|
|
#1471 | |
|
BAN stały
|
Dot.: :**
Cytat:
Można wynająć Twój mózg Miodku ? ;d
|
|
|
|
|
#1472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak zadzwonię do Ciebie o 4 nad ranem pójdziesz ze mną na spacer?
|
|
#1473 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dla mnie ?! + kradnę ! [ od razu na opis ! ] ej , Miodku , uciekam ; d dobrej nocki słodziaku ; **Jak powiem Ci że zostały mi czterdzieści dwie minuty życia , polecisz ze mną rakietą na marsa ? |
|
|
|
|
#1474 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja mega słodka. ;* <3 Minęło pół roku, a Ty dalej zapluwasz się herbatą gdy go widzisz. - Czas jest przeciwko mnie. - Po prostu nie chcesz o nim zapomnieć. - Problem w tym, że ja nie mam o czym zapominać. Nie łączyło nas nic oprócz paru przypadkowych rozmów, uśmiechów i dróg. Po prostu każde jego słowo wywarło zbyt duże piętno na życiorysie. Byle korektor i ruch zegarka w przód tego nie zmyje.
|
|
#1475 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
naszych problemów nie rozwiąże już telefon..
czasem warto wybaczyć, ale to czasem.. chce Cię kochać. wiem, że lepiej byłoby nie czuć nic. Ty masz to coś czego nie ma nikt inny, dlatego chcę z Tobą być... gdybym miała wybrać jedno miejsce, to tu i teraz to nie sztuka,wspomnieniami serca nie oszukasz.. wiem, że Cię zdradzam i słucham pop'u. nie pytaj mnie o nią, znasz ją doskonale. i myślę ile jeszcze mam kredytów w Twoim sercu. gdy nie ma nic innego, niebezpieczna jest nadzieja.. potrzebuje ktoś coś, w ogóle?
|
#1476 |
|
Raczkowanie
|
Witam ponownie. Na pewno nikt nie zauważył mojej nieobecności...Zepsuł mi się komp i musiałam na troszeczkę Was opuścić. Oczywiście wszystko nadrobiłam a pędzicie maleńkie!![]() BananowaBrazylijka : wow. ! nie spodziewałam się. ![]() Coś ode mnie : To żaden film w żadnym kinie. Szukając spełnienia. Ja nie zapominam, nigdy. Tak po prostu w jednej chwili kazali nam iść w przeciwnym kierunku. Przepraszam brak weny.
Smak życia nie jest już taki jak kiedyś... Edytowane przez Roksana1332 Czas edycji: 2009-09-05 o 22:27 |
|
|
|
#1477 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ;*dziękuję za pochwały. _ Kiedyś umrę na zawał spowodowany przedawkowaniem miłości do jego osoby. Pewnych momentów może nam zazdrościć sam Bóg. Możliwe, że też by tak chciał. Zaczytana w bezsensownym składzie liter dopijam zimne kakao, przegryzając ostatni kęs śniadania. Szkoda, że wraz z ostatnim okruszkiem nie zniknie mi pamięć o tobie. Bałagan myśli w stanie ciekłym wypływa spod paznokci, kruszy się wraz z tuszem na rzęsach. Mam ochotę przedawkować wszystko. Począwszy od papierosów, skończywszy na tobie. A ja puszczam bańki nosem, potykam się na gładkiej powierzchni i przyjmuję kofeinę dożylnie. Wyssij mi mózg, zmień go na tanie wino. Bob Marley kłamał kiedy mówił 'every little thing gonna be allright'. Skończmy rozmowy o koronkowych majtkach, weźmy się za konkrety. Edytowane przez Kissabble Czas edycji: 2009-09-06 o 09:38 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() -Jestem absolutnie przekonany, że chce żyć, cieszyć się życiem i dawać innym szczęście, radość… -Tak.? To dlaczego masz takie smutne oczy.? -To od wiatru. Każdy motocyklista tak ma…
|
|
#1479 |
|
Zadomowienie
|
:**
panna_miodowa - dziękuję za uznanie :*
always be yourself - wiesz, że jesteś niesamowita? kolejnych Twych opisów zapragnęłam! :* zawsze pozostawiasz bolesny niedosyt jesteś taki jednorazowy, nie nadajesz się do związku w niebo i piekło nie wierzę, to tylko zabieg marketingowy kościoła
|
#1480 |
|
Zadomowienie
|
proszę proszę. ;*
booskie opisy. ![]() - Kocham Cię - Nie wierze - Czemu ? - Bo nie chcesz mnie pocałować przy znajomych. Wstydzisz się mnie i tyle. - Nie . Uważam tylko, że miłość nie jest na pokaz.
|
#1481 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
.panna_miodowa - zbieram ten zielony i fioletowy ![]() agness_e - dziękuję, trafione bardzo dobrze. Zgarniam ![]() martus9191 - pewnie mamy coś wspólnego A przynajmniej myśli . ![]() _________________ Interpretuję to tak, jak czuję – nie chcesz być, to nie jesteś. Ja już nie będę na siłę nic robić. Może kiedyś zechcesz mnie, tak naprawdę i może wtedy ja jeszcze będę w stanie do tego wrócić. Na tą chwilę, analizując to co jest między nami to ... chyba nie ma nic, prawda? Bo przecież nie można kochać za dwoje. Robiłam to przez długi czas, ale tym razem chyba pokieruję się rozumem… -chyba ja za bardzo chcę. Chyba to we mnie jest tak silne, bo jest jakby za dwoje. -chyba tak. -to szkoda, że mi tak bardzo zależy. Wychodzi na to, że popełniłam błąd… -nie wiem. „Nie wiem” – chyba masz to w ctrl + v . Chyba już czas przestać rozpaczać. Czas się pogodzić z tym jak jest. Your choice, honey … Znowu dziś chciałem odmienić świat Ale z tego i tak nie wyszło nic . Bo wiesz, ja już chyba jestem zmęczona tą ciągłą huśtawką Twoich uczuć. Tym ciągłym mówieniem „nie wiem”. Tym ciągłym trzymaniem mnie w niepewności… Powroty, rozstania… Ile można? Ja już nie daję rady, niestety…
"-Spieszyłem się na operacje. powiedziałaś, ze zobaczymy się później. wtedy pochyliłaś się, położyłaś mi rękę na piersi i pocałowałaś mnie. lekko. szybko. jakbyśmy mieli robić to codziennie przez resztę naszego życia. potem wróciłaś do gazety, a ja wyszedłem. wtedy ostatni raz się pocałowaliśmy."
|
|||
|
|
|
#1482 | |
|
Raczkowanie
|
jeśli z niebieską to ja poproszę
bo z innej nie pijam![]() Cytat:
cieszę się, że trafiłam![]() decyzje podszyte kłamstwem powodują, że postępujemy niezgodnie z własnym sumieniem.. może gdybyśmy wszyscy wiedzieli, że w każdej minucie umieramy i umierają wszyscy obok nas, bylibyśmy dla siebie odrobinę lepsi? gdyby każda chwila mojego życia była tak piękna, jak ta, już nigdy więcej nie ośmieliłabym się narzekać..
byłam obok, ty wybrałeś inną przyszłość jestem wyjątkowa i wiesz o tym przypomnij sobie mój smak i dotyk.. P. ![]() Edytowane przez agness_e Czas edycji: 2009-09-05 o 22:57 |
|
|
|
|
#1483 |
|
Raczkowanie
|
panna_miodowa - fajne masz te teksty więcej ;*
potrawie być słodko kwaśna być. życie to teatrzyk, nikt się nie ogląda każdy patrzy. wierze w nas, czas w coś uwierzyć.. głuche krople odbijające się o moje okno znowu mnie obudziły. następnym razem chce obudzić się przy Tobie. dobrze byłoby móc widzieć już zawsze uśmiech Twój.
|
#1484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz, ja to nawet dałbym sobie zrobić krzywdę, by zapewnić Ci miłosc, szczęście… -Tak, a jaką krzywdę byś sobie dał zrobić na przykład.? -Yyyy… no taką małą. -Oj.. -Ale możesz złapać mnie za rękę i powiedzieć co Cię ostatnio wkurzyło, a to wcale nie jest mało w otaczającym nas świecie.
nic nadzwyczajnego ♥ Edytowane przez panna_miodowa Czas edycji: 2009-09-05 o 23:00 |
|
|
|
|
#1485 |
|
xoxo
|
Z widokami na nową przyjaźń, głową pełną planów i sercem przesiąkniętym lękiem...
Zawsze byłam pesymistką. Bo jak tu wierzyć, że będzie lepiej.? Ale gdzieś tam w głębi ducha pragnę i wierzę, że szczęście się kiedyś do mnie uśmiechnie. Nie pragnę wiele. Chce tylko normalnego życia. Nie musi być idealne. Nie bez problemów. Chcę tylko wiedzieć, że mam po co żyć. Na razie żyję nadzieją na lepsze "jutro". i tańczyć w deszczu z Tobą w sercu... Zazwyczaj ludzie udający największych twardzieli są wrażliwi. Nigdy nie wiesz, czy Twój znajomy nie pisze w internecie swojej poezji... Miłość jest tym, o czym marzysz, paląc trzeciego papierosa. ..a teraz będę trwać w milczeniu.. bo to umiem najlepiej..
|
#1486 |
|
Rozeznanie
|
Primadonna, panna_miodowa - dziękuję słoneczka
![]() w taką ciszę wszystkie gwiazdy na niebie wyliczę. zrobię zamęt i zniknę, ot tak.
|
#1487 |
|
Raczkowanie
|
więcej takich cudów. sprawiasz , że nie moge zapobiec temu uśmiechu. słyszysz to wszystko, wiesz co czuję. nie jestem smutny , ja tylko Cię potrzebuje. w mojej wyobraźni jest więcej powodów do uśmiechu.. otwieram oczy i uświadamiam sobie, że to wszystko z Twojego powodu.
Nie używam prostownicy od 1.09.2011r. Edytowane przez jeanettex3 Czas edycji: 2009-09-05 o 23:18 |
|
|
|
#1488 |
|
Zadomowienie
|
proszę. ;* teraz trzeba nadrobić.. bo szkoła. i nie bardzo będę mogła tu wchodzić. bo.. bo nauka. ;/ Pocałował mnie w czoło. -Jak dobrze, że wróciłeś... -Uwielbiam do Ciebie wracać. -Uwielbiam Cię witać..." <3
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Nie potrafię tego ubrać w słowa. Nie wystarczy, jak napiszę, że mam tysiąc myśli na minute, mętlik w głowie, że nie ogarniam całej tej sytuacji. Zdecydowanie nie wystarczy. Jestem bezradna. Aż wstyd mi się przyznać, że nie mam juz na to wszystko Chce wykrzyczeć i usłyszeć na głos swoje żałosne problemy i zrozumieć ich błahość, aby zrozumieć, że to NIE jest problem. Czy jest mi lżej? Zdecydowanie nie.
I po raz enty zbiera się we mnie tyle odwagi, tyle nadzieji na lepszy czas. Jednak chyba warto się przełamać, bo gorzej być może, ale ta niepewność wprawia mnie w większe zakłopotanie i jeszcze wiekąszą traumę i depresję. Wiem, że mogłabym mieć coś więcej, ale to nie zależy ode mnie. Chyba powinnam spojrzeć prawdzie w oczy, a ona sama mi sie odwdzieczy i zrozumiem, jak wiele mam. Choćby w tym momencie. Ale ja chce więcej, ****a, wiecej. Oszukuje sie sama, bo nie chce tego mieć i żyję z świadomością, że o tym wiem. A tak naprawdę w sercu bezustannie gra mi ta sama muzyka. Senne marzenia, słodkie marzenia - spełnić. I kiedy wydaje Ci się, że nic nie możesz stracić, zaczynasz działać. Działasz, ale z zerowym skutkiem. Nie tego oczekiwałeś, pragnąłeś szczęścia a tu nagle robi Ci się z życia kabaret. I nawet wiara czy tam nadzieja ( i tak żadnej z nich już nie posiadam) nie pomaga. Chce znaleźć jakiś spokój, wewnętrzny spokój. Tyle błędów człowiek robi, a i tak nie staję się przez to mądrzejszy. Bynajmniej nie w moim przypadku. I wiem, że tylu rzeczy nie powinnam robić, tylu rzeczy żałuję, to to dalej do mnie nie dociera. I chyba prędko nie dotrze. Tak bardzo bym chciała, żeby jutro to wszystko mogło się zmienić. Żeby było tak, jak w moich najpiękniejszych snach, bo po części te sny, ukryte marzenia i plany się ziściły. Pozostaje mi tylko siedzenie pod kocem i opłakiwanie własnej, nieograniczonej głupoty... I żadne "Będzie dobrze, wszystko się ułoży" nie pomoże. Ułoży się, gdyby tylko... ech, złudne, złudne marzenia.
|
#1490 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje niunia ;*
Chciałabym budzić się co dnia obok Ciebie, albo chociaż widywać Cię codziennie, choćby na 10 minut. Byłyby to najlpiękniejsze minuty mojego życia. Pragnę też, abyś obdarowywał mnie tym swoim cudownym spojżeniem, które rozpala mnie od środka i nawet w nocy czuję mrowienie w stopach.
Chcę, aby takie chwile były wiecznością, nigdy się nie kończyły. Proszę Cię, niech to będzie moją życiową niespodzianką, którą Ty spełnisz. Niech to wszystko trwa... "Niektórych spraw nigdy już nie będę mógł zmienić z nie wszystkimi byliśmy do końca rozliczeni Za mało odwagi by czasem wprost coś powiedzieć ale ambicja brała górę by zostawić to dla siebie A dziś za późno, nie umiem tak głośno krzyczeć żebyście tam gdzie jesteście mogli mnie usłyszeć" I think love is not in what we say, love is in what we do. /mysle, że miłość nie jest tym co powiemy, jest tym co robimy. Łączy nas namiętność z której mogą szydzić.
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
bananowalaska - dziękuje za uznanie
Primadonna - osz Ty. to mnie zaskoczyłaś, że ja znakomita ;* ___ czekając na lepsze chwile gdzie jesteś sensie? - czy faktycznie istnieje miłość od pierwszego wejrzenia? - jeśli nie ma miłości wcale, to jak do cholery może być miłość od pierwszego wejrzenia? Walczę na gesty i słowa Czasem zdarzają się mi takie dni dotykiem zmieniam Twego serca rytm mam chęć na wyłączność mieć Cię
|
#1492 |
|
Zadomowienie
|
psych0delaa- o tak więcej.! <3
- poproszę lek przeciwbólowy. - a na co ma być.? - na serce. - a jaki rodzaj miłości.? - wielka, bezgraniczna i nieodwzajemniona. - och, przepraszam, ale niestety wszystkie już wyszły, jest duże zapotrzebowanie.
|
#1493 |
|
Raczkowanie
|
jutro jeszcze coś wymyśle, albo dziś w nocy. powoli trace wene. ale Ty jesteś i tak najgenialna!
Serce nie szaleje. Uwielbiam to uczucie. Nie musze się dwoic i troic, żeby przestac o kimś myślec. A bynajmniej staram się nie myślec.
Codziennie chodzę w jedno miejsce po zapałki. Codziennie. Może dlatego, że pragnę zobaczyc Twoją minę jaką robisz, gdy mnie widzisz? Spojżałam dzisiaj w Twoje oczy, w których utonęłam, z resztą jak za każdym razem i jak za każdym razem widziałam w nich ból i smutek. A może wydaje mi się, że znam się na ludziach? Dobranoc niunie ;*
|
#1494 |
|
Rozeznanie
|
gdzież się podziewa panna styrana? czyli z serii 'ktokolwiek widział, ktokolwiek wie'.
![]() brakuje mi tutaj jej opisów, oj brakuje. ![]() Primadonna - i przez Ciebie jutro w kościele pojawię się czerwona jak dorodny pomidor! wstydź się, kochana! bo ona jest marzeniem każdego mężczyzny, darem Boga dla ziemi. jestem zmęczony podążaniem za moimi marzeniami. mam więc zamiar zapytać je gdzie zmierzają i spotkać się z nimi później. - mitch hedberg jesteś jak spełnione marzenie, kochanie. zapomniałam już, jak dawałeś mi całego siebie. życie może nie być imprezą, której się spodziewaliśmy, ale skoro już tu jesteśmy, powinniśmy zatańczyć. to ja daję pięknu znaczenie! (; rozum karze mi się poddać, lecz serce nie pozwala. jeśli widzisz kogoś bez uśmiechu, podaruj mu swój!
|
|
#1495 |
|
Zadomowienie
|
Macie talent
![]() Kilka, (łącznie z obecnym opisem bananowejbrazylijki) zapisuję, narazie tylko w telefonie . Mam nadzieję, że się nie pogniewacie |
|
|
|
#1496 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() - Wypuściłam szczęście .. - Jak to wypuściłaś szczęście ? - nie zdołałam go złapać bo było trochę za ciężkie .. - A jak wyglądało .. ? - Miało metr osiemdziesiąt i zielone oczy. dobranoc.
|
|
#1497 |
|
Rozeznanie
|
W słońcu miłość uderza do głowy. Usta jak krew o smaku malinowym! Mam lekki zamęt w głowie.
|
#1498 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
<3Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo mi miło kochana. <3_____________________ trudno stłumić żar ust, gdy w głowie szumi od wódki od twego ciała cień pada na wszystkie moje sny i świt krwawi codzienni zabitą nadzieją Wrażenie, jakie miłość zostawia w sercu kobiety, podobne jest do rysunku nakreślonego na śniegu. Pierwszy promień słońca roztapia go. ona zawsze będzie do niego coś czuć i mieć tą cholerną słabość. Sama muszę stać się dla siebie mistrzem ! szumi mi w głowie bynajmniej nie po lampkach wina wypitych za twoje szczęście.. przewidywała, że wieczór skończy się we łzach. Obdarzona była darem jasnowidzenia, jeżeli chodziło o najbardziej gówniane dni w jej życiu Znowu doszłam do tego miejsca, w którym stwierdziłam, że nie zrobiłam w życiu jeszcze nic. Muszę przedefiniować sobie świat. Znowu. Jestem chodzącym kontrastem.
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2009-09-06 o 00:20 |
|||
|
|
|
#1499 |
|
Raczkowanie
|
Nasze twarze wieczorno-poranne,znane tylko nam.
Kocham tę naszą codzienność. Te momenty, które znam na pamięć
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
wyszłam z twojego życia.
wpatrując się w gwiazdy zauważyłam, że nie są to już te same, które razem oglądaliśmy. i będzie tak, jakbyśmy nigdy się nie poznali. rozbiłeś mi serce, zepsułeś mi życie, roztrzaskałeś duszę. teraz przyszedł czas na nią. jest szczęśliwa. jeszcze. ciekawe, które miejsce w twoim marnym notatniku zajmowałam ? - miłość? - nie, dziękuję. wolę samotność.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.

+ kradnę ! [ od razu na opis ! ] ej , Miodku , uciekam ; d dobrej nocki słodziaku ; **
a pędzicie maleńkie!

;*