Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-04, 14:53   #4531
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a która ma zbliżoną tematykę do tej wczorajszej takie love strory i sunie
Brida i Bądź zdrowa, Lizbono. W Bridzie jest mało seksu
Spróbuj Sapkowskiego, myślę, że Ci sie spodoba
Stary 2009-09-04, 14:58   #4532
madziulka_
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cześć
Choróbsko mnie dopadło

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 14:58   #4533
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
no to mam ten sam problem ehh ludzie są zachłanni
Gosia a gdzie mieszkałaś w tamtym roku? nie zostawaliście na tym samym mieszkaniu?
Nie bo tam były duże opłaty za własne ogrzewanie za gaz a i tak było okropnie zimno.. W najzimniejszych miesiącach i tak nas prawie 500 zeta wychodziło ze wszystkim więc nie ma sensu.. Lepiej zapłacic te 500 zeta i miec ciepełko..

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
z tymi cenami za wynajem pokoju to jest przegięcie.. tak samo jest w Pozku, więc ja już wolę sobie codziennie dojeżdżać
Can't a ile Ty dojeżdżasz? Bo ja też się nad taką opcją zastanawiam...
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 14:59   #4534
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Cześć
Choróbsko mnie dopadło
a mnie samotność zmulam idę szukac książek
mam Bridę ide czytać

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-09-04 o 15:02
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 15:03   #4535
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
kiedys stosowałam oliwkę, i chyba do niej wrócę.. tylko zawsze musiałam dłuższą chwilkę poczekać w łazience na golaska aby mi się wszystko ładnie wchłonęło

no a jak robiłam na świeżo jak miałam sikienkę np, to idąc na autobus 15 minut to całe nózki miałam brudne..
To stosuj taką oliwkę johnson & johnson dla dzieci. Ja ją często używam właśnie w lecie, bo po balsamach jestem czasem za bardzo taka natłuszczona. A te oliwki dla dzieci można stosować na mokrą skórę i potem normalnie wytrzeć się ręcznikiem. Skóra zostaje nawilżona i błyszcząca, a nie trzeba wcale długo czekać aż wyschnie i do ubrań się nie klei.

Cytat:
Napisane przez Dżasta87 Pokaż wiadomość
Na allegro mozna kupic rajstopy w sprayu i one tez daja efekt błysku
pierwsze słyszę. Zaraz sobie oblukam co to.

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
A ja tam wolę nie zdać niż ściągaćprzynajm niej wiem, że uczciwa byłam. I wolę nie zdac niż być wywalona z sali za ściąganie hehehe
Ja z przedmiotów, które lubię i które przydadzą mi się potem w pracy też nigdy nie ściągam, bo potem w pracy tak czy owak musiałabym się tego nauczyć, więc lepiej się nauczyć w szkole jak jest okazja. Ale było parę przedmiotów, które trzeba było po prostu odbębnić i na takich ściąganie ani trochę mnie nie rusza. Z rachunkowości sama puszczałam ludziom ściągi w chusteczkach. Nie każdy marzył o pracy w księgowości, a zaliczyć musiał.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Na dzis może byc "Brida" Paulo CoelhoAlbo poszukaj to co ja teraz czytam "Bądź zdrowa, Lizbono" Ana Veloso albo "Cień wiatru" Carlos Ruiz Zafon albo "Rodzina Borgiów" Mario Puzo.
Mario Puzo to Ojciec Chrzestny jest super. Ale niestety to nie jest taka romantyczna opowiastka. Ale jakby ktoś kiedyś miał okazję przeczytać, to polecam.

Cytat:
Ja tam nie bardzo wspominam jakies egzaminy jako szczególnie hardcorowe, jeden podobny do drugiego.
Czekam az mama wróci z zakupów, bo ma mi kupić serek plesniowy i specjalnie nic nie jem tylko czekam
A propo's serków, to wczoraj eksperymentowałam z twarożkiem Almette z orzachami. Na kanapkę nie za bardzo, ale na maczanie w nim bagietki, to całkiem całkiem.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 15:04   #4536
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Can't a ile Ty dojeżdżasz? Bo ja też się nad taką opcją zastanawiam...
mam 15 minut pieszo na autobus, potem dojeżdżam do dworca15 minu,pociagiem jade w sumie niecałą godzinę, ale osobowym, no i jeszcze trzeba oczywiście dojechać na uczelnie ale w sumie weekendy mam wolne, w tygodniu czasem zdarza mi się wczesniej wrócić i spotkac się chociaz na chwilkę z TZtem, a gdybym mieszkała w poznaniu to byśmy się praktycznie nie widzieli..

Cytat:
Cześć
Choróbsko mnie dopadło
to się kuruj

jazz ja sobie kupię tą oliwkę, ale wybiorę tą bardziej gesta, bo ona ma taką fajną postac jakby żelu tylko musze się wybrac do Rossmanna i znając siebie na samej oliwce się nie skończy

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-09-04 o 15:06
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 15:07   #4537
lain
Zakorzenienie

Kasia ja chyba nie nadazam to wy sie z Tadzikiem poprztykaliscie i teraz sie do siebie nie odzywacie czy o co chodzi

u mnie wlasnie byl TZcik na obiedzie i lodach dobrze miec prace blisko domu a ze ruch jakis dzis niewielki to sobie wyskoczyl

a wczoraj przed naukami dopadli nas ulotkowicze slubni i na jednej ulotce jest rabat 35% na obraczki u tego jubilera http://www.jubilerschubert.pl/ co prawda na stronie widze tylko klasyki z zoltego zlota, ale moze zrobiliby dla nas z bialego i w sumie mogloby nas to wyniesc jakies 800zl za dwie obraczki

macie jakies pomysly z czym zmieszac wodke o smaku dzikiej jezyny? zurawinowa mam juz obcykana w drinkach... a teraz prawde mowiac nie mam pomyslu

Samcia na serki to wpadaj do mnie mam swoje magiczne pudeleczko w lodowce z roznymi dobrymi serkami

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-04 o 15:09
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 15:10   #4538
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
mam 15 minut pieszo na autobus, potem dojeżdżam do dworca15 minu,pociagiem jade w sumie niecałą godzinę, ale osobowym, no i jeszcze trzeba oczywiście dojechać na uczelnie ale w sumie weekendy mam wolne, w tygodniu czasem zdarza mi się wczesniej wrócić i spotkac się chociaz na chwilkę z TZtem, a gdybym mieszkała w poznaniu to byśmy się praktycznie nie widzieli..
Bo ja miałabym jakieś 5-8 minut dojazdu samochodem a potem godzinę i 15 minut jazdy autobusem ale to pod samą uczelnię.. I potem też spod uczelni normalnie mam pks do tej wiochy w której auto bym zostawiała... Jeśli chodzi o pieniązki na przejazdy to przy 5 dniach zajęc tygodniowo by mi wyszło jakieś 300 złotych... A za mieszkanie plus pieniądze na życie jakieś 700-800... No i mogłabym TŻta częściej widziec... Ehhh nie wiem co robic...
Stary 2009-09-04, 15:15   #4539
kaska87
Zakorzenienie

jednak czytam alchemika bo brida mi sie po hiszpańsku ściągneła

tak Lain on wyszedł smutny i zły i się nie odzywamy, a ja jestem gwiazdą i 1 się nie pogodzę...

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 15:19   #4540
lain
Zakorzenienie

Cytat:
tak Lain on wyszedł smutny i zły i się nie odzywamy, a ja jestem gwiazdą i 1 się nie pogodzę...
dla mnie to kompletnie bez sensu... no, ale jak tak lubicie to robcie jak chcecie. w kazdym badz razie niczego w ten sposob nie rozwiazecie meczycie sie oboje i tyle z tego wynika...
Stary 2009-09-04, 15:25   #4541
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

macie jakies pomysly z czym zmieszac wodke o smaku dzikiej jezyny? zurawinowa mam juz obcykana w drinkach... a teraz prawde mowiac nie mam pomyslu
Ja tam nawet nie wiem jak taka wódeczka może smakowac bo kolorowej nie pijam za bardzo... Znalazłam takie dwa drinki w necie:

Queen of Paradise
wódka dzika jeżyna, likier strawberry, sprite
Wykwintna Jeżyna (Luksusowa dzika jeżyna 40 ml, Martini Bianco 20 ml,

Ludzie piszę na forach też że normalnie ze Spritem albo z sokiem truskawkowym Cappy
Stary 2009-09-04, 15:32   #4542
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam nawet nie wiem jak taka wódeczka może smakowac bo kolorowej nie pijam za bardzo... Znalazłam takie dwa drinki w necie:

Queen of Paradise
wódka dzika jeżyna, likier strawberry, sprite
Wykwintna Jeżyna (Luksusowa dzika jeżyna 40 ml, Martini Bianco 20 ml,

Ludzie piszę na forach też że normalnie ze Spritem albo z sokiem truskawkowym Cappy
ona jest przezroczysta
ja ogolnie lubie te smakowe choc nie wszystkie np. uwazam, ze Sobieski Cranberry nie umywa sie do Finlandii Cranberry Sobieski jest paskudny
a teraz mamy wlasnie Luksusowa Dzika Jezyna. ciekawe czy bedzie dobra

dzieki za propozycje ja wlasnie zurawinowa wodke pije ze Spritem... a tu wychodzi na to, ze Sprite jest uniwersalny truskawkowy sok to chyba ciezki do zdobycia jest
Stary 2009-09-04, 15:44   #4543
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Bo ja miałabym jakieś 5-8 minut dojazdu samochodem a potem godzinę i 15 minut jazdy autobusem ale to pod samą uczelnię.. I potem też spod uczelni normalnie mam pks do tej wiochy w której auto bym zostawiała... Jeśli chodzi o pieniązki na przejazdy to przy 5 dniach zajęc tygodniowo by mi wyszło jakieś 300 złotych... A za mieszkanie plus pieniądze na życie jakieś 700-800... No i mogłabym TŻta częściej widziec... Ehhh nie wiem co robic...
ja z dworca musze 30 minut isć na uczelnię.

a jakie masz połączenia?? czy byś musiała długo czekać na busa??

u mnie to róznie bywa, czasem czekam godzinkę na pociag, a potem pół godziny na autobus do domu, ale mi bardziej opłaca się dojeżdżać

byś musiała sobie przeanalizować dojazdy i wtedy zdecydować, ale w sumie godzina 15 minut to nie jest źle zawsze mozna cosik poczytać w autobusie, i póxniej mieć więcej czasu dla TZta

Ty jeszcze studiujesz dziennie tak? bo tyle nas jest że nie pamietam

a i ja płacę 112zł za ulgowy bilet na pkp, ok 30 za mój miejski, plus bilety na tramwaje jak musze szybko dojechac na dworzec głowny, więc wychodzi o wiele mniej niz mieszkanie, nawet licząc jakies jedzonka, kawka jak jestem cały dzień na zajęciach

dojazdy są trochę męczące, ale idzie się przyzwyczaić coś kosztem czegoś

Czas edycji: 2009-09-04 o 15:48
Stary 2009-09-04, 15:46   #4544
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
a mnie samotność zmulam idę szukac książek
mam Bridę ide czytać
Wpadaj do mnie to razem, poczytasz mi

Cytat:

to się kuruj

jazz ja sobie kupię tą oliwkę, ale wybiorę tą bardziej gesta, bo ona ma taką fajną postac jakby żelu tylko musze się wybrac do Rossmanna i znając siebie na samej oliwce się nie skończy
can't z tą oliwką J&J to uważaj, zwłaszcza jak masz skórę delikatną, sklonna do alergii..
Ostatnio jak bylam u kosmetyczki to takja jedna kobieta strasznie na nią narzekała
Więc lepiej może np. Bambino
Cytat:
A nie możesz kupić biletu miesięcznego?
I licz się z tym że po codziennym dojeżdżaniu prawie 1,5 godziny w jedną stronę(tak zrozumiałam) będziesz zmęczona

Stary 2009-09-04, 15:54   #4545
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Wpadaj do mnie to razem, poczytasz mi

can't z tą oliwką J&J to uważaj, zwłaszcza jak masz skórę delikatną, sklonna do alergii..
Ostatnio jak bylam u kosmetyczki to takja jedna kobieta strasznie na nią narzekała
Więc lepiej może np. Bambino

I licz się z tym że po codziennym dojeżdżaniu prawie 1,5 godziny w jedną stronę(tak zrozumiałam) będziesz zmęczona
z tym dojeżdżaniem to ja wstaję o 5 rano, bo pociag mam 6.20, wracam czesto 18-19, ale mam jeszcze siły się pouczyc, spotkac się z TZtem i te spotkania z TZtem dają mi taką siłę i motywację nie wiem czy wiecie o co chodzi, ale nawet jak przyjedzie do mnie na pół godzinki to potem mam więcej energii żeby się uczyć

no i jeszcze jedno duzo moich koleżanek mieszkając w poznaniu dojeżdża prawie godzine na uczelnię, fakt że mają częściej autobusy lub tramwaje, no ale zawsze ten dojazd jest

a ta oliwka bambino to taka lejąca tylko jest?ja bym wolała coś bardziej gęstego się obaczy

Czas edycji: 2009-09-04 o 15:55
Stary 2009-09-04, 16:14   #4546
lain
Zakorzenienie

oj podziwam Was dziewczyny za to dojezdzanie
u mnie na zaocznych to niektorzy nawet 2,5-3 godziny jada no ale oni juz nie jezdza przez caly weekend tylko przyjezdzaja w piatek i dwie noce spedzaja w hostelu (albo imprezuja po klubach )

a ja mam na obie uczelnie 20 minut tramwajem, a i to czasem sie zwlec nie moge... szczegolnie jak mam jedne zajecia
Stary 2009-09-04, 16:26   #4547
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
ona jest przezroczysta
ja ogolnie lubie te smakowe choc nie wszystkie np. uwazam, ze Sobieski Cranberry nie umywa sie do Finlandii Cranberry Sobieski jest paskudny
a teraz mamy wlasnie Luksusowa Dzika Jezyna. ciekawe czy bedzie dobra

dzieki za propozycje ja wlasnie zurawinowa wodke pije ze Spritem... a tu wychodzi na to, ze Sprite jest uniwersalny truskawkowy sok to chyba ciezki do zdobycia jest
Nie no ja sobie go kupowałam parę razy normalnie w tesco Więc raczej to nie jest jakiś wyjątkowo rzadko produkt On był właśnie firmy Cappy

Cytat:
ja z dworca musze 30 minut isć na uczelnię.

a jakie masz połączenia?? czy byś musiała długo czekać na busa??

u mnie to róznie bywa, czasem czekam godzinkę na pociag, a potem pół godziny na autobus do domu, ale mi bardziej opłaca się dojeżdżać

byś musiała sobie przeanalizować dojazdy i wtedy zdecydować, ale w sumie godzina 15 minut to nie jest źle zawsze mozna cosik poczytać w autobusie, i póxniej mieć więcej czasu dla TZta

Ty jeszcze studiujesz dziennie tak? bo tyle nas jest że nie pamietam

a i ja płacę 112zł za ulgowy bilet na pkp, ok 30 za mój miejski, plus bilety na tramwaje jak musze szybko dojechac na dworzec głowny, więc wychodzi o wiele mniej niz mieszkanie, nawet licząc jakies jedzonka, kawka jak jestem cały dzień na zajęciach

dojazdy są trochę męczące, ale idzie się przyzwyczaić coś kosztem czegoś
No ja mam średnio co godzinę autobus w jedną i drugą stronę i oprócz tego jeszcze busy są tak 5 dziennie więc bez tragedii... Nie wiem właśnie czy jest możliwośc zakupu miesięcznego,musiałabym się zapytac na stacji...
No ja studiuję dziennie, teraz ostatni rok licencjata..

