|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Też lubie
![]() Cytat:
Cytat:
...W tamtym roku maiłam 9h, na ostatniej godzinie to już prawie spałam . A to są uroki tylko technikum...
|
|
|
#1832 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
......................... ...................... Hej dziewczyny wróciłam niedawno z Łomży i niestety nie zdałam źle ustawiłam sobie fotel i nie widziałam w tylnej szybie linii, patrzyłam na zły pachołek, kiedy spojrzałam w lusterko było już za późno, bo raczej uczono mnie że nie wolno niektórzy egzaminatorzy zwracająca to uwagę. Pewnie następny będę miłą 19 września, chciałabym mieć to już za sobą. Idę czytać "Zbrodnię i karę".
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No Ej, dziewczyny, Justyna jest medium
|
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopiero teraz się dowiedziałaś? ![]() A Martyna jest na wątku i nie pisze ![]() Idę sobie obiad zrobić |
|
|
|
|
#1835 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale termin szybciutki masz, więc będzie dobrze
|
|
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też nie lubię tego ;/ czy przeczytam czy nie, i tak dostaja max 50 pkt ;/ czyli trójkę. A zazwyczaj pałę. (u mnie sa punkty zamiast ocen...) Ja lekcji mam dość luźno, tylko 26 godzin (28 z religia). Dojdą fakultety lub dodatkowe zajęcia - matma chyba, pewnie angol i może WOS jeśli się zdecyduję.
|
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ze mną pisze ![]() ![]() ![]() Smacznego ----------- A ja idę posprzątać mój pokój tylko ( ) i zabieram się do książeczek
|
|
|
#1839 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dlatego, że nauczyciele zadają czasem takie pytania, że nikt nie zwraca na to uwagi czytając ksiązkę jakieś szczególy straszne... Poza tym nie zapamiętasz wszystkiego czytając... mnie by to zniechęcało do czytania ![]() Cytat:
?ja będę je wcinała w tygodniu bo się szybką robią :p dziś mam normalny obiad u mnie też od rana pada i szaro. nigdy nie slyszałam o kursie przedmałżeńskim na religii jakbym miała płacić to możliwe że bym zrezygnowała... nie planuje ślubu. a mozliwe, ze podejrzewając, że MOZE mi sie odmieni, bym poszła? ![]() też lubie mieć jakies zajęcie, które odrywa mnie od szkoły nauki, mobilizuje... ale nie wiem jakie... ![]() Cytat:
ale już nie mam spać mi się chce i PIĆ nie wiem czemu ![]() pogoda do du.py. :dupa: Cytat:
ale na szczęście następny masz szybko Rytka odezwij się ![]() Beata szaleje, randkowicz prawdziwy
|
|||||
|
|
|
#1840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie tak zresztą mam jakieś nieodparte wrażenie, przez te linki w Ani poście, że to nie ona prosi o pomysl na referat, a ktos z innego forum, bo tekst jest przekopiowany (linki do emotek..) już jestem, wczoraj weszłam na wizaż, ale nie miałam siły już czytać, a tym bardziej pisać, więc wyłączyłam kompa :/ wymęczył mnie, że ojej, boli mnie prawa ręka (nadgarstek w sumie, bo przedramię Tż mi wymasował i wtarł ketanol) i tyłek ![]() powaga, normalnie mam zakwasy w pośladkach ![]() zaraz Ci dam Rytkę niedobraś ! ;P ;* Cytat:
![]() mojej polonistki z podstawówki córka ma tak na imię ![]() i moja koleżanka jedna również ![]() także tego, ładne imię ![]() Justyna, co się pieklisz, ze jestem i nie piszę ;P muszę w końcu ponadrabiać ;P mialam 4 strony do przeczytania ;P w tenisa się spoko grało wam powiem ale muszę wypracować uderzenie, bo za duzo sily uzywam :/no i jakos tak nie zawsze mi płasko wychodzi i ta piłka lata az pod sam sufit :P a dzisiaj rano się nie odezwałam bo o 9:30 pojechałam z Tż na zakupy do Giżycka ;] kupiłam w końcu ten szampon soraya,co Beata go polecała wypróbuję ;]idę ogarnąć pokój, Tż wpadnie o 18:00 ![]() dzisiaj wieczorem chyba znowu się nie pojawię, bo Tż zostanie u mnie na meczu.. znowu bede musiała oglądać łech ;P miłego popoludnia Żbiki Moje ;**
|
|
#1841 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a co chcesz studiować??? ![]() Cytat:
muszę się zebrać w sobie i iść, bo to podobno fajne jest ![]() aaa i kupiłam jeednak ten telefon właśnie go rozkminiam no i musze się w końcu zacząć uczyć |
||
|
|
|
#1842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero 5 września :P do matury jeszcze 240 dni luzeeem, zdążysz ;Da tak poważnie to ja chyba też muszę w końcu zacząć ![]() do sprzątania się jeszcze nie zabrałam.. -.- ale już, odpalam sobie winampa i jadę z tym kok(o)sem ;**
|
|
#1843 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A tak serio- podobno wiele osób specjalnie przyjeżdża do nas, bo łatwo zdać i nieskomplikowana budowa miasta, prawda to? Bo ja jeszcze prawka nie zaczęłam. Nie martw się, zdasz za 2-gim razem, znam wiele osób, którym za 1-szym nie poszło ![]() Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-09-05 o 15:12 |
|||
|
|
|
#1844 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Następną mam w środę )Cytat:
No, on mi mówi wczoraj że to w czym się znajdujemy to samochód osobowy, i zaczyna że to jest sprzęgło, a ja od razu powiedziałam że z tym będzie problem xD Jechaliśmy na plac wczoraj i... mój instruktor zaliczył krawężnik
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zdawałam również w Łomży.. i ogólnie rzecz biorąc.. uważam, że nie jest nieskomplikowana, jedynie dobrze oznakowana, co znacznie ulatwia otrzymanie plastiku ![]() ale to prawda, dużo ludzi przyjeżdża do Łomży na egzaminy.. jak ja zdawałam to był autokar z Warszawy (tak, tak 40 osób + kilka samochodów z Warszawy, ludzie prywatnie albo razem z OSK jechali..). szok. idę sprzątać
|
|
#1846 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
o właśnie, tak mi się przypomniało. Któraś z Was pisała o paluszkach surimi. Kupiłam je, ale tak jak mowiłam, nie mam bladego pojęcia jak je przyrządzić
![]() czy mogłybyście mi napisać jak je przyrzdzacie?;> szukałam w necie, ale nigdzie nie jest jasno okreslone czy trzeba je usmazyć, ugotować czy co z nimi zrobić ![]() podejrzewam, że ugotować, ale nie wiem ile czasu, co i ja -.- na opakowaniu nie ma takich informacji -.- jakąś lipę pewnie kupiłam
|
#1848 |
|
Raczkowanie
|
nie ma to jak zarąbista pogoda ;D leeeeeeeeeje.
baby, poleccie jaksi fajny film na wieczór ;> i prosze bez zadnej ekranizacji lektur;D pierwsze slysze o tych paluszkach... jak sie dowiesz, to ja zrobie tez;D
to taka nasza baśń? M. <3 ![]() Edytowane przez frankee16 Czas edycji: 2009-09-05 o 16:12 Powód: brak czegos |
|
|
|
#1849 |
|
Flawless
|
Żeby mi się tak chciało zasiąść do nauki, jak mi się nie chce
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
mój tato ma i jest z niego bardzo zadowolony.. jest to swego rodzaju gadżet, ale też i dobry telefon... ma różne fajne opcje i jest wygodny w użytkowaniu
![]() koleżanka też go kupiła.. myślała też o LG Cookie, ale kobitka w Erze bodajże poradziła jej tego Samsunga.. u też sobie go chwali.. miała pewne obawy z tym dotykowym wyświetlaczem w kwestii pisania sms-ów, ale zupełnie bezpodstawne xD bodajże są 2 rodzaje klawiatur - jedna standartowa telefonowa i jedna taka jak na komputerze.. i do tego można wybrać taką opcję, że piszesz w wyznaczonym polu literki, że tak to ujmę.. tak jak na kartce np.. wiesz o co mi chodzi? xD także z tego co do tej pory słyszałam to użytkownicy avilii są bardzo zadowoleni... a koleżanka z klasy ma LG Cookie i po 3-4 miesiącach chciała go wymieniać... ja mam już chyba 3 Samsunga i jakoś do tej pory się na nich nie zwiodłam :P przezwyczaiłam się do tych tel.. są proste w obsłudze, wytrzymałe i mają dobre baterie w ogóle to jeszcze mam mp3 Samsunga i laptopa też ;P a teraz w rodzinie to wszyscy posiadają telefony Samsuna :P jedynie mama nie ma żadnego :P a tak to ja, ojciec i brat - Samsungi )ja też ;/ w końcu muszę biologię ruszyć.. mimo iż spr 22. września to spora ilość materiału i chcę to pożądnie sobie powtórzyć ![]() w ogóle to widzę, że przy weekendzie postów więcej ja wczoraj milczałam, bo jakoś weny nie miałam ;P w czwartek mój laptop uległ lekkiemu uszkodzeniu.. jest to na prawdę niewielki problem, ale jak się dowiedział mój ojciec w Radomiu nie ma ŻADNEGO miejsca, gdzie naprawiają jakiekolwiek laptopy.. i trzeba z nim do W-wy jechać ;] ale sąsiad ma chyba jakiegoś znajomego w serwisie i ma się z nim skontaktować ;P no i się od mamy zaraziłam i siedzę z katarem -.- wczoraj głowa mnie bolała i wzięłam pierwszy raz od kilku miesięcy tabletkę przeciwbólową ;] a rano się obudziłam i oddychać nosem nie mogłam, ale już jest lepiej... muszę się wziąć za notatkę z polskiego, zadania z matmy, list na ang. i jakieś zadanie z biol... no i 'Wesele'... a jutro w końcu zeszyt z korków z chemii uporządkuję xD ech zaczęło się ;] muszę się też rozejrzeć za jakimś ciuszkiem na 18nastkę koleżanki.. niby dopiero 26.września, ale trzeba się rozjerzeć co jest i ew. ratować Allegro ;] ech i do tego ta pogoda -.-
|
#1851 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wiesz, ja juz go sobie wyobraziłam jak gbura, który ciągle się drze na kursantów ![]() a jak tak to super, że jest sympatyczny i w ogóle, heh ![]() Cytat:
![]() no, ale cóż. Cytat:
robiłam zawsze sałatkę z paluszkami krabowymi robilam z ananasem, i kukurydza na pewno, i chyba ryzem i to w sosie curry (jogurt nat. z curry) ale pewna nie jestem. można też je usmażyć w cieście naleśnikowym albo w mące. i z sosem czosnkowym zjesc. albo mozna same z sosem bo nie są mrozone, nie?
|
|||
|
|
|
#1852 | ||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
chciałabym się jakoś do Was wkleić, przyjmiecie mnie? ![]() witam nieznajome "twarze" oraz resztę którą kojarze z '91.
|
|
|
#1853 | |
|
Konto usunięte
|
a ja juz powoli sie zmobilizowalam i poszukam nawet zeszyt od gegry z pierwszej klasy
zamierzam sie pouczyc troche ![]() Ewelina nastepnym razem bedzie dobrze.a za oknem pada. ciagle. w sasiedniej gminie sa dozynki , wybrałabym sie na zabawe gdyby nie ta pogoda ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
![]() tez Cie kojarze z '91. co chcesz zdawac ?
|
|
|
|
|
#1854 |
|
Flawless
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14090318]a ja juz powoli sie zmobilizowalam i poszukam nawet zeszyt od gegry z pierwszej klasy
zamierzam sie pouczyc troche ![]() [/QUOTE] No za mną już wypracowanie z angola, ćwiczenia, teraz siedzę nad wypracowaniem z polaka. A ilość książek, które muszę przeczytać przeraża mnie. Chyba znalalzłąm sobie fajny temat maturalny, tylko nie wiem, czy nie 'za prosty'
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
aaa widziałam, że piszecie o różnych koncertach xD
u mnie dzisiaj na otwarciu jakiejś hali handlowo-usługowej grają: Rh+, Alicetea, Mezo i gwiazda wieczoru - Jay Delano xD niby mam niedaleko, ale z racji przeziębienia i pogody siedzę w domu :P
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co chcesz zdawać ? ![]() ale ładna pogoda się zrobiła
|
|
#1857 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no, ale.. (jesli chodzi o 'lekką' komedię) "Przyjęty'' aka. Accepted lub "Jestem na tak" z J. Carrey'em jeśli o resztę to np.: "Oszukana" "Disturbia" /Niepokój Cytat:
![]() no bo wiesz jak w Warszawie wygląda ruch na pewno nie jest prosto zdać przy takim natężeniu ruchu..a w Łomży.. ruch mniejszy.. ale miasto ma też skomplikowane skrzyżowania, w sumie jest łatwiej zdać tylko dlatego, że jest NAPRAWDĘ dobrze oznakowane. Cytat:
ja Cię kojarzę z '91 ;> ej, w ogóle umyłam włosy tą cytrusową sorayą, co ją Beata polecała.. i jestem zadowolona ;] zobaczę kiedy będę musiała umyć znowu włosy ;> lecę Dziunie ;* muszę jechać po 'wungiel' do grilla ;P i po cioteczkę i wujaszka ![]() a później Tż do mnie przyłazi, już Wam pisalam... w sumie to może będę wieczorkiem, zobaczę o której Tż ucieknie ode mnie ;]
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Dziękuję za miłe przywitanie Co do studiów to nie wiem jeszcze, chciałabym studiować dietetykę, albo jakąś chemię kosmetyczną, ale boję się że po tym nie będę mieć pracy W sumie dietetyka to moje marzenie, interesuję się tym bardzo i myślę, że już teraz mam jakieś podstawy ![]() Będę też składać na medycynę, ale na zasadzie "a co mi tam", bo i tak się pewnie nie dostanę Różnie to u mnie szczególnie z chemią, chociaż mam raczej dobre stopnie. Na temat lektur powiem tylko tyle: czytam teraz "Ludzi bezdomnych". Część, która jest pamiętnikiem Joasi jest POTWORNIE nudna, jak dla mnie... W ogóle czasem nie mogę zrozumieć, o co jej chodzi... Ale sprężyłam się i już minęłam połowę książki |
|
|
|
#1859 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
och, dziekuje za brava <lol2>ktoras sie wybiera moze na studia do stolicy?:P
|
|
#1860 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14090318]
jasne ,witaj ![]() tez Cie kojarze z '91. co chcesz zdawac ? [/QUOTE]bardzo mi miło ![]() jestem na biolchem/fizie/ i na dzień dzisiejszy chce niby chem i bio rozszerz. ale nie mam kompletnie pomysłu na siebie, na studia ![]() ogólnie mam setki obaw i mam wrażenie że sobie nie poradzę ![]() no i ogólnie przeraża mnie matura z matmy, bo z tym u mnie kiepsko bardzo. a no i jestem Aś.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.

Wcześniej pytałaś o wypracowanie z angola. Jakby każda z nas miała tu pytać o "macie jakieś pomysły na taki referat/rozprawkę/esej itp" to trochę by to innych wkurzało
"
...
Mogę się przyłączyć? Potrzeba mi pocieszenia, bo tracę nadzieję
Zdaję biologię i chemię poz. rozszerzony.. Marzę o 85% 

dlatego, że nauczyciele zadają czasem takie pytania, że nikt nie zwraca na to uwagi czytając ksiązkę 
?

A prędkość była naprawdę minimalna.

bo nie są mrozone, nie?