![]() |
#1651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ja trzymam za Twoje zerwanie z kawą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1653 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1658 |
Zakorzenienie
|
tylko weź pod uwagę,że ja wciąż jestem na etapie "bardzo początkująca kucharka". w domu nie gotowałam, na studiach tym bardziej bo ze współlokatorką na jogurtach żyłyśmy, jako żona też wciąż nie gotuję bo małż od zawsze je w pracy,a wcześniej na uczelni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Zakorzenienie
|
eee tam weź sie Jowisz nie tłumacz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam problemy z wymyslaniem posilkow, najlepiej mi szlo miksowanie wszystkiego, a teraz wez czlowieku wymyslaj, a tu dzieciak sie nudzi jedzeniem tego samego.. dzis taboretowa zrobila taki fajny makaronik i to ona uratowala mi zycie
![]() Wersta ja jestem z Mazur ![]() Cestia dobrze robisz ze myslisz i pamietaj, spisuj wszystkie pomysly, to sie naprawde potem przydaje. Mi caly czas cos przychodzi do glowy i teraz juz w trakcie dzialalnosci zmienia sie jej charakter. Jak juz dojdziemy do pewnej jasnosci wtedy zmienily forme dzialalnosci na spolke. Ja tam juz trzymam kciuki za Ciebie ![]() A za kciuki za kawe dzekie wielkie, rzydadza sie, bo ciezko bedzie mi ja rzucic ![]() Dolaczam sie do antykucharek! ja wprost nie znosze gotowac, zawwze chcialam znalezc TZa gotujcego, a moj tez zielony kompletnie w temacie, wiec pewnie bede dzierzyla paleczke mojej babci, co to gotuje tak ot na chybcika niewyszukanego i chodzi na balety Edytowane przez marticia Czas edycji: 2009-09-08 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio zrobiłam mielone z sosem //tzn udusiłam najpierw cebulkę do tego dałam mielone dusiłam do miękkości zalałam dodałam troszeczkę wody zakłuciłam i podawałam z ziemniaczkami wcinał az mu się uszy częsły
|
![]() ![]() |
![]() |
#1662 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1663 |
Zakorzenienie
|
Marti gdzieś tam pod rucianym nida nad samą wodą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Zakorzenienie
|
Ja tez jakos nie gotuje rewelacyjnie. Gotuje to na co mam ochote i staram sie aby nie trwalo to dluzej niz 30-45min.
Nie lubie ziemniorow, wiec czesto jemy makarony i ryze, a ze do makaronu wszystko pasi, to obiad ze wszystkiego mozna zrobic. Ja zaczelam gotowac dopiero mezowi, na studiach mieszkalam z rodzicami i tato byl na recie wiec cale zycie on gotowal. A mlodemu nic nie wymyslam, poprostu jada z nami. Nie wazne czy to ksiazkowo, czy nie, ale gdzies ostatnio wyczytalam, w tych "madrych" artyk., ze po 12 mies. moze jesc normalnie z nami. ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- To ja dzis mialam podobny obiad, z tym ze z lopatka i dodalam do tego papryke, cukinie i czosnek, podane czywiscie z lenistwa z ryzem hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Zakorzenienie
|
czosnek już można? bo ja uwielbiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1666 |
Zakorzenienie
|
Wersta super, to jak bedzie podoga to na kajaczek na Krutynie sie wybierzcie..odjazdowo
![]() ![]() ![]() Ja to w gotowanie sie nie zaglebiam, chyba ze czasami mnie najdzie na salatke z tunczyka, to zrobie ![]() Tez dodaje czosnek, wlasciwie laduje wszystko co znajde w kuchni ![]() A, mlody przepada za parmezanem ![]() Edytowane przez marticia Czas edycji: 2009-09-08 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1667 |
Zakorzenienie
|
Marti z tosisławą jedziemy, więc ja nie wiem jak tam z kajaczkiem będzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, moj jada i chyba lubi, bo jak na azie nie widzialam, zeby sie krzywil, albo nie jadl.
Ale jak pisalam, on jada na prawde wszystko. Dzis mnie rozbawil, bo rano dostal kasze, a pozniej sprzatalam przed sniadaniem (mam taka faze, ze nie siade do sniadania jak nie jest posprzatane w chalupie) . No i ja sprzatalam, on sobie biegal i nagle cisza...acha wiec cos broi, poszlam do kuchni, a on przy szufladzie gdzie trzymamy chleb i wyciagnal sobie bulke i sobie bidulek taka sucha jadl hehe. Pozniej powtorzyl swoj wyczyn jeszcze 2 raze hih, normalnie tak mnie rozbawil. |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Zakorzenienie
|
Marticia, dziękuję Ci kochana
![]() Ja gotować też nie lubię, za to lubię jeść ![]() ![]() ![]() ![]() Dla Mati niestety gotować musze ja ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1670 |
Zakorzenienie
|
Marticia Tymkiem będę zajmowac się głównie ja bo do pracy będę szła najwcześniej na 17
![]() A co do żłobka nie dałabym Tymka ![]() ![]() ![]() no nic idę w łózio, dobranoc wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Laski, a sa jakies rzeczy jakis nie mozna dawac mlodym? Bo tak sie teraz zaczelam zastanawiac, ze daje wszystko, a moze (nie wiem z jakiego w sumie powodu) czegos nie mozna? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1672 |
Zakorzenienie
|
Cestia a Ty jakiejs zamiany czasowej na TZe nie chcesz zrobic?
![]() Wesrta Tosislawa w drugi plecaczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takze nie ma reguly. Moj uwielbia dzieci, nie placze w zlobku, chetnie zostaje, a ma alergie cholerna i predyspozycje do chorob. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1674 |
Zakorzenienie
|
rozważam zochę dac do żłobka w zimę, jakby dało radę tak na 2 dni w tyg. ona tak chce do dzieci (cieciii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mowil normalnie tata |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Zakorzenienie
|
Ja tez planuje powoli dawac malego do zlobka. Musimy tylko wybrac jakies i tak codziennie po godzine, a potem zwiekszac ilosc. Niestety nie jestem w stanie niczego konkretnego zrobic w domu z mlodym
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- w ogóle nie pisałam wam,że moje uno wciąż w domu stoi ![]() ![]() dziś już jedna laska do mnie dzwoniła z pytaniami,ma sie tylko o pasujący do wózka fotelik dowiedzieć i MOŻE kliknie. łażę po all i taki fajny zestaw ubranek znalazłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Zakorzenienie
|
O nie nie... no coś Ty... co ja bym jadła?
![]() ![]() Mati na dzieci mówi coś w stylu "dzidzia" czasem jej się wyrwie ładne "dzieci" ale to bardzo rzadko. Z tym, że jak woła te swoje "dzidzia" to TŻ czasem myśli, że to na niego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
Zakorzenienie
|
cześć pracusie i śpiochy
![]() nadrobiłam dziś 2 nad ranem, bo spać nie mogłam, połamało mnie tak że wszystkie mięśnie mnie rozbolały, myślałam że jakaś grypa mi sie szykuje, dzis juz jest git, nie wiem co to mogło być, ręką i nogą nie mogłam ruszyć taka bylam zmarnowana Judi gratki z okazji nowej pracy Dorbarku Tobie też dalszego powodzenia i sukcesów w pracy ![]() Verona miło Ciebie widzieć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.