25 - letnia dziewica :((( - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-07, 22:21   #61
korrrba
Raczkowanie

Dot.: 25 - letnia dziewica :(((

nie jest to prowokacja niestety, tak faktycznie mam... wiem jedno, wyperswadowałyście mi ten pomysł, mam nadzieję, że nigdy już nie przyjdzie mi do głowy taka myśl. ja wcale nie mam jak to napisała jedna z wizażanek akurat parcie na zajętych chłopaków, po prostu zakochałam się mocno (przynajmniej tak mi się zdaje). i jest mi żal, że on nie jest inny...
korrrba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-07, 22:29   #62
wiolkaa85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez korrrba Pokaż wiadomość
ale ja sobie doskonale zdaję sprawę z tego, że ta moja "miłość" do niego to złudzenie, wiem o tym, ja nie kocham jego, tylko swoje wyobrażenie o nim. tylko co z tego, że tak myślę teraz, a potem jak go spotykam to...zaczynam głupieć ( normalnie jakby mnie zaczarował. a co najgorsze on doskonale zdaje sobie sprawę z tego, jakie wrażenie na mnie wywiera i chyba trochę mną manipuluje. nieraz mam wrażenie dziwne, że on oczywiście nie chciałby być ze mną w jakimś poważniejszym związku, nie jest tym zainteresowany. ale tak jakby jednocześnie nie chciał, bym ja straciła zainteresowanie nim. kiedy mam momenty, że jestem tym zmęczona, mam serdecznie dość jego dziwnych zachowań, fochów, itp i zaczynam powoli dawać sobie spokój, on znowu próbuje mi mieszać w głowie (( nie wiem tylko, czy ja właściwie interpretuję jego zachowania

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

nie wiem też, skąd niektóre z Was mogą mieć pewność, że "na pewno spotkam kogoś za jakiś czas", "na pewno nie będę sama". ja nie czuję takiej pewności, myśl, że może będę sama nie daje mi spokoju, martwię się tym
A to troche zmienia postac rzeczy.
Przerabialam podobna sytuacje.
Znaczy w sensie fochow, wzbudzania gasnacego zainteresowania
Trwalo to kilka lat.
I po pewnej sytuacji, do ktorej nawet nie bede wracac, powiedzialam Mu, ze zachowal sie egoistycznie, totalnie nie zwracal uwagi na moje uczucia, zranil mnie i nie chce miec z Nim nic wspolnego poza ewentualna praca zawodowa (do ktorej moze nas kiedys zycie zmusi).
Wyrzucilam Go z pamieci, telefonu i zaczelam unikac spotkan.
Po paru miesiacach milosc mi przeszla
Powtarzam - jestes zdesperowana i dlatego tak to widzisz.
Rozejrzyj sie za kims wolnym.
Na pewno jakis facet Cie zauroczy.
A tak wladujesz sie w romans, ktory zniszczy Ciebie, moze te kobiete, a temu pieknisiowi poprawisz na chwile humor.
wiolkaa85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-07, 22:39   #63
kkknnn
BAN stały

Cytat:
Napisane przez korrrba Pokaż wiadomość
nie jest to prowokacja niestety, tak faktycznie mam... wiem jedno, wyperswadowałyście mi ten pomysł, mam nadzieję, że nigdy już nie przyjdzie mi do głowy taka myśl. ja wcale nie mam jak to napisała jedna z wizażanek akurat parcie na zajętych chłopaków, po prostu zakochałam się mocno (przynajmniej tak mi się zdaje). i jest mi żal, że on nie jest inny...
To dobrze że się nie wplatujesz w taki układ.
Staraj się o nim nie myśleć, nie rozpamiętywać, jaki mógłby być, jaki by był gdyby to albo tamto.
Jest jak jest.
kkknnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 09:31   #64
gsk
Zakorzenienie

GG do gsk

A nie możesz poprosić swojego szefa o wolne na pare dni albo jakieś przeniesienie żebyś była dalej od niego? Bo jak go widzisz codziennie to pewnie nie jest Ci łatwo a tak jakbyś go nie widziała jakiś czas to może prościej by Ci było to wszystko poukładać.
gsk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 19:26   #65
korrrba
Raczkowanie

nie mogę prosić kierownika o przeniesienie, raczej nie wchodzi to w rachubę
korrrba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 19:41   #66
gsk
Zakorzenienie

GG do gsk

Musisz pokazywać mu że nie zalezy Ci na nim, tylko wtedy da Ci spokój. Bo to widocznie taki typ jak sama pisałaś że wznieca cały czas w Tobie specjalnie Twoje "pożądanie". Tylko jak będziesz wobec niego obojętna i pokażesz że nie działają na Ciebie jego sztuczki to da Ci spokój.
gsk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-05, 18:00   #67
It must been love
Raczkowanie

Ja Cie rozumiem, mam 23 lata i tez jestem dziewica i tez sie tego czasem wstydze. Nigdy nie miałam chłopaka dłużej niz poł roku i obecnie tez nie mam, Podobam sie tym na ktrorych ja nie zwracam uwagi, a ten ktorego pragne nie odzywa sie do mnie,... wiec nie przejmuj sie, wiem co czujesz.
P.S nie wchodz w romans tylko dlatego,ze jestes dziewica. Bądź soba. Kiedys i nam sie uda miec wspaniałego faceta.
It must been love jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-05, 20:26   #68
Blushy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez It must been love Pokaż wiadomość
Ja Cie rozumiem, mam 23 lata i tez jestem dziewica i tez sie tego czasem wstydze. Nigdy nie miałam chłopaka dłużej niz poł roku i obecnie tez nie mam, Podobam sie tym na ktrorych ja nie zwracam uwagi, a ten ktorego pragne nie odzywa sie do mnie,... wiec nie przejmuj sie, wiem co czujesz.
P.S nie wchodz w romans tylko dlatego,ze jestes dziewica. Bądź soba. Kiedys i nam sie uda miec wspaniałego faceta.
Nie ma czego sie wstydzic.
Po 1. jak mozesz sie wstydzic Twojej osobistej i prywatnej sprawy??? Przed niby kim?
2. To raczej powod do zadowolenia, ze udalo sie nie zrobic tego z niewlasciwa osoba, wiekszosc facetow nie zasluguje na 1 raz z nimi.
Blushy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-05, 22:07   #69
cerberus
Raczkowanie

GG do cerberus Send a message via Skype™ to cerberus

Cytat:
Napisane przez It must been love Pokaż wiadomość
A ja się czasem wstydzę, czasem olewam, a czasem wręcz czuję swego rodzaju dumę

Dobrze napisany P.S. Nic na siłę, bo nic dobrego z tego nie będzie.

Edytowane przez cerberus
Czas edycji: 2010-05-05 o 22:11 Powód: literówka
cerberus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-16, 00:39   #70
zagir
Raczkowanie

Moja żona miała 28 lat jak pierwszy raz uprawiała seks i przestała być dziewicą. Ja również byłem pod tym względem prawiczkiem. N apoczątku trochę nam nie szło, ale powoli uczyliśmy się siebie nawzajem i po jakimś czasie było już całkiem nieźle a dzisiaj po 11 latach zdarza się naprawdę wspaniały, odlotowy seks (Wtrącę, że mamy trójkę dzieci 10 lat, 6 lat i 1 rok). Dziewictwo nie jest żadną ułomnością, dziwactwem, czy chorobą. To coś naprawdę wspaniałego i ważnego. Zwłaszcza jeśli będzie stanowić dar dla tej jednej jedynej osoby. Oddać siebie z tym to, co bardzo cenne - swoim dziewictwem, to naprawdę wielka sprawa. Pozdrawiam i życzę wszystkim powiątpiewającym dziewicom wytwałości , a później zaznania pełni szcześcia (również w dziedzinie seksu).
korrrba odwagi i cierpliwości !!!, to się na pewno opłaci. Wiem co mówię, bo my tak mieliśmy. Nikt nie jest od razu ekspertem w seksie, a za jakiś czas, ćwicząc ze swoim mężem dojdziecie w waszym związku do seksualnej wprawy a później doskonałości . I tyle.
zagir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości