Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-03, 10:12   #91
rocki
Wtajemniczenie

Dot.: Panny młode 2010 -pokazcie swoje suknie!

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Kochana ja bym kupiła, skoro tak dobrze na Tobie leży. Pelerynki zawsze możesz się pozbyć (to nie kłopot dla dobrej krawcowej) a może TŻ się przekona? Pewnie jak Cię zobaczy w dniu ślubu to będzie zachwycony. Zastanawiam się tylko, czy te "skrzydła anioła" są wygodne np. podczas tańca?! I nie wiem czy mając tą pelerynkę pasuje welon? Chyba nie... a mi się marzy długaśny welon Ile to cudo kosztuje?
Te skrzydla do tanca sie podpina, znalazlam takie zdjecie na allegro, gdzie dziewczyna sprzedaje swoja sukienke.

A kosztuje 3100, bo teraz sa wyprzedaze. To jest prawdziwy jedwab i wykonanie cudowne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pronovias_hiedra2.jpg (77,0 KB, 424 załadowań)
rocki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 12:03   #92
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez rocki Pokaż wiadomość
Te skrzydla do tanca sie podpina, znalazlam takie zdjecie na allegro, gdzie dziewczyna sprzedaje swoja sukienke.

A kosztuje 3100, bo teraz sa wyprzedaze. To jest prawdziwy jedwab i wykonanie cudowne
Jej śliczna.... pięknie wygląda, na tym zdjęciu 100 razy lepiej niż w katalogu Też taką chcę dlaczego jest tak droga
{edit]
Tak z ciekawosci podasz linka do tej sprzedajacej?

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog

Edytowane przez Susanna
Czas edycji: 2009-09-03 o 12:52
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 19:36   #93
Alice the Bride
Raczkowanie

Droga niedroga Dzisiaj przymierzalam suknie Raul Novias. Oczywiscie dopiero na koncu sie spytalam o cene i dwie ktore mi sie podobaly kosztowaly: 4700 i 5100zl!!! Masakra Bo to jedwabne
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00
Nasz ślub 22.05.2010

Alice the Bride jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 19:41   #94
Livka22
Przyczajenie

nikusia2007 Twoja wymarzona sukienka jest prześliczna. mogłabyś zdradzić z jakiego sklepu i kolekcji jest?
Livka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 20:35   #95
fatal21
Wtajemniczenie

Witam!!!
Mój wielki dzień 21.08 2010roku więc jakoś jeszcze nie myślę o sukni.Pewnie dlatego, że nie mam co mierzyć bo muszę pozbyć się ciała z pewnych okolic
Jedno wiem na pewno, że nie może być prosta, chcę wyglądać jak księżniczka. W końcu ten dzień mam zapamiętać do końca życia.
Jestem w dobrej sytuacji, bo za sukienką mogę zacząć rozgladać się dopiero w lipcu 2010 (siostra powiedziała, że wcześniej mi nie zacznie szyć z moim charakterem i niezdecydowaniem)
Do wszystkich dziewczyn, które chcą jak najtaniej uszyć sukienkę i które sądzą, że u krawcowej sie nie da takiej jak w salonie....Da się i to za połowę ceny.
Absolutnie nie robię tu żadnej reklamy ale wiem z doświadczenia, że sukienka, która w salonie kosztuje 4000 warta jest 2000 a nawet mniej.
fatal21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 20:40   #96
rocki
Wtajemniczenie

Cytat:
Jej śliczna.... pięknie wygląda, na tym zdjęciu 100 razy lepiej niż w katalogu Też taką chcę dlaczego jest tak droga
{edit]
Tak z ciekawosci podasz linka do tej sprzedajacej?
Wpisz w necie i na allegro Hiedra, bo inaczej jeszcze mnie ktos oskarzy o reklame

Cytat:
Napisane przez Alice the Bride Pokaż wiadomość
Droga niedroga Dzisiaj przymierzalam suknie Raul Novias. Oczywiscie dopiero na koncu sie spytalam o cene i dwie ktore mi sie podobaly kosztowaly: 4700 i 5100zl!!! Masakra Bo to jedwabne
Ja tez mierzylam te Raule. Moja faworytka kosztowala prawie 5. I w koncu stwierdzilam, ze suknie owszem piekne i z jedwabiu, ale chyba jednak nie warto wydawac tyle pieniedzy na rzecz zakladana raz. Ale oczywiscie nikomu nie bronie, to tylko moje zdanie Choc musze przyznac, ze sie nad nia zastanawialam... i wtedy otrzezwil mnie TZ mowiac, zebym znalazla sobie tansza suknie, a roznice w pieniadzach pomiedzy tymi 5 tysiacami wplacila na umierajace z glodu dzieci w Afryce

A zeby bylo smieszniej, kupilam dzis suknie, zupelnie inna niz ta Hiedra Pronovias. Ba, zupelnie inna, niz wszystkie mierzone przeze mnie do tej pory (czyli gladkie, zwiewne, lejace sie i subtelne) Model Alcor z Divina Sposa. Generalnie sukienka nie w moim stylu - rybka z koronki z trenem, ale wszyscy obiektywnie stwierdzili, ze zdecydowanie mi w niej najlepiej Na zdjeciu wyglada bardzo, bardzo niepozornie, w zyciu bym jej nie kupila ogladajac tylko te niezbyt piekna modelke. W rzeczywistosci ma przepiekny dekolt, niesamowicie podkresla figure i w dodatku ma cudne koronkowe plecy Nastepnym razem pojde ja zmierzyc z aparatem, to wkleje wam zdjecia.

Znalazlam filmik, gdzie duzo lepiej widac moja suknie. To ta pierwsza, pojawia sie kolo 20 sekundy
http://www.youtube.com/watch?v=8fTRJ...embedded#t=199
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg raulnovias_29001.jpg (91,2 KB, 286 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg alcor.jpg (71,1 KB, 281 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg alcor2.jpg (51,9 KB, 248 załadowań)

Edytowane przez rocki
Czas edycji: 2009-09-03 o 22:09
Stary 2009-09-04, 06:26   #97
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:
Wpisz w necie i na allegro Hiedra, bo inaczej jeszcze mnie ktos oskarzy o reklame
Już znalazłam śliczna jest.

Cytat:
Ja tez mierzylam te Raule. Moja faworytka kosztowala prawie 5. I w koncu stwierdzilam, ze suknie owszem piekne i z jedwabiu, ale chyba jednak nie warto wydawac tyle pieniedzy na rzecz zakladana raz. Ale oczywiscie nikomu nie bronie, to tylko moje zdanie Choc musze przyznac, ze sie nad nia zastanawialam... i wtedy otrzezwil mnie TZ mowiac, zebym znalazla sobie tansza suknie, a roznice w pieniadzach pomiedzy tymi 5 tysiacami wplacila na umierajace z glodu dzieci w Afryce
Jestem tego samego zdania. Jak kogoś stać to niech kupuje ale ja mam określoną kwote do przeznaczenia, przyoszczędzoną więc muszę znaleźć coś za góra 2500 zł.

Cytat:
A zeby bylo smieszniej, kupilam dzis suknie, zupelnie inna niz ta Hiedra Pronovias. Ba, zupelnie inna, niz wszystkie mierzone przeze mnie do tej pory (czyli gladkie, zwiewne, lejace sie i subtelne) Model Alcor z Divina Sposa. Generalnie sukienka nie w moim stylu - rybka z koronki z trenem, ale wszyscy obiektywnie stwierdzili, ze zdecydowanie mi w niej najlepiej Na zdjeciu wyglada bardzo, bardzo niepozornie, w zyciu bym jej nie kupila ogladajac tylko te niezbyt piekna modelke. W rzeczywistosci ma przepiekny dekolt, niesamowicie podkresla figure i w dodatku ma cudne koronkowe plecy Nastepnym razem pojde ja zmierzyc z aparatem, to wkleje wam zdjecia.

Znalazlam filmik, gdzie duzo lepiej widac moja suknie. To ta pierwsza, pojawia sie kolo 20 sekundy
http://www.youtube.com/watch?v=8fTRJ...embedded#t=199
Piękna! Tez w moim stylu. Uwielbiam koronki... Gratuluję wyboru

M&M

Staś

Stary 2009-09-04, 07:18   #98
Alice the Bride
Raczkowanie

Wiecie dziewczyny kupno sukni w Raul Novias wiaze sie jeszcze z jedna rzecza. Normalnie Panie zamawiaja jakis okreslony rozmiar i robia poprawki. W Raulu Pani najpierw zdejmuje miare a potem zamawia suknie. Dla Panny Mlodej to lepiej bo idealnie od razu pasuje ale z drugiej strony podejrzewam ze duzo ciezej jest taka suknie pozniej sprzedac. Ja mam rozmiar 38 ale raczej srednio typowy bo wieksze niz standardowo bioderka, wcieta talie i maly biust (wiec taka nie do konca klepsydra ) A ja jakbym juz miala tak szalec z cena to tylko na zasadzie ze ja odsprzedaje pozniej.
Nasz ślub 22.05.2010

Stary 2009-09-04, 09:39   #99
molly18
Raczkowanie

Cytat:
Wiecie dziewczyny kupno sukni w Raul Novias wiaze sie jeszcze z jedna rzecza. Normalnie Panie zamawiaja jakis okreslony rozmiar i robia poprawki. W Raulu Pani najpierw zdejmuje miare a potem zamawia suknie. Dla Panny Mlodej to lepiej bo idealnie od razu pasuje ale z drugiej strony podejrzewam ze duzo ciezej jest taka suknie pozniej sprzedac. Ja mam rozmiar 38 ale raczej srednio typowy bo wieksze niz standardowo bioderka, wcieta talie i maly biust (wiec taka nie do konca klepsydra ) A ja jakbym juz miala tak szalec z cena to tylko na zasadzie ze ja odsprzedaje pozniej.
Dobrze, ze o tym napisalas. Ja kazda suknie bym odsprzedawala, a taka droga to juz na pewno. Jeszcze nie chodzilam nic mierzyc, ale teraz jak cos to na pewno zwroce na to uwage
molly18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 09:40   #100
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Witam!!!
Mój wielki dzień 21.08 2010roku więc jakoś jeszcze nie myślę o sukni.Pewnie dlatego, że nie mam co mierzyć bo muszę pozbyć się ciała z pewnych okolic
Jedno wiem na pewno, że nie może być prosta, chcę wyglądać jak księżniczka. W końcu ten dzień mam zapamiętać do końca życia.
Jestem w dobrej sytuacji, bo za sukienką mogę zacząć rozgladać się dopiero w lipcu 2010 (siostra powiedziała, że wcześniej mi nie zacznie szyć z moim charakterem i niezdecydowaniem)
Do wszystkich dziewczyn, które chcą jak najtaniej uszyć sukienkę i które sądzą, że u krawcowej sie nie da takiej jak w salonie....Da się i to za połowę ceny.
Absolutnie nie robię tu żadnej reklamy ale wiem z doświadczenia, że sukienka, która w salonie kosztuje 4000 warta jest 2000 a nawet mniej.
Zgadzam sie z tobą na szczescie tez bede miala szytą sukienke na wzor sukienki z salonu agnes troche jednak ja zmodyfikuje jesli jest dobra krawcowa to jej sukienki nie roznia sie praktycznie niczym od oryginału jedynie to cena a za 2000 to bede miała suknie ze wszystkimi dodatkami

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 16:08   #101
rocki
Wtajemniczenie

Cytat:
Piękna! Tez w moim stylu. Uwielbiam koronki... Gratuluję wyboru
Dziekuje

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
Zgadzam sie z tobą na szczescie tez bede miala szytą sukienke na wzor sukienki z salonu agnes troche jednak ja zmodyfikuje jesli jest dobra krawcowa to jej sukienki nie roznia sie praktycznie niczym od oryginału jedynie to cena a za 2000 to bede miała suknie ze wszystkimi dodatkami
Ja bym sie jednak troche bala, ze koncowy efekt nie do konca bedzie taki, jak oczekiwalam Tym bardziej, ze widzialam naprawde piekne suknie za niewiele wiecej, a teraz w trakcie wyprzedazy nawet za mniej. Nawet zastanawialam sie nad jedna sukienka, ktora kosztowala po obnizce 50% (wszystkie modele salonowe byly o tyle przecenione) tylko 1700zl.
Stary 2009-09-04, 17:18   #102
xxxKiNiUsxxx
Raczkowanie

Hej watek dotyczy także mnie więc podłączam się do Was
Jeśli chodzi o suknie to w dzisiejszych czasach jest taki wybór, że można oczopląsu dostać.. ja mam taki mętlik, że naprawdę nie wiem na jaką się zdecyduję ale bardzo podobają mi się suknie w stylu greckim.. ostatnio znalazłam prześliczną tylko nie wiem czy nie jest trochę zbyt 'piżamowata' (chodzi mi o dół..)? Wklejam zdjęcie.. oceńcie proszę..

Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg t_1_369.jpg (17,4 KB, 361 załadowań)

22.08.2010 Nasz Skarb jest nareszcie z nami
Juleczka
xxxKiNiUsxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 18:50   #103
lady22nn
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xxxKiNiUsxxx Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o suknie to w dzisiejszych czasach jest taki wybór, że można oczopląsu dostać.. ja mam taki mętlik, że naprawdę nie wiem na jaką się zdecyduję ale bardzo podobają mi się suknie w stylu greckim.. ostatnio znalazłam prześliczną tylko nie wiem czy nie jest trochę zbyt 'piżamowata' (chodzi mi o dół..)? Wklejam zdjęcie.. oceńcie proszę..

Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań
Jak dla mnie cudna ,bardzo w moim stylu i takiej samej poszukuje.
lady22nn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 19:44   #104
ashe
Raczkowanie

Cześć
A ja będę miała prawie na 100 % tą sukienkę i jeśli wszystko pójdzie dobrze do w poniedziałek bedę ją miała w domku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 25331.jpg (19,3 KB, 389 załadowań)
ashe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-04, 19:59   #105
fatal21
Wtajemniczenie

Ja bym sie jednak troche bala, ze koncowy efekt nie do konca bedzie taki, jak oczekiwalam Tym bardziej, ze widzialam naprawde piekne suknie za niewiele wiecej, a teraz w trakcie wyprzedazy nawet za mniej. Nawet zastanawialam sie nad jedna sukienka, ktora kosztowala po obnizce 50% (wszystkie modele salonowe byly o tyle przecenione) tylko 1700zl.

Efekt końcowy bedzie taki sam jak w salonie (przynajmniej ja mam ta pewność).Siostra posiada te same materiały, jakie oferują "markowe"sklepy.
Anegdotka:
Miała ostatnio klientkę, która przyszła do Niej z sukienką markowej hiszpańskiej firmy. Sukienka (cena 4000).Metka oczywiście oryginalna Barcelona etc. Było jedno "ale" kiedy spojrzałyśmy pod metkę "Barcelona, była mała metecza "Made in China")
Sukienka zakupiona w markowym salonie sukien ślubnych...
fatal21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-04, 20:07   #106
rocki
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xxxKiNiUsxxx Pokaż wiadomość
Suknia piekna A mierzylas ja juz? Bo mi sie tez bardzo podobaly takie greckie, ale to jednak nie do konca byl moj fason

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
J
Efekt końcowy bedzie taki sam jak w salonie (przynajmniej ja mam ta pewność).Siostra posiada te same materiały, jakie oferują "markowe"sklepy.
No, u siostry szyc bym sie nie bala. Ale juz u jakiejs "obcej" krawcowej pewnie tak
Stary 2009-09-04, 21:36   #107
xxxKiNiUsxxx
Raczkowanie

[QUOTE=rocki;14079716]Suknia piekna A mierzylas ja juz? Bo mi sie tez bardzo podobaly takie greckie, ale to jednak nie do konca byl moj fason

Na razie nie mierzyłam jeszcze żadnej.. znalazłam tą na necie .. też nie wiem czy ten fason by mi pasował.. muszę się wybrać gdzieś do salonu i poprzymierzać żeby wiedzieć co mogę ubrać a co nie.. wydaje mi się, że ta byłaby ok bo jestem wysoka i szczupła ale nie wiem

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Suknia piekna A mierzylas ja juz? Bo mi sie tez bardzo podobaly takie greckie, ale to jednak nie do konca byl moj fason
Na razie nie mierzyłam jeszcze żadnej.. znalazłam tą na necie .. też nie wiem czy ten fason by mi pasował.. muszę się wybrać gdzieś do salonu i poprzymierzać żeby wiedzieć co mogę ubrać a co nie.. wydaje mi się, że ta byłaby ok bo jestem wysoka i szczupła ale nie wiem

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:

Juleczka
Stary 2009-09-05, 08:05   #108
Alice the Bride
Raczkowanie

Chyba troche przesadzilas z tym cytowaniem Poćwicz
Wogole to mamy slub tego samego dnia!
Nasz ślub 22.05.2010

Stary 2009-09-05, 10:01   #109
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Dziekuje

Wszystko zalezy od krawcowej ja na szczescie mam dobra ktorej sukiekni nie roznia sie od oryginału a znając sama siebie to wolalabym nie kupowac teraz sukienki bo pewnie jeszcze zmienie zdanie jak bede wygladala w dniu ślubu ja juz taka jestem ech zobaczymy jeszcze co bedzie w kolekcji 2010

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 10:24   #110
juana
Przyczajenie

hej dziewczyny ja mam do wyboru dwie suknie w bardzo korzystnych teraz cenach bo 1100 i 1200 tylko nie wiem którą wybrać pierwsza z nich to znana suknia MORI LEE 2108 http://forum-slub.com/viewtopic.php?p=7931 a druga to suknia Gabby z kolekcji Gala http://www.komis.suknie-venus.pl/ima...33470Gabby.jpg co o nich sądzicie?
juana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 10:46   #111
ashe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez juana Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja mam do wyboru dwie suknie w bardzo korzystnych teraz cenach bo 1100 i 1200 tylko nie wiem którą wybrać pierwsza z nich to znana suknia MORI LEE 2108 http://forum-slub.com/viewtopic.php?p=7931 a druga to suknia Gabby z kolekcji Gala http://www.komis.suknie-venus.pl/ima...33470Gabby.jpg co o nich sądzicie?
Obie są śliczne..Choć mi się podoba bardziej ta 2...sądzę że powinnaś obie przymierzyć i wtedy zdecydować w której lepiej się czujesz
ashe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 11:01   #112
juana
Przyczajenie

dzieki Ashe przmierzałam tą pierwszą suknia jak z bajki w poniedziałek przymierze tą drugą i zadecyduję co prawda slub mam dopiero 28.08.2010 ale teraz są takie promocje naprawdę warto
juana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 11:13   #113
aga24zuzia
Rozeznanie

Cytat:
obydwie sa piekne,ale ta druga zdecydowanie bardziej mi sie podoba,,jest taka delikatna,zwiewna
pomóż mi.
aga24zuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 11:43   #114
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:
A mi sie bardziej podoba pierwsza

M&M

Staś

Stary 2009-09-05, 12:58   #115
xxxKiNiUsxxx
Raczkowanie

Cytat:
Chyba troche przesadzilas z tym cytowaniem Poćwicz
Wogole to mamy slub tego samego dnia!
Hee wiem, ale kryłam się przed moim Tż (żeby mi tu nie zaglądał) i się zagalopowałam tak to jest jak się ma ciekawskiego faceta :P a edytowałam, bo myślałam, że 'naprawię' cytat i robiłam to pierwszy raz więc nie wiedziałam, że takie są efekty edytowania już nie będę :P

Juleczka
Stary 2009-09-05, 14:41   #116
Alice the Bride
Raczkowanie

Spoko A ty co juz masz zalatwione na slub? Bo ja tylko sale i DJa Fotograf chyba znajomy bedzie, kosciol -w pazdzierniku niby bo nei maja nowego kalendarza...
Nasz ślub 22.05.2010

Stary 2009-09-05, 14:56   #117
bernadeta85
Rozeznanie

Hej dziewczynki dołączam się do Was i ja .... ślubujemy 10 kwietnia w moje 25 urodzinki... w poniedziałek wybieramy się na pierwsze polowanie po salonach może coś ciekawego znajdę chociaż sama nie wiem za bardzo w czym będzie mi dobrze

http://s10.suwaczek.com/20100410650113.png
bernadeta85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-05, 18:09   #118
rocki
Wtajemniczenie

Cytat:
Druga ladniejsza z ta wstazka
Stary 2009-09-05, 19:35   #119
xxxKiNiUsxxx
Raczkowanie

Cytat:
Spoko A ty co juz masz zalatwione na slub? Bo ja tylko sale i DJa Fotograf chyba znajomy bedzie, kosciol -w pazdzierniku niby bo nei maja nowego kalendarza...
No to ja mam tyle co i Ty plus fotografa i kamerzystę sukni jeszcze nie mam na dodatek jak na razie nie mam pojęcia jak miałaby ona wyglądać no a kościół tak samo w październiku nowy kalendarz. ja tak myślę czy już powoli nie zacząć kupować tych wszystkich drobnostek (które po zsumowaniu wcale na drobnostki nie wychodzą, ale to mały szczegół ), czyli zaproszeń, etykiet na wódkę itp itd ahh ciężko to wszystko załatwiać szczególnie z taką marudą jak mój księciunio, który twierdzi, że 'po co tak wcześnie, jeszcze jest tyle czasu' ahh ci faceci w ogóle się tym chyba nie przejmują poza tym co oni mają do kupienia.. garniak hehe na dodatek mają dużo prostszy wybór bo nie ma tylu fasonów a na dodatek faceci wejdą do sklepu i już wiedzą co chcą ja nie wiem jak znajdę moją wymarzoną suknię

Juleczka
Stary 2009-09-05, 21:55   #120
ClaudineG
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiella7 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Mój Ślub Będzie dokładnie 14.08.2010r
Zaczełam rozglądać się za Sukniami Jedna która mi wpadła odrazu w oko to Demetrios 2806
Dla Mnie jest Cudna!!!
to wejdz sobie na stronke pronovias.com , kolekcia 2010 jest fantastyczna, zupelnie inna. Skoro wpadla Ci w oko ta demetrios to mysle ze tez spodoba Ci sie nowa kolekcja pronovias. Ciekawa tylko jestem ktore modele beda dostepne w Polsce...

Edytowane przez ClaudineG
Czas edycji: 2009-09-05 o 22:06
ClaudineG jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości