|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.
blondyna789 a powiedz mi, używałaś kompresu z Apteczki Babuni?? Bo ma dobre recenzje ogólnie, cena jest niziutka ale nie wiem czy skład ma taki jak powinien...
|
|
|
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Himalayę masz? <zazdrość> ![]() a Kadus, to który? pokażesz? ale dziś truję dupę tymi końcówkami, co? ![]() EDIT: Asia19x, kompresu akurat nie używałam ale mam z tej serii odżywkę bez spłukiwania i serum serum sobie radzi całkiem nieźle, ale trzeb po jakimś czasie ponownie aplikować.. no i niestety przy nadmiarze włoski się obciążają - w moim przypadku szukam teraz czegoś innego
ig: @tojaola_ Edytowane przez blondyna789 Czas edycji: 2009-09-08 o 11:04 |
|
|
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chcę Himalayę
|
#3394 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dzisiaj nie mialam rozmienionych pieniedzy na bilet, wiec poszlam gdzie rozmienic..?? Do drogerii.. Jakzesz by inaczej No i oczywiscie kupilam cos wlosowego, m.in. taki spray..Kupilam go z mysla o koncowkach. Miala ktoras z Was?
|
|
|
|
|
#3395 |
|
Wtajemniczenie
|
evulka ja mialam
cala serie z tego Bylam zadowolona Pieknie pachnie ![]() A Wy chyba nie macie co robic tylko pisac
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chcę
... i Glorię, Lorysa, olej kokosowy i wiele wiele innych
|
|
|
|
#3397 |
|
Wtajemniczenie
|
Robimy liste zyczen? To ja tez pare dorzuce
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
a ja chce juz dlugie wlosy
|
|
|
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z Motylkiem się wymieniam więc dojdzie piąty ), kokosek mi się kończy... ;PP ale na pocieszenie powiem Ci, że rolę kokosa równie dobrze spełniają normalne oleje (moje najnowsze odkrycie, z pestek winogron :P)Nienawidzę Allegro http://allegro.pl/item728949422_stap...enkie_250.html http://allegro.pl/item728939274_kall...na_275_ml.html Ten sprzedawca jest okropny, on ma WSZYSTKO... :< A miałam się uczyć
|
|
#3400 |
|
Zadomowienie
|
a ja chcę vitapil i nisim
![]() aaa i jeszcze neril, jak się woda brzozowa skończy ![]() i muszę kupić sobie jakiś szampon przeciwłupieżowy, bo po szamponetce została mi na głowie piękna, żółta jajecznica to profilaktycznie, raz w miesiącu ![]()
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bardzo chętnie zrobię
TŻ tak się dopytywał co chcę dostać jak wróci, może mu wydrukuję xD- Kallos mleczny, placenta i miodowy ![]() - Stapiz maska do cienkich - Vatika hot oil - Amla (olejek) - Parachute - olejek Himalaya Nawet nie tak dużo ![]() edit: zapomniałam o najważniejszym - Nisimie
Edytowane przez mOna01 Czas edycji: 2009-09-08 o 11:18 |
|
|
|
#3402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anariel powiedz mi, czy takiego olejku Parachute (na helfy.pl) mogę również użyc do twarzy? Bo on właśnie jest w 100pr. nierafinowany? Mam bardzo wrażliwą skórę i boję się, że mogłoby mi na buźce wyskoczyć coś ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- To jak juz takowa lista życzeniowa powstała to ja też coś dorzucę ![]() chcę Glorię - wszyscy tak o niej piszą aż mi leci ślinka chcę nisim, tylko, gdyby nie był taki drogi ![]() i.... w ogóle roczny zapas Vatik'i ![]() :Pale się rozmarzyłam
|
|
|
|
|
#3403 |
|
Wtajemniczenie
|
Asia pewnie,ze mozesz
Ja przyznam sie szczerze,ze poki nie dostane mojej przesylki z olejkiem kokosowym to uzywam Dabur Vatiki (a tam i henna i cytryna jest ) Nic mi sie nie dzieje
|
#3404 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A dupy nie trujesz - cieszę się że mogę pomóc ![]() tego mam: Repair Energy Ends Balm – balsam na końcówki włosów zniszczonych 100ml chciałam linka wkleić i nie mogę to niedozwolone czy coś???Cytat:
![]() Cytat:
Moja uczelnia znów coś kombinuje i okazuje się, że nie mam żadnej przerwy w lutym - zaraz po sesji zajęcia, a wolne mam na przełomie listopada i grudnia w zeszłym roku był szczyt klimatyczny - ciekawe co tym razem...I jeszcze nie mam planu...tzn. plan był ale zniknął - pewnie jest zmieniany i pewnie będę miała milion okienek
"A że ją Pan Bóg stworzył, a Szatan opętał, więc będzie na wieki i grzeszna i święta..." Edytowane przez dymka Czas edycji: 2009-09-08 o 11:29 |
|||
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Blondyna789 zapomniałam!
![]() ![]() :brzyda l: uwielbiam tą minkę heh---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
Dziękuję Anariel, dziś wieczorem sobie buźkę wysmaruję tym Parchute, ale powiem Ci jeżeli chodzi o włoski to masz śliczne (już to pisałam wcześniej) widzia łam fotki, a poza tym to ta Vatika( z henną i cytryną, i amlą,bo też taką mam to na włoski lepiej mi działa niż sam Parachute, strasznie jestem nią podniecona, już mi się kończy i muszę zamówić, tylko że ja chyba zbankrutuje![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- jutro fryzjer!!!!!!!!!!!! jasna kalapita, chyba padnę na zawał:/ ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
o cenzura nie przepuściła
![]() to skoro już mogę sobie czegoś życzyć, to: - Nisim - Himalaya - Kerastase/ Semi di Lino - Vatika itd, itp
|
#3407 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam właśnie emulsję do włosów "Gloria"
Używała któraś z was tej emulsji? Bo na kwc jest tylko jedna recencja A ja bym chciała Glorię, Lorysy, Himalaye, Bingo i wogóle jescze pełno rzeczy,ale u mnie nigdzie tego nie znajduję i nie znajdę, niestety ![]() Od 3 dni niczego nie nakładałam na włosy więc dzisiaj robię im terapie Wax Latte i emulsja Glorii
" Ciekawość zabiła kota, satysfakcja go wskrzesiła " ![]() http://www.stephenking.pl ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/6qw2a069sfwd4tsq.png Zużywam kosmetyki, nie kupuję nowych ![]() Edytowane przez MerriqueMayfair Czas edycji: 2009-09-08 o 12:01 |
|
|
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chcialabym własnie psa ze schroniska, lub zaadoptować z dogomanii, to juz jak sie trafi ![]() moze byc szczeniak, moze byc troche pies podrośniety (rok czy poltora), ale wolałabym jednak mniejszego psa rozmiarowo niz np owczarka niemieckiego ![]() Teraz mam wlasnie czas wczytac sie we wszystko na spokojnie ![]() TZ mowi ze bardziej jestem napalona na psa, niz na to mieszkanie ![]() dokladnie mialam te https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ntial-oil.html cale 13 ampułek i byly one super tzn zapach boski, spokojnie starczyly na moje wlosy i mialy niesamowity połysk. Nie wiem jak z działaniem, bo ja głownie na połysk je bralam...no i nie podrażniły mi skóry głowy az mi sie zapach przypomnial znowu ![]() dzis wlasnie wysyłam zobaczysz jakie opakowanie poszukalam dobra HAHAHA
|
|
#3409 |
|
Rozeznanie
|
Kupilam vatike 31 sierpnia i od razu wplacilam kase przelewem, dzisiaj jest 8 wrzesnia a nadal jej nie mam... mam sie martwic?
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
Moja lista życzeń brzmi następująco
![]() - Gloria, Lorys, olej kokosowy, maska Stapiz, balam Petrole z chlorofilem, szampon Fitomed do suchych, Bingo, olejek Himalaya, odżywka Jantar, olejek Babydream, Kallos Placenta, Capitavit, maska Venita ... na pewno o czymś jeszcze zapomniałam |
|
|
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą - życzyć sobie mogę
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ile Gloria ma ml?? Podpowie któraś?? Bo na all. nie podali właśnie ile ma ml
|
|
|
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jest b. wydajna
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=mOna01;14133784]Glorię miałam, Lorysy miałam i mam (w sumie 4
i z Motylkiem się wymieniam więc dojdzie piąty ), kokosek mi się kończy... ;PP ale na pocieszenie powiem Ci, że rolę kokosa równie dobrze spełniają normalne oleje (moje najnowsze odkrycie, z pestek winogron :P)mOna ale masz fajnie, tyle Loryyyyysów, szok!!! a powiedz mi, ajk spisała się Gloria, chcę ją zamówić, ale na allegro nie podali ile ma ml i nie wiem kurde a poza tym, czemu na allegro (bo tam oglądałam Lorys'ki) napisali, ze jest do włosków przedłużanych??
|
|
|
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Asia19x;14135091]
Cytat:
napisali tak, bo reklama dźwignią handlu mam tego z wężem i jest super Gloria to inna bajka, chyba wszystkie ją chwalą na moje włosy działa cudownie, puszą się po niej jakby mniej, ale ostatnio dawno nie używałam, bo po prostu mam tego wszystkiego za dużo
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
nie wszystkie, mi nie podchodziła
|
|
#3418 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja narazie musze oczyscic swoja szafke bo... nie mam gdzie ukladac tego wszystkiego
A juz sobie upatrzylam pare nowych rzeczy Hihi
|
#3419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3420 |
|
Rozeznanie
|
z 5 dni temu napisal ze zostala wyslana, ale paczka idzie z Londynu, na stronie jest napisane ze w ciagu 5 dni powinna dotrzec do Polski. Wiec nie wiem, poczekam jeszcze z 2 dni jak nie bedzie, to będę dzwonic i opierniczać
![]() Wiecie może czym zajmuje sie tak dokladnie referent do spraw kadr i płac ? Bo poszukują kogoś na staż, ale co ja dokladnie tam bym musiala robic czarna magia........
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.

:rol leyes:

serum sobie radzi całkiem nieźle, ale trzeb po jakimś czasie ponownie aplikować.. no i niestety przy nadmiarze włoski się obciążają - w moim przypadku
szukam teraz czegoś innego
i z Motylkiem się wymieniam więc dojdzie piąty

w zeszłym roku był szczyt klimatyczny - ciekawe co tym razem...