|
|
#2581 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)
Cytat:
![]() Ja też mam nadzieję ,że będziesz zadowolona ze wszystkich swoich zmian,widze ze najszybciej to czekają Cie ustka,super tez bym chciala ![]() Mnie teraz czekaja brwi, niby to nic ale boje się,ze mi cos spiep*** bo łatwo to zrobić. Ale nie zapeszam już ![]() Nadchodzi jesien i robi się chłodno a ja zaglądam do szafy i prawie nic nie mam na taki chlodny okres to w czym ja chodzilam rok temu o tej samej porze?![]() haha. W sumie to kobieta zawsze mowi ze nie ma w czym chodzic,chociaz mamy pelna szafe![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
Każdy uczy się na błędach, dobrze ze juz wiesz ze źle robiłaś i się zmieniłas![]() Dokładnie-można mieć wszystko jak się chce i dąży do tego. A foxy ma rację można wziąć kredyt, tylko wiadomo nie kazdemu dają ![]() Taka Polska hehe ![]() Ja mam 19 lat więc i tak narazie cycuchy odpadają rodzice by mnie wyeksportowali z domu. I na kredyt trzeba pewnie miec zaswiadczenie o pracę,czyli musza miec pewnosc ze jestes wiarygodny i ze splacisz a ja niestety nawet nie pracuję ,dopiero liceum skoncze w tym roku. Więc musze poczekac jeszcze z 3-4 latka ..ahh a tak bym chciala :rolleye s:
|
||
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, usta planuje na listopad, tylko wlasnie chodzi mi po glowie zrobienie permanentnego (same kontury) a wypadalo by go zrobic przed wstrzyknieciem
No i nie wiem co robic bo tutaj w Dublinie to koszt 800euro ( po****lo ich na maksa Problem tkwi- do kogo isc, kogo wybrac Jakby nie bylo, musi to byc ktos mega umiejetny, ktos kto zrobi to ze smakiem i wyczuciem![]() Jakkolwiek- uwielbiam ludzi,ktorzy wiedza co to odwaga cywilna i potrafia sie przyznac do bledu Oby wiecej takich jak Ty
|
|
#2583 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ustka permamentne też sobie zrobię kiedyś ale nie wiem czy tylko kontury czy tez wypelnienie
|
|
|
|
|
#2584 |
|
Wtajemniczenie
|
Foxy w polskim Sharley'u usta kosztują 900 zł za kontur a 1200 z wypełnieniem to i tak taniej niż u Ciebie
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, tylko ja bym chciala gdzies u siebie, na Pomorzu robic (najlepiej 3miasto).Brwi tez bym chciala..ale mowie, mam strasznego stracha ze mi spartola Ogolem to mnie zastanawia jak sie pokazac ludziom po pierwszym dniu permanentnego obojetnie czy to usta czy brwi, kolor jest meeega intensywny
|
|
|
#2586 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
czy jak to tam się mówi![]() Słuchaj moja mamuska jak zrobiła sobie brwi to przez 3 dni wyglądała jak monstrum haha śmiałam się z niej a teraz ona mi się odwdzięczy. jak ja przyjde z takimi .
|
|
|
|
|
#2587 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2588 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Już o tym było- najczęściej komentują takie małolaty po 15 lat. Ja wyrosłam, one pewnie też z wiekiem zmądrzeją ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Foxy- znalazłam taką stronkę http://www.studiokosmetyki.net/ Studio Kosmetyki Estetycznej w Gdańsku. Wypełnienie ust 800 zł, więc cena przyzwoita. Opienię mają AŻ jedną, ale za to entuzjastyczną ![]() http://www.trojmiasto.pl/Studio-Kosm...ej-o23446.html |
|||
|
|
|
#2589 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() hehe a tak serio, ciekawe czy w dotyku jak naturalne.mmm ![]() a z ta lezka to pewnie wiekszosc kobiet nawet nie wie, ze babka ma sztuczny biust, bo nie musi miec wcale balonow. Cytat:
--- Ja akurat o biuscie wiekszym nigdy nie marzylam, bo mam 80 D i na szczescie -ku zawisci i dogryzaniu kolezanek z pracy( znaczy sie, smieja sie co jest jak zdejme stanik..hihi chyba im pokaze raz to sie zamkna)- nie sa to zwisy i sa naprawde sliczne jak na duzy biust uwazam. niestety wiem, ze jak przyjdzie dziecko to moze sie zepsuc i wtedy chcialabym go ewentualnie podniesc/uksztaltowac.
… świadomość kreuje „wygląd”… podświadomość działanie… Edytowane przez bLonD_bEjBe Czas edycji: 2009-09-07 o 19:19 |
||
|
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chcę sobie zrobić operację ![]() Możesz wkleić swoje fotki na chwilkę? Chciałabym zobaczyć jak wyglądasz Bo z opisów to ładna pewnie jesteś ![]() Tylko wklej jak ja będę
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-09-07 o 19:47 |
|
|
|
|
#2591 |
|
Wtajemniczenie
|
bLonD_bEjBe jesteś pewna, że masz 80D? Na zdjęciu wyglądasz szczuplutko i wydaje mi się, że 80 pod biustem to za dużo. Jeśli jeszcze nie mierzyłaś to kliknik i się zmierz
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ |
|
|
|
#2592 | |
|
BAN stały
|
[QUOTE=Jakkolwiek;14122964]Dzięki
Już o tym było- najczęściej komentują takie małolaty po 15 lat. Ja wyrosłam, one pewnie też z wiekiem zmądrzeją ![]() Nie chcę Cię martwić, ale ja mam 21 i ciężko z kasą (wiadomo, biedna studentka :P) Jak się chce mieć więcej niż na żarcie i jakiś ciuch to niestety trzeba zapracować. Mogliby to z NFZ finansować . No dlatego nie chcę iść na normalne studia ,szkoda mi kolejnych 5 lat.. Po Liceum odrazu ide do szkoły kosmetycznej robić różne kursy i w miedzy czasie studium na zarządzanie i marketing.Uwazam ,że tak będzie lepiej. ![]() ------- ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
![]() Foxy ostatnio wklejała swoje zdjęcia ale nie zdążylam zobaczyć
|
|
|
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Gwiazdeczka90;14123 965]
Cytat:
|
|
|
|
|
#2594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jedyną drogą do mojego wymarzonego zawodu są studia i nie żałuję, że jestem studentką. Za rok na pewno sobie jakąś pracę znajdę bo na 4 roku to już luuuz Chciałabym już teraz zacząć coś robić, ale max 3 dni w tygodniu, bo na więcej nie będę miała czasu
|
|
|
|
|
#2595 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze dziewczyny ja uciekam, bo Tz do mnie jedzie a ja w czapce latam bo mam Waxa na głowie
![]() Papapa |
|
|
|
#2597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wg tego wychodzi mi 65I... no to bk..hehe zle staniki mam
… świadomość kreuje „wygląd”… podświadomość działanie… Edytowane przez bLonD_bEjBe Czas edycji: 2009-09-07 o 20:22 |
|
|
|
|
#2598 |
|
BAN stały
|
dla jasnosci ja nikogo(z tu obecnych ) nie wysmialam ani nikomu niczego nie zazdroszcze , bo niby czego ?? i nie czuje sie zacofana z powodu ze nie podobaja mi sie operacje .. i nie mieszkam tez w polsce , ale o zacofaniu i braku tolerancji w naszej kochanej ojczyznie wiem az za duzo .. uwazam ze naturalna uroda jest najbardziej sexy ale doskonale rozumiem ze ktos sie chce poprawic , jesli sie z tym dobrze czuje to jak najbardziej jestem na tak bo wlasnie trzeba byc szczesliwym , ja sama bym niczego operacyjnie w sobie nie zmienila mimo iz mnie na to stac , dlatego nie mam podstaw do zawisci z braku jakiejs mozliwosci ,, jedyne co mnie razi to wulgarna i nachalna przesada .. ale to juz indywidualna sprawa kazdego z nas .
|
|
|
|
#2599 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2600 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powinnaś zmienić staniki, przynajmniej na te 70 pod cyckami, bo za parę lat może być nieciekawie- piersi opadną i z kręgosłupem możesz mieć problemy. Naczytałam się w wątku stanikowym i teraz siedzę z igłą i nitką i wszystkie obwody zmniejszam w stanikach
|
|
|
|
|
#2601 |
|
Zadomowienie
|
tzn jakie rozmiary mam teraz kupic?
jak w sklepach jest A B C lub D , a cyferka przed to jaka? ja to sie na tym nie znam szczerze.
|
#2602 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
proszę ty stronka na której można policzyć prawidłowy rozmiar |
|
|
|
|
#2603 | |
|
Wtajemniczenie
|
W polskich sklepach niestety wybór staników jest tragiczny. 65 I Ci wyszedł i taki powinnaś kupić (ale koniecznie trzeba przymierzyć, bo ten przelicznik to nie wyrocznia, dużo zależy też od kształtu piersi), ale orientacyjnie 65I. Znajdź w swoim mieście sklep, w którym jest szeroki wybór rozmiarów i tam uderzaj. Thriumfy i inne takie odpadają
Pamiętaj, że cycki trzeba wyciągnać spod pach :P może to głupio brzmi, ale tak się robi Na Tvn style leci program 'jak dobrze wyglądać nago" i tam, w polskiej edycji, babka pokazuje jak to się robi). Jak już ten 65I przymierzysz i będzie dobry to można spokojnie w internetowych sklepach zamawiać Więcej tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358303 ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2009-09-07 o 21:00 |
|
|
|
|
#2604 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję za pomoc
no tak, tylko z tym przymierzeniem to dziwna sprawa.. bo przeciez ten caly 80 D wg mnie pasuje i mnie nie uwiera i tak samo moze mi sie wydawac, ze pasuje inny rozmiar ![]() aha wkleilam w galerie zdjecia...
… świadomość kreuje „wygląd”… podświadomość działanie… Edytowane przez bLonD_bEjBe Czas edycji: 2009-09-07 o 21:03 |
|
|
|
#2605 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepiej byłoby znaleźć jakiś sklep z Bra fitterką, ona dobierze idealny rozmiar.Tu jest fajny wywiad z taką panią http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll...OWIE/932709085 ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Idę spać, jutro mam hardkorowy egzamin ![]() Dobranoc wszystkim
Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2009-09-07 o 21:15 |
|
|
|
|
#2606 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2607 |
|
Zadomowienie
|
a no racja
![]() o to szybko zostalam oswiecona powinni tego w szkolach uczyc.. moja mama sie tez na tym nie znala, nosila to co pasowalo. dziekuję za artykuł powodzenia papa
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
blond_bejbe wklej fotkę bo ja nie widzę i tak zostaw na troszkę np. do jutra wieczorka
![]() Ooo świetny ten wywiad. przejdę się do tego sklepu bo akurat jest w P-ń Tylko jak będą pieniądze to maszeruję Bo przez przypadek schudłam 5kg i zmniejszyłam się w obwodzie pod biustem (nie w biuście) i wszystkie staniki mi wiszą Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-09-07 o 22:55 |
|
|
|
#2609 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale dyskusja gorąca
Chyba za bardzo się przejmujecie tym co kto myśli, każdy ma prawo pomyśleć sobie coś o dziewczynie, która ewidentnie ma powiększone piersi, ale nie ma prawa oceniać nie wiedząc co ją zmotywowało, chyba że jest to typ Pameli sexy gwiazdy A co do Foxy wg mnie teraz jest idealnie Kurcze dziewczyny nie mam wody Naprawiali jezdnię i przebili główną rurę, naprawa potrwa kilka dni... Nie wiem jak ja jutro się pokażę w nieumytych włosach a mam iść z TŻtem do biur podrózy
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() ostanio z nudy mam straszna ochote na zmianę wlasnie przeglądam rożne farby do włosow i myśle o zmianie z jasnego blondu na jakąś ognista czerwien... tylko zastanawiam sie co z ciuchami bo raczej czerwone czy różowe bluzki nie beda pasować.. moze jest wsrod was jakis rudzielec ktotry wie jak to wygląda z autopsji bo nie umiem sobie tego wyobrazić.. dziewczyny radźcie !
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

Napisalas dokladnie to co sama mysle- jak ktos czego miec nie moze to wysmiewa/obgaduje tego co ma i co moze miec

to w czym ja chodzilam rok temu o tej samej porze?
No i nie wiem co robic bo tutaj w Dublinie to koszt 800euro ( po****lo ich na maksa
obojetnie czy to usta czy brwi, kolor jest meeega intensywny

i tak samo moze mi sie wydawac, ze pasuje inny rozmiar