|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
tym, które dziś staną się żonami, życzę nieustającego wsparcia ze strony ich mężów!!!
|
|
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Ale zleciało, mnóstwa rzeczy zrobić nie zdążyliśmy ![]() Bardzo się stresuje. nie wiem co ze sobą zrobić. Ide się wykompać, a potem do fryzjera i kosmetyczki. W ogóle to jest zimno, a ja nie mam bolerka ![]() najchetniej do bym zniknęła
|
|
|
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz mi załadować uśmiech i poleciałas sie szykowac na ten cudowny dzien
|
|
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim dniu masz być uśmiechnięta i nie przejmować się ty, czego nie zrobiliście! widocznie tak miało być! |
|
|
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejszym PM, a zwłaszcza SAMBAdiJANEIRO, Scio, neska22, SollAngelica, aniaaa84 życzę wymarzonego ślubu i wesela oraz słońca w sercach.
Niech wszystko się uda, a ta brzydka pogoda chociaż na czas waszego wyjścia z domu i kościoła będzie lepsza. A jeśli się nie uda, to też nie ma się czym martwić- deszcz podobno przynosi szczęście ![]() Powodzenia |
|
|
|
|
#3696 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane ja tylko na chwilę, bo jestem u rodziców
hałas, owieczka86, magdaadas, aniaaa84, idzia111, SAMBAdiJANEIRO, ponga, Scio, neska22, MalgosiaM8, SollAngelica, kasiapruszkow wszystkiego naj z okazji waszego najpiękniejszego dnia w życiu. Dużo uśmiechu w tym dniu oraz miłości!!!Z niecierpliwością czekam na wasze relacje!! |
|
|
|
|
#3697 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
TZ wlasnie robi mi rosolek, na tego mojego kaca giganta. Dostalam bielizne do spania, certyfikat malzenski, ksiege malzenska i gre w pozycje Wszystki slubujacym dzisiaj PM-om duzo usmiechu, pogody ducha, radosci i -co juz jest stalym elementem moich zyczen-duzo milosci, zgodnosci i szacunku w malzenstwie. |
|
|
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim PM-kom zycze duzo milosc oraz swietnej zabawy
![]()
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkim dzisiejszym ślubującym życzę powodzenia na nowej drodze i wspólnego życia aż po grób
ja przed chwilą wróciłam z promocji ,jestem padnięta grrr ,a muszę jeszcze podejść na chwilę do mamy :/ jak dobrze,że mieszka dwie ulice dalej ![]() jutro jedziemy rodzicom TŻeta powiedzieć o zmianie daty ślubu wogóle do księdza możemy sie wybrać dopiero we wtorek bo gdzieś wyjechał i wtedy wróci :/( wolałabym mieć to z głowy ale dobrze ,że trzyma nam termin
|
|
#3700 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny, szczególnie te z 12...jesteśmy następne
![]() Sprawa z dekoracją się rozwiązała, Para Młoda zgodziła się na dekoracje Wszystkim dzisiaj ślubującym wszystkiego co najpiękniejsze!!!!!!!!!!! !!!!!
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, ja tylko na chwilkę, bo za chwilę ruszam na wieczór panieński. Mój TŻ już po. Chłopcy szaleli, że szok! Mj nawet na nosku ma ślady tej imprezy, mam nadzieje, ze w ciągu tygodnia wszystko mu zejdzie!
12 września już za tydzień WOW!!!!! Chyba zaczynam czuć stres, bo mam strasznie ściśnięty żołądek i od rana mi nie dobrze! ![]() Buziaki i dzisiejszym balującym, połamania nóg na parkiecie i jeszcze raz wszystkiego naj!
|
|
#3702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja tez nie stawialam swoich butow na parapecie a pogoda byla wrecz wymarzona. Moje za to wisialy na gazetniku pod stolem.
|
|
|
#3703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mój TŻ robił wczoraj grilla na działce dzwoniłam do niego to ledwo mówił, jego kuzyn bark zwichnął
|
|
|
#3704 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
To chłopaki niezle zabalowali, jednym słowem wieczor sie udal.Co mi przypomina, ze jak moja mama zadzwonila nastepnego dnia po imprezie o godzienie 12 to ledwo mowilam, taki mialam przepity głos. A najsmieszniejsze, ze wcale duzo nie piłam bo po 1/2 kieliszka i na imprezie czulam sie o niebo lepiej niz na nastepny dzien. |
||
|
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3706 |
|
Zadomowienie
|
mój panieński 12 września czyli już za 6 dni aż się boję pomyśleć co mi koleżąnki wymyśliły- zaczynamy u znajomej w domu mam być u niej gotowa o 21.00 a potem jak się rozkręcimy to czeka nas balowanie w mieście a będzie nas kilka dziewczyn więc pewnie będzie dobra impreza i na to liczę. mój Tż też będzie miał kawalerski ale ma kolegów którzy jeszcze nie dorośli do końca i aż się boję co to będzie to że się spiją to o ale jak będą striptiserki...blee...och yda jak pomyślę że będzie taka wymachiwać mojemu Misiakowi przed nosem swoja pupą;/ obca baba!! buu...no ale nic nie poradzę, chociaż już nagadałam do słuchu jednemu z kolegów mojego tż-ta że sobie nie życzę jakiś głupich akcji...zobaczymy.
|
|
|
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() Ja juz się melduje, ze jestem po i bylo super normalnie ![]() W nocy spalam jak niemowlę, rano mogliby mnie sciagac z wyrka dzwigiem musialam wstac o 6.30 zeby zdazyc do fryzjera na 8.00. Rano nie padalo, ale strasznie wialo... Ja w ogole nie mialam stresa... Pytam sie mamy na kogo slub wlasciwie idziemy Potem poszlysmy do fryzjera, uczesalysmy sie... wychodzimy leje przeokropnie ja oczywiscie nie zaopatrzylam sie w parasol pojechalysmy do kosmetyczki, maluje mnie, potem moja mame siedze i patrze sloneczko od razu mi sie poprawil moj i tak dobry humor Przyjechalysmy do domciu... ja glodna jak wilk za 15 dwunasta a ja latam w stringach po domu o 12 mial byc kamerzysta przyjechal kamerzysta, pan mlody i cala swita, a ani moja mama ani jego tata nie kwapia sie do blogoslawienstwa musielismy ich poganiac w ogole wszystko super i na luzie do wieczora juz w ogole nie padalo i wygladalo sloneczko bylo tylko troszke zimno, ale nie nam... tylko gosciom Potem pojechalismy do kosciola.. na luzaka Dopiero troszke w kosciele zaczelismy sie stresowac przy przysiedze strasznie mi nogi drzaly heheh ale goscie mowia ze bylo super w ogole to przed nami i za nami byl slub i goscie zgodnie stwierdzili ze wygladalismy najladniej w ogole jacys obcy ludzie nam zyczenia skladali Ksiedza mielismy przesuperowego, usmiechniety, caly czas do nas gadal... piekne mial kazanie na koniec zlozyl nam zyczenia i zaspiewal ze "niech mowia ze to nie jest milosc nie" a my mamy mowic ze to wlasnie jest milosc i wreczyl nam obrazek z matka boska ![]() Potem pojechalismy na sale, byla mala wpadka bo kelnerzy zapomnieli dac kartek kto gdzie siedzi tzn mielismy tylko podzial na moja rodzine, rodzine tz i znajomych, ale zapomnieli dac tych kartek i kazdy siadal gdzie popadnie... ale na szczescie przy pomocy orkiestry szybko opanowalismy sytuacje ![]() kolejna wpadka, ktora na szczescie nie doszla do skutku dzieki obsludze wesela to prawie zostalismy bez szampana hahaha dzis wlasnie sie dowiedzialam ze o 13 dzwoni do szefowej tego lokalu kelnerka z pytaniem gdzie mamy szampana, szukaja, szukaja i nie ma.. szefowa pojechala kupic ja bylam swiecie przekonana ze szampana mamy normalnie w lokalu zapewnionego i dlatego nie kupilismy normalnie masakra hehehe ![]() kolejna wpadka to specjalnie kupilam race na tort, a obsluga zapomniala ich dac... kaplam sie o 4 rano jak zegnalam gosci i je zauwazylam ![]() Tak poza tym to goscie super sie bawili, pan orkiestra byl super, jedzonko i obsluga tez superowa Wszyscy byli pod wrazeniem ze tak biegam i tancze heheh i wszyscy mowili ze to najlepsze wesele na jakim byli ![]() A tak w ogole to mialam niezle przygody z welonem heheh po pierwsze byla zabawa gorzko gorzko... trwala chyba z 20 minut bo goscie wciaz domagali sie nowych przyspiewek...no i byla przyspiewka cos w stylu ze "u nas caluje sie na stole" wiec ja niewiele myslac siup na stol dupka i pan mlody mnie caluje, az czuje ze cos smierdzi, a to moj welon wyladowal w swieczniku i troche sie zjaral na szczescie swiadek z wujkiem mnie szybko ugasili ale to nie koniec... panny nie chcialy dopuscic pana mlodego do welonu i pan mlody welon zdobyl, ale w kawalkach heheheja z kolei jak zdobywalam musznik to ukazalam swiatu moja naga piers bo sukienka mi sie ssunela mam nadzieje ze kamery tego nie uwiecznily hehe bo goscie chyba nie zauwazyli walka o odpiecie musznika i welonu byly ciezkie, bo mielismy strasznie duzo mlodych osob... takze byla niezla ochrona za to mojego welonu w strzepach zadna zlapac nie chciala i lezal dluzsza chwile na podlodze zanim kumpela sie zlitowala hahaha
|
|
|
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze jeden numer mi sie przytrafil
przyjezdzam do domu, rozbieram suknie, patrze na moje ponczoszki... i czegos mi brakuje... zgubilam podwiazke.. nie wiem jak nie wiem gdzie... nic nie wiem ![]() Slowem wesele super udane Tylko potem mielismy jeszcze jedna niemila niespodzianke... jedyna rzecz ktora na prawde wyprowadzila nas z rownowagi... mielismy zaklepany apartament w pensjonacie na te noc... oplacony i w ogole, mowilismy rezerwujac ze to dla pary mlodej i ze przyjdziemy nad ranem... facet mowi ze spoko, nie ma problemu... apartament byl jakies 500 metrow od sali, wiec odprawilismy ostatnich gosci i stwierdzilismy ze przejdziemy sie na nozkach... zimno ze szok idziemy a tam wszystkie drzwi pozamykane, ciemno, głucho i zywego ducha...dzwonimy na podany telefon... nikt nie odbiera... i co tu robic... poszlismy do 2 lokalu tych samych wlascicieli i robimy afere... pani mowi ze sprobuje wyjasnic sytuacje... dosc dlugo jej nie bylo, w miedzy czasie dowiedzielismy sie od obslugi ze to nie pierwsza tego typu historia, oczywiscie pani nie dowiedziala sie niczego... powiedziala ze w zamian moze nam zaproponowac pokoj o nizszym standardzie w kwaterach prywatnych... powiedzialam jej ze mam w d... jej kwatery i ma nam oddac kase w tej chwili i ze tego tak nie zostawimy tylko bedziemy reklamowac ich lokal znajomym i nieznajomym... takze omijajcie Silverette w szczyrku szerokim lukiem ![]() kase oddali i wrocilismy do domku samochodem mojej mamusi (zostawila pod lokalem - mielismy nim wrocic rano). Oprocz tego ostatniego przezycia wszystko bylo super ekstra bukiecik mialam piekny, tort byl pyszny, a moja suknia wszyscy sie zachwycali ![]() To tyle na teraz Bo maz wzywa jeszcze sie nie przyzwyczailam ze mam meza haha Jutro wyjezdzamy w podroz do Chorwacji zdjecia beda jak wroce ![]() A w ogole to zostalo nam tyle wodki ze szok... chociaz pod koniec to juz wszystkim rozdawalismy po wodeczce albo 2 na droge... mamy jeszcze z 25 flaszek... trza zrobic impreze
|
|
|
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
sambus Fajnie ze to co dla was wazne sie udalo. A z tym apartamentem to bym ukatrupila
:wnerw:martucha Poznan pozdrowiony Zimno bylo ale oblecielismy co chcielismy
|
|
|
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nam też mnóstwo zostało. nawet po imprezkach, które potem urządzaliśmy, jeszcze stoją kartony z wódką u moich rodziców. |
|
|
|
|
|
#3712 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Miałam w sobote wieczór panieński było super dostałam koszulke nocną taką fikuśną na noc poślubną, szlafroczek i czekoladki rumowe moja bratowa przywiozła gre pijanego chińczyka i w to grałyśmy To już tylko 12 dni zostało ![]() jejciu jak ten czas leci...już nie moge sie doczekać cały czas mam wrażenie że jeszcze czegoś nie załatwiłam
Edytowane przez ania20m Czas edycji: 2009-09-07 o 08:53 |
|
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
I jak to rodzice przyjęli
?Cytat:
nie znałam tej zabawy z zdobywanie welonu i musznika wszystkim świeżo upieczonym meżatkom składam najlepsze życzenia
|
|
|
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
nudzi mi się...
![]()
|
|
|
|
|
#3715 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje Kliwia
![]() :Cytat:
wszystkim pm a raczej juz mezatka duzoooooooooo milosci zycze ![]() ![]() SAMBAdiJANEIRO super relacja ![]()
|
|
|
|
#3716 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Samba gratuluje !!!A ja już mam prenamenty ścisk w żoładku i wpadam w lekką panike - nie wiem czy wszystko ogarniemy - dobrze że mam super dziewczyny w pracy - kontroluj a co i jak.... jak pomyśle że to już za klilka dni... .
|
|
|
|
|
#3717 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale pogoda ma być ładna na tą sobote i na moją też
|
|
|
|
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
miagailena mozesz sie za mnie poucyc i posprzatac w domku
![]() Dziewczynki nie stresujcie sie :mdl;eje: bo potem bedziecie plakac jak ja pod oltarzem ![]() A wiecie co? chrzestny nagrał aparatem moja przysiege jak to ogladam to becze
|
|
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
chętnie. naprawdę. mam dosyć bezczynności i bezrobocia.
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3720 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziołchy
![]() To już kilka dni...nie mogę w to uwierzyć...aaa, jak o tym myślę, to serce wali mi jak opętane!!! Ostatnio mnie naszło czy mnie TŻ dobrze chwyci w sukni żeby mnie przenieść przez próg!!! W ogóle rzadko mnie nosi na rękach (bo ja nie lubię). I myślę, czy mu suknia nie będzie przeszkadzać, czy mi cycki (przepraszam za stwierdzenie ) nie wylecą górą... no mówię wam - martwię się szczegółami, np. w którym momencie ma mi świadkowa podpiąć tren!!! HELP za to pociesz mnie to, ze pogoda ma być ładna, bo ten weekend nie był udany (zimno i mokro). Dzis spotkanie z ksiedzem (ostatnie) i z parą z 16 żeby nam pieniażki dali.Samba super relacja!!! Gratuluję ![]() Dziewczyny, piszcie duzo, bo jak was czytam, to jakoś mniej się stresuje
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

TZ wlasnie robi mi rosolek, na tego mojego kaca giganta. Dostalam bielizne do spania, certyfikat malzenski, ksiege malzenska i gre w pozycje

grrr ,a muszę jeszcze podejść na chwilę do mamy :/ jak dobrze,że mieszka dwie ulice dalej 

:wnerw: