|
|
#92 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: EL, RoC, Chanel, Dior, Avon, CK, Inglot i inne :)
niestety nic nie znalazłem
![]() jaka wartość ma Georgia ? żeby wiedział o jakiej wartości kosmetyku mam szukać Cytat:
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
KNK
zainteresował mnie ten pojedyńczy chanel tigre
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Chętnie sypki Clinique + maleńka dosypka różowych meteorytów.
czy ten sypki to blended powder ? i jaki ma kod ?
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Przegapiłam Twoją odpowiedź I'm sooorrrryyy ![]() Paletkę ciągle mam na stanie więc jak by Cię nadal interesowała zamiana na shimmera to jestem "za"
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
KNK to jest 3 transparency..u mnie za ciemna strasznie się utlenia ;/ pasuje Ci ??
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
a może u mnie?
|
|
|
|
|
#99 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
cień w kremie Clinique, a co tobie wpadło w oko ?
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
KNK - jestem zainteresowana: "- Lancome cienie z kolekcji L.U.C.I numer 03, zestaw ten sam co na zdjęciu, w opakowaniu w kształcie muszli. Biel opalizująca na różowo i morela ze starym złotem, ubytek 10-15%
" |
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
i jak ??
|
|
#103 |
|
BAN stały
|
hej, niestety tak sie podzialo, ze georgia poleci juz do kogos innego, ale zrobilam dużą dokladke, moze wyszperasz cos jeszcze za tego shimmerka
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
KNK - no i jak?
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
cos za linery kryolan i mleczko roc?
prosze odp u mnie
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
Paleta linerów w kamieniu Cake Liner Kryolan, tylko przetestowana, kolory czarny, szary, brązowy, zielony i fioletowy - bardzo dobre opinie
cos u mnie????????? |
|
|
|
|
#107 | ||
|
Zadomowienie
|
aga przepraszam za zwłokę, niestety, podziękuje za cienie, bo i tak musze kupic pare z MAC wieć będę miał sporo brązów
hej jeżeli dalej masz puderek to jestem bardzooo chętny na wymianę ![]() Cytat:
niestety nic nie znalazłem,przepraszam za milczenie ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
KNK - bylas zainteresowana cieniem w kremie clinique. Jesli nie chcesz wymienic Lucci cieni na clinique, to moge poszukac czegos innego u Ciebie, oczywiscie jesli nadal chcialabys ten cien w kremie clinique???
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłem
podobaja mi się cienie Nouby , ale taka wymiana nie będzie opłacalna dla ciebie, moze coś jeszczewpadło ci w oko ?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
BAN stały
|
oki czekam
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
nie chce cie wstrzymywać, na razie mam duzo rzeczy na głowie, i bedę miał mało czasu na targowisko, a pewnie nasza wymian potrwała by dłużej za nim dogadalibysmy się co i jak, na razie podziękuję, na początku pażdziernika pewnia zaloże nowy wątek i jeżeli będziesz miała ochote nadal to pomyslimy wtedy - przepraszam za problem
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
tylko że dwóch rzeczy to ja nie oddam, a sam shimmer EL to dalej za mało za twoja Noube
|
|
#117 | |
|
Zadomowienie
|
bo maja a trochę więszą wartośc mniej więcej o 20pln, jeżeli Virtual nie będzie chciała paletki linerów, to chętnie się wymienie, najwyżej dobiorę cos drobnego, ale chciałbym poczekać na decyzje Virtual bo bardziej zalezy mi na jej pudrze
Cytat:
oczywiście coś bym dołożył do wyrównania wartości jaki jest kod na pudrze ? co myslisz o takiej wymiance ?
|
|
|
#118 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Kamisiu, kurde nic mi nie idzie po mojej myśli
![]() Muszę niestety zrezygnować, puder musiałam oddać, a tak mi zależało na tych eyelinerkach, wybacz i zdradz gdzie sie takie nabywa? Nie widzialam w sklepach tej firmy. |
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=KNK;14130128]bo maja a trochę więszą wartośc mniej więcej o 20pln, jeżeli Virtual nie będzie chciała paletki linerów, to chętnie się wymienie, najwyżej dobiorę cos drobnego, ale chciałbym poczekać na decyzje Virtual bo bardziej zalezy mi na jej pudrze
I jak, w związku z tym, że wymianka z Virtual nie dojdzie do skutku zdecydowałeś się na coś?? |
|
|
|
|
#120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Te linery są z Kryolanu taka profesjonalna marka, maja salon w Wawie i przedstawicielstwa w większych miastach, linery sa dostepne pojedyńczo w większych opakowaniach za 24pln i w takich paletkach gdzie kazdego koloru jest mniej ale 5 kolorów kosztuje 55pln, bardziej się opłaca paletki bo linery sa pioruńsko wydajne, kolorów jest chyba osiem, ale paletki 5 kolorowe są dośc rzadko spotykane, ja wyprosiłem w wawie żeby zrobili taką widziałem też na allegro ze ktoś sprzedawał ale jakieś dziwne kolory miała---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- przepraszam cię za moje niezdecydowanie, odpisze wieczorem - pójde do perfumerii i obejrzę cienie na zywo
![]() Edytowane przez KNK Czas edycji: 2009-09-08 o 18:32 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

miałbyś moze cos z mojej wish list?=))