|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
Ja bym się nie zastanawiała na Twoim miejscu, tylko brała ![]() Cytat:
|
|
|
#1772 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja ma sprawdzian w środę z bio
|
|
#1773 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MA dosyć po podstawówce, jak była w trójce klasowej i musiała organizować każdą choinkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ile masz na to dni? ![]() Cytat:
trzy godziny ![]() Uczem siem ![]() Już mam w czym, w takiej jednej sukience pójdę ![]() Cytat:
![]() Ja też chcę, ale nie mam kortów Ale tenis jest na liście "jak już pójdę na studia, do dużego miasta, to..."![]() Napisałam 440 ![]() U mnie wersja uaktualniona: w praktyce wyjdzie 32 godziny +wdżwr... ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj tak sobie stoimy w w 7-8 osób przy szczycie schodów, że prawie nie da się przejść i idzie jakaś klasa pierwsza. Idzie i idzie, a my tak:"jej, ile ich" "ze 40 pewnie..." " tak, jeszcze niech was tam ze 20 wyjdzie" a jeden kolega w końcu "a brzydkie wszystkie! fee" Aż musiałam zagooglować jak to na poziomie angielskiego CAE, to daleko mi
|
|||||||
|
|
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam zamiasr jutro większość ogarnąć
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
DSD II to po prostu taki certyfikat z niemieckiego
Wiem bo w moim liceum robią
|
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
witam w klubie
![]() Cytat:
Dziewczyny wyglądają niektóre jak z podstawówki
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cały czas słówek? ![]() O, to całe szczęście Nie to , żebym miała coś do Twojej figury, bo śliczna jest ![]() Jak to zrobiłaś? Przekaż mi tę magiczną sztuczkę
|
|
|
#1778 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z jakiego powodu?
|
|
|
#1780 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I są jakieś kryteria kto ma pieszeństwo itd. sportowcy i ci co dobrz się uczą mogą pierwsi zadecydować czy tańczą. Głupie to ![]() Na poniedziałek. I 5 kserówek wypełnić Cytat:
![]() Szkoła + nauka + nieregularne posiłki. Ja zawszę chudnę w roku szkolnym. ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
![]() Ale poloneza się raz w życiu tańczy. A coś o English Public Schools ![]() Cytat:
Ja jakbym chciała to bym magła, ale żem leń ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14076943] u mnie w szkole jest taki wieeeeeeelki hol i na nim tanczymy poloneza . wszyscy, tzn kto chce ![]() [/QUOTE] U mnie też na holu jest studniówka. Na 1 i 2 piętrze są klasy w których siedzimy a na holu jest impreza. Właściwie na górnym i dolnym ale na dolnym jest kapela a na górze tylko głośniki stoją. Ale fajnie jest
|
||||
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy ktoś ma 5220 ? ![]() bo ja chcę taaki;DD
|
|
#1782 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam taką pokręconą sytuację, ale spróbuje to prosto wyjaśnić.
Jestem na rozszerzonej biologii. Szłam do LO z marzeniami o studiowaniu psychologii, na której wymagana jest bio. A teraz jak sobie pomysle o tym co było w pierwszej klasie, te wszystkie roiślinki itd. To jakas masakra nic z tego nie pamiętam. Po za tym te wszystkie cykle Calvina, Krebsa..ugh...nie wspominam tego miło. Nie dam rady powtórzyć 1 klasy i nadrobić braki z 2. A w dodatku w chwili obecnej jestesmy w połowie podręcznika do 2klasy.Po za tym pojawiła się kwestia materialna. W moim miescie nie ma psychologii, a nie wiem czy miałabym nawet kase, żeby utrzymać się w innym mieście. Jednak ostatnio sprawy materialne przesunęłam na bok, będe startować po za moje miasto, ewentualnie na psychologię, o ile znajdę jakąś uczelnie która wymaga WOS. Z biologią sobie nie poradze, WOS myśle, że jakoś ogarne. Nie mam innego wyjścia. Po za tym biorą pod uwagę kierunki w moim mieście, to sama biologia nie przydałaby mi się na nic, bo na większośc potrzebna jest bio + chemia lub fizyka, a te przedmioty odpadają. Dlatego decyduje się na WOS i rozszerzony polski. U siebie składam na pracę socjalną i nie wiem na co jeszcze . I na prawo na KUL. Mam nadzieje jednak, że w moim mieście otworzą jakieś nowe, ciekawe kierunki.
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
A ma któraś może samsunga avile?
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
nie mialam go, ale jest bardzo ladny ![]() to ja spytam, jaki wogole telefon polecacie wysuwany?;p ale nie dotykowy tak do 500zl
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#1785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
----------- Co do telefonów to nie polecam Samsunga J600
|
|
|
#1786 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Ja to w ogóle żadnych Samsungów nie polecam
|
|
#1787 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to te same, co wczoraj pisałam ![]() P. jak P., ale byłoby mi zimno ![]() Tak jak Karolina napisała: Cytat:
ale ja nigdy nie chudłam, tylko teraz nie jem słodyczy i wszystko mam dietetyczne, to chudnę przynajmniej na razie, zobaczymy, jak dalej...Cytat:
![]() ![]() ale w sumie sama nie wiem, jak jest ![]() Mój kolega ma. Poza tym, zę to samsung, to bardzo fajny ![]() Cytat:
, ale może mi się wydaje)Dlatego tylko NOKIA z KLASYCZNĄ BUDOWĄ
|
||||
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny
mam problem co mam im podyktować do zeszytu i wogle jak mam opowiadać
|
#1789 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi najbardziej odpowiada ![]() hmm, że tak to ujmę -> też nie mam, w ogóle nie mam ochoty na tą studniówkę. -.- Cytat:
Cytat:
![]() ja mam ![]() chciałam dzisiaj porobić coś do szkoły, ale zmęczona jestem. Byłam dzisiaj u orto i już mnie boli. I w ogóle humor dzisiaj nie dopisuje mi. A weekend mam zamiar siedzieć w domu i nigdzie nie wyłazić. a teraz wystawię coś na allegro.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-09-04 o 21:46 |
|||
|
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spostrzegawcza jestes ![]() ja mam tego LG shine (na zmiane z innym) juz 2 lata o ile dobrze pamietam, i jestem zadowolona, tylko ile mozna go miec ![]() mam słabość do wysuwanych
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
I nie zrobiłam dzisiaj tego, co chciałam
![]() Idę spać, a jutro wstaję o świcie i będę wszystko robiła ![]() Dobranoc, Żbiki
|
|
#1792 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
certyfikat ;0 mam probny ustny niedlugo, a do grupy doszlam bardzo pozno i sie boje... to na poziomie CAE? O Boziuńciu... ;p nie wiedzialam nawet. myslalam, ze moze ktoras z was robi ;> ja i ten nieszczesny niemiecki ;p ale dziouchy bylam 2 tygodnie w Niemczech na stypendium i po prostu... ja chce wakacje;(
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
dobra ja się z Wami żegnam na dziś, dobranoc bażanty, dziunie, lamy, żbiki i co tam jeszcze
![]()
|
#1794 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14073770]bylam dzis w ksiegarni po vademecum z operonu z chemii i biologii ale nie bylo... nie wiem wogole na co sie porywam...![]() ![]() znacie jeszcze jakies w miare szczegolowe repetytoria albo vademecum? jesli tak to bylabym wdzieczna ![]() o o a moze ktos wie gdzie w krakowie moglabym to dostac? myslicie ze w empiku by byly?[/QUOTE] Mi sie empik nigdy podrecznikowo nie kojarzy, jesli tak nie jest wyprowadzcie mnie z bledu^^ Mi sie dobrze uczy z cegly z wyd. Świat ksiązki 'Biologia zamiast korepetycji' takie kompendium o;d Ale odrazu mówię, że chemia z tej samej serii jest do kitu... Operonowskie zamawiam w okolicach poniedziałku I zaczynam, według tego ich kalendarza;dCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Relaksuj się przez weekend i szafnij to![]() Cytat:
Ja dzis swoje prawko odebralam, jutro pierwsza legalna jazda ![]() ______ Wiecie, ta szkoła to jakiś dramat jest.. Dowalili mi tych fakultetów i siedze codziennie praktycznie od 8 do 15-16 w szkole. Ciekawe kiedy mam się uczyć do tej matury, o której zresztą mówią CIĄGLE. Na poniedziałek muszę mieć wybrany temat na ustny polski i propozycje utworów, które do niego wykorzystam, paranoja. Najlepsze jest to, że każdy nauczyciel podkreśla, że "w tym roku nie ma zabawy i nas przyciśnie". Wspaniale, tylko po co z takiej historii czy przedsiębiorczości, skoro jesteśmy biol-chem Najbliższy miesiąc życia już mam oczywiście zaplanowany, 2 klasówki wpisane są, o kartkówkach nie myślę, bo to boli xdJest piątek, dobry koncert w klubie pod miastem, a ja od 30min siedze ze szczerym przekonaniem, że zaraz się ruszę i zacznę matme powtarzać (to, że jest próbna pod koniec września słyszę średnio raz na 45min). Ahh no i ciekawostka dnia - na religii mamy lektury <dobrze>. Nie bijcie, że tu nie zaglądałam z 3 dni ;D |
|||||||
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
efcia - zadowolona z avili jestes?
![]() frankee - pytałam się bo moje LO robi te DSD xD
|
|
#1796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli psychologia jest Twoim marzeniem, to wiesz, zawsze będziesz tego chciała... ![]() Cytat:
a co tam na allegro wystawiasz? ja też się przymierzam ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- dziś dowiedziałam się, że moja stara pani od polskiego nie poszła na zwolnienie, bo coś jest nie tak z ciążą czy źle się czuje, tylko dyrekcja doszła do wniosku, że lepiej będzie dla nas mieć od początku roku kogoś nowego. ale już mówiłam jak jest. ![]() nie wiem co z tym zrobimy. pani chce nam pomóc i chce wrócić do pracy. ale pewnie połowa klasy bedzie wolala zmienić obecną nauczycielkę, na taką która uczy w szkole i dociągnie nas od teraz do matury. ale ja nie chce. chce mieć starą do kiedy się da, żeby pomogła z prezentacją a potem to mi wisi... ech. same problemy od początku roku. nie podoba mi się to. o nie. bardzo bardzo nie podoba. i jeszcze dupa była z shishy, ale w sumie i tak dobrze się bawiłam ![]() wyluzowałam się, jutro pojeżdżę eLeczką, ogarnę czego trzeba się pouczyć i jakoś to będzie... mam jakąs ochotę na wszystko i zaczynam w końcu spokojniej podchodzić do m. bo wszyscy byli maturzysci to powtarzaja... ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- dziś piątek a tak mało was
|
||
|
|
|
#1797 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam to samo, na początku liceum w ciągu dwóch tygodni schudłam 4 kg. I dalej tak mam w ciągu roku szkolnego. Aż się boję pomyśleć co ze mnie zostanie po maturze ![]() Cytat:
Tu się nie zgodzę. Historia a wos to dwa różne światy - nie mówię o samej treści, ale o ilości materiału. Z historii jest ogrom wiadomości, dat, postaci, wydarzeń i w ogóle mnóstwo informacji i faktów, z wosu zdecydowanie mniej. A podstawa z wosu jest ponoć najłatwiejszym przedmiotem do zdania, przynajmniej tak słyszałam, dużo ludzi, którzy nie wiedzą, co zdawać, bierze wos na podstawie. Rozszerzenie jest już zdecydowanie trudniejsze, ale i tak nijak ma się do historii.
|
|
#1798 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zresztą wydaje mi się, że to zdecydowanie dla humanistów, a ja do tej grupy na bank nie należę..edit: po przeczytaniu naszych wypowiedzi ponownie stwierdzam, że każdy maturalny przedmiot ma swoje dobre i złe strony, kwestia wybrać mniejsze zło:F Edytowane przez ladyanx Czas edycji: 2009-09-04 o 23:28 |
|
|
|
|
#1799 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale nie znam się natomiast zbytnio na chemii, fizyce czy biologii, więc to zależy od indywidualnych predyspozycji. Dla mnie nauka o jakichś konkretnych zagadnieniach z przedmiotów ścisłych to zwykle czarna magia, ale np. dla jakiegoś ścisłowca taką męką może być nauka o prawie, polityce, historii czy literaturze, a dla mnie z kolei to czysta przyjemność. Każdy ma swoje zainteresowania i swoje mocne strony i tak jak piszesz - trzeba na maturze wybrać mniejsze zło
|
|
#1800 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to zależy od zainteresowań itd. a WOS a historia to dwie różne bajkiCytat:
idę spać, dobranoc żuczki
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

no i z wosem R. mam znacznie większe szanse, wiadomo. Odradzasz mi?
Próbny rozszerzony zdałam na 56%, nie jest to szczyt marzeń, ale i nie tak strasznie źle. 

A etnologia fajna sprawa, to musi być ciekawy kierunek
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
. Zawsze jest walka bo wiadomo każdy by chciał zatańczyć 

Ale tenis jest na liście "jak już pójdę na studia, do dużego miasta, to..."
Mam zamiasr jutro większość ogarnąć 

i teraz nie wiem czy isc czy zająć się biologią