Offtopowe zapuszczanie cz IV. - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-04, 19:11   #2851
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
A ja ide cwiczyc dziewczynki
Estelle nie chce sie wtracac, ale mi sie cos kojarzą przeprosiny klaudiczki, a jezlei sie pomylilam to przepraszam.
Ależ nie ma za co przepraszać.
Owszem, Koko przyznała, że jej zachowanie było niewłaściwe, ale słowa przeprosin nie padły, a przecież publicznie obraziła wszystkie uczestniczki wątku. Niektóre personalnie.
Dla mnie te dwie kwestie nie są równoznaczne. Znowu nastąpiło rozminięcie się z prawdą. Dlatego też poprosiłam o wskazanie właściwej wypowiedzi. Nie lubię, kiedy ktoś tak manipuluje faktami a dodatkowo próbuje przerzucić odpowiedzialność, a tak poczytuję wypowiedzi Koko, choćby te ostatnie.

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 19:11   #2852
MerriqueMayfair
Rozeznanie

Miki ślicznie wyglądasz na tym avatarze

Ja jakoś nie umiem się zabrać za ćwiczenia ale babka z w-f u zaczenie organizowac aerobic w czwartki po lekcjach,chyba zacznę chodzić

http://www.stephenking.pl

http://www.suwaczki.com/tickers/6qw2a069sfwd4tsq.png

Zużywam kosmetyki, nie kupuję nowych

MerriqueMayfair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 19:14   #2853
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ja też dzisiaj ćwiczyłam, zrobiłam 8 minute buns i miałam już dosyć, ciekawe czy będę miała zakwasy jeśli nie to będę robiła te ćwiczenia które rozpisał mi Tż czyli przysiady, wykroki i wspięcia bo po nich miałam niezłe zakwasy w udach, łydkach i pośladkach czyli oznacza że działają
Ja po bunsach mam zakwasy w tyłku(generalnie, to tylko twarz mnie nie boli ) Zaraz też idę wszystkie 8 robić

Cytat:
Napisane przez MerriqueMayfair Pokaż wiadomość
Ja jakoś nie umiem się zabrać za ćwiczenia ale babka z w-f u zaczenie organizowac aerobic w czwartki po lekcjach,chyba zacznę chodzić
Wiesz, ja też nie potrafię, ale kiedy któraś z Włosomaniaczek pisze, że zrobiła jakieś ćwiczenia, to automatycznie też dostaję jakiegoś kopa

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 19:19   #2854
MerriqueMayfair
Rozeznanie

Narek dopiero teraz spojrzałam w link w twoim podpisie, masz PRZEPIĘKNE włosy nie wiem czy dobrze myślę, ale chyba również masz cienkie? Takie włosy to moje marzenie

Stary 2009-09-04, 19:20   #2855
Anariel
Wtajemniczenie

Aha czyli czytac moga

MerriqueMayfair bardzo fajny temat
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 19:21   #2856
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Wiesz, ja też nie potrafię, ale kiedy któraś z Włosomaniaczek pisze, że zrobiła jakieś ćwiczenia, to automatycznie też dostaję jakiegoś kopa
Motywujcie, motywujcie
Ja czekam aż brzuszek przestanie boleć i się zabieram chcę namówić Ktosia na A6W...nie ma to jak mały element współzawodnictwa

Poza tym melduję, że kokos i wiesiołek siedzą na głowie. Stężony wiesiołek pachnie jak dla mnie jak suszące się grzyby, na głowie nie wyczuwam (choć czarny kot powąchał moje czoło i zwiał )

Też kliknęłam na mo-hery Narek. BOSKIE

Edytowane przez dymka
Czas edycji: 2009-09-04 o 19:22
dymka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 19:22   #2857
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po bunsach mam zakwasy w tyłku(generalnie, to tylko twarz mnie nie boli ) Zaraz też idę wszystkie 8 robić

Wszystkie Ja nie dałabym rady Pewnie będę robić tylko pośladki i może nogi choć nad brzuchem też przydałoby się popracować

MerriqueMayfair dzięki

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 19:23   #2858
Anariel
Wtajemniczenie

dymka a co daje wiesiolek na wlosy? Tzn. ohhh ale sie dzis motam Na co pomaga? oooo
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 19:30   #2859
Klaudiczka997
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Więc nie przekręcaj faktów i nie pisz, że sobie moderatorki lekką ręką banują.

W którym poscie ?

.
Pokaż mi gdzie ja tak teraz napisałam.....

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Estelle nie chce sie wtracac, ale mi sie cos kojarzą przeprosiny klaudiczki, a jezlei sie pomylilam to przepraszam.
I masz racje Madziu bo przeprosiłam w któryms poscie teraz nie mam czasu i poprostu nie chce mi sie go szukac..I dla wiadomosci estelle pisałam do paru dziewczyn prywatne wiadomości z przeprosinami...ale to już nie ważne było minęło ten temat poruszasz po raz 10 a ja po raz 10 go zakańczam

Upragniona: 75-80cm.

Posiadam na wymianę:
zestaw khadi szampon i odzywke
wax zagraniczny
odzywke fitomed i aussie,
tigi melko i miód,
i zestaw doliva z oliwa z oliwek
Cece-med maska

Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie

Edytowane przez Klaudiczka997
Czas edycji: 2009-09-04 o 19:34
Klaudiczka997 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 19:35   #2860
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997 Pokaż wiadomość
Pokaż mi gdzie ja tak napisałam.....
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2790

Cytat:
Jeżeli masz konto na wizazu zrobisz coś złego i za to modki zablokują Ci konto i zbanują cię to wtedy zakładasz sobie kolejne konto z innym loginem i hasłem..wtedy znowu dostajesz bana i jeżeli koniecznie chcesz to zakładasz kolejne konto które i tak modki zbanuja za jakis czas to takie błedne koło
Szkoda, że zapomniałaś wytłumaczyć, DLACZEGO banują. A to robi wielką różnicę.

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Klaudiczka997 Pokaż wiadomość
I masz racje Madziu bo przeprosiłam w któryms poscie teraz nie mam czasu i poprostu nie chce mi sie go szukac..I dla wiadomosci estelle pisałam do paru dziewczyn prywatne wiadomości z przeprosinami...ale to już nie ważne było minęło ten temat poruszasz po raz 10 a ja po raz 10 zakańczam
W moich PW słowo przepraszam nigdy nie padło
Z Inną wizażanką, którą personalnie obraziłaś w ogóle się nie kontaktowałaś.
Znowu rozmijasz się z prawdą
Wizażanki, jeśli mają wątpliwości mogą sprawdzić twoje posty.
Podkreślam raz jeszcze - słowo przepraszam nie padło

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 19:37   #2861
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
dymka a co daje wiesiolek na wlosy? Tzn. ohhh ale sie dzis motam Na co pomaga? oooo
Nie mam pojęcia ze Smerfetką postanowiłyśmy testować wyczytałam, że zawiera kwas linolowy, GLA i witaminę E
Stary 2009-09-04, 19:37   #2862
doruś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Edith3F Pokaż wiadomość
Witajcie
Podczytuję Was od ok 2 tygodni Ogólnie rzecz biorąc udzielam się tylko na wątku lokowo-falowym , ponieważ moje włoski mają tendencję do kręcenia.
Swoją drogą ciekawa historia z tą Madzienką , aż nie chce się wierzyc
Witaj!

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
Ehh, czy tylko ja nie mogłam się dziś dostać na forum?!

Co do Madzienki, to głupio wyszło, liczę na to, że nie miała złych intencji i że do nas wróci. Estelle, dzięki za wyjaśnienia, bo nie w każdym wątku można je otrzymać

Byłą tutaj dyskusja o księżach- uważam, że byłoby bardziej fair wobec gawiedzi, gdyby KK miał swój cennik. I płacił coś takiego jak podatek O sytuacji, z jaką ja się niedawno spotkałam, pisałam już wcześniej. Za pojedyncze miejsce na cmentarzu trzeba było dać paręnaście tysięcy, z czego tylko od kwoty ok. 300 zł parafia płaciła podatek, resztę miała na czysto Dla mnie to zwykłe złodziejstwo.

Teraz zmienię temat na nieco bardziej radosny. Powstał wczoraj pomysł spotkania w Warszawie, np. w przyszłym tygodniu w piątek czy sobotę- jak Wam pasuje. Zdaję sobie sprawę, że niestety nie każda znajdzie czas, by przybyć a także z tego, że wiele z Was mieszka daleko od stolicy. Niemniej jednak, będzie to świetna okazja, by choć parę zapuszczalskich Wizażanek się zapoznało przy kawie czy piwie
Myślę, że najlepszym miejscem byłoby centrum. Co Wy na to?
ja ja ja bardzo chcę się spotkac, ale mogę tylko w tygodniu, czyli od poniedziałku do piątku włącznie bo w weekend mam z mężem Iwszą rocznicę ślubu Jak coś to piszcię gdzie i o której

ja też chyba kojaże, że koko przepraszała.

Dobra ja spadam, pojawie się w poniedziałek
Stary 2009-09-04, 19:44   #2863
Klaudiczka997
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2790

Szkoda, że zapomniałaś wytłumaczyć, DLACZEGO banują. A to robi wielką różnicę.

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------
Napisałam że jeżeli ktos zrobi cos złego i motki go zbanują....to zakłada nowe konto i wtedy znow go zbanują....i chyba wiadomo że dlatego że zakłada nowe konto czyli klona..i dlatego banuja go drugi raz...
A do dziewczyn pisałam być może że o tym nie wiesz...w tej chwili nie jestem w stanie powiedziec do kogo bo to nie było z tego konta i nie pamietam już i nie moge też sprawdzić..
Także PRZEPRASZAM i Ciebie za to jakie słowa padły w twoim kierunku.

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
Witaj!

ja też chyba kojaże, że koko przepraszała.

Sama widzisz wszyscy kojażą tylko Ty jedna nie...traf chciał że akurat tego posta musiałaś przegapić

Posiadam na wymianę:
wax zagraniczny
tigi melko i miód,
Cece-med maska

Czas edycji: 2009-09-04 o 19:46
Stary 2009-09-04, 19:45   #2864
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
I nawiasem mówiąć, wybrałam już dzisiaj mój temat na maturę ustną z polskiego " Przedstaw różne ujęcia motywów wampirycznych w literaturze i filmie na podstawie wybranych dzieł " cieszę się jak głupia,że znalazł się idealny w 100% temat dla mnie
Ja nie widziałam jeszcze wszystkich, tylko pobieżnie przeglądałam. Ale spodobał mi się motyw smoka w literaturze fantasy Tylko nie wiem jak ja to skompresuję, bo mogłabym na ten temat gadać godzinami Jeśli wezmę ten temat, to na pewno odniosę się do Hobbita, bo to w końcu lektura, chociaż z podstawówki, no i do Wiedźmina, bo to pozycja obowiązkowa i fragment o smoku nawet był w podręczniku. A co jeszcze wybrać, nie wiem, tyle jest książek

Ale z wampirami też masz masę materiału do wyboru i chyba tylko najgorzej zdecydować się, co wcisnąć w tą prezentację Mój brat wziął 4 lata temu motywy fantastyczne w literaturze, czy coś w tym stylu i chyba 3 razy całkowicie wszystko zmieniał, bo nie mógł się zdecydować

Co do Madzieńki to mam nadzieję, że to się jakoś wyjaśni, że może było niezupełnie tak... Bardzo ją polubiłam i szkoda, że ma bana. No ale jeśli był uzasadniony...

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 19:49   #2865
MerriqueMayfair
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Ja nie widziałam jeszcze wszystkich, tylko pobieżnie przeglądałam. Ale spodobał mi się motyw smoka w literaturze fantasy Tylko nie wiem jak ja to skompresuję, bo mogłabym na ten temat gadać godzinami Jeśli wezmę ten temat, to na pewno odniosę się do Hobbita, bo to w końcu lektura, chociaż z podstawówki, no i do Wiedźmina, bo to pozycja obowiązkowa i fragment o smoku nawet był w podręczniku. A co jeszcze wybrać, nie wiem, tyle jest książek

Ale z wampirami też masz masę materiału do wyboru i chyba tylko najgorzej zdecydować się, co wcisnąć w tą prezentację Mój brat wziął 4 lata temu motywy fantastyczne w literaturze, czy coś w tym stylu i chyba 3 razy całkowicie wszystko zmieniał, bo nie mógł się zdecydować

Co do Madzieńki to mam nadzieję, że to się jakoś wyjaśni, że może było niezupełnie tak... Bardzo ją polubiłam i szkoda, że ma bana. No ale jeśli był uzasadniony...

