|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
![]() Spróbuj Sapkowskiego, myślę, że Ci sie spodoba
|
|
#4532 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cześć
Choróbsko mnie dopadło
|
#4533 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Can't a ile Ty dojeżdżasz? Bo ja też się nad taką opcją zastanawiam... |
|
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie samotność
zmulam idę szukac książekmam Bridę ide czytać
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-09-04 o 15:02 |
|
|
|
#4535 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pierwsze słyszę. Zaraz sobie oblukam co to. Cytat:
Cytat:
A propo's serków, to wczoraj eksperymentowałam z twarożkiem Almette z orzachami. Na kanapkę nie za bardzo, ale na maczanie w nim bagietki, to całkiem całkiem. |
|||
|
|
|
#4536 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale w sumie weekendy mam wolne, w tygodniu czasem zdarza mi się wczesniej wrócić i spotkac się chociaz na chwilkę z TZtem, a gdybym mieszkała w poznaniu to byśmy się praktycznie nie widzieli..to się kuruj ![]() jazz ja sobie kupię tą oliwkę, ale wybiorę tą bardziej gesta, bo ona ma taką fajną postac jakby żelu tylko musze się wybrac do Rossmanna i znając siebie na samej oliwce się nie skończy
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-09-04 o 15:06 |
|
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia ja chyba nie nadazam
to wy sie z Tadzikiem poprztykaliscie i teraz sie do siebie nie odzywacie czy o co chodzi ![]() u mnie wlasnie byl TZcik na obiedzie i lodach dobrze miec prace blisko domu a ze ruch jakis dzis niewielki to sobie wyskoczyl ![]() a wczoraj przed naukami dopadli nas ulotkowicze slubni i na jednej ulotce jest rabat 35% na obraczki u tego jubilera http://www.jubilerschubert.pl/ co prawda na stronie widze tylko klasyki z zoltego zlota, ale moze zrobiliby dla nas z bialego i w sumie mogloby nas to wyniesc jakies 800zl za dwie obraczki ![]() macie jakies pomysly z czym zmieszac wodke o smaku dzikiej jezyny? zurawinowa mam juz obcykana w drinkach... a teraz prawde mowiac nie mam pomyslu ![]() Samcia na serki to wpadaj do mnie mam swoje magiczne pudeleczko w lodowce z roznymi dobrymi serkami
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-04 o 15:09 |
|
|
|
#4538 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
jednak czytam alchemika bo brida mi sie po hiszpańsku ściągneła
tak Lain on wyszedł smutny i zły i się nie odzywamy, a ja jestem gwiazdą i 1 się nie pogodzę...
|
#4540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
meczycie sie oboje i tyle z tego wynika...
|
|
|
|
|
#4541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Queen of Paradise wódka dzika jeżyna, likier strawberry, sprite Wykwintna Jeżyna (Luksusowa dzika jeżyna 40 ml, Martini Bianco 20 ml, Ludzie piszę na forach też że normalnie ze Spritem albo z sokiem truskawkowym Cappy
|
|
|
|
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ogolnie lubie te smakowe choc nie wszystkie np. uwazam, ze Sobieski Cranberry nie umywa sie do Finlandii Cranberry Sobieski jest paskudny ![]() a teraz mamy wlasnie Luksusowa Dzika Jezyna. ciekawe czy bedzie dobra ![]() dzieki za propozycje ja wlasnie zurawinowa wodke pije ze Spritem... a tu wychodzi na to, ze Sprite jest uniwersalny truskawkowy sok to chyba ciezki do zdobycia jest
|
|
|
|
|
#4543 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jakie masz połączenia?? czy byś musiała długo czekać na busa?? u mnie to róznie bywa, czasem czekam godzinkę na pociag, a potem pół godziny na autobus do domu, ale mi bardziej opłaca się dojeżdżać ![]() byś musiała sobie przeanalizować dojazdy i wtedy zdecydować, ale w sumie godzina 15 minut to nie jest źle zawsze mozna cosik poczytać w autobusie, i póxniej mieć więcej czasu dla TZta Ty jeszcze studiujesz dziennie tak? bo tyle nas jest że nie pamietam ![]() a i ja płacę 112zł za ulgowy bilet na pkp, ok 30 za mój miejski, plus bilety na tramwaje jak musze szybko dojechac na dworzec głowny, więc wychodzi o wiele mniej niz mieszkanie, nawet licząc jakies jedzonka, kawka jak jestem cały dzień na zajęciach ![]() dojazdy są trochę męczące, ale idzie się przyzwyczaić coś kosztem czegoś
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-09-04 o 15:48 |
|
|
|
|
#4544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wpadaj do mnie to razem, poczytasz mi
![]() Cytat:
Ostatnio jak bylam u kosmetyczki to takja jedna kobieta strasznie na nią narzekała ![]() Więc lepiej może np. Bambino ![]() Cytat:
I licz się z tym że po codziennym dojeżdżaniu prawie 1,5 godziny w jedną stronę(tak zrozumiałam) będziesz zmęczona
|
|
#4545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem czy wiecie o co chodzi, ale nawet jak przyjedzie do mnie na pół godzinki to potem mam więcej energii żeby się uczyć![]() no i jeszcze jedno duzo moich koleżanek mieszkając w poznaniu dojeżdża prawie godzine na uczelnię, fakt że mają częściej autobusy lub tramwaje, no ale zawsze ten dojazd jest![]() a ta oliwka bambino to taka lejąca tylko jest?ja bym wolała coś bardziej gęstego się obaczy
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-09-04 o 15:55 |
|
|
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
oj podziwam Was dziewczyny za to dojezdzanie
![]() u mnie na zaocznych to niektorzy nawet 2,5-3 godziny jada no ale oni juz nie jezdza przez caly weekend tylko przyjezdzaja w piatek i dwie noce spedzaja w hostelu (albo imprezuja po klubach )a ja mam na obie uczelnie 20 minut tramwajem, a i to czasem sie zwlec nie moge... szczegolnie jak mam jedne zajecia
|
|
|
|
#4547 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więc raczej to nie jest jakiś wyjątkowo rzadko produkt On był właśnie firmy Cappy ![]() Cytat:
No ja studiuję dziennie, teraz ostatni rok licencjata.. ![]() WIem że będę zmęczona... No ale jak to can't napisała.. "COś kosztem czegoś" |
||
|
|
|
#4548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gosia jak ostani rok licencjata to pewnie będziesz miała aż tak duzo zajęć jak na 1, czy 2 roku??ja jestem na ostatnim magisterki i chyba najgorzej bedzie w tym semestrze, bo w semestrze letnim to bedę jeździła 2razy w tyg, może czasem 3.. ale stwierdziłam że te niecałe 4 miesiące wytrzymam zorientuj się jak to z tym miesięcznym
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-09-04 o 16:39 |
|
|
|
|
#4549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się wydaje rzadkim do zdobycia sok wiśniowy..
|
#4551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4553 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm ja bym dziką jezynę najpierw walnęła na czysto A później bym spróbowała zrobic mix z granatem(jest taka seria kaktus, granat i my to zawsze to drinów stosujemy )800 zl za dwie obrączki brmzi super Ale chyba wszedzie sa tanie, chyba max. tysiaka kosztuja, co?Cytat:
KAsia ja sie zawsze pierwsza godzę po 5 minutach, fakt wkurza mnie to, że to ja muszę rozpoczynać "pojednanie" ale wolę to, bo mi korona z glowy nie spadnie a wiem, ze tz potrzebuje formalnego zakonczenia akcji :fight", żeby był zorientowany w sytuacji, bo u nas często jakijes durne dyskusje na kształt kłótni wynikają z tego, że któres sobie ubzdura, ze drugie go atakuje ![]() Cytat:
chyba, że ja trafułam na jakąś przeterminowana butelkę
|
|
#4554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a granata prawde mowiac nie probowalam tzn. soku bo sam granat to mi wlasnie na parapecie dojrzewa obmyslam na jaki sposob by go tu skonsumowac ![]() no wlasnie kosztuja gdzies tak 1100-1200... ale jakbysmy mieli jeszcze oszczedzic to why not ja nie mam nic przeciwko
|
|
|
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam połączenie bananowego z porzeczką
![]() A wiśniowego kiedyś szukaliśmy z kuzynem do jakiegoś drina z malibu chyba..
|
#4556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak to nalewa zeby sie banan z porzeczka nie wymieszaly wychodzi ladny 2-kolorowy drink ![]() malibu (kokos) z wisnia takiego polaczenia jeszcze nie probowalam zazwyczaj jest z ananasem a najbardziej lubie malibu z mlekiem i wiorkami czekoladowymi
|
|
|
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pycha A wisniowy ma Tymbark z tego co kojarzę, bardzo go lubię, ale nigdy nie łączyłam z alkoholem![]() Mi zasmakował gruszkowy Absolut ostatnio z sokiem żurawinowym, mniam A dziś będę pewnie zwyczajnie wódke z granatem pić, nie wiem, bo kolezanka nie pije, bo ma bejba w brzuchu i ja będę sama to się podłączę do chłopaków z braku laku![]() Dobra, ja sie powoli zbieram, bo musze zrobic makijaż i sie ubrać i jechac po prezent i po tż do pracy to do jutra
|
|
#4558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4559 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny znacie firmę jubilerską Breuning??????
Wczoraj z TŻ jeszcze raz poszliśmy obejrzeć te nasze obrączki i zapytać ile trzeba wpłacić zaliczki itd. No i Ja się zapytałam czy one są rodowane i się okazuje, że tak no i mi trochę mina zrzędła bo rod się ściera i obrączki po pewnym czasie wyglądają jak blaszki albo ich blask przechodzi w taki żółtawy. Niby można je dać do rodowania, ale to i tak znowu się zetrze i co? Rodować co rok? Zapomniałam się jeszcze spytać czy w Aparcie za rodowanie się płaci czy może jest za darmo, a jeśli za darmo to ile razy? Dowiadywała się któraś z Was o takie rzeczy ![]() Z Aparta poszliśmy do Łyko i tam właśnie były obrączki z firmy Breuning i mi pani powiedziała, że one nie są rodowane, tylko to jest normalnie białe złoto i że się nie ścierają i mamy na nie dożywotnią gwarancję i jak się coś z nimi stanie, to po prostu je przynosimy i dostajemy nówki. Znaleźliśmy tam identyczne obrączki jak te co mierzyliśmy w Aparcie, tyle że z różowym złotem w środku, ale mogą nam zrobić też z żółtym. Były też droższe, bo Apartowe to jakieś 3,5 tys., a te z Breuning to około 4,2 tys. (tam są ceny w EUR). No i się wacham. Czy kupić te tańsze z Aparta i tylko czekać, aż się zaczną ścierać? Czy porwać się na te droższe z Breuning? Mam mętlik w głowie. TŻ chyba wolałby te z Aparta, a Ja już sama nie wiem. |
|
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak mieszał malibu kokosowe z tym sokiem wiśniowym i chyba z czymś jeszcze , ale nie pamiętam..dobry był jak ktoś lubi słodkie drinyzazdraszczam imprezowych weekendów, bo mi przez to choróbsko i cholerne zimno na zewnątrz pozostaje zostać w domu ![]() jazz- Ja sie osobiscie nie orientowałam jeszcze co do obraczek, ale wydaje mi się że to jest inwestycja na całe zycie i Ja chyba bym się zdecydowała na te , które nie będą się AŻ tak bardzo ścierały, jesli takie istnieją.. Ale tak jak piszę nie pytałam nigdzie więc nie jestem do końca w temacie obraczek zorientowana
Edytowane przez madziulka_ Czas edycji: 2009-09-04 o 17:36 Powód: dopisek dla jazz:) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

ludzie są zachłanni
pierwsze słyszę. Zaraz sobie oblukam co to.