|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
|
|
|
|
#1952 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
taki leń dopadł mnie, że leże od 9 w łóżku ![]() ale zaraz się wezmę za siebie. wydarzenia hist z Potopu, zadanie z matmy, ogarąć słowka z angla i poczytam dziś Hosera na kl ![]() I masz rację - bliżej do wakacji ten rok nam minie bardzo szybko... Cytat:
![]() świetne sny Cytat:
![]() Cytat:
głupio jest jakoś.prześpij się |
|||||
|
|
|
#1953 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, wróciłam niedawno od koleżanki, nadrobiłam Was, a teraz pocytuję
![]() Cytat:
Dr BeaS Nijak Czekam na egzamin - już niedługo ![]() Ja też podpisałam papierek , że 'nie wyrażam zgody na uczestnictwo w zajęciach ... ' ![]() Miałam wczoraj marudny wieczór xD Hej, jasne ![]() Cytat:
![]() Witam ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie xD
|
|
|
#1954 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
masz racje geografie trzeba lubic, u mnie to chyba rodzinne bo moj brat tez zawsze byl dobry z tego przedmiotu.Cytat:
![]() my jutro omawiamy. Cytat:
ja wlasnie tez musze przeczytac to ksiazke, ciekawa? Cytat:
Cytat:
![]() no racja , co raz blizej wakacje Cytat:
Cytat:
?------ czescc Dziunie ![]() wrocilam z Kosciola , pije herbatke i zamierzam poczytac troche Ludzi Bezdomnych. dostalam tematy na ustny polski , zaraz sobie cos wybiore
|
|||||||
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytałam 30 stron "ludzi bezdomnych" dzisiaj
|
|
|
|
#1956 |
|
Zadomowienie
|
Pani u mnie powiedziała, że jak ktoś jeszcze ma jakiś swój temat na prezentację, to może podać, to ona się postaara żeby go wprowadzono, więc pokażcie może te Wasze tematy, może coś ciekawego wybiorę
![]() Ja też czytam Ludzi Bezdomnych - czytałam od 7 do 12 i przeczytałam pamiętnik Joanny. Nareszcie. W ogóle, ja chyba strasznie wolno to czytam, bo ten pamiętnik to tylko 70 stron, a ja to cztyałam 5 godzin. Ja mam Bezdomnych na wtorek..
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=T4CO9...eature=related
Widziałyście?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#1958 |
|
Flawless
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14101287]
heh. z tego co kojarze nawet spoko ksiazke, tylko duzo opisow przyrody nie ![]() [/QUOTE] No, opisy są akurat straszn bo momentalnie na nich się wyłączam i zaczynam myśleć o jakichś głupotach xD ale tak to ksiązka fajna. Teraz lecę pouczyć się słówek zanim do kościoła polecę Buźki ;*
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej ja widziałam
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przez ten pamiętnik przebrnąc nie mogłam, w ogóle cała książka jest ok. Dziwię się, że jeden autor mógł napisać część ksiązki tak nudno a część tak ciekawie
|
|
|
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę zrobić zdjęcia i pokazać, ale ja je czytałam z pol godziny ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
niezłe ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- mówiłam wam jakiś czas temu, co w jednym warszawskim LO wymyślili na polonezie, widziała któraś? http://www.youtube.com/watch?v=WGfYBO2tpl4 |
||
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, liczyłam na podwózkę Cytat:
A ja nie umiem wymienić stany usa Co ludz to inna wiedza
|
||
|
|
|
#1965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#1966 |
|
Zadomowienie
|
Witam
jestem od Was o rok młodsza bo jestem w drugiej klasie liceum ![]() i mam spory problem. Wybrałam biol-chem ale w ostatni dzień składania papierów zmieniłam na hist-wos. Teraz bardzo żałuję bo wos ani trochę mnie nie ciągnie. I mam pytanie: jeśli wybiorę taką kombinację: polski PR, matma PP, angielski PR, biologia PR i historia PR co mogę studiowac? |
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śmiesznie, ale ja na swojej studniówce zatańczę normalnie ![]() ----------- Dziunie, ja spierniczam, bo książeczki czekają xD Będę później
|
|
|
#1968 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
tez jestem tegoroczna maturzystka ehh... ![]() co do dodatkowego przedmiotu ktory zamierzam zdawac nie jestem jeszcze zdecydowana... musze przejrzec jeszcze oferty uczelni heh wacham sie miedzy biol PR wos PR i geo PR.. hehe a do 30 wrzesnia trzeba wybrac... przedmioty obowiazkowe zamierzam zdawac na PP
|
|
|
|
#1969 |
|
Raczkowanie
|
Noo ja też maturzystka 2010
mogę dołączyć? ![]() Tak patrze na te Wasze rozmowy i trochę się martwię... Moja polonistka to kobieta-koszmar same regułki nie piszemy prac, nic...Szczęście w nieszczęściu,że jest choora i mamy dziennie tylko 3/4 godziny ![]() A nasza wychowawczyni załamała się jak usłyszała nasz okrzyk radości na wieść, że "Fiona" jest chora ![]() ![]()
|
|
#1970 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki
Miałam w piątek test z polskiego Edytowane przez malenstwo5 Czas edycji: 2009-09-06 o 13:14 |
|
|
|
#1971 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ed. idę też, bo latam w piżamie dalej. coś by zrobić możeee.... eee... jasne :p
|
||||
|
|
|
#1972 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi się dziś śniło, że z mamą w kościele byłam i... w środku Mszy wyszłam na środek i oświadczyłam księdzu, że idę do łazienki więc musi na mnie poczekać z kazaniem :|Cytat:
Ja: Tato co ty robisz... Tata: No jak to, chciałem wreszcie siąść do komputera 3 min później wyłączył komputer i wyszedł -.-" Dziś sobie z nim zrobię pogadankę wychowawczą ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14101287] czescc Dziunie ![]() wrocilam z Kosciola , pije herbatke i zamierzam poczytac troche Ludzi Bezdomnych. dostalam tematy na ustny polski , zaraz sobie cos wybiore [/QUOTE]Ja mam na poniedziałek (ojej to jutro) wybrać potencjalny temat... Cytat:
Cytat:
Cytat:
the_kasias, właśnie podziwiam Twoje deviantowe zdjęcia ![]() ____ Dzień dobryy ;* 13, a ja w piżamie + niepościelone łóżko. Ahh wspomnienie błogich wakacji... |
|||||
|
|
|
#1973 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze daruj sobie jedno, albo drugie? zajmij się porządnie jednym przedmiotem (biologią lub historią, w Twoim przypadku) i zdaj go na 100%. Zależy z czego jesteś w stanie dobrze się przygotować i co być chciała robić w życiu. Jeśli uważasz, że wybierając profil humanistyczny minęłaś się z powołaniem to katuj biologię i idź w tym kierunku ![]() a jeśli lubisz jednak historię i jesteś w stanie dobrze przygotować się z obu przedmiotów to zdawaj moim zdaniem nic nie tracisz, a zawsze masz większe pole do manewru.czym się interesujesz? jakie miasta/uczelnie rozważasz, jeśli chodzi o studia? pomożemy ![]() Cytat:
Cytat:
jasne, że możesz dołaczyć tylko nie uciekaj po kilku postach ![]() o, Fiona u nas w szkole w gimnazjum uczyła babka, na którą też mówili Fiona (ale wyglądała jak ta po przemianie w ogra ), na szczęście mnie nie uczyła ![]() ale słyszałam, że była taka dobra z chemii, że uczniowie sami ją poprawiali na lekcjach ;] i jak poszło? ![]() Marta, dzisiaj obejrzałam tego poloneza fajny pomysłowe przede wszystkim btw, zainspirowało mnie to fo obejrzenia na yt filmików (bo dwie częsci są) ze skeczem maturzystów 2006/07 z mojej szkoły ![]() po prostu nie do przebicia program ![]() pokazałabym wam, ale nie znając realiów mojej szkoły ciężko będzie załapać niektóre teksty ;] ale ogólnie bawiący skecz ![]() chłopcy świetnie nasladowali głosy nauczycieli, bosko wprost. skecz na zasadzie teatrzyku kukiełkowego. Jak ktoś chce zobaczyć to wyślę linki na PW ![]() uporałam się z tą mapką mentalną, "zbrodni.." trochę poczytałam, ale tylko 70 stron zmęczyłam.. jakoś nie mogę się wkręcić. -.-
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam jutro
![]() Witamy wszystkie nowe ;*
|
#1975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moje drugie rozszerzenie to wos, problem w tym że mam słabą nauczycielkę i dlatego uważam że mimo tego roku to jednak jestem daleko w tyle. Chociaż wiem że gdybym chciała dam radę się przygotowac. Biologia jest moją że tak powiem pasją strasznie lubię ten przedmiot i dobrze mi on idzie, gorzej z chemią ;/ ona właśnie zamyka mi drogę na medycynę. Rozważałam jeszcze geografię. Jestem potwornie niezdecydowana. Uczelnie? Marzenie to UJ ale jeśli się nie uda to UŚ bądź UWr. Mam problem ze znalezieniem wymaganych przedmiotow z matury do odpowiednich kierunków studiów, może wtedy byloby łatwiej jakoś to zestawic ![]() dziękuję że chcesz (chcecie? ) pomóc
|
|
|
|
|
#1976 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
Ja dzisiaj pospałam do 12 Ale i tak jestem taka jakaś zmęczona...Ale dużo naspamowałyście jak mnie nie było - idę czytać
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
spało się nie fajnie, było mi zimno i musiałam wcześnie wstać.
Cytat:
![]() dzień dobry ;* Przeczytałam to Jądro, głupia książka jak nie wiem co. Muszę przeczytać streszczenie. Pogoda do....niczego. Buro, szaro, pada.
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kryteria kwalfikacji na studia licencjackie/magisterskie na rocznik 2010/2011 na UJ ![]() tutaj sobie popatrz co i jak do czego Ci się liczy ![]() i sama zdecyduj ![]() jesli jestes pewna,ze biologia i historia pójdzie Ci dobrze na maturze to je zdawaj
|
|
#1979 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję Ci bardzo
na szczęście jeszcze trochę czasu mam
|
|
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
Aa, nie zacytowało mi niczego
Nie wiem, co jest, ale poszłam spać przed 6 i nie kontaktuję dzisiaj a mam tyle nauki Marta, Martyna, dzięki A ten stanik zdjęłam przed północą, bo się odkleił ![]() ![]() frankee16, jakie to zadanie z Kiełbasy, może coś poradzimy ![]() Beata, zgłaszam się dzisiaj na gadu po relację ![]() I witam wszystkie nowe dziewczyny Wybaczcie, że tylko tak po łebkach, ale już będę czytała na bieżąco
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

ten rok nam minie bardzo szybko... 

Muszę przeczytać streszczenie.
a mam tyle nauki