Ciekawe z tym motywem smoka no i też będę miala ten problem co wcisnąć w prezentację, bo wampiry i wampiryzm ogólnie to moja wielka pasja, mam całe 2 półki książek o nich, od beletrystyki po książki popularnonaukowe

Stary 2009-09-04, 19:52   #2866
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
To był mój pomysł na film podobały my się 3 pierwsze części,ale bardziej jako takie lekkie filmy do obejrzenia i zrelaksowania się niż jako horrory

I nawiasem mówiąć, wybrałam już dzisiaj mój temat na maturę ustną z polskiego " Przedstaw różne ujęcia motywów wampirycznych w literaturze i filmie na podstawie wybranych dzieł " cieszę się jak głupia,że znalazł się idealny w 100% temat dla mnie
Ja miałam motyw miłości, też temat dla mnie

Estelle, ja też nie chcę się wtrącać ale mam wrażenie że masz wielkie pokłady niechęci i złości wobec Koko/Klaudiczki, ona zaczęła tu "nowy sezon", zachowuje się całkowicie poprawnie, a Ty wywlekasz stare sprawy. Poza tym może faktycznie przeprosiła dziewczyny na PW. Daliście jej szansę więc pora zapomnieć o przeszłości a nie ciągle wypominać.

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 19:59   #2867
Klaudiczka997
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość

Estelle, ja też nie chcę się wtrącać ale mam wrażenie że masz wielkie pokłady niechęci i złości wobec Koko/Klaudiczki, ona zaczęła tu "nowy sezon", zachowuje się całkowicie poprawnie, a Ty wywlekasz stare sprawy. Poza tym może faktycznie przeprosiła dziewczyny na PW. Daliście jej szansę więc pora zapomnieć o przeszłości a nie ciągle wypominać.
Dziekuje Mona...

Posiadam na wymianę:
wax zagraniczny
tigi melko i miód,
Cece-med maska

Czas edycji: 2009-09-04 o 20:37
Stary 2009-09-04, 20:04   #2868
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Smerfetka - jestem za mogę królikować, krzywdy na pewno nie zrobi, co najwyżej o zapaszek się boję, bo nigdy kapsułki od środka nie wąchałam.
Viki - mam prawie cały blister, tak ze 3-4 chciałam dać na 2/3 kieliszka do wódki kokosa
Cytat:
Nie mam pojęcia ze Smerfetką postanowiłyśmy testować wyczytałam, że zawiera kwas linolowy, GLA i witaminę E
ja dopiero to wypróbuję jak się wykuruję i wyjdę z domu na zakupy. A drogie te kapsułki z wiesiołka??
dobre są na skórę, to słyszałam, tego wiesiołka zawiera belissa hydro. Co do włosów, trzeba przetestować, na pewno nie zaszkodzi
to będzie kolejny składnik mojej mikstury włosowej
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 20:09   #2869
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Aaa w ogóle nie napisałam Wam co ja dzisiaj kupiłam Byłam w Rossmanie, a tam tyle promocji, wszystkie spraye do włosów za 10.99. Chciałam kupić Garniera na spróbowanie, ale kupiłam Elseve różowy, bo cenę regularną ma większą A też się na niego czaiłam już od dawna, tylko nigdzie nie mogłam dostać (a w reklamie od początku go pokazywali)
Jeszcze kupiłam nowy szampon Gliss Kura... Niby ma pobudzać cebulki. Bujda na resorach Substancje czynne oczywiście na szarym końcu Ale skład krótki, bez silikonów, a że kosztował 6,99 a ja dziś zarobiłam trochę na książkach, to się machnęłam, bo uwielbiam królikować

BTW was też przekonują reklamy Elseva z Penelope Cruz? To jest jedyna reklama, na którą się w pełni nabieram

Stary 2009-09-04, 20:15   #2870
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Motywujcie, motywujcie
Ja czekam aż brzuszek przestanie boleć i się zabieram chcę namówić Ktosia na A6W...nie ma to jak mały element współzawodnictwa

Poza tym melduję, że kokos i wiesiołek siedzą na głowie. Stężony wiesiołek pachnie jak dla mnie jak suszące się grzyby, na głowie nie wyczuwam (choć czarny kot powąchał moje czoło i zwiał )

Zdaj relacje z użycia wiesiołka

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Aaa w ogóle nie napisałam Wam co ja dzisiaj kupiłam Byłam w Rossmanie, a tam tyle promocji, wszystkie spraye do włosów za 10.99. Chciałam kupić Garniera na spróbowanie, ale kupiłam Elseve różowy, bo cenę regularną ma większą A też się na niego czaiłam już od dawna, tylko nigdzie nie mogłam dostać (a w reklamie od początku go pokazywali)
Jeszcze kupiłam nowy szampon Gliss Kura... Niby ma pobudzać cebulki. Bujda na resorach Substancje czynne oczywiście na szarym końcu Ale skład krótki, bez silikonów, a że kosztował 6,99 a ja dziś zarobiłam trochę na książkach, to się machnęłam, bo uwielbiam królikować

BTW was też przekonują reklamy Elseva z Penelope Cruz? To jest jedyna reklama, na którą się w pełni nabieram
a co to za szampon gliss kur bez silikonów? może też przetestuję ja tam sie nie nabieram już na żadne reklamy bo chyba znalazłam odżywę którą moje włosy uwielbiają - Petrole
Stary 2009-09-04, 20:18   #2871
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Zdaj relacje z użycia wiesiołka

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

a co to za szampon gliss kur bez silikonów? może też przetestuję ja tam sie nie nabieram już na żadne reklamy bo chyba znalazłam odżywę którą moje włosy uwielbiają - Petrole
a które petrole tak dokładniej????
ja się zastanawiam nad tym z azulenem tzn to rumianek chyba jest ten azulen
Narek.............cóż za mo-hery..... boskie

Edytowane przez Smerfetkaa
Czas edycji: 2009-09-04 o 20:20
Stary 2009-09-04, 20:23   #2872
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
a które petrole tak dokładniej????
ja się zastanawiam nad tym z azulenem tzn to rumianek chyba jest ten azulen
Masz racje - wikipedia :
Cytat:
Koszyczek rumianku (Anthodium Chamomillae) - Surowcem są kwiatostany w postaci koszyczków. Zawierają nie mniej niż 0,3% azulenów. Wyciągi z rumianku wykorzystywane są w: lotionach po opalaniu (zmniejsza rumień i łagodzi oparzenia słoneczne i termiczne I i II stopnia), produktach do pielęgnacji skóry niemowląt, kremach do skóry podrażnionej, zaczerwienionej i zmienionej zapalnie, kosmetykach do kąpieli, preparatach oczyszczających, maseczkach i ampułkach. Przeciwdziała stanom zapalnym skóry. Dodatkowo znalazł zastosowanie jako środek przeciwskurczowy układu pokarmowego.
Ja akurat mam ten do ciemnych wlosów ale one się chyba jakoś znacząco składem nie różnią szczerze powiem ze mi o rybka czy do ciemnych czy do jasnych bo moje wlosy nie reagują zupełnie na naturalne metody rozjaśniania/przyciemniania, nawet słońce nie zmienia ich koloru
Stary 2009-09-04, 20:25   #2873
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość

Ja też miałam motyw miłości a dokładnie miłość jako uczucie ponadczasowe, łatwy i przyjemny temat

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 20:28   #2874
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Masz racje - wikipedia :

Ja akurat mam ten do ciemnych wlosów ale one się chyba jakoś znacząco składem nie różnią szczerze powiem ze mi o rybka czy do ciemnych czy do jasnych bo moje wlosy nie reagują zupełnie na naturalne metody rozjaśniania/przyciemniania, nawet słońce nie zmienia ich koloru
ja mam jasne, tzn z natury to jakiś średni mysi blond będzie, no ale teraz mam troche jaśniejsze i tak się zastanawiam... czy mogłabym sobie stosować produkty do ciemnych włosów, np amle, czy coś (już nie pamiętam które to były) bo odrosty jakie mam (tylko jednocentymetrowe) są ciemniejsze od reszty - farbowanej... może takei kombionowanie z tymi produktami zmniejszyłoby kontrast
tak sie zastanawiam
Stary 2009-09-04, 20:30   #2875
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam jasne, tzn z natury to jakiś średni mysi blond będzie, no ale teraz mam troche jaśniejsze i tak się zastanawiam... czy mogłabym sobie stosować produkty do ciemnych włosów, np amle, czy coś (już nie pamiętam które to były) bo odrosty jakie mam (tylko jednocentymetrowe) są ciemniejsze od reszty - farbowanej... może takei kombionowanie z tymi produktami zmniejszyłoby kontrast
tak sie zastanawiam
Wiesz to w znacznej mierze zalezy od indywidualnej wrażliwości włosów możesz pokombinować - napewno Ci nie zaszkodzi
Stary 2009-09-04, 20:30   #2876
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też dzisiaj ćwiczyłam, zrobiłam 8 minute buns i miałam już dosyć, ciekawe czy będę miała zakwasy jeśli nie to będę robiła te ćwiczenia które rozpisał mi Tż czyli przysiady, wykroki i wspięcia bo po nich miałam niezłe zakwasy w udach, łydkach i pośladkach czyli oznacza że działają
Cytat:
Ja dzisiaj znów ćwiczyłam - czuj się zmotywowana
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 20:32   #2877
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Hair Active z winianem karnityny ()
Skład: Aqua, SLeS, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Chloride, Citric Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Laureth-2, Polyquaternium-10, PEG-& Glyceryl Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Salicylic Acid, Panthenol, Carnitine, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Tartaric Acid, Propylene Glycol, Hydrolyzed Keratin.

Jak tak przepisałam, to ten skład dłuższy się wydaje No i oczywiście nie wierzę w cuda, jakie mi obiecują, liczę na to, że mi umyje włosy i tyle Jest jeszcze tonik z tej serii, ale jego składu nie czytałam niestety.

Stary 2009-09-04, 20:35   #2878
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz to w znacznej mierze zalezy od indywidualnej wrażliwości włosów możesz pokombinować - napewno Ci nie zaszkodzi
i tak zrobię, pokombinuję, póki co poszukam wątku o tych naturalnych metodach
Cytat:
Hair Active z winianem karnityny ()
Skład: Aqua, SLeS, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Chloride, Citric Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Laureth-2, Polyquaternium-10, PEG-& Glyceryl Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Salicylic Acid, Panthenol, Carnitine, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Tartaric Acid, Propylene Glycol, Hydrolyzed Keratin.

Jak tak przepisałam, to ten skład dłuższy się wydaje No i oczywiście nie wierzę w cuda, jakie mi obiecują, liczę na to, że mi umyje włosy i tyle Jest jeszcze tonik z tej serii, ale jego składu nie czytałam niestety.
szkoda że keratyna na samym końcu
Stary 2009-09-04, 20:40   #2879
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Narek dopiero teraz spojrzałam w link w twoim podpisie, masz PRZEPIĘKNE włosy nie wiem czy dobrze myślę, ale chyba również masz cienkie? Takie włosy to moje marzenie
Dzięki wielkie Tak, mam cienkie i niezbyt gęste włosy(mają jakieś 7-7,5 cm obwodu w kucyku)

Cytat:
Motywujcie, motywujcie
Chętnie się przyłączę, jak tylko rozruszam mięśnie brzucha Póki co przy każdym ruchu czuje dosłownie wszystkie

Cytat:

Cytat:
Wszystkie Ja nie dałabym rady Pewnie będę robić tylko pośladki i może nogi choć nad brzuchem też przydałoby się popracować
Wszystkie, ale z przerwami Nie dałabym rady bez przerw, przy ABSie boli mnie kark, muszę poczytać o tym w necie, bo pewnie źle brzuszki robię Niby w tym wielkiej filozofii nie ma, ale coś knocę

Cytat:
Penelopa Cruz na mnie nie działa, ale większość reklam Garniera owszem Oprócz tej serii bez sylikonów i z odżywkami w sprayu

Cytat:

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj znów ćwiczyłam - czuj się zmotywowana
U mnie też już wszystkie 8 były Miałam moment kryzysu przy bunsach, ale zawzięłam się i jakoś to poszło
Jutro za to nie zwlokę się z łóżka Dzisiaj każdy mięsień czuje, a jutro dopiero będzie ciekawie

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 20:40   #2880
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:

szkoda że keratyna na samym końcu
Rzeczywiście szkoda, ale i tak niewiele by dało inne umiejscowienie, bo szampon moim zdaniem za krótko trzymamy na głowie, żeby to dało spektakularne efekty. Co innego tonik, chyba poszperam w poszukiwaniu składu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości