![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Filtry: Babydream i Avene, balsamy do ciala
Cytat:
Kwasy powoduja lekkie zluszczenie naskorka i oczyszczenie porow(kwas salicylowy) Buteleczka ma 50ml Nic wiecej juz u Ciebie nie widze..zastanawialam sie nad diacnealem, ale poniewaz przechodze wlasnie kuracje retinoidami u dermatologa, to by bylo chyba za duzo szczescia na raz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
BAN stały
|
Tak... lepiej nie przesadzać z obciążaniem naszej buzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tylko nie wiem, jak robimy z tym atomizerkiem, poniewaz ja nie mam zadnej przekupki, powinnam wyslac pierwsza, ale wtedy musialabym Ci 2 raz wysylac sama odlewke lolity ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Niestety nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Dokladka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
pytalas o pedzel
![]() Effaclar K, 2/3 tubki Lolita Lempicka L, z 50 ml zostalo ok 30 Tusz Lancome Fatale kolor czarny, zuzycie ok30%, mokry i jeszcze dlugo posluzy i szpileczki te z zary mam jeszcze oliwke i zel z hippa poza wątkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
cos za cienie TBS?
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- a pewnie że bym mogła ![]() serum raczej mi się nie przyda, po eveline pękają mi naczynka ![]() a czy nie podoba Ci sie cos jeszcze? Chętnie przygarnęłabym lolitkę lub chociaz jej mała odlewkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- W takim razie przepraszam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Lorane, myśle, że coś znajde tylko nie wiem co z HA, bo ktos wczesniej pytal. Odpiszę wieczorkiem! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakbys wstepnie widziała nasza wymianke? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj Lorane
![]() przepraszam bardzo za ciszę - byłam za oceanem i w głowie miałam inne sprawy niż net ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najbardziej do wymianki zacheca mnie Effaclar K bo go uwielbiam ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-09-07 o 18:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
lorane, szkoda że nie oddajesz Diesla, gdybys zmieniła zdanie daj znać
Na Retin-A moge poczekać. Byłabym więc zainteresowana Retin-A, Differin, Cetaphil, olej z dyni i olej z ryżu, w zamian moge zaoferowac filtr RoC 50+, filtr RoC 50+ Anti Spot, próbki filtrów Biodermy, micelek Effaclar, masło karite, wit C (proszek), colostrum, kwas migdałowy, kwas salicylowy. Tylko na jakie pojemności się umawiamy? ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- etui to juz chyba wymienione zostało sprawdzę dzis wieczorem w domu jakie mam pojemności i napiszę w Twoim wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze spytam czy fatale lancome wciaz aktualny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
glukonolakton (raczej mało bo mam zapasy ![]() no i buteleczki z ciemnego szkła (najlepiej o pojemności 20ml) z pipetami, może jakieś opakowania (chętnie przygarnęłabym takie po pudrze sypkim z sitkiem, ale też jakieś opakowania po kremach o małych pojemnościach) ---- widzę, że umówiłaś się też na wymianę na retinoidy... gdybyś jeszcze jakieś retinoidy miała i chciałabyś coś jeszcze ode mnie to ja chętnie rozważę ewentualną propozycję Edytowane przez 513900e90b83d91c2e26787f916d5639aed43c42 Czas edycji: 2009-09-08 o 13:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Hej sprawdziłam ilości, nie mam co prawda wagi, ale tak objętościowo wychodzi mi że salicyla moge oddać do 10g, masła karite do 40g, migdałka mogę odmierzyć 5ml, wit C 10ml, colostrum 5ml.
Popakuję Ci to w mazidłowe buteleczki i opakowania więc jak bys mogła dać mi coś z opakowań na wymianę byłoby miło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ponawiam pytanie o effaclar i tusz fatale. Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-09-09 o 09:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
przepraszam, że tak długo czekałaś
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- wieem ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez nxxy Czas edycji: 2009-09-13 o 08:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
właśnie baby flattiego chciałabym zamienić za inny pędzel, ewentualnie coś do makijazu.
![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
niestety nic.
ps. przepraszam, że tak późno, ale miałam kłopoty z dostaniem sie do sieci ![]() pozdrawiam
postanowienia noworoczne: =>dbam o włosy i paznokcie ![]() =>czesciowy Vitarianizm =>cwicze =>medytacja i rozwoj =>pozytywne nastawienie ![]() ![]() ![]() drozdze od 24.01.11 wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312683 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() Wiesz, nie zmieniłam listy zachcianek, minerałami nie jestem zainteresowana. No może mint, ale musiałabym się zastanowić. Szukam jakiś perfumków, toników, nawet bluzeczek (tuniki). Jeśli miałabyś coś do zaproponowania to pisz śmiało u mnie w szafie. ![]() Przy okazji napisz co sobie wybrałaś u mnie. Pozdrawiam!
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2009-09-19 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Możesz pokazać mi jakieś zdjęcie w internecie tych perfum?
![]() Chyba byłabym zainteresowana. ![]() Jeśli dałoby radę troszkę jakiegoś toniku (mam cerę problemową niestety, świecącą się, mieszaną) to byłabym bardzo wdzięczna, ale to niekoniecznie, w zależności ile masz tych perfum. ![]() Wszystko co wypisałaś jest wolne, ale nie wiem czy mam na stanie wszystkie róże wypisane w wymiance, bo jakiś czas temu co nieco wymieniłam i już nie pamiętam czy naniosłam poprawki w wątku. ;-) Później sprawdzę i dam znać. ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Na ile wyceniasz tą ilość perfumków? Bo muszę wiedzieć co mam proponować. ![]() Postaram się jutro powąchać gdzieś w perfumerii ten zapach i dam znać, opis zachęcił mnie. ![]() ![]() Toniki kwasowe robiłam i chyba salicylowy winię o ostatnią tragedię jaką mi wyrządził na twarzy, choć nie wiem. Właściwie wczoraj popłynęłam dużą kwotę u dermatologa na specyfiki, w tym przepisał mi tonik robiony przez aptekę, więc może zrezygnuję z toniku. ![]() Za to spodobała mi się maskara: > YSL Effet Foux Cils, nie wiem w jakim przedziale cenowym się znajduje ale może znajdziesz coś jeszcze, albo ja zrobię większy pakunek minerałów (może jakiś błyszczyk czy coś do tego?) ew. poszukam poza wątkiem tylko napisz czego szukasz. ![]() Mogę zrobić pełną listę minerałów na wymianę.
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Ok, w takim razie mogę zaproponować o ile perfumki mi podejdą
![]() Krem do brodawek (małe zużycie) olejek myjący z BU (raz użyty, więc jak nowy) polysorbate80 (malutkie zużycie starczy na bardzo długo) i kaolin w oryginalnym pudełku myślę, że powyższe załatwiło by sprawę jednego Twojego kosemtyku. a za drugi mogę zapropnować: edm Cień "12:01" AM - struna, wielkosci sampla edm Cień Romance Novel - mała struna SN Korektor Extra Light Peach under eye - odsypka wielkosci pol sampla edm FAWN int. odsypka 1g pół korektora intensive fair (struna) pół korektora sunlight (struna) puder bambusowy pół sampla (struna) mam jeszcze mineralne cienie ale niepodpisane (miki) w kolorze: turkus, złoto, granat - mogę oddać mogę dorzucić odsypkę DRYFLO (jesteś zainteresowana?) i niewielką odsypkę jedwabiu z BU. wszystko oczywiście starannie zapakuję i podpiszę. co Ty na to? dodatkowo moja paczuszka będzie z pewnością cięższa więc uważam że jest sprawiedliwie, ale napisz jeszcze co Ty o tym sądzisz. ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Mogę Ci odsypać ale niewielkie ilości (nie mam zbyt wiele już do podziału): pink ribbon, salon fun, back to school, best friend salon fun i best fiends ciut więcej. ![]() to proszę o ostateczny opis tego co miałabym Ci dać. ![]() _ i proszę o cierpliwość, postaram się dzisiaj bądź jutro niuchnąć zapach perfum. ![]()
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2009-09-19 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Lorene, myślę, że skuszę się na te perfumki i tusz do rzęs.
![]() Daj znać czy nadal jesteś zainteresowana, jeśli tak zabieram się za pakowanie wszystkich cudeniek. ![]() Po proszę Cię o wysłanie jako pierwszej, ponieważ masz dużo mniej przekupek ode mnie, dobrze? Listę ostateczną mi podałaś więc jeśli potwierdzisz wymianę, zacznę wszystko pakować. Wyślę, od razu po otrzymaniu od Ciebie przesyłki. Jeśli wszystko się zgadza zapraszam na PW w celu wymiany adresów. ![]() Pozdrawiam, i życzę miłego dnia. ![]()
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Czy rozważysz oddanie Diesla za filtry:
- Vichy, Capital Soleil, Micro - Fluid Mat SPF 50+ (Emulsja ochronna matująca) - Vichy, Capital Soleil, SPF 50+, Krem do twarzy przeciw reakcjom alergicznym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.