Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-05, 17:24   #1861
Aneczka91
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

Cytat:
Napisane przez madzioonia18w Pokaż wiadomość

bo według mnie Ani pytanie zabrzmiało jak pytanie, co byśmy tam napisały a nie ile podałybyśmy do zeszytu notatki...
właśnie pytam się mniej więcej co byście tam napisały bo ja nieobeznana w referatach jestem bo nigdy w szkole nie mieliśmy żadnego
Ale już wiem bo popytałam się już;p
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 17:26   #1862
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
ej, w ogóle umyłam włosy tą cytrusową sorayą, co ją Beata polecała.. i jestem zadowolona ;] zobaczę kiedy będę musiała umyć znowu włosy ;>
a to szampon na przetłuszczanie? Ja mam ciemne, długie włosy i muszę je myć praktycznie codziennie, co mnie pomału irytuje.

wpadłam na moment, cały czas robię sobie notatki z biologii, a przy okazji zapamiętuje. Zaczęłam pierwszy dział z kalendarza czyli ''Budowa komórki i jej funkcjonowanie-metabolizm", stanęłam na cyklu Krebsa -.- No to śmigam dalej z materiałem. Czeka mnie jeszcze angielski, książka z pol. i Młoda Polska. (tym wszystim!)

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 17:27   #1863
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
może jeszcze powiesz Beata, że te warzywa z brokułami, o których Ci mówiłam ?

Beata szaleje, randkowicz prawdziwy
to nie te. A widziałam dzisiaj tamte, jednak zakupiłam inne

Marta, nie znasz sytuacji (jeszcze). Nie jest tak bezproblemowo jakby się wydawało

Cytat:
zaraz Ci dam Rytkę
niedobraś ! ;P ;*
Trzeba jakoś odróżnić Ciebie i drugą Martynę

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
aaa i kupiłam jeednak ten telefon właśnie go rozkminiam
Jaki? Bo zapomniałam

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
ja mam już chyba 3 Samsunga i jakoś do tej pory się na nich nie zwiodłam :P
przezwyczaiłam się do tych tel.. są proste w obsłudze, wytrzymałe i mają dobre baterie
No tego to bym nie powiedziała. A jaki masz model Samsunga? Mój ma baaardzo słabiutką baterię, co mnie strasznie denerwuje i przy najbliższej okazji zamieniam go na nokię albo sony ericssona

Cytat:
Napisane przez diamondy Pokaż wiadomość
cześć
chciałabym się jakoś do Was wkleić, przyjmiecie mnie?
Hej. Jasne, że przyjmiemy

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Chyba znalalzłąm sobie fajny temat maturalny, tylko nie wiem, czy nie 'za prosty'
Jaki?
A im prostszy , tym lepszy Ja szukam jakiegoś nieskomplikowanego xD

Cytat:
aaa widziałam, że piszecie o różnych koncertach xD
u mnie dzisiaj na otwarciu jakiejś hali handlowo-usługowej grają: Rh+, Alicetea, Mezo i gwiazda wieczoru - Jay Delano xD
niby mam niedaleko, ale z racji przeziębienia i pogody siedzę w domu :P
Jee

Biedna Kasia Wygrzewaj się

Cytat:
(jesli chodzi o 'lekką' komedię) "Przyjęty'' aka. Accepted lub "Jestem na tak" z J. Carrey'em
jeśli o resztę to np.:
"Oszukana"
"Disturbia" /Niepokój

ej, w ogóle umyłam włosy tą cytrusową sorayą, co ją Beata polecała.. i jestem zadowolona ;] zobaczę kiedy będę musiała umyć znowu włosy ;>
Również polecam te filmy Szczególnie 'Oszukaną'. Bardzo dobry film

------------

Wpadłam na chwilę i znowu wypadam xD
Przeczytałam 'Moralność pani Dulskiej'. Miałam zamiar uzupełnić zeszyt z polskiego, ale stwierdziłam, że wezmę od kogoś i przepiszę parę tematów. Pójdę na łatwiznę w tym wypadku A biologia <3 poczeka do jutra

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 17:29   #1864
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
a to szampon na przetłuszczanie? Ja mam ciemne, długie włosy i muszę je myć praktycznie codziennie, co mnie pomału irytuje.
Szampon na przetłuszczanie - najlepsze dla niemowląt są
sama mam przetłuszczające się włosy i takiego używam ( bambino czy jakoś tak ) i myję co 2 dni )
spróbuj jakiegoś
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 17:33   #1865
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:

wpadłam na moment, cały czas robię sobie notatki z biologii, a przy okazji zapamiętuje. Zaczęłam pierwszy dział z kalendarza czyli ''Budowa komórki i jej funkcjonowanie-metabolizm", stanęłam na cyklu Krebsa -.- No to śmigam dalej z materiałem. Czeka mnie jeszcze angielski, książka z pol. i Młoda Polska. (tym wszystim!)
Tak, on jest do włosów przetłuszczających się
Baaaardzo miły zapach, a właściwości też fajne No i cena - 8 zł za 500 ml

Już tyle się uczysz? Podziwiam i gratuluję zapału

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-05, 17:34   #1866
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez expectation Pokaż wiadomość
Tak. I chyba przez nią chce mi się spac, jest mi zimno i w ogóle blee...
W sumie kapkę się ciesze miałam dość tej duchoty

Cytat:
Napisane przez visionario Pokaż wiadomość
Tak? Możliwe, że układają trudniejsze, bo rzeczywiście sporo osób z tych, które zdają podstawowy wos zdaje go tylko dlatego, że nie ma co zdawać. A co do tego wyniku to strasznie niski, ale może z drugiej strony dużo jest osób, które myślą, że zdadzą go bez większej nauki i idą na maturę tak naprawdę bardzo słabo przygotowane i dlatego średnia jest taka niska.

Uwielbiam warzywa na patelnię
a takie gadanie, oni po prostu układają matury z zakresu podstawowego/rozszerzonego i sprawdzaja, aby się nie powtarzały, nie prowadzą żadnych wojen i bitewek -.-' już z nas się śmiała polonistka, że maturzyści mają manie prześladowczą ;p

też kocham *.* Najbardziej brokuły!

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
Może nie czytasz ze zrozumieniem? Myśli o czymś innym podczas czytania i nie wyłapujesz niektórych faktów?
Z czytań ze zrozumieniem mam zawsze 4-5, a jak z lektur, które przeczytałam na testach 2-3, a z tych co nie na opracowaniach i audiobookach 4 ;] To po prostu zależy od nauczyciela i jego wyszukiwania szczegółów.

Cytat:
Napisane przez elajna888 Pokaż wiadomość
ojj nie, mylisz się bardzo co do wyjazdu do innego miasta to bardzo bym się z niego cieszyła, wręcz nie mogę sie doczekać, kiedy wyjadę. Rodzicom od dawna mówie, że bardzo chę wyjechać, chciałabym sie usamodzielnić. Np. nie rozumiem moich braci, którzy już maja spooooro lat, stałą pracę i stac ich by było chociaz na wynajem mieszkania, a oni wolą mieszkac z rodzicami ja na ich miejscu postarałabym sie o jakiś kredyt i śmiało kupiłabym mieszkanie. Dlatego bardzo ciesze się z możliwościrozpoczęcia "nowego życia w nowym mieście" i nie mam w związku z tym obaw, wiem, że sobie poradzę.
A co do kredytów studenckich to sporo ostatnio o nich słyszałam, jednak jak wcześniej pisałam, sprawy materialne zeszły na dalszy plan, jesli się dostanę gdzies za miasto rodzine z pewności mi pomogą z kasą.

Cytat:
Napisane przez star15;14086987
[COLOR=#ff8c00
Dokładnie, ja też bardzo chcę już wyjechać, chcę udowodnić, że jestem już całkiem dojrzała i sprawdzić się w nowej sytuacji. Boję się tego trochę co prawda, bo wiadomo, że nie będzie kolorowo, rodzice mi finansowo pomogą, ale i tak chciałabym znaleźć sobie jakąś pracę przynajmniej na weekendy i trochę się usamodzielnić. A poza tym mój brat ma 9 lat i dzielenie pokoju ze mną mu raczej nie sprzyja, zresztą mi też nie, więc jak za rok wyjadę, na pewno będzie mu wygodniej. Fakt faktem, że ja dość mało czasu spędzam w domu, ale teraz to się pewnie zmieni- zamierzam trochę odpuścić sobie życie towarzyskie i zaprzyjaźnić bardziej z podręcznikami, w końcu to mi się opłaci w przyszłości.
Nie rozumiem skoro bardzo chcesz to skąd wahanie? Mi rodzice finansowo nie pomogą, bo by jedli chleb z solą, po to zainwestowałam w książeczkę zdrowia i szukam pracy (chyba się nie obejrze bez kredytu, ale juz odłożone mam 1000zł) , ludzie chodzą na dzienne, a utrzymują się z wieczornych i weekendowych prac, chcieć to znaczy móc, jak widać mam gorszą sytuację startową (małe miasto, blisko granicy czeskiej, wokól zadupia, małe możliwości finansowe), a nie wyobrażam sobie iśc na łatwiznę ;p Idę na kulturoznastwo, chce sobie żyć na przedmieściach Krakowa, Wrocławia.

Cytat:
Napisane przez klaudynka4 Pokaż wiadomość
ale boję się że po tym nie będę mieć
gadanie, znam takich co i po administracji wykładają kafelki w domach, to wszystko zależy od stopnia studiów, twojej prezentacji itd

Jestem na tak to świetna komedia, w sumie najlepsza jaką ostatnio oglądałam, no jeszcze kac vegas też fajna.

trochę nie rozumiem czemu piszecie piżdzącymi kolorami, mogłabym prosić o bardziej stonowane?

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”

Edytowane przez Nerchie
Czas edycji: 2009-09-05 o 17:37
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 17:42   #1867
visionario
Rozeznanie

Cytat:
też muszę iść na tego tenisa muszę się zebrać w sobie i iść, bo to podobno fajne jest
Też muszę kiedyś spróbować

Cytat:
cześć

witam nieznajome "twarze" oraz resztę którą kojarze z '91.
Cześć, witamy

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Również polecam te filmy Szczególnie 'Oszukaną'. Bardzo dobry film
Też oglądałam 'Oszukaną', świetny film

Posprzątałam, pouczyłam się trochę, teraz odpoczywam. Może później jeszcze do czegoś zajrzę. A pogoda u mnie dalej taka beznadziejna

visionario jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 17:42   #1868
ewelina*
Rozeznanie

Hej, przeglądam sobie właśnie matury z Gery żeby ułożyć sobie jakiś plan nauki muszę dużo popracować z atlasem bo słabo u mnie z tym. Musze przypomnieć sobie wszystko a też duo jeszcze nie umiem.
Na poziom rozszerzony muszę umieć wszystkie państwa świata no krainy geograficzne itp dużo nauki. Nie ogarnę tego. Może któraś z was zdaje gerę i ma jakiś plan nauki atlasu?

ewelina* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 17:54   #1869
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
No za mną już wypracowanie z angola, ćwiczenia, teraz siedzę nad wypracowaniem z polaka. A ilość książek, które muszę przeczytać przeraża mnie. Chyba znalalzłąm sobie fajny temat maturalny, tylko nie wiem, czy nie 'za prosty'
jaki wybrałas temat?
ja jeszcze czekam na mejla od kumpeli z tematami

Cytat:
Napisane przez ewelina* Pokaż wiadomość
Hej, przeglądam sobie właśnie matury z Gery żeby ułożyć sobie jakiś plan nauki muszę dużo popracować z atlasem bo słabo u mnie z tym. Musze przypomnieć sobie wszystko a też duo jeszcze nie umiem.
Na poziom rozszerzony muszę umieć wszystkie państwa świata no krainy geograficzne itp dużo nauki. Nie ogarnę tego. Może któraś z was zdaje gerę i ma jakiś plan nauki atlasu?
ja zdaje gegre rozszerzona. jesli chodzi o te krainy geograficzne to moj nauczyciel robil nam sprawdziany z mapy takze orientacje mam co gdzie lezy. oczywiscie bede musiala jeszcze wszystko powtorzyc.
ograniesz wystarczy przysiac. ja w profilu mam gegre rozszerzona dlatego nie orientuje sie jak wyglada na podstawie. jedynie co to musze powtorzyc pierwsza klase . zapisz sie moze na jakies fakultety albo cos.
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 18:00   #1870
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
No tego to bym nie powiedziała. A jaki masz model Samsunga? Mój ma baaardzo słabiutką baterię, co mnie strasznie denerwuje i przy najbliższej okazji zamieniam go na nokię albo sony ericssona

Biedna Kasia Wygrzewaj się
teraz mam c3050 (ten to tak ostatnio często reklamują w Zetafonie Orange )
wcześniej miałam x600 i p200

tego co teraz mam to ładuję co 4-5 dni.

grzeję się, grzeję
a zaraz sobie podgrzeję sok jabłkowy z goździkami
Stary 2009-09-05, 18:12   #1871
Phoce
Flawless

Cytat:

Jaki?
A im prostszy , tym lepszy Ja szukam jakiegoś nieskomplikowanego xD

Podoba mi się "Komizm jako narzędzie walki z ludzkimi wadami. Omów zagadnienie, odwołując się do wybranych przykładów literackich" Taki prosty dość i fajny.
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14091530]jaki wybrałas temat?
ja jeszcze czekam na mejla od kumpeli z tematami

[/QUOTE]
Dla całej Polski są takie same? Jak chcesz, mogę Ci wysłaś bo mam zeskanowane.
Check out your worth because you're worth more than that."

Edytowane przez Phoce
Czas edycji: 2009-09-05 o 18:13
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 18:20   #1872
Nerchie
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14091530]
ja zdaje gegre rozszerzona. jesli chodzi o te krainy geograficzne to moj nauczyciel robil nam sprawdziany z mapy takze orientacje mam co gdzie lezy. oczywiscie bede musiala jeszcze wszystko powtorzyc.
ograniesz wystarczy przysiac. ja w profilu mam gegre rozszerzona dlatego nie orientuje sie jak wyglada na podstawie. jedynie co to musze powtorzyc pierwsza klase . zapisz sie moze na jakies fakultety albo cos.[/QUOTE]

Może podam zły przykład, bo moje TŻta, ale może cię to pocieszy, poszedł z biegu na rozszerzenie geografii i po 3 latach w klasie geograficznj zdał ją ze słabym wynikiem ale zdał bez fakultetów i nauki.
(mam nadzieję że trochę luzu wpuściłam xD)

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 18:23   #1873
expectation
Zadomowienie

Cytat:
U mnie po prostu nauczyciel każe nam się nauczyć np. na jutro największe rzeki świata - głównie korzysta z tych, co są pod tym hasłem na wikipedii. Tak samo z górami, wyżynami, nizinami, wulkanami itd. Z tym, że ja na podstawie jestem, a nie wiem jak jest na rozszerzeniu.

A Bóg map nie rozdaje, nie wiesz dokąd iść...

expectation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 18:28   #1874
martus9191
Zakorzenienie

Cześc dziewczyny...
Nie pocytuje Was dzisiaj bo za bardzo nie mam co.
A tak swoją drogą jestem padnięta. Wróciłam z osiemnastki o 2 w nocy no i o 6 musiałam wstac na jazdę. Do domu wróciłam dopiero po 15 i poszłam spac. No i okresu dostałam , więc siedze i kwicze że boli. W dodatku już się tym głupim egzaminem stresuje, chociaż miasto mi niexle szło to pierwszy raz od dwóch miesięcy mi dzisiaj łuk nie wyszedł. Tzn jeden raz tylko potem było ok ale co swoje to się nastresowałam. Nauki mam strasznie duzo ale dzisiaj już sobie odpuszczam bo mi się strasznie nie chce, a zreszta mecz będzie... Dobra ide się połozyc, co tu biadolic będę:P Miłego popołudnia

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 18:35   #1875
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
Oooola, Oooola, jakie uczyć? dopiero 5 września :P
do matury jeszcze 240 dni luzeeem, zdążysz ;D
a tak poważnie to ja chyba też muszę w końcu zacząć
do sprzątania się jeszcze nie zabrałam.. -.-
zdąże zdąże
poszłam za twoją radą i się nie uczyłam

Cytat:
ja też ;/ w końcu muszę biologię ruszyć.. mimo iż spr 22. września to spora ilość materiału i chcę to pożądnie sobie powtórzyć

no i się od mamy zaraziłam i siedzę z katarem -.- wczoraj głowa mnie bolała i wzięłam pierwszy raz od kilku miesięcy tabletkę przeciwbólową ;]
a rano się obudziłam i oddychać nosem nie mogłam, ale już jest lepiej...
ja mam spr w przyszłym tygodniu a w pon kartkówke z chemii

nienawidze mieć kataru, katar jest najgorszy

Cytat:
cześć

hej

Cytat:
aaa widziałam, że piszecie o różnych koncertach xD
u mnie dzisiaj na otwarciu jakiejś hali handlowo-usługowej grają: Rh+, Alicetea, Mezo i gwiazda wieczoru - Jay Delano xD
niby mam niedaleko, ale z racji przeziębienia i pogody siedzę w domu :P
yeah jakie gwiazdy

[QUOTE=BeaS;14091054
Jaki? Bo zapomniałam
[/QUOTE]

Nokia 5130
ta z tej reklamy

Cytat:
Posprzątałam, pouczyłam się trochę, teraz odpoczywam. Może później jeszcze do czegoś zajrzę. A pogoda u mnie dalej taka beznadziejna
nie ucz się nauka to zuooooooo
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 18:38   #1876
synesthesia
Zakorzenienie

Cytat:
mój tato ma i jest z niego bardzo zadowolony.. jest to swego rodzaju gadżet, ale też i dobry telefon... ma różne fajne opcje i jest wygodny w użytkowaniu
koleżanka też go kupiła.. myślała też o LG Cookie, ale kobitka w Erze bodajże poradziła jej tego Samsunga.. u też sobie go chwali.. miała pewne obawy z tym dotykowym wyświetlaczem w kwestii pisania sms-ów, ale zupełnie bezpodstawne xD bodajże są 2 rodzaje klawiatur - jedna standartowa telefonowa i jedna taka jak na komputerze.. i do tego można wybrać taką opcję, że piszesz w wyznaczonym polu literki, że tak to ujmę.. tak jak na kartce np.. wiesz o co mi chodzi? xD

także z tego co do tej pory słyszałam to użytkownicy avilii są bardzo zadowoleni...
a koleżanka z klasy ma LG Cookie i po 3-4 miesiącach chciała go wymieniać...
No u mnie siostra moja ma Avilę więc wiem jak z pisaniem smsów itp

Cytat:
bardzo mi miło
jestem na biolchem/fizie/ i na dzień dzisiejszy chce niby chem i bio rozszerz. ale nie mam kompletnie pomysłu na siebie, na studia
ogólnie mam setki obaw i mam wrażenie że sobie nie poradzę
no i ogólnie przeraża mnie matura z matmy, bo z tym u mnie kiepsko bardzo.

a no i jestem Aś.

Heeej! ;D
synesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 18:45   #1877
visionario
Rozeznanie

Cytat:
nie ucz się nauka to zuooooooo
Nie uczę się, idę oglądać mecz

visionario jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 18:49   #1878
frankee16
Raczkowanie

GG do frankee16 Send a message via Skype™ to frankee16

Cytat:
ja zdaje gere rozszerzona, my mamy powtorki na lekcjach, stolice np obowiazuja na kazda lekcje, teraz dojdzie atlas. po prostu bierz i gap sie w ten atlas

gery sie tak nie boje, bardziej matmy rozszerzonej.

a tematy kazda szkola sama uklada ale duzo sie pokrywa.

ja tez juz wybralam

M. <3
frankee16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 18:51   #1879
parodia
Zakorzenienie

Nie zdążę Was przeczytać, bo nie wyrabiam się z szykowaniem na 18 xD
Jutro nadrobię

Pa

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 18:55   #1880
jambose
Raczkowanie

To wy już się uczycie? :szok:
Cześć Wam tak w ogóle będę tu się udzielać częściej
Zdaję polski rozsz., ang podst., mat. podst., WOS rozsz. ( z miłości do polityki i spraw współczesnych )
Chcę osiągnąć dobry wynik dla własnej satysfakcji raczej, a nie dla studiów, bo i tak pójdę na zaoczne

Maturzystka 2010

Prawko zdane za pierwszym podejściem - 28.10.2009 r.
jambose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 18:58   #1881
expectation
Zadomowienie

a na co planujesz iść? I jak przygotowujesz się do rozszerzonego polskiego? Bo moja polonistka mnie bardzo na zdawanie go namawia, a sama nie jestem przekonana.

A Bóg map nie rozdaje, nie wiesz dokąd iść...

expectation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 19:02   #1882
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny...
Nie pocytuje Was dzisiaj bo za bardzo nie mam co.
A tak swoją drogą jestem padnięta. Wróciłam z osiemnastki o 2 w nocy no i o 6 musiałam wstac na jazdę. Do domu wróciłam dopiero po 15 i poszłam spac. No i okresu dostałam , więc siedze i kwicze że boli. W dodatku już się tym głupim egzaminem stresuje, chociaż miasto mi niexle szło to pierwszy raz od dwóch miesięcy mi dzisiaj łuk nie wyszedł. Tzn jeden raz tylko potem było ok ale co swoje to się nastresowałam. Nauki mam strasznie duzo ale dzisiaj już sobie odpuszczam bo mi się strasznie nie chce, a zreszta mecz będzie... Dobra ide się połozyc, co tu biadolic będę:P Miłego popołudnia
Wiem jaki to ból z okresem Zawsze pierwszego dnia umieram
A łuk pewnie ze stresu nie wyszedł, więc nie przejmuj się

Cytat:
Nokia 5130
ta z tej reklamy
Aaa Fajna?

Cytat:
Nie uczę się, idę oglądać mecz

Właśnie, co dzisiaj za mecz jest?

Cytat:
Napisane przez jambose Pokaż wiadomość
Zdaję polski rozsz., ang podst., mat. podst., WOS rozsz. ( z miłości do polityki i spraw współczesnych )
Chcę osiągnąć dobry wynik dla własnej satysfakcji raczej, a nie dla studiów, bo i tak pójdę na zaoczne
Hej

Edit: Nie chce mi się nigdzie wychodzić

~ Thomas Fuller ~

Edytowane przez BeaS
Czas edycji: 2009-09-05 o 19:04
Stary 2009-09-05, 19:05   #1883
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
Podoba mi się "Komizm jako narzędzie walki z ludzkimi wadami. Omów zagadnienie, odwołując się do wybranych przykładów literackich" Taki prosty dość i fajny.

Dla całej Polski są takie same? Jak chcesz, mogę Ci wysłaś bo mam zeskanowane.
temat fajny
chyba kazda szkoła ma inne tematy,, ale niewiem

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
Może podam zły przykład, bo moje TŻta, ale może cię to pocieszy, poszedł z biegu na rozszerzenie geografii i po 3 latach w klasie geograficznj zdał ją ze słabym wynikiem ale zdał bez fakultetów i nauki.
(mam nadzieję że trochę luzu wpuściłam xD)
fakt z lekcji duzo kojarze ale mimo wszystko chce dobrze zdac mature

Cytat:
Nie zdążę Was przeczytać, bo nie wyrabiam się z szykowaniem na 18 xD
Jutro nadrobię

Pa
udanej zabawy

Cytat:
hej. no trzeba w koncu zaczac.

a ja dziewczyny zmykam juz do jutra !
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 19:05   #1884
ladyanx
Raczkowanie

GG do ladyanx Wyślij wiadomość przez MSN do ladyanx Send a message via Skype™ to ladyanx

Cytat:
Dzień dobry, Lamy
Wstałam o 8 i pojechałam z mamą na zakupy. Wróciłam pół godziny temu i właśnie zajadam się warzywkami na patelnię

Aż mi wstyd, że taka nieobeznana jestem

Dla mnie też, ale to dlatego, że ja jestem umysł antyhumanistyczny i dla mnie historia, wos, polski jest męczarnią

Jak się czujesz?

A masz

-----------
Dziewczyny, czy u Was też jest taka okropna szaro-bura pogoda?
Dzien dobry w popoludnie zaawansowane Warzywka z patelni z sosem pomidorowym, pysztoota... Ja znalazlam dzis przepis na salatke z zupek chinskich (wtf) i zamierzam wyprobowac
Jedni są humanistami a inni są.. z biol-chemów Za 20 lat jak się Dr House zestarzeje to nakręcą Dr BeaS
...eh. 'Faacet to świniaaaa'
Przemoc w rodzinie, pięknie. Ja sobie zapamiętam-.-"
Co do pogody... wyjęłam kurtkę dziś z szafy, więc jest źle, bardzo.
Jak tam prawko Piekna? Dawno do L-wątki nie zaglądałam... :X

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14085929]u mnie tez wyjdzie tyle godzin. a u was wdzwr jest obowiazkowe ?

nie zgodze sie. ja uwazam ze Ci co zdaja historie rozszerzona sa hardcorami. WOS wg mnie jest łatwiejszy niz hist .
[/QUOTE]
U mnie psoreczka powiedziała tak: "WDŻ jest obowiązkowy, ale ko ma 18 lat może się wypisać". Wybieram się? Nieeee... xD
Szczerze mówiąc nie wiem czy łatwiejszy. Przejrzałam podręcznik i optymizmem to mnie nie napawa;d Historia to koszmar przecież też... Mam za mało fałdek na mózgu do historii

Cytat:
też mi się tak wydaje. WOS i historia to co innego. Historia to daty, postacie, to coś co trzeba wiedzieć i nie wymyślać. WOS nie ma takiego materiału.

dla mnie też.Nie zdałabym fizyki,chemii i historii.

większość tak robi, że wybiera WOS z braku laku.
Oczywiście, że treści są inne. Chodzi o to, że to i to jest typową pamięciówką. U mnie nauka do historii wygląda tak, że tracę 8h życia przed klasówką, piszę na czwórkę i kilka dni później już nic nie pamiętam. Z WOSem obawiam się, że będzie podobnie xd

Cytat:
Napisane przez zaluzja55 Pokaż wiadomość
Hej Przepraszam,że nie udzielałam się przez te kilka dni,ale byłam tak padnięta,że tylko Was podczytywałam
Dzisiaj muszę zacząć czytać "Ludzi bezdomnych" bo we wtorek mam spr ze znajomości lektury..Nie lubię tego.Bo nawet jak przeczytam to dostaje kiepską ocenę.Nie wiem dlaczego
Popołudniu jak nie będzie padać to wybiorę się na spacer z kumpelą A teraz typowy chillout
Bardzo fajnie wspominam tą lekturę, ale może to tylko dlatego, że to lżejsze niż "Chłopi" i inne "Przedwiśnia"

Cytat:
A ja myślałam, że to są właśnie ścisłe Biologia w gimnazjum był dla mnie typowo humanistyczna - nauczyć się nic nie rozumiejąc ale w liceum, jak dostałam świetną nauczycielkę, zrozumiałam, czemu to tez ścisły przedmiot
Esencja przedmiotów humanistycznych, przynajmniej w moim przypadku! Wyłączam polski - nie jest z tym tak źle

Cytat:
Napisane przez klaudynka4 Pokaż wiadomość
Witam Mogę się przyłączyć? Potrzeba mi pocieszenia, bo tracę nadzieję Zdaję biologię i chemię poz. rozszerzony.. Marzę o 85%
Widzę, dużo dziewczyn z woj. lubelskiego
Witam Plany na przyszłość widzę, że mamy podobne

Cytat:
cześć

Witaam

Cytat:
Następna, którą podziwiam, no. Geografia=zło...
Chociaż jakby się głębiej zastanowić to nie lubię jej ze względu na nauczycieli. Uraz jeszcze z podstawówki mam:| Aktualna psorka to znów ewenement na skalę światową - "bo w rybach jest wapień".
ladyanx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 19:06   #1885
elajna888
Rozeznanie

Cytat:
widze, że zdajemy dokładnie to samo
na co się wybierasz?
Stary 2009-09-05, 19:07   #1886
BeaS
Zakorzenienie

No to muszę iiiiiść. Miłego wieczoru, dziewczyny

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-09-05, 19:15   #1887
parodia
Zakorzenienie

Może zdażę
Cytat:
Ale termin szybciutki masz, więc będzie dobrze
bardzo szybko. Ewelina, będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
też lubie mieć jakies zajęcie, które odrywa mnie od szkoły nauki, mobilizuje... ale nie wiem jakie...
Ja będę miała [L]
Cytat:
już jestem, wczoraj weszłam na wizaż, ale nie miałam siły już czytać, a tym bardziej pisać, więc wyłączyłam kompa :/
wymęczył mnie, że ojej, boli mnie prawa ręka (nadgarstek w sumie, bo przedramię Tż mi wymasował i wtarł ketanol) i tyłek
powaga, normalnie mam zakwasy w pośladkach

w tenisa się spoko grało wam powiem ale muszę wypracować uderzenie, bo za duzo sily uzywam :/
no i jakos tak nie zawsze mi płasko wychodzi i ta piłka lata az pod sam sufit :P
Pomyśl, jak Ci mięśnie pracowały
Ja też chcę, weź mnie na drugi raz ze sobą
Cytat:
cześć

Miałam napisać "słynny Aś?"
hej

cześć, jambose

Beata, nie marudź!

Sukienka, którą wyciągnęłam z szafy wisi na mnie i wyglądam jak wieszak
Pamiętacie takie słynne zdjęcie Keiry Knightley w takiej sukience, że jest płaska? To wyglądam tak samo Będę się ratować okropnym stanikiem silikonowym

Tyle narzekania, lecę się bawić

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2009-09-05 o 19:16
parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 19:48   #1888
paulincia77
Raczkowanie

Hej Można się dołączyć? Ja też zdaję w tym roku maturę (niestety). Ale przeraża mnie to co tu czytam - Wy wszystkie już wiecie, co zdawać i gdzie iść na studia, a ja wciąż nie mam pojęcia, nie wiem na co się zdecydować. Myślałam o psychologii, ale nie dość, że tam baardzo ciężko się dostać to jeszcze trzeba zdawać biologię, a z tym byłoby ciężko bo jestem na profilu humanistycznym . Któraś z Was ma podobną sytuację (że nie wie jeszcze co zdawać)? Czy to tylko ja jestem taka opóźniona?
paulincia77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 19:53   #1889
inc0rrect
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulincia77 Pokaż wiadomość
Hej Można się dołączyć? Ja też zdaję w tym roku maturę (niestety). Ale przeraża mnie to co tu czytam - Wy wszystkie już wiecie, co zdawać i gdzie iść na studia, a ja wciąż nie mam pojęcia, nie wiem na co się zdecydować. Myślałam o psychologii, ale nie dość, że tam baardzo ciężko się dostać to jeszcze trzeba zdawać biologię, a z tym byłoby ciężko bo jestem na profilu humanistycznym . Któraś z Was ma podobną sytuację (że nie wie jeszcze co zdawać)? Czy to tylko ja jestem taka opóźniona?

ja mam podobnie z tym że ide na psychologie i zdaje biologie w humanistycznej klasie;p

nie martw sie, o ile wiem moje kolezanki z klasy tez nie wiedza jeszcze co zdawac, a ja wciaz sie wacham czy zdawac polski i angielski jeszcze dodatkowo na rozszerzeniu czy nie..

nie wiem jak punktacja jest liczona na studia stad te watpliwosci

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 19:53   #1890
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie, co dzisiaj za mecz jest?
dziś są dwa mecze ;D

siatkówka - Mistrzostwa Europy w Turcji, Polska-Turcja jest właśnie 1-0 dla Polski i 13-12 w drugim secie

piłka nożna - el. Mistrzostw Świata 2010, Polska - Irlandia Północna w Chorzowie

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości