|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
pytam się mniej więcej co byście tam napisały bo ja nieobeznana w referatach jestem bo nigdy w szkole nie mieliśmy żadnego ![]() Ale już wiem bo popytałam się już;p
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpadłam na moment, cały czas robię sobie notatki z biologii, a przy okazji zapamiętuje. Zaczęłam pierwszy dział z kalendarza czyli ''Budowa komórki i jej funkcjonowanie-metabolizm", stanęłam na cyklu Krebsa -.- No to śmigam dalej z materiałem. Czeka mnie jeszcze angielski, książka z pol. i Młoda Polska. ( tym wszystim!)
|
|
#1863 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marta, nie znasz sytuacji (jeszcze). Nie jest tak bezproblemowo jakby się wydawało ![]() Trzeba jakoś odróżnić Ciebie i drugą Martynę ![]() Jaki? Bo zapomniałam ![]() Cytat:
![]() Hej. Jasne, że przyjmiemy ![]() Cytat:
A im prostszy , tym lepszy Ja szukam jakiegoś nieskomplikowanego xDCytat:
Biedna Kasia Wygrzewaj się Cytat:
![]() ![]() ------------ Wpadłam na chwilę i znowu wypadam xD Przeczytałam 'Moralność pani Dulskiej'. Miałam zamiar uzupełnić zeszyt z polskiego, ale stwierdziłam, że wezmę od kogoś i przepiszę parę tematów. Pójdę na łatwiznę w tym wypadku A biologia <3 poczeka do jutra
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama mam przetłuszczające się włosy i takiego używam ( bambino czy jakoś tak ) i myję co 2 dni )spróbuj jakiegoś
|
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baaaardzo miły zapach, a właściwości też fajne No i cena - 8 zł za 500 ml ![]() Już tyle się uczysz? Podziwiam i gratuluję zapału
|
|
|
#1866 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
też kocham *.* Najbardziej brokuły! Cytat:
Cytat:
Cytat:
gadanie, znam takich co i po administracji wykładają kafelki w domach, to wszystko zależy od stopnia studiów, twojej prezentacji itd ![]() Jestem na tak to świetna komedia, w sumie najlepsza jaką ostatnio oglądałam, no jeszcze kac vegas też fajna. trochę nie rozumiem czemu piszecie piżdzącymi kolorami, mogłabym prosić o bardziej stonowane?
Włosy: 75/100 Waga: 68/55 ![]() „Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.” Edytowane przez Nerchie Czas edycji: 2009-09-05 o 17:37 |
|||||
|
|
|
#1867 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Też oglądałam 'Oszukaną', świetny film Posprzątałam, pouczyłam się trochę, teraz odpoczywam. Może później jeszcze do czegoś zajrzę. A pogoda u mnie dalej taka beznadziejna
|
|
#1868 |
|
Rozeznanie
|
Hej, przeglądam sobie właśnie matury z Gery żeby ułożyć sobie jakiś plan nauki
muszę dużo popracować z atlasem bo słabo u mnie z tym. Musze przypomnieć sobie wszystko a też duo jeszcze nie umiem.Na poziom rozszerzony muszę umieć wszystkie państwa świata no krainy geograficzne itp dużo nauki. Nie ogarnę tego. Może któraś z was zdaje gerę i ma jakiś plan nauki atlasu?
|
#1869 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja jeszcze czekam na mejla od kumpeli z tematami ![]() Cytat:
ograniesz |
||
|
|
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)wcześniej miałam x600 i p200 ![]() tego co teraz mam to ładuję co 4-5 dni. grzeję się, grzeję ![]() a zaraz sobie podgrzeję sok jabłkowy z goździkami
|
|
#1871 | |
|
Flawless
|
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14091530]jaki wybrałas temat? ![]() ja jeszcze czekam na mejla od kumpeli z tematami ![]() [/QUOTE] Dla całej Polski są takie same? Jak chcesz, mogę Ci wysłaś bo mam zeskanowane.
I think the breakdown is when a woman doesn't know what she is and she settle for less. Check out your worth because you're worth more than that." Edytowane przez Phoce Czas edycji: 2009-09-05 o 18:13 |
|
|
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14091530]
ja zdaje gegre rozszerzona. jesli chodzi o te krainy geograficzne to moj nauczyciel robil nam sprawdziany z mapy takze orientacje mam co gdzie lezy. oczywiscie bede musiala jeszcze wszystko powtorzyc. ograniesz Może podam zły przykład, bo moje TŻta, ale może cię to pocieszy, poszedł z biegu na rozszerzenie geografii i po 3 latach w klasie geograficznj zdał ją ze słabym wynikiem ale zdał bez fakultetów i nauki. (mam nadzieję że trochę luzu wpuściłam xD) |
|
|
|
#1873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc dziewczyny...
Nie pocytuje Was dzisiaj bo za bardzo nie mam co. A tak swoją drogą jestem padnięta. Wróciłam z osiemnastki o 2 w nocy no i o 6 musiałam wstac na jazdę. Do domu wróciłam dopiero po 15 i poszłam spac. No i okresu dostałam , więc siedze i kwicze że boli. W dodatku już się tym głupim egzaminem stresuje, chociaż miasto mi niexle szło to pierwszy raz od dwóch miesięcy mi dzisiaj łuk nie wyszedł. Tzn jeden raz tylko potem było ok ale co swoje to się nastresowałam. Nauki mam strasznie duzo ale dzisiaj już sobie odpuszczam bo mi się strasznie nie chce, a zreszta mecz będzie... Dobra ide się połozyc, co tu biadolic będę:P Miłego popołudnia
|
|
#1875 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zdąże zdąże ![]() poszłam za twoją radą i się nie uczyłam ![]() Cytat:
![]() nienawidze mieć kataru, katar jest najgorszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jakie gwiazdy [QUOTE=BeaS;14091054 Jaki? Bo zapomniałam ![]() [/QUOTE] Nokia 5130 ![]() ta z tej reklamy Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Heeej! ;D
|
|
|
#1877 |
|
Rozeznanie
|
|
#1878 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gery sie tak nie boje, bardziej matmy rozszerzonej. a tematy kazda szkola sama uklada ale duzo sie pokrywa.ja tez juz wybralam
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zdążę Was przeczytać, bo nie wyrabiam się z szykowaniem na 18 xD
Jutro nadrobię Pa |
|
|
|
#1880 |
|
Raczkowanie
|
To wy już się uczycie? :szok:
Cześć Wam tak w ogóle będę tu się udzielać częściej Zdaję polski rozsz., ang podst., mat. podst., WOS rozsz. ( z miłości do polityki i spraw współczesnych )Chcę osiągnąć dobry wynik dla własnej satysfakcji raczej, a nie dla studiów, bo i tak pójdę na zaoczne
|
|
#1881 |
|
Zadomowienie
|
a na co planujesz iść? I jak przygotowujesz się do rozszerzonego polskiego? Bo moja polonistka mnie bardzo na zdawanie go namawia, a sama nie jestem przekonana.
|
|
#1882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze pierwszego dnia umieram ![]() A łuk pewnie ze stresu nie wyszedł, więc nie przejmuj się ![]() Aaa Fajna? ![]() Właśnie, co dzisiaj za mecz jest? ![]() Cytat:
![]() Edit: Nie chce mi się nigdzie wychodzić
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-09-05 o 19:04 |
||
|
|
|
#1883 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() chyba kazda szkoła ma inne tematy,, ale niewiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a ja dziewczyny zmykam juz do jutra !
|
||||
|
|
|
#1884 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Warzywka z patelni z sosem pomidorowym, pysztoota... Ja znalazlam dzis przepis na salatke z zupek chinskich (wtf) i zamierzam wyprobowac![]() Jedni są humanistami a inni są.. z biol-chemów Za 20 lat jak się Dr House zestarzeje to nakręcą Dr BeaS...eh. 'Faacet to świniaaaa' Przemoc w rodzinie, pięknie. Ja sobie zapamiętam-.-" Co do pogody... wyjęłam kurtkę dziś z szafy, więc jest źle, bardzo. Jak tam prawko Piekna? Dawno do L-wątki nie zaglądałam... :X [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14085929]u mnie tez wyjdzie tyle godzin. a u was wdzwr jest obowiazkowe ? ![]() [/QUOTE] U mnie psoreczka powiedziała tak: "WDŻ jest obowiązkowy, ale ko ma 18 lat może się wypisać". Wybieram się? Nieeee... xD Szczerze mówiąc nie wiem czy łatwiejszy. Przejrzałam podręcznik i optymizmem to mnie nie napawa;d Historia to koszmar przecież też... Mam za mało fałdek na mózgu do historii Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wyłączam polski - nie jest z tym tak źle![]() Cytat:
Plany na przyszłość widzę, że mamy podobne![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż jakby się głębiej zastanowić to nie lubię jej ze względu na nauczycieli. Uraz jeszcze z podstawówki mam:| Aktualna psorka to znów ewenement na skalę światową - "bo w rybach jest wapień". |
|||||||
|
|
|
#1885 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() na co się wybierasz?
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
No to muszę iiiiiść. Miłego wieczoru, dziewczyny
|
|
#1887 | |||
|
Zakorzenienie
|
Może zdażę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja też chcę, weź mnie na drugi raz ze sobą ![]() Cytat:
" ![]() hej cześć, jambose Beata, nie marudź! ![]() Sukienka, którą wyciągnęłam z szafy wisi na mnie i wyglądam jak wieszak Pamiętacie takie słynne zdjęcie Keiry Knightley w takiej sukience, że jest płaska? To wyglądam tak samo Będę się ratować okropnym stanikiem silikonowym ![]() Tyle narzekania, lecę się bawić
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-09-05 o 19:16 |
|||
|
|
|
#1888 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Można się dołączyć? Ja też zdaję w tym roku maturę (niestety ). Ale przeraża mnie to co tu czytam - Wy wszystkie już wiecie, co zdawać i gdzie iść na studia, a ja wciąż nie mam pojęcia, nie wiem na co się zdecydować. Myślałam o psychologii, ale nie dość, że tam baardzo ciężko się dostać to jeszcze trzeba zdawać biologię, a z tym byłoby ciężko bo jestem na profilu humanistycznym . Któraś z Was ma podobną sytuację (że nie wie jeszcze co zdawać)? Czy to tylko ja jestem taka opóźniona?
|
|
|
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam podobnie z tym że ide na psychologie i zdaje biologie w humanistycznej klasie;p nie martw sie, o ile wiem moje kolezanki z klasy tez nie wiedza jeszcze co zdawac, a ja wciaz sie wacham czy zdawac polski i angielski jeszcze dodatkowo na rozszerzeniu czy nie.. nie wiem jak punktacja jest liczona na studia stad te watpliwosci
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
dziś są dwa mecze ;D
siatkówka - Mistrzostwa Europy w Turcji, Polska-Turcja jest właśnie 1-0 dla Polski i 13-12 w drugim secie ![]() piłka nożna - el. Mistrzostw Świata 2010, Polska - Irlandia Północna w Chorzowie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

...
pytam się mniej więcej co byście tam napisały bo ja nieobeznana w referatach jestem bo nigdy w szkole nie mieliśmy żadnego 

(
tym wszystim!)
?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Wygrzewaj się 
Podziwiam i gratuluję zapału
ja na ich miejscu postarałabym sie o jakiś kredyt i śmiało kupiłabym mieszkanie. Dlatego bardzo ciesze się z możliwościrozpoczęcia "nowego życia w nowym mieście" i nie mam w związku z tym obaw, wiem, że sobie poradzę.