|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#362 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
|
|
|
|
|
#363 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ale nie dla mnie ja chyba bym sobie takimi oko wydłubała Aania.W dzieki za priv;* wiecie co, ja to już powoli wymiękam z tymi zespołami. powiedzcie mi, czy to normalne, że np jeśli chce podpisać umowę teraz ale na rok 2011 to w umowie będzie cena taka jaką im się wydaje, że będą mieli w 2011?nie powinna obowiązywać cena z tego roku albo chociaż trochę niższa niż na 2011? hmmm...
|
||
|
|
|
|
#364 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#365 |
|
Raczkowanie
|
w tym roku 3500, w 2011 - około 3700 + dopłata za dojazd czyli w moim przypadku około 100zł (w tą i z powrotem)
|
|
|
|
|
#366 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moim zdaniem powinna być talka jak za 2010, bo wkońcu co to za argument że co że na 2011 na pewno się podniosą, niech nie będą tacy pewni siebie a może cena spadnie bo spadnie zaineresowanie nimi, ryzyko twoje ale w cenie 2010 powinno być. |
|
|
|
|
|
#367 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Małgoś&Clovera
pięknych chwil (nie tylko jutro) z mężulkami, uśmiechu od ucha do ucha, pięknego wymarzonego ślubu, świetnej zabawy weselnej i niech Wam się wiedzie jak najlepiej..Od jutra już we dwoje! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bez Was to już nie to samo, ale takie życie... nie można całe życie mamusi (mamusiów Cytat:
![]() Cytat:
Paznokcie efektowne, ale nie w moim stylu. Chętnie za to zobaczę fotki z przedłużania rzęs Cytat:
Jeśli mogę coś zasugerować, to nie przejmujcie się tak tymi zespołami. Nie znajdziecie jedynego najlepszego, bo moim zdaniem nie ma takiego. Jest kilka super, świetnych. Rozumiem, że trudno się zdecydować. Ale takie szukanie, wertowanie itd w pewnym momencie się robi nużące i tylko bardziej mąci w głowie. Wiadomo, cena jest ważna, ale na rynku zespołów lubelskich jest mniej więcej podobna stawka, różnica może 500 zł. Oczywiście pomijam zespoły, które mają cenę 5 tys, na ich temat się nie wypowiadam, bo to już inna rozmowa
|
|
|
#368 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja również życzę wszystkim jutrzejszym PM wszystkiego Naj!! Zobaczycie pogoda będzie super a jak nie to i tak nie ważne. Jak to inne dziewczyny pisały jak będzie deszcz to pada na pieniądze czy tam za wami chłopcy będą płakać ![]() ![]() ![]() także jeszcze raz wszystkiego co najlepsze a później zdajcie nam obszerną relację i pokażcie zdjęcia
21.08.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/e32885f0c5.png http://www.abcslubu.pl/suwaczki/2002_03_01_112_4.png Edytowane przez Wioletaa Czas edycji: 2009-09-04 o 20:01 |
|
|
|
|
|
#370 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do mierzenia kiecek to różnie to jest, myslę że teraz to już nie trzeba się umawiać bo mniej jest PM mierzących swoje zakupione już suknie. Ja chodziłam najpierw w sobote i wszędzie mogłam poprzymierzać i nikt mi nic nie mówił że nie jestem umówiona (inna sprawa że nie chciałam przymierzać bo nie było co |
|
|
|
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
długość powalająca ![]() chociaż mi osobiście średnio się podobają - zupełnie nie moje klimaty.
|
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
heja
![]() dziewczynki powiedzcie mi coś na temat jakiś komisów z sukniami ślubnymi, mamy coś takiego w lublinie? i czy w ogóle coś fajnego można tam znaleźć? wybieram się w przyszłym tygodniu na takie małe rozeznanie co i jak i nie wiem nawet gdzie uderzać chcę najpierw zobaczyć co tam w komisach słychać zanim zacznę salony zwiedzać
|
|
#373 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie liczyłabym na to, że cena się zmniejszy.. przynajmniej jeszcze nie w 2011. jeśli zalezy Ci na tym zespole, podpisuj teraz umowę, bo czesto jest tak, że cena zwrasta wraz z pzybliżaniem się do owej daty, tzn. my podpisywaliśmy umowy z kamerzystą, zespołem, salą na początku lutego tego roku (na czerwiec 2010) . gdybyśmy decydowali się na nich teraz, byłoby drożej jeszcze... jak nic biznes ślubny kwitnie Cytat:
jak się da to fotki z ukrycia moja siostrzyca będzie pstrykać i będę się ujawniać, chyba, że wyjdę jak brzydal![]() ![]() a właśnie orientujecie się jak jest z wyprzedażami? czy to jest tak, jak w demi, że taniej można kupić suknie, które były mierzone przez cały rok?? bo wyczytałam, że tak właśnie jest i że cena obejmuje przeróbki. no i czy tak jest wszędzie? bo jeśli tak, to średnio mnie to urządza, bo jak rozmiar 38/40 przerobić na małe 34?? ostatnio mierzyłam spodnie w rozmiarze 32 i się utopiłam. swoją drogą to paranoja z tą rozmiarówką jest Cytat:
dziś ze wszystkimi trzeba się żegnać.. z mojej pracy dziś dwie moje psiapsiuły ulubione odeszły. były na dwumiesięczych praktykach i finito .. i jak ja 8 godzin na tym beznadziejnym stażu codziennie wytrzymam, to nie wiem.... a tu jeszcze żonki uciekają... mogę Wasz wątek podczytywać?? bo na pewno wiele przydatnych mi info (na przyszłość) znajdę ![]()
Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2009-09-04 o 20:32 |
||||
|
|
|
|
#374 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
będą już mężatkami, a tu co olałyście wrześniowe i październikowe PM, no nic, za 3 tygodnie do Was dołączęCytat:
|
||
|
|
|
|
#375 | ||
|
Kniaginia
|
Cytat:
niedługo, jeszcze trochę...i dołączę do was!!, a coraz samotniej się czuję - wszystkie pouciekały Cytat:
![]() Druga przymiarka poszła ok, stanęło na dwóch welonach, długi mgiełka będzie tylko do kościoła A mój tato stwierdził, że bolerko mnie ...uwaga: za mało okrywa jak do kościoła!!! |
||
|
|
|
|
#376 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#377 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#378 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sprawie zespołu. Jutro troche podzwonie i zobacze co i jak... Jak coś wybiore to Wam napisze. Całuje
|
|
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem na chwilke tylko na chwilke
![]() Jeszcze nie koniec dzisiejszego dnia eh nie dawno wróciłam z sali i biore się za sprzątanie domu hhehe w pore , ale mama już za mnie działa ![]() Dekoracja kościoła cudna, padłam poważnie, a to zasługaaa.... tajemnica ![]() Cieżko mi pisać z paznokietkami ale fajowe są może nie takie jak pokazywane wczesniej, ale takie zwyke z frencZem i wzorkiem eh to już jutro , nie chce tylko jednego by ten dzień szybko mi miną ![]() Pozdrawiam was , trzymajcie kciuki
|
|
|
#380 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#381 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze raz wszystkiego co najlepsze !!!!!!!!1 |
|
|
|
|
|
#382 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystkiego dobrego Malgosiu![]() Dla pozostalych jutrzejszych PM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Szkoda ze nasze wizazowe mezatki odeszly Edytowane przez madzikownia Czas edycji: 2009-09-04 o 23:42 |
|
|
|
|
|
#383 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powodzenia Tobie i pozostałym, dzisiejszym już PMkom
|
|
|
|
|
|
#384 |
|
Rozeznanie
|
Edytowane przez bernadeta85 Czas edycji: 2009-09-05 o 07:05 |
|
|
|
|
#385 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cóż, nie było mnie 2tyg. chyba a tu nie dość , że nowy wątek to już 11 strona i znów nie nadążam z czytaniem... Powiem tyle, że wariatkowato zamówiłam calutki różowy bukiet typu beidermaier Moja suknia nadal się szyje. Coraz mniej czasu ale jakoś powoli się chyba uda wszystko na czas zrobić![]() Smutno mi tylko bo zapraszaliśmy 130 najbliższych nam osób więc sala na max.88 była za mała i zrezygnowaliśmy. Tymczasem złożyło się tak , że potwierdziło nam tylko 60 osób..... a salę mamy taką do 170 plus salę do tańczenia osobno....Cóż okazuje się że śluby, pogrzeby, żałoby, ciąże....i lipa. Martwię się czy goście nam nie zginą w tej wielkiej sali, ale nie mam już na to wpływu. Chyba będziemy tańczyli i jedli na 1 sali bo nie wiem jak to będzie wyglądało na dwóch....szkoda....
|
|
|
|
|
|
#386 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, mojego Tż chrzestny też się nie zjawi, najlepszy przyjaciel mojego Tż też się nie zjawią bo bo jego żona ma termin porodu na ok 20-30 marca więc jeśli już to tylko do kościoła to już odpada 10 osóba jeszcze większośc z naszych gości nie wie o naszych planach więc ja liczę lekką ręką że ostatecznie będzue jakieś 140 może mniej.... Właścicielowi sali powiedzieliśmy że ok 170...
|
|
|
|
|
|
#387 |
|
Raczkowanie
|
dzięki za słowa "pocieszenia".
Jeszcze jedna moja obserwacja a propos wódki- ceny są różne w różnych miejscach ale zanim kupicie na weselicho Gorzką Żołądkową w konkretnym miejscu spróbujcie ją kupując jedną butelkę. Cena jest b.ważna ale smak też hehe To najczęściej podrabiana wódka w Polsce LOL. Żeby porównąć smak proponuję kupić piersióweczkę i półlitrówkę. Podobno tych małych nie opłaca się podrabiać. I też sami kupiliśmy taką która w smaku była bleeeeh nawet zmrozona smakowała gorzej niż jakakolwiek ciepła wódka. Nasz Starszy nie przełknął. także my już obczailiśmy porządną i luzik,ale mysle ze warto zwrocic uwage
|
|
|
|
|
#388 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do sukni ślubnych , to mi ostatnio wpadła w oko taka oto http://www.bestbridalprices.com/alfr...d7a353d8e36537 Zastanawiam się tylko jak by to było z poruszaniem się w niej , bo jakaś ciasna mi się troszkę wydaje.
|
|
|
#389 |
|
Rozeznanie
|
Małgosi i Cloverko -wszytkiego co Najlepsze, ze ten dzień nie minął Wam ot tak-ale był najcudowniejszym i najbardziej niezapomnianym z Waszych wspólnych
(z tżtami) już dni ps. resztę wątku nadrobię poźniej
|
|
|
|
|
#390 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Żeby ten dzisiejszy dzień był dla Was początkiem pięknego długiego wspólnego życia
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.

a jak piszesz na kompie nimi?

ale nie dla mnie
i nie ma już odwrotu - ewakuujemy się stąd 

wrześniowe i październikowe PM, no nic, za 3 tygodnie do Was dołączę
Moja suknia nadal się szyje. Coraz mniej czasu ale jakoś powoli się chyba uda wszystko na czas zrobić
, mojego Tż chrzestny też się nie zjawi, najlepszy przyjaciel mojego Tż też się nie zjawią bo bo jego żona ma termin porodu na ok 20-30 marca więc jeśli już to tylko do kościoła to już odpada 10 osóba jeszcze większośc z naszych gości nie wie o naszych planach więc ja liczę lekką ręką że ostatecznie będzue jakieś 140 może mniej.... Właścicielowi sali powiedzieliśmy że ok 170...