American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....) - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-07, 18:04   #2581
Gwiazdeczka90
BAN stały

GG do Gwiazdeczka90 Send a message via Skype™ to Gwiazdeczka90
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość
Gwiazdeczko,ja Cie bardzo dobrze rozumiem Napisalas dokladnie to co sama mysle- jak ktos czego miec nie moze to wysmiewa/obgaduje tego co ma i co moze miec

Masz bardzo fajne podejscie do sprawy, na pewno dzieki temu spelnisz swoje marzenia i to obojetne czy jutro, czy za pare lat
Cieszę się ,że się rozumiemy,oby było więcej takich osób hehe
Ja też mam nadzieję ,że będziesz zadowolona ze wszystkich swoich zmian,widze ze najszybciej to czekają Cie ustka,super tez bym chciala
Mnie teraz czekaja brwi, niby to nic ale boje się,ze mi cos spiep***
bo łatwo to zrobić. Ale nie zapeszam już
Nadchodzi jesien i robi się chłodno a ja zaglądam do szafy i prawie nic nie mam na taki chlodny okres to w czym ja chodzilam rok temu o tej samej porze?haha. W sumie to kobieta zawsze mowi ze nie ma w czym chodzic,chociaz mamy pelna szafe

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Jakkolwiek Pokaż wiadomość
Może wstyd się przyznać, ale parę lat temu robiłam tak samo :P Na szczęście trochę zmądrzałam i wiem, że nie ma rzeczy niemożliwych. Te 13tys na żelki to nie jest jakiś niewyobrażalny majątek, to też nie mało, ale to kwota do uzbierania. Wszystko można mieć jak się bardzo chce i jest się zdeterminowanym, więc zamiast zazdrościć trzeba wziąć się w garść
No i super Każdy uczy się na błędach, dobrze ze juz wiesz ze źle robiłaś i się zmieniłas
Dokładnie-można mieć wszystko jak się chce i dąży do tego.

A foxy ma rację można wziąć kredyt, tylko wiadomo nie kazdemu dają
Taka Polska hehe
Ja mam 19 lat więc i tak narazie cycuchy odpadają rodzice by mnie wyeksportowali z domu.
I na kredyt trzeba pewnie miec zaswiadczenie o pracę,czyli musza miec pewnosc ze jestes wiarygodny i ze splacisz a ja niestety nawet nie pracuję ,dopiero liceum skoncze w tym roku.
Więc musze poczekac jeszcze z 3-4 latka ..ahh a tak bym chciala:rolleye s:
Gwiazdeczka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 18:05   #2582
foxy123
Zakorzenienie

Tak, usta planuje na listopad, tylko wlasnie chodzi mi po glowie zrobienie permanentnego (same kontury) a wypadalo by go zrobic przed wstrzyknieciem No i nie wiem co robic bo tutaj w Dublinie to koszt 800euro ( po****lo ich na maksa) a w PL pewnie jakies 700zl Problem tkwi- do kogo isc, kogo wybrac Jakby nie bylo, musi to byc ktos mega umiejetny, ktos kto zrobi to ze smakiem i wyczuciem

Jakkolwiek- uwielbiam ludzi,ktorzy wiedza co to odwaga cywilna i potrafia sie przyznac do bledu Oby wiecej takich jak Ty
Stary 2009-09-07, 18:17   #2583
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
Tak, usta planuje na listopad, tylko wlasnie chodzi mi po glowie zrobienie permanentnego (same kontury) a wypadalo by go zrobic przed wstrzyknieciem No i nie wiem co robic bo tutaj w Dublinie to koszt 800euro ( po****lo ich na maksa) a w PL pewnie jakies 700zl Problem tkwi- do kogo isc, kogo wybrac Jakby nie bylo, musi to byc ktos mega umiejetny, ktos kto zrobi to ze smakiem i wyczuciem

Jakkolwiek- uwielbiam ludzi,ktorzy wiedza co to odwaga cywilna i potrafia sie przyznac do bledu Oby wiecej takich jak Ty
W Dublinie 800 euro? poj*** ich? ostatnio orientowalam się w salonach u mnie w miescie to brwi 600-1000 usta 800-1200. To wpadaj do PL i zrób
Ustka permamentne też sobie zrobię kiedyś ale nie wiem czy tylko kontury czy tez wypelnienie
Stary 2009-09-07, 18:17   #2584
sintagma
Wtajemniczenie

Foxy w polskim Sharley'u usta kosztują 900 zł za kontur a 1200 z wypełnieniem to i tak taniej niż u Ciebie
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down
sintagma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 18:22   #2585
foxy123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sintagma Pokaż wiadomość
Foxy w polskim Sharley'u usta kosztują 900 zł za kontur a 1200 z wypełnieniem to i tak taniej niż u Ciebie

Kochana, tylko ja bym chciala gdzies u siebie, na Pomorzu robic (najlepiej 3miasto).

Brwi tez bym chciala..ale mowie, mam strasznego stracha ze mi spartola

Ogolem to mnie zastanawia jak sie pokazac ludziom po pierwszym dniu permanentnego obojetnie czy to usta czy brwi, kolor jest meeega intensywny a brwi to w ogole..wyglada to okropnie, wiem,ze to tylko przez pare dni, ale co? zamknac sie w szafie?
Stary 2009-09-07, 18:31   #2586
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
Kochana, tylko ja bym chciala gdzies u siebie, na Pomorzu robic (najlepiej 3miasto).

Brwi tez bym chciala..ale mowie, mam strasznego stracha ze mi spartola

Ogolem to mnie zastanawia jak sie pokazac ludziom po pierwszym dniu permanentnego obojetnie czy to usta czy brwi, kolor jest meeega intensywny a brwi to w ogole..wyglada to okropnie, wiem,ze to tylko przez pare dni, ale co? zamknac sie w szafie?
To poszukaj w necie opinii na temat różnych studiów w 3miescie i na pewno cos znajdziesz wartego zachodu czy jak to tam się mówi
Słuchaj moja mamuska jak zrobiła sobie brwi to przez 3 dni wyglądała jak monstrum haha śmiałam się z niej a teraz ona mi się odwdzięczy. jak ja przyjde z takimi .
Stary 2009-09-07, 18:40   #2587
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenkarr Pokaż wiadomość
Ja nie widze nic złego w obrabianu zdjeć pod warunkiem, że jest to "artystyczne" zdjęcie, a nie takie niby naturalne na imprezie czy w domu.
Efekt: opalenizna 40% zeby nie przesadzic. Myśle, że lepiej bez :P
Świetna figurka
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
widzialyscie nasza nowa miss?? co myślicie?
jak dla mnie to szału nie robi...
Nic specjalnego, przynajmniej na zdjęciach bo może na żywo ładna laska
Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa Pokaż wiadomość
Witam! Jejku dziewczyny.... nie mam w ogóle czasu na żadne przyjemności Dołączam zdjęcia brwi. Przepraszam, że takie niewyraźne ale nie mam lepszego aparatu. To jest bubel firmy "x". Musiałam pokombinować z fotkami bez flesza.

Wiecie co, ostatnio przechodzę chyba lekkie stadium depresyjne. Wszystko mnie denerwuj i przytłacza... jeszcze ta pogoda... okropieństwo!
Ja miałam też robione brwi. Troszkę muszę jedną zapuścić bo źle sobie kiedyś wydepilowałam. No i czekam
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 18:47   #2588
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90 Pokaż wiadomość
--

No i super Każdy uczy się na błędach, dobrze ze juz wiesz ze źle robiłaś i się zmieniłas
Cytat:
Dzięki

Już o tym było- najczęściej komentują takie małolaty po 15 lat. Ja wyrosłam, one pewnie też z wiekiem zmądrzeją

Cytat:
--
Ja mam 19 lat więc i tak narazie cycuchy odpadają rodzice by mnie wyeksportowali z domu.
I na kredyt trzeba pewnie miec zaswiadczenie o pracę,czyli musza miec pewnosc ze jestes wiarygodny i ze splacisz a ja niestety nawet nie pracuję ,dopiero liceum skoncze w tym roku.
Więc musze poczekac jeszcze z 3-4 latka ..ahh a tak bym chciala:rolleye s:
Nie chcę Cię martwić, ale ja mam 21 i ciężko z kasą (wiadomo, biedna studentka :P) Jak się chce mieć więcej niż na żarcie i jakiś ciuch to niestety trzeba zapracować. Mogliby to z NFZ finansować

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Foxy- znalazłam taką stronkę
http://www.studiokosmetyki.net/
Studio Kosmetyki Estetycznej w Gdańsku. Wypełnienie ust 800 zł, więc cena przyzwoita.
Opienię mają AŻ jedną, ale za to entuzjastyczną
http://www.trojmiasto.pl/Studio-Kosm...ej-o23446.html
Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 19:17   #2589
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

Cytat:

Co do samych zelek...totalnie sie nie czuje,ze ma sie cos sztucznego! Czlowiek czuje jakby mial je od zawsze! Implant jest wypelniony zelem, takze piersi co cudne w dotykuNo i nawet robiac op. to mozna powiekszyc piersi anatomami, co oznacza,ze piersi beda jak naturalne,w ksztalcie lezki.
Ja wolalam okragle implanty bo lubie wlasnie taki hardcorek :p
Jak dla mnie to cudo techniki, cos co sprawia,ze w koncu mamy piekny dekolt i czujemy sie 'pewniej'.
podotykalabym sobie, zeby sprawdzic jak to dziala
hehe
a tak serio, ciekawe czy w dotyku jak naturalne.mmm
a z ta lezka to pewnie wiekszosc kobiet nawet nie wie, ze babka ma sztuczny biust, bo nie musi miec wcale balonow.
Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
Dobrze zrobione silikonki są niemal nie do odróżnienia od naturalnych robią teraz takie mieciutkie że nawet bys nie wyczuła różnicy
To już nie to samo co X lat temu, sztuczne nadmuchane dwie kule, no chyba że ktos chce taki efekt bo wiem że lubia tak niektóre dziewczyny.
dokladnie, technika idzie do przodu. A to zalezy od kobiety czy chce miec je widoczne bardziej czy mniej.
---

Ja akurat o biuscie wiekszym nigdy nie marzylam, bo mam 80 D i na szczescie -ku zawisci i dogryzaniu kolezanek z pracy( znaczy sie, smieja sie co jest jak zdejme stanik..hihi chyba im pokaze raz to sie zamkna)- nie sa to zwisy i sa naprawde sliczne jak na duzy biust uwazam.
niestety wiem, ze jak przyjdzie dziecko to moze sie zepsuc i wtedy chcialabym go ewentualnie podniesc/uksztaltowac.

Edytowane przez bLonD_bEjBe
Czas edycji: 2009-09-07 o 19:19
bLonD_bEjBe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 19:24   #2590
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bLonD_bEjBe Pokaż wiadomość

Ja akurat o biuscie wiekszym nigdy nie marzylam, bo mam 80 D i na szczescie -ku zawisci i dogryzaniu kolezanek z pracy( znaczy sie, smieja sie co jest jak zdejme stanik..hihi chyba im pokaze raz to sie zamkna)- nie sa to zwisy i sa naprawde sliczne jak na duzy biust uwazam.
niestety wiem, ze jak przyjdzie dziecko to moze sie zepsuc i wtedy chcialabym go ewentualnie podniesc/uksztaltowac.
Zazdroszczę
Ja chcę sobie zrobić operację
Możesz wkleić swoje fotki na chwilkę? Chciałabym zobaczyć jak wyglądasz Bo z opisów to ładna pewnie jesteś

Tylko wklej jak ja będę

Edytowane przez neheszta
Czas edycji: 2009-09-07 o 19:47
Stary 2009-09-07, 19:25   #2591
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

bLonD_bEjBe jesteś pewna, że masz 80D? Na zdjęciu wyglądasz szczuplutko i wydaje mi się, że 80 pod biustem to za dużo. Jeśli jeszcze nie mierzyłaś to kliknik i się zmierz
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/
Stary 2009-09-07, 19:33   #2592
Gwiazdeczka90
BAN stały

[QUOTE=Jakkolwiek;14122964]Dzięki

Już o tym było- najczęściej komentują takie małolaty po 15 lat. Ja wyrosłam, one pewnie też z wiekiem zmądrzeją

Nie chcę Cię martwić, ale ja mam 21 i ciężko z kasą (wiadomo, biedna studentka :P) Jak się chce mieć więcej niż na żarcie i jakiś ciuch to niestety trzeba zapracować. Mogliby to z NFZ finansować .

No dlatego nie chcę iść na normalne studia ,szkoda mi kolejnych 5 lat..
Po Liceum odrazu ide do szkoły kosmetycznej robić różne kursy i w miedzy czasie studium na zarządzanie i marketing.Uwazam ,że tak będzie lepiej.

-------

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Zazdroszczę
Możesz wkleić swoje fotki na chwilkę? Chciałabym zobaczyć jak wyglądasz Bo z opisów to ładna pewnie jesteś
A kto by nie chciał
Foxy ostatnio wklejała swoje zdjęcia ale nie zdążylam zobaczyć
Stary 2009-09-07, 19:35   #2593
neheszta
Zakorzenienie

[QUOTE=Gwiazdeczka90;14123 965]
Cytat:
Dzięki

Nie chcę Cię martwić, ale ja mam 21 i ciężko z kasą (wiadomo, biedna studentka :P) Jak się chce mieć więcej niż na żarcie i jakiś ciuch to niestety trzeba zapracować. Mogliby to z NFZ finansować .

Po Liceum odrazu ide do szkoły kosmetycznej robić różne kursy i w miedzy czasie studium na zarządzanie i marketing.Uwazam ,że tak będzie lepiej.

-------

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

A kto by nie chciał
Foxy ostatnio wklejała swoje zdjęcia ale nie zdążylam zobaczyć
Ja też nie widziałam, bo ostatnio rzadko tu jestem
Stary 2009-09-07, 19:35   #2594
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:

-------
To zależy co chcesz robić w życiu Jedyną drogą do mojego wymarzonego zawodu są studia i nie żałuję, że jestem studentką. Za rok na pewno sobie jakąś pracę znajdę bo na 4 roku to już luuuz Chciałabym już teraz zacząć coś robić, ale max 3 dni w tygodniu, bo na więcej nie będę miała czasu
Stary 2009-09-07, 19:47   #2595
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
To zależy co chcesz robić w życiu Jedyną drogą do mojego wymarzonego zawodu są studia i nie żałuję, że jestem studentką. Za rok na pewno sobie jakąś pracę znajdę bo na 4 roku to już luuuz Chciałabym już teraz zacząć coś robić, ale max 3 dni w tygodniu, bo na więcej nie będę miała czasu
Ja chcę swój salon kosmetyczny
Stary 2009-09-07, 19:51   #2596
neheszta
Zakorzenienie

Dobrze dziewczyny ja uciekam, bo Tz do mnie jedzie a ja w czapce latam bo mam Waxa na głowie

Papapa
Stary 2009-09-07, 20:16   #2597
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

Cytat:
bLonD_bEjBe jesteś pewna, że masz 80D? Na zdjęciu wyglądasz szczuplutko i wydaje mi się, że 80 pod biustem to za dużo. Jeśli jeszcze nie mierzyłaś to kliknik i się zmierz
jestem szczupła, ale mam inne proporcje, bo mam 177

wg tego wychodzi mi 65I...

no to bk..hehe zle staniki mam

Czas edycji: 2009-09-07 o 20:22
Stary 2009-09-07, 20:22   #2598
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

dla jasnosci ja nikogo(z tu obecnych ) nie wysmialam ani nikomu niczego nie zazdroszcze , bo niby czego ?? i nie czuje sie zacofana z powodu ze nie podobaja mi sie operacje .. i nie mieszkam tez w polsce , ale o zacofaniu i braku tolerancji w naszej kochanej ojczyznie wiem az za duzo .. uwazam ze naturalna uroda jest najbardziej sexy ale doskonale rozumiem ze ktos sie chce poprawic , jesli sie z tym dobrze czuje to jak najbardziej jestem na tak bo wlasnie trzeba byc szczesliwym , ja sama bym niczego operacyjnie w sobie nie zmienila mimo iz mnie na to stac , dlatego nie mam podstaw do zawisci z braku jakiejs mozliwosci ,, jedyne co mnie razi to wulgarna i nachalna przesada .. ale to juz indywidualna sprawa kazdego z nas .
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 20:25   #2599
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Zazdroszczę

Tylko wklej jak ja będę
oki, wkleje tylko do galeri
Stary 2009-09-07, 20:42   #2600
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
jestem szczupła, ale mam inne proporcje, bo mam 177

wg tego wychodzi mi 65I...

no to bk..hehe zle staniki mam
Tak myślałam, że będzie dużo mnie w obwodzie i większe miseczki Powinnaś zmienić staniki, przynajmniej na te 70 pod cyckami, bo za parę lat może być nieciekawie- piersi opadną i z kręgosłupem możesz mieć problemy. Naczytałam się w wątku stanikowym i teraz siedzę z igłą i nitką i wszystkie obwody zmniejszam w stanikach
Stary 2009-09-07, 20:44   #2601
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

tzn jakie rozmiary mam teraz kupic?
jak w sklepach jest A B C lub D , a cyferka przed to jaka?

ja to sie na tym nie znam szczerze.
Stary 2009-09-07, 20:50   #2602
CruelOrchid
Wtajemniczenie

Cytat:
tzn jakie rozmiary mam teraz kupic?
jak w sklepach jest A B C lub D , a cyferka przed to jaka?

ja to sie na tym nie znam szczerze.

proszę ty stronka na której można policzyć prawidłowy rozmiar
CruelOrchid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 20:55   #2603
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

W polskich sklepach niestety wybór staników jest tragiczny. 65 I Ci wyszedł i taki powinnaś kupić (ale koniecznie trzeba przymierzyć, bo ten przelicznik to nie wyrocznia, dużo zależy też od kształtu piersi), ale orientacyjnie 65I. Znajdź w swoim mieście sklep, w którym jest szeroki wybór rozmiarów i tam uderzaj. Thriumfy i inne takie odpadają Pamiętaj, że cycki trzeba wyciągnać spod pach :P może to głupio brzmi, ale tak się robi Na Tvn style leci program 'jak dobrze wyglądać nago" i tam, w polskiej edycji, babka pokazuje jak to się robi). Jak już ten 65I przymierzysz i będzie dobry to można spokojnie w internetowych sklepach zamawiać
Więcej tu:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358303

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez CruelOrchid Pokaż wiadomość

proszę ty stronka na której można policzyć prawidłowy rozmiar
Pare postów wstecz dawałam ten link

Edytowane przez Jakkolwiek
Czas edycji: 2009-09-07 o 21:00
Stary 2009-09-07, 21:01   #2604
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

dziękuję za pomoc

no tak, tylko z tym przymierzeniem to dziwna sprawa.. bo przeciez ten caly 80 D wg mnie pasuje i mnie nie uwiera i tak samo moze mi sie wydawac, ze pasuje inny rozmiar

aha wkleilam w galerie zdjecia...

Czas edycji: 2009-09-07 o 21:03
Stary 2009-09-07, 21:16   #2605
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuję za pomoc

no tak, tylko z tym przymierzeniem to dziwna sprawa.. bo przeciez ten caly 80 D wg mnie pasuje i mnie nie uwiera i tak samo moze mi sie wydawac, ze pasuje inny rozmiar
Jak Cię Słońce ma uwierać stanik, jak jest za luźny? :P Poproś kogoś, żeby Ci z tyłu pociągnął stanik i zobacz jaki jest luźniutki. Ja też kiedyś nosiłam zły stanik (75A) i wydawało mi się, że jest ok. Teraz mam 65C i widzę różnicę w wyglądzie Najlepiej byłoby znaleźć jakiś sklep z Bra fitterką, ona dobierze idealny rozmiar.
Tu jest fajny wywiad z taką panią http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll...OWIE/932709085

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Idę spać, jutro mam hardkorowy egzamin
Dobranoc wszystkim

Edytowane przez Jakkolwiek
Czas edycji: 2009-09-07 o 21:15
Stary 2009-09-07, 21:16   #2606
Gwiazdeczka90
BAN stały

Cytat:
dziękuję za pomoc

aha wkleilam w galerie zdjecia...
a ja nie widzę
Stary 2009-09-07, 21:17   #2607
bLonD_bEjBe
Zadomowienie

a no racja

o to szybko zostalam oswiecona
powinni tego w szkolach uczyc..
moja mama sie tez na tym nie znala, nosila to co pasowalo.
dziekuję za artykuł

powodzenia papa
Stary 2009-09-07, 22:39   #2608
neheszta
Zakorzenienie

blond_bejbe wklej fotkę bo ja nie widzę i tak zostaw na troszkę np. do jutra wieczorka

Ooo świetny ten wywiad. przejdę się do tego sklepu bo akurat jest w P-ń Tylko jak będą pieniądze to maszeruję

Bo przez przypadek schudłam 5kg i zmniejszyłam się w obwodzie pod biustem (nie w biuście) i wszystkie staniki mi wiszą

Edytowane przez neheszta
Czas edycji: 2009-09-07 o 22:55
Stary 2009-09-07, 23:00   #2609
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Ale dyskusja gorąca Chyba za bardzo się przejmujecie tym co kto myśli, każdy ma prawo pomyśleć sobie coś o dziewczynie, która ewidentnie ma powiększone piersi, ale nie ma prawa oceniać nie wiedząc co ją zmotywowało, chyba że jest to typ Pameli sexy gwiazdy
A co do Foxy wg mnie teraz jest idealnie Przypominasz mi z figury Kendrę Wilkinson, tylko czy plecy nie bolą jesteś taka drobna?

Kurcze dziewczyny nie mam wody Naprawiali jezdnię i przebili główną rurę, naprawa potrwa kilka dni... Nie wiem jak ja jutro się pokażę w nieumytych włosach a mam iść z TŻtem do biur podrózy
Stary 2009-09-07, 23:38   #2610
hania207
Zakorzenienie

cześć dziewczyny

ostanio z nudy mam straszna ochote na zmianę wlasnie przeglądam rożne farby do włosow i myśle o zmianie z jasnego blondu na jakąś ognista czerwien... tylko zastanawiam sie co z ciuchami bo raczej czerwone czy różowe bluzki nie beda pasować.. moze jest wsrod was jakis rudzielec ktotry wie jak to wygląda z autopsji bo nie umiem sobie tego wyobrazić..
dziewczyny radźcie !

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości