Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-05, 11:41   #4651
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Wróciłam Ale padam na twarz i ide spać. Z tych nerwów obudziłam się o 2 i nei mogłam zasnąć. Masakra. Ciekawe co będzie przed ślubem hehehe. Ale nerwus ze mnie. A egzamin spoko
Eehh idę jeszcze sprzątać, bo jak tżt zobaczy mój artystyczny nieład w pokoju to padnie na zawał:b rzydal: hihihi Wszyscy mają !!! Mam i ja!!!
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 11:43   #4652
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Can't a mierzyłaś już gdzieś suknie bo moja skleroza nie pozwala mi sobie przypomnieć jeśli nie to idź do salonu jakiegoś i po przymierzaj -będziesz wiedziała czego szukać

no jeszcze nie byłam.. chciałam schudnąc chociaż 5 kg, ale tak się zbierałam że sie nie zabrałam przez 2 miesiące.. myśle że przejae się do poznania pod koniec września a dzisiaj zadzwonię do tej krawcowej i oblukam czy trzeba coś wpłacić jakiejś zaliczki na szycie.. siostra płaciła 100 zł, więc gdybym zrezygnowała to bym dużo aż tak nbie staraciła
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 11:48   #4653
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
no jeszcze nie byłam.. chciałam schudnąc chociaż 5 kg, ale tak się zbierałam że sie nie zabrałam przez 2 miesiące.. myśle że przejae się do poznania pod koniec września a dzisiaj zadzwonię do tej krawcowej i oblukam czy trzeba coś wpłacić jakiejś zaliczki na szycie.. siostra płaciła 100 zł, więc gdybym zrezygnowała to bym dużo aż tak nbie staraciła
spoko,jak będziesz miała schudnąć to jeszcze schudniesz,a jak nie to nie i nie przejmuj się tym
jasne,jeśli to nie taka straszna kasa to zawsze można wpłacić zaliczkę potem pojedź,zobacz,dogadaj się z nią jaki krój ,fason itd itd krawcowa raczej wie co i jak zrobić żeby Ci się podobało

a miałam Wam napisać,że wczoraj załatwiłam sobie skrzypaczkę zapomniałam ,że moja koleżanka jeszcze z przedszkola skończyła szkołę muzyczną-gra na skrzypcach i studiuje jakoś w tym kierunku moja inna koleżanka mi przypomniała więc napisałam do tamtej i spoko nie ma sprawy tylko muszę się przypomnieć z nowym rokiem zapomniałam zapytać ile bierze jak myślicie? ile skrzypaczka bierze?
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 11:51   #4654
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
spoko,jak będziesz miała schudnąć to jeszcze schudniesz,a jak nie to nie i nie przejmuj się tym
jasne,jeśli to nie taka straszna kasa to zawsze można wpłacić zaliczkę potem pojedź,zobacz,dogadaj się z nią jaki krój ,fason itd itd krawcowa raczej wie co i jak zrobić żeby Ci się podobało

a miałam Wam napisać,że wczoraj załatwiłam sobie skrzypaczkę zapomniałam ,że moja koleżanka jeszcze z przedszkola skończyła szkołę muzyczną-gra na skrzypcach i studiuje jakoś w tym kierunku moja inna koleżanka mi przypomniała więc napisałam do tamtej i spoko nie ma sprawy tylko muszę się przypomnieć z nowym rokiem zapomniałam zapytać ile bierze jak myślicie? ile skrzypaczka bierze?

tylko u krawcowej będzie gorszy jakościwowo materiał, no ale siostra u tej babki szyła i była zadowolona a jak mi się spodoba jakieś suknia to mogę przynieśc zdjęcie i ona mi wtedy może mi taką uszyć..

fajnie że będziesz miała skrzypaczkę
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 11:57   #4655
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
tylko u krawcowej będzie gorszy jakościwowo materiał, no ale siostra u tej babki szyła i była zadowolona a jak mi się spodoba jakieś suknia to mogę przynieśc zdjęcie i ona mi wtedy może mi taką uszyć..

fajnie że będziesz miała skrzypaczkę
może wcale nie będzie gorszy materiał siostra była zadowolona więc może i Ty będziesz jak zobaczysz u niej co i jak.A masz jakieś fotki ciekawe żeby jej pokazać co byś chciała?

no na początku chciałam klarnet,ale koleżanka powiedziała mi,że jego brzmienie może wcale nie być takie "ślubne" i podniosłe,sama nie wiem,zawsze mogę jeszcze napisać do koleżanki,która na klarnecie właśnie gra może któraś ma jakiś filmik czy coś z brzmieniem samego klarnetu?

Lain byłaś na domówce? masz kaca? to może za tydzień skoczycie na Waszą salę?

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-09-05 o 12:02
Stary 2009-09-05, 12:03   #4656
lain
Zakorzenienie

Cytat:

no na początku chciałam klarnet,ale koleżanka powiedziała mi,że jego brzmienie może wcale nie być takie "ślubne" i podniosłe,sama nie wiem,zawsze mogę jeszcze napisać do koleżanki,która na klarnecie właśnie gra może któraś ma jakiś filmik czy coś z brzmieniem samego klarnetu?
chlopak kolezanki gra na klarnecie i o ile na weselu moze cos zagrac dla rozrywki to w kosciele na slubie jako jedyny instrument jakos tego nie widze

wpisz sobie na youtube "klarnet' to ci tego sporo wyjdzie
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 12:05   #4657
centipede
Zadomowienie

Aniołku mam nadzieję, że będzie tak jak piszesz, że wszystko będzie dobrze. Przekonamy się pewnie za parę miesięcy tylko jak się osłuchałam w mojej okolicy jak ciężko idzie znajomym z poszukiwaniem pracy to się przestraszyłam jak to będzie ze mną jeszcze raz dziękuję za słowa otuchy
Szanuś nie mam pojęcia ile może brać skrzypaczka ale super, że sobie ją załatwiłaś
Can't ja tam nie wiem z czego Ty się chcesz odchudzać przecież super wyglądasz! i jak najbardziej możesz iść mierzyć suknie
Lain to teraz rosołek by się Wam przydał ale impreza się udała? na pewno skoro trwała do 4 rano
Gospella a to sprawdzona krawcowa? Jeśli tak i będzie Cię to kosztować 800-900zł to czego chcieć więcej Super!

Idę sprzątać bo w moim pokoju dzieje się co chce a później może książkę poczytam
Stary 2009-09-05, 12:11   #4658
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain byłaś na domówce? masz kaca? to może za tydzień skoczycie na Waszą salę?

domowki sa najlepsze
a kaca o dziwo nie mam, bo w sumie jakos specjalnie nie mieszalam. na poczatku tylko jeden Heineken polecial, a potem juz tylko wodka (zwykla i te jezynowa) w roznych drinkach wiec grunt to nie mieszac - wtedy kaca nie bedzie mam tylko lekkie zawroty glowy, ale to baaardzo leciutkie i w sumie nic dziwnego, bo jeszcze trzezwa nie jestem

a za tydzien jedziemy w Tatry

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Lain to teraz rosołek by się Wam przydał ale impreza się udała? na pewno skoro trwała do 4 rano
udala sie
ja juz sobie zjadlam w ramach sniadania jajecznice jak dla mnie jest idealnym daniem na zmeczony zoladek

a na obiad mama robi zupe krem z dyni wiec tez strzal w dziesiatke

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

slonce wyszlo

a kobieta od finansow publicznych i rynkow finansowych w koncu poprawila egzaminy rowne 2 miesiace jej to zajelo
piateczka

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-09-05 o 12:18
Stary 2009-09-05, 12:17   #4659
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:

Gospella a to sprawdzona krawcowa? Jeśli tak i będzie Cię to kosztować 800-900zł to czego chcieć więcej Super!

Idę sprzątać bo w moim pokoju dzieje się co chce a później może książkę poczytam
sprawdzona, widzałam jej dzieła i mam opinie klientki nie chcę już nic wiecej tylko żeby dobrze leżała ale poniewaz mierzyłam ten fason więc sprawę sukni uważam za prawie zamkniętą czekam na przymiarke w zimie
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 12:21   #4660
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
chlopak kolezanki gra na klarnecie i o ile na weselu moze cos zagrac dla rozrywki to w kosciele na slubie jako jedyny instrument jakos tego nie widze

wpisz sobie na youtube "klarnet' to ci tego sporo wyjdzie
no właśnie sobie wpisałam i masz rację-na ślub nie bardzo zostaje przy skrzypach ciekawe tylko ile weźnie
Cytat:
Szanuś nie mam pojęcia ile może brać skrzypaczka ale super, że sobie ją załatwiłaś
też się cieszę

sprzątaj,ja też sprzątam

Cytat:

domowki sa najlepsze
a kaca o dziwo nie mam, bo w sumie jakos specjalnie nie mieszalam. na poczatku tylko jeden Heineken polecial, a potem juz tylko wodka (zwykla i te jezynowa) w roznych drinkach wiec grunt to nie mieszac - wtedy kaca nie bedzie mam tylko lekkie zawroty glowy, ale to baaardzo leciutkie i w sumie nic dziwnego, bo jeszcze trzezwa nie jestem

a za tydzien jedziemy w Tatry
a to spoko teraz odpoczywaj hehe a spać Ci się nie chce?
aaaa Taterki no to za 2 tygodnie sala na ile jedziecie w Tatry?
Stary 2009-09-05, 12:28   #4661
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a to spoko teraz odpoczywaj hehe a spać Ci się nie chce?
aaaa Taterki no to za 2 tygodnie sala na ile jedziecie w Tatry?
juz sie wlasciwie wyspalam tzn. ze mna tak jest, ze nawet jak wroce o swicie z imprezy to sie przespie 4-5 godzinek i juz jak sie obudze to nie moge znow zasnac... a potem gdzies tak ok. 16-17 padam z nog i znow spie
dlatego z takim moim poimprezowym rytmem zycia nie dla mnie poprawiny

w Tatry na weekend tzn. od piatku do niedzieli
mialy byc 4 dni, ale niestety TZa kolega z pracy ma zone w ciazy i jakos niedlugo ma rodzic... a jak ona zacznie rodzic to automatycznie kolega idzie na 2 tygodnie urlopu... wiec TZ nie moze sobie teraz wziac urlopu, bo w oddziale juz nie ma wiecej opiekunow klienta, a ona w kazdym momencie moze urodzic
ciekawa jestem co z tym dzieciatkiem... przez cala ciaze chodzili po lekarzach, bo dzieciaczek prawdopodobnie bedzie mial chore nerki
Stary 2009-09-05, 12:33   #4662
madziulka_
Zakorzenienie

Joł Kotki
U mnie choróbska ciąg dalszy, urzęduje pod kołdrą w salonie a TŻcik pomaga mi we wszystkim-kochany
Zwalony weekend jak nic, na krok nie pozwala mi sie ruszyć

Pisałyście coś o książkach ja teraz czytam 'Coś niebieskiego', zapowiada się fajnie. To już kolejna książka mej pisarki
A w tym tygodniu skończyłam czytać 'Pielgrzyma', książka okey ale te ćwiczenia takie denerwujące

Co do skrzypaczki to Nam zawołała 300zł z dojazdem.
Teraz mam namiary na skrzypka z mojego miasta, po nowym roku będę do niego dzwonić.

lain a masz jakieś namiary na hotele w górach, tam gdzie jeździcie czy na spontana?

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 12:35   #4663
asiulek1705
Wtajemniczenie

Witajcie Przywitam się i nadrobię chociaż troszkę, bo wszystkiego niestety nie jestem w stanie, więc liczę na wyrozumiałość... Wczoraj była u mnie burza, więc zmuszona byłam wyłączyć kompa i nie poklikałam z Wami. Ale chyba jeszcze nie zapomniałyście o mnie
Stary 2009-09-05, 12:37   #4664
centipede
Zadomowienie

Lain gratulacje

A ja tak trochę z innej beczki macie może jakieś fajne przepisy na surówki?

Asiulek jasne, że nie zapomniałyśmy! Co u Ciebie słychać?

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-09-05 o 12:40
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 12:40   #4665
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Witajcie Przywitam się i nadrobię chociaż troszkę, bo wszystkiego niestety nie jestem w stanie, więc liczę na wyrozumiałość... Wczoraj była u mnie burza, więc zmuszona byłam wyłączyć kompa i nie poklikałam z Wami. Ale chyba jeszcze nie zapomniałyście o mnie
Ojj nie kojarzę
Napisz coś więcej o Was

Cytat:
Lain gratulacje

Surówki takie w sensie nie weki?
Jeśli tak to ja lubię z kapustą pekińską, marchewką..znasz?

Stary 2009-09-05, 12:46   #4666
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
lain a masz jakieś namiary na hotele w górach, tam gdzie jeździcie czy na spontana?
nie jezdzimy do hoteli, bo z taka czestotliwosci z jaka my w Tatry jezdzimy zarowno latem jak i zima to bysmy chyba zbankrutowali na hotelach
w Zakopcu nocujemy na polu namiotowym z widokiem na Giewont (latem oczywiscie odpada problem rezerwacji 2 miesiace wczesniej, no i mozemy jezdzic spontaniczenie - w zaleznosci od prognoz pogody ), w Bukowinie Tatrzanskiej mamy jedna sprawdzona kwaterke za nieduze pieniadze (tam teraz jedziemy, dom pod lasem z widokiem na Tatry jak TZ poszedl kiedys rano biegac to mu jelen przebiegl przez droge) i w Malym Cichym tez mamy jedno sprawdzone miejsce zaraz przy stoku (tak, ze sobie zjezdzamy na deseczkach pod same drzwi )
sa to tzw. kwatery prywatne chyba najpowszechniejsza forma turystycznej dzialalnosci gospodarczej na Podhalu (z reszta nad morzem rowniez )

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
ja lubie z tartego selera (tarty seler, tarte jablko, cytryna do skropienia, smietanka)
ale to juz jak sie lubi selery

ogolnie do obiadow raczej sie u mnie je salate z jakimis warzywami typu pomidor, papryka, oliwki, awokado i sosem vinagrette

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Lain gratulacje
dzieki
Stary 2009-09-05, 12:53   #4667
asiulek1705
Wtajemniczenie

Madziulka no więc, jesteśmy z TŻtem razem 6 lat, ślubujemy za rok, 28.08.
Centi u mnie wszystko fajnie się układa, miłość kwitnie na stażu w UC jest bardzo dobrze, zaaklimatyzowałam się, ludzie są super, narzekać mogę jedynie na nadmiar pracy ale z drugiej strony czas upływa mi bardzo bardzo szybko a to przybliża mnie do ślubu Jest jeszcze jeden minus - nie bywam z Wami często, bo jak wrócę do domu to jeszcze czekają mnie zakupy, gotowanie obiadków, i takie tam różne inne rzeczy, wieczorkiem przyjeżdża TŻ więc cieszymy się sobą a jak on jedzie do domu to ja już prawie śpię na siedząco hihi.
Miałam w tym tyg. pójść do jednego z salonów sukien, konkretnie wczoraj, ale dostałam @ i tak sie podle czułam że ostatecznie przełożyłam tę wizytę.
O takie surówki to ja uwielbiam Np seler, jabłko, marchewka -mniam, albo z czerwonej kapusty, albo z białej rzepy też z marchewką

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2009-09-05 o 12:55
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 12:53   #4668
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Przejaśniło się! Może obejdzie się dziś bez płaszcza i rajstop
Idę się zaraz szykować, ale nie chce mi się zbytnio.

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Wróciłam Ale padam na twarz i ide spać. Z tych nerwów obudziłam się o 2 i nei mogłam zasnąć. Masakra. Ciekawe co będzie przed ślubem hehehe. Ale nerwus ze mnie. A egzamin spoko
super! Gratuluję

Cytat:
a kobieta od finansow publicznych i rynkow finansowych w koncu poprawila egzaminy rowne 2 miesiace jej to zajelo
piateczka
gratulacje

Cytat:
U mnie choróbska ciąg dalszy, urzęduje pod kołdrą w salonie a TŻcik pomaga mi we wszystkim-kochany
Zwalony weekend jak nic, na krok nie pozwala mi sie ruszyć
ojej bidulko, kuruj się! :glaszcze: z TŻcikiem lepiej się znosi choroby
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 13:08   #4669
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Aniołku mam nadzieję, że będzie tak jak piszesz, że wszystko będzie dobrze. Przekonamy się pewnie za parę miesięcy tylko jak się osłuchałam w mojej okolicy jak ciężko idzie znajomym z poszukiwaniem pracy to się przestraszyłam jak to będzie ze mną jeszcze raz dziękuję za słowa otuchy
Z szukaniem pracy u nauczycieli jest trochę inaczej niż normalnie. Opowiem Ci na swoim przykładzie. W kwietniu rozwiozłam CV do pobliskich szkół i nie było żadnego odzewu. Już chciałam szukać sobie pracy w sklepach lub biurach, aż tu nagle pod koniec lipca telefon się rozdzwonił. Musiałam odmówić dwa pełne etaty i jedno pół etatu, bo nie dałabym rady wszystkiego obskoczyć. Teraz mam 22 godz w szkole podstawowej oraz dodatkowe godziny w szkole językowej i jestem zadowolona
Cytat:
ja lubie z tartego selera (tarty seler, tarte jablko, cytryna do skropienia, smietanka)
A wiecie, że selery to najbardziej dostępny oraz najtańszy... afrodyzjak
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 13:17   #4670
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość

A wiecie, że selery to najbardziej dostępny oraz najtańszy... afrodyzjak
Ja wiedziałam, że seler jest afrodyzjakiem, ale nie wiedziałam że najtańszym
Stary 2009-09-05, 13:36   #4671
centipede
Zadomowienie

Luska bawcie się dobrze!
Cytat:
Ojj nie kojarzę
Napisz coś więcej o Was

Surówki takie w sensie nie weki?
Jeśli tak to ja lubię z kapustą pekińską, marchewką..znasz?
Dobre Madziulka bierzesz jakieś lekarstwa na swoje choróbsko?

Dokładnie o takie suróweczki mi chodzi, takie do obiadu z kapustką i marchewką akurat znam i też bardzo lubię

Szukam właśnie inspiracji bo przeważnie mamy mizerię, albo jakąś sałatkę z ogórków ze słoiczka albo kapustę pekińską z jakimiś dodatkami i przydałoby się coś nowego

Cytat:
nie jezdzimy do hoteli, bo z taka czestotliwosci z jaka my w Tatry jezdzimy zarowno latem jak i zima to bysmy chyba zbankrutowali na hotelach
w Zakopcu nocujemy na polu namiotowym z widokiem na Giewont (latem oczywiscie odpada problem rezerwacji 2 miesiace wczesniej, no i mozemy jezdzic spontaniczenie - w zaleznosci od prognoz pogody ), w Bukowinie Tatrzanskiej mamy jedna sprawdzona kwaterke za nieduze pieniadze (tam teraz jedziemy, dom pod lasem z widokiem na Tatry jak TZ poszedl kiedys rano biegac to mu jelen przebiegl przez droge) i w Malym Cichym tez mamy jedno sprawdzone miejsce zaraz przy stoku (tak, ze sobie zjezdzamy na deseczkach pod same drzwi )
sa to tzw. kwatery prywatne chyba najpowszechniejsza forma turystycznej dzialalnosci gospodarczej na Podhalu (z reszta nad morzem rowniez )

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

ogolnie do obiadow raczej sie u mnie je salate z jakimis warzywami typu pomidor, papryka, oliwki, awokado i sosem vinagrette

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

dzieki
My też zawsze jak gdzieś jedziemy to szukamy kwatery, najbardziej się opłaca na biedną studencką kieszeń
Z selerem już zakodowałam sobie
A z awokado jeszcze nie jadłam trzeba spróbować
Dziękować

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Madziulka no więc, jesteśmy z TŻtem razem 6 lat, ślubujemy za rok, 28.08.
Centi u mnie wszystko fajnie się układa, miłość kwitnie na stażu w UC jest bardzo dobrze, zaaklimatyzowałam się, ludzie są super, narzekać mogę jedynie na nadmiar pracy ale z drugiej strony czas upływa mi bardzo bardzo szybko a to przybliża mnie do ślubu Jest jeszcze jeden minus - nie bywam z Wami często, bo jak wrócę do domu to jeszcze czekają mnie zakupy, gotowanie obiadków, i takie tam różne inne rzeczy, wieczorkiem przyjeżdża TŻ więc cieszymy się sobą a jak on jedzie do domu to ja już prawie śpię na siedząco hihi.
Miałam w tym tyg. pójść do jednego z salonów sukien, konkretnie wczoraj, ale dostałam @ i tak sie podle czułam że ostatecznie przełożyłam tę wizytę.
O takie surówki to ja uwielbiam Np seler, jabłko, marchewka -mniam, albo z czerwonej kapusty, albo z białej rzepy też z marchewką
Cieszę się, że wszystko układa się jak należy a masz szansę później zostać tam po stażu?
A tą czerwoną kapustę z czym robisz?

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Aniołku Ty to byłaś rozchwytywana i bardzo dobrze dziękuję Ci bardzo za te informacje! Ja na razie wyszukałam wszystkie szkoły w swoim powiecie (trochę udało się znaleźć). A rozwoziłaś samo CV czy jeszcze podanie albo list motywacyjny? Rozmawiałaś z dyrektorami czy zostawiałaś w sekretariacie? Sorki, że Cię gnębię Chyba nie będzie przeszkodą to że zacznę rozwozić CV zanim dostanę dyplom licencjacki?
Stary 2009-09-05, 13:39   #4672
madziulka_
Zakorzenienie

centipade tak łykałam jakieś paskudztwo, wypiłam fervex, wczoraj zjadłam czosnek, syrop..

Stary 2009-09-05, 13:43   #4673
centipede
Zadomowienie

Cytat:
centipade tak łykałam jakieś paskudztwo, wypiłam fervex, wczoraj zjadłam czosnek, syrop..
To musi przejść, nie ma innej możliwości! mam nadzieję, że jutro już wstaniesz jak nowonarodzona!
Stary 2009-09-05, 13:47   #4674
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
To musi przejść, nie ma innej możliwości! mam nadzieję, że jutro już wstaniesz jak nowonarodzona!
Dziękuję Słonko, mam wielką nadzieje że jutro będę zdrowa
A Ty co porabiasz?
Bo jakaś cisza na wizażu, dziewczyny pewnie sprzątają nadal..

Stary 2009-09-05, 13:48   #4675
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
o co w ogóle chodzi z tymi końmi???
Bo teraz mamy z miejsca ruszające rumaki, to w kolejnym by było, że te rumaki już pędzą i tak mi przyszło do głowy poszły konie po betonie.

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
nie można by jakoś tak "normalniej" zatytułować wątku? w poprzednich było pełno przykładów
Pewnie, że można Zaproponuj coś.

Cytat:
A w tym tygodniu skończyłam czytać 'Pielgrzyma', książka okey ale te ćwiczenia takie denerwujące
I mi właśnie przypomniałaś, że tę książkę też miałam w domu. Cholera, że się siora wyprowadziła i teraz nawet nie wiem komu pożyczyła te wszystkie książki. Ciekawe czy sama chociaż pamięta A te ćwiczenia, to Ja robiłam tylko te pierwsze, a potem mi się już nie chciało i omijałam.

Cytat:
Dokładnie o takie suróweczki mi chodzi, takie do obiadu z kapustką i marchewką akurat znam i też bardzo lubię

Szukam właśnie inspiracji bo przeważnie mamy mizerię, albo jakąś sałatkę z ogórków ze słoiczka albo kapustę pekińską z jakimiś dodatkami i przydałoby się coś nowego
Ja uwielbiam marchewkę+jabłko+śmietana i chyba ciut soku z cytrynki jest. Mniam, mniam... dawno tego nie jadłam, a akurat jabłka mam w domu, to może jutro sobie zrobię
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 13:50   #4676
asiulek1705
Wtajemniczenie

Centi po stażu nie mam szansy na zatrudnienie, bo w takich urzędach przyjęcie do pracy jest możliwe tylko poprzez uczestnictwo w konkursie i oczywiście przejście przez test i rozmowę kwalifikacyjną. Ale na pewno osoby, które wcześniej miały w takim urzędzie staż, mają troszkę łatwiej, ponieważ "władze" znają taką osobę, wiedzą jaka jest, jak pracowała. Jeśli jakiś konkurs będzie, to spróbuję
A co do surówki, to ja robię np tak że te czerwoną kapustę szatkuję, gotuję, później dodają do niej marchewkę, cebulę,śmietanę lub jogurt nat., przyprawiam i pycha Lubię też z białej rzepy, do niej dodaję marchewkę i jabłko. A z pekińskiej mi smakuje jeśli dodam do niej cebulę, ogórki kiszone i marchewkę
Stary 2009-09-05, 13:53   #4677
Jazzmanka
Zadomowienie

Ja uwielbiam czerwoną kapustę smażoną
Stary 2009-09-05, 13:59   #4678
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam czerwoną kapustę smażoną
Nie próbowałam, jak się ją przyrządza?
Ja tez nie robiłam tych cwiczeń

Stary 2009-09-05, 14:10   #4679
Jazzmanka
Zadomowienie

W zasadzie, to nigdy sama nie robiłam. To specjalność mojej mamy. Zdaje się, że dusi się ją jakoś i dodaje śmietanki, ale dokładnie nie wiem. Zapytam się potem mamy, to Ci powiem.
Stary 2009-09-05, 14:19   #4680
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
W zasadzie, to nigdy sama nie robiłam. To specjalność mojej mamy. Zdaje się, że dusi się ją jakoś i dodaje śmietanki, ale dokładnie nie wiem. Zapytam się potem mamy, to Ci powiem.
Moja mama z tego co pamiętam to czasami właśnie podduszała taką kapustę, albo jak to moja babcia mówiła sparzała
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości