|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Śliweńka całe nabliższe 2 tygodnie podobno mają być ciepłe i słoneczne, dopiero od ok 20.09 ma się pogoda popsuc (oby nie 19
)Dziewczynki potrzebuję Waszej pomocy.... poproszono nas abyśmy do fotoksiążki dla rodziców dostarczyli jakieś sentencje... Macie cosik w zanadrzu ? Będę bardzo bardzo wdzięczna !
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze... ja mam ale zostały u rodziców. mogłabym Ci przesłać dopiero wieczorem.
|
|
|
|
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki nadrobilam zaległości
![]() z nowości wczoraj byłam u zakrystianki z ta dziewczyną co ma przed nami slub dogadałysmy sie i siostra zrobi nam dekoracje kosciola musismy jej tylko dowiesc pokrowce na krzesła i dywan - koszt całe 300 zł + 24 za pokrowce + 50 za dywan do podziału na dwie pary ![]() pogadałam tez z zaprzyjaznioną siostą ktora gra i zalatwi nam scholę na slubie beda nam spiewac miał spiewac brat tż-a ale raczj go wcale eni bedzie bo wyjezdzaja na 90% w trase koncertową na białoruś z potwierdzonych na tak osob 4 zadzwoniło w niedziele ze jednak nie -- super ![]() w sobote bylismy na weselu i sie tak wytanczylismy ze raczej mi te odciski do naszego nei zejdą ![]() z atrakcji na weselu cała ekipa znajomych mlodych po oczepinach stanełą na srodku przed parą młodą i wykonała znaczy sie zafałszowała młodzi az mieli łzy w oczach wyszło smiesznie wesoło i wogóle super sprawa z bukietem była na ostrzu noża do wczoraj wcale nei gadałysmy ze sobą ale w nocy dostałam smsa ze jednak skoro ja nie chce to ona wybierze inny kolor ulzyło mi
|
|
|
#3755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma za co. ja w liceum namiętnie notowałam cytaty, aforyzmy i takie tam. tylko zamiast założyć zeszycik, spisywałam je na luźnych kartkach i cześć pogubiłam. |
|
|
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
merkaba troszke to dziwne bo ani swiadek moj ani meza nie szli do komuni
i ksiadz nawet nie pytal.. moze da sie z nim pogadac?czytam o waszych przygotowaniach i tak mi troche smutno ze juz nie wiele mam do powiedzenia ale nie wiem czy chcialabymjeszcze raz to przechodzic teraz mam cudowne wspomnienia ktore mi wystarcza![]() a tak pozatym to znalezlismy mieszkanie 180tys 45 metrow ale po remoncie gladze i panele w pokojach (2 pokoje) kuchnia z meblami na wymiar zabudowana pralka piecyk okap i zmywarka, lazienka tez po remoncie.. dzis idziemy do biura zeby powiedziec ze sie zdecydowalismy. Wlascicielami jest mlode malzenstwo z malym dzieckiem wiec wszytko naprawde zrobili fajnie.. oczywiscie wymienimy sobie odrazu lazienke.. pomalujemy sciany a z czasem zmienimy panele, kuchni narazie nieruszammy bo naprawde jest fajna.. trzymajcie kciuki zeby sie udalo
|
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas 45 m kosztuje ponad 200 000 zł... Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2009-09-08 o 09:49 |
|
|
|
|
|
#3758 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Widac, ze jestescie ze soba bardzo szczesliwi. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Musi byc pieknie!!! Ehhh dziewczyny stres mnie dopadl na dobre. juz mi sie odechcialo tego wesela.Dziwnie sie czuje, nie wiem jak sie zachowaja rodzice Tz-ta na weselu (nie lubimy sie -niestety) i w ogole nie chce mi sie myslec o tym wszytskm. Boje sie, ze wesele nam sie nie uda, ze szybko sie skonczy, ze goscie beda niezadwoleni tym bardziej ze mamy ich robitych na 2 sale polaczone drink barem, a malej beda mlodzi i telebim z duzej sali, gdzie bedzie siedziala najblizsza rodzina i bedzie orkiestra. Mam nadzieje, ze sie to sprawdzi, wlasciciel restauracji mowi, ze sie sprawdza zawsze. Zobaczymy. Za duzo tego wszytskiego. Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-09-08 o 10:04 |
||||||||
|
|
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3760 |
|
Wtajemniczenie
|
Magialena ja jestem Agata, więc wierszyk z rana jak najbardziej trafił w mój gust
![]() Dziewczynki z 12.09 jak nastroje? My wczoraj załatwiliśmy kościół, dekoracje i organistę, także jestem happy i teraz pozostaje nam czekać stresik jest, ale staram sie za dużo nie myśleć...eh...jak ten czas leci!
|
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Liliputku uśmiechnij się!!!!!!! Nie można sobie stwarzac problemów, które póki co nie istnieją Nie wolno się też martwić na zapas, jeśli zobaczysz w trakcie imprezy, że cos nie tak, dopiero wówczas będziesz reagowała Póki co nastawiaj się optymistycznie i pamiętaj że to i tak będzie WASZ NAJPIĘKNIEJSZY dzień i nikt ani nic nie jest w stanie go popsuć !!A mój wieczór panieński jak najbardziej udany
|
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
szukam tresera.
muszę schudnąć i nie wychodzi mi. |
|
|
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
|
|
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
No to czas na moją relację
W sobote rano była okropna pogoda, az się popłakałam. I było mi już wszystko jedno. Poszłam do fryzjerki, na żywca , bo nie byłam na próbnej, pyta się w co mnie uczesać, a ja na to, ze wszystko mi jedno. I strzał w dziesiątke, uczesał mnie super, potem poszłam na make-up i też fajnie - dobrze się czułam. W miedzy czasie się trochę rozpogodziło. Wróciłam do domu, zjadłam kilka ciastek ![]() Potem przyjechały świadki. Swiadkowa została, świadek pojechał do męża ( ). Rozwiesiłyśmy kilka balonów. Ubrałam się. Potem przyjechała pani fotograf. O 16 już czekałam jak na szpilkach, bo zaraz miał przyjechać Mariusz.Przyjechał. Wyglądał super. On się popłakał. Potem błogosławieństwo I do Koscioła
|
|
|
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurde! ja sama zappomniałam dać swojej relacji... |
|
|
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
Podjechaliśmy pod kościół. Gości jeszcze nie było powoli się zjeżdzali. Witaliśmy się ze wszystkimi. Goście weszli do Koscioła. Swiadkowie poszli podpisac dokumenty. A my stalismy pod Kosciołem i wtedy wypadł mi welon. Wiec na szybko znajoma-fryzjerka na siłe mi go wciskała, rozwalając przy tym fryzurę
![]() Wchodzimy do Kościoła. Wszyscy na nas patrzą, ja uśmiechnięta. Potem msza. Piękne kazanie (podobno - ja nie pamiętam), na przysiędze ksiądz nas bardzo wyluzował. Super. Grała nam schola - dziewczyny na flecie, gitarze - super. Goście bardzo chwalili ![]() Potem pojechaliśmy na salę. Wesele było w Restauracji Staropolska w Suchedniowie - jedzenia było mnóstwo i pyszne. Pani kierowniczka, zarąbista babka, a zespół boski. Na koniec gości odśpiewali - "za***** kapela, kurde jaka świetna orkiestra" Gości nie schodzili z parkietu. Wpadek jako takich nie było, a przynajmniej ja nie pamiętam. Jak mi się coś przypomni, to dopiszę
|
|
|
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
Scio masz co wspominać...
|
|
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
tata TŻeta ze stoickim spokojem,bo przecież nie od dziś wiadomo,że nosilismy się z takim zamiarem
zdziwiła mnie reakcja mamy TŻeta,była w szoku nie wiedzieć dlaczego,przecież od wczoraj razem nie jesteśmy ale po paru godzinach doszła do niej ta wiadomość hehe
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
Magialena tresera czy trenera?
A z czego Ty chcesz chudnac?
|
|
|
|
|
#3771 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to super,że jesteś zadowolona udanego Honeymoon'u ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
by TŻet ma urlop i zaczeliśmy wczoraj remont kuchni właśnie gipsuje ściany ,a ja go wspieram duchowo czekając kiedy zleci mi jakieś zajęcie ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny własnei dzwoniła do mnei przyjaciólka ze studiów i prosiła aby zrobiła liste prezentów jakie chcialibysmy dostac i one sie w 6 maja poskładac i wybrac nam jakis prezent
kurcze eni wiem co wpisac napisała expres, komplet lampek i kieliszków do trunków wszelakich a co dalej...... to mi teraz wyskoczyły doradzcie cos
|
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
anika ja tez orbilam taka liste, wpisz tu cos co Ci jest potrzebne
![]() ja wpisalam tylko 4 na liste i dwea z nich dostalismy ![]() patelnie tefala ![]() posciel z bawelny satynowej kieliszki do wina i cos jeszcze bylo ![]() A teraz ze slubnych pieniazkow bedziemy kupowac: materac do sypialni: kieliszki do wina i wodki sztucce moze wpisz jakąs pościel stołowa? ladny komplet z podkladkami czy serwetami zawsze się przyda. Do tego mozesz wpisac, np komplet salaterek z luminarca, czy innego duraleksu ![]() Mikser ![]() reczniki koc/pled długie łzyki deserowe ![]() szklanki do cafe latte szlafrok walek i stolnica ![]() lampe yhm..... dla ulatwienia kupujacym radze od razu wpisac konkretnie o co ci chodzi :d zeby nieporozumien nie bylo
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-09-08 o 13:14 |
|
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
kliwus i widzisz tu problem bo tak mieszkamy z tesciami i janie chce tego trzymac w szafkach a w domu wszytko jest nasza czesc gdzie bedziemy mieszkac mamy juz urządzoną posciel wpisze
szlafroki juz dostaniemy od znajomych bo juz od dawna mi sie marzyły i adam powiedział naszym przyjaciołom ze ja wspominałam ze mi sie marzą i powiedzieli ze to od nich dostaniemy ah ten moj tż a wzoraj najlepszy numer idziemy do sklepu i tż klapsnął mnei w pupe i krzyknął słońce za dwa tygodnie ebdziesz moja zoną ![]() ale sie ludzie patrzeli
|
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już mam mega stresa, dziś jadę do rodziców i jutro idę znów na próbną do innej fryzjerki, jutro wieczorem lub w czwartek rano do siostry zakonnej w sprawie kwiatów, tyle jeszcze do załatwienia i tyle stresu mam już 10 kartek z zapiskami co mam zrobić by nie zapomnieć
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co mi przybyło, jak przestałam pracować. bo ja już nie wyglądam tak jak na ślubie.
![]() tresera. nade mną trzeba z abtem stać. |
|
|
|
|
#3777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Próbnej nie robię trudno jakos to bedzie-najwyzej w sobotę bedzie mnie czesac 2 razy
|
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3779 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nadal proponuję żebyś juz więcej jej nie pytała jakie by chciała tylko idź i zamów jakie Tobie sie podobają Cytat:
czy zdąży kupić sobie odpowiednią kreację P.S. moja teściowa wczoraj nam życzyła zebysmy wrócili w trójkę z Bułgari ja się jej pytam ,,co to znaczy?" a ona ,,no domysl się" juz jej się chciałam zapytać czy mam znaleźć tam sobie kochanka |
|||
|
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
Scio boska relacja
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

)

) nie wylecą górą...
ale wg mojego księdza niestety tak
.szkoda bo bardzo na nią liczyłam a tak to muszę na wariata szukać świadkowej, staneło na kuzynkę.
poza tym jakie polecacie winko na przyjęcie weselne ? 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
mam już 10 kartek z zapiskami co mam zrobić by nie zapomnieć
ja się jej pytam ,,co to znaczy?" a ona ,,no domysl się"