Cytat:
WIem że będę zmęczona... No ale jak to can't napisała.. "COś kosztem czegoś"
Stary 2009-09-04, 16:28   #4548
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
oj podziwam Was dziewczyny za to dojezdzanie
u mnie na zaocznych to niektorzy nawet 2,5-3 godziny jada no ale oni juz nie jezdza przez caly weekend tylko przyjezdzaja w piatek i dwie noce spedzaja w hostelu (albo imprezuja po klubach )

a ja mam na obie uczelnie 20 minut tramwajem, a i to czasem sie zwlec nie moge... szczegolnie jak mam jedne zajecia
to jest chyba kwestia przyzwyczajenia, jak chcoiałam na studia inzynierskie u mnie to dojazd zajmował mi 30 minut i też mi się wtedy bardziej nie chcialo nigdzie jechać jak były tylko jedne ćwiczenia

Gosia jak ostani rok licencjata to pewnie będziesz miała aż tak duzo zajęć jak na 1, czy 2 roku??

ja jestem na ostatnim magisterki i chyba najgorzej bedzie w tym semestrze, bo w semestrze letnim to bedę jeździła 2razy w tyg, może czasem 3.. ale stwierdziłam że te niecałe 4 miesiące wytrzymam zorientuj się jak to z tym miesięcznym

Czas edycji: 2009-09-04 o 16:39
Stary 2009-09-04, 16:46   #4549
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no ja sobie go kupowałam parę razy normalnie w tesco Więc raczej to nie jest jakiś wyjątkowo rzadko produkt On był właśnie firmy Cappy
nigdy nie przyszlo mi do glowy kupowac truskawkowego soku ani jakos nigdy mi sie w oczy nie rzucil na sklepowej polce, wiec wydawal mi sie dobrem rzadkim
Stary 2009-09-04, 16:54   #4550
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
nigdy nie przyszlo mi do glowy kupowac truskawkowego soku ani jakos nigdy mi sie w oczy nie rzucil na sklepowej polce, wiec wydawal mi sie dobrem rzadkim
Mi się wydaje rzadkim do zdobycia sok wiśniowy..

Stary 2009-09-04, 16:55   #4551
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
No ja mam średnio co godzinę autobus w jedną i drugą stronę i oprócz tego jeszcze busy są tak 5 dziennie więc bez tragedii... Nie wiem właśnie czy jest możliwośc zakupu miesięcznego,musiałabym się zapytac na stacji...
No ja studiuję dziennie, teraz ostatni rok licencjata..
O tak zrób to zdecydowanie. Ja jeżdżę PKSem i mam bilet miesięczny 50% tańszy niż zwykły bilet. A jak ktoś nie ma miesięcznego tylko kupuje bilet u kierowcy to musi kupić cały bilet, bo u kierowców nie ma zniżek uczniowskich. Trochę to dziwne, bo z innymi zniżkami (np. inwalidzkimi) normalnie sprzedają bilety.
Stary 2009-09-04, 16:57   #4552
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się wydaje rzadkim do zdobycia sok wiśniowy..
wisniowy mi sie wydaje mniej rzadkim rodzice kiedys kupili cala zgrzewe - fuuuuj
ja prawde mowiac wole klasyczne smaki - pomaranczowy i porzeczkowy ewentualnie bananowy, ale w drinku z porzeczkowym
Stary 2009-09-04, 16:58   #4553
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia ja chyba nie nadazam to wy sie z Tadzikiem poprztykaliscie i teraz sie do siebie nie odzywacie czy o co chodzi

u mnie wlasnie byl TZcik na obiedzie i lodach dobrze miec prace blisko domu a ze ruch jakis dzis niewielki to sobie wyskoczyl

a wczoraj przed naukami dopadli nas ulotkowicze slubni i na jednej ulotce jest rabat 35% na obraczki u tego jubilera http://www.jubilerschubert.pl/ co prawda na stronie widze tylko klasyki z zoltego zlota, ale moze zrobiliby dla nas z bialego i w sumie mogloby nas to wyniesc jakies 800zl za dwie obraczki

Samcia na serki to wpadaj do mnie mam swoje magiczne pudeleczko w lodowce z roznymi dobrymi serkami
i teraz mi mowisz o tych serkach jak ja tu padam z głodu?
Hmm ja bym dziką jezynę najpierw walnęła na czystoA później bym spróbowała zrobic mix z granatem(jest taka seria kaktus, granat i my to zawsze to drinów stosujemy)
800 zl za dwie obrączki brmzi superAle chyba wszedzie sa tanie, chyba max. tysiaka kosztuja, co?

Cytat:
jednak czytam alchemika bo brida mi sie po hiszpańsku ściągneła

nie imiesz po hiszpańsku?!?!?!:rolleyes :
KAsia ja sie zawsze pierwsza godzę po 5 minutach, fakt wkurza mnie to, że to ja muszę rozpoczynać "pojednanie" ale wolę to, bo mi korona z glowy nie spadnie a wiem, ze tz potrzebuje formalnego zakonczenia akcji :fight", żeby był zorientowany w sytuacji, bo u nas często jakijes durne dyskusje na kształt kłótni wynikają z tego, że któres sobie ubzdura, ze drugie go atakujeZrób coś, chyba że go nie kochasz

Cytat:
truskawkowy Cappy jest przebrzydle ochydny, smakuje jak kompot z plastikiem bleeeee
chyba, że ja trafułam na jakąś przeterminowana butelkę
Stary 2009-09-04, 17:05   #4554
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm ja bym dziką jezynę najpierw walnęła na czystoA później bym spróbowała zrobic mix z granatem(jest taka seria kaktus, granat i my to zawsze to drinów stosujemy)
800 zl za dwie obrączki brmzi superAle chyba wszedzie sa tanie, chyba max. tysiaka kosztuja, co?
ooo bleee nie lubie tego kaktusa a granata prawde mowiac nie probowalam tzn. soku bo sam granat to mi wlasnie na parapecie dojrzewa obmyslam na jaki sposob by go tu skonsumowac
no wlasnie kosztuja gdzies tak 1100-1200... ale jakbysmy mieli jeszcze oszczedzic to why not ja nie mam nic przeciwko
Stary 2009-09-04, 17:08   #4555
madziulka_
Zakorzenienie

Ja uwielbiam połączenie bananowego z porzeczką
A wiśniowego kiedyś szukaliśmy z kuzynem do jakiegoś drina z malibu chyba..

Stary 2009-09-04, 17:13   #4556
lain
Zakorzenienie

Cytat:
TZ mi wlasnie robi na imprezkach rodzinnych takie drineczki: wodka + sok bananowy + sok porzeczkowy i tak to nalewa zeby sie banan z porzeczka nie wymieszaly wychodzi ladny 2-kolorowy drink

malibu (kokos) z wisnia takiego polaczenia jeszcze nie probowalam zazwyczaj jest z ananasem a najbardziej lubie malibu z mlekiem i wiorkami czekoladowymi
Stary 2009-09-04, 17:18   #4557
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
o ja tez piję bananowy z porzeczkowymPycha A wisniowy ma Tymbark z tego co kojarzę, bardzo go lubię, ale nigdy nie łączyłam z alkoholem
Mi zasmakował gruszkowy Absolut ostatnio z sokiem żurawinowym, mniamA dziś będę pewnie zwyczajnie wódke z granatem pić, nie wiem, bo kolezanka nie pije, bo ma bejba w brzuchu i ja będę sama to się podłączę do chłopaków z braku laku

Dobra, ja sie powoli zbieram, bo musze zrobic makijaż i sie ubrać i jechac po prezent i po tż do pracy to do jutra
Stary 2009-09-04, 17:21   #4558
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
to też trochę musisz jechać.Ja wprawdzie tylko w weekendy, ale i tak to bardzo męczące jest. I też jadę godzinkę pociągiem-pospiesznym i 1.15 osobowym. Po jeździe osobowym jestem taka zmarnowana jakbym conajmniej 8 godzin podróżowała. Nie lubię osobowych więc staram się jeździć pospiesznymi. Na szczęście z na trasie Leszno-Poznań jest dużo połączeń. No ale do Leszna dojeżdżam samochodem, bo po południu na moja metropolie autobusów nie ma. A spotkań z tztem w ciągu tygodnia zazdroszczę nawet tych półgodzinnych.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 17:30   #4559
Jazzmanka
Zadomowienie

Dziewczyny znacie firmę jubilerską Breuning??????

Wczoraj z TŻ jeszcze raz poszliśmy obejrzeć te nasze obrączki i zapytać ile trzeba wpłacić zaliczki itd. No i Ja się zapytałam czy one są rodowane i się okazuje, że tak no i mi trochę mina zrzędła bo rod się ściera i obrączki po pewnym czasie wyglądają jak blaszki albo ich blask przechodzi w taki żółtawy. Niby można je dać do rodowania, ale to i tak znowu się zetrze i co? Rodować co rok? Zapomniałam się jeszcze spytać czy w Aparcie za rodowanie się płaci czy może jest za darmo, a jeśli za darmo to ile razy? Dowiadywała się któraś z Was o takie rzeczy

Z Aparta poszliśmy do Łyko i tam właśnie były obrączki z firmy Breuning i mi pani powiedziała, że one nie są rodowane, tylko to jest normalnie białe złoto i że się nie ścierają i mamy na nie dożywotnią gwarancję i jak się coś z nimi stanie, to po prostu je przynosimy i dostajemy nówki. Znaleźliśmy tam identyczne obrączki jak te co mierzyliśmy w Aparcie, tyle że z różowym złotem w środku, ale mogą nam zrobić też z żółtym. Były też droższe, bo Apartowe to jakieś 3,5 tys., a te z Breuning to około 4,2 tys. (tam są ceny w EUR).

No i się wacham. Czy kupić te tańsze z Aparta i tylko czekać, aż się zaczną ścierać? Czy porwać się na te droższe z Breuning? Mam mętlik w głowie. TŻ chyba wolałby te z Aparta, a Ja już sama nie wiem.
Stary 2009-09-04, 17:33   #4560
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
TZ mi wlasnie robi na imprezkach rodzinnych takie drineczki: wodka + sok bananowy + sok porzeczkowy i tak to nalewa zeby sie banan z porzeczka nie wymieszaly wychodzi ladny 2-kolorowy drink

malibu (kokos) z wisnia takiego polaczenia jeszcze nie probowalam zazwyczaj jest z ananasem a najbardziej lubie malibu z mlekiem i wiorkami czekoladowymi
Jak zamawiam gdzieś połączenie tych sokow to proszę aby nie mieszano, własnie aby mieć dwa kulory

tak mieszał malibu kokosowe z tym sokiem wiśniowym i chyba z czymś jeszcze, ale nie pamiętam..dobry był jak ktoś lubi słodkie driny

zazdraszczam imprezowych weekendów, bo mi przez to choróbsko i cholerne zimno na zewnątrz pozostaje zostać w domu

jazz- Ja sie osobiscie nie orientowałam jeszcze co do obraczek, ale wydaje mi się że to jest inwestycja na całe zycie i Ja chyba bym się zdecydowała na te , które nie będą się AŻ tak bardzo ścierały, jesli takie istnieją..
Ale tak jak piszę nie pytałam nigdzie więc nie jestem do końca w temacie obraczek zorientowana

Edytowane przez madziulka_
Czas edycji: 2009-09-04 o 17:36 Powód: dopisek dla jazz:)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości