![]() |
#301 | ||
Przyczajenie
|
Dot.: Starania o dziecko
Cytat:
Jeszcze trzy dni i bedziesz testowac ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
![]() Zaczynam watpic,czy nam sie udalo,juz nawet mysle,ze sama sobie wmawiam wszystkie objawy ![]() Och czemu to nie jest takie proste jak myslalam.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Wtajemniczenie
|
OOJJ no nie łam się!! Przecież będzie dobrze!! Musi być! Jeśli nie teraz to za miesiąc!Ważne że jesteś szczęśliwa z Tż i na dzidzi tez przyjdzie czas!! a tymczasem trzymam mocniutko kciuki. a tak dla rozbawienie przesyłam sms jakiego dostałam dzis w dzień od mojego Tż (on w pracy, ja w pracy) oto on: Kochanie jestem napalony i chce mi sie bardzo kochać! ale ja nie chcę czekać Ja chcę ciebie juz i teraz To zdecydowanie za długo a szkoda chyba moich robaczków coby się marnowały! Lepiej niech płyną do jajeczka i koniec jak tu dalej pracować?
![]()
http://s2.suwaczek.com/20100123310123.png http://www.suwaczki.com/tickers/17u98u6997br40yh.png Edytowane przez Linka24 Czas edycji: 2009-09-07 o 22:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Widac ze Twoj Tz jest naprawde zaangazowany na maksa ![]() Nie wiem jak Ci sie udalo dalej pracowac?!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Przyczajenie
|
Dzieki Linka24,masz racje bedzie dobrze
![]() Zycze ci dobrej nocki!!!i owocnych staranek. |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Rozeznanie
|
witam z rana .
![]() ja oczywiście głupia baba zatestowałam ![]() i teraz będe do piątku gapić się na ten test i domyślac. zrobiłam quickvue i pole powinno być zupełnie białe? bo jest niby coś przypominające kreske ale strasznie blade. ![]() masz teraz babo zachodz w durny łeb ![]() ale to jest tak trudne do wytrzymania. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
Bela wytrzymaj do @ i wtedy zrób, czasami nawet dopiero po terminie @ wychodzą wyraźne
|
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
nie chce nic mowic ale jak ja robilam test to mialam blada ledwo widoczna druga kreske przyjaciolka mi wtedy powiedziala ze mam sie nie nastawiac ze powtorzyc i ze jesli jeszcze raz wyjda 2 to moze cos
![]() ja sie juz cieszylam jak glupia i okazalo sie ze mialam z czego chwilowo jestem w 4 miesiacju ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Raczkowanie
|
Nie zdążyłam zatestować
![]() ![]() Kolejne staranka zawieszone do października... jakoś takoś mi nijako dziś |
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |
Raczkowanie
|
Linka no jakoś w ych granicach od tej środy do ndz powinnien być płodny.... chociaz nie wiem teraz bo od ndz popołudnia do wczoraj bolały jajniki i taką wydzieline miałam al to tylko jednorazowo) nei wiem czy to mogła byc owu, chociaz za wczesnie ( we czwartek mi sie @ skonczyła) ale ktos juz tu pisał ze chyba tez tak miała... no a my sie nieprzytulaliśmy
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
Myszolekk bardzo mi przykro, ale pamietaj rozumiem Cie doskonale, masz w nas wszytskich wsparcie ![]() ![]()
![]() |
#311 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie mi też się wydaje ze chyba za szybko, a zresztą.. od przytulania głowa nie boli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Rozeznanie
|
dziękuję Asiulka-oby u mnie też tak było
![]() jestem nastawiona pozytywnie bo nie mam typowych @ objawów. piersi zawsze nawalały a teraz nic tylko jakby opuchnięte były. |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() nie wiem czemu ale strasznie bałam się napisać tu cokolwiek ![]() ale przełamałam się ![]() ja tak jak Wy myślę o dzidziusiu specjalnie się nie staramy z mężem, wychodzimy z założenia, że jak się trafi to będzie ale martwię się, bo mam już 29 lat i boję się, że jestem już za stara na dziecko i w ogóle nie dam sobie rady i takie tam ![]() tak mnie nachodzi niestety |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() nie jestem specjalnie rozczarowana, poprostu tak musiało być i tyle ![]() Staranka muszę odłożyć do października, bo wtedy mój M wraca do kraju. W sierpniu byłam u M i myślałam że może się uda, no ale natura postanowiła inaczej. U nas te staranka są bardzo ograniczone, bo M ma kilkumiesięczne kontrakty. A we wrześniu, jak tylko @ sobie pójdzie, to czeka mnie leczenie solcogynem, fuj. |
![]() ![]() |
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#317 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Raczkowanie
|
No dziewczyny nie dołujmy sie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#319 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny, macie racje, nie ma co dołować się wiekiem tylko działać
![]() ![]() ![]() Znaczy ja już w sumie działam (bo nie uważamy) ale testu nie robiłam i jakoś nie zastanawiałam się czy mam jakieś oznaki ciąży??? W sobotę się okaże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Zadomowienie
|
Bela, ja też miałam ten test i wynik wyszedł mi dokładnie tak samo jak tobie. Nawet obodziłam tz-cika, żeby zobaczył czy on też widzi tę drugą bladziutką kreseczkę. Ale jak na razie @ spóźnia mi się 7 dni, więc myślę, że to nie może być nic innego. Tak po cichutku ci już gratuluję
![]()
#321 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Powodzenia, obyś szybko zafasolkowała. Hej. ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Bela ja też tak po cichutku ci gratuluje. Ja też mam ochotę zatestować i nie wiem czy nie zrobię tego jutro. ![]() W koncu jeden dzień w te czy we wte..... ![]() Co o tym myslicie? ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Zadomowienie
|
Agnes, quickvue, ja go używałam pierwszy raz, przedtem używałam pre-test. I jeden i drugi wykryły ciążę.
#324 |
Raczkowanie
|
Dlaczego tak jest, że kiedy nie chcesz tego dziecka to pierwsze zbliżenie i ciąża. Ile jest takich par, prawda? A my czekamy, czekamy, staramy się, bardzo chcemy i nie możemy
![]() Nie powinno tak być. Chcesz to masz, nie chcesz to nie....... ![]() A tu tyle czekania i zastanawiania się. Można ześwirować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#326 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A TAK PRZY OKAZJI TO ŚWINIA ZE MNIE, ŻE NIE POGRATULOWAŁAM TYM, KTÓRE ZAFASOLKOWAŁY BO CZYTAM SOBIE PO TROCHU TEN WĄTEK FORUM I WIDZĘ, ŻE SPORO WAS JEST ![]() ![]() ![]() Cytat:
BARDZO CHCĘ ale się trochę boję! Myślę, że często tak jest, że to parcie na zafasolkowanie rodzi stres, który właśnie wpływa na jej brak. Moja koleżanka miała stałą pracę, wybudowała dom i stwierdzili, że teraz pora na dziecko. I dopiero po roku starań zafasolkowała. A sama mi powiedział, że jak już przestała myśleć tak intensywnie, że to już, że to dziś dzień płodny to się stało ![]() Więc przyjdzie na każdą pora ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zadomowienie
|
Asiulap, ja też nie mogłam wytrzymać i testowałam 5 dni przed @ i nic nie wyszło, potem w dniu spodziewanej@ wyszła straszna bladzinka, myślę, że dzień wcześniej też by test nic nie wykrył, ale każdy organizm jest inny, a ile ci brakuje do @?
#328 | ||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
No własnie!! to jest nie w porzadku ![]() ![]() ![]() zobaczymy jak w tym m-cu bedzie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#329 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() I do tego coraz bardziej czuje sie na okres, ale jeszcze trzymam sie nadziei,ze to za wczesnie bo jestem,jestesmy 4 dni przed @ Och,zeby nam sie udalo,musi sie udac,a jak nie no coz bedziemy sie starac w pazdzierniku ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
Myszolekk przykro mi,ze sie nie udalo w tym miesiacu Cieszy mnie rowniez Twoj optymizm,napewno ci pomoze takie pozytywne nastawienie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#330 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Poczekam do czwartku. ![]() Chodziaż strasznie się boję, że z samego rana dostanę @ i nic z tego. Wiem że to nic nie da jak będę wiedziała wcześniej że jednak nic z tego. AAAAAAAAA................ .. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.