Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-08, 09:13   #3751
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Śliweńka całe nabliższe 2 tygodnie podobno mają być ciepłe i słoneczne, dopiero od ok 20.09 ma się pogoda popsuc (oby nie 19 )

Dziewczynki potrzebuję Waszej pomocy.... poproszono nas abyśmy do fotoksiążki dla rodziców dostarczyli jakieś sentencje... Macie cosik w zanadrzu ?

Będę bardzo bardzo wdzięczna !

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 09:17   #3752
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Dziewczynki potrzebuję Waszej pomocy.... poproszono nas abyśmy do fotoksiążki dla rodziców dostarczyli jakieś sentencje... Macie cosik w zanadrzu ?

kurcze... ja mam ale zostały u rodziców. mogłabym Ci przesłać dopiero wieczorem.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 09:22   #3753
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
kurcze... ja mam ale zostały u rodziców. mogłabym Ci przesłać dopiero wieczorem.
Jeśli mogłabym Cie prosić... będę bardzo zobowiązana.. Moj adres stokrotka77@wp.pl

Dzięki

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2009-09-08, 09:26   #3754
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

dziewczynki nadrobilam zaległości

z nowości

wczoraj byłam u zakrystianki z ta dziewczyną co ma przed nami slub dogadałysmy sie i siostra zrobi nam dekoracje kosciola musismy jej tylko dowiesc pokrowce na krzesła i dywan - koszt całe 300 zł + 24 za pokrowce + 50 za dywan do podziału na dwie pary

pogadałam tez z zaprzyjaznioną siostą ktora gra i zalatwi nam scholę na slubie beda nam spiewac miał spiewac brat tż-a ale raczj go wcale eni bedzie bo wyjezdzaja na 90% w trase koncertową na białoruś a tak cudnie spiewa az sie poryczałam jak zadzwonił ze go nei bedzie

z potwierdzonych na tak osob 4 zadzwoniło w niedziele ze jednak nie -- super

w sobote bylismy na weselu i sie tak wytanczylismy ze raczej mi te odciski do naszego nei zejdą

z atrakcji na weselu cała ekipa znajomych mlodych po oczepinach stanełą na srodku przed parą młodą i wykonała znaczy sie zafałszowała utwór abby honey honey pod słowa o parze młodej
młodzi az mieli łzy w oczach wyszło smiesznie wesoło i wogóle super

sprawa z bukietem była na ostrzu noża do wczoraj wcale nei gadałysmy ze sobą ale w nocy dostałam smsa ze jednak skoro ja nie chce to ona wybierze inny kolor ulzyło mi

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 09:39   #3755
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli mogłabym Cie prosić... będę bardzo zobowiązana.. Moj adres stokrotka77@wp.pl

Dzięki
to napisz o jakiej tematyce mają być, np. miłość, ślub, rodzina, rodzice. postaram się poszukać różnych.

nie ma za co.
ja w liceum namiętnie notowałam cytaty, aforyzmy i takie tam. tylko zamiast założyć zeszycik, spisywałam je na luźnych kartkach i cześć pogubiłam.

Stary 2009-09-08, 09:44   #3756
martucha84
Zakorzenienie

merkaba troszke to dziwne bo ani swiadek moj ani meza nie szli do komuni i ksiadz nawet nie pytal.. moze da sie z nim pogadac?

czytam o waszych przygotowaniach i tak mi troche smutno ze juz nie wiele mam do powiedzenia ale nie wiem czy chcialabymjeszcze raz to przechodzic teraz mam cudowne wspomnienia ktore mi wystarcza

a tak pozatym to znalezlismy mieszkanie 180tys 45 metrow ale po remoncie gladze i panele w pokojach (2 pokoje) kuchnia z meblami na wymiar zabudowana pralka piecyk okap i zmywarka, lazienka tez po remoncie.. dzis idziemy do biura zeby powiedziec ze sie zdecydowalismy. Wlascicielami jest mlode malzenstwo z malym dzieckiem wiec wszytko naprawde zrobili fajnie.. oczywiscie wymienimy sobie odrazu lazienke.. pomalujemy sciany a z czasem zmienimy panele, kuchni narazie nieruszammy bo naprawde jest fajna..
trzymajcie kciuki zeby sie udalo
Stary 2009-09-08, 09:48   #3757
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a tak pozatym to znalezlismy mieszkanie 180tys 45 metrow ale po remoncie gladze i panele w pokojach (2 pokoje) kuchnia z meblami na wymiar zabudowana pralka piecyk okap i zmywarka, lazienka tez po remoncie.. dzis idziemy do biura zeby powiedziec ze sie zdecydowalismy. Wlascicielami jest mlode malzenstwo z malym dzieckiem wiec wszytko naprawde zrobili fajnie.. oczywiscie wymienimy sobie odrazu lazienke.. pomalujemy sciany a z czasem zmienimy panele, kuchni narazie nieruszammy bo naprawde jest fajna..
trzymajcie kciuki zeby sie udalo
no to super! trzymam kciuki!!!
u nas 45 m kosztuje ponad 200 000 zł...

Edytowane przez MAGiALENA
Czas edycji: 2009-09-08 o 09:49
Stary 2009-09-08, 09:52   #3758
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Cześć Dziołchy

To już kilka dni...nie mogę w to uwierzyć...aaa, jak o tym myślę, to serce wali mi jak opętane!!! Ostatnio mnie naszło czy mnie TŻ dobrze chwyci w sukni żeby mnie przenieść przez próg!!! W ogóle rzadko mnie nosi na rękach (bo ja nie lubię). I myślę, czy mu suknia nie będzie przeszkadzać, czy mi cycki (przepraszam za stwierdzenie ) nie wylecą górą... no mówię wam - martwię się szczegółami, np. w którym momencie ma mi świadkowa podpiąć tren!!! HELP za to pociesz mnie to, ze pogoda ma być ładna, bo ten weekend nie był udany (zimno i mokro). Dzis spotkanie z ksiedzem (ostatnie) i z parą z 16 żeby nam pieniażki dali.

Samba super relacja!!! Gratuluję

Dziewczyny, piszcie duzo, bo jak was czytam, to jakoś mniej się stresuje
Dołaczam sie do stresujacych dziewczyn.
Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
idę w środe jeszcze do innego fryzjera na próbną fryzurę bo w piątek jak byłam w jednym salonie to zrobiła mi włosy i rozwaliła wsuwki wyciągnęła i nikt mnie nawet nie widział w tych włosach jestem załamana tyle spraw do załatwiania a tu jeszcze ta fryzjerka
Ja sie poddalam po 2 nieudanych probnych, szkoda kasy a one i tak w dniu slubu bardziej sie staraja niz na probnych.
Cytat:
GRatulacje dla WSZYSTKICH PM z soboty !!!!!!!!!!!!!!!
Obyscie były zawsze tak szczęśliwe jak 05.09.2009

Ja w tym dniu swietowałam moj wieczór panienski
Dostałam sliczne kolorowe wydanie kamasutry, sliczne koronkowe czarne body oraz różowe mięciutkie rękawice bokserskie do okładania męża hihi
Było wesoło.... Tyle w skrócie Pod koniec imprezki spotkałysmy sie z panami, poniewaz moj TŻ tez robił kawalerskie, które rozpoczęło się od ....... oglądania meczu
Wieczor udany jak sadze, prezenty super.
Cytat:
Napisane przez MagdaZb Pokaż wiadomość
Hey
mało z wami piszę ale fotki wkleję
wkleje wam tylko dwie i to skopiowane z nk bo jestem w pracy

w sobotę teraz byłam znow na weselu chyba juz mam dosc, troche odpoc zynku potrzebuje a za tydzien chrzciny:P ciagle imprezy, az czlowiek nie mzoe sie doczekac kiedy pojedzie gdzies
buzki dla Was i wszystkiego najlepszego dla wszystkich PM z 05.09.
Zdjecia co prawda zdazylas usunac, ale widzialam je juz wczesniej. Pieknie wygladalas.
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
O a ja wlasnie dostałam fotkę z tanca
Widac, ze jestescie ze soba bardzo szczesliwi.
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
dziewczyny kupilam na poprawiny turkusową suknię całą pokrytą czarnym szyfonem tylko za diabła nei umiem dostac turkusowego krawata jaki dac zastępczy krawa moze byc srebrny?? i jaka koszula .....
Proponuje czarny krawat, skoro sukienka jest turkusowo czarna. Srebrny nie bardzo bedzie pasowal.
Cytat:
Napisane przez merkaba Pokaż wiadomość
Cześć piękne dawno nie zaglądałam jak zwykle sporo do nadrobienia.ja póki co nie mam permamentego dostępu do neta.wszystkim świeżo upieczonym PM składam spóźnione gratulacje!! angel witaj

tak Wam powiem że dopiero teraz udziela mi się stress przedślubny, ostatnio w końcu spisaliśmy się z Tżetem, mamy za sobą już tą spowiedź pierwszą także póki co wszystko dograne.ostatnio w końcu kupiłam buciki do slubu bo też nie mogłam znaleźć nigdzie takich jak chciałam ale udało się, w małym sklepie znalazłam.szukam teraz jeszcze ładnej bielizny

niestety musiałam zmienić świadkową.okazało się że nie może nią być moja koleżanka bo ma tylko ślub cywilny, mi się zdawało że nie jest wymagane aby świadek przyjmował komunię ale wg mojego księdza niestety tak.szkoda bo bardzo na nią liczyłam a tak to muszę na wariata szukać świadkowej, staneło na kuzynkę.

ja mam właśnie ślub na 15 to połowa gości się krzywi że za wcześnie

Co do ksiedza to bez komentarza, oni lubia rozne rzeczy wymyslac. A jesli chodzi o wczesna godzine, to tez sie spotykam z opiniami, ze za wczesnie ammy slub (na 16) i ze szybko sie wesele skonczy.
Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
a ja myślałam o czyms takim, co Wy na to? tez niestety mamy dylemat poza tym jakie polecacie winko na przyjęcie weselne ?
My bardziej myslelismy o jakis koszach z kwiatami, winkami i czekoladkami.
Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim jeszcze PM2009 i już mężatkom. Czas po ślubie tak leci, że mnie wybiło już ponad 3 miesiące nawet nie wiem kiedy Fajnie mówić mój mąż

Może brąz z jakimś złamanym białym? Ewentualnie fiolet? Zależy jakie jest to ivory.

Dziekuje za rade
Cytat:

mam nadzieję że 12.09 będzie pięknie
Musi byc pieknie!!!

Ehhh dziewczyny stres mnie dopadl na dobre. juz mi sie odechcialo tego wesela.Dziwnie sie czuje, nie wiem jak sie zachowaja rodzice Tz-ta na weselu (nie lubimy sie -niestety) i w ogole nie chce mi sie myslec o tym wszytskm. Boje sie, ze wesele nam sie nie uda, ze szybko sie skonczy, ze goscie beda niezadwoleni tym bardziej ze mamy ich robitych na 2 sale polaczone drink barem, a malej beda mlodzi i telebim z duzej sali, gdzie bedzie siedziala najblizsza rodzina i bedzie orkiestra. Mam nadzieje, ze sie to sprawdzi, wlasciciel restauracji mowi, ze sie sprawdza zawsze. Zobaczymy. Za duzo tego wszytskiego.

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-09-08 o 10:04
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 09:57   #3759
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
E dziewczyny stres mnie dopadl na dobre. juz mi sie odechcialo tego wesela.Dziwnie sie czuje, nie wiem jak sie zachowaja rodzice Tz-ta na weselu (nie lubimy sie -niestety) i w ogole nie chce mi sie myslec o tym wszytskm. Boje sie, ze wesele nam sie nie uda, ze szybko sie skonczy, ze goscie beda niezadwoleni tym bardziej ze mamy ich robitych na 2 sale polaczone drink barem, a malej beda mlodzi i telebim z duzej sali, gdzie bedzie siedziala najblizsza rodzina i bedzie orkiestra. Mam nadzieje, ze sie to sprawdzi, wlasciciel restauracji mowi, ze sie sprawdza zawsze. Zobaczymy. Za duzo tego wszytskiego.
hej, głowa do góry! wszystko będzie dobrze.

Stary 2009-09-08, 10:04   #3760
agnusek22
Wtajemniczenie

Magialena ja jestem Agata, więc wierszyk z rana jak najbardziej trafił w mój gust

Dziewczynki z 12.09 jak nastroje? My wczoraj załatwiliśmy kościół, dekoracje i organistę, także jestem happy i teraz pozostaje nam czekać stresik jest, ale staram sie za dużo nie myśleć...eh...jak ten czas leci!

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 10:57   #3761
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
to napisz o jakiej tematyce mają być, np. miłość, ślub, rodzina, rodzice. postaram się poszukać różnych.

nie ma za co.
ja w liceum namiętnie notowałam cytaty, aforyzmy i takie tam. tylko zamiast założyć zeszycik, spisywałam je na luźnych kartkach i cześć pogubiłam.
no dokładnie coś o powyższej tematyce

Liliputku uśmiechnij się!!!!!!! Nie można sobie stwarzac problemów, które póki co nie istnieją Nie wolno się też martwić na zapas, jeśli zobaczysz w trakcie imprezy, że cos nie tak, dopiero wówczas będziesz reagowała Póki co nastawiaj się optymistycznie i pamiętaj że to i tak będzie WASZ NAJPIĘKNIEJSZY dzień i nikt ani nic nie jest w stanie go popsuć !!
A mój wieczór panieński jak najbardziej udany

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2009-09-08, 11:06   #3762
MAGiALENA
Zakorzenienie

szukam tresera.
muszę schudnąć i nie wychodzi mi.

Stary 2009-09-08, 11:08   #3763
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

czesc

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 11:11   #3764
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
czesc
cześć!

Stary 2009-09-08, 11:24   #3765
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

No to czas na moją relację

W sobote rano była okropna pogoda, az się popłakałam. I było mi już wszystko jedno. Poszłam do fryzjerki, na żywca , bo nie byłam na próbnej, pyta się w co mnie uczesać, a ja na to, ze wszystko mi jedno. I strzał w dziesiątke, uczesał mnie super, potem poszłam na make-up i też fajnie - dobrze się czułam. W miedzy czasie się trochę rozpogodziło.
Wróciłam do domu, zjadłam kilka ciastek
Potem przyjechały świadki. Swiadkowa została, świadek pojechał do męża (). Rozwiesiłyśmy kilka balonów. Ubrałam się. Potem przyjechała pani fotograf. O 16 już czekałam jak na szpilkach, bo zaraz miał przyjechać Mariusz.
Przyjechał. Wyglądał super. On się popłakał. Potem błogosławieństwo I do Koscioła

Agatka jest już z nami
Stary 2009-09-08, 11:29   #3766
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
No to czas na moją relację

W sobote rano była okropna pogoda, az się popłakałam. I było mi już wszystko jedno. Poszłam do fryzjerki, na żywca , bo nie byłam na próbnej, pyta się w co mnie uczesać, a ja na to, ze wszystko mi jedno. I strzał w dziesiątke, uczesał mnie super, potem poszłam na make-up i też fajnie - dobrze się czułam. W miedzy czasie się trochę rozpogodziło.
Wróciłam do domu, zjadłam kilka ciastek
Potem przyjechały świadki. Swiadkowa została, świadek pojechał do męża (). Rozwiesiłyśmy kilka balonów. Ubrałam się. Potem przyjechała pani fotograf. O 16 już czekałam jak na szpilkach, bo zaraz miał przyjechać Mariusz.
Przyjechał. Wyglądał super. On się popłakał. Potem błogosławieństwo I do Koscioła
mało! jeszcze! jeszcze!

o kurde! ja sama zappomniałam dać swojej relacji...

Stary 2009-09-08, 11:35   #3767
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Podjechaliśmy pod kościół. Gości jeszcze nie było powoli się zjeżdzali. Witaliśmy się ze wszystkimi. Goście weszli do Koscioła. Swiadkowie poszli podpisac dokumenty. A my stalismy pod Kosciołem i wtedy wypadł mi welon. Wiec na szybko znajoma-fryzjerka na siłe mi go wciskała, rozwalając przy tym fryzurę
Wchodzimy do Kościoła. Wszyscy na nas patrzą, ja uśmiechnięta.
Potem msza. Piękne kazanie (podobno - ja nie pamiętam), na przysiędze ksiądz nas bardzo wyluzował. Super. Grała nam schola - dziewczyny na flecie, gitarze - super. Goście bardzo chwalili
Potem pojechaliśmy na salę.
Wesele było w Restauracji Staropolska w Suchedniowie - jedzenia było mnóstwo i pyszne. Pani kierowniczka, zarąbista babka, a zespół boski. Na koniec gości odśpiewali - "za***** kapela, kurde jaka świetna orkiestra" Gości nie schodzili z parkietu.

Wpadek jako takich nie było, a przynajmniej ja nie pamiętam.

Jak mi się coś przypomni, to dopiszę

Agatka jest już z nami
Stary 2009-09-08, 11:48   #3768
MAGiALENA
Zakorzenienie

Scio masz co wspominać...

Stary 2009-09-08, 12:44   #3769
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
I jak to rodzice przyjęli ?
tata TŻeta ze stoickim spokojem,bo przecież nie od dziś wiadomo,że nosilismy się z takim zamiarem zdziwiła mnie reakcja mamy TŻeta,była w szoku nie wiedzieć dlaczego,przecież od wczoraj razem nie jesteśmy ale po paru godzinach doszła do niej ta wiadomość hehe

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 12:45   #3770
kliwia
Zakorzenienie

Magialena tresera czy trenera? A z czego Ty chcesz chudnac?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 12:49   #3771
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Jeszcze jeden numer mi sie przytrafil przyjezdzam do domu, rozbieram suknie, patrze na moje ponczoszki... i czegos mi brakuje... zgubilam podwiazke.. nie wiem jak nie wiem gdzie... nic nie wiem
Slowem wesele super udane Tylko potem mielismy jeszcze jedna niemila niespodzianke... jedyna rzecz ktora na prawde wyprowadzila nas z rownowagi... mielismy zaklepany apartament w pensjonacie na te noc... oplacony i w ogole, mowilismy rezerwujac ze to dla pary mlodej i ze przyjdziemy nad ranem... facet mowi ze spoko, nie ma problemu... apartament byl jakies 500 metrow od sali, wiec odprawilismy ostatnich gosci i stwierdzilismy ze przejdziemy sie na nozkach... zimno ze szok idziemy a tam wszystkie drzwi pozamykane, ciemno, głucho i zywego ducha...dzwonimy na podany telefon... nikt nie odbiera... i co tu robic... poszlismy do 2 lokalu tych samych wlascicieli i robimy afere... pani mowi ze sprobuje wyjasnic sytuacje... dosc dlugo jej nie bylo, w miedzy czasie dowiedzielismy sie od obslugi ze to nie pierwsza tego typu historia, oczywiscie pani nie dowiedziala sie niczego... powiedziala ze w zamian moze nam zaproponowac pokoj o nizszym standardzie w kwaterach prywatnych... powiedzialam jej ze mam w d... jej kwatery i ma nam oddac kase w tej chwili i ze tego tak nie zostawimy tylko bedziemy reklamowac ich lokal znajomym i nieznajomym... takze omijajcie Silverette w szczyrku szerokim lukiem
kase oddali i wrocilismy do domku samochodem mojej mamusi (zostawila pod lokalem - mielismy nim wrocic rano).
Oprocz tego ostatniego przezycia wszystko bylo super ekstra bukiecik mialam piekny, tort byl pyszny, a moja suknia wszyscy sie zachwycali

To tyle na teraz Bo maz wzywa jeszcze sie nie przyzwyczailam ze mam meza haha Jutro wyjezdzamy w podroz do Chorwacji zdjecia beda jak wroce

A w ogole to zostalo nam tyle wodki ze szok... chociaz pod koniec to juz wszystkim rozdawalismy po wodeczce albo 2 na droge... mamy jeszcze z 25 flaszek... trza zrobic impreze
lepiej ,że zostało niż jakby miało zabraknąć to super,że jesteś zadowolona udanego Honeymoon'u

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Ja co prawda nie płacze ale troche mi szkoda, że ten piękny dzień już za nami.. no ale z drugiej strony chyba nie chciałabym na nowo wszystkiego organizować ciesze się że TŻ jest moim mężem, a zawsze moge sobie pooglądać dvd i przypomnieć sobie jak to bylo

szkoda mi tylko, że nie pojedziemy w tym roku na Krete tak jak chcieliśmy zresztą wogóle praktycznie nic nie mieliśmy z tych wakacji no ale remont mieszkania ważniejszy, pod koniec miesiąca mam 5 dni wolne w pracy więc może się jeszcze gdzieś chociaż w Polsce wybierzemy
kliwia dzięki za linka, jakoś mi umkły te zdjęcia na tym zdjęciu przed kościołem tak się cudownie uśmiechasz no i nie musze chyba wspominać że ślicznie wyglądałaś
ah...remont znam ten ból by TŻet ma urlop i zaczeliśmy wczoraj remont kuchni właśnie gipsuje ściany ,a ja go wspieram duchowo czekając kiedy zleci mi jakieś zajęcie

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta?
Zaginęłam w poślubnej akcji
Siedzę ostatnio w Majkelowej Nibylandii ale i za Wami zatęskniłam.
Ale widzę, że pokruszona ta nasza stara ekipa.
Donoszę co nowego:
U nas pomalowana sypialnia - kolor Dulux Dzikie Wino, okno i grzejnik w kolorze Lazur.
W sobotę skończony duży pokój
Tapeta na duzą ścianę:
http://www.leroymerlin.pl/produkty/t...233914512.html

a na pozostałe:
http://www.leroymerlin.pl/produkty/t...233914578.html

Sa też nowe poduszki na wersalkę
http://www.leroymerlin.pl/produkty/p...236949245.html

Wszytsko zupełnie inaczej wygląda, więcej przestrzeni i przytulniej się zrobiło
śliczna ta pierwsza tapeta

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 13:02   #3772
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

dziewczyny własnei dzwoniła do mnei przyjaciólka ze studiów i prosiła aby zrobiła liste prezentów jakie chcialibysmy dostac i one sie w 6 maja poskładac i wybrac nam jakis prezent

kurcze eni wiem co wpisac napisała expres, komplet lampek i kieliszków do trunków wszelakich

a co dalej...... to mi teraz wyskoczyły

doradzcie cos

Stary 2009-09-08, 13:11   #3773
kliwia
Zakorzenienie

anika ja tez orbilam taka liste, wpisz tu cos co Ci jest potrzebne
ja wpisalam tylko 4 na liste i dwea z nich dostalismy
patelnie tefala
posciel z bawelny satynowej
kieliszki do wina
i cos jeszcze bylo

A teraz ze slubnych pieniazkow bedziemy kupowac:
materac do sypialni:
kieliszki do wina i wodki
sztucce
moze wpisz jakąs pościel stołowa? ladny komplet z podkladkami czy serwetami zawsze się przyda.
Do tego mozesz wpisac, np komplet salaterek z luminarca, czy innego duraleksu
Mikser
reczniki
koc/pled
długie łzyki deserowe
szklanki do cafe latte
szlafrok
walek i stolnica
lampe
yhm.....
dla ulatwienia kupujacym radze od razu wpisac konkretnie o co ci chodzi :d zeby nieporozumien nie bylo

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-09-08 o 13:14
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 13:16   #3774
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

kliwus i widzisz tu problem bo tak mieszkamy z tesciami i janie chce tego trzymac w szafkach a w domu wszytko jest nasza czesc gdzie bedziemy mieszkac mamy juz urządzoną posciel wpisze
szlafroki juz dostaniemy od znajomych bo juz od dawna mi sie marzyły i adam powiedział naszym przyjaciołom ze ja wspominałam ze mi sie marzą i powiedzieli ze to od nich dostaniemy

ah ten moj tż

a wzoraj najlepszy numer idziemy do sklepu i tż klapsnął mnei w pupe i krzyknął słońce za dwa tygodnie ebdziesz moja zoną

ale sie ludzie patrzeli

Stary 2009-09-08, 15:32   #3775
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Magialena ja jestem Agata, więc wierszyk z rana jak najbardziej trafił w mój gust

Dziewczynki z 12.09 jak nastroje? My wczoraj załatwiliśmy kościół, dekoracje i organistę, także jestem happy i teraz pozostaje nam czekać stresik jest, ale staram sie za dużo nie myśleć...eh...jak ten czas leci!

ja już mam mega stresa, dziś jadę do rodziców i jutro idę znów na próbną do innej fryzjerki, jutro wieczorem lub w czwartek rano do siostry zakonnej w sprawie kwiatów, tyle jeszcze do załatwienia i tyle stresu mam już 10 kartek z zapiskami co mam zrobić by nie zapomnieć

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 16:01   #3776
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Magialena tresera czy trenera? A z czego Ty chcesz chudnac?
z tego co mi przybyło, jak przestałam pracować. bo ja już nie wyglądam tak jak na ślubie.
tresera. nade mną trzeba z abtem stać.

Stary 2009-09-08, 16:08   #3777
kupka
Raczkowanie

Cytat:
ja już mam mega stresa, dziś jadę do rodziców i jutro idę znów na próbną do innej fryzjerki, jutro wieczorem lub w czwartek rano do siostry zakonnej w sprawie kwiatów, tyle jeszcze do załatwienia i tyle stresu mam już 10 kartek z zapiskami co mam zrobić by nie zapomnieć
Ja tez juz od niedzieli mam mega stresa.Dziś ostatni dzień w pracy od jutra z kopyta ruszamy.Proszę powiedzie ze nie bedzie padacPróbnej nie robię trudno jakos to bedzie-najwyzej w sobotę bedzie mnie czesac 2 razy
Stary 2009-09-08, 16:30   #3778
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kupka Pokaż wiadomość
Ja tez juz od niedzieli mam mega stresa.Dziś ostatni dzień w pracy od jutra z kopyta ruszamy.Proszę powiedzie ze nie bedzie padacPróbnej nie robię trudno jakos to bedzie-najwyzej w sobotę bedzie mnie czesac 2 razy
zgodnie z życzeniem: nie będzie padać!

Stary 2009-09-08, 16:48   #3779
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:

Hej , napisz mi na priva swojego maila to Ci wyślę kilka plików w Word-zie (jest tego chyba 7 stron i nie bedę tego tutaj wklejać

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
sprawa z bukietem była na ostrzu noża do wczoraj wcale nei gadałysmy ze sobą ale w nocy dostałam smsa ze jednak skoro ja nie chce to ona wybierze inny kolor ulzyło mi
ciesze się ze tak to się skończyło nadal proponuję żebyś juz więcej jej nie pytała jakie by chciała tylko idź i zamów jakie Tobie sie podobają

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
tata TŻeta ze stoickim spokojem,bo przecież nie od dziś wiadomo,że nosilismy się z takim zamiarem zdziwiła mnie reakcja mamy TŻeta,była w szoku nie wiedzieć dlaczego,przecież od wczoraj razem nie jesteśmy ale po paru godzinach doszła do niej ta wiadomość hehe
moze się tym przejęła, że to tak nie wiele czasu czy zdąży kupić sobie odpowiednią kreację
P.S. moja teściowa wczoraj nam życzyła zebysmy wrócili w trójkę z Bułgari ja się jej pytam ,,co to znaczy?" a ona ,,no domysl się" juz jej się chciałam zapytać czy mam znaleźć tam sobie kochanka i z nim wrócić

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-08, 17:37   #3780
martucha84
Zakorzenienie

Scio boska relacja

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości