|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
U mnie co roku jest studniówka w skzole, gdyż dyrektor stwierdził, że póki on tu rządzi inaczej nie będzie ![]() Jak się uda to nie wiem jak się Wam odwdzięczę ![]() Ja już jestetm 3 rok bo w pierwszej klasie mnie wybrali i do tej pory tego nie zmieniaja... Tyle że ja nie robie nic bo zostałam do tego zmuszona a jak wiadomo z niewolnika nie ma robotnika. Tzn jak cos trzeba gospodarzowi pomoc to sie pomoże ale specjalnie sie do tego nie rwę. Zresztą on sam sobie swietnie radzi ![]() A ja dzisiaj mam 18 I biorę jasne rurki i różową dłuższą koszulę z krótkim rękawem
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Problemów studniówkowych nie mam, bo na nią nie idę.
Dziewuchy, wystarczy raz napisać, nie zwróciłam uwagę, teraz juz zajrzałam na pierwszą
|
|
|
|
#1743 |
|
Konto usunięte
|
bylam dzis w ksiegarni po vademecum z operonu z chemii i biologii ale nie bylo...
nie wiem wogole na co sie porywam...![]() ![]() znacie jeszcze jakies w miare szczegolowe repetytoria albo vademecum? jesli tak to bylabym wdzieczna ![]() o o a moze ktos wie gdzie w krakowie moglabym to dostac? myslicie ze w empiku by byly? |
|
|
|
#1744 | |||
|
Konto usunięte
|
wiadomo
![]() no tak później będzie tylko łatwiej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wróciłam zła, mam beznadziejny plan na poniedziałek i w ogóle padam ![]() miłego popołudnia wam |
|||
|
|
|
#1745 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() zebranie jest 24 wrzesnia. wtedy wybiora ten caly komitet. Cytat:
![]() u mnie w klasie gdzie mamy rozszerzenie historii zdaje ten przedmiot tylko jedna osoba hmm, niewiem czy bede w domu ale jakby co to pisz, bo siedze czesto na niewidocznym a jak mnie nie bedzie to Ty bedziesz o 20 i bedziemy wtedy razem ? a to Dziewoje to gdzies w jakims kabarecie bylo :mysli: .... juz wiem Kabaret Moralnego Niepokoju a tytulu skeczu nie pamietam[QUOTE=parodia;14072978Z nowości: jestem znowu zastępcą czyli załatwienie wszystko robimy razem, zbieramy za to laury ale jak coś źle, to odpowiedzialność klasowa nie idzie na mnie ![]() A na poniedziałek mam 3 strony a4 słówkuff z angola, policzę ile to będzie ![]() A jutro 18 i nie mam się w co ubrać [/QUOTE]u nas dzisiaj wybieralismy samorzad. chcieli mnie wziac na gospodarza Cytat:
![]() ------ czeeesc ![]() jak ja uwielbiam S fajny dzien. w szkole kiermasz byl kiermasz ksiazek., nielegalny handel ![]() ale mam fajny humor, to dlatego ze jutro wolne ![]() Cytat:
a czemu nie idziesz jesli mozna spytac ? ![]() edit: w ogole bede miala pozniej tematy na prezentacje na polski , kumpela mi przesle na poczte Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-09-04 o 15:50 |
||||
|
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14073863]ale ze dzis masz urodziny czy impreze 18 ?
[/QUOTE]Dzisiaj impreza Ja swoją w lutym miałam:P Więc juz mi do 19 bliżej :P
|
|
#1747 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też nigdy nie grałam w tenisa. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14073863] fajny dzien. w szkole kiermasz byl kiermasz ksiazek., nielegalny handel ![]() [/QUOTE] Czarny rynek? ![]() --- Wróciłam niedawno i stwierdziłam, że dziś jestem trochę mniej zmęczona, może zaczynam się przyzwyczajać. A teraz... weekend, weekend, weekend! ![]() Miłego popołudnia dziewczęta
|
|
#1748 |
|
Rozeznanie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14073863]tez nigdy nie grałam w tenisa
![]() u mnie w klasie gdzie mamy rozszerzenie historii zdaje ten przedmiot tylko jedna osoba u nas dzisiaj wybieralismy samorzad. chcieli mnie wziac na gospodarza ale ze dzis masz urodziny czy impreze 18 ? ![]() jak ja uwielbiam S fajny dzien. w szkole kiermasz byl kiermasz ksiazek., nielegalny handel ![]() ale mam fajny humor, to dlatego ze jutro wolne ![]() edit: w ogole bede miala pozniej tematy na prezentacje na polski , kumpela mi przesle na poczte tez nigdy nie grałam w tenisa, warto by kiedyś spróbować ![]() ja od razu zaznaczyłam, że nie chce być porzewodniczącą klasy, nie tej klasy musiałabym najpierw polubić klasę [wkurza mnie dość, irytują mnie niektórzy ludzie]. W gimnazjum byłam w 3 klasie przewodniczącą, jesli chodziło o tamtą klasę to ja uwielbiałam.o to samo miałam pytać ![]() a o książki prosza się ludzie z 2 klas, na korytarzach porozwieszane są ogłoszenia kto ma jakie książki i podane nr gg do kontaktu. tez się ciesze z weekendu, ale z drugiej strony obawiam się, że zmarnuję go na jakieś pierdoły a chciałabym coś pożytecznego zrobićja już wybór tematu mam za sobą [chociaż nasz polonistka podczas omawiania ich z nami dawała przy niektórych komentarze typu: licze na to, że żadna z Was tego nie wybierze". Mój temat ma być omówiony na następnej lekcji. Ciekawe co powie.]
staram się ogarnąć rzeczywistość ![]() Edytowane przez elajna888 Czas edycji: 2009-09-04 o 16:14 |
|
|
|
#1749 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kochane Żuczki
Cytat:
. Zawsze jest walka bo wiadomo każdy by chciał zatańczyć ![]() Cytat:
. Ale i tak nam wciśnie. A kur ma ze 20 to produkują. No i wiejskie jajka faktycznie o wiele lepsze. Nie pamiętam już kiedy jadłam takie ze sklepu.Cytat:
.Też mi wmawiają, że po biotechnologi to ja nie będę miała co robić w Polsce. Ale to moja sprawa. Jak nic tu nie znajdę to wyjadę. A może w ciągu 6 lat powstaną jakieś miejsca pracy. Nie wiadomo. Wiem Cytat:
Jeszcze czołówkę wymyślamy. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Z anglika zadała nam jakiś durny esej do napisania |
|||||||
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Martyna
Łomża. I zdaję wos, jeszcze nie wiem czy P, czy R no i polski R, na pewno. ![]() znajoma twarz ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14058075] edit: z polaka podala nam ile musimy lektur przerobic i wyszło ...20 ksiazek. w tym 6 lektur-fragmenty.[/QUOTE] Ja mam to samo plus rozszerzenie, polonistka nam wyliczyła, że jak nic nie przeczytaliśmy przez wakacje, to musimy czytać 256 stron dziennie, żeby się ze wszystkim wyrobić ![]() Cytat:
już 3-ci rok jestem zastępcą, bo im tak wygodnie i nikt się do takiej funkcji nie rwie, bo po co im dodatkowa odpowiedzialność? A gospodarz się nie poczuwa i jak trzeba iść poprosić do dyrektorki o zwolnienie klasy albo coś, to oczywiście ja. ; ) ale cóż, potem ja mam punkty do zachowania, nie oni Dziewczyny, weekend! Ja chyba idę dziś do klubu na wieczorek disco polo ( ) z przyjaciółkami, chociaż jeszcze nie wiadomo, czy damy radę się zorganizować, ale muszę odetchnąć po tych 3 dniach nieustannego spinania się na dźwięk słowa 'matura'. ; )
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-09-04 o 16:34 |
|
|
|
|
#1751 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cwaniara ![]() A co Ty tak ciągle słówka masz? I co z nimi robisz? Przetłumaczasz? ![]() To idź nago [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14073770]bylam dzis w ksiegarni po vademecum z operonu z chemii i biologii ale nie bylo... nie wiem wogole na co sie porywam...![]() [/QUOTE]A może zamów. Wyjdzie taniej pewnie ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14073863]hmm, niewiem czy bede w domu ale jakby co to pisz, bo siedze czesto na niewidocznym a jak mnie nie bedzie to Ty bedziesz o 20 i bedziemy wtedy razem ? a to Dziewoje to gdzies w jakims kabarecie bylo :mysli: .... juz wiem Kabaret Moralnego Niepokoju a tytulu skeczu nie pamietam[/QUOTE]O 20 też pewnie będę. Dziś mam zamiar siedzieć w domu A jutro się umówię z Nim ![]() Cytat:
------------ Wróciłam z siłki ![]() Dziś przeczytam sobie coś, może zajrzę do biologii, jak będzie coś ciekawego w tv to obejrzę i ... pospamuję dziś z Wami ![]() Edit: Cześć blue_apple
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-09-04 o 17:02 |
|||
|
|
|
#1752 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szybko wam sprawdziła :PCytat:
w sumie dalej jestem, tego właśnie najbardziej nienawidzę z chodzenia do szkoły :/a ja w tenisa raz grałam i od zawsze chciałam się nauczyć, no ale.. wiadomo ![]() powiedz potem jak było ![]() ja dziś idę na sushi i shishę ![]() Cytat:
gratuluję ![]() i ile tych słówek? też mam zawsze problemy z ubraniami... ![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14073770] o o a moze ktos wie gdzie w krakowie moglabym to dostac? myslicie ze w empiku by byly?[/QUOTE] empik, allegro. Cytat:
![]() widzę, że się zgadzamy w wielu kwestiach ![]() a te dziewczyny, które umieją te zadania gramatyczne na ang R, macie sposób na naukę tego a jaki temat ?Cytat:
disco polo :P---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- o nieee, tzn że bedzie mega spam, a ja zaraz wychodzę właśnie jak zwykle spóźniona. przez wizaż ![]() a z tymi cenami że na stronie są ila za kg to ja wiem, ale skad wiedziec ile wazy książka ?
|
|||||
|
|
|
#1753 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej;*
Cytat:
Cytat:
. Wogóle nareście w domu, jakoś wytrzymałam, wróciłam głodna i jak zwykle pustki w moim domu i musiałam zjeść nie zdrowe jedzenie Jakoś mam dziś głupi dzień, ide chyba męczyć ty Chłopów, bo w poniedziałek zaczynamy omawić.
|
|
|
#1754 | |||||
|
Raczkowanie
|
Spamery jedne!
Stwierdziłam że w koncu muszę do Was zajrzeć bo to nie może tak byc miałam wejsc wczoraj, ale tak mnie łeb bolał że już nie dałam rady... z resztą mogę Was pocieszyć, u mnie plan wygląda mniej więcej tak, że co drugi dzień mam na zerówkę i do 15-16 lekcje, dzień w dzień nie wierze w ogóle co sie dzieje, bo maturzyści powinni miec troche wiecej luzu, a tu wychodzi na to ze mamy najwiecej wiecej godzin niz I i II klasy jakies 36 + wychowanie do zycie w rodzinie (obowiazkowe!), dodatkowe lekcje z matmy i chemii bo nauczyciele maja dodatkowa godzine ktora maja wykorzystac z jakas konkretna klasa albo maja zrobic kola dla maturzystow. Bez sensu...Poza tym juz nam zadaja mnóstwo rzeczy, w poniedzialek mam chlopow, na srode wesele, a na za tydzien po weselu przedwiosnie... problem tylko jest taki, ze zadnej ksiazki nie przeczytalam ![]() Ale trzymam sie dzielnie, przynajmniej mam rozrywke w szkole obserwując pierwszaki ![]() ---------- [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;14025191]wlasnie o korkach myslalam... nie wiecie ile to moze kosztowac? no i studenta czy lepiej jaiegos nauczyciela?[/QUOTE] Ja płacę u babki 30 z godzine, do studenta tez chodzilam, ale ze zupelnie nie mial czasu bo raz ze mial swoje studia to jeszcze dawal korki innym osobom i chodzil jeszcze na jakis koła wiec dalam sobie spokoj, chociaz placilam tylko 20 zl/hCytat:
Cytat:
Haha, moja sorka od chemii zawsze mówi do nas "proszę państwa" albo kiedys (w tamtym roku) mowila o alkoholu etylowym, cos tam opowiadala, jakas historie i żeby uwiarygodnić swoja opowiasc dodala z taka przejęta miną "na własne oczy słyszałam!". Kobieta ma swój świat ![]() Cytat:
i w sumie tak samo skończył jak ten u CiebieCytat:
wyubierane i wymalowane to takie, że nic tylko siasc i płakac, jeszcze udaja wielce obeznanych we wszystkim... w ogole dzialaja mi tylko na nerwyCytat:
U nas wszystkie klasy musza tanczyc poloneza, a ja wlasnie nie mam za bardzo ochoty ![]() Mnie tez wszyscy dookola mowia ze po biotechnologii nie ma pracy, jak juz to za granica i w ogole zebym na to nie szla kierunek wg mnie bardzo ciekawy i moze faktycznie otworza jakies nowe miejsca pracyja bym chciała się nauczyć grać w tenisa, ale nikt ze znajomych nie umie
|
|
#1755 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam problem studniowkowy - nie mam z kim isc.... Jak sie ciesze ze juz weekend! I mam tyle zadane... Trzeba sie wziac do roboty!!
|
|
#1757 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tzn. jest jeden osobnik z którym miałam baaardzo bliski kontakt przez dłuższy czas, ale...ale kontakt sie urwał zobaczymy jak będzie dalej...chyba za chwile wezmę ogarnę niektóre prace domowe, żeby mieć trochę z głowy
|
|
#1758 |
|
Raczkowanie
|
W ogóle to co ja widzę - nowe emotki
![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym chcę Wam oznajmic iż... w mojej wiosce w niedzielę zagości nie kto inny jak Doda i Danzel ![]() i teraz nie wiem czy isc czy zająć się biologią![]() Z tą studniówką to u mnie tez będzie problem, bo nie mam Tża i nie bede miala z kim isc, ale... w sumie to wole isc sama niz z "kolegami" z klasy
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będą się drzwiami i oknami dobijali ; ))
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalne mają ciuchy i fajne takie dłuższe fryzy'd
|
|
#1761 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale jak chłopcy... to dobrze, jest przynajmniej na co popatrzec, bo u mnie same jakies takie dzieci, co bardziej na gimnazjum jeszcze sie nadaja niz LO
|
|
#1762 |
|
Raczkowanie
|
hej baby, wlasnie wrocilam do domu po jakze ciezkim tygodniu;p zaklimatyzowalam sie w mieszkaniu (chyba pokocham gotowanie;D) i zdazylam oswoic sie z KIELBASA...:| i tak oto weekend tez spedzam z KIELBASA! 50 zadanek
mmmmm ;p robi ktoras z was DSD II ?
|
#1763 | ||||
|
Konto usunięte
|
dyrekcja sam organizuje te kiermasze takze wiesz
Cytat:
wogole w gim bylam cały czas gospodarzem![]() a ogloszenia tez wisza na słupach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wychodze z dziewczynami na jakies piwo czy cos ale jutro koniecznie mi napisz ![]() Cytat:
--------- w ogole dowiedzilam sie ze tez bede miala w szkole wychowanie do zycia w rodzinie czy jakos tak za miesiac az nauczycielka przyjdzie z macierzynskiego. po pierwszej lekcji mamy zdecydowac sami czy bedziemy chcieli chodzic na ten przedmiot czy tez nie. a teraz zmykam z dziewczynami na jakis maly relaks ![]() milego wieczoru Dziunie
|
||||
|
|
|
#1764 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A na jakie studia się wybierasz? Jeśli Ci wos niepotrzebny do rekrutacji to się zastanów czy warto zabierać się za R, ale z drugiej strony materiał z wosu nie jest bardzo obszerny, więc spokojnie da się go przyswoić Cytat:
Ja dziś siedziałam na przerwie koło pierwszaków i nasłuchałam się ich wrażeń co do nauczycieli, uśmiałam się, biedni nie wiedzą jeszcze, co ich czeka ![]() --- Muszę w ten weekend wziąć się za naukę, już mam sporo zadane. Ale póki co nie myślę o tym i cieszę się, że nareszcie piątek
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Frankee - ja nie robię co prawda tego DSD II ale ciekawa jestem w jakim mieście chcesz zdawać bo zapewne chcesz..
|
|
#1766 |
|
Zadomowienie
|
Hej ;d
Kuźwa, wróciłam po pierwszym tygodniu szkoły. Bo mieszkam na stancji w Zielonej. Nie mam swojego laptopa, więc nie mam neta ;/ Co tam? ;**
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
A co to jest?
![]() Cytat:
![]() Jeszcze Doda jak Doda, ale DANZEL ?! ![]() ![]() "Don't you know, pump it up" ![]() ![]()
|
|
|
#1768 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na etnologię prawdopodobnie , chciałabym na UW, ale.. no i z wosem R. mam znacznie większe szanse, wiadomo. Odradzasz mi? Próbny rozszerzony zdałam na 56%, nie jest to szczyt marzeń, ale i nie tak strasznie źle. ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
Aaa co! Danzel, miłości moja, hit gimnazjalnych przytupajek ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-09-04 o 19:30 |
||||
|
|
|
#1769 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A etnologia fajna sprawa, to musi być ciekawy kierunek
|
|
#1770 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
ja też chcę u mnie Dodę i Danzela smyczki mam pytanie ma któraś z was nokię 5130??? Bo mogę ją mieć, ale nie jestem pewna
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.

kiedy można?
U nas tak jest, ale jak w tamtym roku położyli taką matę typową jak na halę, to kładą wykładzinę.
ale jak coś źle, to odpowiedzialność klasowa nie idzie na mnie 

nie wiem wogole na co sie porywam...
nigdy nie trzymałam nawet w rękach rakiety 

wpadlam sie pochwalic bo zaraz do matmy siadam

szybko wam sprawdziła :P
ale nie wiem, jakoś poczułam dla odmiany, że nie boję się tej matury
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)