Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09) - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-04, 18:37   #361
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)

fajne pazurki a jak piszesz na kompie nimi? albo smsy?

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 18:51   #362
tadorotkatamalusia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
fajne pazurki a jak piszesz na kompie nimi? albo smsy?
Na szczęście moja praca nie wymaga kontaktu z klawiaturą, aczkolwiek przyznam ,że jest pewien dyskomfort. Jeśli chodzi o smsy to przecież używamy do tego opuszki kciuka
tadorotkatamalusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 19:00   #363
tweetek86
Raczkowanie

GG do tweetek86

Cytat:
Napisane przez tadorotkatamalusia Pokaż wiadomość
Takie cudeńka zrobiły mi panie dzisiaj, a na jutro zapisałam się na trwałe przedłużenie rzęs !! Oczywiście pochwalę się efektem
Pozdrawiam wszystkie jutrzejsze Panny Młode - duuużo słońca i super imprezy. Hmmm , ciekawe czy któraś z Was będzie się bawić u mnie ...
Cytat:
Napisane przez Quillaja Pokaż wiadomość
o jej ja osobiście nie dałabym sobie rady z takiiiimi długimi pazurkami...
soczewki i te sprawy to ślubne?????
wow! niezłe! ale nie dla mnie ja chyba bym sobie takimi oko wydłubała

Cytat:
Napisane przez Aania.W Pokaż wiadomość
Za chwilkę wyślę Ci info na priv.
Aania.W dzieki za priv;*

wiecie co, ja to już powoli wymiękam z tymi zespołami. powiedzcie mi, czy to normalne, że np jeśli chce podpisać umowę teraz ale na rok 2011 to w umowie będzie cena taka jaką im się wydaje, że będą mieli w 2011?nie powinna obowiązywać cena z tego roku albo chociaż trochę niższa niż na 2011? hmmm... a może ja się z choinki urwałam z tymi cenami?
Stary 2009-09-04, 19:09   #364
tadorotkatamalusia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez tweetek86 Pokaż wiadomość
wow! niezłe! ale nie dla mnie ja chyba bym sobie takimi oko wydłubała

Aania.W dzieki za priv;*

wiecie co, ja to już powoli wymiękam z tymi zespołami. powiedzcie mi, czy to normalne, że np jeśli chce podpisać umowę teraz ale na rok 2011 to w umowie będzie cena taka jaką im się wydaje, że będą mieli w 2011?nie powinna obowiązywać cena z tego roku albo chociaż trochę niższa niż na 2011? hmmm... a może ja się z choinki urwałam z tymi cenami?
a jaka to cena?
Stary 2009-09-04, 19:20   #365
tweetek86
Raczkowanie

GG do tweetek86

w tym roku 3500, w 2011 - około 3700 + dopłata za dojazd czyli w moim przypadku około 100zł (w tą i z powrotem)
Stary 2009-09-04, 19:38   #366
ewelinaaa
Raczkowanie

Cytat:
w tym roku 3500, w 2011 - około 3700 + dopłata za dojazd czyli w moim przypadku około 100zł (w tą i z powrotem)

moim zdaniem powinna być talka jak za 2010, bo wkońcu co to za argument że co że na 2011 na pewno się podniosą, niech nie będą tacy pewni siebie a może cena spadnie bo spadnie zaineresowanie nimi, ryzyko twoje ale w cenie 2010 powinno być.
ewelinaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 19:43   #367
ana_01
Rozeznanie

Małgoś&Clovera
pięknych chwil (nie tylko jutro) z mężulkami, uśmiechu od ucha do ucha, pięknego wymarzonego ślubu, świetnej zabawy weselnej i niech Wam się wiedzie jak najlepiej..Od jutra już we dwoje!

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny!
muszę się pochwalić: mamy już samochód na własność!!!
poprzedni musieliśmy sprzedać zaraz przed ślubem, ze względu na pieniądze. a ten dostaliśmy od moich rodziców - oni sobie kupili nowy (tzn. używany, ale że dla nich to nowy ).
Gratulacje samochodu, dla mnie samochód to baaardzo ważna rzecz, ja bez niego jak bez ręki..dosłownie..

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
też mam tą suknię u siebie w katalogu.
najbardziej podoba mi się, że jest taka zwiewna i taka lekka
dziewczyny czy w salonach typu paris, demi na narutowicza trzeba sie umawiac na mierzenie?
planuje jutro troszke pochodzic z siostra i zastanawiam sie czy cos z tego bedzie, bo nie mam kiedy tam dzis podjechac i ewentualnie na mierzenie sie umowic. w cymbeline wiem, ze musze
Wiesz co, ja byłam w 4 salonach i bez problemu mogłam przymierzać, oglądać. Nie dzwoniłam wcześniej i się nie umawiałam, tak z miejsca ruszyłam. Co prawda nie były to salony na Narutowicza, ale na Głębokiej i Kraśnickiej.

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Magialena nie podepną

Żonki stało się i nie ma już odwrotu - ewakuujemy się stąd

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364119
byyyyyyyyeeeeeeeee...see you w swoim czasie
Bez Was to już nie to samo, ale takie życie... nie można całe życie mamusi (mamusiów) trzymać za spódniczkę

Cytat:
Napisane przez kropelka2009 Pokaż wiadomość
No nie ja sie nie zgadzam
jak wszystkie żonki uciekną to kto nam będzie doradzał?
Jak my sobie biedne i niedoswiadczone w przygotowaniach slubnych poradzimy
Tak jak Oshinek mówiła, damy sobie rade! Niektóre z nas tyle czasu to spędziły, że spokojnie kilka ślubów i wesel mogłyby samodzielnie zorganizować Poradzimy sobie, ale tęsknić za Żonkami też

Cytat:
Napisane przez tadorotkatamalusia Pokaż wiadomość
Takie cudeńka zrobiły mi panie dzisiaj, a na jutro zapisałam się na trwałe przedłużenie rzęs !! Oczywiście pochwalę się efektem
Pozdrawiam wszystkie jutrzejsze Panny Młode - duuużo słońca i super imprezy. Hmmm , ciekawe czy któraś z Was będzie się bawić u mnie ...
hmmm a to ty jutro bierzesz ślub? bo jakoś tak zrozumiałam.
Paznokcie efektowne, ale nie w moim stylu. Chętnie za to zobaczę fotki z przedłużania rzęs

Cytat:
hmm ja w tamtym roku miałam cenę wyższa niż w 2009, ale podobno nie tak wysoką jak bym umowę podpisywała teraz. Taniej, ale nie do końca..

Jeśli mogę coś zasugerować, to nie przejmujcie się tak tymi zespołami. Nie znajdziecie jedynego najlepszego, bo moim zdaniem nie ma takiego. Jest kilka super, świetnych. Rozumiem, że trudno się zdecydować. Ale takie szukanie, wertowanie itd w pewnym momencie się robi nużące i tylko bardziej mąci w głowie. Wiadomo, cena jest ważna, ale na rynku zespołów lubelskich jest mniej więcej podobna stawka, różnica może 500 zł. Oczywiście pomijam zespoły, które mają cenę 5 tys, na ich temat się nie wypowiadam, bo to już inna rozmowa
Stary 2009-09-04, 19:58   #368
tadorotkatamalusia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ana_01 Pokaż wiadomość
hmmm a to ty jutro bierzesz ślub? bo jakoś tak zrozumiałam.
Paznokcie efektowne, ale nie w moim stylu. Chętnie za to zobaczę fotki z przedłużania rzęs
Nie, niestety nie biore jutro slubu. Pracuję w jednym z lokali w okolicach Lublina i zawsze byłam ciekawa czy któraś wizażanka u mnie się weseli.
Stary 2009-09-04, 20:00   #369
Wioletaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewelinaaa Pokaż wiadomość
moim zdaniem powinna być talka jak za 2010, bo wkońcu co to za argument że co że na 2011 na pewno się podniosą, niech nie będą tacy pewni siebie a może cena spadnie bo spadnie zaineresowanie nimi, ryzyko twoje ale w cenie 2010 powinno być.
No niestety właśnie podnoszą ceny z roku na rok choć sami nie wiedzą jak będzie.W tym roku jeśli podpisujesz to powinni dać w umowie cenę na 2011 taką jaką dają dla wszystkich innych co podpisują na 2010. Jak podpisywałabyś w 2010 to wtedy już jest drożej.

