślicznie rozsypałam na biurku
|
|
#3482 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Podczytuje was tylko. . Teraz w głowie mi niestety tylko szkoła Nie mam czasu na nic Karolina wszystkiego najwspanialszego życzę |
|
|
|
#3483 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
dzięki dziewczyny
cieszę się bardzo, oby tylko rosła szybko i zdrowo bo póki co to straszna z niej kruszynka, ma tylko 49 cm. Mój brat jest przeszczęśliwy, podobno jak ja się urodziłam to szalał ze szczęścia (jest 9 lat starszy), a co dopiero jak mu się własna córka urodziła no tylko szkoda, że są tak daleko ![]() Siedzę z maseczką na włosach, zaraz przyjdzie TŻ
|
|
#3484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale czaję się też na tą himalayę. No bo tak jak piszesz, używałam głównie Elseeve, Nivea, Glisskur Gratuluję ciociu! Piękne imię ![]() Cytat:
trzymam kciuki za szkołę!
|
|
#3485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(tzn. niekoniecznie dziś )edit: już doczytałam w wątku pielęgnacyjnym ![]() Cytat:
|
|
#3486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i polecam Fitomed![]() Będzie, ale na pewno nie dziś, mam dosyć robienia zdjęć No i nie mam czasu, bo zaraz ktoś do mnie przyjdzie
|
|
#3487 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Świetnei Ci idzie zużywanie, oby tak dalej. Mi pomagają siostry- włączyła nam sie taka mobilizacja bo za dużo resztek i pudełeczek zajmuje miejsce w łazience i powoli nie mamy już w niej miejsca ![]() Trzymam kciuki z apostanowienie. Mi nigdy nei wychodziły radykalne szlabany na zakupy, dlatego np. nieprzekraczalnym terminem najbliższego zakupu zelu będzie zużycie 8 a nei od razu wszystkich- to taka furtka żeby się nie zwątpić we własną wolę a jak się uda zużyć więcej to tylko lepiej ![]() Cytat:
Cytat:
Teraz mówisz jak ja ich od miesiąca posuzkuję ![]() O jak fajnie, gratulacje z życzeniami zdrówka dla mamy maleństwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ech, mnie właśnie przegoniła rok młodsza siostra- miałam kończyć studia teraz a skończę w 2011 a siostra w 2010 Cytat:
na wiosnę miałam Effaclar K, fajna rzecz po zużyciu całej tubki. Wcześniej parę lat temy zużyłam GlycoA ale jakoś niezbyt miło to wspominam- bardzo silne złuszczenie a stan skóry po wcale nie był lepszy- chyab wolę delikatn edziałanie Eff. Teraz w sumie też mi się podoba działanie serum z wit.C- gdyby tylko nie było to takie drogie ![]() Cytat:
![]() Przybył mi dzisiaj zmywacz do paznokci po spotkaniu z Ice Tak więc jestem na plusie ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Aa i jeszcze rano zużyłam żel do mycia twarzy ten z wanny ale postaram się być twarda i doczekać promocji rossmanowej 12 września
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
nosku ja też gratuluję
No i nie poszłam jednak do Solvaya, ale może jutro się wybiorę Muszę jeszcze wykorzystać ten kupon do Orsaya i pasowałoby zrobić to w miarę szybko nim nie będzie w czym wybierać.
|
#3489 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mogłabyś mi powiedzieć co nieco jeszcze o nim bo ostatnio znalazłam w aptece i zastanawiam się czy nie kupić
|
|
|
|
|
#3490 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Chociaż nie ukrywam, że przez zbiorki Hosenki, kochanie i Em mam wielką ochotę na kolorówkowe i pielęgnacyjne zakupy. Muszę jednak wytrzymać, pozużywam trochę a i pieniądze przydają się na krótkie wakacje z TŻem. Za to potem poszaleję. ![]() Też miałam zamiar się kwasić jesienią, bo miałam duże problemy z cerą, ale od tygodnia smaruję się żelem aloesowm Palomy i nie poznaję swojej twarzy, w sensie pozytywnym oczywiście. Obecnie stosuję go solo, ale jesienią raczej jako serum pod krem/filtr. |
|
|
|
|
#3491 |
|
po prostu Em :)
|
rzyrafko,
Co studiują Twoje siostry? ![]() fuksja, na co konkretnie pomógł Ci żel aloesowy? ![]() Wreszcie w domu.
|
|
#3492 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Em., na podrażnienia, przebarwienia i ranki.
![]() No i niespodzianek o wieeeele mniej. |
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Kochanie, to te szampony?
http://www.fitomed.pl/fito_szampony.php
|
#3494 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Są w Krakowskiej jeszcze Glam Wear i Fashion Colour? ![]() Cytat:
![]() Mam kryzys naukowy, jutro rano egzamin a ja najpierw odsypiałam poranną ganianinę, a teraz czekam na obiecany przez mamę obiad (i już mnie tak skręca, że żałuję że sama się nie zajęłam wyżywieniem); zaraz zamierzam namawiać TŻ żeby przyjechał mnie popocieszać w krzysie naukowym, ale chyba ciężko będzie bo miał mnie zmuszać do nauki. W dodatku ciśnienie chyba spadło na pysk, bo czuję się strasznie zmięta...Kusi mnie testowanie maseczki owocowej Himalaya, ale boję się tych kwasów troszkę i chyba poczekam do jutra, żeby jakby coś poszło nie tak nie iść na egzamin z czerwoną twarzą. Jutro po egzaminie idę po nowy żel Palmolive Thermal Spa. Mam tylko jeden żel pod prysznic.
|
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też tak myślę Ja na pewno coś dla siebie znajdę, prawie zawsze jak coś tam kupuję to 2-3 rzeczy na raz ![]() Zaraz jadę z tatą na zakupy do spożywczaka, mam ochotę na coś kalorycznego i słodkiego(a przecież się odchudzam
|
|
#3496 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja poprzedniego miałam ok roku Cytat:
![]() Cytat:
Miałam już go i jest świetny odcień 010
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2009-09-04 o 17:59 |
|||
|
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Najmłodsza jeszcze nic bo robi maturę teraz w Twoim liceum a ta średnia Politologię na AP (to będzi ekończyć) i zaocznei Socjologię na AGH- teraz w sumei też skończy licencjata a nei wiem czy będzie robić z tego mgr
![]() Cytat:
FC było dużo i GW też ![]() Testowałam też musowe podkłady Revlon- zapowiadają się fajnie, tylko mam kłopot z kolorem- albo się tak mocno opaliłam albo je rozjaśnili bo na teraz to by mi pasowała 70
|
|
#3498 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Mam tylko jeden bordowy lakier...![]() Ja jestem zła na Rimmel (nie umiem ich odmienić, tak, żeby nie brzmiało to dziwnie
|
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tego pomarańczu p2 to chyba jednak nie chcę, na oko HM bardziej mi odpowiada więc nie będę go testować
|
|
#3500 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
17 + przesyłka to drożej niż SH.
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko świetny masz podpis
Wrociłam ze sklepu z lodem rożkiem o smaku sernika wiedeńskiego i kawowym Karmi. A teraz obżeram się śliwkami Ja to mam czasem dziwne smaki.A, kupiłam sobie jeszcze szampon Barwa z czarną rzepą. Miałam go kiedyś i całkiem dobry był.
|
#3502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A, wczoraj tak mi się wymyśliło, a że akurat ta ikonka pasuje idealnie to dodałam
|
|
#3503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Karolina, spełnienia marzeń i samych trafionych kosmetyków.
Cytat:
![]() Gratulacje. Ja 3 miesiące temu zostałam po raz drugo ciocią. Niezapomniane przeżycie. Cytat:
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze jest mieć świadomość, że nie jest się samą!
|
|
#3505 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rasowa NK A wszystki liczby pewnie pisałaś z pamięci![]() Cytat:
A obecnie,tak jak nosek, uważam że soczewki to świetny wynalazek. Gratulacje dla cioci! Cytat:
![]() Dostałam dziś od przyjaciółki Blue Corna
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie.
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
Nie z pamięci, bo nie zdaję sobie sprawy ile mam
Ale prowadzę zeszyt, w którym dopisuję co mi przybyło/ubyło, ile wydaję miesięcznie no i jeszcze listy co chciałabym mieć. Wiem wiem, nienormalna jestem![]() Popieram, mi się bardzo by przydał doping. Muszę się wziąć za systematyczne wcieranie balsamów i robienie maseczek co 2-3 dni. Bo kolorówki to ja nigdy w życiu nie zużyję.
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Balsamy wcieram regularnie, niestety równie regularnie przybywają nowe. Maseczki stosuję raz w tygodniu w serii: peel off, oczyszczająca, nawilżająca. Przydałoby się częściej.
|
|
#3509 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
No zdecydowanie. Za lakier dawno wycofany ze sprzedaży, a więc niekoniecznie świeży to zdecydowana przesada.
![]() Ta ikonka jest rzeczywiście świetna: ![]() Cytat:
A jeden żel w łazience to zdecydowanie za mało. Tak więc mam spore braki.![]() Nie udało mi się namówić TŻ na poprzeszkadzanie mi w nauce, więc przeszkadzam sobie sama. Nie wytrzymałam i zaczęłam testować maskę owocową Himalaya - potwornie piekła, wytrzymałam 10 minut, efekty średnie. Jak to jest maska do cery normalnej/suchej to chyba dobrze, że nie zaryzykowałam miodli.
|
|
|
#3510 | |||||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
a perspektywa niekupowania żeli pod prysznic przez rok Cytat:
zdaje mi się, że nic nie robił, no ale pewnie byłam za mało cierpliwa. za to po Lysanelu Cytat:
![]() Cytat:
![]() Koshatko wklej swoje zbiory
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

tym bardziej jeśli chodzi o wzrok
A to co potrzebuję, to widzę
Top takie wybiórcze widzenie świata

(tzn. niekoniecznie dziś 

żeby Ci się powiodło na uczelni!
(najbardziej kuszą mnie balsamy z wszystkich kosmetyków)

Mam tylko jeden żel pod prysznic.

Mam nadzieję, że wybierzemy się na kawę, kiedy wszystko jakoś poukładam.