|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
agnusek ja nie sadzilam ze mnie tz przeniesie przez probg, a przeniols
i nic mu nie przeszkadzalo, mial taka adrenaline ze mnie udzwignal nawet magaialena zalujesz, yhm.... ja becze nie wiem dlaczego w sumie, ale normlanie kosmos to dla mnie jest. Treaz w zasadzie to zyje juz wyjazdem w podroz poslubna, a jeszcze niedlugo obrona mgr
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-09-07 o 11:24 |
|
|
|
|
#3722 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
idę w środe jeszcze do innego fryzjera na próbną fryzurę bo w piątek jak byłam w jednym salonie to zrobiła mi włosy i rozwaliła wsuwki wyciągnęła i nikt mnie nawet nie widział w tych włosach
jestem załamana tyle spraw do załatwiania a tu jeszcze ta fryzjerka
|
|
#3724 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
no nic tylko zakładać firmę organizującą wesela
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczka tz tez mi to proponował
|
|
|
|
|
#3727 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ciesze się że TŻ jest moim mężem, a zawsze moge sobie pooglądać dvd i przypomnieć sobie jak to bylo![]() szkoda mi tylko, że nie pojedziemy w tym roku na Krete tak jak chcieliśmy zresztą wogóle praktycznie nic nie mieliśmy z tych wakacji no ale remont mieszkania ważniejszy, pod koniec miesiąca mam 5 dni wolne w pracy więc może się jeszcze gdzieś chociaż w Polsce wybierzemy ![]() kliwia dzięki za linka, jakoś mi umkły te zdjęcia no i nie musze chyba wspominać że ślicznie wyglądałaś
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta?
Zaginęłam w poślubnej akcji ![]() Siedzę ostatnio w Majkelowej Nibylandii ale i za Wami zatęskniłam. Ale widzę, że pokruszona ta nasza stara ekipa. Donoszę co nowego: U nas pomalowana sypialnia - kolor Dulux Dzikie Wino, okno i grzejnik w kolorze Lazur. W sobotę skończony duży pokój ![]() Tapeta na duzą ścianę: http://www.leroymerlin.pl/produkty/t...233914512.html a na pozostałe: http://www.leroymerlin.pl/produkty/t...233914578.html ![]() ![]() ![]() Sa też nowe poduszki na wersalkę ![]() http://www.leroymerlin.pl/produkty/p...236949245.html Wszytsko zupełnie inaczej wygląda, więcej przestrzeni i przytulniej się zrobiło
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
justynka sliczna tapeta na duza sciane
zielony dzikeuje
|
|
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna33333 co do tapety - zgadzam się z przedmówczynią.
|
|
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
GRatulacje dla WSZYSTKICH PM z soboty !!!!!!!!!!!!!!!
Obyscie były zawsze tak szczęśliwe jak 05.09.2009 Ja w tym dniu swietowałam moj wieczór panienski ![]() Dostałam sliczne kolorowe wydanie kamasutry, sliczne koronkowe czarne body oraz różowe mięciutkie rękawice bokserskie do okładania męża hihi Było wesoło.... Tyle w skrócie Pod koniec imprezki spotkałysmy sie z panami, poniewaz moj TŻ tez robił kawalerskie, które rozpoczęło się od ....... oglądania meczu
|
|
#3732 |
|
Raczkowanie
|
Hey
![]() mało z wami piszę ale fotki wkleję wkleje wam tylko dwie i to skopiowane z nk bo jestem w pracy ![]() w sobotę teraz byłam znow na weselu chyba juz mam dosc, troche odpoc zynku potrzebuje a za tydzien chrzciny:P ciagle imprezy, az czlowiek nie mzoe sie doczekac kiedy pojedzie gdzies ![]() buzki dla Was i wszystkiego najlepszego dla wszystkich PM z 05.09.
Edytowane przez MagdaZb Czas edycji: 2009-09-08 o 08:25 |
|
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
Magda ale slicznie.
|
|
|
|
|
#3734 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję
właśnie przejrzałam twoje fotki, też super wyglądałas
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
O a ja wlasnie dostałam fotkę z tanca
|
|
|
|
|
#3736 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny kupilam na poprawiny turkusową suknię całą pokrytą czarnym szyfonem tylko za diabła nei umiem dostac turkusowego krawata jaki dac zastępczy krawa moze byc srebrny?? i jaka koszula .....
|
|
|
#3738 | |||
|
Raczkowanie
|
Cześć piękne
dawno nie zaglądałam jak zwykle sporo do nadrobienia .ja póki co nie mam permamentego dostępu do netatak Wam powiem że dopiero teraz udziela mi się stress przedślubny, ostatnio w końcu spisaliśmy się z Tżetem, mamy za sobą już tą spowiedź pierwszą także póki co wszystko dograne.ostatnio w końcu kupiłam buciki do slubu bo też nie mogłam znaleźć nigdzie takich jak chciałam ale udało się, w małym sklepie znalazłam .szukam teraz jeszcze ładnej bielizny niestety musiałam zmienić świadkową.okazało się że nie może nią być moja koleżanka bo ma tylko ślub cywilny, mi się zdawało że nie jest wymagane aby świadek przyjmował komunię ale wg mojego księdza niestety tak .szkoda bo bardzo na nią liczyłam a tak to muszę na wariata szukać świadkowej, staneło na kuzynkę.Cytat:
Cytat:
.ja muszę pilnować Tżta, bo on niestety zajada wszelkie stresy i boję się że się nie zmieści w swój gajer![]() ja mam właśnie ślub na 15 to połowa gości się krzywi że za wcześnie ![]() Cytat:
![]() jeez ja też właśnie się zastanawiam jak z tym księdzem ile mu zapłacić ![]() aaa kliwia bardzo ładne zdjęcie
Małgorzatek Edytowane przez merkaba Czas edycji: 2009-09-07 o 18:12 |
|||
|
|
|
|
#3739 | |||
|
Zakorzenienie
|
samba cudna relacja
Dobrze, że mimo drobnych wpadek weselisko sie udało Czekam na fotki![]() Cytat:
Dlatego nie warto przejmowac się aż takimi błahostkami. Najwazniejsze by usmiechac się i cieszyć z tego dnia, bez względu na to czy coś było tak jak się chciało czy nie. Cytat:
Będzie na jednej ścianie, a pozostałe pomalujemy farbą w kolorze tych kwiatów. W tym tyg powinniśmy skończyć remont, potem jeszcze tylko meble przywiozą i mozemy się cieszyć z nowego pokoju Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#3740 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wybaczcie ze nie odnosze sie do zadnego z popstow, ale mi skasowalo cala moja dluga wypowiedz i szlag mnie trafil.
Kochane, co robicie na podziekowania dla rodzicow? Bo mamy z TZ dylemat. |
|
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3742 |
|
Zadomowienie
|
ja na podziękowanie zrobiłam księgi pamiątkowe z naszymi zdjęciami, a dla nas księgę gości też ze zdjęciami- wyszło fajnie
|
|
|
|
|
#3743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym jakie polecacie winko na przyjęcie weselne ? |
|
|
|
|
|
#3744 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć wszystkim jeszcze PM2009 i już mężatkom. Czas po ślubie tak leci, że mnie wybiło już ponad 3 miesiące nawet nie wiem kiedy
Fajnie mówić mój mąż![]() Cytat:
Cytat:
Noszę go razem z obrączką i chociaż słyszałam, że się podobno niszczy nie za bardzo się tym przejmuje. Bardzo mi się podobają razem Ad. 2. Wiesz co, ja bym nie robiła. To polski ślub i polskie wesele, niech zobaczą jak wygląda w oryginale, śpiewać po polsku raczej nie będą a co mają robić odgapią od innych gości Zresztą co kościół to inne zwyczaje - zauważyłam że w jednym się klęka wtedy, w innym kiedy indziej itp. Niech mają niespodziankę![]() Cytat:
Mam nadzieję, że nie będzie się tak zachowywać przy innych rzeczach związanych ze ślubem, przy których będziesz potrzebowała jej pomocy. Ja po organizacji swojego wesela wiem, że zawiodły mnie osoby na które najbardziej liczyłam, a pomoc oferowały takie, po których się jej nie spodziewałam (np. dziewczyna w zaawansowanej ciąży). Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie Cytat:
Nową suknię chroń, chyba że będziesz ćwiczyć do trzech razy sztuka Najpierw kościół, potem USC.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wróciłam się i dopiero TŻ mnie przeniósł Ale się ze mnie nabijali Suknię podpiełam po życzeniach pod kościołem jak wsiadaliśmy do samochodu. Potem przy wysiadaniu mi się nie plątał pod nogami (długaśny był).Cytat:
Przyjemnych przygotowań życze Ze śmiesznych historii - dekoracje w kościele:1. Kumpela wkurzyła się na cenę krzykniętą za dekoracje i powiedziała że rezygnuje. Nikt nie wiedział, że nie było żadnych, bo przecież w kościołach ołtarze są zawsze udekorowane!!!! 2. Kumpela była na ślubie. W ten dzień były 4. Młodzie nie dogadali się o kolor kwiatków (!) i był cyrk. 4 dekoratorki, sluby co godzina i wymiana dekoracji po każdym ślubie. A teraz sobie wyobraźcie ten cyrk pod kościołem i latające wszędzie stojaki z kwiatami. Ja się nie dziwię, że są kościoły gdzie proboszczowie się nie zgadzają na dekoracje - właśnie przez takie cyrki. P.S. złotko nie wiem gdzie jesteś, ale pytałaś kiedyś o podpięcie trenu. U mnie: wierzchnia koronka była na jeden guziczek, spodnia tafta jedwabna też na jeden guziczek (obie warstwy niezaleznie od siebie). Trzymało jak diabli, poprosiłam w salonie o małe pętelki, zapinanie przeżyło nawet bieganie na sesji, tren był długaśny. Także nie martw się o to
|
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS. Odebrałam buty Edytowane przez inutil Czas edycji: 2009-09-07 o 22:42 |
|
|
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
Wizazanki z 19.09 nie weiem czy ogladałyscie progonoze długoterminowa na tvn w niedzielę, ale podobno ma byc do 26 stopnii i słonecznie
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
A my coś takiego mamy dla rodziców : http://www.allegro.pl/item710126185_...elne_slub.html i wzór graficzny nr. 13. Wspaniale to wygląda, jest jeszcze piękniejsze w rzeczywistości
) Ja dziś ost dzień do pracy i od środy mam zajob jak cholera strasznie się boję czy wszystko wypali, ale jestem dobrej myśli noo i że pogoda będzie...
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
dziewczyny przywitam Was przed chwilą wymyślonym "wierszykiem": cześć Agatki i inne tegoroczne mężatki! *Agatek* mam nadzieję, że sie nie obrazisz! |
|
|
|
|
#3749 | ||
|
Zakorzenienie
|
mój TŻ już myślał otwierać salon z sukniami Cytat:
Cytat:
mam nadzieję że 12.09 będzie pięknie
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
będzie piękna pogoda, zobaczysz!
coś mi się przypomniało. ja też tak prosiłam o 06.06. i w sumie pogoda popsuła się właśnie po południu. zaczęło leciutko kropić akurat jak byliśmy przed moim blokiem - panie fotografki chciały wykorzystać "wolną" chwilę i porobić nam kilka fotek. przestało jak już wchodziliśy do kościoła. potem pojechaliśmy do sali i już w ogóle nie zwracałam uwagi na pogodę. nawet nie wiedziałam, czy pada czy słońce świweci. do momenu, kiedy w trakcie wesela było "jedzie pocią z daleka" i mój mąż prowadził wężyk... podsunęłam mu pomysł, żeby wyjść na dwór. mąż otwiera drzwi sali, wychyla lekko głowę... a tu luuuu na niego. zatrzymał się wiec nagle, a za nim cały wężyk ludzi. wielka dezorientacja. dopiero kiedy ukazał się gościom mokry, zrozumieli, że my nie wiedzieliśy, że pada. i w ten sposób dowiedzieliśmy się.
Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2009-09-08 o 09:14 Powód: poprawki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

i nic mu nie przeszkadzalo, mial taka adrenaline ze mnie udzwignal nawet

ale wg mojego księdza niestety tak
.szkoda bo bardzo na nią liczyłam a tak to muszę na wariata szukać świadkowej, staneło na kuzynkę.
a zawsze było odrotnie, stres wpływał odchudzająco... może na razie za mało się stresuje hihihi
.ja muszę pilnować Tżta, bo on niestety zajada wszelkie stresy i boję się że się nie zmieści w swój gajer
poza tym jakie polecacie winko na przyjęcie weselne ?