|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Wróciłam
Ale padam na twarz i ide spać. Z tych nerwów obudziłam się o 2 i nei mogłam zasnąć. Masakra. Ciekawe co będzie przed ślubem hehehe. Ale nerwus ze mnie. A egzamin spoko![]() ![]() Eehh idę jeszcze sprzątać, bo jak tżt zobaczy mój artystyczny nieład w pokoju to padnie na zawał ![]() :b rzydal: hihihi Wszyscy mają !!! Mam i ja!!!![]()
|
#4652 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
no jeszcze nie byłam.. chciałam schudnąc chociaż 5 kg, ale tak się zbierałam że sie nie zabrałam przez 2 miesiące.. myśle że przejae się do poznania pod koniec września a dzisiaj zadzwonię do tej krawcowej i oblukam czy trzeba coś wpłacić jakiejś zaliczki na szycie.. siostra płaciła 100 zł, więc gdybym zrezygnowała to bym dużo aż tak nbie staraciła
|
|
|
|
|
#4653 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jasne,jeśli to nie taka straszna kasa to zawsze można wpłacić zaliczkę potem pojedź,zobacz,dogadaj się z nią jaki krój ,fason itd itd krawcowa raczej wie co i jak zrobić żeby Ci się podobało a miałam Wam napisać,że wczoraj załatwiłam sobie skrzypaczkę zapomniałam ,że moja koleżanka jeszcze z przedszkola skończyła szkołę muzyczną-gra na skrzypcach i studiuje jakoś w tym kierunku moja inna koleżanka mi przypomniała więc napisałam do tamtej i spoko nie ma sprawy tylko muszę się przypomnieć z nowym rokiem zapomniałam zapytać ile bierze jak myślicie? ile skrzypaczka bierze?
|
|
|
|
|
#4654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko u krawcowej będzie gorszy jakościwowo materiał, no ale siostra u tej babki szyła i była zadowolona a jak mi się spodoba jakieś suknia to mogę przynieśc zdjęcie i ona mi wtedy może mi taką uszyć..fajnie że będziesz miała skrzypaczkę
|
|
|
|
|
#4655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
siostra była zadowolona więc może i Ty będziesz jak zobaczysz u niej co i jak.A masz jakieś fotki ciekawe żeby jej pokazać co byś chciała?![]() no na początku chciałam klarnet,ale koleżanka powiedziała mi,że jego brzmienie może wcale nie być takie "ślubne" i podniosłe,sama nie wiem,zawsze mogę jeszcze napisać do koleżanki,która na klarnecie właśnie gra może któraś ma jakiś filmik czy coś z brzmieniem samego klarnetu? ![]() Lain byłaś na domówce? masz kaca? to może za tydzień skoczycie na Waszą salę?
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-09-05 o 12:02 |
|
|
|
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i o ile na weselu moze cos zagrac dla rozrywki to w kosciele na slubie jako jedyny instrument jakos tego nie widze wpisz sobie na youtube "klarnet' to ci tego sporo wyjdzie
|
|
|
|
|
#4657 |
|
Zadomowienie
|
Aniołku mam nadzieję, że będzie tak jak piszesz, że wszystko będzie dobrze. Przekonamy się pewnie za parę miesięcy
tylko jak się osłuchałam w mojej okolicy jak ciężko idzie znajomym z poszukiwaniem pracy to się przestraszyłam jak to będzie ze mną jeszcze raz dziękuję za słowa otuchySzanuś nie mam pojęcia ile może brać skrzypaczka ale super, że sobie ją załatwiłaśCan't ja tam nie wiem z czego Ty się chcesz odchudzać Lain to teraz rosołek by się Wam przydał ![]() Gospella a to sprawdzona krawcowa? Jeśli tak i będzie Cię to kosztować 800-900zł to czego chcieć więcej Super!Idę sprzątać bo w moim pokoju dzieje się co chce a później może książkę poczytam
|
#4658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
domowki sa najlepsze ![]() a kaca o dziwo nie mam, bo w sumie jakos specjalnie nie mieszalam. na poczatku tylko jeden Heineken polecial, a potem juz tylko wodka (zwykla i te jezynowa) w roznych drinkach wiec grunt to nie mieszac - wtedy kaca nie bedzie mam tylko lekkie zawroty glowy, ale to baaardzo leciutkie i w sumie nic dziwnego, bo jeszcze trzezwa nie jestem ![]() a za tydzien jedziemy w Tatry ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
ja juz sobie zjadlam w ramach sniadania jajecznice jak dla mnie jest idealnym daniem na zmeczony zoladek ![]() a na obiad mama robi zupe krem z dyni wiec tez strzal w dziesiatke![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- slonce wyszlo a kobieta od finansow publicznych i rynkow finansowych w koncu poprawila egzaminy rowne 2 miesiace jej to zajelo![]() piateczka Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-09-05 o 12:18 |
||
|
|
|
#4659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie chcę już nic wiecej tylko żeby dobrze leżała ale poniewaz mierzyłam ten fason więc sprawę sukni uważam za prawie zamkniętą czekam na przymiarke w zimie
|
|
#4660 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zostaje przy skrzypach ciekawe tylko ile weźnieCytat:
![]() sprzątaj,ja też sprzątam ![]() Cytat:
teraz odpoczywaj hehe a spać Ci się nie chce?![]() aaaa Taterki no to za 2 tygodnie sala na ile jedziecie w Tatry?
|
|||
|
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. ze mna tak jest, ze nawet jak wroce o swicie z imprezy to sie przespie 4-5 godzinek i juz jak sie obudze to nie moge znow zasnac... a potem gdzies tak ok. 16-17 padam z nog i znow spie ![]() dlatego z takim moim poimprezowym rytmem zycia nie dla mnie poprawiny ![]() w Tatry na weekend tzn. od piatku do niedzieli ![]() mialy byc 4 dni, ale niestety TZa kolega z pracy ma zone w ciazy i jakos niedlugo ma rodzic... a jak ona zacznie rodzic to automatycznie kolega idzie na 2 tygodnie urlopu... wiec TZ nie moze sobie teraz wziac urlopu, bo w oddziale juz nie ma wiecej opiekunow klienta, a ona w kazdym momencie moze urodzic ![]() ciekawa jestem co z tym dzieciatkiem... przez cala ciaze chodzili po lekarzach, bo dzieciaczek prawdopodobnie bedzie mial chore nerki
|
|
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
Joł Kotki
![]() U mnie choróbska ciąg dalszy, urzęduje pod kołdrą w salonie a TŻcik pomaga mi we wszystkim-kochany Zwalony weekend jak nic, na krok nie pozwala mi sie ruszyć ![]() Pisałyście coś o książkach ja teraz czytam 'Coś niebieskiego', zapowiada się fajnie. To już kolejna książka mej pisarki ![]() A w tym tygodniu skończyłam czytać 'Pielgrzyma', książka okey ale te ćwiczenia takie denerwujące ![]() Co do skrzypaczki to Nam zawołała 300zł z dojazdem. Teraz mam namiary na skrzypka z mojego miasta, po nowym roku będę do niego dzwonić. lain a masz jakieś namiary na hotele w górach, tam gdzie jeździcie czy na spontana?
|
#4663 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Przywitam się i nadrobię chociaż troszkę, bo wszystkiego niestety nie jestem w stanie, więc liczę na wyrozumiałość... Wczoraj była u mnie burza, więc zmuszona byłam wyłączyć kompa i nie poklikałam z Wami. Ale chyba jeszcze nie zapomniałyście o mnie
|
#4664 |
|
Zadomowienie
|
Lain gratulacje
![]() A ja tak trochę z innej beczki macie może jakieś fajne przepisy na surówki?![]() ![]() Asiulek jasne, że nie zapomniałyśmy! Co u Ciebie słychać?
Dominiczka jest już z nami 25.05.2012r. Edytowane przez centipede Czas edycji: 2009-09-05 o 12:40 |
|
|
|
#4665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisz coś więcej o Was ![]() Cytat:
Jeśli tak to ja lubię z kapustą pekińską, marchewką..znasz?
|
|
#4666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Zakopcu nocujemy na polu namiotowym z widokiem na Giewont (latem oczywiscie odpada problem rezerwacji 2 miesiace wczesniej, no i mozemy jezdzic spontaniczenie - w zaleznosci od prognoz pogody ), w Bukowinie Tatrzanskiej mamy jedna sprawdzona kwaterke za nieduze pieniadze (tam teraz jedziemy, dom pod lasem z widokiem na Tatry jak TZ poszedl kiedys rano biegac to mu jelen przebiegl przez droge ) i w Malym Cichym tez mamy jedno sprawdzone miejsce zaraz przy stoku (tak, ze sobie zjezdzamy na deseczkach pod same drzwi ) sa to tzw. kwatery prywatne chyba najpowszechniejsza forma turystycznej dzialalnosci gospodarczej na Podhalu (z reszta nad morzem rowniez )---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
(tarty seler, tarte jablko, cytryna do skropienia, smietanka)ale to juz jak sie lubi selery ![]() ogolnie do obiadow raczej sie u mnie je salate z jakimis warzywami typu pomidor, papryka, oliwki, awokado i sosem vinagrette ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- dzieki
|
||
|
|
|
#4667 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziulka no więc, jesteśmy z TŻtem razem 6 lat, ślubujemy za rok, 28.08.
Centi u mnie wszystko fajnie się układa, miłość kwitnie na stażu w UC jest bardzo dobrze, zaaklimatyzowałam się, ludzie są super, narzekać mogę jedynie na nadmiar pracy ale z drugiej strony czas upływa mi bardzo bardzo szybko a to przybliża mnie do ślubu Jest jeszcze jeden minus - nie bywam z Wami często, bo jak wrócę do domu to jeszcze czekają mnie zakupy, gotowanie obiadków, i takie tam różne inne rzeczy, wieczorkiem przyjeżdża TŻ więc cieszymy się sobą a jak on jedzie do domu to ja już prawie śpię na siedząco hihi. Miałam w tym tyg. pójść do jednego z salonów sukien, konkretnie wczoraj, ale dostałam @ i tak sie podle czułam że ostatecznie przełożyłam tę wizytę. O takie surówki to ja uwielbiam Np seler, jabłko, marchewka -mniam, albo z czerwonej kapusty, albo z białej rzepy też z marchewką
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2009-09-05 o 12:55 |
|
|
|
#4668 | |||
|
Zakorzenienie
|
Przejaśniło się!
![]() Idę się zaraz szykować, ale nie chce mi się zbytnio. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4670 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4671 | |||
|
Zadomowienie
|
Luska bawcie się dobrze!
![]() Cytat:
Dokładnie o takie suróweczki mi chodzi, takie do obiadu z kapustką i marchewką akurat znam i też bardzo lubięSzukam właśnie inspiracji ![]() Cytat:
![]() Z selerem już zakodowałam sobie ![]() A z awokado jeszcze nie jadłam trzeba spróbować![]() Dziękować ![]() Cytat:
A tą czerwoną kapustę z czym robisz? ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Aniołku Ty to byłaś rozchwytywana i bardzo dobrze dziękuję Ci bardzo za te informacje! Ja na razie wyszukałam wszystkie szkoły w swoim powiecie (trochę udało się znaleźć). A rozwoziłaś samo CV czy jeszcze podanie albo list motywacyjny? Rozmawiałaś z dyrektorami czy zostawiałaś w sekretariacie? Sorki, że Cię gnębię Chyba nie będzie przeszkodą to że zacznę rozwozić CV zanim dostanę dyplom licencjacki?
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
centipade tak łykałam jakieś paskudztwo, wypiłam fervex, wczoraj zjadłam czosnek, syrop..
|
#4673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty co porabiasz? Bo jakaś cisza na wizażu, dziewczyny pewnie sprzątają nadal..
|
|
#4675 | |||
|
Zadomowienie
|
Bo teraz mamy z miejsca ruszające rumaki, to w kolejnym by było, że te rumaki już pędzą i tak mi przyszło do głowy poszły konie po betonie.
Cytat:
Zaproponuj coś.Cytat:
A te ćwiczenia, to Ja robiłam tylko te pierwsze, a potem mi się już nie chciało i omijałam.Cytat:
|
|||
|
|
|
#4676 |
|
Wtajemniczenie
|
Centi po stażu nie mam szansy na zatrudnienie, bo w takich urzędach przyjęcie do pracy jest możliwe tylko poprzez uczestnictwo w konkursie i oczywiście przejście przez test i rozmowę kwalifikacyjną. Ale na pewno osoby, które wcześniej miały w takim urzędzie staż, mają troszkę łatwiej, ponieważ "władze" znają taką osobę, wiedzą jaka jest, jak pracowała. Jeśli jakiś konkurs będzie, to spróbuję
![]() A co do surówki, to ja robię np tak że te czerwoną kapustę szatkuję, gotuję, później dodają do niej marchewkę, cebulę,śmietanę lub jogurt nat., przyprawiam i pycha Lubię też z białej rzepy, do niej dodaję marchewkę i jabłko. A z pekińskiej mi smakuje jeśli dodam do niej cebulę, ogórki kiszone i marchewkę
|
#4677 |
|
Zadomowienie
|
Ja uwielbiam czerwoną kapustę smażoną
|
|
|
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
Nie próbowałam, jak się ją przyrządza?
Ja tez nie robiłam tych cwiczeń
|
#4679 |
|
Zadomowienie
|
W zasadzie, to nigdy sama nie robiłam. To specjalność mojej mamy. Zdaje się, że dusi się ją jakoś i dodaje śmietanki, ale dokładnie nie wiem. Zapytam się potem mamy, to Ci powiem.
|
|
|
|
#4680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

Ale padam na twarz i ide spać. Z tych nerwów obudziłam się o 2 i nei mogłam zasnąć. Masakra. Ciekawe co będzie przed ślubem hehehe. Ale nerwus ze mnie. A egzamin spoko

jeśli nie to idź do salonu jakiegoś i po przymierzaj -będziesz wiedziała czego szukać 
i o ile na weselu moze cos zagrac dla rozrywki to w kosciele na slubie jako jedyny instrument jakos tego nie widze
tylko jak się osłuchałam w mojej okolicy jak ciężko idzie znajomym z poszukiwaniem pracy to się przestraszyłam jak to będzie ze mną
jeszcze raz dziękuję za słowa otuchy
ale super, że sobie ją załatwiłaś

jak dla mnie jest idealnym daniem na zmeczony zoladek
wiec tez strzal w dziesiatke

a jak on jedzie do domu to ja już prawie śpię na siedząco hihi.