Ja również życzę wszystkim jutrzejszym PM wszystkiego Naj!! Zobaczycie pogoda będzie super a jak nie to i tak nie ważne. Jak to inne dziewczyny pisały jak będzie deszcz to pada na pieniądze czy tam za wami chłopcy będą płakać także jeszcze raz wszystkiego co najlepsze a później zdajcie nam obszerną relację i pokażcie zdjęcia

Edytowane przez Wioletaa
Czas edycji: 2009-09-04 o 20:01
Wioletaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 20:10   #370
ewelinaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wioletaa Pokaż wiadomość
No niestety właśnie podnoszą ceny z roku na rok choć sami nie wiedzą jak będzie.W tym roku jeśli podpisujesz to powinni dać w umowie cenę na 2011 taką jaką dają dla wszystkich innych co podpisują na 2010. Jak podpisywałabyś w 2010 to wtedy już jest drożej.
dokładnie o to mi chodziło hehe tylko mogłam zamotać

Co do mierzenia kiecek to różnie to jest, myslę że teraz to już nie trzeba się umawiać bo mniej jest PM mierzących swoje zakupione już suknie. Ja chodziłam najpierw w sobote i wszędzie mogłam poprzymierzać i nikt mi nic nie mówił że nie jestem umówiona (inna sprawa że nie chciałam przymierzać bo nie było co ), a potem byłam w poniedziałek i już w 1 salonie na Lubartowskiej nie mogłam przymierzyć, ale na Głębokiej spokojnie przymierzyłam.
Stary 2009-09-04, 20:16   #371
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Quillaja Pokaż wiadomość
o jej ja osobiście nie dałabym sobie rady z takiiiimi długimi pazurkami...
soczewki i te sprawy to ślubne?????
oj ja też nie
długość powalająca chociaż mi osobiście średnio się podobają - zupełnie nie moje klimaty.

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 20:26   #372
miamore999
Zakorzenienie

heja

dziewczynki powiedzcie mi coś na temat jakiś komisów z sukniami ślubnymi, mamy coś takiego w lublinie? i czy w ogóle coś fajnego można tam znaleźć? wybieram się w przyszłym tygodniu na takie małe rozeznanie co i jak i nie wiem nawet gdzie uderzać chcę najpierw zobaczyć co tam w komisach słychać zanim zacznę salony zwiedzać
Stary 2009-09-04, 20:26   #373
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez ewelinaaa Pokaż wiadomość
ceny na kazdy następny rok są z reguły wyższe. teraz jest niesamowity boom na śluby i windują ceny, jak mogą, bo i tak się chętny znajdzie.
nie liczyłabym na to, że cena się zmniejszy.. przynajmniej jeszcze nie w 2011.
jeśli zalezy Ci na tym zespole, podpisuj teraz umowę, bo czesto jest tak, że cena zwrasta wraz z pzybliżaniem się do owej daty, tzn. my podpisywaliśmy umowy z kamerzystą, zespołem, salą na początku lutego tego roku (na czerwiec 2010) . gdybyśmy decydowali się na nich teraz, byłoby drożej jeszcze...
jak nic biznes ślubny kwitnie

Cytat:
Wiesz co, ja byłam w 4 salonach i bez problemu mogłam przymierzać, oglądać. Nie dzwoniłam wcześniej i się nie umawiałam, tak z miejsca ruszyłam. Co prawda nie były to salony na Narutowicza, ale na Głębokiej i Kraśnickiej.
no to mam nadzieję, że jutro uda mi się coś pomierzyć jak się da to fotki z ukrycia moja siostrzyca będzie pstrykać i będę się ujawniać, chyba, że wyjdę jak brzydal
a właśnie orientujecie się jak jest z wyprzedażami? czy to jest tak, jak w demi, że taniej można kupić suknie, które były mierzone przez cały rok?? bo wyczytałam, że tak właśnie jest i że cena obejmuje przeróbki. no i czy tak jest wszędzie? bo jeśli tak, to średnio mnie to urządza, bo jak rozmiar 38/40 przerobić na małe 34??
ostatnio mierzyłam spodnie w rozmiarze 32 i się utopiłam. swoją drogą to paranoja z tą rozmiarówką jest

Cytat:
byyyyyyyyeeeeeeeee...see you w swoim czasie
Bez Was to już nie to samo, ale takie życie... nie można całe życie mamusi (mamusiów) trzymać za spódniczkę

Tak jak Oshinek mówiła, damy sobie rade! Niektóre z nas tyle czasu to spędziły, że spokojnie kilka ślubów i wesel mogłyby samodzielnie zorganizować Poradzimy sobie, ale tęsknić za Żonkami też
a mi jest smutno...
dziś ze wszystkimi trzeba się żegnać..
z mojej pracy dziś dwie moje psiapsiuły ulubione odeszły. były na dwumiesięczych praktykach i finito .. i jak ja 8 godzin na tym beznadziejnym stażu codziennie wytrzymam, to nie wiem....
a tu jeszcze żonki uciekają...
mogę Wasz wątek podczytywać?? bo na pewno wiele przydatnych mi info (na przyszłość) znajdę

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam

Edytowane przez maggie123
Czas edycji: 2009-09-04 o 20:32
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 20:27   #374
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
Dzieki serdeczne za komlementy
napisze Ci pw z namiarami na Edyte Błaszczak

no i ja Was opuszczam znikam sie plawic na nowym naszym watku licze ze wkrotce dolaczycie
Będziemy tęsknić ,myślałam,że może poczekacie, przynajmniej, aż wszystkie LPM2009będą już mężatkami, a tu co olałyście wrześniowe i październikowe PM, no nic, za 3 tygodnie do Was dołączę

Cytat:
Napisane przez Pastelaa Pokaż wiadomość
I nie pomoże he he a dlaczego? Dlatego, że mięso zawiera dużo białka, które pomaga w odchudzaniu tzn. jest sycące, przyspiesza przemianę materii. Trawienie białka wymaga sporo energii czyli podczas samego tego procesu spala się kalorie.Ogólnie -dieta wysokobiałkowa( mięso, ryby, chudy nabiał) jest jedną z najskuteczniejszych .

Ja polecam takie książeczki z przepisami do kupienia w kiosku za jedyne 0,99 zł Naprawdę są tam fajne przepisy już nie raz przeze mnie wykorzystane.

Clovera i Małgosiu życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji tego Najważniejszego Dnia z życiu !!!
Pastelaa, możesz podać tytuł tej książeczki?
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 20:32   #375
maria28
Kniaginia

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość
Jest już jeden lubelsko-mężatkowy, ale tam już są PMki sprzed paru lat i większość już skupia sie na temacie progenitury. U nas dzietnych jeszcze za wiele nie ma, a te dzieci, które są co są to juz wyklute, samodzielne chłopy
hehe!! Nie mogę, uchwyciłaś sedno sprawy

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość
Adios Amigos, lece na nowy wątek
niedługo, jeszcze trochę...i dołączę do was!!, a coraz samotniej się czuję - wszystkie pouciekały

Cytat:
oj ja też nie
długość powalająca chociaż mi osobiście średnio się podobają - zupełnie nie moje klimaty.
moje, delikatnie mówiąc, też nie

Druga przymiarka poszła ok, stanęło na dwóch welonach, długi mgiełka będzie tylko do kościoła
A mój tato stwierdził, że bolerko mnie ...uwaga: za mało okrywa jak do kościoła!!!:hahah a:
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 20:56   #376
ewelinaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość

Pastelaa, możesz podać tytuł tej książeczki?
Co prawda nie jestem Pasetela ale wydaje mi się że chodziło o te małe gazetki "przyślij przepis" czy jakoś tak
Stary 2009-09-04, 21:49   #377
Wioletaa
Raczkowanie

Cytat:
a właśnie orientujecie się jak jest z wyprzedażami? czy to jest tak, jak w demi, że taniej można kupić suknie, które były mierzone przez cały rok?? bo wyczytałam, że tak właśnie jest i że cena obejmuje przeróbki. no i czy tak jest wszędzie? bo jeśli tak, to średnio mnie to urządza, bo jak rozmiar 38/40 przerobić na małe 34??
ostatnio mierzyłam spodnie w rozmiarze 32 i się utopiłam. swoją drogą to paranoja z tą rozmiarówką jest
Ja gdzieś właśnie czytałam, że od września do końca roku są wyprzedaże starych kolekcji ale co mnie jeszcze zdziwiło, że w styczniu nowe kolekcje są też jakoś obniżone i od lutego te ceny coraz bardziej rosną.
Stary 2009-09-04, 22:00   #378
asia0287
Przyczajenie

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sprawie zespołu. Jutro troche podzwonie i zobacze co i jak... Jak coś wybiore to Wam napisze. Całuje
asia0287 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 22:45   #379
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Jestem na chwilke tylko na chwilke

Jeszcze nie koniec dzisiejszego dnia eh nie dawno wróciłam z sali i biore się za sprzątanie domu hhehe w pore , ale mama już za mnie działa

Dekoracja kościoła cudna, padłam poważnie, a to zasługaaa.... tajemnica

Cieżko mi pisać z paznokietkami ale fajowe są może nie takie jak pokazywane wczesniej, ale takie zwyke z frencZem i wzorkiem

eh to już jutro , nie chce tylko jednego by ten dzień szybko mi miną

Pozdrawiam was , trzymajcie kciuki

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-04, 22:51   #380
tweetek86
Raczkowanie

GG do tweetek86

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość

Jeszcze nie koniec dzisiejszego dnia eh nie dawno wróciłam z sali i biore się za sprzątanie domu hhehe w pore , ale mama już za mnie działa

Cieżko mi pisać z paznokietkami ale fajowe są może nie takie jak pokazywane wczesniej, ale takie zwyke z frencZem i wzorkiem

Małgosiu i Clovera - powodzenia jutro! dużo spokoju, radości i uśmiechu na twarzy!!!
Stary 2009-09-04, 22:55   #381
Wioletaa
Raczkowanie

Cytat:

Trzymamy kciuki Małgosiu na pewno wszystko będzie dobrze. Tylko później nie zapomnij zdać nam relacji i opowiesz o tej dekoracji kościoła itd. Jeszcze raz wszystkiego co najlepsze !!!!!!!!1
Stary 2009-09-04, 23:40   #382
madzikownia
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do madzikownia

Cytat:

Moje kcuki juz zacisniete Wszystkiego dobrego Malgosiu w poniedzialek czekamy na relacje

Dla pozostalych jutrzejszych PM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ

Szkoda ze nasze wizazowe mezatki odeszly coz ja za dwa tygodnie tez bede musiala sie z tad ewakuowac

Edytowane przez madzikownia
Czas edycji: 2009-09-04 o 23:42
madzikownia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 01:16   #383
VanillaCafe
Wtajemniczenie

Cytat:

I tego Ci życzę!
Powodzenia Tobie i pozostałym, dzisiejszym już PMkom
VanillaCafe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 07:03   #384
bernadeta85
Rozeznanie

Małgosi u i Clovero i inne dzisiejsze PM - Wszystkiego Najlepszego w tym najpiękniejszym dniu, uśmiechu i żeby ten dzień trwał....

http://s10.suwaczek.com/20100410650113.png

Edytowane przez bernadeta85
Czas edycji: 2009-09-05 o 07:05
bernadeta85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 07:49   #385
blondynka77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bernadeta85 Pokaż wiadomość
Małgosi u i Clovero i inne dzisiejsze PM - Wszystkiego Najlepszego w tym najpiękniejszym dniu, uśmiechu i żeby ten dzień trwał....
cudowanego niezapomnianego i najpiekniejszego dnia dziewczyny!!

Cóż, nie było mnie 2tyg. chyba a tu nie dość , że nowy wątek to już 11 strona i znów nie nadążam z czytaniem...

Powiem tyle, że wariatkowato zamówiłam calutki różowy bukiet typu beidermaier Moja suknia nadal się szyje. Coraz mniej czasu ale jakoś powoli się chyba uda wszystko na czas zrobić
Smutno mi tylko bo zapraszaliśmy 130 najbliższych nam osób więc sala na max.88 była za mała i zrezygnowaliśmy. Tymczasem złożyło się tak , że potwierdziło nam tylko 60 osób..... a salę mamy taką do 170 plus salę do tańczenia osobno....Cóż okazuje się że śluby, pogrzeby, żałoby, ciąże....i lipa. Martwię się czy goście nam nie zginą w tej wielkiej sali, ale nie mam już na to wpływu. Chyba będziemy tańczyli i jedli na 1 sali bo nie wiem jak to będzie wyglądało na dwóch....szkoda....
http://s5.suwaczek.com/200901024031.png
blondynka77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 08:15   #386
bernadeta85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blondynka77 Pokaż wiadomość
Powiem tyle, że wariatkowato zamówiłam calutki różowy bukiet typu beidermaier Moja suknia nadal się szyje. Coraz mniej czasu ale jakoś powoli się chyba uda wszystko na czas zrobić
Smutno mi tylko bo zapraszaliśmy 130 najbliższych nam osób więc sala na max.88 była za mała i zrezygnowaliśmy. Tymczasem złożyło się tak , że potwierdziło nam tylko 60 osób..... a salę mamy taką do 170 plus salę do tańczenia osobno....Cóż okazuje się że śluby, pogrzeby, żałoby, ciąże....i lipa. Martwię się czy goście nam nie zginą w tej wielkiej sali, ale nie mam już na to wpływu. Chyba będziemy tańczyli i jedli na 1 sali bo nie wiem jak to będzie wyglądało na dwóch....szkoda....
Szkoda ale obecnie jest tak coraz częściej.... my na liście gości mamy 206 osób ale już teraz wiem że na naszym weselu nie zjawi sie moja chrzestna (ponieważ mieszka w stanach, ona ma troje chrześniaków jeszcze jeden żeni sie pod koniec paxdziernika - ja dopiero w kwietniu i do niego też nie przyjedzie więc uznała żeby nikt nie był pokrzywdzony to i do mnie nie przyjedzie..... za to jak mówi będzie ją stać na większy prezent.....), mojego Tż chrzestny też się nie zjawi, najlepszy przyjaciel mojego Tż też się nie zjawią bo bo jego żona ma termin porodu na ok 20-30 marca więc jeśli już to tylko do kościoła to już odpada 10 osóba jeszcze większośc z naszych gości nie wie o naszych planach więc ja liczę lekką ręką że ostatecznie będzue jakieś 140 może mniej.... Właścicielowi sali powiedzieliśmy że ok 170...

http://s10.suwaczek.com/20100410650113.png
bernadeta85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 08:26   #387
blondynka77
Raczkowanie

dzięki za słowa "pocieszenia".
Jeszcze jedna moja obserwacja a propos wódki- ceny są różne w różnych miejscach ale zanim kupicie na weselicho Gorzką Żołądkową w konkretnym miejscu spróbujcie ją kupując jedną butelkę. Cena jest b.ważna ale smak też hehe To najczęściej podrabiana wódka w Polsce LOL. Żeby porównąć smak proponuję kupić piersióweczkę i półlitrówkę. Podobno tych małych nie opłaca się podrabiać. I też sami kupiliśmy taką która w smaku była bleeeeh nawet zmrozona smakowała gorzej niż jakakolwiek ciepła wódka. Nasz Starszy nie przełknął. także my już obczailiśmy porządną i luzik,ale mysle ze warto zwrocic uwage
http://s5.suwaczek.com/200901024031.png
blondynka77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 09:07   #388
kamab22
Raczkowanie

Cytat:
Przyłączam się do życzeń

Co do sukni ślubnych , to mi ostatnio wpadła w oko taka oto http://www.bestbridalprices.com/alfr...d7a353d8e36537
Zastanawiam się tylko jak by to było z poruszaniem się w niej, bo jakaś ciasna mi się troszkę wydaje.
kamab22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 09:39   #389
maciejka83
Rozeznanie

Małgosi i Cloverko -wszytkiego co Najlepsze, ze ten dzień nie minął Wam ot tak-ale był najcudowniejszym i najbardziej niezapomnianym z Waszych wspólnych
(z tżtami) już dni

ps. resztę wątku nadrobię poźniej
maciejka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-05, 10:11   #390
madzinek87
Raczkowanie

Cytat:
i ja się podłączam do tych życzeń
Żeby ten dzisiejszy dzień był dla Was początkiem pięknego długiego wspólnego życia

madzinek87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości