|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
![]() Przewiajk kupilismy ten Ceba, kosztowal 75 zl, w sumie na allegro widzialam tansze, ale ten jakbym chciala zamowic to z przesylka na jedno by wyszlo ![]() Ten SUDOCREM juz ktora osoba poleca, a na co on jest dokladnie?mialas maly czy duzy?bo w Auchanie widzialam maly, tz mowil ,zeby jeszzce sie z nim wstrzymac... To, co pogrubiłam to mam ![]() Ja mam takie biustonosze, miseczka C, ktore dala mi mama, ktorych sama nie uzywala, tylko nakupywala, bo nei usztywniane i mam je zamiar potraktowac do karmienia własnie ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
półspioszki jak wygladaja? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
staniki do karmienia są takie otwierane, nie musisz podnosić stanika czy ściągać żeby nakarmić, otwiera się tylko okienko
ja miałam przed ciążą małe B po porodzie D ![]() sudocremu używam przy każdej zmianie pieluszki, na początek kup może małe opakowanie i sprawdzisz czy Wam pasuje, a jak tak to polecam później największe opakowania półśpioszki to jak takie luźne rajstopki/śpioszki bez ramiączek
"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu" Edytowane przez zanka205 Czas edycji: 2009-09-07 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
tak do tego body z dl rękawem wkładasz dzidzie w śpiworek zapinasz i ma cieplutko
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=709415604 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
ło tak http://www.twenga.pl/dir-Dzieci,Odzi...at,Polspioszki
Domi ja zamiast Sudocremu polecam krem Alantan. Używałam Sudocremu i jest świetny, ale Alantan lepiej się rozsmarowuje ![]() Domi zostaw mi na prv swoje GG ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzieki Dziewczyny ![]() ![]() Cinusiowa jak avatar nie poznalam Cie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
Domi, a jeśli np. bedziesz kupowała Sudocrem, to nie kupuj np. w Rossmanie. Lepiej w aptece, bo jest ogromna różnica w cenie. U nas na średnim opakowaniu było to aż 5 zł. W aptece kosztował 18 zł a w Rossmanie 23 zł
![]() Pieluch nigdy nie kupuj w markecie Piotr i Paweł. Tam Huggiesy których używam 52 zł, a w Biedronce identyczne 40 zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - niedrapki używałam ![]() - kaftaniki bo przyjściu do domu też (i w szpitalu też używałam) - body - zgadzam się, że są świetnym rozwiązaniem ![]() - podkładki do wanienki nie używałam ![]() - sudocrem świetny (u nas w szpitalu w paczce był taki malutki) - przewijaka nie mam - paracetamol mam ale jako zawiesina (od 3 m-ca) infacolu nie potrzebowałam bo Kuba nie miał kolek...dlatego myślę, że nie ma sensu kupować na zaś... - maty nie mam i sobie poradziliśmy ![]() ![]() ![]() - wkładki laktacyjne to napewno....biustonosz...j a dopiero na wyjście do domu założyłam...w domu do karmienia super sprawa.Ale przez jakiś czas...teraz już od dość dawna mam taki zwykły push-up z odpinanymi ramiączkami. - smoczek kup jeden bo np. mój Kuba smoczka nie chce wogóle ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
chusteczki jakie używacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzieki za rady, jestescie wielkie ![]() ![]() Musze sobie zaktualizowac w takim razie liste ![]() to juz bede wiedziala o Sudocremie i o pieluszkach. Faktycznie 12 zł na pieluszkach to duzo ![]() a o co chodzi z tymi kg na pieluszkach?bo podobno sa jakies 3kg, 5kg ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
ja właśnie polecam czopki paracetamolu bo są od urodzenia, jak dziecko po szczepieniu cierpi czy coś
Filip też kolek nie mial, ale miał wzdęcia i bardzo nam infacol pomógł na początku używalam tylko Pampersów teraz Dada z biedronki i chusteczki też Dada kg na pieluszkach to waga dziecka my używamy rozmiar 4 dla dzieci od 7 kg pampers new born są chyba od 2,5 czy od 3 kg
"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu" Edytowane przez zanka205 Czas edycji: 2009-09-07 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | ||
Wtajemniczenie
|
Zuzia trzymam mocno kciuki i zycze powodzenia
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Reczniki zrob jak uwazasz, ja kupilam i nie zaluje. Pewnie gdybym nie kupila tez bym nie zalowala. Rozka tez nie mam, do karmienia na siedzaco uzywam poduszki i tez jest git ![]() Sudokrem mam, ale jeszcze nie uzywalam. Narazie uzywam bepanthenu (smaowalam nim tez piersi) i linomagu. W sumie zapomnialam o sudokremie ![]() Blondynka mam takiego typu butki dla mojej Lenki ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki ![]() szczerze powiedziawszy dowiedzialam sie o tych kg osttanio i wlasnie tak myslalam, ze to albo te pieluszki tyle waza ![]() ![]() Syla no kurcze ![]() Syla a masz takie male koczyczki?bo mi chodzi wlasnie o takie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
syla
![]() ja używam huggisy lub pampersy ![]() chusteczki najlepsze tesco zielono-turkusowe najgorsze bambino ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu bambino najgorsze? ![]() Ja osobiscie strasznie lubie ten zapach bambino, zarowno chusteczek jak i Olivki. Chusteczki, jak gdzies wyjezdzalam to kupowalam dla siebie ![]() a nad Olivka bambino sie zastanawiam 9choc sama smaruje sie Hippem i tez jest spoko) ale własnie ze wzgledu na ten zapach. Kojarzy mi sie z niemowlakami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
ja teraz mam oliwkę Dzidziuś i pachnie obłędnie
#2896 |
Zakorzenienie
|
kurde Tz nie ma, a ja musze wyjsc i nie ma mi kto butów załozyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
ja mam oliwke Ziaja ale uzywam tylko do smarowania glowki po kapieli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A to moje bebe w reczniku z kapturkiem i ze smokiem ![]() Lenka wrzesien 2009r 015.jpg Lenka wrzesien 2009r 018.jpg
![]() |
#2899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy Filip był taki mały... teraz kolocek waży z 9kg a ja mam tylko 152 cm i cholernie mi cieżko, kręgosłup mi siada już
![]() |
#2900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale słodziak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny
![]() O 12tej ma byc u mnie polozna. Teraz, jak jest mi juz niepotrzebna. Wszystkiego czego nie umialam i nie wiedzialam zdazylam sie nauczyc przez te 3 tyg. Pewnie bedzie zagladac w katy i sprawdzac warunki ![]()
#2902 |
Wtajemniczenie
|
Ello lejdies,
kurcze - po wasszych postach widze-ze od "akcesoriow dla dziecka" moze glowa rozbolec-tyle tego!!! Domi-te ciuszki od twojej ciotki-normalnie jestem w szkou! sliczne sa i strasznie ich duzo! Syla-swietna ta twoja mala! Rozowa ksiezniczka! Blondi- nie za szybko te buty chcesz kupowac? jeszcze mlody urosnie i beda tylko ladna ozdoba polki ![]() Zuzia - trzymam kciuki zeby sprawa poszla gladko i jak najmniej bolesnie! i zeby z M sie wszystko wyjasnilo.. Zanka - jak cwiczenia dzisiaj? Jane - gratulacje z okazji chrzcin. Mam nadzieje, ze wszystko pieknie sie udalo i maly Jacus jest juz prawdziwym neofita! ja zas wybywam mame odwiedzic - pewnie bede wieczorem...
#2903 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() syla śliczna jest ![]() zuzia 3mam kciuki za ciebie A ja wczoraj pobalowalam, a dzis ledwo zyje.... Przesadzilam z piwem ehhee ![]() ALe spotkalam sie ze znajomymi, potanczylam i znow jest co wspominac ![]() dobra ide cos wszamkac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
ja dziewczyny ćwiczę, w sumie chyba 2 dni odpuściłam a ćwiczę od 19 sierpnia więc chyba nie najgorzej
efektów nie widzę, waga 54 nadal i nie drgnie w dół muszę wyluzować i odpuścić wtedy schudnę ale nie umiem heh
#2905 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
Ja dopiero wróciłam z ćwiczeń - jestem padnięta. Mięśnie bolą cholernie i do tego jeszcze noga i mam wrażenie, że na razie to żadnej poprawy nie widzę ![]() Domi na wizażu jest taki wątek polecamy-odradzamy, swego czasu zaczęłam go czytać i fajnych rzeczy można się tam dowiedzieć, co warto kupić i jakiej firmy. Zuzia czekamy na relecja z rozprawy, mam nadzieje, że wszystko poszło po Twojej myśli ![]() Syla słodką masz Lenkę-a położna faktycznie bardzo wcześnie przyszła do Ciebie. Garfi ale szalejesz, a dziś kacyk co ? ![]()
#2906 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to sie baba pospieszyla ![]() napisz co sie dowiedzialas ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
ja w 24. t.c. miałam na plusie 11,5 kg
![]()
#2908 |
Zakorzenienie
|
ooo ![]() ![]() Mi sie snilo ostatnio, ze mialam cukrzyce ciążowa:/ w przyszlym tygodniu ide na test obciazenia glukoza... Kupiłam sobie dzis wiklinowy kuferek, zeby miec na kosmetyki ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-07 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A nic sie nie dowiedzialam. Pani weszla po czym zostala poproszona o szybkie wyjscie ![]() ![]()
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
Syla a kiedy lecicie do Polski? i kiedy chrzciny robicie?macie juz chrzestnych?
My z tz bedziemy miec ogromny problem z chrzestnymi. Prawdopodobnie powiemy mojemu kuzynowi (synowi tej mojej chrzestnej w stanach), czy nei zostanie chrzestnym. On ma 18 lat. Wlasciwie ma jeszcze starszego brata. Kamil ma 19 lat ale moja ciocia z francji bierze go na chrzestnego. Nie wiem co na to moja ciocia, bo nie wiem czy pusci Macka samego do Polski. Prawdopodobni chrzest zrobimy jak najszybciej, ale ewentualnei poczkaloby sie do wakacji, bo maja cala rodzina przyleciec. A z chrzestna to nei wiem co zrobie, poprostu nei wiem ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- LEJDISKI ZUZIA NAPISALA MI SMSA ZE JEST JUZ PO ZNOW JEST PANNĄ ![]() ![]() ![]() ![]() Zuzia gratuluje!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.